rasau ''egluzei'' - Labai grazios mergaites jusu
QUOTE(neringa29 @ 2008 04 04, 00:03) rasau ''egluzei'' - Labai grazios mergaites jusu Čia bendrauja įvairaus amžiaus dvynukų mamos, yra nemažai ir 2004m.
sveikos, "didžiosios" mamos
Nei mano, nei vyro giminėj nebuvo dvynių, mes pirmieji pramynėm takelį
Mano mamos seimoje buvo 2 poros dvyniu.pirmagimes mano mama su sese,mergaite vel mergaite ,ir dvyniai porele.turbut kai seneliui pavyko sestas sunus daugiau ir nebesistenge
Sveikos
as taip pat auginu neidentiskus dvynius, mergaite ir berniuka.
Pas mus auga neidentiskos dvynukes. Pora men sunkoka buvo atskirti jas, bet velaiu labai issiskyre- viena strakalas skruzdelyte, kita storule spurgyte
Mes su vyru irgi labai dvynių norėjom.
Musu dvyniai kaip brolis ir sesuo.Berniukas -briunetas,mergaite-blondine.Berniukas i mama,mergaite i teti.O kai ateina sveciai,tai taip nusivilia ö juk jie nepanasu!?"O man taip juokinga
Mano svajone buvo tureti butent dvynukes. Aciu Dievuliui, turbut isgirdo mano nora
Gydytoja sake man, jog cia is manes dvynes , nes neidentiskos, vyras nei prie ko
Mano giminej mociute yra is dvynuku ir toj pacioj seimoj dar karta kitu gimdymu vel dvynukai
QUOTE(Lime @ 2009 11 16, 23:45) Mano mergytes identiskos. Vyro giminej dvynuku nebuvo, mano - jau trecia identisku mergyciu pora kas du metus O sakykite prašau identiškus dvynukus sunku labai išnešioti? Iki kokio laiko leidžiama vaikščioti QUOTE(0rchideja @ 2011 04 20, 06:50) O sakykite prašau identiškus dvynukus sunku labai išnešioti? Iki kokio laiko leidžiama vaikščioti Daugiausia priklauso nuo to, ar tarp dvynukų yra pertvarėlė, t.y. ar jie yra atskiruose maišeliuose ar viename. Kai vaikučiai auga viename maišelyje, yra daugiau rizikos, kad jų virštelės gali susipainioti ir sutrikti vaikučių aprūpinimas krauju ir deguonimi. Taip pat, gydytojai stebi, ar vaikučiai auga iš vienos, ar dviejų atskirų placentų ir ar auga tolygiai (t.y. ar placenta tolygiai aprūpina abu). Kiek laiko leidžiama nešioti dvynukus kiekvienu atveju sprendžia gydytojai priklausomai nuo bendros būklės, bet paprastai, jei viskas einasi gerai, nerekomenduojama ilgiau nei 38 savaites, nes ilgiau nešiojant labai pertempiama gimda ir kyla nukraujavimo pavojus mamai. Kai aš 38 sav. paklausiau daktaro, gal galima dar kokią savaitę panešiot, tai man daktaras atsakė, kad: "Galima ir po minų lauką vaikščioti, bet ar ilgai?"
labas jungiuos ir as su savo vaikinais
musu visiskai skirtingi, mergyte tamsiaplauke (i teti) berniukas sviesiaplaukis (i mama) veido formos skirtingos, galvytes.... Ziuresim kaip bus toliau
ir musu angeliukai skirtingi, visi sako,kad mergaite i mane, o berniukas i teti,bet jie dar mazi,augs,keisis. vyro seimoje daug yra dvunuku,tai matyt is jo puses sis dziaugsmas, nors ir mano giminej kazkur sake yra:)
|