BonBons
2011 12 11, 10:36
Čia plepame, lieknėjame ir laukiame Delčios...
O sulaukusios delčiavojam ir dalinamės sėkmėmis ir nesėkmėmis kovoje su riebaliukais...
Mus jungia tai, kad: Kartą per mėnesį laikomės Delčios dietos (yra atskira tema). Kiekvieną pirmadienį ir pagal mėnulį palankiomis dienomis darome iškrovos dienas. Stengiamės valgyti dažniau ir mažesnėmis porcijomis, ribojame saldumynus. Nevalgome po 18 h, bet galima išgerti sauso vyno taurę. Geriame daug skysčių. Stengiamės kuo daugiau judėti - pasivaikščioti, pasimankštinti. Kartu pasidžiaugiame numestais kg, neleidžiame viena kitai nukabinti nosies dėl pliusų. Draugaujame ir nesipykstame.
BonBons
2011 12 12, 10:04
Tai gal nusistatom vėl vieną dieną ir kartu iškrovaujam?
jurratike
2011 12 12, 10:46
QUOTE(BonBons @ 2011 12 12, 10:04) Tai gal nusistatom vėl vieną dieną ir kartu iškrovaujam? As sutinku. Labas rytas. Po vakar -900g  12val i kirpykla, tai pusrytukai katik pavalgyti, gurksnoju arbatele ir leksiu
"Ramune"
2011 12 12, 10:55
QUOTE(jurratike @ 2011 12 12, 11:46) As sutinku. Labas rytas. Po vakar -900g  12val i kirpykla, tai pusrytukai katik pavalgyti, gurksnoju arbatele ir leksiu  Grozio valandele ...baltas pavydas . As siandien svarstykles ilgai kankinau  . Po savaitgalio  . As jas bandziau itikinti, kad reiktu rodyt maziau.....nepavyko  58.6 . O tik ketvirtad rode 56.2 . GAl savaitgaliais reiktu isvaziuot i negyvenama sala
jurratike
2011 12 12, 10:56
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 12, 10:55) Grozio valandele ...baltas pavydas . As siandien svarstykles ilgai kankinau  . Po savaitgalio  . As jas bandziau itikinti, kad reiktu rodyt maziau.....nepavyko  58.6 . O tik ketvirtad rode 56.2 . GAl savaitgaliais reiktu isvaziuot i negyvenama sala   Arba savaitgali iskrovaut
BonBons
2011 12 12, 11:32
Juratike, sveikinu  Ramune, užjaučiu  Man po vakar ėdimo nei pliusas, nei minusas - ir tai labai gerai Tai kurią dieną darom iškrovas? pirmadieniais ar trečiadieniais?
"Ramune"
2011 12 12, 13:34
As uz treciadieni......... Bet pasiulykit kazka idomaus iskrovos dienai.... Nes tie grikiai man jau nelabai. KAip manot lesiai tiktu?
jurratike
2011 12 12, 14:04
Man tinka ir treciadienis ir pirmadienis. Svarbu noro yra  As tai tik kefyrinuos arba pora obuoliuku sudoroju
Sveikos Man jau irgi reikia gryšti į doros kelią manau  prisikalbėjau kad svoris neauga, bet kad jau pilvukas pasikorė  Dar šventės laukia, jau man baisu darosi....
BonBons
2011 12 13, 22:13
Rytoj darysiu iškrovą su ryžiais ir obuoliais, kas į kompaniją?
jurratike
2011 12 13, 22:18
QUOTE(BonBons @ 2011 12 13, 22:13) Rytoj darysiu iškrovą su ryžiais ir obuoliais, kas į kompaniją?  As dariau sekmadieni, bet galvoju ar labai blogai butu, jei rytoj daryciau
BonBons
2011 12 14, 10:36
QUOTE(jurratike @ 2011 12 13, 23:18) As dariau sekmadieni, bet galvoju ar labai blogai butu, jei rytoj daryciau  Daryk su "nukrypimais"- tarkim ryte pavalgyk, o po to tik iškrovinį maistą likusią dienos dalį ar kažkas panašaus. Po dviejų dienų turiu -700 g  O nieko nedariau - pradedu įtarti, kad mane taip veikia buvimas čia ir mintys, kad noriu kūdėti Šiandien bandysiu iškrovauti - ryte kepiau blynus, tai pamiršusi vieną suvalgiau - niekis, juk ne porą keptuvių, kaip įprastai  toliau bus ryžiai ir obuoliai
jurratike
2011 12 14, 11:30
QUOTE(BonBons @ 2011 12 14, 10:36) Daryk su "nukrypimais"- tarkim ryte pavalgyk, o po to tik iškrovinį maistą likusią dienos dalį ar kažkas panašaus. Po dviejų dienų turiu -700 g  O nieko nedariau - pradedu įtarti, kad mane taip veikia buvimas čia ir mintys, kad noriu kūdėti Šiandien bandysiu iškrovauti - ryte kepiau blynus, tai pamiršusi vieną suvalgiau - niekis, juk ne porą keptuvių, kaip įprastai  toliau bus ryžiai ir obuoliai  Ryte as nepratus valgyt  Mano pirmasis pavalgymas dazniausiai buna apie 12val  Darysiu su trupuciu nukrypimo, kokiu grikiu vakarienei issivirsiu, o diena tik kefyras ir kokie 2 obuoliukai.
BonBons
2011 12 15, 13:29
Tai kokie rezultatai?  Mano iškrova baigėsi čipsais ir dilaitu  ir turiu -400 g  Jėga toks kūdėjimas
jurratike
2011 12 15, 13:44
QUOTE(BonBons @ 2011 12 15, 13:29) Tai kokie rezultatai?  Mano iškrova baigėsi čipsais ir dilaitu  ir turiu -400 g  Jėga toks kūdėjimas  As vakarienei saltibarsciu sudorojau  Bet ryte nei + nei -. Neapsimok pora dienu per savaite daryt iskrova
"Ramune"
2011 12 15, 13:44
QUOTE(BonBons @ 2011 12 15, 14:29) Tai kokie rezultatai?  Mano iškrova baigėsi čipsais ir dilaitu  ir turiu -400 g  Jėga toks kūdėjimas  O as sia savaite tokia issiputus, kad baisu..... Ana savaite taip gerai krito KG...o sia  . Atrodytu, kad kaip pries moteriskas dienas
BonBons
2011 12 16, 11:17
Šiandien nei piusas, nei minusas - viskas pagal planą - svorį stabilizuoju
"Ramune"
2011 12 16, 12:22
BonBons
2011 12 17, 10:54
Ir koks svoris po vakarėlio? Man vakar buvo žiauriai bloga, ar spaudimas sustreikavo, ar kas, galvojau, kad koks insultas  pusę dienos miriau, likusią atsigavau ir vakarop pavalgiau kaip žmogus - rezultatas -200 g  Nu neblogai sakyčiau sekasi, kai nebekris svoris - imsiuosi dietų
"Ramune"
2011 12 17, 12:55
QUOTE(BonBons @ 2011 12 17, 11:54) Ir koks svoris po vakarėlio? Man vakar buvo žiauriai bloga, ar spaudimas sustreikavo, ar kas, galvojau, kad koks insultas  pusę dienos miriau, likusią atsigavau ir vakarop pavalgiau kaip žmogus - rezultatas -200 g  Nu neblogai sakyčiau sekasi, kai nebekris svoris - imsiuosi dietų  Net nedrisau stoti ant svarstykliu
BonBons
2011 12 17, 14:43
Aš irgi stengiuosi nelipti, kai tiksliai žinau, kad bus pliusas  kam be reikalo nervintis? Dar pastebėjau, kad dažniau ranka tiesiasi prie mandarinų, nei saldainių ar sausainių - kiba Kalėdos - stebuklų metas  Tikiuosi senis dar kokį -1 kg iki Kalėdų atneš  Labai noriu iki 70 kg numest, o po to jau padailinimai liks  nes su 67 kg atrodau visai neblogai, patinku sau
"Ramune"
2011 12 17, 23:00
QUOTE(BonBons @ 2011 12 17, 15:43) Aš irgi stengiuosi nelipti, kai tiksliai žinau, kad bus pliusas  kam be reikalo nervintis? Dar pastebėjau, kad dažniau ranka tiesiasi prie mandarinų, nei saldainių ar sausainių - kiba Kalėdos - stebuklų metas  Tikiuosi senis dar kokį -1 kg iki Kalėdų atneš  Labai noriu iki 70 kg numest, o po to jau padailinimai liks  nes su 67 kg atrodau visai neblogai, patinku sau  Manau tu vis tik verta tos dovanos - 1KILOGRAMO
irishka11
2011 12 18, 09:50
Labas rytas, labai jau senokai buvau čia užsukusi  . Per tą laiką sugebėjau susigrąžinti visus numestus kilogramus  ,net MB jau pradėjo man mėtyt pastabas,kad labai išstorėjau.Tai va,teko susimastyt,ką reiškia nedraugauti su menuliu. Šiandien jau trečia diena mano delčios dietos.Jau atsikračiau 2,2kg ir kolkas esu labai patenkinta rezultatais Ar yra delčiavojančių šiandien?
BonBons
2011 12 18, 15:44
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 18, 00:00) Manau tu vis tik verta tos dovanos - 1KILOGRAMO  QUOTE(irishka11 @ 2011 12 18, 10:50) Labas rytas, labai jau senokai buvau čia užsukusi  . Per tą laiką sugebėjau susigrąžinti visus numestus kilogramus  ,net MB jau pradėjo man mėtyt pastabas,kad labai išstorėjau.Tai va,teko susimastyt,ką reiškia nedraugauti su menuliu. Šiandien jau trečia diena mano delčios dietos.Jau atsikračiau 2,2kg ir kolkas esu labai patenkinta rezultatais Ar yra delčiavojančių šiandien? Žiauriai čia tavo B  tiek tesveri ir vistiek blogai Ar dabar delčia?
irishka11
2011 12 18, 20:01
QUOTE(BonBons @ 2011 12 18, 15:44) Atvirkčiai,ne žiauriai, o teisingai.Tai nors susiėmiau ir dabar delčiavoju.O tai niekaip negalėjau prisiversti. Delčia prasidėjo šiandien.Reiškia, 4 dienų variantą reikėjo pradėt prieš dvi dienas,kaip aš ir padariau. Per siandieną suvalgyti 7 kiaušiniai ir išgerta laaabai daug arbatos.
irishka11
2011 12 19, 08:32
Labas rytas  , šiandien,po trijų dienų delčios turiu minus -2,9kg
BonBons
2011 12 19, 10:18
Iriška, rezultatai superiniai - pavydas bambą griaužią - skelbiu ir aš šiandien kiaušinių dieną  jau porą dienų nelipu ant svarstyklių, nes nujaučiu kažką negero
"Ramune"
2011 12 19, 11:41
QUOTE(irishka11 @ 2011 12 19, 09:32) Labas rytas  , šiandien,po trijų dienų delčios turiu minus -2,9kg  Pavarai Papildyta:QUOTE(BonBons @ 2011 12 19, 11:18) Iriška, rezultatai superiniai - pavydas bambą griaužią - skelbiu ir aš šiandien kiaušinių dieną  jau porą dienų nelipu ant svarstyklių, nes nujaučiu kažką negero  As ir nelipu
irishka11
2011 12 19, 12:34
Kaip tai nelipat ant svarstyklių? Aš lipdavau ant jų pastoviai,kad žinoti,kokį turiu ne svorį, o antsvorį. Čia tas pats,kaip ir ligonis nežinantis savo diagnozės.Nes tada ir nežinai,kad žutbut reikia pradėt gydytis.  Čia man taip buvo.Vis laukiau, kol liga paumės,kad grėbtis rimtų vaistų.  Ir nepavydėkit man, nes tie vaistai nėra jau tokie skanus, ir valgyt jų negalima tiek ,kiek norėtusi, o tik tiek ,kiek nurodyta instrukcijoje.
"Ramune"
2011 12 19, 13:58
As va vis galvoju ar gerai kai vyrai pasako, kad paziurek kaip atrodai( tipo stora). irishka11 tai supratau uz tokius pasisakymus. O as va mastau Kai ano buves vyras man buvo pardcejes priekaistaut....tai esme pagavau tik po visko... As jam buvau jau nebepatraukli kaip moteris ir jam maise mano pilvas ir apatiniai negeri buvo.....zodziu ieskojo priekabiu... Bet jeigu vyrui svarbi moters isvaizda yra ir jam tai yra didelis privalumas ...Jis pasako... tu nekreipi demesio....paskui jis tave palieka .....ir tu sakai ka as ne taip dariau , kodel paliko
irishka11
2011 12 19, 15:58
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 19, 13:58) As va vis galvoju ar gerai kai vyrai pasako, kad paziurek kaip atrodai( tipo stora). irishka11 tai supratau uz tokius pasisakymus. O as va mastau Kai ano buves vyras man buvo pardcejes priekaistaut....tai esme pagavau tik po visko... As jam buvau jau nebepatraukli kaip moteris ir jam maise mano pilvas ir apatiniai negeri buvo.....zodziu ieskojo priekabiu... Bet jeigu vyrui svarbi moters isvaizda yra ir jam tai yra didelis privalumas ...Jis pasako... tu nekreipi demesio....paskui jis tave palieka .....ir tu sakai ka as ne taip dariau , kodel paliko  Va,butent.Kodėl gi mes,moterys taip rūpinames savo išvaizdą,kai neturim savo antrosios pusės,kad tik atrodyt vyliuojančiai ir gundančiai, o jau kai ištekame, tai mums mūsų išvaizda tampa ne tokia svarbi, ir mes ieškome kažkokių pasiteisinimų,tipo,turi mylėti ne už grožį,o koks yra žmogus iš esmės i t.t.Bet juk yra posakis,kad vyrai myli akimis,o moterys ausimis.
"Ramune"
2011 12 19, 19:37
QUOTE(irishka11 @ 2011 12 19, 16:58) Va,butent.Kodėl gi mes,moterys taip rūpinames savo išvaizdą,kai neturim savo antrosios pusės,kad tik atrodyt vyliuojančiai ir gundančiai, o jau kai ištekame, tai mums mūsų išvaizda tampa ne tokia svarbi, ir mes ieškome kažkokių pasiteisinimų,tipo,turi mylėti ne už grožį,o koks yra žmogus iš esmės i t.t.Bet juk yra posakis,kad vyrai myli akimis,o moterys ausimis. Dabartinis mano draugas ir vis man bumba , kad man nereikia jokios dietos laikytis ir kad mano pilvas nera jau toks didelis, tipo nemaciau gal as didesniu. Vis prideda : man patinki tokia kokia esi. Mano atsakymas visada tas pats : ne del taves stengiuosi o del saves. Arba jis man visada sako : tu ka nori atrodyt kaip atrodei sesiolikos: o as : noriu o ka  ....o kaip pavyks nezinau  Tyli tada mano ciulbonelis
irishka11
2011 12 19, 22:52
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 19, 19:37) Dabartinis mano draugas ir vis man bumba , kad man nereikia jokios dietos laikytis ir kad mano pilvas nera jau toks didelis, tipo nemaciau gal as didesniu. Vis prideda : man patinki tokia kokia esi. Mano atsakymas visada tas pats : ne del taves stengiuosi o del saves. Arba jis man visada sako : tu ka nori atrodyt kaip atrodei sesiolikos: o as : noriu o ka  ....o kaip pavyks nezinau  Tyli tada mano ciulbonelis Reiškia,tu atrodai gerai,ir dietos laikytis galbut ir nereikia,bet išlaikyti esamą svorį irgi reikalingos pastangos.Va,aš už tai,kad išlaikyti tai,ką turi.O dažniausiai buna taip,kad atsipalaiduojam,o paskui tos nuobodžios dietos
irishka11
2011 12 20, 08:19
Labas rytas  , vakar neištvėriau,ir užragavau vytintos išpjovos savo gamybos...Nedaug,bet juk joje druskytės tai nemažai  ,o šiandien-rezultatas- tik minus 100g Na,bet šiandienai turiu varškytės liesos,reikia ištaisyti klaidą.
"Ramune"
2011 12 20, 08:21
QUOTE(irishka11 @ 2011 12 19, 23:52) Reiškia,tu atrodai gerai,ir dietos laikytis galbut ir nereikia,bet išlaikyti esamą svorį irgi reikalingos pastangos.Va,aš už tai,kad išlaikyti tai,ką turi.O dažniausiai buna taip,kad atsipalaiduojam,o paskui tos nuobodžios dietos  Man jau ne 16 metu ir mano organizmas jau pats nesusitvarko su visu pertekliu...reikia jam padeti kaip tu ir sakai. Zinoma galima viska nurasyti ant metu , ant gimdymu, ir sakyt , kad tai jau ne mano valioj. AS vis dar nelipu ant svrarstykliu. MAn pries sventine depresija. Graiciau jos praeitu
irishka11
2011 12 20, 09:16
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 20, 08:21) Man jau ne 16 metu ir mano organizmas jau pats nesusitvarko su visu pertekliu...reikia jam padeti kaip tu ir sakai. Zinoma galima viska nurasyti ant metu , ant gimdymu, ir sakyt , kad tai jau ne mano valioj. AS vis dar nelipu ant svrarstykliu. MAn pries sventine depresija. Graiciau jos praeitu  Taip,sutinku su tavimi,nevisada mūsų norai sutampa su galimybėmis, bet jeigu mes dar rankų nenuleidome,turime tikslą -tai keletas dienelių mums ne kliutis.Ateis laikas-bus ir noras,ir galimybės, ir nuotaikos,ir mes ,gal ir nepasieksim tikslo iki pat galo,bet priartėsim prie jo labai-labai,nes to norim.O dėl Kalėdinių nuotaikų-tai man irgi nelabai jaučiasi toji šventinė atmosfera.Kažkoks tik nuovargis ir apatija.
BonBons
2011 12 20, 09:38
Vakar kiaušinių diena baigėsi tragiškai  kiaušinius išsiviriau, bet kas juos suvalgė - nebežinau  galop atsidūriau picerijoje ir t.t.. Šiandien nutariau visgi pasisverti, tai po dviejų ar triejų visiškai palaidų dienų +100 g tėra  Matyt daug įtakos turi tai, kad dar maitinu Dėl B - jis vis kartoja, kad jam kūdos nepatinka, jei gatvėje pamato kokią ypač kūdą, net nusipurto, sako - būčiau jos vyras, per prievartą maitinčiau  Tiesiog jam patinka normalus kūno sudėjimas, kiek į stambesnę pusę, ir man tai tik į naudą  Jam kūdos kažkodėl asocijuojasi su ligom  toks žmogaus tipas ir tiek
irishka11
2011 12 20, 10:48
QUOTE(BonBons @ 2011 12 20, 09:38) Vakar kiaušinių diena baigėsi tragiškai  kiaušinius išsiviriau, bet kas juos suvalgė - nebežinau  galop atsidūriau picerijoje ir t.t.. Šiandien nutariau visgi pasisverti, tai po dviejų ar triejų visiškai palaidų dienų +100 g tėra  Matyt daug įtakos turi tai, kad dar maitinu Dėl B - jis vis kartoja, kad jam kūdos nepatinka, jei gatvėje pamato kokią ypač kūdą, net nusipurto, sako - būčiau jos vyras, per prievartą maitinčiau  Tiesiog jam patinka normalus kūno sudėjimas, kiek į stambesnę pusę, ir man tai tik į naudą  Jam kūdos kažkodėl asocijuojasi su ligom  toks žmogaus tipas ir tiek  Tai tada tau praktiškai ir nereikia tų dietų,svarbiausia -išlaikyti tai,ką turi tokios buklės,kuri yra priimtina tau ir tavo B, ir visiška nesamonė -vadovautis tais standartais,na juk nelipsim ant podiumo,ką?
liutuxe...
2011 12 20, 14:26
Sveikos mergaitės Žiūriu temos pagyvėjimas  o aš praleidau Aš irgi vis dar kūdinuos, ir dar galo nematyti  užvakar ir aš iškrovavau, tik su arbatom ir minusas 700g  o penktadieni vėl iškrovausiu, nes noriu prieš šventes dar labiau kalėdinio tikslo priartėti  bet kažin ar bus veiksminga
BonBons
2011 12 21, 13:07
QUOTE(irishka11 @ 2011 12 20, 11:48) Tai tada tau praktiškai ir nereikia tų dietų,svarbiausia -išlaikyti tai,ką turi tokios buklės,kuri yra priimtina tau ir tavo B, ir visiška nesamonė -vadovautis tais standartais,na juk nelipsim ant podiumo,ką? Tai aš būčiau visai patenkinta savimi, jei ne tas pilvas  apsimauni kokią suknelę su timpom ir rideniesi kaip pagrandukas  bijau, kad kas nepaklaustų ar ir vėl nėščia  laaabai lėtai pilvas po antro gimdymo traukiasi... Gal ledai pajudės nustojus maitinti... O į kelnes įlendu, kur prieš nėštumą nešiojau - vadinasi visi kg nusėdę ant liemens ir aukščiau  kai mažiau ėdu - akivaizdžiai pilvas sumažėja, kai paleidžiu vadžias - ir vėl pagrandukas  Vien dėl to reikia nors mintimis pasilaikyti dietų Liutuxe, jei gerai pamenu - po gimdymo virš 80 svėrei, OHOHO, kokie rezultatai
irishka11
2011 12 21, 14:51
Sveikos, Manę šiandien svarstyklės nuliūdino.Kiek rodė vakar- tiek ir šiandien, nei pliuso,nei minuso.  Nors valgiau pagal dietą.Neįdomu. Bet iš kitos pusės,per šią delčią pamečiau 3kg  Būtų gerai,jei tik jie negrįžtų.
liutuxe...
2011 12 22, 00:57
QUOTE(BonBons @ 2011 12 21, 14:07) svėriau 82, jau 10kg nukračiau, dar 12 planuoju iki vėlykų  ačiū, bet gėlėms dar anksti, pirmą tikslą reikia pasiekti Papildyta:QUOTE(irishka11 @ 2011 12 21, 15:51) Sveikos, Manę šiandien svarstyklės nuliūdino.Kiek rodė vakar- tiek ir šiandien, nei pliuso,nei minuso.  Nors valgiau pagal dietą.Neįdomu. Bet iš kitos pusės,per šią delčią pamečiau 3kg  Būtų gerai,jei tik jie negrįžtų.  tikrai puikus rezultatas  reiks pasistengti, kad jie negrįštų
jurratike
2011 12 22, 10:26
Sveikos mergaiciukes. Jau buvau nusivylusi savim. Galvojau niekada svarstykles neberodys maziau nei 64, bet siandien vaizdas keitesi  Po vakarykstes iskrovos -1.5kg
liutuxe...
2011 12 22, 14:05
QUOTE(jurratike @ 2011 12 22, 11:26) Sveikos mergaiciukes. Jau buvau nusivylusi savim. Galvojau niekada svarstykles neberodys maziau nei 64, bet siandien vaizdas keitesi  Po vakarykstes iskrovos -1.5kg  čia tai bent rezultatas  gal senai buvai iškrovą dariusi?
jurratike
2011 12 22, 14:07
QUOTE(liutuxe... @ 2011 12 22, 14:05) čia tai bent rezultatas  gal senai buvai iškrovą dariusi?  Preita savaite Bet ana karta biski sugriesijau, saltibarsciu valgiau, o vakar tik kefyras ir 2 greifruktai
jurratike
2011 12 23, 10:08
Labas rytas. Kaip nuotaikeles Siandien +200g, visai neblogai galvoju
liutuxe...
2011 12 23, 12:11
Labas rytas Pas mane tai šventiškos nuotaikos šiandien iškrovauju su arbatom
"Ramune"
2011 12 23, 12:25
QUOTE(liutuxe... @ 2011 12 23, 13:11) Labas rytas Pas mane tai šventiškos nuotaikos šiandien iškrovauju su arbatom  Mama Mija ...nudvesciau tik ant arbatu  . Nu ir pavarai
liutuxe...
2011 12 23, 12:33
QUOTE("Ramune" @ 2011 12 23, 13:25) Mama Mija ...nudvesciau tik ant arbatu  . Nu ir pavarai  ai šiandien nemažai darbų turiu, gal nebus kada apie maistą galvoti
jurratike
2011 12 23, 13:23
QUOTE(liutuxe... @ 2011 12 23, 12:33) ai šiandien nemažai darbų turiu, gal nebus kada apie maistą galvoti  Sitas dalykas man patinka
|
|