Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Imuniniai/čikagos tyrimai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
T.P.Keberiokst

user posted image

Cia plepam apie issamius A.Beer imuninius tyrimus ir gydyma.

Temutes atidarymo proga palinkejimai visoms pagauti po toki angeliuka ir virusiukai wub.gif
Atiloja
Aciu, Keberiokst 4u.gif
Ateinu cia su savo kvailais klausimais blush2.gif
Skaiciuojam:

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 16:48)
o cia reiskia, kad kas ketvirtas leliukas gali toks gautis? Ir tai itakoja tuos DQ match?  blush2.gif
Papildyta:

as nesidarius LIT sad.gif O paskutini IVF'a dariausi spalio pabaigoj  4u.gif
O tai ka reiskia sitie skaiciukai?

Ir apskritai, mergaites, ka man dabar daryti su tais atsakymais? Vaziuoti pas Gorgi, kad jis skirtu gydyma? ar savivaliauti kazkaip? Na del mikoplazmu, tai man atrodo, kad Citukas turejo, tai antibu susiveikciau, jei zinociau kokiu, o toliau?  g.gif  doh.gif
*

perkeliu klausimelius i sita tema 4u.gif blush2.gif
T.P.Keberiokst
Atiloja,o kada sekanti ivf planuojat?
Tik vaziuoti pas Gorgi,jokiu savivaliu.Mes tau galim pasakyt,kas mazdaug laukia,o plana imk is nusimanancio gydytojo.Ir sek ta plana,kad nebutu po to klausimu ohmy.gif kas jeigu? Sausio/vasario menesi buna papigiai bilietu,labai norint gal ir per viena diena susisuktum,na ramiau su viena nakvyne.Atsakymams vyras jau nebutinas.

Tas sutampantis ir yra "match".Reiskias 25 proc jusu uzmegztu embrionu tures toki pati genotipa kaip ir tavo pacios,ir organizmas atpazins ne kaip svetima,tai yra leliuka,o kaip sava,tai yra pvz vezi.Ir kovos su tuom.Tai nereiskia,kad taip bus,reiskia,kad tik GALI taip buti.
Pvz pas mus yra 50 proc,bet kileres net zemiau normos,reiskias per visa ta laika nesiaktyvavo del suderinamumo.Pas tave kileres yra jau dabar aukstos,kas gali reiksti,kad imunine jau yra aktyvuota jusu suderinamumo.
Pagal ideja jis turetu skirti prednisolone 25 mg,pagal svori skystinancius krauja,intralipidus arba imunoglobulina ir papildoma progesterona.Nezinau tik kokie jusu LAD skaiciukai ....Pagal tai priklausytu arba ne LIT.

Iride,matai,kai pas mus 50 proc suderinamumas,tai as jau ir nesidomejau ar 4.1 4.1 gali buti beda kitokio genotipo motinai.Tik zinau,kad Gorgis yra pasakes,kad is esmes tie leliukai silpni buna ir nesikabina.
Del autoimun.-taip,zinau.Kol kas tpfu ptfu tpfu nieko tokio gero neturiu,aisku ateitis parodys.Ypac po nestumo ir gimdymo.Nes mano mamele man ketvertukininke isnesiojus,jau turi autoimun.problemu.Ar tai butu buve,jei ji butu neturejus manes,tikriausiai niekas neatsakys.
Iride
O kaip smagu! Ačiū, Keberiokšt 4u.gif Tą viruskiuką imu ir žadu rimtai apsikrėst smile.gif

Atiloja, atsakau čia dėl LAD. Mes norime, kad jis būtų teigiamas tam, kad apgauti organizmą. Kiekvienas embrionas yra svetimkūnis motinos kūne, o jei dar aktyvios kilerės, tai iš viso blogai. LIT dėka atsiranda moters ir vyro leukocitų supanašėjimas, todėl moters organizmas nesugeba identifikuoti embriono kaip svetimūkio, atitinkamai neišprovokuojamos ir kilerės. Čia toks supaprastintas paaiškinimas smile.gif

Lyginant tavo ir mano šiandien gautus LAD atsakymus, skaičiai ne taip ženkliai ir skiriasi. Svarbu, kad B ląstelės būtų bent jau virš 30, o pas tave taip ir yra.
Atiloja
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 16:56)
Tik vaziuoti pas Gorgi,jokiu savivaliu.Mes tau galim pasakyt,kas mazdaug laukia,o plana imk is nusimanancio gydytojo.Ir sek ta plana,kad nebutu po to klausimu ohmy.gif kas jeigu? Sausio/vasario menesi buna papigiai bilietu,labai norint gal ir per viena diena susisuktum,na ramiau su viena nakvyne.Atsakymams vyras jau nebutinas.

Tas sutampantis ir yra "match".Reiskias 25 proc jusu uzmegztu embrionu tures toki pati genotipa kaip ir tavo pacios,ir organizmas atpazins ne kaip svetima,tai yra leliuka,o kaip sava,tai yra pvz vezi.Ir kovos su tuom.Tai nereiskia,kad taip bus,reiskia,kad tik GALI taip buti.
Pvz pas mus yra 50 proc,bet kileres net zemiau normos,reiskias per visa ta laika nesiaktyvavo del suderinamumo.Pas tave kileres yra jau dabar aukstos,kas gali reiksti,kad imunine jau yra aktyvuota jusu suderinamumo.
Pagal ideja jis turetu skirti prednisolone 25 mg,pagal svori skystinancius krauja,intralipidus arba imunoglobulina ir papildoma progesterona.Nezinau tik kokie jusu LAD skaiciukai ....Pagal tai priklausytu arba ne LIT.
*

aaaa, supratau 4u.gif
Bet tas mikoplazmas, galiu be jo patarimo gydyti? Ar vis delto irgi uzklausti jo?
IVF'a planuociau kad ir siandien, jei zinociau kad nereikia nieko vartoti pries tai smile.gif
Gal pasieiskoti jau bilietu? |Ar geriau jau po svenciu? doh.gif Kiek klausimu doh.gif Ir kiek laimes bigsmile.gif Nu niekad negalvojau, kad dziaugsiuos del to, kad man rado bedu bigsmile.gif
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 17:06)
aaaa, supratau  4u.gif
Bet tas mikoplazmas, galiu be jo patarimo gydyti? Ar vis delto irgi uzklausti jo?
IVF'a planuociau kad ir siandien, jei zinociau kad nereikia nieko vartoti pries tai smile.gif
Gal pasieiskoti jau bilietu? |Ar geriau jau po svenciu?  doh.gif Kiek klausimu  doh.gif Ir kiek laimes  bigsmile.gif Nu niekad negalvojau, kad dziaugsiuos del to, kad man rado bedu  bigsmile.gif
*

O tau graikisko tyrimo kartais nereikes darytis? nes prasme butu pasidaryti ir turint atsakyma vaziuoti.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 17:14)
O tau graikisko tyrimo kartais nereikes darytis? nes prasme butu pasidaryti ir turint atsakyma vaziuoti.
*

tai graikiskas mano mykoplasmos teigiamos, tai reikia pasedet ant antibu dietos ir tada vaziuot ar pirma vaziuot, kad paskirtu dieta? g.gif
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 17:32)
tai graikiskas mano mykoplasmos teigiamos, tai reikia pasedet ant antibu dietos ir tada vaziuot ar pirma vaziuot, kad paskirtu dieta?  g.gif
*

Oho, tai tu net ir graikiska tyrima pas Gorgi pasidarei? Na ir operatyviai thumbup.gif Tokiu atveju Gorgis turi antibus paskirti.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 17:43)
Oho, tai tu net ir graikiska tyrima pas Gorgi pasidarei? Na ir operatyviai  thumbup.gif Tokiu atveju Gorgis turi antibus paskirti.
*

nea, as ne pas Gorgi, bet kaip tik pries kelione i Londona, prasidejo memes, tai saldytuve lauke tyrimu medziaga mano sugriztuviu ir grizusi issiunciau ax.gif Visus tris atsakymus ir gavau siandien bigsmile.gif
Kokia nuostabi siandien diena bigsmile.gif
Citas
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 17:45)
nea, as ne pas Gorgi, bet kaip tik pries kelione i Londona, prasidejo memes, tai saldytuve lauke tyrimu medziaga mano sugriztuviu ir grizusi issiunciau  ax.gif Visus tris atsakymus ir gavau siandien  bigsmile.gif
Kokia nuostabi siandien diena  bigsmile.gif
*

Tikrai kvailai skamba bet atsimenu save dziugaujancia irgi kai gavau savo problemas ant lapo surasytas o kai dar keberiokst su iride paaiskino kad imanoma suvaldyti mano bedas tai isvis smagu pasidare biggrin.gif

Antibus tau turi Gorgis paskirt, nesavivaliauk (atrasiau as tau IVF temutej) o po dietos pralauki vienas mmm ir vel siunti i graikija. Per ta pacia konsultacija Gorgis turetu ir kita gydymo plana paskirti. Pasakysi kada planuojat kita IVF ir kad gyveni ne UK ir kad i prieki paplanuotu. Ziurek gal kokioj LV susitiksim LIT darydamos lotuliukas.gif
Atiloja
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 22:06)
Tikrai kvailai skamba bet atsimenu save dziugaujancia irgi kai gavau savo problemas ant lapo surasytas o kai dar keberiokst su iride paaiskino kad imanoma suvaldyti mano bedas tai isvis smagu pasidare  biggrin.gif

Antibus tau turi Gorgis paskirt, nesavivaliauk (atrasiau as tau IVF temutej) o po dietos pralauki vienas mmm ir vel siunti i graikija. Per ta pacia konsultacija Gorgis turetu ir kita gydymo plana paskirti. Pasakysi kada planuojat kita IVF ir kad gyveni ne UK ir kad i prieki paplanuotu. Ziurek gal kokioj LV susitiksim LIT darydamos  lotuliukas.gif
*

O tai man tada pas ji vaziuoti (kad ir antibus paskirtu ir visa kita "dziaugsma" sudeliotu) ar telefonu pasikonsultuot? Nu gal ir kvailai skamba, bet kaip geriau blush2.gif Patarkit pls blush2.gif
Iride
QUOTE(Citas @ 2011 12 19, 22:06)
Antibus tau turi Gorgis paskirt, nesavivaliauk (atrasiau as tau IVF temutej) o po dietos pralauki vienas mmm ir vel siunti i graikija. Per ta pacia konsultacija Gorgis turetu ir kita gydymo plana paskirti. Pasakysi kada planuojat kita IVF ir kad gyveni ne UK ir kad i prieki paplanuotu. Ziurek gal kokioj LV susitiksim LIT darydamos  lotuliukas.gif
*

Taupant pinigus skrydziams ir konsultacijoms reiktu prasyti, kad is karto visa plana sudarytu. Antibai, persitestavimas, intralipidai, steroidai, vietoj gestone (leidziamo progesterono) tikriausiai didesne doze crinono.

Ar reikes LIT, dar didelis klausimas. Kaip jau siandien pasidziaugiau, tavo LAD pakankamai aukstas. Svarbiausi B lasteliu antikuniai IgG net 6% didesni nei mano po LIT thumbup.gif Minimaliai turi buti nuo 30 iki 50 (ribine norma), o geriausia jei virsija 50. Man iki LIT buvo 18, dabar 35,7. Sakyciau, man dar reiks tolesniu pastangu keliant.

Beje, del to gestone / progesterono - tavo rezultatas tik 0,3 virsija norma. As asmeniskai laikyciau, kad is viso telpa i norma, bet gi profesionalo nuomone svarbiau.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 22:52)
Taupant pinigus skrydziams ir konsultacijoms reiktu prasyti, kad is karto visa plana sudarytu. Antibai, persitestavimas, intralipidai, steroidai, vietoj gestone (leidziamo progesterono) tikriausiai didesne doze crinono. Ar reikes LIT, dar didelis klausimas. Kaip jau siandien pasidziaugiau, tavo LAD pakankamai aukstas. Svarbiausios B IgG lasteles net 6% didesnes nei mano po LIT  thumbup.gif

Beje, del to gestone / progesterono - tavo rezultatas tik 0,3 virsija norma. As asmeniskai laikyciau, kad is viso telpa i norma, bet gi profesionalo nuomone svarbiau.
*

g.gif as kazkaip galvojau, kad dabar sugerciau antibus ir tada jau galeciau vaziuoti pas ji g.gif bet jei uz antibu paskyrima, jis ima kaip uz konsultacija, tada reikia daryti viska is karto g.gif
O del progesterono, tai mano jis pe abu IVF'us buvo labai mazas (apie 27 su crinonu), as kazkaip maniau, kad cia gali buti mano problema g.gif

Iride, o ka tu toliau darysi dabar? Koks veiksmu planas? 4u.gif
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 23:04)
g.gif as kazkaip galvojau, kad dabar sugerciau antibus ir tada jau galeciau vaziuoti pas ji  g.gif bet jei uz antibu paskyrima, jis ima kaip uz konsultacija, tada reikia daryti viska is karto  g.gif
O del progesterono, tai mano jis pe abu IVF'us buvo labai mazas (apie 27 su crinonu), as kazkaip maniau, kad cia gali buti mano problema  g.gif

Iride, o ka tu toliau darysi dabar? Koks veiksmu planas?  4u.gif
*

Del antibu nelabai galiu patarti, nes man ju nereikejo. As suprantu, kad reikia dideliu doziu, specialus vartojimo grafikelis, tad Lietuvoje nelabai kas gali paskirti.

O mano planas - dar LIT injekciju, veza jos mane biggrin.gif
T.P.Keberiokst
Apie mycoplasmos gydyma...kaip suprantu reikia dar zinoti,kokia ten rusis pas tave...

Many strains of M genitalium and some strains of M hominis are resistant to tetracyclines (e.g., doxycycline) and metronidazole (flagyl) and M hominis is also strongly resistant to macrolides (e.g., erythromycin, clarithromycin and azithromycin). Moxifloxacin is much more effective against M hominis than either tetracyclines or macrolides but clindamycin appears to be a more effective agent against M hominis than moxifloxacin. Studies suggest that 1g of azithromycin kills about 79% of cases of M genitalium. A longer course of 500mg azithromycin followed by 4 days of 250mg azithromycin kills about 95% of cases of M genitalium. If M genitalium is still present after azithromycin treatment, then 10 days of moxifloxacin (400mg for 10 days) is supposed to kill those strains which are resistant to azithromycin but you should only be offered moxifloxacin if azithromycin has failed (to reduce the risk of developing moxifloxacin resistant strains, moxifloxacin is an antibiotic of 'last resort'). When taking moxifloxacin you should avoid aspririn, ibuprofen and diclofenac as well as medication containing aluminium and magnesium (e.g., ant-acids).

http://sti.bmj.com/content/82/4/269.full
http://ijsa.rsmjournals.com/cgi/content/abstract/19/10/676
http://ukpmc.ac.uk/articles/PMC2572837;jse...E0EDCB27C7.jvm1

For stubborn M hominis infection that has persisted after oral moxifloxacin, some ladies are trying:

day 1-10 of menstrual cycle - intramuscular clindamycin injections combined with
day 1-14 of menstrual cycle - moxifloxacin 400mg
Aivė
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 16:56)

Iride,matai,kai pas mus 50 proc suderinamumas,tai as jau ir nesidomejau ar 4.1 4.1 gali buti beda kitokio genotipo motinai.Tik zinau,kad Gorgis yra pasakes,kad is esmes tie leliukai silpni buna ir nesikabina.
Del autoimun.-taip,zinau.Kol kas tpfu ptfu tpfu nieko tokio gero neturiu,aisku ateitis parodys.Ypac po nestumo ir gimdymo.Nes mano mamele man ketvertukininke isnesiojus,jau turi autoimun.problemu.Ar tai butu buve,jei ji butu neturejus manes,tikriausiai niekas neatsakys.
*

Labas visom 4u.gif
Esu IVF senbuve, bet dar nesu girdejusi apie Kiberiokst minetus tyrimus. Kazkaip sunkiai viskas deliojasi, ypac kai daktarai nieko neaiskina ir nenori gylintis i problemas. Esu pasidariusi LV tyrima del antikunu pries folikulus ir jis teigiamas. Praejus puse metu ji pakartojau ir laukiu rezultatu. Daktaras daug reiksmes siam tyrimui neteikia tik siulo kartoti IVF tik si karta slopinti organizma. Esme supratau taip - nuo duriu per punkcija organizmas generuoja antikunus kurie neleidzia stimuliuoti folikulus (sorry, jei skamba nelogiskai). Kai klausiau ar tie patys antikunai gali trukdyti prisitvirtinti embrionui - visko gali buti, mes juk negalim patikrinti schmoll.gif
Suprantu tik kad tai autimuninis organizmo atsakas. O ka daryt toliau nezinau. Su kiekvienu IVF antikunu gali tik daugeti doh.gif
Kiberiokst gal tu galetum paaiskinti kas cia per velnias? doh.gif
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 19, 23:09)
O mano planas  - dar LIT injekciju, veza jos mane biggrin.gif
*

blink.gif dar? o tai kiek ju is viso reikia? ir kada tas sekantis kartas po LIT link IVF'o? 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 19, 23:16)
Apie mycoplasmos gydyma...kaip suprantu reikia dar zinoti,kokia ten rusis pas tave...

Many strains of M genitalium and some strains of M hominis are resistant to tetracyclines (e.g., doxycycline) and metronidazole (flagyl) and M hominis is also strongly resistant to macrolides (e.g., erythromycin, clarithromycin and azithromycin).  Moxifloxacin is much more effective against M hominis than either tetracyclines or macrolides but clindamycin appears to be a more effective agent against M hominis than moxifloxacin.  Studies suggest that 1g of azithromycin kills about 79% of cases of M genitalium.  A longer course of 500mg azithromycin followed by 4 days of 250mg azithromycin kills about 95% of cases of M genitalium.  If M genitalium is still present after azithromycin treatment, then 10 days of moxifloxacin (400mg for 10 days) is supposed to kill those strains which are resistant to azithromycin but you should only be offered moxifloxacin if azithromycin has failed (to reduce the risk of developing moxifloxacin resistant strains, moxifloxacin is an antibiotic of 'last resort').  When taking moxifloxacin you should avoid aspririn, ibuprofen and diclofenac as well as medication containing aluminium and magnesium (e.g., ant-acids).

http://sti.bmj.com/content/82/4/269.full
http://ijsa.rsmjournals.com/cgi/content/abstract/19/10/676
http://ukpmc.ac.uk/articles/PMC2572837;jse...E0EDCB27C7.jvm1

For stubborn M hominis infection that has persisted after oral moxifloxacin, some ladies are trying:

day 1-10 of menstrual cycle - intramuscular clindamycin injections combined with
day 1-14 of menstrual cycle - moxifloxacin 400mg
*

o tu blyn..., dar ir cia visokiausiu formu yra doh.gif
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 19, 23:24)
blink.gif dar? o tai kiek ju is viso reikia? ir kada tas sekantis kartas po LIT link IVF'o?  4u.gif
*

Na taip, dar vienas LIT tikrai nepakenks. Kaip rasiau vakar, mano leukocitu antikuniai nors ir pakilo, bet yra ribines normos. Dar juos pastimuliuosiu ir gal sausi pabandysim IVF
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 11:14)
Na taip, dar vienas LIT tikrai nepakenks. Kaip rasiau vakar, mano leukocitu antikuniai nors ir pakilo, bet yra ribines normos. Dar juos pastimuliuosiu ir gal sausi pabandysim IVF
*

thumbup.gif laikysiu kumstukus uz sekminga IVF'a 4u.gif O darysies kur? LV?
O tau tik LIT reikejo daryti? jokiu kitu papildomu imunoglobulinu ar intralipidu nereikes?
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 20, 11:17)
thumbup.gif laikysiu kumstukus uz sekminga IVF'a  4u.gif O darysies kur? LV?
O tau tik LIT reikejo daryti? jokiu kitu papildomu imunoglobulinu ar intralipidu nereikes?
*

Darysiu LT. Visko man reikejo: Humira, LIT, imunoglobulinas, clexane, steroidai, progesteronas. Sunkioji artilerija smile.gif Be to, be imuniniu dalyku dar yra ir fiziologiniu - del kieto ir siauro gimdos kaklelio sudetingas isodinimas. Dabar pas mane jis jau antra karta praplestas, tad tikiuosi si karta bus lengviau.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 11:58)
Darysiu LT. Visko man reikejo: Humira, LIT, imunoglobulinas, clexane, steroidai, progesteronas. Sunkioji artilerija smile.gif Be to, be imuniniu dalyku dar yra ir fiziologiniu - del kieto ir siauro gimdos kaklelio sudetingas isodinimas. Dabar pas mane jis jau antra karta praplestas, tad tikiuosi si karta bus lengviau.
*

doh.gif
na bet laikysiu kumstukus, kad viskas pasisektu 4u.gif
O del progesterona, tu naudojai gestona?
Iride
Ne, Lietuvoje leidziamo progesterono nera. Is esmes ES salyse jo galima gauti UK (bet ir ten pasidare sunkiau rasti nei zibutes ziema), Italijoje, Airijoje, Cekijoje (is cia dabar UK mergaites pradejo siustis pastu). Pakalbejau su Gorgiu, kad is bedos tiks dviguba doze crinono.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 12:17)
Ne, Lietuvoje leidziamo progesterono nera. Is esmes ES salyse jo galima gauti UK (bet ir ten pasidare sunkiau rasti nei zibutes ziema), Italijoje, Airijoje, Cekijoje (is cia dabar UK mergaites pradejo siustis pastu). Pakalbejau su Gorgiu, kad is bedos tiks dviguba doze crinono.
*

Man tai del crinono neramu, nes man su juo maksimalus progesteronas buvo 27 g.gif As aisku, nezinau, ar jis paaugtu, jei butu nestumas..., bet kazkaip rizikuoti tai nelabai noriu g.gif Dabar bandau prasigooglinti, is kur cia jo parsisiusti g.gif Ir dar aisku kitas klausimas, kaip daznai jis naudojamas (kad zinoti reikiama doze) g.gif
Iride
Jo, tikrai tavo progesteronas problemiskas. Mano ir naturaliam cikle buna apie 70.

Va, ka raso del parsiuntimo is Cekijos (suprantu raso e-maila Slavai, tikriausiai nuskanuoja recepta, daro pavedima ir gauna siuntini, UK forume mergaites raso, kad tas (-a) Slava labai malonus (-i), greitai suorganizuoja atsiuntima):

"The generic name for injectable progesterone is 'progesterone in oil' or 'injectable progesterone' but in the UK, the normal brand name is gestone. However, occasionally there are shortages, so products from other countries may be substituted e.g., Prontogest (from Italy) or Agolutin (from Czech), although Agolutin comes in 30mg or 60mg ampoules rather than 50mg like Gestone and Prontogest. It may be necessary to ask your doctor to use the generic name 'injectable progesterone in oil' on your prescription so that you can buy whatever is available rather than finding your prescription is only valid for gestone and then finding that your pharmacy can only source something else like Prontogest. If neither prontogest nor gestone are available in the UK, then Agolutin is normally readily available (on prescription) from Czech pharmacies e.g., pharmacy@pharmawell.eu (contact's name is Slava), and is very economical e.g., 3Eu for 5 ampoules of 60mg."

Del doziu tau parasys Gorgis recepte, gali ir Keberiokst pasidalinti patirtimi. Berods po 100 mg kiekviena diena, pradedant po punkcijos.
Aivė
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 11:14)
*

Labas, o apie kokius antikunus tu kalbi? g.gif
Mano tyrime ju kiekis nenorodomas tik teigiamas arba neigiamas.
Kur jus ji darote? Sorry, kad kankinu, bet ziauriai truksta info doh.gif
T.P.Keberiokst
Aive,jei trumpai,nes plestis yra labai daug i kur,tai imuniniai tyrimai,tiriantis del ko pastoviai persileidziama ar nesikabina.Tiria naturalias kileres,ju aktyvumas,jo "gesinimo" budus,uzsleptas infekcijas ir t.t.
Gydymai priklauso nuo rezultatu,bet tai gali buti ir steroidai ir skystinamieji,ir kraujo produktai kaip imunoglobulinas ar limfocitu injekcijos.
Gydytojai ir nesiulo,nes viskas labai kontraversiska,bent pagal nustatytus protokolus.Gal ir nesidomi,nezinau.Aplamai,kodel jie taip,man net ir neidomu.As tikiu,kuom seniai tikejau,va ir turiu besispardanti mazyli pilve.Ir visi laimingi.
Anyway,visa sita daroma Cikagoje,per Londone esancia klinika.Arba pacioje Cikagoje yra kita klinika.Tik Londone arciau.Tyrimu kaina beveik kaip vieno ivf,bet mano nuomone geriau viena ivf paaukoti tyrimams ir zinoti ka toliau veikti,negu padaryti n ivf ir vis tiek buti tame paciame taske.

Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2011 12 20, 11:25)
Labas, o apie kokius antikunus tu kalbi?  g.gif
Mano tyrime ju kiekis nenorodomas tik teigiamas arba neigiamas.
Kur jus ji darote? Sorry, kad kankinu, bet ziauriai truksta info  doh.gif
*

Aive,tu antikunu ir bele kiek ir bele kokiu,ne tik pries folikulus.
Iride minejo LAD testa,kuris parodo koks lygis yra antikunu pries limfocitus.Siuo atveju kuo daugiau tuo geriau,nes parodo,kad organizmas atpazista leliuka kaip svetima kuna ir leidzia jam augti.

Jei angliskai skaitai,patariu is amazon.co.uk parsisiusti knyga A.Beer "Is your body baby friendly".
Cia pirmas dalykas,ka padariau kai visi tik liepe toliau bandyti,o finalas budavo vis tiek tas pats.Va is ten is supratimas ir zinios atejo,o veliau ir planas chuliganas pasirode.
Aivė
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 20, 13:31)
Aive,jei trumpai,nes plestis yra labai daug i kur,tai imuniniai tyrimai,tiriantis del ko pastoviai persileidziama ar nesikabina.Tiria naturalias kileres,ju aktyvumas,jo "gesinimo" budus,uzsleptas infekcijas ir t.t.
Gydymai priklauso nuo rezultatu,bet tai gali buti ir steroidai ir skystinamieji,ir kraujo produktai kaip imunoglobulinas ar limfocitu injekcijos.
Gydytojai ir nesiulo,nes viskas labai kontraversiska,bent pagal nustatytus protokolus.Gal ir nesidomi,nezinau.Aplamai,kodel jie taip,man net ir neidomu.As tikiu,kuom seniai tikejau,va ir turiu besispardanti mazyli pilve.Ir visi laimingi.
Anyway,visa sita daroma Cikagoje,per Londone esancia klinika.Arba pacioje Cikagoje yra kita klinika.Tik Londone arciau.Tyrimu kaina beveik kaip vieno ivf,bet mano nuomone geriau viena ivf paaukoti tyrimams ir zinoti ka toliau veikti,negu padaryti n ivf ir vis tiek buti tame paciame taske.

Papildyta:
Aive,tu antikunu ir bele kiek ir bele kokiu,ne tik pries folikulus.
Iride minejo LAD testa,kuris parodo koks lygis yra antikunu pries limfocitus.Siuo atveju kuo daugiau tuo geriau,nes parodo,kad organizmas atpazista leliuka kaip svetima kuna ir leidzia jam augti.

Jei angliskai skaitai,patariu is amazon.co.uk parsisiusti knyga A.Beer "Is your body baby friendly".
Cia pirmas dalykas,ka padariau kai visi tik liepe toliau bandyti,o finalas budavo vis tiek tas pats.Va is ten is supratimas ir zinios atejo,o veliau ir planas chuliganas pasirode.
*

Aciu labai, Kiberiokst 4u.gif
Gal vis gi teks grizti pas Bykova, ziuresim. Ginius apart IVF ir steroidu nieko nesiulo, o su kiekvienu IVF vis didesnis autoimuninis atsakas doh.gif Apie Londona ar Cikaga galiu tik pasvajoti, bet jei tektu ar duotumet info pas ka kreiptis? ax.gif
T.P.Keberiokst
Nu be abejo duotumem mirksiukas.gif
Iride
Aive, ar galiu paklausti, kiek tu IVF jau turejai? Ir ar buvo koks kibimas?
Atiloja
Keberiokst, o as ieskojau tavo temutes apie tavo atliktus imuninius tyrimus ir nieko neradau sad.gif
Iride, aciu uz info del progesterono aciuks.gif
Aivė
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 14:18)
Aive, ar galiu paklausti, kiek tu IVF jau turejai? Ir ar buvo koks kibimas?
*

Apturejau 3 IUI ir 3 IVF. Kibimo nebuvo nei karto, o ir embrionu kiekis mazas, bei ju kokybe silpnoka (6-7 lasteliu 3 d.) doh.gif
Ginius sako kad dar ne amzius (kai dariau buvo 33-34 metai) o ir hormonai tvarkoje.
Lieka imuniniai dalykai. O darem pradzioje del MB turto.
Idomiausia, kad viena gine (nedaranti ivf) su tokia diagnoze man pasiule psichologa ir akupunktura biggrin.gif
Iride
QUOTE(Aivė @ 2011 12 20, 16:09)
Apturejau 3 IUI ir 3 IVF. Kibimo nebuvo nei karto, o ir embrionu kiekis mazas, bei ju kokybe silpnoka (6-7 lasteliu 3 d.)  doh.gif
Ginius sako kad dar ne amzius (kai dariau buvo 33-34 metai) o ir hormonai tvarkoje.
Lieka imuniniai dalykai. O darem pradzioje del MB turto.
Idomiausia, kad viena gine (nedaranti ivf) su tokia diagnoze man pasiule psichologa ir akupunktura  biggrin.gif
*

Na, mes atsiliekam per viena: 2 IUI ir 2 IVF. Embrionai pas mus puikus buna, nors ir nedaug ju. O akupunktura, manau, kad gera ideja. Dabar tuom uzsiimu smile.gif
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 16:36)
Na, mes atsiliekam per viena: 2 IUI ir 2 IVF. Embrionai pas mus puikus buna, nors ir nedaug ju. O akupunktura, manau, kad gera ideja. Dabar tuom uzsiimu smile.gif
*

Man tai labai nemloni procedura - akupunktura doh.gif
Aivė
QUOTE(Iride @ 2011 12 20, 16:36)
*

Ir as bandau uzsiimt biggrin.gif tik del psichologo net nezinau... lotuliukas.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 20, 14:05)
Keberiokst, o as ieskojau tavo temutes apie tavo atliktus imuninius tyrimus ir nieko neradau sad.gif
Iride, aciu uz info del progesterono aciuks.gif
*

As vakar irgi ieskojau,irgi neradau.Kazkaip keista,butu i paskutinius psl nuslinkus,tai suprantu.O dabar....Nu matyt kazkas istryne,gal kam nepatiko g.gif
Atiloja
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 20, 19:02)
As vakar irgi ieskojau,irgi neradau.Kazkaip keista,butu i paskutinius psl nuslinkus,tai suprantu.O dabar....Nu matyt kazkas istryne,gal kam nepatiko  g.gif
*

nesazininga... ax.gif smile.gif taip norejau paskaitineti, kad kas aiskiau pasidarytu..., o dabar vel is naujoo i tamsu miska smile.gif
Aivė
Radau A.Beer puslapi, pasirodo yra net ju klinika. Ech, kaip mums LT dar toli iki ju.... doh.gif
http://repro-med.net/repro-med-site2/
Atiloja
QUOTE(Aivė @ 2011 12 21, 09:44)
Radau A.Beer puslapi, pasirodo yra net ju klinika. Ech, kaip mums LT dar toli iki ju....  doh.gif
http://repro-med.net/repro-med-site2/
*

uztat Londonas arciau mirksiukas.gif
Citas
Pamirsus buvau kad turim atskira temute, tai vel pavariau i bendra IVF biggrin.gif

Mergaites gavau savo tyrimu rezultatus - TNF nukrito nuo 42.6 iki 31.0 (riba 30.6) tai truputi dar virsiju, skambinau akvilei (jetau kokia ji gera, padeda kiek gali) ji pakalbejo su gorgiu ir jis prisake dar viena Humira (t.y du ukolus susileist) matyt nori dar labiau numusti. ir su antru ukolu dar paskyre intralipidu pirma doze. Tai kaip Keberiokst pasiule tai pirma darysiuos pas Gorgi, o poto jau pirksiu ar LT ar UK ir prasysiu seseles (kur Keberiokst pazistama gal sutiks ) Tai va ekspertes manau kad neblogas jau tas TNF pas mane ane?? beje IFN pakilo nuo 16.8 iki 20.5 (tai irgi ant pacios ribos virsutines) Tai cia blogai jauciu ane? ka tas IFN reiskia, nes as bijau kad jei nuo pirmos Humiros tiek pakilo tai nuo antros dar labiau sukils ir jau virsys norma unsure.gif

Atiloja
QUOTE(Citas @ 2011 12 21, 14:38)
Pamirsus buvau kad turim atskira temute, tai vel pavariau i bendra IVF  biggrin.gif

Mergaites gavau savo tyrimu rezultatus - TNF nukrito nuo 42.6 iki 31.0 (riba 30.6) tai truputi dar virsiju, skambinau akvilei (jetau kokia ji gera, padeda kiek gali) ji pakalbejo su gorgiu ir jis prisake dar viena Humira (t.y du ukolus susileist) matyt nori dar labiau numusti. ir su antru ukolu dar paskyre intralipidu pirma doze. Tai kaip Keberiokst pasiule tai pirma darysiuos pas Gorgi, o poto jau pirksiu ar LT ar UK ir prasysiu seseles (kur Keberiokst pazistama gal sutiks  ) Tai va ekspertes manau kad neblogas jau tas TNF pas mane ane?? beje IFN pakilo nuo 16.8 iki 20.5 (tai irgi ant pacios ribos virsutines)  Tai cia blogai jauciu ane? ka tas IFN reiskia, nes as bijau kad jei nuo pirmos Humiros tiek pakilo tai nuo antros dar labiau sukils  ir jau virsys norma  unsure.gif
*

Pasidziaugiu ir sioje temoje thumbup.gif
As nezinau, ka reiski tas TNF, bet zinau, kad jis turi buti mazesnis ir tai thumbup.gif wub.gif
Vsio, antradieni po svenciu skambinsiuos Akvilei ir uzsisakinesiu telekonsultacija 4u.gif
Citas
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 21, 18:14)
Pasidziaugiu ir sioje temoje  thumbup.gif
As nezinau, ka reiski tas TNF, bet zinau, kad jis turi buti mazesnis ir tai  thumbup.gif  wub.gif
Vsio, antradieni po svenciu skambinsiuos Akvilei ir uzsisakinesiu telekonsultacija  4u.gif
*

Aciu, bet va vistiek dar reikia daug pinigu nes prirase dar viena doze smile.gif

Saunuole , pagaliau pajudes reikalai thumbup.gif
Atiloja
QUOTE(Citas @ 2011 12 21, 18:58)
Aciu, bet va vistiek dar reikia daug pinigu nes prirase dar viena doze smile.gif

Saunuole , pagaliau pajudes reikalai  thumbup.gif
*

zinok, as per 1 IVF'a galvojau, na kam man kisa visus tuos vaistus, jei ir taip viskas gerai, o uz viska reikia moketi..., o dabar galvoju, tegul tik kisa, uz viska susimokesiu, kad tik rezultatas butu... 4u.gif
O del Gorgio, tai isivaizduoju taip, kad vistiek, jis dabar man turetu tik antibus paskirti, kuriuos vis tiek pradesiu vartoti tik po svenciu doh.gif o visus kitus "papildus" turbut lieps vartoti po issigydymo? g.gif
Citas
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 12:52)
zinok, as per 1 IVF'a galvojau, na kam man kisa visus tuos vaistus, jei ir taip viskas gerai, o uz viska reikia moketi..., o dabar galvoju, tegul tik kisa, uz viska susimokesiu, kad tik rezultatas butu... 4u.gif
O del Gorgio, tai isivaizduoju taip, kad vistiek, jis dabar man turetu tik antibus paskirti, kuriuos vis tiek pradesiu vartoti tik po svenciu doh.gif o visus kitus "papildus" turbut lieps vartoti po issigydymo?  g.gif
*

Nu jo kadangi tavo TNF normalus, tai humiros nereikia. Nes man per pirma konsultacija paskyre antibijotikus ir humira pirma. O intralipidai tipo skiriami vos ne pradejus stimuliacija. Mano atveju biski kitaip man matai intralipidus paskyre kartu su antra humira sausio pradzioj.

Sutinku, jei rezultatas bus nestuke.gif viskas atrodys labai labai pigu, o kito varianto neprileidziu smile.gif
Atiloja
QUOTE(Citas @ 2011 12 22, 13:25)
Nu jo kadangi tavo TNF normalus, tai humiros nereikia. Nes man per pirma konsultacija paskyre antibijotikus ir humira pirma. O intralipidai tipo skiriami vos ne pradejus stimuliacija. Mano atveju biski kitaip man matai intralipidus paskyre kartu su antra humira sausio pradzioj.

Sutinku, jei rezultatas bus  nestuke.gif  viskas atrodys labai labai pigu, o kito varianto neprileidziu  smile.gif
*

o kas tas TNF? blush2.gif Nu apie kileres tai jau suprantu, o TNF nifiga ? doh.gif
Iride
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 22, 13:53)
o kas tas TNF? blush2.gif Nu apie kileres tai jau suprantu, o TNF nifiga ? doh.gif
*

Tai baltuju kraujo kuneliu gaminamas proteinas, stimuluojantis imunine sistema, kai organizme yra infekcija. Jei gaminama per daug sito proteino, tuomet imunine sistema per daug suaktyveja, pradeda kenkti organizmui. Daznai isprovokuoja artrita, psoriaze. Del to Humira, kuria skyre man ir Citui, is esmes yra vaistas sirtas reumatiniam artritui gydyti.
Atiloja
QUOTE(Iride @ 2011 12 22, 18:05)
Tai baltuju kraujo kuneliu gaminamas proteinas, stimuluojantis imunine sistema, kai organizme yra infekcija. Jei gaminama per daug sito proteino, tuomet imunine sistema per daug suaktyveja, pradeda kenkti organizmui. Daznai isprovokuoja artrita, psoriaze. Del to Humira, kuria skyre man ir Citui, is esmes yra vaistas sirtas reumatiniam artritui gydyti.
*

blink.gif nu nieko sau blink.gif
Aciu labai uz paaiskinima wub.gif 4u.gif
Citas
QUOTE(Iride @ 2011 12 22, 18:05)
*

Tai vadinasi intensyviai gydausi reumatini artrita biggrin.gif nes paskyre antra doze man humiros, matyt gorgis galvoja kad neturiu kur pinigu deti lotuliukas.gif O su antra antros humiros doze dar ir intralipidu lasaline susileisti paskyre. Labai anksti bent jau kai keberiokst skyre tik kai jau stimuliavosi per IVF. ir dar tikiuosi kad tas humiros poveikis isliks iki kovo balandzio menesio kai ivf bus ir tas TNF islik mazas g.gif
Dar laukiu sausio mmm ir pagaliau suzinosiu verdikta ar isnaikinom zarazas ir ar pasiteisino antibu dieta, ir da po nauju metu pasizadejau tuos 4-5kg numesti tai pradeisu begiot vakarais smile.gif irgi mat daktaro uzmacios lotuliukas.gif

Atiloja kada jau tel konferencija su Gorgiu planuoji?

Iride o kada jus startuojat?
T.P.Keberiokst
Citai,matai,man intralipidai buvo skirti,kad nusodinti galima ataka pries pries embrionu ikelima.Jei tau skiria juos su Humira idant,kad numustu TNF,tai logiska,kad ne ivf ciklo metu....Tu jam sakei kada daraisi?
Citas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 26, 18:20)
Citai,matai,man intralipidai buvo skirti,kad nusodinti galima ataka pries pries embrionu ikelima.Jei tau skiria juos su Humira idant,kad numustu TNF,tai logiska,kad ne ivf ciklo metu....Tu jam sakei kada daraisi?
*

Jo jo sakiau ir kai pati buvau per konsultacija ir kai su akvile kalbejau. matai kai gavau tuos pakartotinus cytokines rezultatus, paskambinau akvilei ir ji man isprase gorgio nemokamai recepta israsyti antrai humirai (as turejau penktadieni vaziuoti pasiimti recepto, bet pasirodo kad jie netgi patys ji nuisunte tiesiai i health car at home ir man jau ketvirtadieni paskambino is ten sutarti del delivery rolleyes.gif tai maloniai nustebau , bet gal cia kaledu gerumas gorgiui pasireiske ir akvile aisku labai daug padejo wub.gif Tai viskas tvarkoj gal jis nori numusti ta tnf tik va but gerai kad efektas zemo tnf isliktu ilgai net iki balandzio kai realiai prasides stimuliacija. Nu bet tikiu kad gorgis zino ka daro. daugiau paklausinesiu kai statys ta intralipidu lasaline.
Atiloja
QUOTE(Citas @ 2011 12 26, 15:52)
Atiloja kada jau tel konferencija su Gorgiu planuoji?

*

Bandziau pasuiskambinti Akvilei ir susidereti del rytojaus konsultacijos, bet matyt apsikase ir jie ten darbais, tai nepavyko prisiskambinti sad.gif Bet brukstelejau laiska, gal gi pavyks issidereti rytojaus laika g.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.