Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dainava: l/d "Girinukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Žydriausia
Labai idomu ar girdejot ka nors apie darzeli 'Girinuka' kaune, Jis kazkur prie 25-mecio turgaus. Man pasake, kad jis labai geras, vienas geriausiu Kaune g.gif , idomu gal kas veda vaikiukus ir daugiau zino?
Manguste
Kad žinomas nereiškia, kad geriausias. Yra grupių, į kurias savo vaiko tikrai nenorėčiau vesti. rolleyes.gif Bet šiaip tai prižiūrėtas, su gerom auklėtojom (ne visos), gražia aplinka grupėse, nemažomis eilėmis darželis. wink.gif Jeigu yra galimybė į jį patekti, tai kodėl gi ne. thumbup.gif
Žydriausia
Galimybe gal ir butu, bet va toli nuo namu, tai nezinau ar verta. Man tik sake, kad jis geras, bet as asmeniskai kadangi siaip nesu vietine kauniete nuo gimimo, tai man ne vienas darzelio pavadinimas nieko nesako. Bet va idomu zinot, juk norisi vaikui kuo geriausio, nu ten man butu pakeliui i darba. jei darzelis tikrai to vertas. Tai ir klausiu, bet aciu Manguste, uz informacija
Sarune
Mano vyresnėlis lanko Girinuką jau 2 metai, o nuo rudens pradės lankyti ir mažiukas. Eilės yra tikrai ne mažos, vyresnėlis eilėje "stovėjo" metus, su mažiuku viskas greičiau. Esu labai ,labai patenkinta ir darželiu, ir auklėtojom, ir maistu. Darželio vedėja yra labai veikli moteris, labai rūpinasi savo darželiu, kiek galima suprasti, vaikų sąskaita nesipelno. Esu buvusi 2 jose grupėse, tai tikrai jos tvarkingos. Maistas skanus ir geras, vaikai gauna ir vaisių, ir sausų pusryčių ir įvairių šviežių bandelių, neskaitant sriubyčių, košyčių, mėsyčių... smile.gif Darželio teritorija labai prižiūrima ir tvarkoma. Na, o kad neatrodyčiau apsiseilėjusi nuo to mūsų darželio, pasakysiu, kad vieną auklėtoją tikrai žinau tame darželyje, pas kurią nenorėčiau leisti savo vaiko, bet ne todėl, kad ji vaikų neprižiūrėtų, bet atvirkščiai - vaikams neleidžiama smarkiai lakstyti, kad nesušiltų, neleidžiama smarkiai kapstytis smėlio dėžėje, kad neišsiteptų, ir iš vis, jei galėtų, tai paimtų už rankučių visus ir vedžiotų lėtai... O aš noriu, kad vaikai džiaugtųsi vaikyste, nors man ir tenka kiekvieną dieną kelnes skalbti biggrin.gif wink.gif
Šiaip, jei yra galimybės į Girinuką patekti ir jei patogu vedžioti vaiką į darželį, tai tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Arnika
Šiaip, jei yra galimybės į Girinuką patekti ir jei patogu vedžioti vaiką į darželį, tai tikrai rekomenduoju thumbup.gif
*

[/quote]

Merginos, o ka reiškia jei yra galimybės ? Jei aš gyvenu šalia, tik kitoje pusėje gatvės tai suprantu, kad turiu galimybę užsirašyti į eilę? Ar aš kažko nežinau smile.gif ?
carramele
Jei turesi galimybiu remti darzeli finansiskai tongue.gif
Tynka
Jei turesi galimybiu remti darzeli finansiskai

prasau placiau apie tai, as esu uzrasiusi i si darza savo dziaugsma
Shirshe
na, ka galima placiu-visuose darzeliuose reikia biski paremt finansinskai wink.gif
Tynka
QUOTE(Shirshe @ 2005 01 05, 09:23)
na, ka galima placiu-visuose darzeliuose reikia biski paremt finansinskai wink.gif
*

nu tas tai aisku, tik gerai butu, kad nereiketu antra darzelio mokesti kas menesi moket
BEATAM
Sūnus Rokas Girinuką lanko jau antri metai ir aš esu labai patenkinta šiuo darželiu. Mes turėjome kelias aukles - Rokas turi vyresnę sesę, kuri taip pat lankė darželį, ne Girinuką (turiu su kuo lyginti)- bet kai pradėjome eiti į darželį, man ramiau. Auklėtojos puikios, maistas geras, kai būna geras oras vaikai visada eina į lauką, vyksta užsiėmimai. Manau šiame darželyje vaikai jaučiasi saugiai.
Dėl eilių--- jeigu galite užsirašykite iš anksto, darželis populiarus ir palaukti reikia.
Dėl finansinės paramos--- antro mokesčio už darželį tikrai nėra, jeigu reikia nupirkti spalvotus pieštukus, popieriaus ar darželio gimtadieniui skirti 5-10lt tai tikrai nėra daug, žinant kiek kainuoja auklė. Aišku darželiui reikia tėvų paramos,
bet viskas skiriama vaikams...
----Patikėkite darželis yra tikrai geras-----
ICE-T
Aciu uz gerus zodzius siam darzeliui, nes mes jau pries metus i ji uzsirasem, tik sake vedeja butinai ateit balandi, kai bus perziurimi sarasai... aisku, nunest ka nors reiktu?
kas kiek ir ko nese? aciu rolleyes.gif
BEATAM
Mes pirkome visi tėveliai kartu susidėję-dabar nepamenu ką.(dėjome gal po 50lt)
O šiaip pirkau vaikams keletą naujų knygelių, mėgstamą žaislą, bet viską kas skirta konkrečiai vaikams.
Pinigėlių niekam nereikia duoti-aš taip manau

kavenska
Mano dukrytė lankė šį darželį, aš buvau labai-labai patenkinta. Bet pakliuvom nelengvai, su 400 lt tongue.gif tiesa, tai buvo pries gerus 4 metus, o be to mes labai greitai norėjom, atėjau pavasarį pas direktorę - ir nuo birželio jau lankė darželį. gal dabar viskas kitaip
ICE-T
O gal zinot mamos, kada Girinuke atostogu uzsidaro darzelis(kuri vasaros men)? svarbu, aciu 4u.gif
BEATAM
Girinukas atostogų užsidaro nuo liepos mėn. iki rugsėjo 1 d., bet jeigu reikia yra galimybė leisti yra kitą darželį- kažkur prie Girstupio.
ICE-T
Beatam, aciu! norejau savo maziu leist nuo birzelio, sakau paeis bent pora men ir apsipras, o dabar neapsimoka...paeis viena men ir 2 atostogu-vel bus rugseji stresas, ane?
Vasara
Cia biski ne i tema, bet visai idomu paskaityt apie darzeli kuri vaikysteje lankiau smile.gif Ir dabar atvaziavus pas tevus, nueinam pabut jame, ploto zaidimu aikstelems tai tikrai daug smile.gif
Arnika
Tai va, buvau nuėjusi užrašyti vaiką į Girinuką, tai sakė per mažas - ateiti kai bus 1 m, o lankyti galės nuo 2 m. Labai maloni vedėja, darželis tvarkingas - pirmas įspūdis thumbup.gif . Kadangi gyvenu šalia nieko nesiruošiu duoti, nešti - manau ir taip man priklauso smile.gif .
BEATAM
QUOTE(ICE-T @ 2005 02 03, 15:05)
Beatam, aciu! norejau savo maziu leist nuo birzelio, sakau paeis bent pora men ir apsipras, o dabar neapsimoka...paeis viena men ir 2 atostogu-vel bus rugseji stresas, ane?
*

Sveika, man atrodo , kad visai apsimoka leisti ir birželį- tada susirenka į lopšelio grupę visi nauji vaikai, vienas su kitu susipažįsta, po truputį apsipranta su tvarka. Vaikams vistiek lieka atmintyje įspūdžiai.(na jeigu būna geri). Galima leisti po keletą dienų-kaip pats vaikas nori ir ką pataria auklėtojos.
Gali išsirinkti patikusią spintelę, lovelę..., o kai ateini rugsėjį gauni tai kas liko. mirksiukas.gif
ICE-T
Beatam, noriu ir vel taves paklaust.. kaip siame darzelyje su maitinimu? ar geras maistas, ivairus, kiek kartu per diena maitina ?(ar tavo abu vaikai ejo i si darza?)
aciu wub.gif
gal ir kitos mamos turi papasakot ka nors apie sio darzelio maitinima?
Sarune
Maistas tikrai geras. thumbup.gif Vaikai valgyti gauna keturis kartus: pusryčiai, priešpiečiai, pietūs ir vakarienė. Pusryčiams beveik visada būna košė (vieną-du kartus per mėnesį - virtas kiaušinis) ir sumuštinis su arbata ar kakava.
Priešpiečiams - jogurtas arba sausainiai, arba vaisiai.
Pietums - sriubytė, antras patiekalas labai įvairus (cepelinai, kepsniukai maltos mėsos, kotletukai), visada būna kokių daržovių ir gėrimukas.
Vakarienei - miltiniai blynai, troškinti saldūs makaronai, sausi pusryčiai ir pan.
Vaikai, grįžę iš darželio namuose beveik nieko nebevalgo, gal tik vaisių kokių.
ICE-T
Aciu, Sarune, kad atsakei.. galvoju, jau nieks nebeveda i si darzeli.. o tavo Jokubelis i kokia grupe eina? kas paskyre?vedeja ar patys grupe, aukletoja isisrinkot...man dabar tiek klausimu....
BEATAM
Maistas Girinuke tikrai labai įvairus ir geras, tik mano Rokas visada būna alkanas. Grįžęs mano pirmiausia lenda į šaldytuvą- ką mes šiandien valgysim. Įpatingai lopšelio grupėje mums trūko maisto, manau tai priklauso nuo auklėtojų- kiek vaikams įdeda maisto į lėkštę ir ar leidžia kartoti. Kažkaip kiti vaikai mažiau valgė , tai mums mažiau kliūdavo.
Man labai patinka, kad darželyje prie pietų dažnai būna įvairūs vaisiai- kivis, apelsinas ar bananas.
Aš kartais Rokui duodu obuolių ar sausainių nusinešti.
Dėl auklėtojų ir grupės pasirinkimo-- manau pirmiausia reikėtų paklausti vedėjos patarimo, o po to galima nueiti į grupes ir pasikalbėti su auklėtojomis.
BEATAM
Tiesa , dukrą Viktoriją leidom į Vaivorykštę, bet Girinuke man labiau patinka.(nors mes gyvenam beveik Vaivorykštės kieme).
Daug mamų giria Vaivorykštę -mums gal nepasisekė su auklėtojom.
Nija
Kad norėsim vesti savo dukrytę į šį darželį, paaiškėjo neseniai. Bet ketinom nuo rudens, o dar neesam užrašę - tai turbūt nerealu g.gif Na mums aktuali lopšelio grupė. Gal į lopšelį nėra tokių eilių kaip į darželio grupes? Beje, o kokios grupės Montesori ar Geros pradžios? Ar kuri sistema taikoma nuo lopšelio? Gal kuri "lankanti" mamytė galėtų atsakyt mirksiukas.gif
Arnika
QUOTE(Nija @ 2005 03 07, 14:06)
Kad norėsim vesti savo dukrytę į šį darželį, paaiškėjo neseniai. Bet ketinom nuo rudens, o dar neesam užrašę - tai turbūt nerealu  g.gif  Na mums aktuali lopšelio grupė. Gal į lopšelį nėra tokių eilių kaip į darželio grupes?
*

Buvau neseniai Girinuke - priima vaikučius nuo 2 metų. Užrašo į eilę nuo 1 metų.
Tynka
Tikrai - net i lopsio grupe priima tik nuo dvieju metu. Mums si rudeni spalio 5 bus 2 metai, tai siap ne taip uzrase nuo rugsejo 1, jei butumem spalio pabaigoj tik 2-meciai, tai nelabai ... Bent jau taip sake, gal kaip nors galima ta reikala iveikt, bet to tai jau nezinau.
O gal zkas zino, kaip siame darze su dovanelem vedejai? Butina? blush2.gif
BEATAM
Na nežinau, aš vedėjai nieko nepirkau. Gal reikėjo ... smile.gif
O kai pradėjome lankyti buvo tėvų susirinkimas ir vedėja pati pasakė - jokių dovanų...
Per Naujus Metus kažką pirkome, lyg...
Dar dėl lopšelio grupės- čia yra pačios didžiausios eilės, nes lopšelio grupė tik viena ir joje tik 12 vaikų. Atlankę vienerius metus vaikučiai išskirstomi į kitas grupes. Lopšelis dirba pagal Geros Pradžios programą.
Į Montesori grupę galima pakliūti po lopšio, bet į ją reikia išanksto užsirašyti.
kavenska
Mes lankem Spinduliuku grupe, labai mielos aukletojos...
Nija
Tai vat užsirašėm vakar smile.gif O vedėja labai maloni pasirodė smile.gif , bet priims tik kai mum bus jau gerokai virš 2, nes 2 sukanka gruodį, taigi nuo pavasario tongue.gif
Sarune
QUOTE(ICE-T @ 2005 03 01, 22:13)
Aciu, Sarune, kad atsakei.. galvoju, jau nieks nebeveda i si darzeli.. o tavo Jokubelis i kokia grupe eina? kas paskyre?vedeja ar patys grupe, aukletoja isisrinkot...man dabar tiek klausimu....
*

Retokai apsilankau Supermamos forume, tai ilgai nieko neparašiau. 4u.gif
Mano abu sūnūs lanko "Girinuką". Kadangi vyresnėliui buvo problemų su kalba, tai jis - Žiogelių (logopedinėje) grupėje, o Jokūbas (mažasis) - Skruzdėliukų grupėje. Rugsėjį mažajam buvo tik 2,5 metų, tai, faktiškai pagal amžių turėjom eiti į lopšelį, bet mūsųškis labai savarankiškas, viską moka pats (apsirengti, pavalgyti), daug kalbėjo, sauskelnių nebedėvėjo, tai mes pasiprašėm į darželio grupę. Grupėje maniškis pats jauniausias, bet kai auklėtojos tai sužinojo - negalėjo patikėti, buvo tikrai nemažai vaikučių, mokančių mažiau. Vienodo amžiaus gpupė lyg būna viena, pvz. trimečių grupė, keturmečių grupė ir t.t. Šiaip, galima su vedėja pasitarti ir grupę pasirinkti kiek leidžia sąlygos. Jei vienoje grupėje vaikui labai nepatiktų, tu pati nerastum bendros kalbos su auklėtojom - visada galima su vedėja kalbėtis ir rasti kompromisą, pasiūlytų kitą grupę. Darželyje dirba logopedė - vaiko kalbos raidos sutrikimai tikrai bus pastebėti ir masažistė. Atnešus gydytojo siuntimą masažams - masažuoja vaikučius nemokamai (tai labai svarbu esant pilnapadystei, šleivapėdystei ir kt.).
Jei turėsi kokių klausimų - būtinai rašyk, pasistengsiu atsakyti. Mes jau save senbuviais darželyje laikom, nes lankome šį darželį - treti metai.
BEATAM
Mūsų Rokutis taip pat lanko logopedinę grupę- Boružėlių- tik paskutiniu metu mes labai alkani, vakar grįžęs iš darželio valgė lyg pašėlęs.
Mes suvalgėm didelį bliūdelį sriubos , krūvą sumuštinių ir dar ten.... smile.gif
Reiks pakalbėti su auklėtojom, gal Rokutis turi soliterį...
BEATAM
Atsiprašau visų, ką užgavo mano žinutės...
Tikrai nenorėjau įžeisti.
gera_mama
Mano drauge vede dukryte i Ziogeliu berods grupe. Ten visos grupes ivairiausius vardus turi, tai galiu ir apsirikti. Kiek girdejau is jos, tai labai patenkinta aukletoja buvo. O mergyte i darzeli net savaitgaliais norejo eiti....Saunu.
jurave
Negaliu apsisprest,i kuri darzeli leisti ar i Vaivorykste ar i Girinuka?Vaivorykste mum arciau,bet nieko apie ji nezinau.Mum rugseji bus tik 1,8m.turbut nelabai priims?Gal kas zinot ka apie Vaivorykste?Prasau papasakokit.
Linetė
QUOTE(jurave @ 2005 03 31, 22:23)
Negaliu apsisprest,i kuri darzeli leisti ar i Vaivorykste ar i Girinuka?Vaivorykste mum arciau,bet nieko apie ji nezinau.Mum rugseji bus tik 1,8m.turbut nelabai priims?Gal kas zinot ka apie Vaivorykste?Prasau papasakokit.
*

na aš užrašiau savo dukrytę į "Vaivorykštę" bet man labai nepatiko vedėja, nes tokia susiraukusi, kažko nepatenkinta, labai pikta, siaubas kokia nemaloni. Užrašiau vaiką kai buvo tik 4 mėnesiai, o iškart pasakė, kad baisinės eilės tame darželyje ir kad gales vaikas eiti po 4 metų. Paskui išsiaiškinau, kad tame darželyje visiškai nėra jokių eilių, netgi trūksta vaikų. Dabar dukrai 2,5 metų bet dar eilė neatėjusi. Apsiklausinėjau kaimynų, tai šie įvairiai pasakoja,vieniems patinka tas darželis, kitiems ne. Nesuprasi. Bet kai vežiodavau vaiką aplink darželį tai ne kartą mačiau kaip piktai vaikai yra barami, mačiau kaip vienai mergaitei, pabrėžiu mergaitei auklėtoja užsukinėjo ausį. Na koks bebūtų padūkęs vaikas tai gražiai galima sudrausminti arba sugalvoti kokią lengvesnė bausmę, bet ne taip kriokti ar užsukinėti ausis. Todė dabar nusprendžiau savo vaiko jokiu būdu ten neleisti, nors ir yra šalia mano namų.
Sarune
QUOTE(Ritukas @ 2005 04 05, 11:18)
na aš užrašiau savo dukrytę į "Vaivorykštę" bet man labai nepatiko vedėja, nes tokia susiraukusi, kažko nepatenkinta, labai pikta, siaubas kokia nemaloni. Užrašiau vaiką  kai buvo tik 4 mėnesiai, o iškart pasakė, kad baisinės eilės tame darželyje ir kad gales vaikas eiti po 4 metų. Paskui išsiaiškinau, kad tame darželyje visiškai nėra jokių eilių, netgi trūksta vaikų. Dabar dukrai 2,5 metų bet dar eilė neatėjusi. Apsiklausinėjau kaimynų, tai šie įvairiai pasakoja,vieniems patinka tas darželis, kitiems ne. Nesuprasi. Bet kai vežiodavau vaiką aplink darželį tai ne kartą mačiau kaip piktai vaikai yra barami, mačiau kaip vienai mergaitei, pabrėžiu mergaitei auklėtoja užsukinėjo ausį. Na koks bebūtų padūkęs vaikas tai gražiai galima sudrausminti arba sugalvoti kokią lengvesnė bausmę, bet ne taip kriokti ar užsukinėti ausis. Todė dabar nusprendžiau savo vaiko jokiu būdu ten neleisti, nors ir yra šalia mano namų.
*

Manau, kad kiekviena mama nori savo vaikui visko geriausio, todėl tikrai verta pasiklausinėti nuomonių ir kuo daugiau... Ir jei yra bent viena priežastis, dėl ko tas darželis nepatinka - pabandyti paieškoti geresnio, betn jau vien dėl to, kad būdama darbe galėtum ramiai dirbti ir negalvoti ar neskriaudžia tavo vaiko darželyje.
Žinoma, būna, kad su auklėtoja susidraugauji ir pradedi viena kitą suprasti ne iš pat pirmos dienos (ir mums taip buvo), bet jei praėjus kiek laiko situacija neišsisprendžia - reikia pačiai imtis kažkokių sprendimų. mirksiukas.gif
MANO_manyte
na va radau tema ir apie Girinuka.tai vat mes nuo birzelio 1 jau eisim smile.gif Direktore nerealiai maloni, o kai man dieniniu studiju studentei kaina per pus... tai is vis smagu., nes auklei tai 400 lt iseidavo. Tikiuosi bus viskas gerai.Parasysiu kaip veliau seksis.o gal dar yra tokiu mamyciu kur ves nuo birzelio 1d. i Girinuka. Tiesa dabar menesi pavesim, o po to bus pertrauka 2 men. ir grisim rugsejo 1. Direktore sake, kad taip yra geriau, nes pamazu pripras ir rugseji bus lengviau. Be to dar sake, kad pirma savaite gerai butu kad mamyte ar tevelis galetu pabuti kartu, man tai nerealiai patiko... nes pati to norejau paprasyti, kazkaip neramu taip imti ir palikti, norisi paziureti kaip seksis...nu ir prirasiau smile.gif
Tynka
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 05 19, 16:51)
na va radau tema ir apie Girinuka.tai vat mes nuo birzelio 1 jau eisim smile.gif Direktore nerealiai maloni, o kai man dieniniu studiju studentei kaina per pus... tai is vis smagu., nes auklei tai 400 lt iseidavo. Tikiuosi bus viskas gerai.Parasysiu kaip veliau seksis.o gal dar yra tokiu mamyciu kur ves nuo birzelio 1d. i Girinuka. Tiesa dabar menesi pavesim, o po to bus pertrauka 2 men. ir grisim rugsejo 1. Direktore sake, kad taip yra geriau, nes pamazu pripras ir rugseji bus lengviau. Be to dar sake, kad pirma savaite gerai butu kad mamyte ar tevelis galetu pabuti kartu, man tai nerealiai patiko... nes pati to norejau paprasyti, kazkaip neramu taip imti ir palikti, norisi paziureti kaip seksis...nu ir prirasiau smile.gif
*

mes tai nuo rugsejo 1 eisim
paarsyk kaip seksis birzeli
free
O mes buvom nuėję sužinoti ar mus priemą ir deje...mes pavėlavome atnešti pareiskimą blink.gif Todėl įdomu, kada gi Jūs nunešę į Girinuka pareiškimą???Mes 2004 lapkričio mėnesį..
jurave
Aš nunešiau spalio mėn.bet direktorė kategoriškai pasakė,kad šiemet mūsų nepriims,nes mes dar per maži.Mažajam rugsėjį tik 1,8m.bus.Jei norėsim tai tik pavasarį galėsim eiti. sad.gif O reikėtų,kad šiemet,nes finansiškai blogai nors ir nenoriu.
MANO_manyte
Mes tai maždaug prieš metus buvom nuėję ir iškarto mums pasiūlė parašyti pareiškimą, kada norėtumėm leisti ir ateiti už metų dar pasiklausti ar viskas gerai. Tai kai nuėjom ji ten pradėjo versti lapus ir niekaip nerado... žodžiu liko dar du prirašyti lapai vaikučių pavardžių ir sako , jei jau šitam puslapyje nerasiu, tai jau va ten kur surašyti vaikučiai , tai jau nebepatenka... Nu persigandom...ir nerado, tai iš naujo pervertė ir rado žymiai toliau nuo tų kur jau nebepateko thumbup.gif tai lengviau atsikvėpėm. O jei kas norit būtinai vesti ikr į šitą darželį, tai kaip supratau su vokeliu tai yra įmanoma, nes ji prasitarė, kad būna visokių išskirtinių atvejų, kai būtinai reikia ir priima .... tai vat... ax.gif
Tynka
QUOTE(free @ 2005 05 24, 18:07)
O mes buvom nuėję sužinoti ar mus priemą ir deje...mes pavėlavome atnešti pareiskimą blink.gif  Todėl įdomu, kada gi Jūs nunešę į Girinuka pareiškimą???Mes 2004 lapkričio mėnesį..
*

Mes pareiškimą parašėm vasarą - manau liepos gale, o gal rugpjūtį, bet sąrašuose jau buvom vieni paskutiniųjų
MANO_manyte
Tynka tai mūsų mergaičiukės eis į tą pačią grupę, nes vienintelė lopšelio grupė yra.J i vadinasi (jei nežinai) pumpurėliai. Tai vat mes jau einam nuo birželio 1 d. ir neblogai sekasi (nauji vaikučiai yra tik 4 tarp "senbuvių", tai mums kolkas sekasi geriausiai - jokių ašarų kai mamytė išeina (kad tik neprisišnekėčiau), na tiesą sakant tai tik vieną dieną 1 valandai buvau palikus,o kitą dieną 2 valandom, taip po truputį pratinu, o visą kitą laiką tai ir aš kartu būnu.O tai jūs eisit nuo rugsėjo.... su jumim dar 10 vaikučių naujų, nes bus maždaug apie 15-16.... tai sakė auklėtojos (Bronė ir Estera) kad rugsėjį ir spalį tai baisu kas dedasi, ašarų ir klyksmo tai prisižiūri. O po naujų tai viskas jau normaliai...
Na ką naujo sužinojau... reikia atnešti tualetinio ir servetėlių, bei siratą ant lovytės (aš jau šią savaitę bandysiu savo mazgiukę ten migdyti)... tai vat. Maistas neprastas (ryte kokia košė, sumuštinis ir kakava, priešpiečiams sūrelis arba pieniškas kokteilis, pietums sriuba ir antras ir gėrimas, pavakariams buvo apelsinas, obuolis dar kitą kartą, o vakarienei tai nežinau ,nes neatsimenu, bet irgi lyg kažkokia pieniška sriuba ar pan.), yra (turbūt kaip ir visur) tvarka kada ką veikti na ir man visai nieko ta grupė 4u.gif Jei kas įdomu tai paklausk, nes gal įdomu kas ...
Tynka
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 06 06, 13:06)
Jei kas įdomu tai paklausk, nes gal įdomu kas ...
*

oi viskas idomu. Idomiausia kaip aukletojos, ar fainos. Jei cia nenori atvirauti, tai gali man meila parasyt kristala@dokeda.lt

Vat as noreciau is anksciau papratint mazaja, bet kad mes prasyma parase nuo rugsejo 1, tai matyt kitaip ir nepriimtu musu. O gal? Kaip manai? Beda ta, kad manajai tik spali 2 metai bus, tai tai sake, jei spalio pabaigoj butu 2, tai dar siemet nepriimtu sad.gif
MANO_manyte
Mes pareiškime irgi buvom parašę, kad eisim tik nuo rugsėjo, bet kai atėjom balandžio mėn pasitikslint ar pakliuvom, tai perklausė ar nenorim eiti dabar...tai ir einam... O dėl to pasipratinimo tai sakė kad labai gerai jis veikia vaikus, jie pasiilgsta per tuos 2 atostogų mėnesius darželio, o be to ir savo lovelę išsirenka ir spintelę, o po to tai kas pakliūna tik. Man tai dabar labai gerai, nes daug laisvo laiko turiu tai pabūti galiu, o kaip rugsėjį bus tai nžn, juk mokslai man blush2.gif O šiaip tai tų 2 metų tai ir aš girdėjau, kad tik nuo 2 priima, bet jei jūs mokat ant puoduko pasiprašyti ir valgyti pačios tai viskas bus o.k
Tynka
matai ant puodo mes dar tik pratinames ir su valgymu sunkoka, na ji valgo, tik kad valgyt jai nepatinka, tai as valgydinu.
O jus jau viska savarankiskai? O tai gal darzelyje reikalauja, kad ant puodo prasytusi ir patys valgytu g.gif an aisku mes stengiames ismokti, bet adr visaip gali but.
MANO_manyte
Nu manoji tai jau pati prašosi senokai ant puoduko, o kai pamatė,kad ten vaikiukai nubėga ir patys pasiėmę puoduką sisiuką daro , tai irgi taip nori daryti, net namuose pati kartais nubėga ant puoduko pati, nors šiaip puoduko tai nemėgo, namuose daro ant vaikiško klozetuko...O valgo tai ji taip pat savarankiškai, bet kad neatšaltų ir būtų greičiau tai namuose maitinu pati.O ten kiek pastebėjau, jei nevalgo vaikas, tai bando maitinti, bet jei nesiseka, tai ir nebekiša, nu žodžiu nepersistengia ax.gif O kai bus 15 mažiukų tai išvis pusbadžiu bus jei patys nevalgys .... Na bet gal kas į pagalbą ateis, nes aš kitiems vaikučiams irgi valgyt padedu ir nosytę nuvalau, nes baisu žiūrėt, kai verkia , o snargliukas dar iki kelių tysta... Pati nevieną nešiojau ir raminau, bet manoji tada biškuti užpavydi,tai jau jai reikia rodyti, kad ji man vistiek pasaulyje svarbiausia blush2.gif
Na suprantu auklėtojas (dar yra ir padėjėja Ramunė, jauna tokia panelė),gal nespėja visų sužiūrėt,bet....kaip sakiau ir nepersistengia...
Tynka
na mazdaug aisku
ziuresim kaip cia bus
jei ka - dar paklausinesiu taves 4u.gif
Elana
Nutariau prisijungti nes labai noriu pasakyti Deimanteles mamytei, kad tikrai jums nerealiai pasiseke, kad patekot i "Girinuka". Mano jau antras vaikas baigia cia uzaugti ir abu pradzioje lankė "Pumpurėlių" grupę. Tik manau jei nebūtų atėjusi eilė joks vokelis nebūtų padėjęs, nes tokio atvejo nežinau. aš nedaviau. Gyvenu prie pat darželio tai ne viena draugė ir kaimynai vaikus čia veda ir niekas jokio vokelio nėra davęs. Šitam darzely viskas daroma vaikų labui. Tiek vedėja tiek auklėtojos tikrai super!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.