Papildyta:
QUOTE(katinike @ 2009 06 03, 13:27)
Vokieciai labai tokius katrie vyras su vyru atlieka naikino,o hitleris isvis norejo ka tauta liktu svari ka ten tokie issigimeliai
Na ir asen brukstelsiu,as tik smurta seimoj ragavusi,bet patikekit ka seima kuriau tik dabar,o kaip tie katrie buvo...,na nezinau kaip atsistoja ant koju ir gyvena toliau,daug styprybesreik matyt.Otuos smurtautojus tik zombiais padaryt ir i sunkiuosius darbus varyt,juk ju ne galai netvarkoj o galva
Papildyta: QUOTE(katinike @ 2009 06 03, 13:27) Vokieciai labai tokius katrie vyras su vyru atlieka naikino,o hitleris isvis norejo ka tauta liktu svari ka ten tokie issigimeliai QUOTE(Elinga_27 @ 2009 05 13, 19:21) Siaubas Manau, kad neverta nei vieno prievartautojo ar iškrypėlio laikyti ir tiesiogine prasme išlaikyti juos, kai jie padaro tokius nusikaltimus.. Pati auginu dukrytę, ir šiurpas nueina kai pagalvoju apie tokius dalykus.. jei galėčiau tai tokiems iškrypėliams pirmiausia jų daikčiukus nupjaučiau, o poto su visokiom kančiom nudėčiau kaip dar tokius žmones žemė nešioja siaubas, man irgi baisu, tokius
nera zodziu
O Dieve, kaip baisu...
Labai baisu skaityti buvo, sukrėtė. Negaliu suvokti tokių dalykų, iš kur toks žmonių nužmogėjimas. Pati dalyvavau seksualinės prievartos seminaruose, ir ten išgirstos realios tokios istorijos ilgam sukrėsdavo, net širdį suskausdavo pagalvojus apie tuos nuskriaustus vaikučius...Tesaugo ir globoja juos Dievas
QUOTE(Salsa @ 2003 06 10, 00:57) Tiesiogiai su šia problema susidūrė mano draugė. Jos sūnus (6 m.) kieme žaisdavo su bendraamžiu berniuku. Ir prie jų vis prisidėdavo vienas paauglys, beje, gyvenantis mano tėvų laiptinėje. To paauglio šeima - beveik asociali. Motina- invalidė, sėdi ratukuose (o invalide patapo, nes kartą gėrė su meilužiu, jis ją užrakino jos pačios namuoseir pareiškė, kad išeina pas kitą. Tai ta pulė jį girta vytis... per 3-io aukšto balkoną. Rezultatas - sulaužytas stuburas...), namuose nuolat lankosi kažkokie neaiškūs mėgėjai pagerti. Tagi tas paauglys vis žaisdavo su ma-esniais vaikais. Tai jiems dviratį savo paskolindavo, tai krepšinį žaisti pamokydavo... Ir kartą tos draugės sūnus papasakoja, kad jį ir jo bendraamžį tas paauglys nusiviliojo į rūsį ir liepė... čiulpti (atsiprašau už tokį pasakymą). Laimei tie vaikai nekvaili buvo, pasijuokė iš jo ir pabėgo iš to rūsio. Na ir ką tokiam 14-15 metų bomžiukui padarysi? Į tėvus kreiptis - be šansų, policija irgi jam nieko nepadarys - juk jis tų vaikų niekaip nenuskriaudė, be to pats nepilnametis yra. Taigi tų abiejų berniukų tėvai susitarė, vieną vakarą tiesiog įsikišo tą vaikį į mašiną, nuvežė į mišką, truputėlį prilupo ir paliko ten. Pakui kažkaip parsibastė namo. Galima kalbėti, kad tai- irgi smurtas prieš vaiką (nes įstatymiškai jis - dar vaikas), bet jei jis taip elgtųsi su mano vaiku, tai aš irgi būčiau už tokį kerštą. Šitos istorijos moralas - mamytės, būkit atsargios kalbėdamos vaikams ne tik apie svetimus dėdes, bet ir apie vyresnius kiemo vaikus... idomu,pirma kart matau kavos kolekcija! QUOTE(Elinga_27 @ 2009 05 13, 18:21) Siaubas Manau, kad neverta nei vieno prievartautojo ar iškrypėlio laikyti ir tiesiogine prasme išlaikyti juos, kai jie padaro tokius nusikaltimus.. Pati auginu dukrytę, ir šiurpas nueina kai pagalvoju apie tokius dalykus.. jei galėčiau tai tokiems iškrypėliams pirmiausia jų daikčiukus nupjaučiau, o poto su visokiom kančiom nudėčiau kaip dar tokius žmones žemė nešioja Tai apie prievartautojus cia viskas aisku Bet, zmones mielieji... ka daryt su motinom, kurios zino, ar bent jau itaria, kad jos vyras tvirkina jos vaika ir tyli vat ka su jom daryt
Nieko nepadarysi. Belieka kaip įmanoma labiau izoliuotis nuo tokių žmonių ir "mamų". Kaip izoliuojamės ir nuo kitų visuomenės atmatų.
baisu ziauru, uz koju ir i siena tokius
QUOTE(Salsa @ 2003 06 10, 00:57) Tiesiogiai su šia problema susidūrė mano draugė. Jos sūnus (6 m.) kieme žaisdavo su bendraamžiu berniuku. Ir prie jų vis prisidėdavo vienas paauglys, beje, gyvenantis mano tėvų laiptinėje. To paauglio šeima - beveik asociali. Motina- invalidė, sėdi ratukuose (o invalide patapo, nes kartą gėrė su meilužiu, jis ją užrakino jos pačios namuoseir pareiškė, kad išeina pas kitą. Tai ta pulė jį girta vytis... per 3-io aukšto balkoną. Rezultatas - sulaužytas stuburas...), namuose nuolat lankosi kažkokie neaiškūs mėgėjai pagerti. Tagi tas paauglys vis žaisdavo su ma-esniais vaikais. Tai jiems dviratį savo paskolindavo, tai krepšinį žaisti pamokydavo... Ir kartą tos draugės sūnus papasakoja, kad jį ir jo bendraamžį tas paauglys nusiviliojo į rūsį ir liepė... čiulpti (atsiprašau už tokį pasakymą). Laimei tie vaikai nekvaili buvo, pasijuokė iš jo ir pabėgo iš to rūsio. Na ir ką tokiam 14-15 metų bomžiukui padarysi? Į tėvus kreiptis - be šansų, policija irgi jam nieko nepadarys - juk jis tų vaikų niekaip nenuskriaudė, be to pats nepilnametis yra. Taigi tų abiejų berniukų tėvai susitarė, vieną vakarą tiesiog įsikišo tą vaikį į mašiną, nuvežė į mišką, truputėlį prilupo ir paliko ten. Pakui kažkaip parsibastė namo. Galima kalbėti, kad tai- irgi smurtas prieš vaiką (nes įstatymiškai jis - dar vaikas), bet jei jis taip elgtųsi su mano vaiku, tai aš irgi būčiau už tokį kerštą. Šitos istorijos moralas - mamytės, būkit atsargios kalbėdamos vaikams ne tik apie svetimus dėdes, bet ir apie vyresnius kiemo vaikus... Tikrai baisu.
Ziauri tema, ziauri realybe. Nelinkeciau nei vienam vaikui su tokiais susidurti.
Bausmes pacias ziauriausias jeims duoti reikia, kad gyventu ir kentetu uz savo darbus, BJAURYBES!!! QUOTE(Inkognito @ 2009 02 04, 19:16) Aišku nežinau kuo būtų pasibaigę, jei mano mama tai žinotų. .. turiu dar seserį, norėsiu kada nors su ja pasikalbėti apie tai. Ateis ta mano laimės valanda, kai JAM galėsiu visą tai be skrupulų priminti, tačiau tereikia jos sulaukti. MB dažnai klausia: "Kaip tavo tėtis tavęs niekad nesaugojo nuo piktadarių? Aš savo dukras saugosiu ir ginsiu nuo bet ko. Ir nesvarbu ką tai man kainuos. Jos niekas nedrįs pažeminti"...Aš jam mintyse pasakiau: "O kad tu žinotum ką jis išdarinėjo su manimi, tau tokių klausimų nebekiltų"... Siaubas, kaip žmogų sužaloja tokie dalykai. Vardan savo motinos, savo ir sesers vaikų NETYLĖKIT, šaukit, rėkit visa gerkle apie tai ką jums teko patirti, visi privalo žinoti apie grėsmę keliantį žmogų. Jūs mama ir tikrai nesuprantu, kodėl net pažvelgt tokiam žmogui leidžiat į savo vaikus. Atleiskit, jei sureagavau per emocionaliai, bet sunku suvokt, kaip tokį "pūlinį" galima šitiek metų nešiotis savo širdy. Stiprybės jums, išsilaisvinkit iš aukos būsenos. Tikiuosi savo dukrai išliksiu visada tokia artima, kad ji man išsipasakotų visus savo skauduliukus
mane tvirkino mano mamos brolis.kai tai prasidejo as buvau gal kokiu 4metu.jei kada nors kas nors paliestu mano vaikus-uzmusciau.
Paskaitinejau visas istorijas, tai net kraupu pasidare
Baisu paskaicius kai kuriu jusu pasakojimus, nesuvokiamas dalykas is kur pas zmogu tiek iskrypimo
Tikrai baisi tema. Aš pati esu ne Mama, mergaite. Esu patyrusi ne perseniausiai vaizdinę prievartą, prie nemuno einant link akropolio ( ne viena) . Nepasakosiu toliau, bet nuo to laiko, bijau vyriskos gimines, bijau eiti dienos metu gatve, bijau visko. Stai ir pasekmes.
QUOTE(mergaite.. @ 2010 04 24, 11:45) Gal pasikalbėk apie tai, su žmogumi, kuriuo pasitiki, mokyklos psichologe ar kreipkis į nemokamą emocinės pagalbos liniją http://www.vaikulinija.lt/ http://www.jaunimolinija.lt/main/node/7
Net sunku patiket, kokiu iskrypeliu buna
perskaiciau visa tema ir esu pakraupus tokius kastruot.jei taip butu manau gerai butu viesai visur skelbt su jo nuotrauka jog jis pedofilas prievartautojas.jiems mirties bausme butu perlengva tokiems reikia visuotinio smerkimo.kokio atviro kalejmo kad jie negaletu pasislept taip butu skausmingai suestas ju gyvenimas kol patys nusizudytu.tada suprastu gal ka ju vaikai patyre.akmenim apmetyt tokius ar gyvus sudegint.isiutau! O motina kuri uzstoja vyra prievartautoja o ne vaika galima pavadint bendrinike ir ja kartu teist uz tai kad leido savo vaika isnaudot
|