Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dvynukai! identiški ar ne?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
neringa29
rasau ''egluzei'' - Labai grazios mergaites jusu smile.gif idomu kaip atrodo dabar,jau paugeje... kokiame mieste jus gyvenate? Mano mergaites panasaus amziaus,gime 4u.gif 4u.gif Idomu labai,kai vaikuciu amzius panasus.. ax.gif Noreciau daugiau pabendrauti ir su kitom mamytem turinciom (2004m. gimusius) dvynukus rolleyes.gif
Supervyre
QUOTE(neringa29 @ 2008 04 04, 00:03)
rasau ''egluzei'' -   Labai grazios mergaites jusu  smile.gif idomu kaip atrodo dabar,jau paugeje... kokiame mieste jus gyvenate? Mano mergaites panasaus amziaus,gime 4u.gif   4u.gif Idomu labai,kai vaikuciu amzius panasus..  ax.gif Noreciau daugiau pabendrauti ir su kitom mamytem turinciom (2004m. gimusius) dvynukus  rolleyes.gif
*

Čia bendrauja įvairaus amžiaus dvynukų mamos, yra nemažai ir 2004m. mirksiukas.gif Dvynukų mamyčių namučiai
..simutea..
sveikos, "didžiosios" mamos 4u.gif

Nei mano, nei vyro giminėj nebuvo dvynių, mes pirmieji pramynėm takelį lotuliukas.gif o mūsų kleckiukai neidentiški vienas į vyra, kitas į mane thumbup.gif
rutixxx
Mano mamos seimoje buvo 2 poros dvyniu.pirmagimes mano mama su sese,mergaite vel mergaite ,ir dvyniai porele.turbut kai seneliui pavyko sestas sunus daugiau ir nebesistenge biggrin.gif .as ir turiu dvyne sese.dauiau dvyniu ne pas viena nera.nors labai norejosi pratesti tradicija lotuliukas.gif .mes su sese visai nepanasios.
twins2
Sveikos

as taip pat auginu neidentiskus dvynius, mergaite ir berniuka. thumbup.gif
meduolytee
Pas mus auga neidentiskos dvynukes. Pora men sunkoka buvo atskirti jas, bet velaiu labai issiskyre- viena strakalas skruzdelyte, kita storule spurgyte lotuliukas.gif
Sunny36
Mes su vyru irgi labai dvynių norėjom. rolleyes.gif Bet, kai gimė antroji mergytė, pastebėjom tarp dviejų metų skirtumo vaikų daug panašumų. Vienodos nosytės, akių spalva, veido brupžai. biggrin.gif Pirma nekreipėm dėmesio, nu panašūs, visgi tų pačių tėvų vaikai. biggrin.gif Bet kai mergytė pradėjo kalbėt, su broliu jau nuo mažens kartu sakydavo tą patį žodį, puikiai vienas kitą papildydavo, abu kartu užsimanydavo valgyti, ar imti tą patį žaislą. biggrin.gif Tai mums didelė atrakcija buvo. thumbup.gif biggrin.gif
meskutejolanta
Musu dvyniai kaip brolis ir sesuo.Berniukas -briunetas,mergaite-blondine.Berniukas i mama,mergaite i teti.O kai ateina sveciai,tai taip nusivilia ö juk jie nepanasu!?"O man taip juokinga biggrin.gif tongue.gif
meduolytee
Mano svajone buvo tureti butent dvynukes. Aciu Dievuliui, turbut isgirdo mano nora biggrin.gif

Gydytoja sake man, jog cia is manes dvynes , nes neidentiskos, vyras nei prie ko mirksiukas.gif

Lime
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 15, 13:01)
Mano svajone buvo tureti butent dvynukes. Aciu Dievuliui, turbut isgirdo mano nora  biggrin.gif
Gydytoja sake man, jog cia is manes dvynes , nes neidentiskos, vyras nei prie ko  mirksiukas.gif
*

Ar jau tikrai "ne prie ko" ? hihihi.gif
meduolytee
QUOTE(Lime @ 2009 11 15, 15:22)
Ar jau tikrai "ne prie ko" ?  hihihi.gif
*

ta prasme,kad dvynes nuleme ne jis mirksiukas.gif

visiems juk aisku, is kur vaikai atsiranda mirksiukas.gif

Lime
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 16, 10:24)
ta prasme,kad dvynes nuleme ne jis  mirksiukas.gif
visiems juk aisku, is kur vaikai atsiranda  mirksiukas.gif
*

mirksiukas.gif 4u.gif

Mano mergytes identiskos. Vyro giminej dvynuku nebuvo, mano - jau trecia identisku mergyciu pora kas du metus wub.gif wub.gif
Gerve+2
QUOTE(Lime @ 2009 11 16, 22:45)
mirksiukas.gif 4u.gif

Mano mergytes identiskos. Vyro giminej dvynuku nebuvo, mano - jau trecia identisku mergyciu pora kas du metus wub.gif  wub.gif
*

O, geras! O manoma, kad lyg ir vyrai "atsakingi" uz identiskus ax.gif
oksaniuksxxx
Mano giminej mociute yra is dvynuku ir toj pacioj seimoj dar karta kitu gimdymu vel dvynukai doh.gif Tai mes ruosiames kviest gandra ir vis pamastau o gal ir mums Dievulis ne duos ,o drebtels bigsmile.gif
Wild Pearl
QUOTE(Lime @ 2009 11 16, 23:45)
mirksiukas.gif 4u.gif

Mano mergytes identiskos. Vyro giminej dvynuku nebuvo, mano - jau trecia identisku mergyciu pora kas du metus wub.gif  wub.gif
*

O sakykite prašau identiškus dvynukus sunku labai išnešioti? Iki kokio laiko leidžiama vaikščioti nestuke.gif su identiškais dvynukais?Čia ne sau klausiu, bet irgi aktuali tema blush2.gif
Lime
QUOTE(0rchideja @ 2011 04 20, 06:50)
O sakykite prašau identiškus dvynukus sunku labai išnešioti? Iki kokio laiko leidžiama vaikščioti  nestuke.gif su identiškais dvynukais?Čia ne sau klausiu, bet irgi aktuali tema blush2.gif
*

Daugiausia priklauso nuo to, ar tarp dvynukų yra pertvarėlė, t.y. ar jie yra atskiruose maišeliuose ar viename. Kai vaikučiai auga viename maišelyje, yra daugiau rizikos, kad jų virštelės gali susipainioti ir sutrikti vaikučių aprūpinimas krauju ir deguonimi. Taip pat, gydytojai stebi, ar vaikučiai auga iš vienos, ar dviejų atskirų placentų ir ar auga tolygiai (t.y. ar placenta tolygiai aprūpina abu).

Kiek laiko leidžiama nešioti dvynukus kiekvienu atveju sprendžia gydytojai priklausomai nuo bendros būklės, bet paprastai, jei viskas einasi gerai, nerekomenduojama ilgiau nei 38 savaites, nes ilgiau nešiojant labai pertempiama gimda ir kyla nukraujavimo pavojus mamai. Kai aš 38 sav. paklausiau daktaro, gal galima dar kokią savaitę panešiot, tai man daktaras atsakė, kad: "Galima ir po minų lauką vaikščioti, bet ar ilgai?" mirksiukas.gif
margustas
labas jungiuos ir as su savo vaikinais smile.gif maniskiai yra identiski ir kas keisciausia mes ju net nelaukem.tiek vyro tiek mano gimines nera nei vieno dvynio bent 4 kartos atgal<iki musu proseneliu>.taigi juokais sakau kad cia kalta cernobilio avarija biggrin.gif .na bet nesiskundziam kad jau taip pasiseke.zinoma kol buvo mazi tai demesio sulaukdavom labai daug o dabar niek nebepastebi arba as jau nepastebiu zvilgsniu biggrin.gif
kristute*
musu visiskai skirtingi, mergyte tamsiaplauke (i teti) berniukas sviesiaplaukis (i mama) veido formos skirtingos, galvytes.... Ziuresim kaip bus toliau mirksiukas.gif
rircik
ir musu angeliukai skirtingi, visi sako,kad mergaite i mane, o berniukas i teti,bet jie dar mazi,augs,keisis. vyro seimoje daug yra dvunuku,tai matyt is jo puses sis dziaugsmas, nors ir mano giminej kazkur sake yra:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.