Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mes nevalgom po 18 val.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
.Serena.

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
* Plepam apie viską iki 18val
* Aptariame ką valgėme iki 18val
* Kantrybė - kaip laikomės nevalgydamos po 18val.
* Treniruojamės žiūrėdamos į maisto foto.

Nori prie mūsų prisijungti??? Nedrįsti??? Bijai, kad nesugebėsi???
Aukščiau nosį!!! Šaunios merginos visada pasiruošusios padėti!!!

user posted image

Dietos esmė:
* MES NEVALGOME PO 18VAL.
* Darome iškrovas, kurių metu suvartojame iki 800 kcal
* Vengiame sunkaus ir riebaus maisto
* Sportuojame

user posted image
Norėdamos prisijungti prie mūsų šaunaus būrelio turite atlikti išpažintį:
kiek dabar sveriate, koks siekiamas tikslas, kas paskatino ryžtis šiam žingsniui ir t.t.
Jei nori mus pamatyti, pabūk su mumis mėnesiuką ir prisijungimas prie albumėlio tavo!!!
(mėnuo skaičiuojamas nuo pirmos prisidavimo datos)
Praėjus mėnesiukui, siųsk užklausimą KLEVELIUI į až, įdėk savo nuotraukėlę į albumėlį
ir džiaukis pagražėjusiomis kūno linijomis!!!

Privaloma Pasidaryti Ir Visada Užsideti Liniuotę!!!
Kiekvieną penktadienį prisiduodam savo rezultatus pildydami anketą
rezultatus galima pažiūrėti čia, jei neprisiduosite 4 kartus iš eilės – būsite braukiamos iš sąrašo

Džiaugiamės už tas, kurios jau pasiekė savo tikslą:
(:Buziukas:) (-9kg), tauskalyte (-14kg), Bumbulienė (-38kg), Deissy (-16kg), Malvea (-15kg), Audrele1 (-4,5kg), Meger (-4kg),
liija (-13kg), Novembri (-18kg), Maxim1016 (-13kg), lapuke69 (-13kg), garbanė (-25kg), Kapish (-8kg), Dareda (-8kg), iowa (-14kg)
Nesugausi (-9kg), Stefanija (-5kg), Pinkysun (-37kg)

user posted image

Mūsų mergaičių gimtadieniai
Nori patekti į šį sąrašiuką siųsk savo gimimo diena HADIJAI į AŽ

JEI PAJAUSI,KAD BĖDA
JUNKIS Į MŪSŲ BŪRĮ ČIA.
MES UŽ RANKOS PALAIKYSIM
IR KAI REIKIA PASTŪMĖSIM
ESAM MIELOS MES DRAUGE
IR NEVALGOM VAKARE!!!

user posted image
Kaloriju skaiciuokle
Kaloriju lentele nr.1
Kaloriju lentele nr.2
Maisto katalogas

MŪSŲ RECEPTĖLIŲ SKYRELIS
Maistas ir sportas
Valgyti ar nevalgyti po 18val?
Iškrovos dienos variantai

MES VISOS NUOSTABIOS!
user posted image
MES GALIM VISKĄ!!!

Bumbulienė
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 13:47)
mes turim pazystama juvelyra, tai manau mums iseis pigiau gamintis rolleyes.gif
*

Mes irgi pas pažįstamą gaminomės,tai negan kad didelę nuolaidą padarė,tai dar papigam dukrytei grandinėlę pardavė biggrin.gif thumbup.gif
undi
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 13:48)
Mes irgi pas pažįstamą gaminomės,tai negan kad didelę nuolaidą padarė,tai dar papigam dukrytei grandinėlę pardavė  biggrin.gif  thumbup.gif
*

nu va kiek pliusu thumbup.gif

aciu hadija uz pastoge user posted image
Pikų*Dama
ir dabar sidabrini nesioju, kaip vestuvini toki, paprasta.. man grazuuu wub.gif wub.gif
KLEVELIS
Tai kur visos dingot? pietaujat?

Pas mus žiedai auksiniai, bet vyras nenešioja tik per šventes mirksiukas.gif
undi
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:01)

*

as tai darbuojos, bet kai cia gyva, tai suderinu darba su plepesiais ax.gif
Pikų*Dama
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:01)

Pas mus žiedai auksiniai, bet vyras nenešioja tik per šventes  mirksiukas.gif
*

o kodel kasdien nenesioja? unsure.gif
KLEVELIS
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:04)
o kodel kasdien nenesioja?  unsure.gif
*

Dėl darbo vieną kartą stipriai užkliuvo, dabar nebesideda mirksiukas.gif
.Serena.
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:06)
Dėl darbo vieną kartą  stipriai užkliuvo, dabar nebesideda  mirksiukas.gif
*

manajam ir pavojinga, nes per zieda gali ir pirsto netekti ax.gif
Pikų*Dama
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:06)
Dėl darbo vieną kartą  stipriai užkliuvo, dabar nebesideda  mirksiukas.gif
*

trukdo darbe?
mano tevas irgi nenesiodavo..
undi
QUOTE(*Hadija* @ 2011 12 20, 14:08)
manajam ir pavojinga, nes per zieda gali ir pirsto netekti ax.gif
*

na su tais ziedais tai jo reikia atsargiai..man paciai virtuvej ne vienas incidentas buvo su tiais ziedais..o dar vyrams su jais sudetiniau doh.gif jei dar darbo specifika yra tai visai geriau nerizikuoti unsure.gif
nors man grazu kai vyrai nesioja sutuoktuviu ziedus rolleyes.gif
KLEVELIS
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:09)
trukdo darbe?
mano tevas irgi nenesiodavo..
*

taip

oi koks oras apsiniaukęs mirksiukas.gif kažin ar bus normali žiema su daug sniego ? nes jau atsibodo tuos balos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:10)
na su tais ziedais tai jo reikia atsargiai..man paciai virtuvej ne vienas incidentas buvo su tiais ziedais..o dar vyrams su jais sudetiniau doh.gif  jei dar darbo specifika yra tai visai geriau nerizikuoti unsure.gif
*

Man irgi gražu, bet jau pripratau per tuos 16 metų , kad jis be žiedo mirksiukas.gif Iš tikrųjų žiedas nerodiklis šeimos mirksiukas.gif
Pikų*Dama
Man irgi gražu, bet jau pripratau per tuos 16 metų , kad jis be žiedo  mirksiukas.gif  Iš tikrųjų žiedas nerodiklis  šeimos  mirksiukas.gif
*

be nenesiojantis ziedo vyras gali sulaukti bereikalingo demesio is moteru unsure.gif
undi
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:12)

Man irgi gražu, bet jau pripratau per tuos 16 metų , kad jis be žiedo  mirksiukas.gif  Iš tikrųjų žiedas nerodiklis  šeimos  mirksiukas.gif
*

as ir nesakau,kad rodiklis man tiesiog grazu ax.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:14)
be nenesiojantis ziedo vyras gali sulaukti bereikalingo demesio is moteru  unsure.gif
*

o zinok kai kurie ir nesiojantys nesivarzo ax.gif
KLEVELIS
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:14)
be nenesiojantis ziedo vyras gali sulaukti bereikalingo demesio is moteru  unsure.gif
*

žinau, bet jei nenorės tai nieko ir nebus mirksiukas.gif aš tai kažkaip dėl to nesuku galvos mirksiukas.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:15)
as ir nesakau,kad rodiklis man tiesiog grazu ax.gif
o zinok kai kurie ir nesiojantys nesivarzo  ax.gif
*

na as is savo varpines ziuriu.. pamatau tarkim, simpatiska klienta.. be ziedo, nejuciom imu flirtuoti.. o paskui pagalvoju:o jeigu vedes, bet be ziedo ax.gif
o taip ziedukas yra, ir net noro nekyla kazkam..
undi
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 12 20, 14:16)
žinau, bet jei nenorės tai nieko ir nebus  mirksiukas.gif aš tai kažkaip dėl to nesuku galvos  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:17)
na as is savo varpines ziuriu.. pamatau tarkim, simpatiska klienta.. be ziedo, nejuciom imu flirtuoti.. o paskui pagalvoju:o jeigu vedes, bet be ziedo  ax.gif
*

o nepagalvoju,kad turi mergina jei nevedes? gal jau gyvena n metu ir turi vaiku? lotuliukas.gif
Bumbulienė
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:10)
na su tais ziedais tai jo reikia atsargiai..man paciai virtuvej ne vienas incidentas buvo su tiais ziedais..o dar vyrams su jais sudetiniau doh.gif  jei dar darbo specifika yra tai visai geriau nerizikuoti unsure.gif

*

Gaminant visada nuimu,neturėjau jokių 'traumų' biggrin.gif

O vyras visad su žiedu,nors vasarą dejavo kad pirštai tinsta ir trina.Tai sakau nenešiok,sako visą gyvenimą priminsi lotuliukas.gif
KLEVELIS
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:17)
na as is savo varpines ziuriu.. pamatau tarkim, simpatiska klienta.. be ziedo, nejuciom imu flirtuoti.. o paskui pagalvoju:o jeigu vedes, bet be ziedo  ax.gif
*

g.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:19)
drinks_cheers.gif

Papildyta:
o nepagalvoju,kad turi mergina jei nevedes? gal jau gyvena n metu ir turi vaiku? lotuliukas.gif
*

na jeigu pagal tokia logika, tai isvis fliruoti su nepazistamais negalima tongue.gif
KLEVELIS
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:20)
na jeigu pagal tokia logika, tai isvis fliruoti su nepazistamais negalima  tongue.gif
*

jei tokia išvada tada nėra šansų draugo susirasti g.gif
liija
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 13:27)
Atsinešiau kavos,išgersiu ir kibsiu į darbus toliau,verčiu namus  biggrin.gif

Nors tokia dūšia nerami,nusprendėm išvažiuot,tai toks nerimas kažkoks  ax.gif
*

kada isleket? viskas bus gerai 4u.gif
prisiedziau eisiu pajudet su sluota biggrin.gif
Bumbulienė
QUOTE(liija @ 2011 12 20, 14:22)
kada isleket? viskas bus gerai 4u.gif
prisiedziau eisiu pajudet su sluota biggrin.gif
*

Vyras turėtų vasarį/kovą išvažiuot,o mes su dukra po mėnesiuko mirksiukas.gif

Aš tai gudri,tvarkau stalą ant kurio kompas lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 14:19)
Gaminant visada nuimu,neturėjau jokių 'traumų'  biggrin.gif

O vyras visad su žiedu,nors vasarą dejavo kad pirštai tinsta ir trina.Tai sakau nenešiok,sako visą gyvenimą priminsi  lotuliukas.gif
*

as turiu kelis ziedus,kurie man jau "priauge" prie kuno, viska su jais darau, del to teko visko patirt lotuliukas.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:20)
na jeigu pagal tokia logika, tai isvis fliruoti su nepazistamais negalima  tongue.gif
*

tai as ir norejau pasakyti,kad kartais gilintis tiesiog neverta rolleyes.gif o flirtas manau zavus bendravimo budas..jei vyras protingas ir moteris ne k.. ax.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:25)
as turiu kelis ziedus,kurie man jau "priauge" prie kuno, viska su jais darau, del to teko visko patirt lotuliukas.gif
tai as ir norejau pasakyti,kad kartais gilintis tiesiog neverta rolleyes.gif  o flirtas manau zavus bendravimo budas..jei vyras protingas ir moteris ne k.. ax.gif
*

na nezinau, man su vyru su ziedu liezuvis neapsivercia flirtuoti g.gif
o kas yra moteris k... tavo manymu? siaip, smalsu ax.gif
Bumbulienė
Kai klube su vyru buvom,tai einu iš wc ar nuo baro,žiūriu jau koks berniukas ateina išsišiepęs,parodau ranką su žiedu ir nueina rankom pamosiukavęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:28)
na nezinau, man su vyru su ziedu liezuvis neapsivercia flirtuoti  g.gif
*

na sunku cia vienu sakiniu apibudinti..cia labai jau priklauso nuo aplinkybiu..individualiai ax.gif
liija
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:28)
na nezinau, man su vyru su ziedu liezuvis neapsivercia flirtuoti  g.gif
*

O MAN PATINKA PLELEKIT blush2.gif tik su protu ir be jokiu fiti miti biggrin.gif
Pikų*Dama
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 14:30)
Kai klube su vyru buvom,tai einu iš wc ar nuo baro,žiūriu jau koks berniukas ateina išsišiepęs,parodau ranką su žiedu ir nueina rankom pamosiukavęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

mane panasiai mano sidabrinis ziedukas isgelbejo nuo ikyraus gerbejo lotuliukas.gif

QUOTE(liija @ 2011 12 20, 14:32)
O MAN PATINKA PLELEKIT  blush2.gif tik su protu ir be jokiu fiti miti biggrin.gif
*

man patinka ir su fiti miti lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:39)
mane panasiai mano sidabrinis ziedukas isgelbejo nuo ikyraus gerbejo  lotuliukas.gif
man patinka ir su fiti miti  lotuliukas.gif
*

atjos dar tavo princas ir viskas bus gerai 4u.gif pamatysi viska suspesi rolleyes.gif
liutuxe...
Pagaliau pataisė internetą thumbup.gif baigsis mano tvarkymai greitai lotuliukas.gif
Žiūriu apie žiedus diskutuojate, tai aš irgi dabar jau pasisakau už tradicinius, nes pati pasimokiau doh.gif nusipirkau mandrą žiedą su baltu ir geltonu auksu ir dar 14 deimantukų, tai po mėnesio iškrito akutė, tvarkė man tą žiedą pusę metų garantinis, tik atsiėmiau po 2 savaičių kita akutė iškrito doh.gif doh.gif doh.gif tipo antrą kartą garantinis negalioja, nors perkant sakė suteikiama garantija 100metų, bet per 15 firmos metų dar nei viena akis nebuvo iškritus lotuliukas.gif žodžiu eilinį kartą žmones apkniso doh.gif dabar taip gailiuosi, bučiau paprastą žiedą nusipirkus ir sau vargo nemačius doh.gif
Bumbulienė
O kas tas fiti miti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 14:41)
O kas tas fiti miti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o dzigi dzigi zinai kas? lotuliukas.gif
Bumbulienė
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:41)
*

Tai įdomu kuri čia flirtuoja su visais fiti miti laugh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
undi
QUOTE(liutuxe... @ 2011 12 20, 14:40)
Pagaliau pataisė internetą thumbup.gif baigsis mano tvarkymai greitai lotuliukas.gif
Žiūriu apie žiedus diskutuojate, tai aš irgi dabar jau pasisakau už tradicinius, nes pati pasimokiau doh.gif  nusipirkau mandrą žiedą su baltu ir geltonu auksu ir dar 14 deimantukų, tai po mėnesio iškrito akutė, tvarkė man tą žiedą pusę metų garantinis, tik atsiėmiau po 2 savaičių kita akutė iškrito doh.gif  doh.gif  doh.gif tipo antrą kartą garantinis negalioja, nors perkant sakė suteikiama garantija 100metų, bet per 15 firmos metų dar nei viena akis nebuvo iškritus lotuliukas.gif  žodžiu eilinį kartą žmones apkniso doh.gif dabar taip gailiuosi, bučiau paprastą žiedą nusipirkus ir sau vargo nemačius doh.gif
*

nu va pasirodo dar ir kiek nepatogumu sukelia..bet man tai tradiciniai vien del to labai prie sirdies,kad jie niekada neiseina is mados..ir po 30 metu jis atrodo toks pat madingas ax.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:41)
*

nu cia ne tas pats.. nuo fiti miti eina prie dzigi dzigi lotuliukas.gif arba ne lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 14:42)
Tai įdomu kuri čia flirtuoja su visais fiti miti laugh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

va cia jau klausimas
piku dama greit mums ispazinti lotuliukas.gif
Bumbulienė
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:42)
nu va pasirodo dar ir kiek nepatogumu sukelia..bet man tai tradiciniai vien del to labai prie sirdies,kad jie niekada neiseina is mados..ir po 30 metu jis atrodo toks pat madingas ax.gif
*

drinks_cheers.gif Ir svarbiausia kad matosi jog žmogus susituokęs smile.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:43)
nu cia ne tas pats.. nuo fiti miti eina prie dzigi dzigi  lotuliukas.gif arba ne lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:43)
nu cia ne tas pats.. nuo fiti miti eina prie dzigi dzigi  lotuliukas.gif arba ne lotuliukas.gif
*

o tai pala, tai kas pas tave fiti miti? ax.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:43)
va cia jau klausimas
piku dama greit mums ispazinti lotuliukas.gif
*

jau tiek ispazinciu jums esu atlikusi, kad tuoj bloga bus lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:46)
jau tiek ispazinciu jums esu atlikusi, kad tuoj bloga bus  lotuliukas.gif
*

man tai ne..as megstu tokius dalykus..neveltui kazkada norejau buti seimos psichologe.. blush2.gif
Pikų*Dama
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:45)
o tai pala, tai kas pas tave fiti miti? ax.gif
*

galima bendraut plepet, galima su fiti miti (aiskiu flirtavimu su tikslu arba be), o dzigi dzigi-jau sekantis etapas lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 20, 14:49)
galima bendraut plepet, galima su fiti miti (aiskiu flirtavimu su tikslu arba be), o dzigi dzigi-jau sekantis etapas  lotuliukas.gif
*

o tai tas aiskus bendravimas kaip pasireiskia, tik kalba ar ir prisilietimais? blush2.gif
Bumbulienė
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:52)
o tai tas aiskus bendravimas kaip pasireiskia, tik kalba ar ir prisilietimais? blush2.gif
*

Musėt kad fiti miti,tai prisilietimai,bučiniai...O džigi džigi yr džigi džigi laugh.gif
undi
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 12 20, 14:53)
Musėt kad fiti miti,tai prisilietimai,bučiniai...O džigi džigi yr džigi džigi laugh.gif
*

user posted image
Rasapo
as esu pametusi savo vestuvini zieda ax.gif pirkom naujus, nesem kunigui sventint, tai MB dabar turi 2 as viena lotuliukas.gif .. as savo nesioju, jis ne.. darbe negalima..

del flirtavimo, tai jei su mano vyru kas nors flirtuoja, o tas leidziasi, tai jis pirmasis gautu i kupra, prie ko cia ta mergina, kad ir su fiti miti lotuliukas.gif galva ant peciu turi buti pas ta, kuris atsakomybe nesa bigsmile.gif bet.. man jau greiciau pasakys, negu as pati pamatysiu.. nu nebent jau labai akivaizdziai prie manes tai vyktu.. o gal ir pamatyciau.. nezinau, nebuvau tokioj situacijoj schmoll.gif as megstu paflirtuot.. maniskiui gal ir nelabai tai patinka, anytai labai nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bumbulienė
QUOTE(Rasapo @ 2011 12 20, 14:55)
anytai labai nepatinka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

laugh.gif
undi
QUOTE(Rasapo @ 2011 12 20, 14:55)
as esu pametusi savo vestuvini zieda ax.gif  pirkom naujus, nesem kunigui sventint, tai MB dabar turi 2 as viena lotuliukas.gif .. as savo nesioju, jis ne.. darbe negalima..

del flirtavimo, tai jei su mano vyru kas nors flirtuoja, o tas leidziasi, tai jis pirmasis gautu i kupra, prie ko cia ta mergina, kad ir su fiti miti lotuliukas.gif  galva ant peciu turi buti pas ta, kuris atsakomybe nesa bigsmile.gif bet.. man jau greiciau pasakys, negu as pati pamatysiu.. nu nebent jau labai akivaizdziai prie manes tai vyktu.. o gal ir pamatyciau.. nezinau, nebuvau tokioj situacijoj schmoll.gif as megstu paflirtuot.. maniskiui gal ir nelabai tai patinka, anytai labai nepatinka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

reikia dar rasti su kuo prie anytos flirtuoti lotuliukas.gif (man)
Rasapo
QUOTE(undi @ 2011 12 20, 14:00)
reikia dar rasti su kuo prie anytos  flirtuoti  lotuliukas.gif (man)
*

as tai net nelaikau to flirtu schmoll.gif cia tik zmones su lakia vaizduote.. jei su MB broliu pasoku, apkabinu, atsisedu salia per koki baliu.. ar cia baisus mano elgesys lotuliukas.gif as per visus suejimus tik savo vyra isikandus laikyt g.gif MB irgi su visom soka, tai ka man daryt tada.. as tai nekreipiu demesio.. gi nelekia, nesislepia kazkur lotuliukas.gif
undi
QUOTE(Rasapo @ 2011 12 20, 15:05)
as tai net nelaikau to flirtu schmoll.gif  cia tik zmones su lakia vaizduote.. jei su MB broliu pasoku, apkabinu, atsisedu salia per koki baliu.. ar cia baisus mano elgesys lotuliukas.gif as per visus suejimus tik savo vyra isikandus laikyt g.gif MB irgi su visom soka, tai ka man daryt tada.. as tai nekreipiu demesio.. gi nelekia, nesislepia kazkur lotuliukas.gif
*

kaip suprantu anytai nesi mylimiausias zmogus pasaulyje ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.