Toliau dalinamės džiaugsmais ir vargais laukiant dantukų
mes jau irgi laukiam,seilytes upeliais:)
Sveiki, mums 7 menesiai ir jau 5 diena kaip islindo apacioje dantuko virsunele, na plika akimi nelabai dar kas matosi, keisciausia, net nera paraude, ar patine, bet su pirstu braukiant laaabai jauciasi jau, kad brezia, o ypac kai maitinu su saukstuku, vis jauciu kaip breziasi i ji... Bet va, jau gi. 5 diena, o jis kaip pasirode tokio dydzio, toks ir yra, kada jis islys bent tiek, kad normaliai matytusi kai prasizioja? Kiek uztrunka nuo prasikalimo iki pilno dantuko? Gal kas zino..
QUOTE(LaToja @ 2011 12 04, 17:37) Sveiki, mums 7 menesiai ir jau 5 diena kaip islindo apacioje dantuko virsunele, na plika akimi nelabai dar kas matosi, keisciausia, net nera paraude, ar patine, bet su pirstu braukiant laaabai jauciasi jau, kad brezia, o ypac kai maitinu su saukstuku, vis jauciu kaip breziasi i ji... Bet va, jau gi. 5 diena, o jis kaip pasirode tokio dydzio, toks ir yra, kada jis islys bent tiek, kad normaliai matytusi kai prasizioja? Kiek uztrunka nuo prasikalimo iki pilno dantuko? Gal kas zino.. gal pameginkit tas hemopatines raminancias zvakutes,pamirsau kaip vadinas tik
Aciu, zinau, bandem ta vibrocil, tas pats, kas nenaudojus, niekada mum jos nepadedavo deja
Labukas
Mums 5 men ir jau turime du danciukus!!!
ir labai padejo Dentinox tepaliukas
Na mes, kai jau kritine situacija pasitepam kamistad n tepaliuku, jis, sako, vienas stipriausiu... O seip dar naudojame notta lasus miego gerinimui, bandem ir kazkokius pagal recepta darytus lasiukus, nepadeda mum jokie, sake bus is tu vaiku, kur visada jautriai miega, kol dantys neisdygs, o tie visi lasai, zvakutes homeopatiniai, mum buve nebuve, jokio poveikio...
QUOTE(LaToja @ 2011 12 07, 13:47) Na mes, kai jau kritine situacija pasitepam kamistad n tepaliuku, jis, sako, vienas stipriausiu... O seip dar naudojame notta lasus miego gerinimui, bandem ir kazkokius pagal recepta darytus lasiukus, nepadeda mum jokie, sake bus is tu vaiku, kur visada jautriai miega, kol dantys neisdygs, o tie visi lasai, zvakutes homeopatiniai, mum buve nebuve, jokio poveikio... sveikuciai! Smagu vel susimatyti su nemiegaliumi Mazvydu nors ir kitoje temoje. Mano dukryte (to paties amziaus) irgi turi viena dantuka. Ir zinok irgi sunkoka: daznai miegu sededama ir laikydama ja ant ranku. Jei anksciau skusdavausi, jog tenka visa nakti miegoti uzrietus ranka maitinimo pozoj, tai dabar dziaugiuosi, kai galiu nors taip miegoti. Viskas pasirodo buvo dar ne taip blogai iki dantuku. O diena tai musu mazyle geriau pradejo miegoti nuo kokiu 5 men. Dabar aisku ir diena buna blogai, bet cia labiau nuo slogos. As ir efelargano zvakuciu dejau, kai macia, kad jai tikrai skauda dantenas. QUOTE(Resnichka @ 2011 12 07, 18:52) Sveikuciai ir jus! Nu va, kokie musu vaikuciai panasus Mes diena gerai pradejom miegoti, tikrai nesiskundziu, kasdien, ant 11-12 isstumiu i lauka ir pamiega virs valandos vezime
Mums 6 mėn. ir savaitė ir jau sulaukėm pirmo dantuko
Sakykit, mazas baltas taskelis ant dantenos tai jau atkeliaujantis dantukas? Su pirstu nesijaucia, tik matosi
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 12 11, 15:55) Sakykit, mazas baltas taskelis ant dantenos tai jau atkeliaujantis dantukas? Su pirstu nesijaucia, tik matosi pas maniske irgi nieko nesijaute tik matesi taskiukas, nuejom kaiptik kita diena pas gydytoja svertis-matuotis, parodziau gydytojai, paklasiau ar tik ne dantis, ta paciupinejo sako "dantenos kietesnes, bet danties dar nebus", o kita diena jau islindo ir badesi
Sveikutes
Taip, manau dantukai taip ir lenda nuo nasijauciancio balto taskiuko. Bent jau man su pirmu vaiku taip buvo.
O antrai grazuolei taip idomu, vienaas dantukas islindo jau beveik pries 4 savaites, o antro vis namatyti. Toks ilgas tarpas... ar kam dar taip yra?
Sakykite, kurie pirmieji dantukai jums isdygo apacioje ir virsuje.
QUOTE(Resnichka @ 2011 12 14, 12:11) Taip, manau dantukai taip ir lenda nuo nasijauciancio balto taskiuko. Bent jau man su pirmu vaiku taip buvo. O antrai grazuolei taip idomu, vienaas dantukas islindo jau beveik pries 4 savaites, o antro vis namatyti. Toks ilgas tarpas... ar kam dar taip yra? Buna
Mano mažiui 4,5 mėn, pastaruoju metu beveik nuolat rankas kiša į burną, ieško kažko, arba čiulpia apatinę lūpą. Kaip manot, čia jau ženklas, kad dantukas greit pasirodys?
Sveikutes, mano dukrytei du apatiniai dantukai pradejo dygti 5 men. ir per menesi jau baigia pilnai isdygti, jokio skausmo, jokio verksmo, tik seilyciu buvo labai daug ir pirstuku is burnytes neistrauke.
O dabar matyt virsutiniai pradeda dygti, nes jau antra nakti prabunda is miego ir pradeda saukti. QUOTE(Dygiukas @ 2011 12 16, 00:06) Sveikutes, mano dukrytei du apatiniai dantukai pradejo dygti 5 men. ir per menesi jau baigia pilnai isdygti, jokio skausmo, jokio verksmo, tik seilyciu buvo labai daug ir pirstuku is burnytes neistrauke. O dabar matyt virsutiniai pradeda dygti, nes jau antra nakti prabunda is miego ir pradeda saukti. Sveikinu su dantukais, labai idomu, kurie pirmieji jums virsuje ims dygti, lauksime naujienu.
Sveikutes. Mano mazylei jau 9 men. kaip tik vakar suejo. Bet pirmieji dantukai pasirode virsuje 8 men. Greitai ir apacioj 2 isdygo, tad dabar turim is viso 4, tik apatiniai atrodo kazkaip greiciau auga
Sveikos,
mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu QUOTE(Glen @ 2011 12 16, 10:11) Sveikos, mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu QUOTE(Glen @ 2011 12 16, 09:11) Sveikos, mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu Pas mus labai panasi situacija kaip pas jus
Pirmas dantukas išdygo 3mėn 3savaitės. Po 2dienų išdygo ir antras dantis. Štai po mėnesio mums išlindo dar vienas dantis ir jau lenda ketvirtas
Maniškei pirmas dantukas pasirodė 6,5 men, o už kelių dienų pastebėjau, kad ir antras šalia dygsta. Labai laukiu, kol išdygs didesni, nes taip gražiai man vaikai su tais keliais dantukais pradžioj atrodo
Sveikos mamos,o as turiu beda nes pas mano mazyle siuo metu dygsta Virsutinio zandikaulio Kandziai abu ishkart pas ja visi dygsta po du iskart pirmi mums isdygo apatinio zandikaulio kandziai,tada sekantys du virsutinio zandikaulio kapliai,o va db virsutinio zandikaulio kandziai ir vienas dantukas normalus o kitas net nesuprantu kas ten,lyg mesos gabaliukas kaba lyg supuves dantukas o galtas dantukas ten mesa apsitraukes ir todel man taip atrodo zodzio nezinau kas cia gali but nes 5dantukai kuriuos turim labai grazus o sitas nesuprantu.
Gal kam buwo panasei..?
Mums jau 9 menesiai ir dygsta 2 dantukai is karto, turesim jau 8 dantukus, pirmi dantukai kalesi labai lengvai, sekantys prasciau su temperatura ir sloga
Mums 7 mėn ir jau 3 dantukus turim
11men = 11dantuku
6,5 mėn išlindo pirmas, o antrojo laukiam jau porą savaičių...matosi beveik, bet neprasikalęs.
mamytes, papasakokite man zaliai kaip atrodo dantuku dygimas, siandien likau be stogo vaikui vos trys menesiukai, kalbinama sypsosi, nusisuku verkia, padaugejo seilyciu suirzusi , ir vos imigusi bunda, visadiena faktiskai be miego, o ir vakare po maudyniu ir pienelio niekaip neiminga, temperaturos nera..ar tai jau dantukai...nebzinau...dar taip nebuvo nes parpdavo visa diena ir nakti....miegelis dingo nors atrodo nuvargusi.. nusimato bemiege
7 mėn. - nei vieno dantuko kolkas
Mum pirmas dantukas išdygo vėlokai - 9 mėn, antras po savaitės, o daugiau taip ir nesirodo
QUOTE(ramushka @ 2012 01 12, 23:21) mamytes, papasakokite man zaliai kaip atrodo dantuku dygimas, siandien likau be stogo vaikui vos trys menesiukai, kalbinama sypsosi, nusisuku verkia, padaugejo seilyciu suirzusi , ir vos imigusi bunda, visadiena faktiskai be miego, o ir vakare po maudyniu ir pienelio niekaip neiminga, temperaturos nera..ar tai jau dantukai...nebzinau...dar taip nebuvo nes parpdavo visa diena ir nakti....miegelis dingo nors atrodo nuvargusi.. nusimato bemiege Mums kaip dygsta dantukai, tai pirmas zenklas daug seiliu
Mums pirmas dantukas išlindo trijų mėn. ir trijų savaičių, po poros savaičių išlindo antrasis. Dabar mums 5 mėn. turim tuos du dantukus apačioje ir daugiau neauga. Nors seilės upeliais teka, viską į burnytę dedam, bet naujų dantukų kaip nematyti, taip nematyti
Mums 9 men.
sveikos mamytes
mums pirma dantuka atnešė senis šaltis
bet kažkodėl mes neikiek nesiseilejam tik viska kišam į burnyte.
Mes pirma dantuka radom 4men proga
Sveikinu visus, kuriems sėkmingai dygsta dantukai ir kreipiuosi i tuos, kuriems jie dygsta skausmingai. Mano mažylė labai jau blogai miega visu šiuo periodu (kai dantukai dygsta) nuo 6 men. dabar jau 9 jai. Norėčiau pasitikrinti, ar tai dėl dantų, ar ne.
Kaip kiti vaikiukai miega, kuriems skausmingai kalasi dantukai??? Mano tai prabunda su staigiu verksmu (lyg kas noras ją būtų įžeidęs), arba pradeda pobiški staugti tiliai, vartytis, trinti rankytėmis ausytes, akytes, nosį. Kai duodu krūtį, nusiramina. Bet prabunda labai dažnai... Ar panašiai jums? QUOTE(Resnichka @ 2012 01 20, 18:18) Sveikinu visus, kuriems sėkmingai dygsta dantukai ir kreipiuosi i tuos, kuriems jie dygsta skausmingai. Mano mažylė labai jau blogai miega visu šiuo periodu (kai dantukai dygsta) nuo 6 men. dabar jau 9 jai. Norėčiau pasitikrinti, ar tai dėl dantų, ar ne. Kaip kiti vaikiukai miega, kuriems skausmingai kalasi dantukai??? Mano tai prabunda su staigiu verksmu (lyg kas noras ją būtų įžeidęs), arba pradeda pobiški staugti tiliai, vartytis, trinti rankytėmis ausytes, akytes, nosį. Kai duodu krūtį, nusiramina. Bet prabunda labai dažnai... Ar panašiai jums? Mums dabar 9 men. Su miegu irgi tragedija. Ir taip blogai naktimis miega, o dabar tai isviso.Vakar naktis buvo siaubinga kelesi kas 15 - 30min. zyzia per miega inkscia kaip suniukas, blaskosi, uzmiega tik glostomas arba su MP, tai N kartu gere pieniuka, net nezinau is kur ten tiek imasi??? QUOTE(Resnichka @ 2012 01 20, 20:18) Sveikinu visus, kuriems sėkmingai dygsta dantukai ir kreipiuosi i tuos, kuriems jie dygsta skausmingai. Mano mažylė labai jau blogai miega visu šiuo periodu (kai dantukai dygsta) nuo 6 men. dabar jau 9 jai. Norėčiau pasitikrinti, ar tai dėl dantų, ar ne. Kaip kiti vaikiukai miega, kuriems skausmingai kalasi dantukai??? Mano tai prabunda su staigiu verksmu (lyg kas noras ją būtų įžeidęs), arba pradeda pobiški staugti tiliai, vartytis, trinti rankytėmis ausytes, akytes, nosį. Kai duodu krūtį, nusiramina. Bet prabunda labai dažnai... Ar panašiai jums? Labutis,pas mus lygiai tas pats,kai pradejo dygti virsutiniai dantukai nuo 8 men,tai ir nakteles neberamios,mums jau 9 men.Pirmieji isdygo 6 men ir 2sav.tai nejutau isvis apacioje du,na ,o virsuje,tai net temperaturos buvo ,netoli 40. QUOTE(GINTMAR @ 2012 01 21, 11:58) Labutis,pas mus lygiai tas pats,kai pradejo dygti virsutiniai dantukai nuo 8 men,tai ir nakteles neberamios,mums jau 9 men.Pirmieji isdygo 6 men ir 2sav.tai nejutau isvis apacioje du,na ,o virsuje,tai net temperaturos buvo ,netoli 40. O jums tie dantukai viršutiniai matosi jau? Nes aš vis abejoju, gal tas visas naktinis siaubas ne del dantukų, nes mano gražuolės viršutinės dantenos lyg ir nepasikeitė...Bet taip norisi tikėti, kad tai dėl jų, nes jau neįsivaizduoju kas bus tada, kai ištikro jie pradės dygti.
nezinau kaip jums bet turim ta tepaliuka dentinox'a bet ka as zinau bandziau pati pasitepti tai vos truputi kelias sekundes pasalo ir vsio. nebent ramuneliu raminamasis poveikis. mazoji turi jau du dantukus, na tiksliau ju virsuneles
Ar buvo kam tempa?bet vaikas smagus ir jokios slogos jokiu sirgimo pozimiu tik auksta tempa...?pas mus taip,sakau gal dntukai isdyks...?
|