meile_G
2011 12 06, 15:04
Alchemie
2011 12 06, 15:22
o papuoliau kaip tik i nauja tema. Manau, kad >jurga gal ir neturi imones, bet patenta turi. O siaip man paav. labai aktualu, jei uzsakymas didelis, kad kaina mazeja, nes nuo 3000 ir nuo 300 10 proc. skirtingos sumos
na, nežinau, ką atsakyti dėl skirtingų Jurgos laiškų, peršasi mintis, kad visada reikia tiesiogiai klaustis pas vežėją
Alchemie
2011 12 06, 15:41
As nezinau ar skirtingi laiskai  vadovaujuosi sakiniu parasytu po uzsakymo lentele, kad nuolaidos taikomos jei kursas ne didenis nei 0.87lt ir nuo dideles apimties. Kol kas mokejau po 0 proc. nuo sumos zlotais Atrodo, kad gal pavyks si savaitgali patiems vaziuoti virtuves  patarkit, kaip greiciau susisukti Nuolaidu kortele kaip suprantu pries ieinant i "pirkimus" galiam issiimti, o kur smulkus daiktai sudeti, kur didensiu pagal kodus ieskoti  kokia sistema
Hennessy
2011 12 06, 15:43
Man kažkaip irgi užstrigo, kad nuo 200 lt Jurga veža į namus, bet čia seniau rašė, gal dabar paskaičiavo, kad nelabai apsimoka  Plius, manau, daug kas priklauso ir nuo to, kur gyvena klientas - jeigu sutampa su maršrutu (pvz., važiuojant pas tuos, kurie užsisakė daug), tai kodėl gi neužvežus ir kitam  Aš va kai Pagiriuose gyvenu (nors pagal adresą tai čia Vilnius skaitosi), tai pas mane ir 300 lt užsakymo neapsimoka vežti, bet, pvz., vyras dirba pačiam centre, tai jam visada užveža, kad ir visiškas smulkmenas O šiaip man pas ją užsakant patinka bendravimas. Nežinau, kažkaip visada jaučiuosi išskirtine, nors gi žinau, kad toli gražu nesu vienintelė klientė, o ir užsakinėju nedidelėm sumom. Bet... kažkaip sugeba ji ir patarti, jei kažko klausiu, ir susitikus atiduoti prekes, maloniai pabendrauja, visada greitai ir aiškiai atsako į emailus. Man tai daug reiškia, nu nemėgstu aš po 10 kartų skambinėti, kaip kartais būna su Edvino komanda, ir dar po to sėdėti nežinioje... O kas dėl mokesčių-patentų... Ai, nu sorry, man tai vienodai šviečia, kaip jie apsiforminę  Neskaičiuokime svetimų pinigų - nemanau, kad jie ten milijonus uždirba, ypač kai važiuoja tik kartą per mėnesį
kvietkas
2011 12 06, 15:55
merginos, nu paaiskinkit man blondinei, pas Jurga atvezimo mokestis bus 10-12 proc nuo sumos litais ar zlotais?  ..t.y. jei uzsakau pvz uz 400 zlotu, tai pristatymas apie 40 zlotu ar 40 litu?  kazkaip jos puslapy FB neraso
Alchemie
2011 12 06, 16:03
Pasiverti zlotus litais, pagal tos dienos kursa ir tada iki 10 proc. nuo konvertuotos valiutos sumos 100zl pavertus litais yra 77.13, reiskia mokestis 7lt 71cnt tik as per delfi konvertuoju, o Jurga per Citadele ziuri kursa
julija4ever
2011 12 06, 16:09
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 06, 07:43) O šiaip man pas ją užsakant patinka bendravimas. Nežinau, kažkaip visada jaučiuosi išskirtine, nors gi žinau, kad toli gražu nesu vienintelė klientė, o ir užsakinėju nedidelėm sumom. Bet... kažkaip sugeba ji ir patarti, jei kažko klausiu, ir susitikus atiduoti prekes, maloniai pabendrauja, visada greitai ir aiškiai atsako į emailus. Man tai daug reiškia, nu nemėgstu aš po 10 kartų skambinėti, kaip kartais būna su Edvino komanda, ir dar po to sėdėti nežinioje... O kas dėl mokesčių-patentų... Ai, nu sorry, man tai vienodai šviečia, kaip jie apsiforminę  Neskaičiuokime svetimų pinigų - nemanau, kad jie ten milijonus uždirba, ypač kai važiuoja tik kartą per mėnesį  Auksiniai tavo zodziai  Pati pasirinkau Jurga vien del to, kad man nelogiska pirkti lt=zl, kaip pas dauguma vezeju, tuo labiau kad kursas buvo pakrites. Zmones kas kaip sugeba stengiasi uzsidirbt, tai jeigu kam vienokios ar kitokios salygos netinka, geriausia vaziuoti patiems Beje, kazkada prasiau patarimo del Kaustby kedziu ir Stornas stalo, tai taip ir nesulaukiau nei vieno atsiliepimo  Surizikavau ir uzsisakiau (biski panagrinejau atsiliepimus uzsienio saituose), taigi mano atsiliepimai patys geriausi  Labai tvirti, kokybiskai padaryti. Palyginimui, vienoj parduotuvei radau kedes, kurios labai patiko, buvo medines tvirtos (beje irgi is puses), tai vnt. kaina 380 lt buvo  O cia uz tokia viso rinkinio kaina, tikrai nesitikejau, kad bus toks kokybiskas Gal ka nors bus aktualu
kvietkas
2011 12 06, 16:13
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 06, 16:03) 100zl pavertus litais yra 77.13, reiskia mokestis 7lt 71cnt labai aciu, aisku dabar
gal kuri zinot kuriam ikea centre apsipirkineja Jurga? noriu pasitikrinti prekes prieinamuma
julija4ever
2011 12 06, 16:28
QUOTE(traske @ 2011 12 06, 08:18) gal kuri zinot kuriam ikea centre apsipirkineja Jurga? noriu pasitikrinti prekes prieinamuma  Targowek
meile_G
2011 12 06, 16:39
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 17:09) Zmones kas kaip sugeba stengiasi uzsidirbt, tai jeigu kam vienokios ar kitokios salygos netinka, geriausia vaziuoti patiems Sutinku  Gerai, kad apskritai yra, kurie uzsiima tuom
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 17:28) Targowek   aciu
Nada...
2011 12 06, 17:55
MERGYTES, please, neignoruokit mano lovu Tiek vargau, kol fotkes ikeliau Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum? Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt? 
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 16:55) tai kuri grazesne jum?
tai juk pas tave namie bus, tai reik žiūrėt kuri tau gražesnė, ir vaikui aš gyvai mačius su stalčiais tą, man patiko visai, o kaip ta kita tai net nežinau.
meile_G
2011 12 06, 18:00
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 18:55) Tiek vargau, kol fotkes ikeliau Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum? Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt? Grazesne su stalciais. Panasu, kad ji ir aukstesne. O kodel su nuotraukomis vargai? Kelei i photobucket?
Nada...
2011 12 06, 18:04
QUOTE(meile_G @ 2011 12 06, 19:00) Grazesne su stalciais. Panasu, kad ji ir aukstesne. O kodel su nuotraukomis vargai? Kelei i photobucket?  aha, nemoku, vista, kitaip aciu, merginos, uz nuomone vyras irgi kalbina stalciuotaja jamt, tik man tie astrus kampai ( vis as tu kampu bijau  ) itarima kelia... Grange, kai supirkinejau komodas ir spintas irgi maniau, kad gerai pasirinkau viska, o dabar jovalas kambary vaiko, tai dabar jau nebezinau . o ir kokia nuomone gali but trimetes?
meile_G
2011 12 06, 18:08
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 19:04) aha, nemoku, vista, kitaip Lengviau butu taip: kai matai paveiksliuka ikejos puslapy, tai uzeini ant jo su pele, spaudi desini peles, pasirenki "nukopijuoti paveikslelio URL adresa", tada kai rasai zinute, SM, virsuje spaudi IMG ir ikeli ta adresa Papildyta:Trimetei tai tikrai ta su stalciais, turetu buti labai jauku miegoti, toks kaip lizdelis
kvietkas
2011 12 06, 18:13
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 17:55) sita grazesne..o ar apsimoka uz ja tiek moketi, jau tau spresti
Nada...
2011 12 06, 18:16
QUOTE(meile_G @ 2011 12 06, 19:08) Lengviau butu taip: kai matai paveiksliuka ikejos puslapy, tai uzeini ant jo su pele, spaudi desini peles, pasirenki "nukopijuoti paveikslelio URL adresa", tada kai rasai zinute, SM, virsuje spaudi IMG ir ikeli ta adresa Papildyta:Trimetei tai tikrai ta su stalciais, turetu buti labai jauku miegoti, toks kaip lizdelis  aciu tau uz pamoka, bandysiu as isivaizduoju, kad smagu tokia lova nisoje kokioje, bet tik sakau, kazi kaip greit i kampus nusitarkuos, judri ji pas mane ir storuliuke, zodziu, norai nesutampa su galimybem, tai daznai apsidralina ..
Aš irgi su stalčiais imčiau, ir labiau ne dėl grožio, o dėl pačių stalčių
Nada...
2011 12 06, 19:32
aciu visoms, itikinot
spaliukė
2011 12 06, 19:46
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 19:16) aciu tau uz pamoka, bandysiu as isivaizduoju, kad smagu tokia lova nisoje kokioje, bet tik sakau, kazi kaip greit i kampus nusitarkuos, judri ji pas mane ir storuliuke, zodziu, norai nesutampa su galimybem, tai daznai apsidralina .. O aš su stalčiais imčiau ir jau vien dėl to, kad bent iš vienos pusės vaikas niekur nenukris per miegus  ir šiaip, kažkaip jaukesnė ji, na ir aišku stalčiai jums pravers tikrai
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 17:04) o ir kokia nuomone gali but trimetes?  ai nu nežinojau kiek metų o bet tačiau, parodžius foto labai greit manau išsirinks kuri patinka labiau bet turbūt, jei tik rinkimąsis vyksta tarp šių dviejų, su stalčiais mielesnė, ir į pačius stalčius gali jau ka susidėt ir šiaip, jaukesnė manau atrodo.
Kai aš dairiausi lovos, tiesa, ne 3-metei, o gerokai vyresnei, man "stalčiuotoji" patiko tuo, kad net ir dieną, joje "gyvenant", mediniai šonai apsaugos sienas nuo visokių netikėtumų - valyti turėtų būti kur kas lengviau, nei sienas
Alchemie
2011 12 06, 20:23
As tik uz ta stalciuotaja  o ji nera dvigule? nes mes tokia planuojam kazkada pirkti i sveciu kambari, delto, akd ji ir dvigule pasidaro  o Lt tai tokios kruuuva pinigu kainuoja
AnAngel
2011 12 06, 22:17
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 19:55) MERGYTES, please, neignoruokit mano lovu Tiek vargau, kol fotkes ikeliau Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum? Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt? As imciau su stalciais. Visu pirma grazu, visu antra stalciu niekada nebuna per daug, visu trecia nereikes valyti dulkiu po lova...
Pagaliau apsisprendžiau ir užsakiau pas Jurgą MALM lovą. Kai gausiu, galėsiu parašyti ar man tie lovos kraštai klius
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 17:55) MERGYTES, please, neignoruokit mano lovu Tiek vargau, kol fotkes ikeliau Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum? Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt? Renkantis iš šių dviejų lovelių, tai antra būtų gražesnė. Padėjus porą pagalvėlių dieną atrodys kaip sofutė. Dėl kainos tik nežinau... Nelabai supratau iš kokios medžiagos ši lova. Pažiūrėjau, kad lietuvių gaminama (šiek tiek panaši) lova iš beržo ir MDF kainuoja 1200 su pristatymu į namus. Tai man lyg norėtųsi, kad iš Ikea pigesnė būtų  bet čia gal sunku pasakyti.
Flower19791010
2011 12 07, 09:37
QUOTE(Nada... @ 2011 12 06, 18:55) MERGYTES, please, neignoruokit mano lovu Tiek vargau, kol fotkes ikeliau Kuri geresne, jei nieks jokios neturejot, tai kuri grazesne jum? Ta su stalciais 2,5 karto brangesne, kazi, ar verta moket 1200 lt? Tai ji brangesne del to, kad dvigule Pabandyk cia pasiziuret trecia nuotrauka (pliusa paspausk, kuris vidury lovos atsiranda  ): http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50080315/
Nada...
2011 12 07, 10:44
Alchemie, jo, as irgi issiverciau, kad issilanksto ji sveciam, bet kol bernai pas mano pana prades sveciuotis, tai jau ir keist reiks xjurga, va va, man irgi biski kaina ne ikejine, bet tas solidumas man patinka.. O jusu idetoj nuorodoj viengule lova, o ikeja uz ta mechanizma aiskiai uzsiplesus cia... Flower, oho kaip cia gudriai uzmaskuota fotke, dabar aisku, kaip diena aciu uz pagalba dar syki, uz tai jum realias fotkes pazadu
Fluctus
2011 12 07, 10:51
QUOTE(Flower19791010 @ 2011 12 07, 10:37) Tai ji brangesne del to, kad dvigule Pabandyk cia pasiziuret trecia nuotrauka (pliusa paspausk, kuris vidury lovos atsiranda  ): http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50080315/  instrukcijoje irgi parodyta kad dvigulė  koks šaunus variantas gaunasi! tik matyt reik atskirai dar vieną čiužinį laikyt
meile_G
2011 12 07, 10:58
As irgi tika instrukcija perziurejau. Super variantas sveciu kambariui Ar siai lovai tuomet reikia ir dveju ciuziniu? Ir pagalvojau, o trimetei nebus ji per auksta? Na, o jei isvirs nakti
Nada...
2011 12 07, 11:13
QUOTE(meile_G @ 2011 12 07, 11:58) As irgi tika instrukcija perziurejau. Super variantas sveciu kambariui Ar siai lovai tuomet reikia ir dveju ciuziniu? Ir pagalvojau, o trimetei nebus ji per auksta? Na, o jei isvirs nakti tai lova prie sienos bus, isvirst gali per ta atvira puse nebent, bet apsaugu nedesiu, sugadins medi, jauciu  koki pufa ar kedute pastatysiu meteliams, kol pavojus iskritimui praeis as irgi mastau, kad juk bus draugiu tuoj, kurias galima bus apnakvindint su sita lova o ciuziniu tikrai reiks dvieju... ten sveciu kambariui yra dar fainesne sitos serijos- ruda tamsiai, kiaurom sienelem - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60162886/tik spalva netinka
Migliuka
2011 12 07, 11:16
Nada... as imciau su stalciais. Kaip tik esu nuziurejusi sita lova kai maze paaugs. Siaip renkant lova vaikui labai reikia ziureti ismatavimus, nes nuotraukose visos vienodos atrodo, o kai isigilini tai kai kurios vos didesnes uz lovyte
Ladyluck
2011 12 07, 11:21
QUOTE(Ladyluck @ 2011 12 07, 10:21) o trečią miegamajam... Ką manot? Ačiū už nuomones ir patarimus apie trečią buvo daug kalbėta, daug yra foto albume kaip atrodo realiai. Šviestuvas didelis. reikia tikrai nemažos erdvės, kad jis žiūrėtųsi normaliai. na pasižiūrėk albume iš ekspozicijų bent keliose foto jis yra. ir jis popierinis, na turbūt žinojai. miegamam visgi daugiau dulkių nuo patalų renkas, kaip bus su valymu, ar apgalvojai? tokioj svetainėj sakyčiau mažiau dulkių gal būtų..
Nada...
2011 12 07, 11:44
QUOTE(grange @ 2011 12 07, 12:26) apie trečią buvo daug kalbėta, daug yra foto albume kaip atrodo realiai. Šviestuvas didelis. reikia tikrai nemažos erdvės, kad jis žiūrėtųsi normaliai. na pasižiūrėk albume iš ekspozicijų bent keliose foto jis yra. ir jis popierinis, na turbūt žinojai. miegamam visgi daugiau dulkių nuo patalų renkas, kaip bus su valymu, ar apgalvojai? tokioj svetainėj sakyčiau mažiau dulkių gal būtų.. tai gal ne pas visus miegamuosiuose dulkes ruksta pirmas nepatiko, toks senoviskas, a la vyteliu
Ladyluck
2011 12 07, 11:55
Jei neklystu, ta snaigė yra dviejų dydžių - didesnioji tikrai didelė pagal išmatavimus, o mažesnioji man pasirodė visai normalaus dydžio...  O kad popierinė tai nežinojau - supratau, kad viduje tas burbuliukas popierinis, o pati snaigė iš plastiko, ar ne? Įdomu, ar nusiima ji, kad būtų galima pakišti po vandens srove
Alchemie
2011 12 07, 12:16
O man ta pirma nu labai grazi  tik kaina man jos Tos baltos Hemnes lovos remas is pusies, stalciai, dugnas nu ir kt. detales jau plokste. As planuoju, kai jau bus virtuve, vonios baldai, sunaus spinta, didziojo kambario knygu lentynos (kazkada ir sofos verktinai reikia) tada jau pirksim i sveciu kambari ta juoda Hemnes Ei, patyrusios Ikea pirkejos, pakartokit, kur ten ta nuolaidu kortele vietoje atsispausdinti galima, prie iejimo, informacijos, ar kasu? penktadienio nakti vyras mane isveza i Targoweka ziureti virtuves
Forgete
2011 12 07, 12:24
QUOTE(Ladyluck @ 2011 12 07, 11:55) Jei neklystu, ta snaigė yra dviejų dydžių - didesnioji tikrai didelė pagal išmatavimus, o mažesnioji man pasirodė visai normalaus dydžio...  O kad popierinė tai nežinojau - supratau, kad viduje tas burbuliukas popierinis, o pati snaigė iš plastiko, ar ne? Įdomu, ar nusiima ji, kad būtų galima pakišti po vandens srove  popierius ten visur
doviile
2011 12 07, 12:31
prasau patarimo pas ka galima uzsakyti stai tokia apsaugele vaiko lovelei, as esu Vilniete , dekui
Ladyluck
2011 12 07, 12:32
Dėk gražumo aš irgi esu tikra  Ypač tos pirmosios skleidžiama šviesa be galo jaukiai atrodo... Tik dėl kokybės kyla abejonių, tiksliau kainos ir kokybės santykio. Nejaugi tikrai visa ta snaigė popierinė??? Net sunku patikėt, kad tokia brangi būtų, o tokia trumpaamžė, t.y. nenuvaloma...
Nada...
2011 12 07, 12:42
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 07, 13:16) O man ta pirma nu labai grazi  tik kaina man jos Tos baltos Hemnes lovos remas is pusies, stalciai, dugnas nu ir kt. detales jau plokste. As planuoju, kai jau bus virtuve, vonios baldai, sunaus spinta, didziojo kambario knygu lentynos (kazkada ir sofos verktinai reikia) tada jau pirksim i sveciu kambari ta juoda Hemnes Ei, patyrusios Ikea pirkejos, pakartokit, kur ten ta nuolaidu kortele vietoje atsispausdinti galima, prie iejimo, informacijos, ar kasu? penktadienio nakti vyras mane isveza i Targoweka ziureti virtuves  Alchemie, kiek km iki pardes? man dar lempos reiktu apziuret vienos, ar ner baisiai didele, as gal vyra irgi ikalbeciau? Bet pvz olegas skelbiasi , kad 10 proc ima dideliam pirkiniui, o mano lova 1170 paskaiciavo, as tai skaiciuoju 1300 X 0.77 + 100 lt=1100 lt ar skaiciuot nemoku? smulkmena, bet idomu...
Forgete
2011 12 07, 13:08
QUOTE(Nada... @ 2011 12 07, 12:42) Alchemie, kiek km iki pardes? man dar lempos reiktu apziuret vienos, ar ner baisiai didele, as gal vyra irgi ikalbeciau? Bet pvz olegas skelbiasi , kad 10 proc ima dideliam pirkiniui, o mano lova 1170 paskaiciavo, as tai skaiciuoju 1300 X 0.77 + 100 lt=1100 lt ar skaiciuot nemoku? smulkmena, bet idomu... o jis ima oficialu lietuvos banko kursa? Nes dazniausiai ima banko pardavimo kursa, kuris siek tiek didesnis nei oficialus lietuvos banko kursas. pvz sebe siandien 0.793
Alchemie
2011 12 07, 13:14
Nu kilometru is Vilniaus apie 600  dar visokie sniegai ir Lenkijos keliai (nezinau, kiek jie sugebejo "pagerinti" savo nuostabiuosius kelius is ES pinigu, bet faktas, kad 7 val. kelio tikrai bus O suskaiciavo tikrai idomiai  pagal koki cia kursa jis  reiktu gal uzklausti Pas mus tokia situaicja, kad draugai is Alytaus vaziuoja su autobuisiuku, tai susitinkam Ikejoje, jiems pakraunam virtuve, patys nebent koki nenumatyta, bet noreta daikta nuperkam  apzurim, ka ateityje planuojam pirkti, akd zinotumem kokybe (Billy lentynos su durelemis, Expedit lentyna sunui, spintas sunui, vonios baldus, as turiu vilties, kad nusipirksime ir suoliuka i vonia http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00154592/) reikia ir sofas paciupineti, gal kazkada ateityje kazka isirinksim  ) pakraunam draugams virtuve ir patys varom namo, o jie po paros tik Vilniuje bus, nes perkavos vel Alytuje
c_ataner
2011 12 07, 13:37
Sveikos mamytės. Esu naujokė šioje temoje, tad prašau konsultacijos. Jei užsakymas visai nedidelis pvz. ~100lt, kaip ima už atvežimą? Per ką geriau vežtis? Kiek žinau pas Olegą, jei užsakymas mažesnis nei 300lt ima 30lt mokestį, bet labai jau nesinori mokėti +30%  Gal su kažkuo galima kooperuotis...? Labai tikiuosi patarimo, nes perskaityti visas prieš tai buvusias temas fiziškai nesugebėsiu
Tai,kad Olegas ima 15%, na taip rašo savo internet. puslapyje.
Hennessy
2011 12 07, 13:50
QUOTE(Sense @ 2011 12 07, 13:41) Tai,kad Olegas ima 15%, na taip rašo savo internet. puslapyje. nu neesmė, gi ne to klausia c_ataner, šiaip minimalaus užsakymo mokesčio neturi Jurga ir Edvinas (dėl kitų vežėjų, išskyrus Olegą, nieko nežinau, gal ir pas juos nėra), tik kad tokius mažus užsakymus reikės atsiimti patiems (Jurgos atveju - Visoriuose, Edvino - Smolensko g.). Kontaktai yra pirmame psl.  Jurga važiuos penktadienį, Edvinas lyg kas savaitę, ar net dažniau, važinėja
QUOTE(julija4ever @ 2011 12 06, 16:09) Beje, kazkada prasiau patarimo del (...)Stornas stalo, tai taip ir nesulaukiau nei vieno atsiliepimo  Surizikavau ir uzsisakiau (biski panagrinejau atsiliepimus uzsienio saituose), taigi mano atsiliepimai patys geriausi  Labai tvirti, kokybiskai padaryti. Vat kaip skirtingai... Kažkas forume yra rašęs, kad STORNAS iš labai minkštos medienos ir jau parduotuvėje matyti subraižymai. Na, o aš pagirsiu stalą TRANETORP - puiki kokybė. Stalviršis - šviesaus ąžuolo faneruotė, kojos - masyvas. Net norėdama neradau prie ko prisiknist. Ne veltui pagamintas Švedijoje. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60206611/
|
|