QUOTE(VILGRA @ 2006 03 08, 10:23) sveikos mamytės, Aš norėčiau užsirašyti į šitą darželi,skambinausi direktorei,aišku pirmas klausimas buvo kur esam registruoti bet man labai neramu,kad aš neturiu kaip užrašyti,nes esu registruota Šimulionio gatvėj,bet gyvenu pilaitėj ir niekaip negaliu iki ten davažiuoti,nes su vaiku nenoriu ten važiuoti,o palikti jo pasaugot irgi.Gal žinot kaip ten su eilėm,nes vienos sako yra eilės kitos,kad ju nėra,tai kaip yra ištikrūjų  Sveika Mes irgi gyvenam Pilaitėj,bet problemų nesudarė,juk pas mus vienas darželis ir aišku,kad visi netilps  Direktorė pasirodė pakankamai draugiška,o lankyti pradėsim rugsėjo mėn.,jei dabar dar užrašysi,turėtumėt pakliūti
QUOTE(Ingoša @ 2006 03 08, 11:13) Sveika Mes irgi gyvenam Pilaitėj,bet problemų nesudarė,juk pas mus vienas darželis ir aišku,kad visi netilps  Direktorė pasirodė pakankamai draugiška,o lankyti pradėsim rugsėjo mėn.,jei dabar dar užrašysi,turėtumėt pakliūti  ačiū labai,reikės kaip nors užrašyti,o ar ten tikrai yra kažkokie mokesčiai
Raganiūkštė
2006 03 08, 15:11
Sakykit mamos  O su kokio amžiaus vaikiukais Violeta dirba? Jei šį rudenį dukrą leisčiau, jai būtų 3 metukai. Ar papultų pas Violetą? O kažin, jei L. Asanavičiūtės g. gyvenam - ar priimtų į šitą daržą?
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 08, 12:05) ačiū labai,reikės kaip nors užrašyti,o ar ten tikrai yra kažkokie mokesčiai  Jokių mokesčių nereikėjo,tik kažką užsiminė apie tuos 2 proc.
QUOTE(Ingoša @ 2006 03 08, 15:25) Jokių mokesčių nereikėjo,tik kažką užsiminė apie tuos 2 proc.  tai tuos 2proc reikės iškart mokėti ar tada kai vaikas bus priimtas i darželį
QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 03 08, 16:11) Sakykit mamos  O su kokio amžiaus vaikiukais Violeta dirba? Jei šį rudenį dukrą leisčiau, jai būtų 3 metukai. Ar papultų pas Violetą? O kažin, jei L. Asanavičiūtės g. gyvenam - ar priimtų į šitą daržą? kai paskutinį kartą buvau darželyje, tai Violeta dirbo dvejose grupėse. kai mano vaikai lankė, tada ji dirbo tik vienoje - Varpelių grupėje, čia ji buvo pagrindinė auklėtoja. turbūt tebedirba ir Varpelių grupėje, tai ši grupė yra (bent buvo) mišraus amžiaus, nuo 3 metukų priimdavo vaikus. be to, juk galima nuėjus pas direktorę paprašyti, kad skirtų į tą grupę, kur dirba Violeta.
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 08, 15:36) tai tuos 2proc reikės iškart mokėti ar tada kai vaikas bus priimtas i darželį Tai aišku kai bus priimtas
QUOTE(Gosh @ 2006 03 09, 11:56) Tai aišku kai bus priimtas   mes pradėsim eit tik rugsėjį,o jau sausį užsiminė,kad gerai būtų iki gegužės 2 d.kai deklaracijas pildai paskirti
Ingoša, jūs jau turit garantiją, kad jau eisit į tą darželį O kai dar net nežinai, kad tave tenai priims, tai kam pervedinėt? O pinigėliai tenai labai gerai panaudojami: nuperkami ar žaisliukai, iar baldeliai vaikučiams, na gerai tvarkomas biudžetas, nemačiau apgaulės Kaip sakant tenai ne vieną kartą pamatuojama prieš kerpant
QUOTE(Ingoša @ 2006 02 03, 14:29) Labai smagu skaityt tokius atsiliepimus,vis dažniau pagalvoju,kad pasirinksim šį darželį,taigi kas pradės nuo rugsėjo lankyt,gal susipažinsim  Sveikute  .As turbut nuo rugsejo leisiu savo maziu i darzeli, nors visi atkalbineja, kad per anksti  . Nors nieko nepadarysi gyvenimas privercia  . Mes gyvenam netoli darzelio, Vaitkaus g. Butu labai  malonu susipazinti.
QUOTE(AudraB @ 2006 03 09, 18:35) Sveikute  .As turbut nuo rugsejo leisiu savo maziu i darzeli, nors visi atkalbineja, kad per anksti  . Nors nieko nepadarysi gyvenimas privercia  . Mes gyvenam netoli darzelio, Vaitkaus g. Butu labai  malonu susipazinti. Mums irgi būtų malonu  Tik mes gyvenam Pilaitėj,taigi kolkas tolokai važiuoti susipažinti,kai atšils Gosh,na lyg ir turiu patvirtinimą,bet vistiek vedėja,kažkaip dar sako,turėtumėt pakliūti,nors eilė iki jūsųs yra  Bewto Balandžio mėn.dvi dienas bus atvirų durų dienos,aprodys baseiną, grupes gal koncertėlis koks bus,taip kad tada žadu apsilankysi ,apsidairyt,aki bus aišku kada,parašysiu
QUOTE(Ingoša @ 2006 03 10, 13:30) Bewto Balandžio mėn.dvi dienas bus atvirų durų dienos,aprodys baseiną, grupes gal koncertėlis koks bus,taip kad tada žadu apsilankysi ,apsidairyt,aki bus aišku kada,parašysiu  o balandžio kokia dieną bus atvirų durų diena.Aš taip norėčiau apžiurėti
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 10, 14:04) o balandžio kokia dieną bus atvirų durų diena.Aš taip norėčiau apžiurėti Tai ir sakau ,kad parašysiu
Katerina.S
2006 03 16, 16:57
O iki keliu darzelis dirba?
QUOTE(Katerina.S @ 2006 03 16, 14:57) O iki keliu darzelis dirba? Nuo 6.30 iki 18.30
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 10, 14:04) o balandžio kokia dieną bus atvirų durų diena.Aš taip norėčiau apžiurėti Sveikos mamytes, šiandien teko pabendrauti su darželio direktore ir kvietė atvyktį į Strazdelį, atvirų durų dieną balandžio 27d. Direktorės telefonas 2422464. Gosha
QUOTE(Gosha @ 2006 03 23, 11:59) Sveikos mamytes, šiandien teko pabendrauti su darželio direktore ir kvietė atvyktį į Strazdelį, atvirų durų dieną balandžio 27d. Direktorės telefonas 2422464. Gosha Tai jau diena žinoma  tada reiks dar pasiskambint ir nuvažiuot,įdomu kokiulaiku ar ten isą dieną galima bus dairytis
QUOTE(Gosha @ 2006 03 23, 11:59) Sveikos mamytes, šiandien teko pabendrauti su darželio direktore ir kvietė atvyktį į Strazdelį, atvirų durų dieną balandžio 27d. Direktorės telefonas 2422464. Gosha ačiū labai Gosha
QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 03 08, 15:11) Sakykit mamos  O su kokio amžiaus vaikiukais Violeta dirba? Jei šį rudenį dukrą leisčiau, jai būtų 3 metukai. Ar papultų pas Violetą? O kažin, jei L. Asanavičiūtės g. gyvenam - ar priimtų į šitą daržą? Violeta dirba keliose grupese..Pas mus dirba, pabiruciuose, lopšelyje, tikrai nei karto nemaciau jos be šypsenos, ir vaiką visą laika giria, nors aš ir abejoju ar visada jau jis toks geras  Mes gyvenam Laisves pr. tai prieme be jokių klausimų
Taigi, yra dvi lopselinuku grupės: pabiručiai ir mažyliai  Pabiručiu grupėje apie 15 vaikučių, balandžio mėnesi vyresnius vaikučius perveda į kitą grupę, tai turėtų priimti naujus. Grupė dirba nuo 6,30 iki 18,30 Pusryčiai 8,30, vaikus reikia atvesti iki 9 val, po to dar buna priešpečiai, jie eina į lauką ar į salę dainuoti ir šokti, pietūs 11,30; pietų miegas nuo 12 iki 16 val. Jeigu atsikelia anksciau leidzia eiti zaisti, taip pat ir uzmiega, kas pats, o kas neuzmiega ilgai ar verkia migdo aukletojos, dainuoja, skaito, rodo nuotraukas, ijungia muzika, lopsynes  Vakariene 16 val. Aukletojos Violeta ir Rita, aukl.padejeja Danguole( labiausiai ja myli ir klauso mano vaikas, nes ji grezta ir teisinga, kai ji susirgo labai sunkiai ejo i darzeli) Del prašomu pinigeliu galiu pasakyti, kad tikrai nedaug prasoma  Kai skaiciau cia kad pastoviai prasoma net pasipiktinau, mus prieme be jokio kišio, praše tvorai 200lt, bet kai nusprende grupės mėgamajame keisti langus (nusprendė tėvai, puse lėšu finansavo darzelis), tai tvorai sake neduoti, o 10-20 lt i grupes fonda kas menesi, tai yra pinigėliai uz kuriuos vaikams perkamas poperius, dazai, flamasteriai ir t.t man tai yra dar patogiau, nes nereikia nieko pirkti ir nesioti į darzelį, palyginimui Zverine boruzeles darzelyje kas men tevai moka 30-50lt, tai mano manimu tai tikrai nera daug. O vaikucių veikla tikrai matoma, piešinukai ir aplikacijos su vardais kaba ant sienų
sveikos, vakar buvau strazdelyje savo sūnelį užrašyti,tai direktorė super..man ji labai patiko,pasirodo ji dirba ten nuo 1981metų...sakė,kad gal supermama įdės kokį skelbimą,kad balandžio 27d bus atvirų durų diena.Iš ryto galima bus po grupes ir visą darželi vaikščioti,o po pietų bus koncertas kieme Tai va mes eisim nuo 2007m rudens...ir sakė,kad yra eilės
Dukrai šią savaitę mokyklinės atostogos, tai jau su savo klasioke, buvusia darželio grupioke, keliaut daržan ruošias, sakė eis vėl su vaikais padainuot, pačios dar jiems padainuos, prieš Kalėdas darė tokį pasirodymą Pasiilgo labai darželio  Neseniai ėjau pro darželį, tai mačiau, ir labai apsidžiaugiau tuo, kad labai geras taupimo pavyzdys buvo viešai matyt: tvora. Visi darželiai (na bent kiek aš mačiau), jei keičia tvorą, tai visą ją naują daro, nesvarbu, kad galima ką gudriau sugalvot, o va šitame darželyje yra padaryta gudriai, t.y. pusė naujos tvoros, o kita pusė, tai ant senos tvoros yra privirintos tos tvoros, kurių vietoje dabar naujos, na vienu žodžiu gal supratot Vienu žodžiu padaryta vistiek aukšta tvora, sutaupant pinigus, panaudojant juos kitoje, reikalingesnėje vietoje, super
QUOTE(Gosh @ 2006 04 10, 09:52) Dukrai šią savaitę mokyklinės atostogos, tai jau su savo klasioke, buvusia darželio grupioke, keliaut daržan ruošias, sakė eis vėl su vaikais padainuot, pačios dar jiems padainuos, prieš Kalėdas darė tokį pasirodymą Pasiilgo labai darželio  Neseniai ėjau pro darželį, tai mačiau, ir labai apsidžiaugiau tuo, kad labai geras taupimo pavyzdys buvo viešai matyt: tvora. Visi darželiai (na bent kiek aš mačiau), jei keičia tvorą, tai visą ją naują daro, nesvarbu, kad galima ką gudriau sugalvot, o va šitame darželyje yra padaryta gudriai, t.y. pusė naujos tvoros, o kita pusė, tai ant senos tvoros yra privirintos tos tvoros, kurių vietoje dabar naujos, na vienu žodžiu gal supratot Vienu žodžiu padaryta vistiek aukšta tvora, sutaupant pinigus, panaudojant juos kitoje, reikalingesnėje vietoje, super Bet ir ta sena ruosiasi keist  Su laiku
QUOTE(lika @ 2006 04 11, 20:31) Bet ir ta sena ruosiasi keist  Su laiku  Na tai lai keičia. Bet manau yra svarbu tai, kad tvora, sauganti vaikus ir nesvarbu kokia, yra dabar, o ne su laiku atsiras Ar aš neteisi?
Va, o maniškė su buvusia darželio grupės drauge, dabar abi klasiokės yra, tai vakar ir šiandien lankės darželyje, dalyvavo muzikos pamokėlese Ir pačios jiems dainavo, ir klausės vaikų dainelių, žaidė žaidimus Tai prisižiūrėjo nuo lopšelio pyplių (jetau kokie jie fainuliukai) iki paruošiamukų, žinom kas dainuoja, kas šoka, kas išdykauja, bet kaip smagu vaikams buvo užtat
QUOTE(Gosh @ 2006 04 14, 11:51) Na tai lai keičia. Bet manau yra svarbu tai, kad tvora, sauganti vaikus ir nesvarbu kokia, yra dabar, o ne su laiku atsiras Ar aš neteisi?
Va, o maniškė su buvusia darželio grupės drauge, dabar abi klasiokės yra, tai vakar ir šiandien lankės darželyje, dalyvavo muzikos pamokėlese Ir pačios jiems dainavo, ir klausės vaikų dainelių, žaidė žaidimus Tai prisižiūrėjo nuo lopšelio pyplių (jetau kokie jie fainuliukai) iki paruošiamukų, žinom kas dainuoja, kas šoka, kas išdykauja, bet kaip smagu vaikams buvo užtat Mano jaunesnioji irgi dabar pirmokė, lankėme šį darželį, tai gal į vieną grupę su taviške ėjo? Paruošiamą grupę mes lankėm pas Danguolę ir Liudą.
Kaira, tai vadinas mūsų mergiotės buvo grupiokės, nes pas tas pačias auklėtojas lankė. Dabar bandau atgaminti kas turėjo tenai vyresniųjų seserų, kol kas galvon lenda tik Milda, Evelina bei Eva
QUOTE(Gosh @ 2006 04 15, 18:21) Kaira, tai vadinas mūsų mergiotės buvo grupiokės, nes pas tas pačias auklėtojas lankė. Dabar bandau atgaminti kas turėjo tenai vyresniųjų seserų, kol kas galvon lenda tik Milda, Evelina bei Eva  Mes paskutinius metus mažai lankėm, nes kai išėjome iš Violetos grupės, mano mergai buvo vos ne tragedija. Pas Danguolę viena paguoda buvo, kad tą grupę lankė mano draugės, su kuria gyvenome vienoje laiptinėje, berniukas Haroldas, maniškė su juo draugavo. Bet vėliau jis išvyko į kitą daržą, o aš tuo metu nedirbau, tai dažnai nebevesdavau. O pavasarį apskritai pradėjau leisti į šalia mūsų esančią mokyklą, į paruošiamą klasę. Maniškės vardas Melisa.
Ryt paklausiu saviškės katra buvo Melisa  Nes pamenu grupėje vieną mergytę šviesiaplaukę, o kitą tamsiaplaukę, lygtai banguoti plaukučiai ilgoki tokie buvo, kažkaip atrodo, kad ji ir buvo Melisa, arba klystu  O maniškė, tai Silvija  P.S. papildau žinutę, nes peržiūrėjau grupės Naujųjų metų šventės foto, pamačiau katra tenai Melisa  Taip ir maniau kad toji mergytė, kuri man dar po tos šventės užstrigo, nes gražiai atrodė su raudona suknyte
Taip, maniškė buvo su raudona sukne, jei kalbi apie Kalėdų šventę. Aš tavosios mergaitės neprisimenu, mat kai mažai lankėm paskutinius metus, tai ir su vaikais nelabai susipažinau. O jūs nuo pradžių tą grupę lankėt, ar jus į ją paskyrė tik paskutiniais metais, kaip į priešmokyklinę grupę? O kaip taviškė buvo apsirengusi per Kalėdaų šventę? Aš irgi nuotraukoje paieškosiu
Mes jau lankėm metus tą grupę prieš papuolant į paruošiamąją Maniškė per tas Kalėdas vaidino pelytę, buvo banguotais ilgokais plaukais, ausytės pririštos, ružavas džemperis, pilkas su kailiuku sijonukas, gal ir pamatysi tokią
Radau ir tavo gražuolę nuotraukose. Pamenu tą mergytę, labai fainutė ir gražutė.
Na tai nieks nebuvot darželyje per atvirų durų dienas Mūsų planai kiek pasikeitė,pradėsim lankytne nuo rugsėjo,bet gal nuo kito pavasario,nenoriu kadį namus parneštų ligų,kai bus dar vienas mažytis namie
QUOTE(Ingoša @ 2006 05 03, 14:28) Na tai nieks nebuvot darželyje per atvirų durų dienas Mūsų planai kiek pasikeitė,pradėsim lankytne nuo rugsėjo,bet gal nuo kito pavasario,nenoriu kadį namus parneštų ligų,kai bus dar vienas mažytis namie  sveika,aš taip laukiau tos dienos ir žioplė praleidau tai ir pačiai smalsu,gal kuei buvote ir galėtumėt ką naudingo parašyti
Šiandien nakti apvogė darželį...
Tai bjaurybės... Per kur sugebėjo įlįsti? Ar dideli nuostoliai?
 Nu blin. Rankas nukapoti ilgapirščiams, rado iš kur vogti  Iš vaikų  O tai kaip jie papuolė tenai? Sargas juk buvo, kas dingo?
Nakti praejo pro musu grupe, sulauze visas spinas, iš grupes nieko neemė, tik apvogė direktorės kabinetą, kompa pavogė dar kažką, nesako tiksliai...tai buvo policija, kriminalistai...Ir matyt gerai zinojo pro kur eiti, nes iejimas i grupe iš šono ir iškarto salia direktores kabinetas
QUOTE(lika @ 2006 05 04, 22:07) Nakti praejo pro musu grupe, sulauze visas spinas, iš grupes nieko neemė, tik apvogė direktorės kabinetą, kompa pavogė dar kažką, nesako tiksliai...tai buvo policija, kriminalistai...Ir matyt gerai zinojo pro kur eiti, nes iejimas i grupe iš šono ir iškarto salia direktores kabinetas  Gal per atvirų durų diena viską apsižiurėjo .Na tikrai,kad tiems ilgapirščiams rankos nudžiūtu
Nieko sau naujienos Bet ot yra tokių žmonių,net ne žmonių
Nu cia tai bent  , surado gi kur lysti. O cia sitas darzelis kur netoli yra rusu mokykla ir miskelis pasivaiksciojimui?
QUOTE(AudraB @ 2006 05 15, 08:45) O cia sitas darzelis kur netoli yra rusu mokykla ir miskelis pasivaiksciojimui?  Taip jis netoli miškelio ir mokyklos
o nuo kokio amziaus priima i lopseli? Ar priima metuku vaikiukus?
Priima, nes kai as buvau tai klausiau ar mano maziukas nebus per mazas budamas metu ir desimties menesiu. Vedeja pasake, kad pas juos jau atveda nuo vieneriu metu. Bet geriausia ten nueiti anksciau uzsirasyti
QUOTE(RasaS @ 2006 05 23, 06:42) Priima, nes kai as buvau tai klausiau ar mano maziukas nebus per mazas budamas metu ir desimties menesiu. Vedeja pasake, kad pas juos jau atveda nuo vieneriu metu. Bet geriausia ten nueiti anksciau uzsirasyti  dekui
O kai yra jei nezinai kur gyvensi dirbsi? Na ar galima uzsirasuti keliuose lopseliuose - darzeliuose? Kas buna, jei neatvyksti i uzsirasyta lopseli?
Sraigutė
2006 06 07, 17:03
Sveikos, mamos, Savo vyresnėlį užrašiau į "Strazdelį", nes gavau gerų rekomendacijų: iš savo diplominio darbo vadovės, kuri yra tikrai protinga,racionali asmenybė, bei vienos pažįstamos du sūneliai ten keliauja..nei vieno blogo žodžio negirdėjau apie šį darželį, o kad vaikus visapusiškai ugdo-taip pat tiesa. Mano sūnus l. muziką mėgsta, taip kad muzikinis lavibimas l.svarbu, amnau...vaiakms tai ir pramoga, ir puiki terapija Taip kad susitiksime, kas ves nuo rudens... Maniškis jau dabar pro bet kokį daržą ramiai praeiti negali O vyras perves tuos 2 procentus. Jei dar rinks kas mėnesį po 10-20lt-tai tikrai nedidelė suma, juk mūsų pačių vaikams geriau bus. Kirba mintis ir mažėlę išleisti, jei anyta neturės sveikatos pažiūrėti nuo rudens (rudenį jai metai bus) Tiesa, tai maniškiui virš trijų. Gal kas žinote, kokios auklėtojos jam "priklauso"? Dėkoju
Misis X
2006 06 28, 20:45
Ka galetumet pasakyt pie "Saulutes" grupes aukletojas - Ruta ir Asta?
marinulia
2006 07 01, 22:34
Misis X
2006 07 04, 20:28
QUOTE(marinulia @ 2006 07 01, 22:34) O Asta? Kiek žinau jos abi dirba "Saulutėj". Jei nenori čia gali į asm. parašyti  .
|
|