Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
mirrra
mano pilvukas zenkliai pradejo dideti apie 8 men tik. o siaip augo, bet letai ir buvo nedidelis, o dabar tai nestuke.gif nemazas jau....o dabar dar tik atostogos prasidejo tai gal dar daugiau paaugs pas kutines savaites....jau sunku darosi judeti ir taip..... smile.gif
Linušiukė
Su pirmu nėštumu pilvelis pradėjo matytis kai buvau kažkur penkių mėnesiu ax.gif Su šituo dar nieko nesimato,tik pati jaučiu tokį mažyti guzelį,sukietėjimą,dabar man 16 savaitė wub.gif
papukaite
Man tai tik nuo 30sav. pradejo smarkiai pustis, iki tol buvo mazutis grazutis pilvelis, kaip gerai gerai privalgius biggrin.gif
didex9
sveikos,man beweik 16sav.tai jau nuo 14sav matos pilvukas ir ryte ir vakare(pirmas nestumas),biski apvalesnis negu tik gerai pavalgius,bet jei atsigulu ant nugaros tai jo kaip ir nebelieka-jum taip buna?prasau atrasykit.dekuj.
melynake*
QUOTE(didex9 @ 2010 12 18, 10:02)
sveikos
*

Man lygiai tas pats smile.gif Pilvukui 15 sav.
Ruby Tuesday
Man kai prasidejo 20 savaite, tai jau rimtai pilvas dideti eme, is visu pusiu. Net isgasdino, maniau, kad tik nuo apacios augs, o cia jau aiskiai pakilimas ties skrandziu matosi. Jau nebeiseis apsimesti, kad as tik daug prisivalgiusi biggrin.gif
Ingushonak
o man 12 sav. ir pilvukas jau apčiuopiamas. Ar gali taip anksti būti matomas? rolleyes.gif kiek prisiskaičiau tai maždaug nuo 18 sav. visom pradėda augti... matyt per daug valgau laugh.gif
sandruciukass
Man 31 savaitė, o pilvukas jau normaliai matytis maždaug nuo 27 savaitės smile.gif) dabar tai toks vaizdas, kad valandom didėja, net baisu darosi pagalvojus kas bus toliau biggrin.gif ar dar daug jis paaugs per tuos 2 mėnesiukus ? 4u.gif
Pucca:))
Man jau 16 sav. o pilvukas kaip tikros nestuke.gif oks apvalutis ir ikrai matosi kad nestuke esu 4u.gif Man kazkur pilvukas lysti pradejo jau nuo 10 sav.
hegs
na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite thumbup.gif o db jau beweik 17 sawaiciu 4u.gif bet pilwas tai mano manymu pas mane per didelis doh.gif
user posted image[/IMG]
Svajoniuziedas
hegs, tikrai nedidelis. as toki pat turiu, bet man maziau laiko
sileste
QUOTE(hegs @ 2011 01 04, 17:05)
na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite thumbup.gif  o db jau beweik 17 sawaiciu 4u.gif bet pilwas tai mano manymu pas mane per didelis doh.gif
user posted image[/IMG]
*

cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli lotuliukas.gif
hegs
QUOTE(sileste @ 2011 01 04, 15:53)
cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli lotuliukas.gif
*

nea ten sultis biggrin.gif , buwo stikliniame buteliuke tongue.gif nes mes ne LT gywenam
Papildyta:
QUOTE(Svajoniuziedas @ 2011 01 04, 14:53)
hegs, tikrai nedidelis. as toki pat turiu, bet man maziau laiko
*

fuuuu aciu nuraminau 4u.gif o tai pas mano drauge toks pilwas buwo kai jau buwo 20 sawaiciu g.gif
avietia
labiausiai paaugo nuo 25 iki 30sav mirksiukas.gif labai staigiai is maziuko pilvuko patapo nesciosio dideliu pilvu nestuke.gif
hayabusa
Pas mane tokiu laiku panasus buvo, jau galvojau kad i nestumo pabaiga busiu kaip didziulis arbuzas nestuke.gif , ir nieko panasaus, jau greit gimdyt, o pilvukas nera jau toks didelis. na bet ir svorio nedaug priaugau. nors vaikutis sveria normaliai, dar net truputi lenkia bendraamzius smile.gif
sandruciukass
o mano visada labai mažas pilvukas buvo, o dabar nedaug liko iki gimdymo ir toks didelis doh.gif thumbup.gif
saule19841984
hegs labai dailus pilvukas thumbup.gif o ir gerai, kad matosi, jautiesi nestuke nestuke.gif
hayabusa
as tai dziaugiausi kad anksti matytis pradejo nestuke.gif , o sesuo erzindavo - sako kam ta pilva isputei, oi kiap pykau schmoll.gif smile.gif
merselle
man rodos tik dabar isaugo, ir tai dar labai mazi esame 4u.gif
dovil14
Labiausiai ūgtelėjo 8-am mėn, bet dar 9-as mėn prieš akis, žiūrėsim kiek dar augs ax.gif
stormysky
man dabar 16 savaite ir pilvukas jau siek tiek matosi, ypac vakarais mirksiukas.gif cia musu pirmagimis bus, o as pati liekna, tai kiek skaitau suprantu, kad normaliai prades matytis nuo mazdaug 20 savaites...na, lauksim ir ziuresim smile.gif
marmoozele
7to menesio pabaigoje ax.gif
cheeky-monkey
man taip pat 7 to pabaigoj 4u.gif
***LuLu***
paskutiniais menesiais labai net ugtelejo.
funnygirl
2 paskutinius menesius labiausiai leliukas auga. iki to laiko priaugau 5-6kg. o dabar per koki menesi 4kg!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.