Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno l/d "Šilinukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Saules Mama
nieko ten doro nepasake tam susirinkime, ten daugiau liete vyresnius vaikucius. vyras buvo mano, tai sake viena mama ten kazkokia tai ziauri aktyviste buvo vis kazkuo nepatenkinta, tai jai zole per auksta, tai medzius reik pjauti, tai dar kazkas.
o man tai patinka tam darziuke viskas, labai geros auklytes.
Demesio19ta
QUOTE(Saules Mama @ 2007 10 10, 08:56)
nieko ten doro nepasake tam susirinkime, ten daugiau liete vyresnius vaikucius. vyras buvo mano, tai sake viena mama ten kazkokia tai ziauri aktyviste buvo vis kazkuo nepatenkinta, tai jai zole per auksta, tai medzius reik pjauti, tai dar kazkas. 
o man tai patinka tam darziuke viskas, labai geros auklytes.
*

Ka padarysi, negali visiems gerai buti...Musu seimynai tas darzelis irgi kol kas labai patinka, o svarbiausia musu maziui ten gerai ...
Larysa
Aš dažnai praeinu pro šį darželį ir pagalvoju, kad kaip kas nors gali leisti vaiką į šį darželį, kuris beveik ant gatvės įsikūręs. Mane net nupurto doh.gif
Gerai, kad Lietuvoje prasti orai ir vaikai retai lauke būna, o tai į lauką išėjus tik benzinu kvepia.
Demesio19ta
QUOTE(Demesio19ta @ 2007 10 11, 13:40)
Ka padarysi, negali visiems gerai buti...Musu seimynai tas darzelis irgi kol kas labai patinka, o svarbiausia musu maziui ten gerai ...
*

O jau kai iseini su vaiku i lauka pasivaikscioti tai eukalpitais kvepia biggrin.gif zinant kokia situacija su darzeliais ir kaip sudetinga i juos papulti, kai reikia, tenka dziaugtis tuo ka turi...jei gyvenime tik benzino kvapas butu problema, tai manau butu rojus...
audronezam
Aš šį darželį pažįstu jau senai, t.y. mano vaikai jį lankė ir vis dar lanko:) Visko būna per ilgą laiką, bet tikrai neplanuoju keisti darželio. O dėl pirmų pasiakymų apie infekciją, tai man juokas ima, tada abu mano vaikai susirgo nuo kioske pirktų kiaušinių, tai padarė visuomenės sveikatos centras - daržely epidemija:) Susirgu ir mūsų kaimynės mergaitė nuo tų pačių kiaušinių-tai triukšmas- trys vaikai iš šio darželio...

Keli metai buvau darželio tėvų komiteto pirmininkė, tad domėjausi visomis darželio problemomis. Kai man reikėjo rekomenduoti kurį pasirinkti darželį-aš nebijojau pasiūlyti "Šilinuko". Vien tai, kad baseinas užgrūdino mano abu berniukus-didelis dalykas. Net per gripo epidemijas neserga:)
Dobiliukas
Laba
Nu nereikia taip peikti šio darželio,mano abu vaikai lanko šį darželį ir neturiu jokių priekaištų nei auklėtojom,nei auklytei.
Ir tvarka yra normali,gal išvaizda ir neįspūdinga bet po truputį tvarkosi,o per visuotinį tėvų susirinkimą direktorė sakė kad šią vasarą yra skirtas finansavimas stogo remontui,likusių langų pakeitimui,gr.baldams.
Vaida P.
Sakykit, mielosios, o jei savo maziu dabar uzrasyciau i silinuka, tai rudeni butu galimybe gauti vieta? Mums bus 1,8 metuku, tai noretumem pameginti atsiskirti nuo mamos.Ir gal zinot, koks menesinis mokestis?
Gabyyy
sveikos.kazkaip sedejau ir skaitinejau jusu pasisakymus...ziauru...as nepateisinu aukletoju su kablais ar nebunanciu su vaikais.man tik keistas kai kuriu jusu poziuris apie kysius aukletojom verysad.gif ir ka ar kuo jus jas ten patepat? doh.gif gal kas menesi po 100lt israsot prie algos?kad jusu turtas joms visa diena klykia per ausis ir kad uz vaikus jos nesa didziule atsakomybe g.gif gal jos pasidziaugtu ax.gif bet tikrai zinau kad taip nera.mano gera drauge daug metu dirba aukletoja,ir as zinau kokie ten patepimai vyksta-sokoladas,geresniu atveju kava,nu o geriausiu sokoladas su kava lotuliukas.gif.zodziu kai nesat daktaram tai nesiskundziat,o argi jos neatsako uz jusu vaikus?geriau jus nieko joms neneskit,nes ar tuo ar kitu atveju jusu vaikas bus priziurimas vienodai jei pacios busit draugiskos o ne ieskancios priekabiu.o ant sokolado dar jos uzdirba,taip kad ner ko pustis schmoll.gif .mano drauge tikisi kad kada nors atsiras SUPERPEDAGOGU puslapis,va tada gal ir apie save ka nors paskaitinesit,nes aukletojos stengiasi si puslapi apeiti,liudna skaityt verysad.gif
Brudi
Apie sita darzeli nuomones nepakeisiu turbut niekada. Uzteko keliu dienu, tiek kiek maniske ten lanke. Dabar lankom kita ir as matau juoda skirtuma tarp ju. Dabartinio nekeisciau i joki kita, kad ir sakytu eikit i ana, nes ten yra baseinas. Tikrai nekeisciau!!!! Nes nuo pedagogu kolektyvo (o ypac nuo direktores) viskas ir priklauso. Viena galiu pasakyti, prastas ten personalas verysad.gif Neskaitant, tai kad toje pacioje aplinkoje vaiksto jaunimo mokyklos paaugliai, kurie ten pat uz kampo ruko. Tai ka pastoviai mato Jusu brangus vaikuciai? Tik netinkama pavyzdi!!!!!!!! Bet yra tokiu teveliu, kuriems tai ne motais. Tad sekmes lankant si darzeli thumbup.gif O pasirinkimas visada yra ir nereikia sakyti, kad striuka su darzeliais lotuliukas.gif
audronezam
Mano abu vaikai lankė šį darželį, vienas dar lanko ir esu patenkinta. Tikiuosi, kad kiekvienas pasirenka jjam kur geriau, bet dėl to nebūtina juodinti kitų darželių... Suprantamas noras tikėti, kad pasirinktas darželis geriausias:)
Larysa
QUOTE(Brudi @ 2008 06 04, 13:06)
Apie sita darzeli nuomones nepakeisiu turbut niekada. Uzteko keliu dienu, tiek kiek maniske ten lanke. Dabar lankom kita ir as matau juoda skirtuma tarp ju. Dabartinio nekeisciau i joki kita, kad ir sakytu eikit i ana, nes ten yra baseinas. Tikrai nekeisciau!!!! Nes nuo pedagogu kolektyvo (o ypac nuo direktores) viskas ir priklauso. Viena galiu pasakyti, prastas ten personalas verysad.gif Neskaitant, tai kad toje pacioje aplinkoje vaiksto jaunimo mokyklos paaugliai, kurie ten pat uz kampo ruko. Tai ka pastoviai mato Jusu brangus vaikuciai? Tik netinkama pavyzdi!!!!!!!! Bet yra tokiu teveliu, kuriems tai ne motais. Tad sekmes lankant si darzeli thumbup.gif O pasirinkimas visada yra ir nereikia sakyti, kad striuka su darzeliais lotuliukas.gif
*

Palaikau jūsų nuomonę 100 %. Ir man teko susidurti su šia įstaiga blink.gif
naure
QUOTE(Brudi @ 2008 06 04, 14:06)
kad ir sakytu eikit i ana, nes ten yra baseinas

ten nėra baseino, jei ką biggrin.gif
Enriko mama
Mums sis darzelis yra arciau namu,taciau vedu savo suneli i tolaiu esnti darzeli,nepatiko man kad Silinukas arti kelio schmoll.gif ,mano sunaitelis begalo judrus nuo jo nei minutes nebuvo galima nusisukti doh.gif ( aciu Dievui paauges kiek nurimo), bijojau kad aukletojos gali jo nesuziureti,o kelias ten taip arti... blink.gif Beto nepatiko kad ir su jaunimo mokykla kartu,nenoriu kad i rukancius paauglius ziuretu ir aplinka skurdoka unsure.gif ,dziaugiames eidami i Girstuti, thumbup.gif ten ir teritorija uztverta ir vaikuciu smelio dezes su dankciais,aplinka graziai sutvarkytas,ir nesvarbu kad tenka toliau paeiti reikia,nes tikrai verta smile.gif
Demesio19ta
Gal kas zino ar vyksta kokia svente darzely rugsejo 1d? Kada atkeliauti reiketu? Ar kaip visada iki pusryciu?
Saules Mama
na sveikos visos kas skaitot apie si darzeli. ka as galiu pasakyt, Lopsiuku aukletoja tikrai yra nuostabi, jai graziausi linkejimai ir nuosirdziausios padekos. tacai apie direktore negaliu nieko gero pasakyt, uzkniso ji mane juodai, ir jauciu ne mane viena, jei ka ...
per savo prakeiktus remontus nervus gerai patase, o po ju dar issidirbineja kaip reikiant. zinau tik tiek kad nuo rudens musu ten nebebus...
sniegelis1
Mano vaikas irgi lanke si darzeli, ir mums nutiko toks dalykas, mano 2.5 m amziaus vaikutis isvestas i kiema su grupe vienas parejo namo. Visa laime, kad tuo metu as buvau namuose, isgirdau tik kad uz duru kazkas krebzda, atidarau...ir o siaube, stovi mano vaikutis apsiverkes. Man buvo sokas. As uz vaikucio ir atgal i darzeli... ir ka jus manot.. aukletojos jo net nepasigede buvo, sustoje snekejo bureliu, o vaikai kur kuris lakste. Kai pamate mane su vaiku, tik akis issprogdino... tipo tik ka jis cia buvo. Patikekit po to ivykio i ta darzeli daugiau nebesinorejo eiti schmoll.gif
Demesio19ta
QUOTE(sniegelis1 @ 2009 01 22, 21:13)
Mano vaikas irgi lanke si darzeli, ir mums nutiko toks dalykas, mano 2.5 m amziaus vaikutis isvestas i kiema su grupe vienas parejo namo. Visa laime, kad tuo metu as buvau namuose, isgirdau tik kad uz duru kazkas krebzda, atidarau...ir o siaube, stovi mano  vaikutis apsiverkes. Man buvo sokas. As  uz vaikucio ir atgal i darzeli... ir ka jus manot.. aukletojos jo net nepasigede buvo, sustoje snekejo bureliu, o vaikai kur kuris  lakste. Kai pamate mane su vaiku, tik akis issprogdino... tipo tik ka jis cia buvo.  Patikekit po to ivykio i ta darzeli daugiau nebesinorejo eiti  schmoll.gif
*

As irgi pritariu Saules mamai...lopselinuku aukletoja puiki, o direktore "akyse silkas uz akiu vilkas..." Pati kalbant pasake kad dar nori pora meteliu padirbti, nors jau laikas i pensija jai...tikekimes ateity darzeliui bus geriau...Antras dalykas - dar lopsiuku grupe kaip grupe, o kiek teko kitas grupes matyti, siaubas...net kai as pati i darzeli ejau buvo geresne situacija...

Zosytė
o daugiau atsiliepimu nera ?
September_Lady
Kol ji lankeme, visada dairiausi kito darzelio ax.gif Neptiko jis man schmoll.gif Betvarke, tiek pats darzelis su savo aplinka, tiek ir visa sistema doh.gif
Nemato aukletojos(kurios ten nesuprasi kokias grafikais dirba), kad vaikas ziema lauke su kelnem be pedkelniu apacioje isejo, vos nenugriuvau, kai vyras parveze vaika pasiemes tiesiai is lauko doh.gif
Meniu baisus
Su buhaltere reikalu kas antra mama turi, del netinkamu saskaitu
Direktore(jei dar nepasikeite) jokio aukletoju pasitikejimo neturi gossip.gif
Ir jei teveliai bus organizuoti, tai vaikai kazka tures, jei ne, tai bus beda ax.gif
rnikole
sveikos mamytes, mes nuo kitos savaites predesim lankyti lopselio grupe, tik truputi pergyvenu ar ten tinkamai bus pasirupinta mano mazuliu. gal mamos kurios jau ten veda galetu pasidalinti kaip aukletoja, ar vaikas negryzta alkanas, neissutes, ar noriai pasilieka grupei ir pan. beto idomu ar ir kitose darzeliuose guldo ne su pizamyte o su apatiniais drabuzeliais.
Demesio19ta
QUOTE(rnikole @ 2010 01 29, 15:28)
sveikos mamytes, mes nuo kitos savaites predesim lankyti lopselio grupe, tik truputi pergyvenu ar ten tinkamai  bus pasirupinta mano mazuliu. gal mamos kurios jau ten veda galetu pasidalinti kaip aukletoja, ar vaikas negryzta alkanas, neissutes, ar noriai pasilieka grupei ir pan. beto idomu ar ir kitose darzeliuose guldo ne su pizamyte o su apatiniais drabuzeliais.
*

Musiskis lanke lopseli pas aukletoja Daiva. Siaip nors ji tokia fyfa, bet nzn per du metus nesiskundziau niekuo...sutvarkytas kiek imanoma, patenkintas grisdavo o pirmais metais net nenoredavo namo eiti. Del valgio tai kaip cia pasakius - gere zuvu taukus tai budavo kad ir alkanas grisdavo, bet del to darzelio nekaltinu, nes jis ir siaip apetitu nesiskundzia...

Kaip tik dabar darzelis turi nauja direktore, nemaciau dar nzn kas tokia, bet tikiuosi kad situacija pagers...lyginant su tuo kas buvo...
September_Lady
QUOTE(Demesio19ta @ 2010 02 03, 21:31)
Musiskis lanke lopseli pas aukletoja Daiva. Siaip nors ji tokia fyfa, bet nzn per du metus nesiskundziau niekuo...sutvarkytas kiek imanoma, patenkintas grisdavo o pirmais metais net nenoredavo namo eiti. Del valgio tai kaip cia pasakius - gere zuvu taukus tai budavo kad ir alkanas grisdavo, bet del to darzelio nekaltinu, nes jis ir siaip apetitu nesiskundzia...

Kaip tik dabar darzelis turi nauja direktore, nemaciau dar nzn kas tokia, bet tikiuosi kad situacija pagers...lyginant su tuo kas buvo...
*

Tikrai nauja direktore? bigsmile.gif na mes nebelankom to drazelio, bet idomus jo likimas ax.gif ar ne "paveldetas" tas postas tik? nes jei taip tai nieko gero gali ir nebuti.
Jurgitele31
Tas darziukas turi viena labai dideli trukuma-tai atvira teritorija, kurioje ir sunys vedziojami ir jaunimo mokykla drauge, kur paaugliai ir ruko ir smelio dezese svirkstai voliojasi....
Dobiliukas
Darzelio išvaizda tai tikrai nekokia taciau darželis turi nauja direktore,kuri dirbo kauno švietimo skyriuje,turi ryšiu su partijų atstovais,tai gal pasikeis kas nors aptvers darželio teritoriją,įrengs vaikams žaidimo aikštelių daugiau ir pasistengs panaikinti tuos įrašus kurie atsivertus pirma psl.forume apie darželius nes atsiliepimai brr,.baisoki ir pažiūrėjus į metus tai ir senoki g.gif
Demesio19ta
Mes norejom saviski i kita darzeli pervesti, bet jis kategoriskai atsisake ir sake, kad jam cia patinka, aukletojos geros, muzikos mokytoja gera. Dabar ir logopedo uzsiemimai 3 kartus per savaite - kalba taisosi dienomis. Matysim kas bus toliau smile.gif Baseinas kitais metais prasides smile.gif Tai nutarempalikti - jei jam gerai, kodel mums turi buti blogai smile.gif
Dobiliukas
Svarbu kai vaikui tiktų ir patiktų smile.gif
Tekle
QUOTE(Demesio19ta @ 2010 02 03, 22:31)
*

s.m. liepos men. musu darzelis "malunelis" nedirbs, o vaikus bus galima vesti i "Silinuka". tai pradejau dometis tuo darzeliu..
Kaip ten su ta nauja direktore? ar yra kokiu pokyciu?

Apskritai, ar vedeti kuri vasaros laiku savo vaika i kita darzeli? as galvoju, kaip cia per ta viena menesi, ar nesusirgs, ar ten nesuleis ivairaus amziaus vaiku i viena grupe? net nezinau kokios cia kitos galetu buti rizikos doh.gif

Is tiesu noreciau patarimo, nezinau kaip elgtis, ar vesti vaika menesi i Silinuka, ar ieskoti kitu variantu, kur ji padeti, nes liepa negalesiu atostogauti..
Danger
Viena vasara (bet cia jau labai seniai buvo.... 2002metais...) vedziau mergaite menesi laiko i ta darzeli.
Pliusai: 1,5 metu mergaite buvo paruosiamuku grupeje, ja rupinosi visi grupes vaikai. Mergaite labai greitai ismoko ir kalbeti, ir daug kitokiu darbeliu daryti, kur jos amziaus vaikai nedarydavo.
Minusai: aplinka, dar man nepatiko pedagogai (gal praktikantes ten buvo?? ). Vienas is epizodu: vienas vaikas laksto aplink darzeli ne darzelio teritorijoje, kiti - paskui ji darzelyje... O aukletojos paejusios uz pavesines ruko.... Man buvo baisu....
Bet kaip sakiau, labai seniai tai buvo....
Dobiliukas
Keičiasi darželis į gerą pusė,naujas vadovas įpūtė gerų permainų.
Darželis žingsnis po žingsnio keičiasi.Grupese vaikų normaliai tikrai užtenka dėmesio visiems.
Santykiai su auklėtojom ir auklytėms tai labai priklauso ir nuo pačių tėvų,nes visada ieškoma kompromiso.
Darželis tuti logopedę ,veža į baseiną.
Geri pokyčiai matosi .
ravesa
esu labai negiamai pasisakiusi apie šį darželį, nes vienerius metus jį lankė mano dukra, bet jau senokai tai buvo. Tačiau šią vasarą teko čia leisti liepos mėn. sūnų užsidarius "Girstučiui", tai likau teigiamai nustebinta- puikiai suremontuota grupė, kantrios ir draugiškos auklėtojos, ir VISIŠKAI KITOKS POŽIŪRIS Į VAIKĄ.
Tekle

Aciu Dobiliukui ir Ravesai uz geras zinias is "Silinuko":) turesiu omeny, kad ten situacija kitokia, nei ankscaiu cia rase... mane violioja tas darzelis tuo, kad i baseina vaikus vezioja. gal del tos priezasties apsispresiu keisti darzeli. rolleyes.gif
Dobiliukas
Viskas keičiasi į teigiamą pusę.
Pirmame psl.parašyta informacija nevisiškai tiksli.
Aš siūlyčiau kurie susidomės darželiu,tiesiog aplankykite jį ,jame dirbantis koleltyvas visada atsakys į jums rūpimus klausimus.
miligerta
Musu dukra si pavasari baige silinuko darzeli,dabar pirmoke thumbup.gif
kitais metais keliaus mazoji.renkuosi si darzeli irai ne del aplinkos,tikrai yra kur tobuleti biggrin.gif bet del aukletoju,na bent del tu kurios ugde mano vyresnele.
o direktore,tai gerai kad nauja smile.gif nes su buvusia tai ir pati buvau susibarusi per susirinkima doh.gif %metus bandem issaiskinti kad reikia tvora statyti aplikn darzeli.atsakymas vienas !ar jus zinot kad tvora pora milijonu kainuos doh.gif doh.gif doh.gif
paslydau
Labai mazai mamyciu nuomoniu ir pasisakymu apie si darzeli. Kokia patirtis, nuomone? Ar tas prierasas prie temos "Betvarke" neplanuoja buti pakeistas? zadam apsilankyti siame darzelyje, turesim siokia tokia nuomone po apsilankymo, taciau idomiausia jau lankanciu vaiku mamu nuomone.
Internetiniame ju puslapyje ziurejau nuotraukas, na atrodo viduje grazu, tvarkinga, uzsiimama su vaikais. Bet idomu kaip uz kadro, kasdienybe, kokios siuo metu dirba aukletojos? Kazkas minejo mate praktikantes rukancias, kas dirba siuo metu, ar priziuri tinkamai vaikus, suspeja?

va ju puslapis, jei kas nematet:
http://www.silinukas.lt/
kadangi domiuosi apie darzelius dabar, tai paziurinejau
paslydau
na uzteko nuvaziuoti iki jo ir gyvai pamatyti. i vidu nebeuzejau. o ta jaunimo mokykla pastate.... zodziu. nera ka daugiau ir komentuoti.
Demesio19ta
QUOTE(paslydau @ 2011 02 18, 16:19)
na uzteko nuvaziuoti iki jo ir gyvai pamatyti. i vidu nebeuzejau. o ta jaunimo mokykla pastate.... zodziu. nera ka daugiau ir komentuoti.
*

kai pradejom lankyti ir tai kas dabar ten yra tai kaip diena nuo nakties skiriasi....viskas eina teigiama linkme. Artimiausiuose planuose visiskas atsitverimas is lauko nuo jaunimo mokyklos...viduje darzo gi nelaksto tie mokiniai...personalas saunus, vaikuciai nuo 4 metu i baseina eina, dickiai futboliuka zaidzia smile.gif nezinau, as gal neisranki, bet manau, kad svarbiausia, jog vaikui patiktu...buvom su saviskiu i kita darza nueje, sakau nori pakeisim (jam 4 m.). Sako ne - man gerai cia smile.gif tai ko man kabinetis - o kad jaunimo mokykla salia tai manes nebaugina....prie kitu darzeliu siaip mokyklos paprastos, bet ir uz ju sienu mokiniai parukyti bega...ai dar prie privalumu tai, kad logopedas anksti pradeda su vaikuciais dirbti...plius veikia keli uzsiemimai: sokiai, anglu ir daile...zodziu as esu patenkinta ir planuoju ir antraja atzala leisti i ta pati darzeli wink.gif
ziezulablond
Pradėjome lankyti šį darželį, nes kitur nepriėmė, neva vietų nebuvo. Lankome pačių mažiausiųjų grupę iki pietų miegelio. Kol kas nieko blogo ten nemačiau, auklėtoja sms parašo, kaip sekasi vaikui, kadangi mes naujokai ir manoji verkia dažnai. Viską auklėtoja papasakoja, ką vaikas veikė,kaip elgėsi, valgė ar nevalgė, kaip jautėsi. Kitą dieną net klausia, kaip naktį miegojo, kaip namuose elgėsi, ar nebuvo nervinga grįžusi po darželio, nes tas adaptacinis periodas mums ne iš lengvųjų smile.gif kas dar? ai, va manoji nevalgo grikių visiškai. O pusryčiams kartais būna grikių košė, tai galima atnešti savo valgio, kad vaikas valgytų. Auklėtoja pati pasiūlė, sako - pusryčių nevalgė, gal nemėgtsa grikių? Atneškit, kas jai patinka, kad nebūtų nevalgius iki pietų.
Aišku prabanga darželis nežiba, bet kuri šiuo metu valstybinė švietimo įstaiga žiba prabanga????
Teritorija šiuo metu aptverta, aplinka tvarkoma. Na, po žiemos dabar ten vaizdelis nekoks lauke, velėnos išverstos, išarinėta viskas, matyt ruošiasi tvarkyt kiemą, sėti žolytę.
Rūkančių paauglių esu mačiusi ryte, prie vartelių, prie pat įėjimo "už kampo". Ir nepastebėjau,kad po teritoriją vaikščiotų bet kas, jei vaikščioja, tai tik jaunimo mokyklos mokiniai, sutinku visada juos ryte einančius į pamokas, dieną besitrinanačių ar rūkančių paauglių kieme nė karto nemačiau dar.
Atrodo tiek, matysim, kaip bus toliau. Jei vaikui patiks, tai ir man patiks smile.gif
Dobiliukas
Darželis keičiasi i gerąją pusę ir tai yra gerai.
Ėlge
Laba,
nuo 2011 vasario mano 1,5 metų kleckas keliaus į Šilinuko lopšelį. Buvau nuvykusi 3 kartus, kokius 5 kartus bendravau telefonu. Aišku, studijavau SM patirtį. Dar į kitą lopšiuką, ir gerokai arčiau namų patenkam, bet dėl Šilinuko kažkodėl vidinis balsas sako, kad nebus blogai. O dėl jaunimo mokyklos šalia - bet kur ir bet kada vaikis dar baisesnių dalykų nei rūkymas gali pamatyti, o jaunimas, manau, taip garsiai (įvertinus atstumą nuo mokyklos ir darželio) nesikeiks, kad mažiukai išgirstų. Tvora yra ir, kiek važiavau pro šalį, vartai visada uždari, tai neiškeliaus... matysim...Visada galima rasti išeitį iš bet kokios situacijos. Tikiuosi, kad nereiks ... bet vis vien neramu verysad.gif
Demesio19ta
Manau reiktu ta uzrasa apie betvarke pasalinti smile.gif

http://www.silinukas.lt/

Puikus darzelis, esam patenkinti ir mes ir musu vaikas. Antra leisime ten pat smile.gif)
Ėlge
Na, mes dar tik vieną mėnesį lankom pačių mažiausių grupę, bet priekaištų kol kas ir aš neturiu. Kad tik ir toliau taip būtų 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.