Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardą išrinkau kol laukiausi,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vaitoška
man atrodė, kad visą gyvenimą žinojau, kuo vadinsiu vaikutį. bet gimusiam vardas netiko, teko daugiau kaip mėnesį rinkti naują.
aimute
Taip vaikuciui varda isrinkome dar man bunant nestuke, taip ir pavadinome mazyli pirma karta uzdejus man ant krutines wub.gif
Karmen
Pavadinom visai kitu vardu, kai gime sunu tas vardas, kuri galvojome duoti visai netiko smile.gif
Ruby Tuesday
Pavadinome tuo vardu, kuri jau buvome isrinke, net minties nebuvo galvoti kita smile.gif
Kliurka
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 28, 21:11)
Pavadinome tuo vardu, kuri jau buvome isrinke, net minties nebuvo galvoti kita smile.gif
*

Mes taip pat 4u.gif
diadora
varda dukrytei jau zinojome pries nestuma, taip ja ir pavadinome wub.gif bet besilaukiant, kol dar tiksliai nezinojome kas bus, isrinkome ir berniukui varda, taip kad dabar jeigu ateityje turesime suneli vardo rinkti jau nebereikes smile.gif thumbup.gif
orchideja@
mergaitei vardasugalvojau, teisingiau jis pats i galva atejo nakti kai buvau nestuke.gif 4menesi, oki ir uzdejom, apie berniuko varda ne negalvojom, nors iki paskuines minutes nezinojom ko laukiames mirksiukas.gif
Actinidia
Ta diena,kai suzinojau,kad bus berniukas,pasakiau vyrui varda taip ir pavadinom thumbup.gif
rausvakase

Pavadinome vaikučius tais vardais, kuriuos jau buvome išrinkę nėštumo metu smile.gif

Nebuvo minties pakeisti pasirinktąjį vardą netgi tada, kai registruojant sužinojom, kad vienas išrinktas vardas buvo tų metų populiarumo viršūnėje biggrin.gif

Jureka
Dukra pavadinom nestumo metu isrinktu vardu, ir jus mums pats paciausias iki siol.Ir labai labai tinka musu pupai. 4u.gif
Dabar vel renkame vardą sūnui ir tikimės taip pat pavadinsim tuo vardu, kurį išrinkome abu su vyru nėštumo metu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.