rugiagele26
2011 12 13, 11:19
Megi Simpson
2011 12 13, 14:42
QUOTE(naitas @ 2011 12 13, 15:35) būtent  tolygiai pasiskirstęs degintas cukrus daro šitos tešlos skonį nepakartojamu   as net gi dedu dvigubai, nei rekomenduoja recepto autore, ne tiek del spalvos (nors ir ji labai grazi gaunasi) kiek del skonio Siemet mastau meduolius pagal naujai rasta receptuka isbandyti. Radau 2004 metu "Darbstuoleje" Florentisku meduoliuku recepta, gan idomus pasirode  Jai kam idomu bus, galesiu nurasyti, ten su migdolais, dziovintom vysnio, apelsinu zieve, turetu buti labai kalediski
Man vis tiek neaišku su tuo degintu cukrum  Supyliau aš jį iš keptuvės į margariną, ant garų kaitint ir sušoko tas cukrus į gabaliukus, kurie taip ir neištirpo, užkniso maišyt  Antrai porcijai jau nedeginau  Per daug prideginau, kad iki skystumo?
Truputukas, atsiprasau kad per velai atsakau, ten turejo buti 200 g medaus As vakar zminkiau tesla pagal si recepta , ir padejau i saldytuva bresti: Imbieriniai sausainiai Kalėdoms 5 stiklinės miltų, (dejau siek tiek daugiau, nes labai lipo prie ranku) 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė natūralaus arba dirbtinio medaus, 250 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukšteliai kakavos, 2 šaukšteliai cinamono, 2 šaukšteliai maltų gvazdikėlių, 1 šaukštelis imbiero miltelių, žiupsnelis druskos. Kambario temperatūros sviestą sudėti į puodą, sumaišyti su cukrumi, prieskoniais, kakava ir medumi. Pakaitinus nukelti puodą nuo ugnies ir leisti atvėsti. Atvėsusią masę sukrėsti į gilų indą ir plakti mikseriu, plakant įmušti kiaušinius. Po to mediniu šaukštu maišant pamažu suberti miltus, baigti minkyti rankomis. Išminkius suspausti į kamuoliuką, suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti nakčiai šaldytuve. Tokią tešlą galima šaldytuve laikyti net iki dviejų savaičių. Kai užeina noras kepti sausainius, tešlą reikia plonai iškočioti (2-4 mm)ant miltais pabarstytos lentos. Tada supjaustyti ar su formelėmis išspausti figūrėles, sudėti į kepimo popieriumi išklotą ar miltais pabarstytą skardą. Kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje apie 6-10 min. Kai atvėsta galima papuošti glajumi. Skanaus Kepsiu siuos sausainius kada noras uzeis Klausimas del meduoliu  ar pagal visus receptus ispektus meduolius galima laikyti iki Kaledu ? nezinau kad pradet kept, bijau palikti paskutinei minutei, kad butu sviezi, ir paskui nespeti  o kaip su sausainiais imbieriniais ? Pagal auksciau ikelta recepta tesla galima laikyt saldytuve net iki dvieju savaiciu, o kaip jau iskeptus ?
evuxiene
2011 12 13, 15:53
mergaites pagelbekit kiek dejot miltu kas kepet pagal Neryte meduolius, tas sakinys kad deti tiek kad butu galima isminkyti tesla, man kazkoks kosmosas, megstu tiksluma
Megi Simpson
2011 12 13, 15:58
QUOTE(Song @ 2011 12 13, 16:35) Man vis tiek neaišku su tuo degintu cukrum  Supyliau aš jį iš keptuvės į margariną, ant garų kaitint ir sušoko tas cukrus į gabaliukus, kurie taip ir neištirpo, užkniso maišyt  Antrai porcijai jau nedeginau  Per daug prideginau, kad iki skystumo? Net nezinau ka ir pasakyt, man is pirmo karto gavosi gerai, aisku pamaisyti tai reik nemazai  O padeginu, tai tik tiek, kad visas istirptu ir graziai paruduotu, ne iki juodumos. QUOTE(Lu Lu @ 2011 12 13, 16:38) Klausimas del meduoliu  ar pagal visus receptus ispektus meduolius galima laikyti iki Kaledu ? nezinau kad pradet kept, bijau palikti paskutinei minutei, kad butu sviezi, ir paskui nespeti  o kaip su sausainiais imbieriniais ? Pagal auksciau ikelta recepta tesla galima laikyt saldytuve net iki dvieju savaiciu, o kaip jau iskeptus ?  As paprastai kepu meduolius pries suvartojima, nelaikiau ilgiau, kaip savaite, bet manau nieko nenutiktu jiems iki Kaledom jau keptumete dabar, nes medus naturalus konservatas, nesugestu. Del dirbtino medaus nezinau
Sveikos, su artėjančiomis šventėmis Kaip ir kasmet prikepėme su vaikais meduoliukų pagal bea, man jie geriausi Vaišinkitės  P.S. spalvos "ramesnės" čia kažkaip ryškios labai
powerpuff
2011 12 13, 17:26
Kažkas čia ieškojo tokios kaip lentos sausainiam kept, o ne atskirų formelių, tai mačiau RIMI jų yra, padėta prie plastikinių dėžučių ir bliųdų visokių, 10 litų su centais kainuoja
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 13, 15:58) As paprastai kepu meduolius pries suvartojima, nelaikiau ilgiau, kaip savaite, bet manau nieko nenutiktu jiems iki Kaledom jau keptumete dabar, nes medus naturalus konservatas, nesugestu. Del dirbtino medaus nezinau  Aciu, kazkaip reikia jau galvot apie meduolius sventems, kad paskui netektu kepti paskutine diena  Nes dabar bandau vienus, kitus, imbieriukus, ziuriu kurie patiks labiausiai Evuxiene, man nesigavo meduoliai pagal Neryte, jauciu miltu perdaug idejau  mes minkiau tesla dar silta, ir atrode ji kad vis limpa prie ranku, tokia minksta, o paskui kai atsalo, tavo labai kieta. tai manau reik atvesinti gerai tesla, kai nuimat nuo virykles, ir tada miltus det  bet gal kas matavo kiek is viso miltu gaunas ?
Megi Simpson
2011 12 13, 18:03
QUOTE(Lu Lu @ 2011 12 13, 18:41) Aciu, kazkaip reikia jau galvot apie meduolius sventems, kad paskui netektu kepti paskutine diena  Nes dabar bandau vienus, kitus, imbieriukus, ziuriu kurie patiks labiausiai As siandien ar ryt kepsiu bandomaji namuka, ir jai iseina, tada savaitgali kepsiu jau sventem, tik be klijavimo ir puosybos  Kepsiu tikriausiai pagal Cipciuka, vis gi isbandytas receptas, tik sodos maziau desiu, kad smarkiai nesideformuotu
*Elmyra*
2011 12 13, 18:21
QUOTE(Song @ 2011 12 13, 16:35) Man vis tiek neaišku su tuo degintu cukrum  Supyliau aš jį iš keptuvės į margariną, ant garų kaitint ir sušoko tas cukrus į gabaliukus, kurie taip ir neištirpo, užkniso maišyt  Antrai porcijai jau nedeginau  Per daug prideginau, kad iki skystumo? Kepiau ir as meduoliukus pagal Cypciuka, su tuo degintu cukrumi privargau taip pat, bet padeginus ji kai suskysteja dar ipilkit vandenuko karsto nedaug ir tada graziai issimaiso viskas, pati taip padariau po 4 sausktu padeginimo ir susokimo idejus i tirpinta margarina ir kiausiniu "tyrele"  dekinga esu mmergytei uz greitas konsultacijas, tai atbegau su jumis pasidalinti siomis ziniomis O meduoliukus dar tikrai kepsiu nes jie tiesiog dingsta akyse, nors ir paslepiau spinteleje, bet nuo tokiu skruzdeliuku nieko nepaslepsi
rugiagele26
2011 12 13, 19:28
Tai va, mazdaug toks gavosi mano namas  truksta man cia eglutes, ar kokio senio besmegenio. Dalipdysiu kuria diena. Ir dumus is vatos buvau uzdejus, ale kazkaip baisiai atrodo. Bet ir ta varianta padarysiu man regis dar. Duru ner, nes per mazas padariau, ir man jos jau ten kazkaip nesiziurejo. Jei kepsiu ka nors, tai iskepsiu dar ir duris.. bet jau darbelio... tai kaip sakiau, pirmas ir paskutinis..  Papildyta:Aaa,dar i vidu idesiu zvakute, ir tamsoj zibes. Tik va i ta mazesni namuka neis ikist, nes gi ten siena, rupuzke...
<LaPeLis>
2011 12 13, 19:51
stai mano nameliukai  o kaip jus padarot spalvota glaju?
Manieji, pagal Askulia. Skanus, traskus, as dar dejau sokolado drozliu jau i kociojama tesla. Praejusiais metais dariau pagal kitoki recepta, tik neatsimenu kuri, tai pati tesla kazkaip neskaniai kvepejo, gal todel kad tada sviesta dejau, o si karta sojos margarina. Cia sunaudota puse teslos is nurodytu recepte normu, dar tiek pat kepsiu veliau.
špingaletka
2011 12 13, 20:39
Labai dailus namukas, rugiagele, neveltui tiek pastangų įdėta. Šaunuolė.
truputukas
2011 12 13, 21:30
QUOTE(Lu Lu @ 2011 12 13, 16:38) Truputukas, atsiprasau kad per velai atsakau, ten turejo buti 200 g medaus Nieko- jau sausainiai iskepti- tik gaila,kad vietoj medaus cukru dejau  Skanus gavosi- bet matyt ne tiek tikrieji imbieriniai....Kazin artai turi daug itakos??? Tai gal sia partijaduotsuvalgyti,o iskeptikitus....Ale taip tingiu...
Aurore_
2011 12 13, 21:52
rugiagele26, nuostabiai pasidarbavai, ir sakai pirmą kartą? Vadinasi, pirmas blynas neprisvilęs  Uoj, aš tai namukui neįsivaizduoju kada pribręsiu. Meduolius dar tik treti metai kepu, tai namukui tikrai dar tiek reikės kol prisiruošiu  Tiesa, sakė kažkas, kad nors ir gyriausi, kad meduoliai minkšti, bet jie apkietės. Šitą tai žinau, bet svarbu jie jau iškepę ir atvėse minkšti, nes pernai kai kepiau man jie kieti buvo, kieti ir liko, tai teko tetoms ir dėdėms dantis laužytis
Megi Simpson
2011 12 13, 21:58
Rugiagele, labai smagus namukas gavosi  Kad man bent kiek panasiai is pirmo sykio gautus
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 13, 20:28) bet jau darbelio... tai kaip sakiau, pirmas ir paskutinis.. Oi, nesakyk, kad pirmas ir paskutinis  . Aš irgi taip sakiau preitais metais, o šiais - vėl kepiau, ir ne vieną, o du. O namukas labai gražus Papildyta:QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 12 13, 20:51) stai mano nameliukai  o kaip jus padarot spalvota glaju?  Visai mieli namukai, tik langelius kažkaip kitaip būčiau padariusi - pertvarėles kokias ar pan. Spalvotą glajų aš dariau taip: išsiplaku paprastą baltą glajų (kiaušinio baltymas su cukraus pudra), ir į tą masę įspaudžiu konditerinių dažų pieštukų masės. Jei daug ant gaminio naudoju tų dažų - vaikams nebeduodu to sausainio. Man išvis gražiausi baltu glajum puošti sausainiai.
egzotikaa
2011 12 13, 23:22
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 13, 17:28) Tai va, mazdaug toks gavosi mano namas . bet jau darbelio... tai kaip sakiau, pirmas ir paskutinis.. labai grazus namukas o pskutinis jusu sakinys mane nugasdino, pradedu abejoti ar ji kepti  bet cia jusu labai didelis tas namukas, as galvoju gal simboliskai maziuka ta namuka padaryti tik QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 12 13, 17:51) stai mano nameliukai  o kaip jus padarot spalvota glaju? fainuoliai nameliukai, tik man irgi langiukia kliuva, kazkaip reiktun patobulinti juos o ruzava spalva as isgaunu is triju lasu saldytu melyniu sulciu (daugiau dedant labai jau intensyvi, negrazi buna  ) ir labai skanu ir vaikams galima valgyti
<LaPeLis>
2011 12 13, 23:55
QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 14, 00:22) labai grazus namukas o pskutinis jusu sakinys mane nugasdino, pradedu abejoti ar ji kepti  bet cia jusu labai didelis tas namukas, as galvoju gal simboliskai maziuka ta namuka padaryti tik fainuoliai nameliukai, tik man irgi langiukia kliuva, kazkaip reiktun patobulinti juos o ruzava spalva as isgaunu is triju lasu saldytu melyniu sulciu (daugiau dedant labai jau intensyvi, negrazi buna  ) ir labai skanu ir vaikams galima valgyti  kaip pirmieji namukai tai uztai ir netobuli  bandysiu kept arba meduoliukus arba maziukus namukus, bet bijausi kad laikas tirpsta..  o su melynem gera mintis, aciu labai, ir naturalu ir skanu ir aisku grazu
svajone*
2011 12 14, 01:14
QUOTE(Song @ 2011 12 13, 16:35) Man vis tiek neaišku su tuo degintu cukrum  Supyliau aš jį iš keptuvės į margariną, ant garų kaitint ir sušoko tas cukrus į gabaliukus, kurie taip ir neištirpo, užkniso maišyt  Antrai porcijai jau nedeginau  Per daug prideginau, kad iki skystumo? Po pirmo pabandymo ,kai teko valanda ta cukru ant garu makaluot,jau pernai metais i jau padeginta cukru dedu didesne dali margarino,o i puoda ant garu dedu medu ir pora saukstu margarino,dar siek tiek cukraus. I deginta cukru idedi margarina ,gerai ismaisai,kol pasidaro daugmaz vienalyte mase ir pili i ta dubeni ant garu(jau gerai pasilusi) Man degintas cukrus prideda pacio paciausio ir tikriausio skonio meduoliams.Net kepdama pagal recepta,kur dali miltu reikia uzplikyt,deginu puse cukraus ir darau tuo paciu principu,o su kita puse jau plaku kiausus QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 13, 20:28) Tai va, mazdaug toks gavosi mano namas Saunuole  Visai nepasakyciau,kad pirmas namelis  O idejus zvakele i vidu man labiausia patinka tai,kad taaaaaaip skaniai kvepet pradeda
Linucia
2011 12 14, 02:16
Rugiagele, nuostabų namuką iškepei-suklijavai-dekoravai  sakyčiau - pavyzdinis meduolinis namukas!  Ar stogo čerpės is Cini-Mini sausų pusryčių? Aš taip pat esu iškepusi ir jau suklijavusi, liko tik padekoruoti  Stogui nusipirkau Cini-Mini, bet kai atidariau pakelį, jie man lyg per smulkūs pasirodė?
erikiuxxx
2011 12 14, 03:51
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 13, 19:28) SUPERINIS tavo namukas o pagal koki receptuka kepei ? ir kiek laiko darei si nameli ?
rugiagele26
2011 12 14, 08:39
Aciu uz ivertinima Bandysiu atsakyti i klausimus.. Taip, naudojau cini mini berods, braskiniai. Labai jau smulkus.. uztai ir sakau, kad su tuo stogu gal ilgiausiai uztrukau.. Detales kepiau is Cipciuko meduoliu teslos. Jis pas mane tikrai didelis.. gi galejau daryt detales perpus mazesnes  net paskui paziuresiu matmenis. Bet man regis tas padeklas 40 cm skersmens, ant kurio padetas namukas. Na tikrai namams jaukumo priduoda tokie kepiniai. Iejau siandien i kambari, tai kvapas  ypac nuo tu cini mini  pas mus jis padetas matomoj vietoj, na daznai praeinamoj  O del laiko.Tai viena diena iskepiau sienas-gan greit tas vyko. Kita diena sulipdziau, ir palikau kad sudziutu. Kita diena praktiskai viska papuosiau... kokias 3 val gal uztrukau  siaip is tikro neuzima daug laiko palyginus, tik va ta stoga galima butu is kokiu didesniu detaliu lipdyt, jei buna  man kamina labai patiko lipdyt
Megi Simpson
2011 12 14, 10:51
QUOTE(arune @ 2011 12 13, 23:30) tik langelius kažkaip kitaip būčiau padariusi - pertvarėles kokias ar pan. Jai galit, pakomentuokit prasau del tu pertvaru  ar jas iskatro pries kepant tokias ispjauti ar paskiau iskepus prilipdyti?  Galvoju jai pries kepant, tai ar nepasipus jos ir langeliu gali nebelikt
rugiagele26
2011 12 14, 10:53
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 14, 10:51) Jai galit, pakomentuokit prasau del tu pertvaru  ar jas iskatro pries kepant tokias ispjauti ar paskiau iskepus prilipdyti?  Galvoju jai pries kepant, tai ar nepasipus jos ir langeliu gali nebelikt  Mano langu pertvareles iskart pries kepant darytos.Nieks neissipucia..
Megi Simpson
2011 12 14, 10:55
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 14, 09:39) va ta stoga galima butu is kokiu didesniu detaliu lipdyt, jei buna  man kamina labai patiko lipdyt  Kad bendras vaizdas to stogo labai proporcingai atrodo  didesnes cerpeles jau ne taip graziai atrodytu  O kad darbelio daug, tai tikiu Kaminas labai profesionaliai ismurytas Papildyta:QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 14, 11:53) Mano langu pertvareles iskart pries kepant darytos.Nieks neissipucia.. O jus sodos gal maziau dejot, nes man pagal cipciuka, tai nemazai pakyla. Galvoju namukui puse normos deti.
rugiagele26
2011 12 14, 11:15
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 14, 10:55) Kad bendras vaizdas to stogo labai proporcingai atrodo  didesnes cerpeles jau ne taip graziai atrodytu  O kad darbelio daug, tai tikiu Kaminas labai profesionaliai ismurytas Papildyta:O jus sodos gal maziau dejot, nes man pagal cipciuka, tai nemazai pakyla. Galvoju namukui puse normos deti. Dejau kiek parasyta. Tik as kociojau plonai, todel daug neissipute. Na namelio statymas man kaip ir pagal specialybe
Megi Simpson
2011 12 14, 11:30
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 14, 12:15) Dejau kiek parasyta. Tik as kociojau plonai, todel daug neissipute. Na namelio statymas man kaip ir pagal specialybe  Zinosiu Rimtai? O man pastatytu nameliu kontrole (cia jau biski OT )
rugiagele26
2011 12 14, 12:03
Jo, esu baigus statyba. konkreciau geotechnika  nusimanau bent jau namu pamatuose siek tiek
Sveikos kepejeles, Susigundziau kepti namuka. Ir labai reikia patarimo su glaistu... Radau toki recepta glaistui: 3 baltymai, 750 pudros, ir as ziople idejau 300 gr maziau. Klausimas, ar man glaistas lips? Dziut dzziuna, bet ar bus tvirtas? Dabar sedziu ir galvoju, suklijuot suklijavau, o isimsiu dantu krapstukus subires mano namukas ar ne? Gal yra galinciu patarti ar pakomentuoti?
˜ª¤Julija¤ªI
2011 12 14, 12:58
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 14, 11:51) Jai galit, pakomentuokit prasau del tu pertvaru Mano vieno namuko langelis va toks:  o kito tokie langeliai:  t.y. su pertvarėlėm. Beje, pertvarėles padariau ant jau iškepto namelio - buvo "įstiklinti" langeliai, kaip pirmoj foto... ant "stiklo" priklijavau glajumi šiaudelių gabaliukus.
Megi Simpson
2011 12 14, 13:24
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 14, 13:03) Jo, esu baigus statyba. konkreciau geotechnika  nusimanau bent jau namu pamatuose siek tiek   Ziuresim, kaip ar man ne bus geda savo architekturini sedevra parodyt QUOTE(arune @ 2011 12 14, 14:00) Mano vieno namuko langelis va toks: o kito tokie langeliai: t.y. su pertvarėlėm. Beje, pertvarėles padariau ant jau iškepto namelio - buvo "įstiklinti" langeliai, kaip pirmoj foto... ant "stiklo" priklijavau glajumi šiaudelių gabaliukus. Labai ispudingai tie stikliniai atrodo  bandysiu kaip rugiagele iskarto ispjaustyti su pertvarelem ir istiklinti. O ta stikla iskarto pries kepant iberiat, ar jau kiek pakepus? Nes viena zurnale skaiciau, kad pirma siek tiek apkepti reikia meduoli, o paskiau bombonkiu iberti pries pabaiga Kaip tuos varveklius padarot?
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 12 14, 14:24) O ta stikla iskarto pries kepant iberiat, ar jau kiek pakepus? Nes viena zurnale skaiciau, kad pirma siek tiek apkepti reikia meduoli, o paskiau bombonkiu iberti pries pabaiga Prieš baigiant kepti geriausia suberti. Vienus sausainius kepant iš anksto sudėjau saldainius, tai jie ten išsiliejo per kraštus, ves virė - kunkuliavo... Varveklius tai paprastai - kabinau su šaukštu glajų ir leidau natūraliai nubėgt - kaip nubėgo, taip ir liko.
Rugiagele, namukas fantastiskas Parodysiu ir as saviskius, vakar sulipintus  Bei meskinu armija vaikui i darzeli ir meduoliai meduoliai meduoliai
˜ª¤Julija¤ªI
2011 12 14, 14:08
rugiagele26
2011 12 14, 15:33
irmuliuke
2011 12 14, 16:29
QUOTE(vivir @ 2011 12 14, 14:38) Rugiagele, namukas fantastiskas Parodysiu ir as saviskius, vakar sulipintus  Bei meskinu armija vaikui i darzeli ir meduoliai meduoliai meduoliai  gal galit aprasyt tiksliai kaip eglute padaret, kur tarp nameliu? pagal koki receptuka?
Adlim'a
2011 12 14, 16:35
Nuostabūs visų nameliai ir sausainėliai. Šiandien bandysim ir mes su sūneliu išsikepti Kalėdinių sausainiukų, o jei spėsiu, reiks ir namelį sulipdyt. Pernai va toks buvo mano pirmasis blynas:  Šiemet norėčiau pabandyti su išpjaustytais lagais. Mačiau namelių pavyzdžių, kur pro langus matosi kaip šviečia švieselė. Sakykit, kas tai? Žvakutė, jaučiu, ištirpdytų glajų...  Tai ką ten deda, kad šviestų?
http://www.kuharka.ru/talk/deco/pryanik/7462.html Daug kalediniu nameliu. Yra receptas teslos, ismatavimai.
QUOTE(irmuliuke @ 2011 12 14, 17:29) gal galit aprasyt tiksliai kaip eglute padaret, kur tarp nameliu? pagal koki receptuka? Cia is tos pacios meduolines teslos eglute. Bet snd jau uzsiminkiau tesla lietuviskai eglei, tai veliau kepsiu. Receptas pirmam pusl.
QUOTE(Adlim'a @ 2011 12 14, 17:35) Šiemet norėčiau pabandyti su išpjaustytais lagais. Mačiau namelių pavyzdžių, kur pro langus matosi kaip šviečia švieselė. Sakykit, kas tai? Žvakutė, jaučiu, ištirpdytų glajų...  Tai ką ten deda, kad šviestų? Na, neištipdė! Mano namukas vakar atlaikė pusvalandžio trukmės žvakutės degimą viduj ir nieko  . O kai "šviečia" langeliai - koks grožis! Nuotraukoj didžiojo namuko viduje matosi žvakutė (neuždegta).
Adlim'a
2011 12 14, 17:14
O, tai šaunu, reiks pabandyti ir man uždegt žvakutę  Ačiū, Arūne
rabelkyte
2011 12 14, 18:14
QUOTE(arune @ 2011 12 14, 18:10) Na, neištipdė! Mano namukas vakar atlaikė pusvalandžio trukmės žvakutės degimą viduj ir nieko  . O kai "šviečia" langeliai - koks grožis! Nuotraukoj didžiojo namuko viduje matosi žvakutė (neuždegta). Tas didelis ponu namas, o tas mazesnis tarnu ? Labai grazus visu meduoliai, nameliai , eglutes ir visi kepiniai  man reiks kuria diena vel kept meduoliu, o kita savaite pradet dekoruot
*Elmyra*
2011 12 14, 20:03
Negaliu atsiziureti kaip jus graziai tuos namukus padarot, na siais metais gal jau nebesugebesiu, cia reikia pribresti bet kitais jau manau busiu pasiruosusi
Pliushke
2011 12 14, 20:18
Namelių graaažumas nerealus  . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam. Labai labai gražūs visų namukai
iskepiau ir as sian,jau stovi sulipdytas,ryt po fotosesijos atvilksiu  dar naujiena tokia dariau vainikus ant stalo is meduoliu, ryt irgi prizadu ryte sudet  ir reziume ziauriai pavargau Rugiageles namas  Arunes  Adlimós  zo visos kruopstuoles,kantruoles saunuoles
QUOTE(Pliushke @ 2011 12 14, 21:18) Namelių graaažumas nerealus  . Baigiu ir aš susigundyt rizikuot daryt namuką, bet jau šiemet turbūt šaukštai po piet, eksperimentą nukelsiu kitiem metam. Labai labai gražūs visų namukai  Ko del saukstai po pietu??? Viena diena issikepat detales, o kita klijuojat ir dekoruojat O as snd privargau su lietuviska egle, uzsiminkiau teslos is puses normos, tai issikepiau zvaigzdutes 4 eglaitem ir dar liko puse teslos  Ryt diena, reiks uzbaigt kept, o vakare daryt glaju ir klijuot
|
|