Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nailas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Kaira
Draugė davė tokį vardą vaikui. Kaip jums? Man tai tikrai ne kaip skamba, vien jau išvažiavus vaikui pvz į Angliją kaip skambės ten jo vardas nail ass - naguota ar vinuota subinė blink.gif
*LOLITA*
viespatie tu mano brangus doh.gif nesamoniu nesamone.
l'eau
nesąmonė kažkokia schmoll.gif nors tai ir realus arabiškas vardas, skamba nei šiaip nei taip..
pavasarejanti
na, kadangi jau pavadino, tai, manau, nera prasmes cia tas nuomones sakyti. nebent, kad kiti pasiskaite taip nepavadintu savojo... doh.gif
Ašaka
QUOTE(l'eau @ 2011 12 07, 15:44)
nesąmonė kažkokia schmoll.gif nors tai ir realus arabiškas vardas, skamba nei šiaip nei taip..
*

Jei tėtis arabas ir pavardė arabiška, kodėl gi ne. Kiekvienai tautai savo.
Kaira
QUOTE(Ašaka @ 2011 12 08, 10:56)
Jei tėtis arabas ir pavardė arabiška, kodėl gi ne. Kiekvienai tautai savo.
*

pavardė rusiška smile.gif
Arvena
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 12 07, 15:43)
viespatie tu mano brangus doh.gif nesamoniu nesamone.
*

drinks_cheers.gif
Isila
šaukštai po pietų, o vardas baisus
sena niekšė
nesąmonė kažkokia. vargšas vaikas doh.gif
Giuste
Geriau jau vardas daznas, bet grazus, normalus, bet kai norime kazko isskirtinio, tuomet ir atsiranda tokie vardai kaip Nailas mirksiukas.gif Nepatinka schmoll.gif
savannah
pazystami lietuviai turi vieni sunu Nilius,kiti Naidas.tai cia irgi kazkas is'tos'serijos.
Karikima
QUOTE(Kaira @ 2011 12 07, 11:49)
Draugė davė tokį vardą vaikui. Kaip jums? Man tai tikrai ne kaip skamba, vien jau išvažiavus vaikui pvz į Angliją kaip skambės ten jo vardas nail ass - naguota ar vinuota subinė  blink.gif
*

lotuliukas.gif jo.... anglijoj butu bajeris. ir sumasto siais laikais vardu.. idomu tik kaip sita varda kirciuoja.
ZINIUONE
Nepatinka unsure.gif
agave
nepatinka ir man sis vardas
rasiukas27
Nepatinka :/
ESLAUDA
Mano nuomone apie si varda nekokia...
Milda_Milda
Negrazus doh.gif
Afters
Negražus. blink.gif
Lotus-eater
Nea, negražus schmoll.gif
ant bangos
doh.gif
egluti
QUOTE(Giuste @ 2011 12 12, 01:20)
Geriau jau vardas daznas, bet grazus, normalus, bet kai norime kazko isskirtinio, tuomet ir atsiranda tokie vardai kaip Nailas mirksiukas.gif Nepatinka schmoll.gif
*

visiškų visiškiausiai sutinku su jūsų nuomone ir ne kitaip!
Ruby Tuesday
Vardas baisus, bet kaip ji reikia tarti, kad gale isgirstum "ass"? Anglakalbiai irgi naudoja vardus, kurie baigiasi -as, pvz. Lucas, Douglas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.