Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankinės, 2 dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Indijaa
turiu rankinę , kurią labai mėgstu , bet taip ją nudėvėjau, kad jau nebegaliu ir nešioti jos... blush2.gif
gal patarsit kaip atnaujinti...apsiūti...gal kokių įdėjų turit? įdedu ir foto
user posted image
user posted image
Jumi
Labai faina rankine !!!
O jeigu taip rankenas apsukus kokiu stipresniu siulu(na nevisai apsukus,gal geriau apipinti ar kazka sugalvoti bandymu metodu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)
O virsu ir ties nusitrynusiom vietom papuosti odinem rozem( galima gi padevetose rasti ivairiausiu spalvu nebrangiu odiniu sijonuku ar striukiu wink.gif Aisku,nebutinai odinem. Kiek suprantu tai siemet madingos ivairios fakturos geles. Tai ir aksomine ir megzta ir odine gali priderinti wink.gif

Va kelios idejos.

Arba dar ideja...nukirpti senasias rankenas,deti kailiuka ir pritaikyti kokia pirktines rankenas
kaip kad cia :
smile.gif tai tiek ideju...
Indijaa
kaip gražu... wub.gif
ejsiu pasižiūrėti į audinių parduotuvę kur atraižas parduoda gal ką nors rasiu smile.gif dėkui Jumi už idėja
Irunia
Va rankeną galima kažkaip panašiai padaryti

http://foto.mail.ru/bk/accessories/14/884.html

O va čia - įvairiausių dekoravimo idėjų biggrin.gif

http://foto.mail.ru/bk/accessories/13/
Aga
1 dalis
vyresnioji sesute
gal kas galetumet idet nertu rankinuku su schemomis(dydis nesvarbu)ir dar :gal kas galetumet patarti kaip atnaujinti si rankinuka-
rankinukas
blush2.gif blush2.gif tikiuos neperedaug uzsiprasiau blush2.gif
knopkė
Pabandyk pažiūrėti pas kiniečius, japonus

Įdedu nuorodą

Nerti rankinukai ir ne tik

vyresnioji sesute
kaip susirasti schemas tam puslapi? g.gif unsure.gif
knopkė
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 03 27, 19:24)
kaip susirasti schemas tam puslapi? g.gif  unsure.gif
*

Įdedu nuorodą to paties puslapio nuo kur prasideda schemos, o apačioje yra skaičiai 1 2 3 4 ir t.t. iki 9, spaudi ant jų ir verčiasi puslapiai.
Nu atrodo aiškiai parašiau, jei vis dėl to bus neaišku, rašyk į AŽ, o tai čia prišnekėsime

Schemos
knopkė

Ir dar nuoroda į rankinukus

My Webpage
vyresnioji sesute
aciu 4u.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
J@lanta
čia visai nebloga rankinė ir puiki proga panaudoti likusius siūliukus, esu nėrusi iš tokių pačių kvadratukų pagalvėlę, tai dabar jau mąstau ir apie rankinę , o ir rankenas mačiau tokias bambukines thumbup.gif , tik ne tokios formos kaip šios, o tokias pusės ovalo
user posted image
X-iuke
kadangi senaja tema uzhdare, kuriu nauja rolleyes.gif

user posted image
wub.gif
user posted image

user posted image
Alinute
o kaip sitie rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image
vyresnioji sesute

man tas pats paskutinis patinka(zydras)gal schemute turi? blush2.gif bigsmile.gif
Alinute
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 04 02, 18:41)
man tas pats paskutinis patinka(zydras)gal schemute turi? blush2.gif  bigsmile.gif
*

ne,deja neturiu verysad.gif as paveikslelius pavogiau blush2.gif 4u.gif
editam
Radau tos paskutinės rankinės aprašymą melisoje -
http://forums.melissa.ru/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=5753&st=130
bazuka
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 04 02, 18:41)
man tas pats paskutinis patinka(zydras)gal schemute turi? blush2.gif  bigsmile.gif
*

Aš žydros rankinės turiu shemutę , bet raštelis schemutėj irgi su ''kabliais'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif , vakare pamėginsiu įdėt.
vute
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 02, 16:40)
kadangi senaja tema uzhdare, kuriu nauja  rolleyes.gif

Idomios rankines! Ar tu jas pati mezgei X-iuke ar tik radai nuotraukas su aprasymu?
Man kaip tik paskutiniuoju metu "uzejo" mezgimo manija. Norisi idomiu aksesuaru! Please...kur butu galima rasti siu rankiniu arba ka nors panasau i sias, mezgimo aprasyma?
X-iuke
QUOTE(vute @ 2006 04 03, 15:03)
Idomios rankines! Ar tu jas pati mezgei X-iuke ar tik radai nuotraukas su aprasymu?
Man kaip tik paskutiniuoju metu "uzejo" mezgimo manija. Norisi idomiu aksesuaru! Please...kur butu galima rasti siu rankiniu arba ka nors panasau i sias, mezgimo aprasyma?
*

nu shitu tai neturiu, nes radau kazhkur kur ner aprashymu, jei randu su aprashymais tai ish kart dedu su jais ax.gif
alaniukomama
QUOTE(editam @ 2006 04 03, 09:31)

O man kazkodel tai neleidzia ieiti, raso "Ссылка, по которой Вы попали на эту страницу является битой или удалённой" verysad.gif .
saulala
Turbūt reikia būti melisos forumo registruotu nariu g.gif
Susiena
Surinkta begalė rankinių:
http://strimfoto.ru/users/nobody/
alaniukomama
Nu ka gi, pasikapsciau cia truputeli ir radau sioki toki aprasyma SIOS MELYNOS TASYTES

Pagrindinis rastas yra SIS

O sio rasto schema yra
CIA

Gelyciu schema yra STAI CIA

Dantukė
o gal rastumete pavyzdziu is kuriu butu galima pasisiuti brunette.gif
mexica
QUOTE(Dantukė @ 2006 04 21, 20:10)
o gal rastumete pavyzdziu is kuriu butu galima pasisiuti brunette.gif
*

Aga as ir noreciau paprastuciu iskarpu - man reiktu mazucio maiselio-rankines, kaip dabar madingos is lino, tai man reiktu popieriam nesiotis pasisiut tokia - neturetu but sunku ar ne? g.gif Va kazka panasaus kaip sraige pardavineja
Jumi
QUOTE(mexica @ 2006 04 22, 10:42)
Aga as ir noreciau paprastuciu iskarpu - man reiktu mazucio maiselio-rankines, kaip dabar madingos is lino, tai man reiktu popieriam nesiotis pasisiut tokia - neturetu but sunku ar ne?  g.gif Va kazka panasaus kaip sraige pardavineja
*

maiselio rankines ne iskarpu nereikia smile.gif
O norimo modelio rankines galima paieskot pigiu rubu parduotuvese nusipirkti isardyti ir stai tau iskarpos tongue.gif aisku yra tu iskarpu internete nemazai. Jei netingi uzsuk i tema kinietiski ir kt puslapiai paieskok tarp nuorodu hakkamike arba tas pats tik su 2 gale kazkuriam is jos albumu buvo keletas tikrai labai geru knygu kaip siuti rankines su detaliom iskarpo.
Ligvita
o kur jus perkat rankinems rankenas?
JuMa
o va cia tai geras klausimas................
laurindre
Jei domina klaipėdoje, galiu pasakyti kur. Prie vaikų pasaulio kioskelyje, kur siūlus parduoda yra įvairių, tik kainelė apie 30 lt. doh.gif
naca
pasigirsiu savo darbeliu. dukrytė labai patenkinta. padariau per dieną.
user posted image
J@lanta
QUOTE(Rasavei @ 2006 04 23, 13:32)
*

Kuriame mieste tau reikia,nes jei Vilniuje, tai žinau vieną vietelę mirksiukas.gif
X-iuke
QUOTE(naca @ 2006 04 24, 17:44)
pasigirsiu savo darbeliu. dukrytė labai patenkinta. padariau per dieną.
user posted image
*

labai grazhu thumbup.gif
o chia siuta? nelabai izhiuriu blush2.gif
ilja
QUOTE(Rasavei @ 2006 04 23, 13:32)
*

Vakar visai netyčia aptikau HyperMaximoj Kaune siuvimo reikmenų skyriuje bent kelių rūšių plastmasines rankenas bigsmile.gif Tiksliai nepamenu, bet kainavo apie 20 Lt, gal šiek tiek daugiau g.gif
vyresnioji sesute
QUOTE(Susiena @ 2006 04 19, 09:41)
Surinkta begalė rankinių:
http://strimfoto.ru/users/nobody/
*

bigsmile.gif labai didelis [SIZE=14][COLOR=red]ACIU ax.gif
mexica
Jei ieskot tu bambukiniu rankenu taj pigiau apsimoka varyt i gariunus nusipirkt rankinuka su tom rankenom ir jas pasilikt doh.gif Yra ten ir po 15 ir po 20Lt ju, o jei turesit fanatzijos tai dar ir pati rankinuka perdarysit,kad fajnas butu
Virbalai
Aciu uz puikia ideja del Gariunu, mexica 4u.gif
naca
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 25, 09:45)
labai grazhu  thumbup.gif
o chia siuta? nelabai izhiuriu  blush2.gif
*

ne, nesiuta, čia viskas nerta vašeliu.
tikita
oho koks grozis, o as tik siuti moku, gal zinote pavyzdziu rankiniu siutu, taip norisi vasarai smile.gif
vzilma
QUOTE(tikita @ 2006 04 27, 15:09)
oho koks grozis, o as tik siuti moku, gal zinote pavyzdziu rankiniu siutu, taip norisi vasarai  smile.gif
*

sraigė siuva nuostabias linines rankines - cia parduodamų rankdarbių skyrelyje mirksiukas.gif
Gretchen
QUOTE(Rasavei @ 2006 04 23, 14:32)
*

Aš tai maximoj mačiau bambukų pirkt, ten prie gėlių ir sodo reikmenų, reix kada gėriau apžiūret, gal galim kažkaip jas pritaikyti rankinėms...
laurindre
QUOTE(Gretchen @ 2006 05 03, 12:26)
Aš tai maximoj mačiau bambukų pirkt, ten prie gėlių ir sodo reikmenų, reix kada gėriau apžiūret, gal galim kažkaip jas pritaikyti rankinėms...
*

Aš irgi apie jas galvojau, manau, įmanoma. Beje Maximoj prie renkdarbių priemonių mačiau ir gatavas rankenas, plastikinės ovalios, tik kaina didoka, virš 20 lt. g.gif g.gif
laimike
turiu nunerus rankine bet nemoku idet .gal kas pagelbes sunglasses2.gif help.gif
Jumi
QUOTE(laimike @ 2006 05 27, 19:52)
turiu nunerus rankine bet nemoku idet .gal kas pagelbes sunglasses2.gif  help.gif
*

ar jau kas pagelbes ? Jei ne,tada siusk man jumi@inbox.ru Ikelsiu smile.gif
laimike
QUOTE(Jumi @ 2006 05 28, 00:52)
ar jau kas pagelbes ? Jei ne,tada  siusk man jumi@inbox.ru Ikelsiu smile.gif
*

labas isiunciau ar gavai , g.gif
Jumi
QUOTE(laimike @ 2006 05 28, 11:07)
labas isiunciau ar gavai , g.gif
*

Gavau, stai smile.gif

user posted image
X-iuke
labai grazhi rankine thumbup.gif wub.gif
CDA
Kokia liuksiška rankinė swoon.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.