Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie šilko tapybą
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Yyy
Nauja trobelė bigsmile.gif

Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau 4u.gif

user posted image
JuRu
Oi, pirma si karta smile.gif
Aciu uz namelius. Labai grazi silko kokonu nuotrauka. 4u.gif
Yyy
bigsmile.gif
Na, kad atejau, nieko ner, troba uzsidarius g.gif biggrin.gif
tavi
Kokia graži pradžia
Agnietea
ačiū daivaV už atsakyma 4u.gif gal iš mamyčių žinotų kaip įkelt nuotrauką tiesiai iš kompiuterio? ar taip neįmanoma? labai norėčiau pasirodyt keletą savo darbelių bet labai sunkiai sekasi smile.gif kaip supratau galima įkelti tik nuotrauką iš interneto? blink.gif
butybe
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 08, 23:55)
ačiū daivaV už  atsakyma 4u.gif  gal iš mamyčių žinotų kaip įkelt nuotrauką tiesiai iš kompiuterio? ar taip neįmanoma? labai norėčiau pasirodyt keletą savo darbelių bet labai sunkiai sekasi smile.gif kaip supratau galima įkelti tik nuotrauką iš interneto? blink.gif
*

Turbut kad ne. As keliu per www.radikal.ru ten spaudi "browse", issirenki nuotrauka is kompo, tada "zagruzit". Ismeta nuorodeles. Kopini ta kur parasyta "kartinki v tekste" ir dedi i zinute forume. Kai paspaudi atsakyti, pasirodo zinute su nuotrauka. Sekmes, laukiam darbeliu
daivaV
su nauja temele mergiukai wub.gif
graziai pradejai Yyy biggrin.gif

arba per fotki.com ir bet kokia kita paveiksleliu/nuotrauku talpykla nete ax.gif biggrin.gif bet kokiu atveju spaudi ant nuotraukos pelytes desini klavisiuka ir pasirenki "Kopijuoti paveikslo adresa", sis adresas buna ir paveikslo savybese. Tada cia forume, atsakymo zinuteje, spausi iterpti paveiksleli ir ta paveiksliuko adresa idedi i atsiverusi languti 4u.gif
tavi
Padariau atradimą. Pas manę spintoj gyvena kažkas kas vagia laiką blink.gif Man jo totaliai nebeužtenka
butybe
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 12:48)
Padariau atradimą. Pas manę spintoj gyvena kažkas kas vagia laiką blink.gif  Man jo totaliai nebeužtenka
*

lotuliukas.gif ot naujiena ir pas mane toks gyvena! Kai tiek visko reikia daryt, nezinai uz ko griebtis. Tada jis paprastai smurkst ir kompe isitaiso. Tada sedziu ir rasineju vietoj to kad dirbti.
Agnietea
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Čia mano du patys pirmieji darbeliai, tas su aguonomis ne itin vykes bet jis man mielas nes beveik pirmas (na patį pirma išmečiau visai). Keleta dar esu padariusi dovanų tik nufotkinti nespejau smile.gif beja nelabai moku tuos paveikslus fotkint, man arba per tamsus arba blicas apsviecia, nors fotoaparatas is geresniu :/
butybe
Nu, labai grazu thumbup.gif Nufotkinti tai labai sunku silka. O tu juos pasportavai ar kaip reminai? Pirmasis man patinka. Cia tavo pacios ideja? Gal tik sakyciau paskubejai ireminti. Man grazi kompozicija ir spalvos. Tik kazkokio israiskingumo lyg truksta. Lyg kazkur noretusi sutirstinti spalvas, gal fonui kazko dadeti. Dar tarsi kazkokio paieskojimo noretusi. Ir remas gal kiek per galingas tokiam trapiam darbeliui.
Antras grazus, tvarkingai atliktas.
Saunuole!
tavi
Piešinyje su drugeliu daryčiau ne vienodą, o išplaukusį foną, lietą, mėlyna žaisčiau kaip drugelio sparne
Agnietea
aciu uz pastabas ir ivertinima 4u.gif pirmasis darbas uztemtas ant faneros ir tadaremintas, antrasis su posportu, na bet ir pirmiau uztemtas ant faneros smile.gif
del remo irgi sutinku, isireminau paskubom, nes labai norejau giminaiciam pasirodyt ;D teko rinktis is to ka meistras turejo vietoj smile.gif

Pirmajam paveiksle moteru ideja kilo pamacius vienos dailininkes grafikos darbus, kuri beja ir buvo mano mokytoja silko tapyboje smile.gif) ji man leido nuvogt jos minti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:26)
Piešinyje su drugeliu daryčiau ne vienodą, o išplaukusį foną, lietą, mėlyna žaisčiau kaip drugelio sparne
*

oi man dar labai toli iki drasos tokios:/ ir isvis nesuprantu kodel jusu darbai daug ryskesni? as labai mazai vandens naudoju, ir tik fonui, visur kitur grynas dazas be vandens :/
tavi
Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina.
O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą
Agnietea
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:44)
Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina.
O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą
*

geras niekada apie tokius net negirdejusi, butinai reiks pasigooglint doh.gif , ACIU! rolleyes.gif
Bircis
QUOTE(butybe @ 2011 12 09, 12:54)
lotuliukas.gif ot naujiena ir pas mane toks gyvena! Kai tiek visko reikia daryt, nezinai uz ko griebtis. Tada jis paprastai smurkst ir kompe isitaiso. Tada sedziu ir rasineju vietoj to kad dirbti.
*

drinks_cheers.gif
daivaV
Agnietea labai grazus darbai thumbup.gif ypac patiko aguoneles wub.gif
JuRu
Grazios aguoneles! Saunuole. O fotografuoti stenkis be blykstes, dienos sviesoje. Tada spalvos gaunasi naturalesnes.
Agnietea
ačiū mamytes už pagirimus blush2.gif , bandysiu kuria dienele dar viena paveiksla nufotografuot:)
butybe
Ikeliu pasirodyti kaklaraisti. Dariau pagal uzsakyma, ale atrodo busiu nutamsinus. Kazko paskutiniu metu taip nesiseka isgauti to ko norisi... doh.gif

user posted image
naca
Butybe man nuostabiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif taip neitiketinai tikroviska thumbup.gif Ar cia kokia kitokia technika? Papasakok ax.gif
Papildyta:
Agnietea, tikrai turi talenta thumbup.gif
daivaV
visiskai pritariu nacytei... butybe be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif
nuostabus kaklaraistis!!! ziema... miskas...vakaras, menulio spinduliai is po apsnigtu saku... labai wub.gif
ir as noriu zinoti kaip darei.... ax.gif 4u.gif
naca
Man tik vienas mazytis minusiukas- saules spinduliai. Jie per daug dirbtiniai, per daug isryskinti. Bet visumoje 10+ wub.gif
Agnietea
UAU, tikrai nuostabiai, negaliu atsiziuret 4u.gif
rosebud1
butybe, labai gražus kaklaraištis thumbup.gif
butybe
Aciu mergaites. Rodos ir uzsakovei patiko, tai tarsi akmuo nusirito, nes taip sunku su tais uzsakomais darbais. Darai ir nezinai ar i ta puse dirbi. Technikos tai cia jokios ypatingos. Is pradziu liejau fona, su vandeniu praskirsciau spalvas kad toks liejimas gautusi. Paskui konturu piesiau sakeles. Buvo sunkiau su sniegu nes nesugalvojau kaip ji padaryti balta, tai uzpiesinejau ivairiais dengianciais dazais. Visokiu primaisiau ir balta kontura praskiedus teptuku tepliojau. Ir dar teptuku sakeliu ant virsaus dadejau. Tai kas man nelabai patiko, tai kad toks sluoksnelis gavosi. Bet kadangi kaklaraistis, tai gal ir visai pritiko. An kokio salio taip nesigautu, sukietintu medziaga. O vat su saule ir susimoviau. Todel nebelabai aisku saule cia ar menulis smile.gif nors turejo buti saule medzio sakose. Ten ne spinduliai, bet sakeles isryskeja saules sviesoje. (nu zodziu nesviecia ji kaip turetu. Per daug dazu privariau toj vietoj. Bet nebebuvo kur trauktis, tai taip ir gavosi) Gal veliau dar nufotkinsiu kokybiskiau, cia tiesiog siaip jusu akiai ikeliau, nes pati nebesupratau pavyko cia ar ne...
Nu ir prirasiau, turbut nieko suprantamo, visai jau nupusau lotuliukas.gif
laimyna
nu, butybe, nustebinai. net ,,zabtai" atsidare pamacius toki grozi. net baltai pavydziu, kad taip graziai gavosi...
daivaV
butybe... biggrin.gif kaip kazkas man pasake... tik padares darba ziuri i ji kaip kurejes, t.y. priekabiai ir panasiai, o po kurio laiko jau kaip vertintojas, stebetojas ir t.t. - po kurio laiko paziuresi ir pamatysi vauuu... 4u.gif
o del uzsakymu tu visiskai teisi.... doh.gif ax.gif sunkiau nebuna, nebus ir nebuvo...........
tavi
Butybe, šaunuolė
Defliune
Kaip senai cia buvau, net naujus namus turite smile.gif Sveikinu

Butybe, kaklaraistis idomus, sudetingas, dziaugiuos, kad uzsakovei patiko smile.gif

NOrejau paklausti, kur pas mus parduoda Marabu konturus po 50 ml, buteliukuose?
tavi
Defliune, marabu iš Vido gaunu
Yyy
Butybe wub.gif thumbup.gif
ELlJA
butybe, nu žinok čia tai pavarei. Žiauriai gražus kaklaraištis wub.gif
naca
QUOTE(Defliune @ 2011 12 12, 09:48)

NOrejau paklausti, kur pas mus parduoda Marabu konturus po 50 ml, buteliukuose?
*

Siauliuose tai parduoda.
Defliune
QUOTE(naca @ 2011 12 12, 13:38)
Siauliuose tai parduoda.
*

O gal galima placiau? smile.gif Ar tai parduotuve? Kaip vadinas? Pasiklausinesiu, ar i vln siuncia?
naca
Vadinasi Skize. Nemanau, kad jie siuncia. Jau geriau is Vido. Turbut ir kiek pigiau.
tavi
Jei ką tai ir aš jungiuos gaut kontūrų ax.gif
Crazy Daisy
Sveikos. Butybe - nu tikrai vau... 4u.gif

Čia tinkamo oro fotkinimui taip ir nesulaukę, bet iškeliauti turėję žiemiški laumžirgiai:

user posted image

ax.gif
Agnietea
o kuo tie Marabu skiriasi nuo paprastu? g.gif
daivaV
Crazy Daisy pasikartosiu biggrin.gif - labai grazu thumbup.gif wub.gif
Agnietea
Crazy Daisy graziai ziurisi smile.gif) 4u.gif
ELlJA
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 12 12, 18:32)
Čia tinkamo oro fotkinimui taip ir nesulaukę, bet iškeliauti turėję žiemiški laumžirgiai:

*

super duper drinks_cheers.gif thumbup.gif
tavi
Daisy , ne mano spalvos, bet gražiai atliktas
Agnietea Jie geriau susigeria į medžiagą, galima dirbti su plonu antgaliu ir juos galima garint.
butybe
Crazy Daisy, labai grazu! thumbup.gif
Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui blush2.gif Gal kas daugiau kaklaraisciu darot galetumet patarti? Kiek pati bandziau, tai lygiai nudazyti ilgaja kaklaraiscio dali taip ir nepavyko. Si kart labai stengiausi, bespalviu konturavau visus galimus nubegimus, kisau i vidu neperslampama popieriu kiek lindo, bet vis tiek gavosi kai kur nubegimai, tokios tarsi dazu demes. Dabar mastau, ar dar galima kaip nors taisyti, ar tiesiog palikti taip galvojant kad nieko cia tokio. gal zmogui netapanciam tai ir nekrenta i akis, bet man tai visada buna labai nepatogu atiduoti darba del tokiu "kleksu" Nebezinau ar ten kokiu sakeliu pripiest ar palikt ramybej, patarkit?
Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis?
Defliune
QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 21:43)
Crazy Daisy, labai grazu! thumbup.gif
Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui  blush2.gif Gal kas daugiau kaklaraisciu darot galetumet patarti? Kiek pati bandziau, tai lygiai nudazyti ilgaja kaklaraiscio dali taip ir nepavyko. Si kart labai stengiausi, bespalviu konturavau visus galimus nubegimus, kisau i vidu neperslampama popieriu kiek lindo, bet vis tiek gavosi kai kur nubegimai, tokios tarsi dazu demes. Dabar mastau, ar dar galima kaip nors taisyti, ar tiesiog palikti taip galvojant kad nieko cia tokio. gal zmogui netapanciam tai ir nekrenta i akis, bet man tai visada buna labai nepatogu atiduoti darba del tokiu "kleksu" Nebezinau ar ten kokiu sakeliu pripiest ar palikt ramybej, patarkit?
Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis?
*

Siandien paskutinediena pas vida uzsakyti. Kita kartapo ilgos pertraukos bus.
Agnietea
na gal kada ir as iki tokiu isaugsiu, garinimas kolkas man tikras kosmosas biggrin.gif
butybe
Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti smile.gif Veliau ir as pas ji uzsakinesiu, bet kol kas kai daug nieko nereikia tai neapsimoka del vieno konturo.
Defliune
QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 22:20)
Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti smile.gif Veliau ir as pas ji uzsakinesiu, bet kol kas kai daug nieko nereikia tai neapsimoka del vieno konturo.
*

Be problemu. O kokio 25 ar 50 ml? As imu stiklainiukus. O tutele 25.
Agnietea
Merginos dar turiu klausimėlį, kur jūs šilką perkat, gal žinot kur pigesnę vietą, nes aš už metrą 30 lt mokėjau ir net nežinau čia pigu ar brangu? doh.gif
tavi
Pas Vidą arba pačios internetu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.