Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau
Nauja trobelė
Klausiam, atsakom, diskutuojam, rodom, dalinamės, šnekučiuojamės ir taip toliau
Oi, pirma si karta
Aciu uz namelius. Labai grazi silko kokonu nuotrauka. Na, kad atejau, nieko ner, troba uzsidarius
Kokia graži pradžia
ačiū daivaV už atsakyma
QUOTE(Agnietea @ 2011 12 08, 23:55) ačiū daivaV už atsakyma Turbut kad ne. As keliu per www.radikal.ru ten spaudi "browse", issirenki nuotrauka is kompo, tada "zagruzit". Ismeta nuorodeles. Kopini ta kur parasyta "kartinki v tekste" ir dedi i zinute forume. Kai paspaudi atsakyti, pasirodo zinute su nuotrauka. Sekmes, laukiam darbeliu
su nauja temele mergiukai
graziai pradejai Yyy arba per fotki.com ir bet kokia kita paveiksleliu/nuotrauku talpykla nete
Padariau atradimą. Pas manę spintoj gyvena kažkas kas vagia laiką
QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 12:48) ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: Čia mano du patys pirmieji darbeliai, tas su aguonomis ne itin vykes bet jis man mielas nes beveik pirmas (na patį pirma išmečiau visai). Keleta dar esu padariusi dovanų tik nufotkinti nespejau
Nu, labai grazu
Antras grazus, tvarkingai atliktas. Saunuole!
Piešinyje su drugeliu daryčiau ne vienodą, o išplaukusį foną, lietą, mėlyna žaisčiau kaip drugelio sparne
aciu uz pastabas ir ivertinima
del remo irgi sutinku, isireminau paskubom, nes labai norejau giminaiciam pasirodyt ;D teko rinktis is to ka meistras turejo vietoj Pirmajam paveiksle moteru ideja kilo pamacius vienos dailininkes grafikos darbus, kuri beja ir buvo mano mokytoja silko tapyboje Papildyta: QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:26) Piešinyje su drugeliu daryčiau ne vienodą, o išplaukusį foną, lietą, mėlyna žaisčiau kaip drugelio sparne oi man dar labai toli iki drasos tokios:/ ir isvis nesuprantu kodel jusu darbai daug ryskesni? as labai mazai vandens naudoju, ir tik fonui, visur kitur grynas dazas be vandens :/
Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina.
O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą QUOTE(tavi @ 2011 12 09, 15:44) Pebeo, pvz yra ryškesni nei Javana kai kurios spalvos, be to yra spalvos kurios vieną kitą tiesiog išryškina. O pas mus daugumoj ryškios nes dirbam su garinamais. Jie duoda žymiai ryškesnę spalvą geras niekada apie tokius net negirdejusi, butinai reiks pasigooglint
Agnietea labai grazus darbai
Grazios aguoneles! Saunuole. O fotografuoti stenkis be blykstes, dienos sviesoje. Tada spalvos gaunasi naturalesnes.
ačiū mamytes už pagirimus
Butybe man nuostabiai grazu
Papildyta: Agnietea, tikrai turi talenta
visiskai pritariu nacytei... butybe be galo grazu
nuostabus kaklaraistis!!! ziema... miskas...vakaras, menulio spinduliai is po apsnigtu saku... labai ir as noriu zinoti kaip darei....
Man tik vienas mazytis minusiukas- saules spinduliai. Jie per daug dirbtiniai, per daug isryskinti. Bet visumoje 10+
UAU, tikrai nuostabiai, negaliu atsiziuret
butybe, labai gražus kaklaraištis
Aciu mergaites. Rodos ir uzsakovei patiko, tai tarsi akmuo nusirito, nes taip sunku su tais uzsakomais darbais. Darai ir nezinai ar i ta puse dirbi. Technikos tai cia jokios ypatingos. Is pradziu liejau fona, su vandeniu praskirsciau spalvas kad toks liejimas gautusi. Paskui konturu piesiau sakeles. Buvo sunkiau su sniegu nes nesugalvojau kaip ji padaryti balta, tai uzpiesinejau ivairiais dengianciais dazais. Visokiu primaisiau ir balta kontura praskiedus teptuku tepliojau. Ir dar teptuku sakeliu ant virsaus dadejau. Tai kas man nelabai patiko, tai kad toks sluoksnelis gavosi. Bet kadangi kaklaraistis, tai gal ir visai pritiko. An kokio salio taip nesigautu, sukietintu medziaga. O vat su saule ir susimoviau. Todel nebelabai aisku saule cia ar menulis
Nu ir prirasiau, turbut nieko suprantamo, visai jau nupusau
nu, butybe, nustebinai. net ,,zabtai" atsidare pamacius toki grozi. net baltai pavydziu, kad taip graziai gavosi...
butybe...
o del uzsakymu tu visiskai teisi....
Butybe, šaunuolė
Kaip senai cia buvau, net naujus namus turite
Butybe, kaklaraistis idomus, sudetingas, dziaugiuos, kad uzsakovei patiko NOrejau paklausti, kur pas mus parduoda Marabu konturus po 50 ml, buteliukuose?
Defliune, marabu iš Vido gaunu
Butybe
butybe, nu žinok čia tai pavarei. Žiauriai gražus kaklaraištis
Vadinasi Skize. Nemanau, kad jie siuncia. Jau geriau is Vido. Turbut ir kiek pigiau.
Jei ką tai ir aš jungiuos gaut kontūrų
Sveikos. Butybe - nu tikrai vau...
Čia tinkamo oro fotkinimui taip ir nesulaukę, bet iškeliauti turėję žiemiški laumžirgiai: ![]()
o kuo tie Marabu skiriasi nuo paprastu?
Crazy Daisy pasikartosiu
Crazy Daisy graziai ziurisi
Daisy , ne mano spalvos, bet gražiai atliktas
Agnietea Jie geriau susigeria į medžiagą, galima dirbti su plonu antgaliu ir juos galima garint.
Crazy Daisy, labai grazu!
Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis? QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 21:43) Crazy Daisy, labai grazu! Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbui Del marabu, gal dar neuzsakinejot? Mes su AlinaRs norejom bendra uzsakyma daryt, tik kad po ne daug visko reikia, tai taip dar ir nesusimetem. Gal galim prie bendros kruvos jungtis? Siandien paskutinediena pas vida uzsakyti. Kita kartapo ilgos pertraukos bus.
na gal kada ir as iki tokiu isaugsiu, garinimas kolkas man tikras kosmosas
Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti
QUOTE(butybe @ 2011 12 12, 22:20) Defliune, jei tu uzsakineji gal galetumei viena bespalvi kontura man paimti, ta kur didesne tutele? Butu proga susitikti Be problemu. O kokio 25 ar 50 ml? As imu stiklainiukus. O tutele 25.
Merginos dar turiu klausimėlį, kur jūs šilką perkat, gal žinot kur pigesnę vietą, nes aš už metrą 30 lt mokėjau ir net nežinau čia pigu ar brangu?
Pas Vidą arba pačios internetu
|