Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pirmas apsilankymas pas ginekologe (-a)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
raskexx
Sveikutes. Esu naujoke, taigi visiskai cia zalia. Kaip ir jus, as esu nestuke. Tikiuosi mane priimsit i savo rata. Esu jauna, dar ne kartelio nebuvusi pas ginekologa, o mums jau 8 savaites ir vis neprisiruosiam nueiti sad.gif Galbut kas nors zino kur Druskininkuose galima nueiti privaciai pas ginekologe(-a) ? Ir kiek visa tai kainuotu? Aciu uz pagalba.
raskexx
perziuru daug, bet kazkodel nei viena nenori pasidalinti savo patirtim biggrin.gif
imdigo
Gal tiesiog niekas nesidalina patirtimi nes yra mazai nestukiu is druskininku.. Rekomenduojama pas ginekologa apsilankyti iki 12 savaites,druskininkuose kainu nezinau,bet klaipedoje svyruoja nuo 50 litu iki 200 privaciame ginekologiniame ,o valstybinese poliklinikose tau turetu nieko nekainuoti apsilankyti pas ginekologa smile.gif
raskexx
QUOTE(imdigo @ 2011 12 07, 18:07)
Gal tiesiog niekas nesidalina patirtimi nes yra mazai nestukiu is druskininku.. Rekomenduojama pas ginekologa apsilankyti iki 12 savaites,druskininkuose kainu nezinau,bet klaipedoje svyruoja nuo 50 litu iki 200 privaciame ginekologiniame ,o valstybinese poliklinikose tau turetu nieko nekainuoti apsilankyti pas ginekologa  smile.gif
*

Neseniai pastebejau, kad tokia tema jau yra, tai atsiprasau kad sukuriau dar viena sad.gif Beja, aciu 4u.gif Man nereikia butinai is Druskininku. Tiesiog idomu kiek kainuoja ivairiose vietose( zinociau kiek pinigeliu reiktu nestis su savim), bei ka ten is viso daro. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.