Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Energy Time" Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Salsa
Jau trečią mėnesį lankau užsiėmimus "Energy Time" šokių studijoje. Pradėjau nuo Pilates dance treniruočių, pasirodė per mažai - tai dar ir aerobiką lankyti ėmiau. Dabar, pamačiusi skelbimą apie naują kalanetikos grupę, vėl netveriu savyje: gal irgi išbandyti? Kažkaip pagavo mane jų kabliukas - treniruotės patinka, o ir rezultatą jau oho kaip jaučiu.

Gal yra daugiau lankančių? Smalsu, kaip kitos treniruotės sekasi - barre-strech, zumba, kalanetika...
Twiggy
Aš pradėsiu lankyti kalanetiką. Kaip trenerė?
Salsa
Aš lankau aerobiką ir pilatesą, juos veda kitos trenerės. Su kalanetika dar tik gundausi pabandyt, kas tai per daiktas, bet nuolat lankyt, greta anų dviejų užsiėmimų, nelabai galėsiu - vis dėlto dar ir dirbt reikia...

Bet šiaip pats klubas, atmosfera man labai labai patinka. Ir bent jau aerobikos ir pilateso trenerės - super thumbup.gif
Gamteka
Sveikos, as ir siandien beta.lt abonimenta i kalanetika nusipirkau.. Tik kazko bloga nuojauta apeme, nes tik nusipirkus pamaciau, kad 19h neformuojamos grupes.. ar tik nebusiu pinigus i bala ismetus? sad.gif
Salsa
Manau, kad viskas bus gerai wink.gif Tiesiog ten tikriausiai jau yra reikiamas minimalus žmonių kiekis. Bet naujokų taip pat laukia. Mano pilatesas irgi nėra formuojamųjų sąrašuose, bet naujokų turime thumbup.gif
Tresor
Zvalgausi ir as i si kluba, bet aerobika tik anksti ryte, noretusi kad ir vakare dar butu aerobika..O kokios ten patalpos ar erdvu?
Salsa
QUOTE(Tresor @ 2012 01 16, 15:32)
Zvalgausi ir as i si kluba, bet aerobika tik anksti ryte, noretusi kad ir vakare dar butu aerobika..O kokios ten patalpos ar erdvu?
*

Na, patalpos - ne angaras, tiesiog standartinė šokių salė su veidrodžiais ir barė ir 2 kambariukai persirengti...

Dėl aerobikos - aišku, vakare iki jos nuslinkti tikriausiai lengviau, nei ryte. Bet aš, net ir būdama pelėda, prisiverčiu, tai paskui energijos užtaisas visai dienai būna - kaip tik čia pašnekėjom kada su trenere, kad vakare taip nebūtų: pasportuoji, pasikrauni energijos ir... saldžių sapnų doh.gif Pusės malonumo neliktų sad.gif

Na, o šiaip vakare ten yra regetonas. Man pačiai toks laikas visai netinkamas. Būtų ryte - irgi labai norėčiau pabandyt...
Tresor
QUOTE(Salsa @ 2012 01 16, 16:59)
Na, patalpos - ne angaras, tiesiog standartinė šokių salė su veidrodžiais ir barė ir 2 kambariukai persirengti...

Dėl aerobikos - aišku, vakare iki jos nuslinkti tikriausiai lengviau, nei ryte. Bet aš, net ir būdama pelėda, prisiverčiu, tai paskui energijos užtaisas visai dienai būna - kaip tik čia pašnekėjom kada su trenere, kad vakare taip nebūtų: pasportuoji, pasikrauni energijos ir... saldžių sapnų  doh.gif  Pusės malonumo neliktų sad.gif

Na, o šiaip vakare ten yra regetonas. Man pačiai toks laikas visai netinkamas. Būtų ryte - irgi labai norėčiau pabandyt...
*

Aciu uz issamu atsakyma smile.gif
O daug merginu yra sportuojanciu?
As tai negaliu ryte sportuoti, nes darbas mano nuo 7.30val, tai tenka rinktis vakarinius uzsiemimus.
Salsa
Sportuojančių - kaip kuriam užsiėmime. Pvz. dieną pilatese dabar - berods 9 mes, + trenerė. Tai kaip ir užpildyta salė. Bet prieš šventes 3-4 būdavom.

Aerobikoj (nuo 8 val.) - atvirkščiai: prieš šventes 9-10 žmonių, o po švenčių kažkaip nubyrėjo visos, kelias treniruotes aš viena su trenere strakalioju. Pajuokavom, kad kaip Holivude kokiam - asmenines treniruotes turiu smile.gif

Po antro vaiko gimimo ilgai nesportavau, tik sąžinė vis graužė, kad reiktų pradėt, bet... Tai kai apie šį klubą sužinojau, kai pabandžiau - dabar jau negaliu sustot. Prieš tai esu lankiusi "Geležinę ledi" (kadaise prie Aklųjų sankryžos buvo) ir "Liniją", bet drąsiai galiu sakyt: čia man patinka labiausiai thumbup.gif
Salsa
Pareklamuosiu, kad jie keičia aerobikos laiką - nebe ryte bus, kaip anksčiau, o nuo 14 val. (kadangi pati lankau, tai rekomenduoju - tikrai faina thumbup.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.