Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čiau Čiau
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Akcentas_chow_chow
Penkios čiau čiau spalvos

Juoda
user posted image

Rauda
user posted image

Kreminė
user posted image

Mėlyna
user posted image

Ir stirninė/cinamoninė spalva
user posted image

Trumpaplaukiai čiau čiau
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Čiau čiau veislynai Lietuvoje:
Akcentas: http://www.akcentas.eu/
Cunami: http://www.cunami.lt/
Lietuvos liūtas http://lietuvosliutaschows.lt/vs/
Liūto guolis http://www.chow-chow.name/en/

Sena tema:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...779704&st=0
Lerikyte
Labas rytas, užmačiau pirmąją žinutę. Sakykit, o kaip su mėlyna čiau čiau spalva? ar ji leidžiama standarte ? Ar ji neneša kažkokių galimų ligų kaip tarkim kitose veislėse?
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Lerikyte @ 2011 12 12, 10:23)
Labas rytas, užmačiau pirmąją žinutę. Sakykit, o kaip su mėlyna čiau čiau spalva? ar ji leidžiama standarte ? Ar ji neneša kažkokių galimų ligų kaip tarkim kitose veislėse?
*

Ciau ciau turi 5 spalvas, visos yra galimos ir gali buti kergiamos tarpusavyje smile.gif Ligu nenesa jokiu smile.gif
Vitra
Ačiū, Silvija, kad iš pat ryto pradžiuginai akis ir širdį 4u.gif
Akcentas_chow_chow
prasom prasom, o cia mano mazosios velniukstes dvi

Nykstukas
user posted image

Playboy kiskutis
user posted image

Snieguole
user posted image
Mileta
Ačiū už naują gražia temute smile.gif nu jau mažytės kokios pasiruošusios pas kalėdų senelius į glėbį wub.gif
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Mileta @ 2011 12 12, 12:20)
Ačiū už naują gražia temute smile.gif nu jau mažytės kokios pasiruošusios pas kalėdų senelius į glėbį wub.gif
*

laukiam to savo kaledu senio, gi vieno neuzteks, del to ir reikia dar mums namuciu biggrin.gif biggrin.gif kad daugiau dovaneliu Kaledoms gautumem
Eve...
Stirniniai man labai įdomūs pasirodė, atrodo su čiaučium 6 metai, bet tik visai nesenai apie tokią spalvą sužinojau... lotuliukas.gif Gyveni ir mokaisi lotuliukas.gif biggrin.gif

user posted image

O Ramziukas koks pasikeitęs, jūs dažniau jį parodykit, nes paskui pažinti neina... rolleyes.gif biggrin.gif Ir ryžtelėjęs kaip reikalas atrodo ir kudlas užsiauginęs naujas... rolleyes.gif Kaip akytės jo?? bigsmile.gif
Rakša
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 12, 09:33)
prasom prasom, o cia mano mazosios velniukstes dvi

*

Oi kokios kalėdinės dovanėlės bigsmile.gif wub.gif

Nu stirninės spalvos ir aš nežinojau lotuliukas.gif Visada galvojau kad mano Mary yra cinamonas tongue.gif
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Rakša @ 2011 12 12, 16:11)
Oi kokios kalėdinės dovanėlės  bigsmile.gif  wub.gif
Nu stirninės spalvos ir aš nežinojau  lotuliukas.gif  Visada galvojau kad mano Mary yra cinamonas  tongue.gif
*

taigi parasiau cinamonine/stirnine del to kad kitose salyse raso stirnine, kitose cinamonas, o spalva tiek ta tiek ana ta pati
Vykintta
KOKIA TEMA GRAZI!!!!
Papildyta:
QUOTE(Eve... @ 2011 12 12, 13:59)
Stirniniai man labai įdomūs pasirodė, atrodo su čiaučium 6 metai, bet tik visai nesenai apie tokią spalvą sužinojau... lotuliukas.gif  Gyveni ir mokaisi lotuliukas.gif  biggrin.gif
O Ramziukas koks pasikeitęs, jūs dažniau jį parodykit, nes paskui pažinti neina... rolleyes.gif  biggrin.gif Ir ryžtelėjęs kaip reikalas atrodo ir kudlas užsiauginęs naujas... rolleyes.gif   Kaip akytės jo??  bigsmile.gif
*

o koks ugis Ramzio?
kazkaip ziurint maniskis atrodo daug didesnis g.gif bigsmile.gif
is sono idek foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 12, 08:40)
Penkios čiau čiau spalvos

Juoda
user posted image

cia Toto?
Rakša
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 12, 15:50)
taigi parasiau cinamonine/stirnine del to kad kitose salyse raso stirnine, kitose cinamonas, o spalva tiek ta tiek ana ta pati
*

O rusai rašo cimtovaja (cimt) g.gif pas mane net dokumentuose taip parašyta smile.gif
Eve...
Ramziukas gi nufotkintas iš viršaus, gal todėl toks nedidelis atrodo?? ax.gif 4u.gif Nes kaip buvom susitikę, jis buvo beveik Kingio ūgio, o manas nepasakyčiau, kad mažas iš ūgio... ax.gif

Rakša, tą pačia turėjau galvoje spalvą biggrin.gif
Eve...
Vienintelis Jūsų "Like" virsta tikru gyvūnų maistu beglobiams! Zoopasarai.lt už kiekvieną jų puslapio "palaikinimą" skirs 100g. maisto beglobiams.

einam >
www.facebook.com/pages/zoopasarailt/177649985581222 ,
spaudžiam "patinka" ant pačio puslapio ir ant jų pateiktos nuorodos apie beglobius ir maistą jiems- AČIŪ!!!

GUFISS
Vykintta,
Deja cia ne TOTO o mano berniukas Lakis-

INTER Champion
Lithuanian Champion,
Estonian Champion,
Latvian Champion,
Baltic States Champion,
Lithuanian Junior Champion,
Latvian Junior Champion,
Estonian Junior Champion,
Baltic States Junior Champion,
RKF Champion,
Russian Champion,
Belorussian Champion,
Poland Champion,
Norway Champion,
Swedish Champion,
Ukrainian Champion
WISKI BLEK DJALO2006.10.06-2011.11.28
tik deja mano dideliam skausmui ....
user posted image
Rakša
QUOTE(GUFISS @ 2011 12 12, 18:47)
user posted image
*

Jezau,GUFFI,kas atsitiko,taigi jaunas šuo? Užjaučiu sad.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(Eve... @ 2011 12 12, 12:59)
Kaip akytės jo??  bigsmile.gif
*

aciu,kad domiesi,gruodzio 22d,. operuosime ir kastruosime,visi gaili delto ramziuko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vykintta @ 2011 12 12, 16:33)
o koks ugis Ramzio?
kazkaip ziurint maniskis atrodo daug didesnis  g.gif  bigsmile.gif
is sono idek foto  mirksiukas.gif
*

nezinau,koks jo ugis ,prasom is sono ir ne is sono biggrin.gif nuotraukos nera geros kokybes ,fotografuota is mobilaus mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
lunatike
užjaučiu Gufiss del Lakio .

Lakio palikuone pikčiurna Čina .

user posted image

user posted image

vieni namuose .

user posted image
Sakiau ,nežadinti .

user posted image
kai neduoda esti .

user posted image

mes buvome geri . biggrin.gif

Vitra
Gufi, kaip gaila console.gif Net nedrįstu klaust, kas atsitiko gražuoliui... verysad.gif
Papildyta:
Lunatike, kos tavo bernas! blink.gif dvigubas nei Čina!
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Rakša @ 2011 12 12, 19:31)
O rusai rašo cimtovaja  (cimt) g.gif pas mane net dokumentuose taip parašyta  smile.gif
*

pas danu dokuose raso fawn, vokieciai raso fawn arba cinnamon. Rusu nezinau, pas mane is ten tik juodas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vykintta @ 2011 12 12, 18:33)

cia Toto?
*

Wiski Blek Djalo
Neįminta mįslė
QUOTE(lunatike @ 2011 12 12, 20:43)
user posted image
Sakiau ,nežadinti .
*

ne per karsta jam lovoj biggrin.gif
lunatike
Aš irgi nesuprantu ,kaip jai nekaršta .Pastoviai i lova braunasi . biggrin.gif
Vykintta
QUOTE(GUFISS @ 2011 12 12, 19:47)

user posted image
*

uzjauciu ..... console.gif
Papildyta:
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 12, 21:09)
aciu,kad domiesi,gruodzio 22d,. operuosime ir kastruosime,visi gaili delto ramziuko biggrin.gif
Papildyta:

nezinau,koks jo ugis ,prasom is sono ir ne is sono  biggrin.gif nuotraukos nera geros kokybes ,fotografuota is mobilaus mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
*

grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Eve, nereikia man paaiskinimu is virsaus ar is apacios fotografuota.
Papildyta:
QUOTE(lunatike @ 2011 12 12, 22:42)
Aš irgi nesuprantu ,kaip jai nekaršta .Pastoviai i lova braunasi . biggrin.gif
*

karaliai jie pas tave namuose smile.gif

egypt.gif didis.gif
Mileta
[quote=GUFISS,2011 12 12, 19:47]

GUFIS užuojauta verysad.gif nuostabus šuniukas verysad.gif
Akcentas_chow_chow
Neįminta mįslė, o Ramzis antsvorio neturi kartais ? Nuotraukose atrodo toks storas gerokai, ar cia kailio labai daug ?
Mileta
[quote=Neįminta mįslė,2011 12 12, 21:09]

Gražūs Ramziukas wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=lunatike,2011 12 12, 21:43]

Lunatike , bet jau Maklaudo plaukuotumas wub.gif wub.gif wub.gif man tokie plaukuoti thumbup.gif
Akcentas_chow_chow
cia viena mergyte is paciu maziausiu

Elen
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Mileta @ 2011 12 13, 13:07)

Lunatike , bet jau Maklaudo plaukuotumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man tokie plaukuoti  thumbup.gif
*

pamatytum tu ji realiai!!!!
Vitra
Gal galit padėt prisiminti, kokie pirmosios rujos požymiai? g.gif
lunatike
Mažoji ruošiasi jau rujoti?

Mileta ,tikrai tau reiktu ji pamatyti biggrin.gif .Gauru kalnas .Veterinarui kai reikejo temperatūra pamatuoti ,ieškojo ,ieškojo kur termometra kišti ,pakele galva ir uždave klausyma .''Ar jis šika? ;; biggrin.gif
Vitra
QUOTE(lunatike @ 2011 12 13, 11:46)

Mileta ,tikrai tau reiktu ji pamatyti  biggrin.gif .Gauru kalnas .Veterinarui kai reikejo temperatūra pamatuoti ,ieškojo ,ieškojo kur termometra kišti ,pakele galva ir uždave klausyma .''Ar jis šika? ;; biggrin.gif
*

Man toks įtarimas... O taip norėjom į parodą nuvažiuot... sad.gif

Oi, Lunatike, ir man kartais kyla klausimas, kaip jie sugeba neišsitept biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 11:05)
Neįminta mįslė, o Ramzis antsvorio neturi kartais ? Nuotraukose atrodo toks storas gerokai, ar cia kailio labai daug ?
*

na sveria jis dabar 22kg,tai nemanau kad turi g.gif fizinio kruvio gauna pakankamai ryte,diena, vakare,eina i lauka po 30-40min,maisto neribojam ax.gif
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 13, 14:15)
na sveria jis dabar 22kg,tai nemanau kad turi g.gif fizinio kruvio gauna pakankamai ryte,diena, vakare,eina i lauka po 30-40min,maisto neribojam ax.gif
*

jei stuburas jauciasi tada gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2011 12 13, 13:53)
Man toks įtarimas... O taip norėjom į parodą nuvažiuot... sad.gif

Oi, Lunatike, ir man kartais kyla klausimas, kaip jie sugeba neišsitept biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*

niekas nedraudzia eiti rujojant, as seniau irgi ziuredavau, jei rujoja neidavau, bet ziuriu kad be proto daznai atvedamos kales, kurios rujoja, i parodas
Neįminta mįslė
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 12:20)
Papildyta:
*

jauciasi, bet is tikruju toj nuotraukoj storokas atrodo,kartais tos nuotraukos buna apgaulingos,pvz realiai ryzesnis jis smile.gif
Vitra
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 12:20)
Papildyta:

niekas nedraudzia eiti rujojant, as seniau irgi ziuredavau, jei rujoja neidavau, bet ziuriu kad be proto daznai atvedamos kales, kurios rujoja, i parodas
*

Tai nedraudžia, bet man pačiai bus nepatogu ir patinų balamutint nesinori, mes tik socializuotis norėjom, ne į ringą, tai palauks kitų kartų smile.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(lunatike @ 2011 12 12, 20:43)
*

bet kaip jusiskiai megsta ant lovu issitaisyt,saviski kartais uzsikeliam ,tai pabuna ilgiausiai 10min ir viskas biggrin.gif
Akcentas_chow_chow
pabegimas nuo vaiku, itariu ji per diena kai manes nebuna ir guli taip, nes vis kada begrisciau dar silta vieta buna, Dolcei lova yra viskas. Matomai Cinai ta pati perdave biggrin.gif
user posted image
Vykintta
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 13:33)
pabegimas nuo vaiku, itariu ji per diena kai manes nebuna ir guli taip, nes vis kada begrisciau dar silta vieta buna, Dolcei lova yra viskas. Matomai Cinai ta pati perdave biggrin.gif
user posted image
*

Yummis siandien 2h nakties sugalvojo pazaisti!!! doh.gif
uzsoko ant lovos,prikele mane, nulaize negyvai, atsinese zaisla,istrauke jam viskas akis..o paskui prasesi atsigules ant sono,kad glostyciau pilva, nes jei neglostydavau,atsisukdavo ir ziuri,tipo eeee, nenustojam, negana man schmoll.gif
..jeigu nuluzdavau,pradedavo laizyti veida..

zodziu smagi naktele.. lotuliukas.gif

p.s. o viso to reziume,nes jam neleidau miegoti savo vietoje, pagalve uzstaciau,kad neitu ten, nes ten siandien jam nebuvo galima miegoti..
jeigu as nemiegu- tu irgi nemiegosi.
Papildyta:
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 12:09)
cia viena mergyte is paciu maziausiu

Elen
user posted image

o veidukas jetauuuu 4u.gif

Lunatikes Maklaudas tikrai begalo grazus suo!!! ne per foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 13, 13:15)
na sveria jis dabar 22kg
*

reikia ir mums pasisverti,idomu pasidare g.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(Vykintta @ 2011 12 13, 12:49)
Yummis siandien 2h  nakties sugalvojo pazaisti!!!  doh.gif
uzsoko ant lovos,prikele mane, nulaize negyvai, atsinese zaisla,istrauke jam viskas akis..o paskui prasesi atsigules ant sono,kad glostyciau pilva, nes jei neglostydavau,atsisukdavo ir ziuri,tipo eeee, nenustojam, negana man  schmoll.gif
..jeigu nuluzdavau,pradedavo laizyti veida..

zodziu smagi naktele..  lotuliukas.gif

p.s. o viso to reziume,nes jam neleidau miegoti savo vietoje, pagalve uzstaciau,kad neitu ten, nes ten siandien jam nebuvo galima miegoti..
*

koks isdykes Yummis biggrin.gif musu daug ramesnis,ant lovos paklotos isvis net nebando lipt,gal todel ,kad nuo mazens nepratinom g.gif pilveli irgi megsta ,kad glostytume,daznai vartosi,maivosi atsigules ant nugaros,nes zino,kad neatsilaikysim ir eisim ji myluot biggrin.gif
Rakša
QUOTE(lunatike @ 2011 12 13, 11:46)

Mileta ,tikrai tau reiktu ji pamatyti  biggrin.gif .Gauru kalnas .Veterinarui kai reikejo temperatūra pamatuoti ,ieškojo ,ieškojo kur termometra kišti ,pakele galva ir uždave klausyma .''Ar jis šika? ;; biggrin.gif
*

laugh.gif laugh.gif
Vykintta
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 13, 14:04)
koks isdykes Yummis biggrin.gif musu daug ramesnis,ant lovos paklotos isvis net nebando lipt,gal todel ,kad nuo mazens nepratinom  g.gif pilveli irgi megsta ,kad glostytume,daznai vartosi,maivosi atsigules ant nugaros,nes zino,kad neatsilaikysim ir eisim ji myluot biggrin.gif
*

kol mazas buvo buvo ramus miegodavo daug ir tik vakare zaizdavo,o dabar visas 24 h per para, nezinai ko is jo tiketis bigsmile.gif
o dar prisiminiau, nakti kol jis maivesi ten, tai nustumiau nuo lovos, tai jis nuejo, atsidare vonios duris,atsinese kojne ir ziuri i mane, matai matai,atsinesiau,o dabar zaidziame doh.gif lotuliukas.gif
Akcentas_chow_chow
QUOTE(Vykintta @ 2011 12 13, 17:09)
kol mazas buvo buvo ramus miegodavo daug ir tik vakare zaizdavo,o dabar visas 24 h per para, nezinai ko is jo tiketis  bigsmile.gif
o dar prisiminiau, nakti kol jis maivesi ten, tai nustumiau nuo lovos, tai jis nuejo, atsidare vonios duris,atsinese kojne ir ziuri i mane, matai matai,atsinesiau,o dabar zaidziame doh.gif  lotuliukas.gif
*

su ta kojine manau turejo kai ka kita galvoje:-Pabandyk nezaisti pamatysi kaip kojine mirs!
Vykintta
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 16:10)
su ta kojine manau turejo kai ka kita galvoje:-Pabandyk nezaisti pamatysi kaip kojine mirs!
*

kojne jam nera tokia svarbi, bet zaislai turintis akis ir nosi, kuriuos galima islupti,didziausias dziaugsmas, jam valgyti neduok, duok akis islupti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mileta
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 13, 16:10)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lunatike @ 2011 12 13, 12:46)

*

Norėčiau, tykiuosi kada suorganzuosim kokį pasisėdėjimą mirksiukas.gif mirksiukas.gif
bulle
oi tas Maklaudas ne tik grazus ir plaukuotas,bet oi koks pyyyyktas ax.gif geriau nelyst i akis jam biggrin.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(Akcentas_chow_chow @ 2011 12 12, 07:40)
Mėlyna
user posted image
*

koks ispudingas wub.gif gyvai net neteko matyti melyno ciau ciau sad.gif
Rakša
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 13, 16:50)
koks ispudingas wub.gif gyvai net neteko matyti melyno ciau ciau sad.gif
*

Daug ką praradai tongue.gif

va mano ciocė cool.gif kontrastas su juodu biggrin.gif

user posted image
Vykintta
QUOTE(Rakša @ 2011 12 13, 18:02)
Daug ką praradai  tongue.gif

va mano ciocė  cool.gif kontrastas su juodu  biggrin.gif

user posted image
*

labai labai labai ispudinga cioce mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Neįminta mįslė
QUOTE(Rakša @ 2011 12 13, 17:02)
Daug ką praradai  tongue.gif

va mano ciocė  cool.gif kontrastas su juodu  biggrin.gif
*

jusu cioce labai grazi,ispudingas kailis didis.gif bet man ji ne melyna ,o pilka palyginus su ta pirma melyno ciauciaus nuotrauka,turbut realiai melynesne smile.gif
Rakša

QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 12 13, 17:32)
jusu cioce labai grazi,ispudingas kailis didis.gif bet man ji ne melyna ,o pilka palyginus su ta pirma melyno ciauciaus nuotrauka,turbut realiai melynesne  smile.gif
*

tai mėlyna ir yra pilka doh.gif ,jie visi vienos spalvos, dokumentuose rašo blue,o spalva kaip rusų mėlynojo katino....labai priklauso nuo fotografo, ir jo aparato,nuo apšvietimo ir aplinkos, jei lauke tai dar nuo to ar saulėta diena ar apsiniaukusi.. kiek turiu foto,vis kitas atspalvis..

user posted image
Papildyta:
O čia profesionalios foto
Neįminta mįslė
QUOTE(Rakša @ 2011 12 13, 17:58)
*

ten jus nuotraukoj apsikabinusi ciau ciau? smile.gif labai grazi tuomet esate laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.