Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dukano dieta
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Erendis
Pierre'o Dukano prancūzaičių dieta

Atsistojus ant svarstyklių norisi garsiai šaukti???
user posted image
Tada mums pakeliui - stok į mūsų būrį ir rezultato neteks ilgai laukti
user posted image

Dieta – bestseleris

Prieš gerą dešimtmetį Prancūzijoje atrastas naujas mitybos planas viesulu siaučia po Europą.
Kai gydytojas Pierre'as Dukanas tėvynėje paskelbė naują savo atrastą mitybos būdą, jo knyga ilgai laikėsi bestselerių sąrašuose. Per dešimtmetį patikrinta, šiandien ji pamažu plinta po kitas šalis, o geriausia rekomendacija – 1,5 milijono prancūzių, tvirtinančių, kad šitaip jos maitinasi daug metų, nebadauja ir jaučiasi puikiai.
Priešingai daugybei dietų su begale taisyklių, Dukano dieta gana nesunkiai įsimenama: tereikia skirti baltymus, riebalus bei angliavandenius ir derinti draudimus su sveiku protu.

Tobulas planas

Dukano dietos esmę sudaro keturi etapai iš keturių skirtingų mitybos planų, kai po staigaus pradinio svorio mažėjimo tiesiog būtina pasiektus laimėjimus įtvirtinti, kitaip dietos sukrėstas organizmas pradės patyliukais kaupti atsargas ir vis sunkiau leisis apgaunamas.
P.Dukanas pasakoja sukūręs mitybos planą, kai patarimo paprašė draugas. Žmogus pasakė sutinkantis su bet kokiais apribojimais, bet mėsos neatsisakysiantis už jokius pinigus ir viena žole gyvas nebūsiantis.
Daug nesukdamas galvos P.Dukanas draugui liepė penkias dienas valgyti tik keptą mėsą ir gerti daug vandens. Po savaitės draugas paprašė svarstyklių, nes jo tikriausiai sugedo – juk negalėjo jis per tas dienas netekti 5 kilogramų svorio. Apstulbęs nuo sėkmės apkūnusis draugas kitą savaitę neteko dar trijų kilogramų.
Valgyti – malonumas

Kaip tikras prancūzas, daktaras P.Dukanas griežtai draudžia laikytis monotoniškos dietos visą gyvenimą – juk valgyti yra toks malonumas! Tad užuot visam laikui uždraudęs šokoladą, jis sukūrė planą, kaip pamažu pripratinti įpykusį dėl riebalų netekties organizmą prie sveikos mitybos, kurioje yra vietos ir skanėstams.
Baigęs laikytis dietos daktaro Dukano pacientas gauna leidimą saikingai valgyti viską, ko nori, išskyrus vieną apribojimą visam gyvenimui – vieną dieną per savaitę valgyti tik baltymus. Griežtai. Patogiausia – ketvirtadienį. Tokiu būdu organizmas ištaiso žmogaus per savaitę padarytas „nuodėmes“. Ir išties ketvirtadieniais Paryžiaus restorane matyti daug lėkščių be vienintelio ryžio grūdo ar salotų lapo...
P.Dukano dieta turi vieną tikrą trūkumą – ji nebus greita, bet juk 20 kilogramų gelbėjimosi diržas ant juosmens neužaugo per savaitę? Panašaus svorio pavasarį nusprendusi atsikratyti moteris gražia figūra turėtų džiaugtis po gero pusmečio, kai reikės rinktis puošnią suknelę Kalėdų vakarėliui.

Patarimas pradedančiosioms - http://www.dukandiet.co.uk/ . Atsakyti į testo klausimus (violetiniame fone). Jums parodys konkretų dietinimosi grafikėlį, kur bus paskaičiuota kiek dienų laikytis pirmojo etapo, kada pasieksite norimo svorio ir t.t.

4 Dukano dietos etapai
user posted image

1. Puolimas (ataka)
2. Kaitaliojimas
3. Stabilizavimas
4. Kasdienis gyvenimas

Bendrosios dietos taisyklės

user posted image
Ką daryti silpnumo akimirką???

Dukano asistenčių patarimai besidietinantiems

user posted image

Dukano duonelės receptai ir kiti patiekalai iš sėlenų

user posted image

Receptai baltymų dienai

Receptai baltymų/daržovių dienai

Ir per šventes mes nebadaujam Šventinių patiekalų receptai
Pirkinių gidas

Papildoma informacija (nuorodos internete)

Naujokų dėmesiui! Visa ši informacija yra susisteminta Jums. Senbuviai bus labai dėkingi, jei pirma perskaitysite tai, kas parašyta šiame puslapyje, ir klausite tik tada, jei ir perskaičius bus neaišku.

Naujokės savo duomenis į AŽ siunčia tam, kas daro suvestines (kadangi suvestinių darytojai keičiasi, klauskit temoj) 4u.gif
Prisiduodame kiekvieną penktadienį, duomenis įrašę temoje raudonai. Visus skaičiukus kaupiam ir analizuojam, kai turim buhalterį - jis padarys savaitines ir mėnesio ataskaitas 4u.gif Paskutiniu metu buhalteriai dažnai keičiasi, taigi... Siūlom darbą. Pinigų nemokam biggrin.gif

Turime ir savo nuotraukų albumą. Jį prižiūri MrsRAT. Prisijungti gali besidietinančios, kurios jau kaip minimum 4 kartus pridavė savo svorio duomenis 4u.gif . Jei norite ir jūs prisijungti, siųskite savo nuotrauką el.paštu spam4mrsrat@gmail.com . Tada ir gausite raktą į albumą smile.gif

Senos temos 30, 31, 32.

Orchideja
Na va, priaugau savo "mylimuosius" 14 kg atgal, na aišku nesilaikiau trečiojo etapo ir ėdžiau kas papuolė. Taigi grįžtu atgal į dukaniečių forumą smile.gif) Tikslas -10 kg smile.gif) Pradedu nuo rytojaus smile.gif
vikut
QUOTE(Orchideja @ 2011 12 07, 19:06)
Na va, priaugau savo "mylimuosius" 14 kg atgal, na aišku nesilaikiau trečiojo etapo ir ėdžiau kas papuolė. Taigi grįžtu atgal į dukaniečių forumą smile.gif) Tikslas -10 kg smile.gif) Pradedu nuo rytojaus smile.gif
*

Sekmes smile.gif)
Angel*ina
QUOTE(Orchideja @ 2011 12 07, 19:06)
*

Sveika. Idomu per kiek laiko susigrazinai visa ta svori? g.gif
roberta1985
Tai jei duonos riekeleje yra apie 10 saukstu selenu, taip iseina, kad galima valgyti ta riekele kaip zvirbliukui, nes kitaip virsijasi rekomenduojamas kiekis! truputi pasimeciau blush2.gif
Greiciausiai, tada taip ir bus, kad vartoju per dideli kieki selenu, nes per diena suvalgau apie 3 riekeles duoneles su liesa varskyte ir tada dar 3 populiariuosius sausainukus blush2.gif manau reiks gristi tada prie seno selenu vartojimo budo, kai dedavau 2 saukstus i liesa jogurta ir kai isbringdavo su saldikliu siek tiek, suvalgydavau. Bet man labai sunku be saldumynu verysad.gif
ir apskritai sias pastarasias kelias dienas toks vaizdas drambli suvalgyciau, atrodo pavalgau, ziurek po pusvalandzio vel sukiojausi prie saldytuvo.
Tiesa pasakius Dukano rekomenduota svori pasiekiau jau po 5 atakos dienu, nes kaip minejau man is kart nukrito 5kg blush2.gif , bet noreciau dar keliais kilogramais maziau sverti, man tikrai nereikia jokio psichologo konsultacijos merginos schmoll.gif lotuliukas.gif tik esu toks zmogutis, kuris turi visada atrodyti gerai.
Si dieta patiko dar ir tiek, kad pradejau mastyti is pagrindu keisti savo maitinimasi, nes suprantu, kad kaip kazkuri is jusu jau minejo, toks jau tas musu moteru gyvenimas doh.gif visada stengtis ir viskas daryti, kad butume pacios paciausios drinks_cheers.gif

fox.
Sveikutes 4u.gif Jungiuosi prie jusu blush2.gif Siandiena antra atakos diena.Atakuosiu 5 dienas,nes noriu numesti 17 kg.Labai tikiuosi,kad pasiseks.Po gimdymo priaugtas svoris deja pats nenukrito.Pries nepilnus metus laikiausi Chazano dietos,bet nebaigiau.Numeciau 10kg .Nuo kovo menesio priaugau apie du kg numesto svorio.Manau del to,kad pradejau rukyti,svoris negryzo su kaupu..Prie Chazano dietos negryzau del labai grieztu valgymo valandu.Tikiuosi su sita dieta ir jusu kompanija pasiseks pasiekti tiksla bigsmile.gif
roberta1985
Ar galima valgyti rukyta vista ir raugintus agurkus Baltymu + darzoviu dienomis.
Merginos parasykite, kaip vis delto jus darote ta lydyta sureli, nes kaip minejau man nesigavo. dekui 4u.gif einu pusryciauti lotuliukas.gif
Verseckiukai
QUOTE(roberta1985 @ 2011 12 08, 15:24)
Ar galima valgyti rukyta vista ir raugintus agurkus Baltymu + darzoviu dienomis.
*

. Del rukytos vistos tai sunku pasakyti, odele tik nuimk.
o rauginti agurkai gali buti su cukrum, ziurek sudeti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Angel*ina @ 2011 12 08, 00:10)
Sveika. Idomu per kiek laiko susigrazinai visa ta svori?  g.gif
*

jis gali sugrist ir po menesio, priklausomai kaip ryjai, jei pirmoje dienos puseo po 18 val. nieko... tai abejoju... bet jei bet kuriuo paros metu EDAMA, tai tikrai sugris gan greitai 4u.gif
Orchideja
Na nepasakyčiau kad susigražinau labai greitai,numečiau visą svorį kiek reikėjo iki balandžio 25 nuo sausio 29 berods, o ataugo iki dabar visi tie kilogramiukai,tai kažkur per pilnus septynis mėnesius atsiauginau save smile.gif
Angel*ina
QUOTE(roberta1985 @ 2011 12 07, 23:37)
Tai jei duonos riekeleje yra apie 10 saukstu selenu, taip iseina, kad galima valgyti ta riekele kaip zvirbliukui, nes kitaip virsijasi rekomenduojamas kiekis! truputi pasimeciau blush2.gif
Greiciausiai, tada taip ir bus, kad vartoju per dideli kieki selenu, nes per diena suvalgau apie 3 riekeles duoneles su liesa varskyte ir tada dar 3 populiariuosius sausainukus blush2.gif manau reiks gristi tada prie seno selenu vartojimo budo, kai dedavau 2 saukstus i liesa jogurta ir kai isbringdavo su saldikliu siek tiek, suvalgydavau. Bet man labai sunku be saldumynu verysad.gif

Na tai kepk varskes/surio pyraga, saldu, dar dek kakavos, bus ale sokoladinis. As kas antra diena tokius kepu, nes MB be saldumynu ne dienos. Tik nezinau ar LT yra kokio lieso tepamo surio (ale Philadelphia 0%), arba nuriebintos naturalios kakavos unsure.gif Dar as daug naudoju kepiniams ir siaip desertams toki "queso batido", tai surio produktas, grietines konsistencijos, 0% riebumo. Super produktas.

Ir is kur vienoje riekeleje yra 10 saukstu selenu??? blink.gif As taip pat kepu selenu duonele, taciau dedu is viso 2 stikl avizu ir 1 kvieciu selenu (to kepaliuko mums uztenka savaitei), ir mes tik pusryciams po 2 plonas riekeles, uzsitepam Dukano nutela, ir va saldumynu poreikis numalsintas. O dienos begyje, kaip ir sakiau, pasidaryk kitokiu desertu, be selenu mirksiukas.gif
roberta1985
kaip jau minejau, siaip saldumynu tai kepuosi ypac varskes apkepa, bet kaip jau minejau jie man lb vandengi, slapi gaunasi. Va snd pvz vel issikepiau, ir i saldytuva nedejau ir viska pagal recepta, bet vistiek jis visas slapias nors tu ka, kame problema?
Agurkai be cukraus thumbup.gif
Erendis
Prisiduodu +0.6kg, trečias etapas.
Arveda
Prisiduodu 0

vikut
prisiduodu, pirmas etapas -2kg
fox.
Jei jau prisijungiau prie jusu,tai pagal taisykles ir prisiduosiu,nors praejo tik dvi dienos atakos blush2.gif

Prisiduodu -1.7 kg
silveree
Labas rytas, prisiduodu -800g thumbup.gif

user posted image

Stiprybės visoms naujokėms! Priduodant svorį rodykit liniuotes mirksiukas.gif
fox.
QUOTE(silveree @ 2011 12 09, 11:10)
Labas rytas,

Stiprybės visoms naujokėms! Priduodant svorį rodykit liniuotes  mirksiukas.gif
*

Ups,pamirsau ijungti liniuote doh.gif
Verseckiukai
Ketvirtas etapas

turiu kaip ir pliusa, kai perejau i ketvirta etapa (+2kg), bet tai nukrenta tai pakyla... bet vistiek dziaugiuosi, kad nevisriju didesnes ribos. ax.gif
Jolyja
Sveikos, mergaites 4u.gif

prisiduodu ir as -1.9 kg
(cia rezultatas uz 2 savaites)
matau nemazai naujokiu smile.gif sekmes visoms!
jei laikysites visu Dukano taisykliu svoris krenta, sveikai, graziai ir praktiskai neskausmingai thumbup.gif
kadangi numeciau jau ne taip ir mazai - 18 kg, galiu pasakyti, kad si dieta tikrai nera kankyne, bet pastangu daugiau ar maziau reikia.
o smalizems, dar vienas patarimas, juk senbuves tiek sauniu receptu yra pridejusios, kad kepk nors kasdien (mano megstamiausi: varskes apkepas, flan ir aviziniai sausainiukai). as savo svori prisiauginau del negalejimo atsispirti potraukiui saldumynams, ir dabar juos valgau, tik dukaniskus thumbup.gif
pati save prisimenu pirmosiomis dietos dienomis, savaitemis, kai tikrai neisivaizdavau, kad imanoma taip save suvarzyt, daug ko atsisakyt. aisku, aciu senbuvems uz palaikyma! 4u.gif o dabar net nelabai man tie suvarzymai ir jauciami: turiu savo produktus, esu soti, laiminga ir toliau mazeju rolleyes.gif
tad sekmes visoms!

user posted image

fox.
Sveikutes 4u.gif .Trecia diena kaip jauciuosi blogai ir galva skauda ir pykina..labai tikiuosi,kad praeis tie negerumai..
Miss K
QUOTE(fox. @ 2011 12 10, 17:31)
Sveikutes 4u.gif .Trecia diena kaip jauciuosi blogai ir galva skauda ir pykina..labai tikiuosi,kad praeis tie negerumai..
*

Praeis 4u.gif O jei nepraeis per 10 dienu - siulau pasirinkti kita dieta.
astaes
Avizu selenas panaudoju virdama kose rytais ,as esu treciam etape,tai dedu 3 saukstus,ziurint kas kokiame etape,ipilu vandeniuko,skiesto nugriebtu pienu ir verdu,i pabaiga dedu lydytus 2 surelius ligth trikampius,maziukus ir gaunas kosyte liuks thumbup.gif ,dar galima ideti smulkinto cesnakiuko,cia jau kas megsta stipriau uzkasti,ji labai soti iki pietu datraukiu.Kadangi as treciame etape,tai kas antra diena i kose dedu uogienes deabetikam,be cukraus pora sauksteliu kosei isvirus,tada zinoma nebereikia surelio.Kazkaip ipratau ta kose virtis,uztrunka 2/3 minutes nuo jos pasisotinu,ir ne taip sprangu,kaip su jogurtu.
fox.
QUOTE(Miss K @ 2011 12 11, 08:22)
Praeis  4u.gif O jei nepraeis per 10 dienu - siulau pasirinkti kita dieta.
*

Siandiena jau geriau.Kazkaip galvoju,kad saldiklis man netiko,nes va siandiena jo nenaudojau ir is karto nei galvos skauda nei pykina.Nu bet kaip aplamai prie tu saldikiu priprast neisivaizduoju...be cukraus kava neskani,o su jais irgi ne kazkas.Tikiuosi priprasiu ax.gif
Radvile99
Sveikos Dukanietes, jungiuos prie jusu skaitau sia tema ir visus rusu anglu forumus kokius metus, ir vasaros pradzioj atakavau sekesi neblogai bet.... turbut per gerai kad vel pradejau is pradziu, o esme buvo tokia kad paatakavau nusimeciau 4 kg ir tada kruizas, bet su nukrypimais normaliai kad dabar sveriu dar daugiau nei tada pradejau, taigi sykart nenoriu jokiu lepsusu, nes labai noriu buti liekna, kai ismoksiu pasidarysiu liniuote, Siandien atakos 3 diena planuoju atakuot 5 tai pradejau nuo 74 kai ataka baigsiu parasysiu kiek nukrito.
roberta1985
as varskes apkepa kepu kas antra diena tongue.gif negaliu be jo gyventi, ir kas sauniausia, kad ji pagaminti trunka pora minuciu ir sauni i orkaite thumbup.gif bandziau daryti ta sokoladini vyniotini su pertepimu, gavosi super ir labai skanus, tik siek tiek zelatinos padauginau, sekanti karta desiu dvigubai maziau blush2.gif snd man baltymu diena, tai eisiu kalakuto slaunis keptis.
Nezinau ar minejau, bet buvau pasigamnusi tos gruziniskos vistienos, nu galiu pasakyti super receptukas, galima visus pirstukus apsilaizyti rolleyes.gif tik neradau cia Vokietijoj, to butiniausio prieskonio, kuris buvo rasoma, kad butiniausias, bet be jo ir gi buvo super 4u.gif
merginos, lb prasau parasykite kaip tiksliai daryti ta lydyta sureli, snd eisiu kepti vel nauja duonele, tad noriu ir sureli pasidaryti ax.gif
beje snd ryte pasisveriau ir buvo 62,7 blush2.gif vadinasi, judu po truputi i prieki, tik man lb sunku svertis, kadangi grindys yra siek tiek kreivos, tad skirtingose vietose rodo skirtinga svori doh.gif
fox.
Sveikutes 4u.gif Ramu cia bigsmile.gif
Na ka,po atakos netekau 2.9 kg.Smagu smile.gif Bet beda tame,kad per 6 dienas tik viena karta buvau didelio reikalo verysad.gif Sakykit,o arbatu kokiu liuosuojanciu negalima per sita dieta vartoti?
obssesion
QUOTE(fox. @ 2011 12 13, 12:28)
Sveikutes 4u.gif Ramu cia  bigsmile.gif
Na ka,po atakos netekau 2.9 kg.Smagu smile.gif Bet beda tame,kad per 6 dienas tik viena karta buvau didelio reikalo  verysad.gif Sakykit,o arbatu kokiu liuosuojanciu negalima per sita dieta vartoti?
*

Is pradziu, manau daugeliui si probelma aktuali. Kai kurioms pradejus BD dienas viskas susitvarko, kitoms reikia papildomu priemoniu. Kas kam padeda, kai kuriom gerai cola zero, man tokiu bedu nelabai buvo, bet siaip kava su pienu laaaabai padeda smile.gif As net puses puodelio nespeju iveikt blush2.gif lotuliukas.gif Dar kitos vandeni su druska geria smile.gif
Arveda
Prisiduodu -800g ir pasididinau norimą numest svorį 5 kilogramais bigsmile.gif
Erendis
Prisiduodu +0.3 kg.
silveree
QUOTE(Arveda @ 2011 12 16, 06:59)
Prisiduodu -800g ir pasididinau norimą numest svorį 5 kilogramais  bigsmile.gif
*

Posakį "apetitas kyla bevalgant" reiktų perfrazuot į "apetitas liesėti kyla siaurėjanant" biggrin.gif Na, jei taip per savaitę po - 800 g, tai nedaug jau ir vargo 4u.gif

O pas mane +400g verysad.gif
Erendis
Liniuočių nepamirštam.

Pamiršau parašyti, kad aš trečiam etape. Maniau, kad daugiau bus priaugę, nes užšvenčiau truputį...

Antram etape aš irgi buvau pasididinus numetamą svorį pora kilogramų, bet paskui vis tiek į trečią etapą išėjau tokio svorio kaip Dukanas liepė, nes visi sakė, kad jau baisiai kūda smile.gif
Orchideja
Sveikos,na jau praėjo man savaitė, paatakavau ir dabar ant baltymų pasedėjau tai -3 kg smile.gif
fox.
Prisiduodu--2.2 kg
Orchideja
Oho kaip čia ramu smile.gif
Prisiduodu -1 kg smile.gif
silveree
Kažkaip net per daug ramu g.gif
Prisiduodu -0,4kg

user posted image[/url]

obssesion
As vis dar su Dukanu, bet neprisidavineju, nes jau 3 etapas i pabaiga, tai svoris +- keli simtai gramu smile.gif Nuo vasario 1 jau i IV iseinu smile.gif Nors ir dabar buna savaiciu, kai mano 3 panasesnis i 4 smile.gif ax.gif
Miss K
Labas rytas,

su naujais visas, kuriu sniego pugos (ir cukraus pudra ant pyragu) dar neuzpuste 4u.gif

Sventinis maratonas pasibaige, pazadai gyventi geriau jau kabo ant sienos, klausimas tik kur visi naujokai (ir senokai), kurie nusprende 'nuo nauju metu laikausi dietos' biggrin.gif

As dietos laikausi nestandartiskai, ne nuo sausio pirmos, bet nuo gruodzio 31. Na nes taip jau gavosi. Aplamai, tai ne kaip cia gavosi, nes pagal pradini plana jau turetu buti likes tik menuo iki 4 etapo, bet kad pernai kai paslydau, tai pora menesiu sustabdyt negalejau. Todel nauju metu proga darau 'trukt uz vadziu vel nuo pradziu' ir labai tikiuosi, kad ne as viena tongue.gif
dalioncė
Sveikos, prisijungiu prie Bridzitos Dzouns pasekeju ir dietinuos "nuo Nauju" :
pernai pradejau vasario pirma- per pora menesiu numeciau su Dukanu per 10 kg, po to nuo balandzio valgiau viska ir dauuug....Taigi vel absoliuciai toje pacioje startineje pozicijoje, tik menesiu anksciau- laaabai viliuosi atsilaikyti pagundom ir pavasari sutikti su "minus 10 " : mirksiukas.gif
Kalnu daina
Sveikos, Dukaniškosios kelionės draugės 4u.gif

Su Naujaisiais metais ir linkiu, kad:
* liniuotės rodytų norimą svorį
* pačios neatsistebėtumėte savo tirpstančiomis
* save bei kitus džiugintumėte stulbinančiomis formomis
* gyvenimo motyvacija lydėtų kasdien mirksiukas.gif (na, beveik hihihi.gif)

Po įvairiausių nuokrypių, didelio streso ir fizinio nuovargio pareinu atgal gražinti formų vasaros sezonui. Turiu prisipažinti, jog savo netektus 8 kg su Dukanu nuo kovo galo iki birželio sėkmingai išlaikiau (tiesa be 3 ir juolab 4 etapo) tik su ~2 kg atauginimu. T.y. svėriau ~63 kg. Nuo lapkričio pradžios nėriau į begalinį darbų-vargų-streso sūkurį, kurio pasėkmės akivaizdžios. Įdomus jausmas aplankė, kad valgau-ryju maistą "gabalais" ir nejaučiu pasisotinimo. Tada sau tariau - na ir gerai, "paėsiu iki šventės pasibaigs" ir grįšiu į doros kelią doh.gif blush2.gif . Tiesa, vizualiai kaip ir nieko, bet va savojauta su susigrąžintais keliais kg - tragiška turiu pripažinti.
Matau nemažai naujų vardų bei senbuvė veina kita. Tikiuosi, jog tema vėl taps aktyvia, kaip ir prieš beveik metus thumbup.gif

Šiandien pradedu ataką. Turiu tikslą kaip ir anksčiau - ~59 kg. taigi, prisiduosiu jau šį penktadienį, įprasta tvarka. Prisipirkau dietinių skanėstų ir vėl mėgaujuosi bigsmile.gif
o kaip jaučiatės jūs po šventinio maratono?

Kalnu daina
Temoje ramybė... o gaila blush2.gif, norėjosi papliurpti, apie šventines dienas pasikalbėti...
Dukaninkės, aūūūūū bigsmile.gif Keliu temą viršun 4u.gif
Ingrid...
Sveikos,
Su Naujais metais!!! 4u.gif
Na cia as visiska naujoke,bet labai susidomejau sia dieta tad kelias dienas paskaitinejus nusprendziau prisijungti smile.gif smile.gif Labai saunu kad yra toks forumas kur visos besidietinancios gali bendrauti smile.gif Dieta pradesiu tik ketvirtadieni kadangi nespejau nusipirkti svarstykles tai ryt viska susipirksiu pasiruosiu ir pradesiu smile.gif smile.gif Noriu numesti 10kg kadangi po mano mazylio gimimo jie savaime nedingo o ir valgymo noras nezmoniskas,na bet gal gana riebalus augint!! biggrin.gif biggrin.gif Pastenejau kelios dorume esate parase nepamirsti liniuociu bet biski geda nes nelabai moku jas padaryti blush2.gif blush2.gif gal atsiras paaiskinanciu smile.gif Tad sekmes kurios dietinasi !!!! smile.gif smile.gif
e1964
Labas 4u.gif
su Naujais!!!
priimkit naujoke, ugis 170 svori matot liniuotej blush2.gif blush2.gif
siandien pirma diena smile.gif
Ingrid...
Sveikos,gal kas galite paaiskinti kaip ta liniuote padaryti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
e_migrante
Sveikos smile.gif Prisijungiu ir as prie Dukanieciu. Apie sia dieta jau pries sventes prasniukstinejau ir jau po Nauju abu su vyru kibom i darba smile.gif Siandiena jau trecia atakos diena ir -2kg, kol kas smagu. Ryt pradedam antra etapa. Taip apsidziaugiau radus si foruma, receptu visokiu skaniu cia tai ir dieta nebaisi! Sekmes visom 4u.gif

user posted image

user posted image
e1964
QUOTE(Ingrid... @ 2012 01 04, 18:27)
Sveikos,gal kas galite paaiskinti kaip ta liniuote padaryti? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

pabandyk cia

http://www.supermama.lt/liniuote/svoris/
Kalnu daina
Ingrid..., e1964, e_migrante kaip smagu, kad prisijungėte, o tai jau maniau be penktadienio niekas ir nebeužsuka čia blush2.gif

Dieta iš tiesų puiki, jei sąžiningai laikaisi. Aš be vargo buvau 8 kg nukračiusi, bet neužbaigiau nei 3 nei 4 etapo. Vėl esu čia bigsmile.gif , ryžto kupina "užsibaigti" thumbup.gif

Prieš beveik metus labai daug merginų buvo, su itin gražiom sėkmės istorijom - lieknėjo, kūrė visą info paketą, džiūgavo ir liūdėjo drauge. Tikiuosi prieš vasarą vėl būrelis pasipildys drinks_cheers.gif

Aš per 3 atakos dienas netekau jau irgi 1,5 kg. Laikausi ir stengiuosi wub.gif Vakarienei va kepenėles troškinu - essen.gif
e1964
[quote=Kalnu daina,2012 01 04, 19:17]
Ingrid..., e1964, e_migrante kaip smagu, kad prisijungėte, o tai jau maniau be penktadienio niekas ir nebeužsuka čia blush2.gif

aciu uz malonu priemima 4u.gif
man atakos paskaiciavo 6 dienas,nes reikia nukratyt 27kg g.gif paskaiciau kaip jums cia sekesi ankstesnese temose ir pirmyn
ryzto turiu nes pamacius 100kg ant svarstykliu istiko panikos mini komos maxi asaru priepuolis blink.gif blink.gif
cia jau dugnas blush2.gif blush2.gif
bet yra ir geroji puse-yr i ka atsispirti ir kilti aukstyn smile.gif va tokia as optimiste rolleyes.gif
Kalnu daina
QUOTE(e1964 @ 2012 01 04, 21:08)
...ryzto turiu nes pamacius 100kg ant svarstykliu istiko panikos mini komos maxi asaru priepuolis  blink.gif  blink.gif
cia jau dugnas  blush2.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif patikėk, visokių čia savo "dugno" radėjų būna, juk tam ir tema-dieta mirksiukas.gif Jei jau noro yra - pasieksi tikslą. Man antrąkart grįžti ryžto trūko, bet va svarstyklės, jausmas ir ryžtas grąžino. Laukiu penktadienio, taisysiu liniuotę yu.gifdirol.gif
Miss K
Aha, smagu, kad naujokai renkasi, senokai visi jau treciam etape tupi ar ji baigineja (tik as cia tokia atkritusi), tai ner ka ir kalbet. 4u.gif

Buvau siandien su snieglente prasilekt, tai baisiai nedukaniskai ismaukiau pora kakavu ir pora ne itin dukanisku cezario salotu. Ale nu nebezadu dar metam namie uzsidaryt schmoll.gif Geriau jau tada leciau...
Kalnu daina
QUOTE(Miss K @ 2012 01 04, 22:47)
Aha, smagu, kad naujokai renkasi, senokai visi jau treciam etape tupi ar ji baigineja (tik as cia tokia atkritusi), tai ner ka ir kalbet.  4u.gif

...

Sveika, Miss K, šaunuolė tu 4u.gif Primink savo tikslus ir kaip sekėsi? Senokai nebuvau, primiršau, nes liniuotė nerodo blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.