Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Angelike
QUOTE(Ritulyte @ 2005 06 19, 02:07)
Oi panos, panešiotumėt jūs trečią nėštuma dvynius... smile.gif
Kol dar galėjau -  vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... smile.gif Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas... smile.gif
*

matau tau labai pasiseke wink.gif turesi dwynukus wink.gif bet del pilwuko tai uzuojauta doh.gif toki pilwuka turbut sunku nesioti kai po sirdele auga du mazi padareliai rolleyes.gif
o siaip sweikinimai 4u.gif
jurgusia
Man labai pradejo augti kazkur nuo 18 sav.Tada jau augo ne dienom o valandom
besiba
mum 27 savaite eina... 4u.gif buvau si savaitgali vestuvese -nu dar kas antras (ka ten kas antras -visi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kas nezinojo) ne nenutuoke, kad nestuke.gif ir klause, kodel as negeriu, kodel su masina, kodel nepaprasem, kad kas atveztu-parveztu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
georgita
Sveikos!
Na man jau 20 savaitelė eina ir manau, kad pilvukas auga taip gražiai, kaip ir tikiuosi... ax.gif
Priaugau vos kilogramą, o apimtys nuo 66 iki 81 šoktelėjo. Tevelis baisiai džiaugiasi, kad jau gali matyt savo darbo "rezultatus" thumbup.gif
Viskas kaip sviestu patepta. Labai tikimės, kad taip ir toliau...
Eziuke
o man toks vaizdas, kad jį iškart išputė sad.gif o dabar nedidėja... blink.gif
*ziurkyte*
as iki 5.5 menesio sekmingai slepiau nuo visu kad esu nescia. thumbup.gif o po to per pora savaiciu kaip balionas issipuciau. doh.gif
carino
Mums 33 savaites wub.gif , ir per paskutines tris savaites pilvas auga tiesog dienom blush2.gif ...Iki dvidesimtkelintos savaites pilvas augo i prieki, o dabar jau visas menuo auga i sonus doh.gif - net sunku judeti... ax.gif

Sunku isivaizduoti, kad dar gali augti g.gif , bet matyt nestuke.gif nestumo metu vyksta daug "neimanomu" dalyku rolleyes.gif
Jazzmine7
Mano pilvukas auga, o svoris beveik nepasikeite blink.gif
Iki 4,5 menesio buvau numetusi, o po to per atostogas atstaciau "priesnestumini" svori, dabar man 5,5 ir sveriu 3 kg daugiau nei pries pastojant.
Ar tai normalu?

nestuke.gif
ciukas
QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 08 26, 16:42)
Mano pilvukas auga, o svoris beveik nepasikeite  blink.gif
Iki 4,5 menesio buvau numetusi, o po to per atostogas atstaciau "priesnestumini" svori, dabar man 5,5 ir sveriu 3 kg daugiau nei pries pastojant.
Ar tai normalu?

nestuke.gif
*

Manau kad normalu mirksiukas.gif Man 30 sav. o svorio prieaugis 3.5kg, nors pradzioje nei pykino nei krito svoris, tiesiog letai auga ax.gif O pilviuko apimtis jau 83cm, bet dar turiu 10 sav. doh.gif
ciukas
QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 08 26, 16:42)
Mano pilvukas auga, o svoris beveik nepasikeite  blink.gif
Ar tai normalu?

nestuke.gif
*

Manau kad normalu mirksiukas.gif Man 30 sav. o svorio prieaugis 3.5kg, nors pradzioje nei pykino nei krito svoris, tiesiog letai auga ax.gif O pilviuko apimtis jau 83cm, bet dar turiu 10 sav. doh.gif
Zvejo_dukra
Drabuziai spausti pradejo labai anksti - vos ne nuo 6 sav. (bet cia gal naturaliai laisvesniu norejosi) ir meskiskumo jausmas anksti atsirado - gal nuo kokios 8...
o 10 savaitej mane visi isryskino, tiek draugai - "tau jau sampano nebegalima", tiek seneliai - "vaikeli tu kazkaip sustorejusi, kiba nescia?", tiek sesiolikinis pusbroliukas - "tu negalvok, kad as durnas ir nieko nesuprantu"...
dabar 24-a savaite, o liemens apimtis jau 90 cm...
Mea
mano vienai draugei tai nestumas matesi jau koki antra menesi, bet tai turbut todel, kad ji nuo antro menesio pradejo nesioti nestuke.gif drabuzius, nes baisiai jau norejo, kad matytusi, o ir siaip per nestuma priaugo beveik 30 kg, nes labai apetitu nesiskunde tongue.gif tiesiog turbut visiem skirtingai
Eziuke
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2005 08 30, 17:16)
o 10 savaitej mane visi isryskino, tiek draugai - "tau jau sampano nebegalima", tiek seneliai - "vaikeli tu kazkaip sustorejusi, kiba nescia?", tiek sesiolikinis pusbroliukas - "tu negalvok, kad as durnas ir nieko nesuprantu"...
*

biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif

buvau vakar pas gydytoja, ji sakė, kad priaugti 1 kg per mėnesį yra visiškai normalu, o aš bijojau, kad permažai smile.gif
Peliukas
Rytoj mums bus jau 25 sav., ojau pilvūzas kad iššokęs! visi klausia, kada į dekretą tongue.gif Turim jau +9kg. Ar ne per daug?
agotele+
mums 25 savaitelės, o turime jau 10 kilogramu. pilvukas visai nedidelis, nes pati gerai storeju, atrodo, kad ir vanduo į kūną eina, nors išgerusi stikline mineralinio iškart begu i tulika. 23 savaitėlių pilvuko apimtis siekė 92cm. pradejaus torėti tik nuo ketvirto menesiukio.iškart po 4 kilus į menesį tongue.gif
Indrulis
O man jau 12 savaite eina ir pilvukas kazkaip labai matosi- net nezinau, ar cia labai gerai, ar dar nenoreciau buti storiuliuke nestuke.gif juk dar daug savaiteliu galesiu tokia prisibuti:) taigi mano pilvukas jau kazkur 85 cm ir jeigu ir toliau tokiais tempais augs, tai patapsiu tikru burbulu 4u.gif
Ingabi
Sveikutes man per pirmaa nestuke.gif pilvukas tik sestam men pasirode, o dabar man 8 sav, o jauciu kad tinstu ir puciuosi, nes savo kelnyciu nebeuzsegu doh.gif
BooMe
sveikutes mum 15 savaitliu ir nic nieko nepriaugau tongue.gif . pries pastojant svoris buvo 63 dabar 61.7kg. pilvuka matau tik as ir tie kurie zino kad laukiuosiu - kiti nieko nei neitaria biggrin.gif (nestumas pirmas) tikiuosi kad man bus taip kaip mano mamai su manim per visa nestuma +8kg thumbup.gif
agotele+
QUOTE(Indrulis @ 2005 11 16, 14:25)
O man jau 12 savaite eina ir pilvukas kazkaip labai matosi- net nezinau, ar cia labai gerai, ar dar nenoreciau buti storiuliuke nestuke.gif juk dar daug savaiteliu galesiu tokia prisibuti:) taigi mano pilvukas jau kazkur 85 cm ir jeigu ir toliau tokiais tempais augs, tai patapsiu tikru burbulu  4u.gif
*

Mums jau bus tuoj 33 savaitėlė o pilvuko apimtis tik 100cm., pilvelis pradejo matytis tik nuo kokios 15 svaitės. biggrin.gif
zika1
Na o man pilvukas pradejo rysketi tik dabar(28sav.),nors ant rubu jausti pradejau anksciau,bet tik paskutine savaite pradejo intensyviai matytis smile.gif .
Rasandra
Labas visoms,

Labai noreciau, kad parasytu kaip sekasi pilvukus auginti toms, kurios iki nestumo jau turejo pilvelius.
Mano ugis tik 160, kiek save pamenu visada buvau minksta ir apvali. Dabar mums 8 savaite, as pridejau jau pora kg. Svoris fantastinis 87 verysad.gif Nezinau ko griebtis ir labai bijau, kad sversiu 100.

Papasakokit, kaip jums sekesi su svoriu per nestuma ir po jo.
Nereali
O man pilvukas na taip graziai suapvalejo kazkur 12 savaitej, dabar beveik 15 o toks jausmas kad nieko nesimato. Kai uzdedi delna ant pilvuko lyg ir jauciasi toks greifruktas viduje, bet kas nezino ne itarti negali.

Tiesa o kokios jusu pilvuku FORMOS buvo?
nes pas mane kai gulint tai atrodo kad viena pilvo puse labiau uzkilusi uz kita (na vaizdas panasus kaip atsimenat buvo piesiama "gyvate prarijusi drambli-arba skrybele") Nezinau ar tai NORMALU? man kazkaip atrode, kad pilvukas turi buti taisyklingai apvalus sad.gif
Eziuke
QUOTE(Rasandra @ 2005 12 09, 11:37)
Mano ugis tik 160, kiek save pamenu visada buvau minksta ir apvali. Dabar mums 8 savaite, as pridejau jau pora kg. Svoris fantastinis 87  verysad.gif  Nezinau ko griebtis ir labai bijau, kad sversiu 100.
*

tai gerai ar blogai? mirksiukas.gif aš irgi nekudutė, ir priaugau visai nedaug - kas mėnesį po kilogramą smile.gif

QUOTE(Nereali @ 2005 12 11, 18:26)
nes pas mane kai gulint tai atrodo kad viena pilvo puse labiau uzkilusi uz kita (na vaizdas panasus kaip atsimenat buvo piesiama "gyvate prarijusi drambli-arba skrybele")
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man irgi dešinė pusė labiau iškilusi smile.gif tikrai labai juokingai atrodo biggrin.gif
rike
Pilvukas vos vos matosi, matau tik aš, o dešinė pusė ištikrųjų labiau pakilusi smile.gif .
Man jau 13 sav., o svorio priaugau vos 1 kg, aš esu labai kūda, tai manau, kad ir vėliau baisiai neišstorėsiu biggrin.gif
Ritužė
Man dabar baigiasi 18-ta savaitė, bet niekas mano pilvuko dar tikrai nepastebi, galiu dar nuo visų šitą džiaugsmelį slėpt ax.gif
Tik pati tai jau jaučiu, kad per liemenį apvalėju. Kelnių jau neužsisegu, vaikštau su prasegta sagute doh.gif Tik gerai, kad mano kelnes gudriai pasiūtos, tą neužsegtą sagutę galiu paslėpti rolleyes.gif
kregzde
Paskutinį mėnesį jis tiesiog užaugo iki begalybės lotuliukas.gif
Thierry
mMano pilvukas išsipūtė labai anksti. O dabar sustojo pūtesis ax.gif man ,5 men
Elita
2-3 nėštumo mėnesyje staipydavausi prieš veidrodį ir džiaugdavausi man vienai matomu pilvuku. Iki trečiojo trimestro didėjom labai po trupučiuką ir labai gražiai. Na, o 30 savaitėlės augame ne dienomis, o valandomis... nestuke.gif
Manaska
As nuo 28sav.pradejau pustis kaip balionas... ax.gif
laiminga_mamyte
Pas mane tai pilvelis jau penkiolikos šešiolikos savaičių buvo aiškiai matomas kad nestuke.gif Jau nuslėpti nėjo.Tai nuo tada kai pradėjo augt,tai taip ir nenustoja ligi šiol.Mano vyras tai kasdien stebisi,kad ne dienom,o valandom babūzikas auga biggrin.gif
Chanson
Man labiausiai ugtelejo 6 menesi. Ir kaip pradejo svoris augti doh.gif Gerai butu kad jis ir kristu taip pat sekmingai, bet deja...
PUMIKE
Kiek prisimenu,tai nuo ketvirto su antru pustis pradejau nestuke.gif ax.gif ,dabar trecias pilvely,tai ojojoj koks bambuzelis ,nors tik 18 savaiciu,bet jau kas nezinojo pastebi biggrin.gif .Siaip smulki esu ir niekad jokio pilvo neturejau,gal todel taip ir krenta taip i akis liezuvis.gif
gabijota@-
mes jau 3 menesiuku, bet as niekaip nesuprantu ar man jau matosi, ar cia tik pilvas nuo maisto issiputes g.gif pati esu ne is plonuju, bet ir nelabai stora 67, 800 kg thumbup.gif
Romeo
Mes irgi dar tik 3 su biskiu menesiuku, bet pilvelis jau matosi ax.gif
laiminga_mamyte
QUOTE(gabijota@- @ 2006 03 18, 18:12)
mes jau 3 menesiuku, bet as niekaip nesuprantu ar man jau matosi, ar cia tik pilvas nuo maisto issiputes g.gif pati  esu ne is plonuju, bet ir nelabai stora 67, 800 kg  thumbup.gif
*

Taigi visai normalu,kad matosi jau.Man irgi tokiu metu jau matėsi,kelnės nesusisegė,bet o storais storais megztiniais ir rankom prisidengus dar nuo kai kurių žmonių pavyko tai nuslėpt tuo laikotarpiu.
Garbanele
Man be savaites 4 men. ir labai graziai jau matosi mano pilvelis...noriu jo dar didesnio ax.gif
Nivea
Aš skaičiau, kad labiausiai pilvukas ūgteli 6-8 mėn. nestuke.gif Beje, šis periodas yla pavojingiausias ir dėl strijų atsiradimo verysad.gif Iš savo patirties galiu pasakyti, kad būtent šiais mėnesiais labiausiai šoktelėjo svoris ax.gif , o pagal apimtis kažkokių didelių šuolių nebuvo (bent jau man taip atrodo)
kevina
Man jau 18 savaiciu ir pilvukas jau siek tiek matosi. Nors tepriaugus dar tik 2 kg. Is pradziu buvo jis gerokai papustas. Bet per pastarasias savaites jauciu, kad jis dideja. Tik kazkodel jau menesi svoris nekinta g.gif
žibutė
QUOTE(Zemfira @ 2004 08 26, 12:46)
Nu pavarei laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif nori but nescia ir nestoret???? Labai pergyveni kaip atrodysi??? Juokinga.  nestuke.gif moterys daug grazesnes  nei perkudusius manekenes

QUOTE(Zemfira @ 2004 08 30, 14:12)
ir kuo gi jus cia abi giriates!!!!!! Nenormalu kai svoris krenta o ne auga. Kenkiat juk ne sau, o savo negimusiam  2.gif 7 kilai kur tai matyta????????????????
*

Nu tavo ir kategoriškumas!!!! Nemanai, kad tu ne visažinė, ir galėtum biški ramiau savo nuomonę reikšti g.gif
Mikasiene
man tai nuo 15 sav. pradėjo matyris pilvas bambyzavas 4u.gif
bet dabar tai nenormaliai didelis, o dar tik 23 sav. tai kas bus vėliau blink.gif Gydytoja sako, kad viskas čia gerai, nes aš pati esu aukšta ir stambių kaulų ir viskas proporcinga...Bet man tai jau panika ima. Priaugau 16 kg., o juk visas didysis augimas dar preiš akis. tai turbūt prieš galą bus kaip mano pusseserei. Ji visada tokia smulki smulki buvo, o per nėštumą priaugo 25 kg, tai gale nėštumo sunkiai bevaikščiodavo blink.gif
Bijau, kad ir manes tas pats laukia, visa bėda, kad vyras greitai ims už mane mažiau svertyi ir naktį galiu prispausti tongue.gif biggrin.gif
Kaip manote, ar verta kažkokios dietos pradėti laikytis. jau ir taip daug ko sau neleidžiu...
Artulia
QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 25, 14:05)
man tai nuo 15 sav. pradėjo matyris pilvas bambyzavas  4u.gif
bet dabar tai nenormaliai didelis, o dar tik 23 sav. tai kas bus vėliau  blink.gif  Gydytoja sako, kad viskas čia gerai, nes aš pati esu aukšta ir stambių kaulų ir viskas proporcinga...Bet man tai jau panika ima. Priaugau 16 kg., o juk visas didysis augimas dar preiš akis. tai turbūt prieš galą bus kaip mano pusseserei. Ji visada tokia smulki smulki buvo, o per nėštumą priaugo 25 kg, tai gale nėštumo sunkiai bevaikščiodavo  blink.gif
Bijau, kad ir manes tas pats laukia, visa bėda, kad vyras greitai ims už mane mažiau svertyi ir naktį galiu prispausti  tongue.gif    biggrin.gif
Kaip manote, ar verta kažkokios dietos pradėti laikytis. jau ir taip daug ko sau neleidžiu...
*

Jei iki nestumo neturejai virssvorio, tai as manau, kad tie tavo priaugti kg. nera baisu (bet cia tik mano nuomone). Siaip dauguma gydytoju sakytu, kad priaugai daug, nes kaip supratau, dar nemazai savaiciu liko. Asmeniskai as 31 sav. jau turejau 13 kg. anstvorio, ir del to gavau velniu is gydytojos (atseit savo svorio limita jau isnaudojau, iki gimdymo dar liko laiko, o juk vaikas dar augs, svorio dar priaugsiu verysad.gif ). Mintyse protestuodama, kad mane vercia laikytis priverstines dietos nestumo metu ta pacia diena skaniai sukramsnojau sokoladuka, kad nuraminti ir paguosti save:bigsmile: Na, ka daryti, kad norisi pasmaguriauti biggrin.gif O smulkioms nestuke.gif tai ir priklauso priaugti daugiau kg. Mano vyro sesuo, kuri yra labai labai labai liesa, per nestuma irgi priaugo virs 25 kg, bet pagimdzius svori gana greit numete ir dabar vel galetu buti gyvu pavyzdziu apie zmogaus kaulu sandara anatomijos pamokoje biggrin.gif
O dietu laikytis nestumo metu negalima - gal tik labiau riboti ka valgai, vengti riebaus, saldaus, sotaus maisto. Bent jau as taip stengiuosi kontroliuoti savo svori, kad vel gydytoja nesibartu smile.gif
Tanitaa
QUOTE(kevina @ 2006 05 24, 23:37)
Man jau 18 savaiciu ir pilvukas jau siek tiek matosi. Nors tepriaugus dar tik 2 kg. Is pradziu buvo jis gerokai papustas. Bet per pastarasias savaites jauciu, kad jis dideja. Tik kazkodel jau menesi svoris nekinta  g.gif
*

Man 23 sav, mano svoris iki kokios 16 savaites isvis nesikeite, svyravo + - 1kg, po to po truputi priaugt pradejo bigsmile.gif tai dabar sveriu apie 62 kg,o pries nestuma sveriau apie 56kg. svarstykles rodo, kad 6 kg priaugau, bet tikrai to nejauciu,auga tik pilvukas ax.gif Geguzes 31 d. eisiu pas gydytoja, tai ziuresim, ka rodo jos svarstykles g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Garbanele
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men. nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...
kastone
iki 20 sav. labai pergyvenau, nes pilvo kaip ir nesimate, bet 20-21 sav. pradejo matytis, del to labai dziaugiuosi.
priaugau nuo 48 iki 51,5kg. nesu mazo svorio maniake, nes manau, kad svarbiausia isnesioti sveika beibi, bet daug priaugti irgi nenoriu. ir striju paniskai bijau unsure.gif
Tanitaa
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 26, 22:23)
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men.  nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...
*

Garbanele, po apsilankymo pas daktare pasisakyk, kokio svorio esat? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kastone @ 2006 05 26, 22:31)
iki 20 sav. labai pergyvenau, nes pilvo kaip ir nesimate, bet 20-21 sav. pradejo matytis, del to labai dziaugiuosi.
priaugau nuo 48 iki 51,5kg. nesu mazo svorio maniake, nes manau, kad svarbiausia isnesioti sveika beibi, bet daug priaugti irgi nenoriu. ir striju paniskai bijau unsure.gif
*

Strijos, jei jom lemta atsiras, atsiras. Aisku, ju padauges, jei staigiai priaugt svorio, bet cia kaip bus, taip bus blush2.gif ax.gif
kastone
Strijos, jei jom lemta atsiras, atsiras. Aisku, ju padauges, jei staigiai priaugt svorio, bet cia kaip bus, taip bus

aisku, bus kaip bus, bet gariau, kad svoris augtu pamazu. as del to siek tiek kontroliuoju maista. juk nepasiteisinimas valgyti viska is eiles vien todel, kad bet kuriuo atveju svoris dides... 4u.gif
ir vis kremais tepuosi, kad oda taip nesitemptu.
Zorzeta1984
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 26, 22:23)
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men.  nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...
*

Kiap keista man dabar tik 13sav. 4u.gif ir pas mane pilvukas matosi ypac kai bunu su kokia maike aptempta. bigsmile.gif .bet svoris mano dabar tik pradejo po biski judeti.iki nestumo sveriau 48-49kg dabar jau 52kg. thumbup.gif
TeQuiLa
man tai dabar 18 sav., bet beveik nieko nesimato, nebent kai gerai pavalgau butu galima itarti wink.gif o svoris pries nestuma buvo 56 kg., dabar 52 kg, per menesi priaugu 600-800 g.
Britvute
Mano pilvelis pasirode apie 24-25 savaitele rolleyes.gif
gajane
Laukiuosi pirmojo, pilvukas pradėjo matytis kažkur 17 sav., bet pats sparčiausias augimas buvo nuo 25 iki 34 sav..
Dabar jau neužilgo tas laikas, svorio nepriaugu, o pilvukas dar truputį paugo, po nusileidimo man kaip tik lyg buvo sumažėjęs g.gif .
Kai pas gyd. buvau 28 sav., jautada sakė atrodai gražiai lotuliukas.gif ,kaip prieš patį gimdymą.Maniau, kad mano pūzas jau labai didelis.Bet kai neseniai iš GN grįžau, ten pamačiau dvigubai didesnių.
Aš pati tai gal kokiais 4 kg pastorėjau, o visas kitas t.y.5 kg mano pilvukas su gyventoju
lotuliukas.gif . Per visą nestuke.gif priaugau 9 kg. Jokių strijų tfu tfu tfu dar nėra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.