Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksualinė prievarta prieš vaikus šeimoje...
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3
Juny
Baisu ir liūdna verysad.gif Mano dvi panos auga. Kaip sugebėt apsaugot jas nuo visokių išgamų?????
siuse
QUOTE(junyte @ 2008 08 07, 13:38)
Baisu ir liūdna verysad.gif Mano dvi panos auga. Kaip sugebėt apsaugot jas nuo visokių išgamų?????
*

unsure.gif tai va ir aš turiu panelytę kuriai 9 metukai, kažkaip pagalvoju apie tai kaip bus paauglė, kaip įkalti į galvą, kad ir pačiai labai reikia saugotis.. unsure.gif juk niekas kitas neapsaugos, tik sveikas protas g.gif
vismaz
Suauge tai suauge, bet kai vyresni vaikai kitus tvirkina bash.gif pas mus kaime buvo tokia istorija ir visai neseniai, man mama pasakojo, o jos drauge viska mate, taip kad istorija jau is treciu lupu, bet tikra, nes buvo ir policija ir soc darbuotojai tik kad nieko taip ir nenubaude.
Istorija tokia, kad tos moteriskes kaiminysteje gyvena asociali seima, motina kalejime sedejo ir pan. pas juos ten 3 ar 4 vaikai, vienam is ju gal 5 metukai, kitam 3.
Taip pat netoli gyvena dar tokia panasi seima, bet joje vaikai vyresni - jauniausiam gal 12m.
Tai tie vaikai daznai kartu zaidzia, laksto ir bastosi po kaima ieskodami ka nugvelbt. ir viena karta moteriske pamate juos besimalancius apie jos darzine ir tvarta. nu sako nueisiu pasakysiu kad nezaistu cia - dar pavogs ka, nes ten atrakinta viskas buvo. sako einu letai, (nes ji biski slubuoja) klausau ar jie ten, ar jau kur nubego....
ieinu pro praviras darzines duris o ten tas 12-metis 5-meti pasistates keturiom ir ******* (manau supratot). o mazelis atsistojes ziuri!!!! sako kad uzrikau, tai tie vaikai be kelniu issilakste.
Tiesiai nuejo pas tu dvieju vaiku motina, o ta mazdaug kas cia tokio bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
ooo
kai buvau kokiu 5 metu, pas mociute i svewcius kaimynas ateidavo ir vis bandydavo mane ant keliu pasisodint, o as nuo jo klykdama begdavau, visi galvojo, ko as tokia nenormali - o man jis nepatiko baisiausiai, po keletos metu suzinojo, kad abi savo dukras tvirkindavo blink.gif vyresnioji dukra mano metu (pradinukes dukros abi tuo metu buvo, kai isaiskejo - motina uztiko vyra lovoj su dukra doh.gif ).
aciu dievui, neapgavo manes nuojauta unsure.gif
TOCAMI
niekam nelinkėčiau susidurti. norint nubausti iškrypėlį tėvai pragarą turi praeiti. o bausmės nėra labai didelės. tik tiek guodžia, kad zonoje tokius nuteistuosius iš karto gaidžiais padaro.
rimtauteJ
prie mano vyresneles gal kokioj trecioj klasej buvo pristojes kazkoks bet nieko nepadare pabego, buvo primokinta. kita diena ejom laisves aleja ziurim ts iskrypuks fotoaparata nesasi ir paneles fotografuoja sako dukra: cia tas. as puoliau vytis per visa laisves aleja saukti vadinti visaip, tas ir pabego. tetis dar musu i policija buvo nuejes bet ka tie policininkai.. truksta irodymu nesikiekiant... schmoll.gif
aukaja
Kažkoks siaubas...Net sunku kažką ir parašytį...Šlykštu skaityti apie tokius išsigimėlius gun_bandana.gif Tikrai, gyvenu dabar augindama savo mažylį, viskas taip gražu, o čia tokie baisūs dalykai dedasi...Žiauri realybė, baisu tokiame pasaulyje bus išleisti savo vaikus verysad.gif Aš irgi manau, kad jiem tik mirties bausmė, o dar prieš tai iškastruot tokius gyvulius reikėtų mad.gif bash.gif Pradedu galvoti, kad nebegali pasitikėti nei savo draugais, nei giminėm, kai tokių istorijų paskaitai cray.gif
Geikutux
Matau, kad temele skaito daug, zr. perziurejusiu skaiciu. Manau tema reiktu pavadinti" ne tik seimoje , ir kaip vaikus nuo to apsaugoti", - ka jiems paaiskinti, ko reiktu saugotis, kur buti atsargiems.
mamamia25
as susipazinau su tokiu vyru jis belgas briuselyje dirba narkomanu reabilitacijos centre tai ten tokiu istoriju blink.gif vienas virukas jam 27 metai buves narkomanas jis gime alkoholiko ir prostitutes seimoje, kai jam buvo 5 metai ta prostitute (mama jos negalima vadinti) pradejo ji pardavinet pedofilam. tai tas draugas ir sako nejaugi po to ji galima smerkti ar klausti kaip tu gali narkotikus vartoti.
kai buvau mazesne atsimenu is kiemo dingo du berniukai visas kiemas ju ieskojo ir rado netuoliese miskelyje su kaimynu (vedes turejo dvi dukras) be kelniu tai jau mama cia man papasakojo sake vyrai taip ji sumuse iskviete policija kai jai pasake del ko sumuse ji jie surase protokola neskubedami tada iskviete greitaja. tas pedofilas ligoninej mire, bet nei vienas is tu kur muse negavo realios bausmes, nes ir prokuroai buvo ju pusej patys sake kaip kalbeti. unsure.gif
tvini
QUOTE(Salsa @ 2003 06 10, 00:57)
Tiesiogiai su šia problema susidūrė mano draugė. Jos sūnus (6 m.) kieme žaisdavo su bendraamžiu berniuku. Ir prie jų vis prisidėdavo vienas paauglys, beje, gyvenantis mano tėvų laiptinėje. To paauglio šeima - beveik asociali. Motina-  invalidė, sėdi ratukuose (o invalide patapo, nes kartą gėrė su meilužiu, jis ją užrakino jos pačios namuoseir pareiškė, kad išeina pas kitą. Tai ta pulė jį girta vytis... per 3-io aukšto balkoną. Rezultatas - sulaužytas stuburas...), namuose nuolat lankosi kažkokie neaiškūs mėgėjai pagerti. Tagi tas paauglys vis žaisdavo su ma-esniais vaikais. Tai jiems dviratį savo paskolindavo, tai krepšinį žaisti pamokydavo... Ir kartą tos draugės sūnus papasakoja, kad jį ir jo bendraamžį tas paauglys nusiviliojo į rūsį ir liepė... čiulpti (atsiprašau už tokį pasakymą). Laimei tie vaikai nekvaili buvo, pasijuokė iš jo ir pabėgo iš to rūsio.
Na ir ką tokiam 14-15 metų bomžiukui padarysi? Į tėvus kreiptis - be šansų, policija irgi jam nieko nepadarys - juk jis tų vaikų niekaip nenuskriaudė, be to pats nepilnametis yra. Taigi tų abiejų berniukų tėvai susitarė, vieną vakarą tiesiog įsikišo tą vaikį į mašiną, nuvežė į mišką, truputėlį prilupo ir paliko ten. Pakui kažkaip parsibastė namo. Galima kalbėti, kad tai-  irgi smurtas prieš vaiką (nes įstatymiškai jis - dar vaikas), bet jei jis taip elgtųsi su mano vaiku, tai aš irgi būčiau už tokį kerštą.
Šitos istorijos moralas - mamytės, būkit atsargios kalbėdamos vaikams ne tik apie svetimus dėdes, bet ir apie vyresnius kiemo vaikus...
*

ziauru,ka cia bepridursi,as saudyciau tokius zmones kurie naudoja sex prievarta pries vaikus,bet is kitos puses,jus ta vaika kai nera labai aisku ar jis tikrai taip norejo su berniukais pasielgti vadinate is karto bomziuku-suteikiate jam toki statusa visuomeneje,jau vien nuo jusu visu zvilgsniu manau jis jauciasi atstumtas nes jo seima "kitokia"ir jis kitoks t.y. pagal jus-bomziukas....na o toliau...juk jei jis tikrai noretu tai padaryti,juos istvirkinti sesemecius,tai butu padares,jis dvigubai vyresnis,o leido vaikams pabegti,maziukams tokiems...tad ir sesemiaciai kartais buna labai fantaziju dauug prisikure,ir filmu prisiziureje...as nesakau ,kad negalima netiketi savo vaikais,bet reikia pries suteikiant kazkoki statusa zmogui ,vaikui issiaiskinti aplinkybes iki galo...
Papildyta:
QUOTE(rimtauteJ @ 2008 08 03, 19:22)
as taip pat vaikysteje buvau prievartauta kazkokio senio. buvo 13 metu ir papukai, ir menesines, viskas kas reikia, buvo, tai ir gavau ;((
*

g.gif labai idomi istorija...nezinau ka bepridurti schmoll.gif
KM
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 04 22, 09:54)
Bl toki teva pakarciau. Kur** tvoros stulpa i suhbine sukisciau ir pati pe**ku isvadinciau. O ta "dede" zirklemis iskastruociau ir liepciau suvalgyt ka nupjoviau. Susibesinau.. mad.gif
*

TEciui tik medali uzkabinti uz tokia nuomone mirksiukas.gif Kad tik visi vaikai turetu normalius tecfius ir normalias mamas... Deja, ne visiems tai duota likimo verysad.gif
Briliantas
nu bet ir temos...tikrai baisu skaityti...bet realybe tokia.... doh.gif
Staigmena
kai buvau vaukas mane ilgus mrtus prievartavo mano dėdė, vėliau dėl pasokeitusios jo gyvenamosios vietos tai nutrūko ir žinot ką praėjus po visų įvykių 13 metų sužinojau kad jis tvirkina savo dukras ir resultatas - pasodinau į kalėjimą 8 metams. jūs neįsivaisduojat ką tenka patirti kai tave pupla kaltinamojo advokatas, kai visą ilgai slėptą skausmą su kuriuo lyg ir susigyvenai ir labai stengeisi pamiršti tenka su visu purvu ir smulkmenom traukti lauk, nes buvo ir tyrimas ir parodymų patikrinimas įvykio vietoje. žino nesuprantu iš kur radau stiprybės škalbėti kriminalistus, kad tas jo dukrytes apklaustų be tėvų utikimo (jos nepilnametės), mane teisme apkaltino vaikų pagrobimu, papirkinėjimu, šantažu...
žinot, sapnavau košmarus, negalėjau ramiai gatve eiti, bet padariau savo - jis sėdi.
dabar bijau - o jei paleis prieš laiką ?
alinata
QUOTE(Staigmena @ 2008 12 28, 18:45)
kai buvau vaukas mane ilgus mrtus prievartavo mano dėdė, vėliau dėl pasokeitusios jo gyvenamosios vietos tai nutrūko ir žinot ką praėjus po visų įvykių 13 metų sužinojau kad jis tvirkina savo dukras ir resultatas - pasodinau į kalėjimą 8 metams.  jūs neįsivaisduojat ką tenka patirti kai tave pupla kaltinamojo advokatas, kai visą ilgai slėptą skausmą su kuriuo lyg ir susigyvenai ir labai stengeisi pamiršti tenka su visu purvu ir smulkmenom traukti lauk, nes buvo ir tyrimas ir parodymų patikrinimas įvykio vietoje. žino nesuprantu iš kur radau stiprybės škalbėti kriminalistus, kad tas jo dukrytes apklaustų be tėvų utikimo (jos nepilnametės), mane teisme apkaltino vaikų pagrobimu, papirkinėjimu, šantažu...
žinot, sapnavau košmarus, negalėjau ramiai gatve eiti, bet padariau savo - jis sėdi.
dabar bijau - o jei paleis prieš laiką ?
*

Ištikrųjų tu šaunuolė 4u.gif kad tik daugiau tokių moterų būtų kurios sugebėtų iškelti užslėptą skausmą ir padėti mums visiems, mūsų vaikams, uždarant tokius kaip jis į kalėjimą 4u.gif
^Braškytė^
baisu skaityti
ramiai
Bjaurių istorijų daug. Kažkas kaltino motinas, kažkas - siūlė su tais veikėjais pasielgti jų metodais. Kas mes būtume po to, jei taip darytume? O motinų esminė klaida, manau, yra ta, kad nepakankamai dažnai kartoja savo vaikams, kad joks žmogus, net ir pats artimiausias, neturi teisės net savo vaikų kaip nors taip liesti, kaip patiems vaikams nepatiktų. Vaikas turi gerai žinoti, kad tiesiog privalo nesileisti grabinėjamas. Antra tiek pat svarbus dalykas - po to, kai kažkas vaiką bandė nemaloniai paliesti visų geriausia tučtuojau pasipasakoti tam žmogui, kuriuo pasitiki. Labai tikiuosi, kad tai ir būtų motina. Ir motinos užduotis nutiesti kelią vaiko pasitikėjimui. Ar atsiras pasitikėjimas, jei mes dar pakalbam apie lupimą?
Sho.Igneta
Baisu skaityti , kas per zmones gyvena tarp musu.
As esu 15 m. paaugle ir aisku , kaip ir kiekvienas paauglys daznai buna vakarais is kokio kino , prekybos centro gryztam vakarais. Tai as zinokit kazkokia baime tamsai turiu , jeigu su drauge einam tamsiu metu namo is kur nors (kada cia ejom is Megos) ir uz nugaros eina kazkokie bernai ir garsiai juokiasi , kalba , tai as drebet pradedu, atsisuku atgal , pasiziuriu , o tada su drauge susizvalgom ir iskart pagaunam cinka kad reikia eiti greiciau.Ir taip tukstanciai kartu buvo.Turiu labai rupestingus ir gerus tevus.Tai mama vos tik patamseja iskarto pradeda skambineti, rupintis, kad gal tetis gali atvaziuoti musu pasiimti ir t.t. Kartais nervina tie pastovus skambuciai vakarais , bet perskaiciusi sita tema supratau , kad mano mama saunuole .
Bukite stiprus tie , kurie nuo viso sito nukentejo, sekmes !

daugvaikuciu
Kai buvau 14-os,prie manes priekabiavo tevo draugas.Kai pasakiau tevui,tas pakalbejo su draugu,pastarasis,aisku,issigyne,ir kalciausia likau as-tevas mane isbare ir isvadino smeizike ir intrigante.Buvo baisiai bjauru,ypac,kad artimieji nepaguode,nepalaike.To zmogaus visada vengiau,o tevui tik pries jo mirti dar karta apie tai papasakojau,bet tevas ir tada kazkaip nutylejo,lyg netikedamas.
Pries koki 12 metu vienu pazistamu 4 metu dukryte tvirkino senelis-VU docentas.Labai sunku buvo tuo patiketi-senelis buvo kaip visi zmones,idomus pasnekovas,daznai su juo pakalbedavom,ir tevai ilgai blaskesi,kol ju itarimus patvirtino vaiku psichologai.Tevai kuo skubiau issikrauste is seneliu namu,nes kartu gyveno,vietos ten daug buvo,ir mergaites nebendravo su seneliu,kol tas nenumire.Senelis is pradziu visokiais budais bande susitikti su anukem,kovojo uz bendravima su jomis,bet nieko nepese.
Baisu,kiek visokiu iskrypeliu tarp zmoniu.
O dar buvo tokia situacija:mano dukra labai prisiriso prie mano antrojo vyro,jai labai truko tevo.Viena karta jie abu nuejo pas netoli gyvenancia jo motina ir ten uzsibuvo.As,niekaip negaledama su jais susiskambinti,pradejau eiti is proto-man atrode,kad jis mano mergaite ten tvirkina...Kai radau kam palikti naujagimi,ir lekiau pas uosviene,sutikau juos ramiai griztancius.Apsikabinau dukra ir pradejau zliumbti,o jie,nesuvokdami kas cia vyksta,ziurejo nustebe.Dar ilgai negalejau nurimti,o vyras pasibaisejo,kai papasakojau savo isgyvenimus.
tuktukas
Kai buvau 13 mama ištekėjo antrakart... Vyriškis buvo vienos gerbiamiausios profesijos žmogus. Inteligentų šeima. Mama buvo labai valdinga, mūsų tarpusavio nesutarimai patėvio pastangomis buvo aštrinami, nors iš šalies gal atrodė, kad jis kaip tik bando padėti mums susikalbėti. Tapau blogiausiu vaiku... Mamos pasitikėjimo ir palaikymo jokio. Nors nei gėriau, nei rūkiau, nei iš namų bėgau, mokiausi gerai. Va tada, kai paruošė dirvą, prasidėjo mano košmarai. Tiesa, savo tikslų iki galo neįgyvendino, nes gindavausi, kiek jėgos leido... Dantimis, nagais, kojomis... Rėkdavau... Prasidėjo jo kerštas man. Buvau lupama diržu, vaikydavosi mane su šluotkočiu. Kūno kultūra tapo nemėgstamiausia pamoka - juk nesinori mėlynių rodyti... Po to vėl sekdavo bandymas mane palaužti. Mama aktyviai padėdavo mane auklėti, nes juk jis deklaruodavo, jog myli kaip dukrą. Supratau, jog mano pasakojimu artimiausias žmogus nepatikės... Savo išgyvenimais nesidalinsiu. Mamai papasakojau po 20 metų. Nebūčiau to dariusi, bet norėjau kitą žmogų apasaugoti. Mama patikėjo, nes iš metų perspektyvos žiūrint visi taškai ant i labai gražiai susidėlioja.
Kodėl rašau? Mamos, stebėkite, įtarinėkite savo vyrus, saugokite vaikučius, nes niekas kitas to nepadarys. Išsilavinimas, tariamas vyro padorumas neduoda saugumo garantijų Jūsų vaikams. Vyrais kai kada pasitikėti nevalia. Deja.
Kodėl tai mano pirma žinutė? O Jūs ar išdrįstumėt apie tai klabėti viešai? Aš savo drasą išnaudojau tada.
daugvaikuciu

Man taip antras vyras norejo "padeti aukleti" vyriausia sunu,o kai gime mazieji,situacija is viso tapo nevaldoma-jis mylejo tik "savo" vaikus,maniskiai tapo pastumdeliais.Vaikai buvo pastoviu konfliktu saltiniu.Del to ir dar del jo problemu su alkoholiu ir jis tapo exNr.2
Siaip labai svarbu,kad artimiausi zmones isklausytu ir PATIKETU,nes jau papasakoti apie priekabiavima ar prievarta labai sunku.
Atsimenu,mano mamos pusbrolis,kuris 6 metais vyresnis uz mane,turintis seima,zinomas zmogus,vos neisprievartavo,nors as pati tada jau turejau seima.Kai pasakiau jo motinai,sulaukiau iprasto atsakymo:pati kalta...Nei gundziau,nei kazkokiais rubais provokavau,bet kai zmogus toks,tai jam priezastis visada atsiranda.Ir dabar,kai susitikus "seimos pobuviuose " ar laidotuvese susitinkam,as vis jo vengiu,nes jis ir buciuojasi ikisdamas liezuvi i burna-fui...
Borderline
Nu, moterys, kas prievartauja vaikus? kas kelia karus? zudo?
VYRAI cool.gif

kas bjauriausia, kad dazniausiai aukomis tampa mergaites...

fu kaip slykstu. viskas del fizines jegos-butu moterys stipresne uz vyrus, nieks ju neprievartautu!!!

o kas darosi Afrikoj, Indijoj, Kinijoj, Somalyje...
pas mus dar kaimuose, diedai girti, o ten... normalu, i krauja iauge, ir mergaite yra tiesiog kaip mesos gabalas, su kuriuo galima daryt ka nori-tevams, kaimynams ir dedems sad.gif

smurtauja + prievartauja vyrai
kencia-mergaites, moterys

Papildyta:
daugvaikuciu,
teisingai darei kad issigandai ir kad pasakei vyrui
remarka
Girdejau ir as pasakojimu apie pazystamus zmones kurie dukras tvirkino ... Baisu... Lietuvoj reikalinga tokiem zmonem mirties bausme, nes niekas ju nesustapdys po keliu metu praleistu kalejime.
spudga
Baisu net pagalvoti. Is kur toks poreikis, negi neturi tie iskrypeliai kur pasitenkint, tegu atsiprasant, i ekete ikisa gala, jei jau taip dega doh.gif schmoll.gif atves.
pogosmogo
mano draugė, kuriai dabar 15 metų, prieš metus buvo patekus į tokią situaciją Anglijoje. Vakare ją pagavo toks iškrypėlis, nurengė švarkelį ir bandė išprievartauti, bet ji išsitraukė dujų balionėlį ir gerai papurškė į akis, o po to ir peiliu pilvą jam perdūrė. Nors ji ir apsigynė, bet tėvai turėjo ar ten baudą mokėt, ar ten kazkokia žalą atlygint.
jjurgius
nu matytės dairykitės atidžiai aplinkiui... tik va bėda, kad kai kurios motinos tik deklaruoja savo begalinę meilę vaikams, o iš tiesų joms tik vyrai rūpi....
Aš daugybę metų ir daugybę kartų buvau seksualiai išnaudota, labai artimo žmogaus, kai tapau paaugle kreipiausi pagalbos į atitinkamas institucijas, tai mano motina padarė viską, kad tą niekšelį išgelbėtų...
bet ne tai svarbiausia.
Kai jau praėjo 10 metų, galiu pasakyti, kad išsivadavau iš savo praeities ir košmarų, ir gyvenu normalų normalių žmonių gyvenimą, ir atrodo, kad to niekada nebuvo, o jei buvo tai ne man...
tikrai vaikiai nesaugiausi yra ne gatvėje, o namuose. gyvename tokiais laikais kai nepažįstame, tų žmonių kuriuos įsileidžiame į savo manus. vaikus tvirkina tėvai, seneliai, dėdės, tėvų draugai ir šį sarašą galima tęsti iki begalybės....
tiesiog patarčiau įdėmiai pasižiūrėtį į vyrus su kuriais gyveante..... ir nepalikti vaikų nei sekundei su nors kiek įtartinais ar agresyviais žmonėmis,ar tiesiog tai su kuriais vaikai nenori pasilikti ir nenori bendrauti.
Staigmena
visiškai pritariu, nes prievartautojai dažniausiai būna artimiausi žmonės verysad.gif
daugvaikuciu
Ir dazniausiai jie buna tokie "gerieciai",tokie patikimi...
Bet zinau ir kitokia istorija-musu seimos draugas,mylimas destytojas ir mokytojas,senbernis,buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu prie berniuku,kai vieno mokinio zinias kelis kartus ivertino neigiamai.Nuo tada nebedare jokiu konsultaciju,jokiu papildomu pamoku.
Inkognito
QUOTE(tuktukas @ 2009 01 14, 16:00)
Kai buvau 13 mama ištekėjo antrakart... Vyriškis buvo vienos gerbiamiausios profesijos žmogus. Inteligentų šeima. Mama buvo labai valdinga, mūsų tarpusavio nesutarimai patėvio pastangomis buvo aštrinami, nors iš šalies gal atrodė, kad jis kaip tik bando padėti mums susikalbėti. Tapau blogiausiu vaiku... Mamos pasitikėjimo ir palaikymo jokio. Nors nei gėriau, nei rūkiau, nei iš namų bėgau, mokiausi gerai. Va tada, kai paruošė dirvą, prasidėjo mano košmarai. Tiesa, savo tikslų iki galo neįgyvendino, nes gindavausi, kiek jėgos leido... Dantimis, nagais, kojomis... Rėkdavau... Prasidėjo jo kerštas man. Buvau lupama diržu, vaikydavosi mane su šluotkočiu. Kūno kultūra tapo nemėgstamiausia pamoka - juk nesinori mėlynių rodyti... Po to vėl sekdavo bandymas mane palaužti. Mama aktyviai padėdavo mane auklėti, nes juk jis deklaruodavo, jog myli kaip dukrą. Supratau, jog mano pasakojimu artimiausias žmogus nepatikės... Savo išgyvenimais nesidalinsiu. Mamai papasakojau po 20 metų. Nebūčiau to dariusi, bet norėjau kitą žmogų apasaugoti. Mama patikėjo, nes iš metų perspektyvos žiūrint visi taškai ant i labai gražiai susidėlioja.
Kodėl rašau? Mamos, stebėkite, įtarinėkite savo vyrus, saugokite vaikučius, nes niekas kitas to nepadarys. Išsilavinimas, tariamas vyro padorumas neduoda saugumo garantijų Jūsų vaikams. Vyrais kai kada pasitikėti nevalia. Deja.
Kodėl tai mano pirma žinutė? O Jūs ar išdrįstumėt apie tai klabėti viešai? Aš savo drasą išnaudojau tada.
*

Tuk tukas, aš pilnai su tavimi sutinku dėl kalbėjimo viešai.. Negaliu ir aš šito padaryt, todėl puikiai suprasite kodėl aš naujokė.
Taip mamytės, saugokit savo vaikučius labai stipriai. Nebūkite tokios kaip mano mama. Niekad nebuvome su ja artimos draugės, tačiau jos begalinis naivumas mane vis dar tebestebina. Mane skriaudė tėtis gana ilgai ir už tai jo nekenčiu labai. Jis , kiek pamenu save, visad lakstė paskui kitas moteris, buvo tarsi seksualinis manjakas. Keldavo (ir db tebepakelia) ranką prieš moteris. Jis mane prievartavo kai mamos nebuvo šalia. man tai sukelia pasišlykštėjimą dar iki šiol, kad tėtis galėjo mane šitaip nuskriausti. Aš buvau bailus , prigąsdintas vaikas, o jis tuo naudojosi. Bijojau kam nors prasitarti apie patirtą skausmą tiek fizinį, tiek moralinį. Mamai buvo nė motais kodėl aš prastai miegodavau, dažnai verkdavau per miegus, rėkaudavau. Ir pati megėja būdavo prilupti beveik iki sąmonės netekimo. Jus pagalvosit, kad mano tėvai asocialūs? Ne, jie buvo gana normalūs žmonės (čia žiūrint kitų akimis). O tėvas yra apibūdinamas tokiu ramiu, geru žmogumi, turintį auksines rankas. Negaliu sakyt, kad tai neliko mano atmintyje -man padaryta trauma visam gyvenimui. Būdama mergaitė galvojau, kad taip turi būti, bet vėliau supratau, kad ne. Ypač buvo skaudu paauglystėje, kai aš sužinojau, jog esu "nebe mergaitė". Ir aš tą momentą pamenu lyg būtų įvykę vakar. Man labai skaudėjo, suklykiau, buvo ant kelnaičių kraujo...Tik devyneri metai tebuvo...Nekenčiu jo...Ir sau pasakiau, jog kai jis bus senas ir atguls į patalus, jo neslaugysiu ir priminsiu jam visas nuoskaudas ir paprasčiausiai išeisiu jam matant . Aš jam padarysiu skauda. Bet ar kažin ar jis bus vertas to, ką aš patyriau būdama mergaite. Man žinokit labai baisu, aplinkui labai daug iškrypėlių, savo dukrytes saugosiu kaip įmanydama, sūnūs taip pat. Žinokit, db jau kai nebegyvenu seniai su tėvais, kai atvykstam į svečius, aš tėvą ignoruoju. O savo dukrytės neduodu net ant ant ranku palaikyt, o ką jau kalbėti apie palikimą kuriam laikotarpiui. Nei už ką.
Nu va, prigąsdinau? Tokia skaudi realybė. O šitiek metų aš savyje laikiau. Gailiuosi, kad tėvo nepasodinau tais laikais...

Nors va buvęs kaimynas sėdi kalėjime, už tai kad prievartavo savo dukrą. Ji dar vaiką nuo jo pagimdė kartu su mama vienu metu, tai daug kas galvojo, kad tai motinai gimė dvynukai, nes ji sugebėjo savo dukros nėštumą nuslėpti...
daugvaikuciu
Siaubu siaubas.
Inkognito,taip uzjauciu tave...
jjurgius
Užuojauta mums nepadės, ir ji nereikalinga.
Aš galiu kalbėti viešai, žinoma patogiai dėl to nesijaučiu, nes mano dabartinėj aplinkoj tikrai nedaug kas šitą mano gyvenimo dalį žino, bet nematau pramės slėpti o pasakotis irgi gi nepulsi smile.gif
O su savo skriaudėju stengiuosi kiek tai įmanoma nebendrauti, o mano vaiko jis nematęs ir tikiuosi niekada nepamatys...
bet sakykim mano sesuo, piuikiai žinodama mano istoriją, važiuoja su savo vaikais pas šitą žmogų į svečius, va to tai aš tirai negaliu suprasti...
ir negaliu suprasti kaip Inkognito važiuoja su savo vaikučiu pas tėvų į svečius...
taip tėvai yra tėvai, bet.......
manau tau pirmiausia reikėtų nuo išsivaduoti, ir kurį laiką nebendrauti visiškai, kad galėtum atskirti meilę nuo neapykantos, ir susidėlioti visus taškus ant i savo viduje, ir tada pamatytsi, kad toks tėvas nei tau nei tavo vaikams nereikalingas, ir kad piuikiai gali gyventi be jo.... ir tikrai jausiesi saugiau ir taVo vaikams tikrai bus saugiau...
o mama..... nesuprantu aš tų mamų, net savo mamos nesuprantu... ir ji visai nesijaučia kalta dėl to, ir dabar kalba ir bendrauja taip lyg tos istorijos nei nebūtų buvę...
ir tau Inkognito patarčiau nuo jos irgi kurį laiką atsiplėši, o jai labai jau mama pageidaus bendrauti gali ir be tėvo atvažiuoti...
Aišku kiekviena istorija kitokia, ir kiekviena auka yra kitokia, ir kiekvienas savo sielvartą išgyvena kitaip, bet visos jos turi ir bendrų bruožų...
Manau būtinai reikia apie tai kalbėti ypač jei tai įvyko šeimoje, ir su mama ir su skriaudėju ATVIRAI.
tai tikrai padeda ir atsijoja tikrus jausmus ir išlaisvina.
bet kartu tai yra ir labai skaudu ir sunku, bet nei viena auka neturi tos naštos viena nešioti savyje, tėvai turi priisimti atsakomybę už- tai ką padarė, o ne apsimetinėti jog nieko nebuvo.
TURĖKITE DRASOS, JUK JŪS KIEKVIENĄ DIENĄ APIE TAI GALVOJATE, KIEKVIENĄ DIENĄ TA PRIEVARTA YRA SU JUMIS, PASIDALINKITE JA...
Inkognito
QUOTE(jjurgius @ 2009 02 04, 17:56)
Užuojauta mums nepadės, ir ji nereikalinga.
Aš galiu kalbėti viešai, žinoma patogiai dėl to nesijaučiu, nes mano dabartinėj aplinkoj tikrai nedaug kas šitą mano gyvenimo dalį žino, bet nematau pramės slėpti o pasakotis irgi gi nepulsi smile.gif
O su savo skriaudėju stengiuosi kiek tai įmanoma nebendrauti, o mano vaiko jis nematęs ir tikiuosi niekada nepamatys...
bet sakykim mano sesuo, piuikiai žinodama mano istoriją, važiuoja su savo vaikais pas šitą žmogų į svečius, va to tai aš tirai negaliu suprasti...
ir negaliu suprasti kaip Inkognito važiuoja su savo vaikučiu pas tėvų į svečius...
taip tėvai yra tėvai, bet.......
manau tau pirmiausia reikėtų nuo išsivaduoti, ir kurį laiką nebendrauti visiškai, kad galėtum atskirti meilę nuo neapykantos, ir susidėlioti visus taškus ant i savo viduje, ir tada pamatytsi, kad toks tėvas nei tau nei tavo vaikams nereikalingas, ir kad piuikiai gali gyventi be jo.... ir tikrai jausiesi saugiau ir taVo vaikams tikrai bus saugiau...
o mama..... nesuprantu aš tų mamų, net savo mamos nesuprantu... ir ji visai nesijaučia kalta dėl to, ir dabar kalba ir bendrauja taip lyg tos istorijos nei nebūtų buvę...
ir tau Inkognito patarčiau nuo jos irgi kurį laiką atsiplėši, o jai labai jau mama pageidaus bendrauti gali ir be tėvo atvažiuoti...
Aišku kiekviena istorija kitokia, ir kiekviena auka yra kitokia, ir kiekvienas savo sielvartą išgyvena kitaip, bet visos jos turi ir bendrų bruožų...
Manau būtinai reikia apie tai kalbėti ypač jei tai įvyko šeimoje, ir su mama ir su skriaudėju ATVIRAI.
tai tikrai padeda ir atsijoja tikrus jausmus ir išlaisvina.
bet kartu tai yra ir labai skaudu ir sunku, bet nei viena auka neturi tos naštos viena nešioti savyje, tėvai turi priisimti atsakomybę už- tai ką padarė, o ne apsimetinėti jog nieko nebuvo.
TURĖKITE DRASOS, JUK JŪS KIEKVIENĄ DIENĄ APIE TAI GALVOJATE, KIEKVIENĄ DIENĄ TA PRIEVARTA YRA SU JUMIS, PASIDALINKITE JA...
*

Užuojauta tikrai nepadės. Kas buvo, tas buvo...Belieka db savo vaikus nuo to saugoti.
Na nežinau, tikriausiai 2-3 kartai apsilankymai pas mano tėvus per metus nėra daug... Mes gyvenam seniai atskirai, net gi ne Lietuvoj. Mus skiria nemažas atstumas. O mamai skambinu kartą du per mėnesį. bet tik mamai...Aišku nežinau kuo būtų pasibaigę, jei mano mama tai žinotų. Jau ir taip ji labai išgyvena, kai sužino ką nors apie savo vyrelį iš praeities Žodžiu neketinu jam atleisti tai NIEKADA gyvenime. Ir savo vaikų nepaliksiu jiems taip pat. Net neleidžiu palydėt vaikų iki wc ir uždegti jiems šviesą, neleidžiu net tv kartu vieniems kambary žiūrėti. Žinau, kad jiems tiesiog ten būtų labai nesaugu, nes mano skaudžios patirties vaikystėje mama net nenorėjo pastebėti.Tai kaip ji pastebės anūkus. Tiesa, turiu dar seserį, norėsiu kada nors su ja pasikalbėti apie tai. Ateis ta mano laimės valanda, kai JAM galėsiu visą tai be skrupulų priminti, tačiau tereikia jos sulaukti. MB dažnai klausia: "Kaip tavo tėtis tavęs niekad nesaugojo nuo piktadarių? Aš savo dukras saugosiu ir ginsiu nuo bet ko. Ir nesvarbu ką tai man kainuos. Jos niekas nedrįs pažeminti"...Aš jam mintyse pasakiau: "O kad tu žinotum ką jis išdarinėjo su manimi, tau tokių klausimų nebekiltų"...Čia tik išgamos taip sugeba elgtis, jie net neverti tėvo vardo. Aš nesuprantu, kaip išvis tokiems išsigimėliams Dievulis leidžia turėti vaikų???Nebūtų tokių debilų pasaulyje, būtų kur kas ramiau gyvent. Bet kaip mano mama su tokiu išgama dar iki šiol gyvena? Jis ją visą gyvenimą išdavinėjo su kitom moterim, darė visokias niekšybes, o ji kaip Marytė Melnikaitė...Geriau būtų išsiskyrusi jau tuomet, kuomet man buvo penkeri, kodėl ji to nepadarė iki galo. Juk būtų apsaugojusi mane nuo tokio silpnapročio. Aš turėjau jaustis saugi su tėvais, bet aš toli gražu nesijaučiau. Niekada. Buvau priėmusi tai už normą. Ir išvis , kodėl aš negalėjau gimti kitoje šeimoje , kur būčiau laimingu vaiku? Aš dažnai savęs to klausiu. Aš mintyse tėvų išsižadėjau jau senokai, tik vat iš pareigos nuvykstų pas juos. Turiu vyro tėvus. Jie nuostabūs žmonės, o MB pats lamingiausias žmogus, turintis tokius tėvus. Juos negėda pavadinti tėvais. O savo "biotėvą" liežuvis neapsiverčia pavadinti tėčiu- visada jaučiuosi nejaukiai ištardama tą žodį jam. Db ji nevadinu niekaip. Kreipiuosi tik pavarde.
tuktukas
Nežinau kaip bus jums, bet man jau praėjo tie etapai - pradžioje stengiausi nebendrauti, buvo stipri nuoskauda už tai, ką jis man padarė, ir galvodavau apie tai vos ne kasdien, tačiau su laiku liko tik didžiulis gailestis tam padarui. Jis toks niekingas padaras, turintis tik žmogaus pavidalą, kad net pykti ant jo nebeišeina. Ir kaip bebūtų keista, atėjo laikas, kad jis neturi net pasikalbėt su kuo. Skambina, kai būna sunku jam. Išklausau. Nes man jo gaila. Kaip kirmino, ant kurio kažkas užlipo, kaip musės su nuplėšytais spanais. Ir vis pagalvoju - kaip galėjo taip atsitikti, kad visam pasaulyje yra tiek žmonių, o gyvenimas jį privertė užuojautos ieškoti būtent mano asmenyje?... Ir negi muši gulintį...
jjurgius
QUOTE(tuktukas @ 2009 02 04, 20:13)
Nežinau kaip bus jums, bet man jau praėjo tie etapai - pradžioje stengiausi nebendrauti, buvo stipri nuoskauda už tai, ką jis man padarė, ir galvodavau apie tai vos ne kasdien, tačiau su laiku liko tik didžiulis gailestis tam padarui. Jis toks niekingas padaras, turintis tik žmogaus pavidalą, kad net pykti ant jo nebeišeina. Ir kaip bebūtų keista, atėjo laikas, kad jis neturi net pasikalbėt su kuo. Skambina, kai būna sunku jam. Išklausau. Nes man jo gaila. Kaip kirmino, ant kurio kažkas užlipo, kaip musės su nuplėšytais spanais. Ir vis pagalvoju - kaip galėjo taip atsitikti, kad visam pasaulyje yra tiek žmonių, o gyvenimas jį privertė užuojautos ieškoti būtent mano asmenyje?... Ir negi muši gulintį...
*

Va va, mano skriaudėją likimas irgi skaudžiai nubaudė, bet aš niekai negaliu jam jausti jokio jausmo, nei meilės, nei gailesčio nei neapykantos, jokio visiškai... ir net gi buvo situacija kai buvau iškviesta į policiją ten kažką paliudyti, bet net nepasidomėjau ką jis prisidirbo, tiesiog pasakiau kad nieko nežinau ir jau daug metų jo nemačiau. tada supratau, kad visiškai išsivadavau...
jis bandė su manim bendrauti, bet aš visada pokalbį pradeu nuo vienos temos, tos pačios... ji jam netinka, taip ir nesikalbam.
kažkaip vistiek toks poreikis išsiaiški kodėl jis taip darė yra.....
o daugiau niekas ką jis gali man pasakyti neįdomu visikai.
O šiaip kai patiri tokius siaubus, tai supranti kad nieko gyvenime nėra be priežasties, ir kikevienas žmogus turi sumokėti savo kainą už gyvenimą šioj žemėj. ir tiesa pasakius aš džiaugiuosi, kad ta kaina buvo tokia maža.
ir dabar žinau kas gali tykoti mano vaikų.... ir gal būt aš galėsiu juos apsaugoti.
saulala
Baisu skaityti tokius dalykus. Baisu dėl sūnaus, kad jam niekada netektų patirti ko nors panašaus. Kol kas dar vieno niekur neleidžiu, bet vis progą ištaikius kalbu tema "niekas neturi teisės tau daryti ko nors, kas tau nepatiktų".
Jeigu kam įdomu, turiu medžiagos anglų kalba apie "child sexual abuse". Tai kursų medžiaga ikimokyklinio ugdymo pedagogams: kaip atpažinti, kad vaikas patiria seksualinę prievartą. Jei kas susidomėtų, prašom rašyti man į AŽ, persiųsiu.
Turbūt daugeliu atveju būtų galima užkirsti kelią vaiko išnaudojimui, jeigu tik būtų daugiau įsiklausoma į tai, ką jis sako (tiek žodžiais, tiek veiksmais).
mamenka
seksualine prievarta apskritai yra baisu, pagavus tokius, mirties bausme reikalinGa, gaila, kad jos nebera...
LumiLumi
mielosios gal ir ne i tema rasau, gal zinote kur pranesti apie smurta patirianti vaika? baigiu isprotet, uz sienos girdedama nuolatini vaiko riksma, kiekviena diena, kiekviena nakti, girdziu kaip ji musa, smugiai, keiksmai, grasinimai nuzudyti, vaikui keli metukai, padekit prasau 4u.gif
Pangasija
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 28, 13:46)
mielosios gal ir ne i tema rasau, gal zinote kur pranesti apie smurta patirianti vaika? baigiu isprotet, uz sienos girdedama nuolatini vaiko riksma, kiekviena diena, kiekviena nakti, girdziu kaip ji musa, smugiai, keiksmai, grasinimai nuzudyti, vaikui keli metukai, padekit prasau  4u.gif
*

policija, vaikų teisės
^Braškytė^
QUOTE(mamenka @ 2009 03 05, 21:01)
seksualine prievarta apskritai yra baisu, pagavus tokius, mirties bausme reikalinGa, gaila, kad jos nebera...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 28, 13:46)
mielosios gal ir ne i tema rasau, gal zinote kur pranesti apie smurta patirianti vaika? baigiu isprotet, uz sienos girdedama nuolatini vaiko riksma, kiekviena diena, kiekviena nakti, girdziu kaip ji musa, smugiai, keiksmai, grasinimai nuzudyti, vaikui keli metukai, padekit prasau  4u.gif
*

vaikų teisės ir kuo greiciau unsure.gif unsure.gif
Vadimas
Tel 112 Policija, pranešimas apie vykdomą nusikaltimą. Telefonu pasakoti kuo žiauriau, nes kitaip nevažiuos, sakys - gal girtas vyras ne vaiką, o žmoną muša :-)

"Vaiko teisės" čia ne prie ko, jie negali į būtą patekti be sankcijos, be to naktimis greičiausiai nevažinėja. Dėl viso ko jų telefonai - http://www3.lrs.lt/pls/inter/w5_show?p_r=5...63908&p_k=1
laimabuz
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 28, 14:46)
*

vaikų teisių darbuotojos apžiūrėti vaikutį gali,galite anonimiškai visur pranešti ,jei nenorit viešintis ...policija ,vaikų teisės ...būtinai reikia
Sandrozka
Jetau man tai isvis mano protu toks dalykas yra nesuvokiamas... Manau tik psichiskai nesveiki zmones taip elgiai...
mocha
Pažįstu žmonių,su tuo susidūrusiu. Kiti po keliasdešimt metų laiko tokias paslaptis,kad juos prievartavo broliai ar tėvai, kol galiausiai nebeištveria ir pasisako.Teko išklausyti, tokią išpažintį,nežinojau kur dėtis,ką sakyt,buvau apstulbusi. Niekada nemaniau,kad visai šalia gali tokie dalykai dėtis.Tai bjauru,šlykštu,žema ir pasibjaurėtina. Šaudyt visus iškrypėlius! gun_bandana.gif
ieglius
Aš apskritai nesuprantu, jei Dievas yra, kaip jis gali leisti, kad TAI vyktų. Ir dar Jo namuose. Neseniai mačiau laidą apie tai, kaip JAV kunigas tvirkino patarnauti į bažnyčią ateinančius berniukus, o vyskupai ir net popiežius tai žinojo ir slėpė. Man galva neišneša. O dar kai pagalvoji, kad neišaiškintų atvejų yra daugybė.. Pažiūrėjusi šią laidą sapnavau, kad atidarau kažkokio lygtai viešo dušo, ar pirties duris, o ten kažkoks išgama mano dukrytę į užpakaliuką ... na pačios suprantat... blink.gif blink.gif blink.gif Nemoku apsakyti šito siaubo, kurį pajutau sapne. Jis buvo toks tikras, kad pabudusi pamenu jį kuo puikiausiai.. Šis sapnas turbūt įkūnija mano žvėrišką baimę, kad mano mažutėliams tai apskritai gali nutikti, ir bejėgiškumą, kurį jaučiu, nes nežinau, kaip juos nuo to apsaugoti.. Juk negali visada būti šalia, jiems juk reiks eiti į darželį, į mokyklą, važiuoti liftais, o kai išgirsti tokias istorijas, kad net bažnyčioje vaikas negali būti saugus, tai apie ką dar kalbėti..
mane pačią mažą mergaitę, nepamenu, kiek buvo metų, bet žinau, kad ėjau iš pradinės mokyklos, kažkoks iškrypėlis bandė temptis į krūmus, sako pasaugok tipo, kad nieks nematytų, kaip aš sysiosiu, išsitraukė savo daiktą ir eina link manęs, tai aš kaip dėjau į kojas.. o čia giminaičiai, net TĖVAI, neįmanoma įsivaizduot man tokio siaubo, ką turi patirti nekaltas vaikas, nu košmaras, gyvent nesinori ir vaikų turėt, kai pagalvoji, kad toks yra pasaulis.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Dovyte
QUOTE(laimabuz @ 2009 03 29, 07:14)
vaikų teisių darbuotojos apžiūrėti vaikutį gali,galite anonimiškai visur pranešti ,jei nenorit viešintis ...policija ,vaikų teisės ...būtinai reikia
*

As bandziau padaryti gera darba, pranesti anonimiskai apie vaiko neprieziura. Manes pareikalavo prisistatyti, apsauke, kad mielagingai pranesu ir net pirsteliu nepajudino. Po keliu menesiu zusinojau, kad ta motina prisigerusi ziema uzmigo lauke, pati nusalo kojas. Kadangi vaikas be pampersiuku, tai nusalo lytinius organus verysad.gif Sirdi suspaudzia prisiminus.
Vat ir anoniminis pranesimas. Dabar labai gailiuosiu, kad neiskeliau to reikalo, kazkas uz tai turejo atsakyti.
Gintare222
QUOTE(Dovyte @ 2009 04 16, 10:21)
As bandziau padaryti gera darba, pranesti anonimiskai apie vaiko neprieziura. Manes pareikalavo prisistatyti, apsauke, kad mielagingai pranesu ir net pirsteliu nepajudino. Po keliu menesiu zusinojau, kad ta motina prisigerusi ziema uzmigo lauke, pati nusalo kojas. Kadangi vaikas be pampersiuku, tai nusalo lytinius organus  verysad.gif Sirdi suspaudzia prisiminus.
Vat ir anoniminis pranesimas. Dabar labai gailiuosiu, kad neiskeliau to reikalo, kazkas uz tai turejo atsakyti.
*

Taip.. tokiais atvejais negalima tiesiog apsimest "nematant", net jei ir apsaukia. Paprastai as tada skambinu darkart (operatoriai ten nuolat keiciasi, tad tikiesi "uzpult" ant normalesnio)... arba kur nors kitur paskambint.. kad ir i ta pati vaiku nama. As dirbu sitoje "terpeje" ir zinau, kad i pranesimus apie seksualiai isnaudojamus ar smurta patiriancius vaikus, musu Lietuveje reaguoja stipriai.. panasiai kaip i nuzudymus, kadangi tai yra vienas sunkiausiu nusikaltimu.
deluxe
Nu ir baisybiu cia prisiskaiciau.

Iskilo man vienas prisiminimas is vaikystes. Buvom pas gimines, tevai baliavojo, mes vaikai zaidem. Mano pusbrolis uzsidare kambary su savo sese(pusiau sese,tik to pacio tevo),jam gal buvo 10 -12 metu,o jai 5m. Mes vaikai ispradziu nesupratom kas vyksta, paskui supykom kodel musu i kambari neileidzia, pasiskundem tevams. Tai kai pusbrolio tevai atidare duris pamate savo dukra gulincia ant lovos be kelnaiciu, o sunu benusimaunanti kelnes. Tai gavo tada pusbrikas nuo tevo ir pamotes ir kitu giminiu dar. Mes vaikai irgi supratom kad kazkas cia negero vyko. Bet ir uzaugo jis iskrypeliu,gimine su juo nebendrauja beveik.
Elinga_27
Siaubas blink.gif kokia baisi tema, ir kokios baisios istorijos blink.gif ir aišku, kad kaip to nenorėtume, bet viskas vyksta čia pat..
Manau, kad neverta nei vieno prievartautojo ar iškrypėlio laikyti ir tiesiogine prasme išlaikyti juos, kai jie padaro tokius nusikaltimus..
Pati auginu dukrytę, ir šiurpas nueina kai pagalvoju apie tokius dalykus.. jei galėčiau tai tokiems iškrypėliams pirmiausia jų daikčiukus nupjaučiau, o poto su visokiom kančiom nudėčiau gun_bandana.gif aggressive.gif
kaip dar tokius žmones žemė nešioja blink.gif
Angeliocikas
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 05 13, 19:21)
Siaubas  blink.gif  kokia baisi tema, ir kokios baisios istorijos  blink.gif  ir aišku, kad kaip to nenorėtume, bet viskas vyksta čia pat..
Manau, kad neverta nei vieno prievartautojo ar iškrypėlio laikyti ir tiesiogine prasme išlaikyti juos, kai jie padaro tokius nusikaltimus..
Pati auginu dukrytę, ir šiurpas nueina kai pagalvoju apie tokius dalykus.. jei galėčiau tai tokiems iškrypėliams pirmiausia jų daikčiukus nupjaučiau, o poto su visokiom kančiom nudėčiau  gun_bandana.gif  aggressive.gif
kaip dar tokius žmones žemė nešioja  blink.gif
*

pritariu blink.gif
katinike
Hitleris tokius iskrypelius sudegines butu blink.gif
Tantra
QUOTE(ewita @ 2005 01 31, 12:28)
Aš tokią šeimą pažinojau, nuo vieno iš jų nukentėjau. Tai buvo iš pažiūros normali šeima: abu tėvai dirbo, negirtavo. Turėjo 3 vaikus. Prisimenu mergaitė - nuo mažens ji kalbėjo tik apie seksą, bet aš pati buvau mažoka, tad negalėjau  suprasti kame reikalas. Kai man buvo 15, bernas iš tos šeimos mane išprievartavo (jis už mane tik metais vyresnis). Vėliau sužinojau, kad jis prievartavo ir savo seserį, pradėjo tai daryti, kai jai buvo 6 metai. Vėliau tas bernas pakliūvo į kalėjimą, iš ten išėjo visišku banditu. Išėjęs jisai apvogė savo tėvų butą, tevas tai sužinojęs nusižudė. Neseniai skaičiau apie tą niekšą laikraštije, jis Danijoje apiplėšė ir išprievartavo praeivę. Toje šeimoje dar yra jaunesnis brolis, dabar jisai narkomanas, mačiau jį per TV kriminalinėj laidoj. Kažkodėl manau, kad prie viso to prikišo nagus velionis tėvas, tikriausiai jis tuos vaikus prievartavo.
*

doh.gif nu ir "seimynele" doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.