mano pilvukas zenkliai pradejo dideti apie 8 men tik. o siaip augo, bet letai ir buvo nedidelis, o dabar tai
Su pirmu nėštumu pilvelis pradėjo matytis kai buvau kažkur penkių mėnesiu
Man tai tik nuo 30sav. pradejo smarkiai pustis, iki tol buvo mazutis grazutis pilvelis, kaip gerai gerai privalgius
sveikos,man beweik 16sav.tai jau nuo 14sav matos pilvukas ir ryte ir vakare(pirmas nestumas),biski apvalesnis negu tik gerai pavalgius,bet jei atsigulu ant nugaros tai jo kaip ir nebelieka-jum taip buna?prasau atrasykit.dekuj.
Man kai prasidejo 20 savaite, tai jau rimtai pilvas dideti eme, is visu pusiu. Net isgasdino, maniau, kad tik nuo apacios augs, o cia jau aiskiai pakilimas ties skrandziu matosi. Jau nebeiseis apsimesti, kad as tik daug prisivalgiusi
o man 12 sav. ir pilvukas jau apčiuopiamas. Ar gali taip anksti būti matomas?
Man 31 savaitė, o pilvukas jau normaliai matytis maždaug nuo 27 savaitės
Man jau 16 sav. o pilvukas kaip tikros
na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite
[/IMG]
hegs, tikrai nedidelis. as toki pat turiu, bet man maziau laiko
QUOTE(hegs @ 2011 01 04, 17:05) na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite [/IMG]cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli QUOTE(sileste @ 2011 01 04, 15:53) cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli nea ten sultis Papildyta: QUOTE(Svajoniuziedas @ 2011 01 04, 14:53) fuuuu aciu nuraminau
labiausiai paaugo nuo 25 iki 30sav
Pas mane tokiu laiku panasus buvo, jau galvojau kad i nestumo pabaiga busiu kaip didziulis arbuzas
o mano visada labai mažas pilvukas buvo, o dabar nedaug liko iki gimdymo ir toks didelis
hegs labai dailus pilvukas
as tai dziaugiausi kad anksti matytis pradejo
man rodos tik dabar isaugo, ir tai dar labai mazi esame
Labiausiai ūgtelėjo 8-am mėn, bet dar 9-as mėn prieš akis, žiūrėsim kiek dar augs
man dabar 16 savaite ir pilvukas jau siek tiek matosi, ypac vakarais
7to menesio pabaigoje
man taip pat 7 to pabaigoj
paskutiniais menesiais labai net ugtelejo.
2 paskutinius menesius labiausiai leliukas auga. iki to laiko priaugau 5-6kg. o dabar per koki menesi 4kg!
|