man dabar su 3-čiuoju 17-18 sav, pilvas kyla ne dienom, o valandom
Kadangi laukiu pirmo savo laliuko, tai pilvas sparciau augt pradejo nuo 20 savaiteles...
O va vyro sese kai trecio laukesi, man nuo pat pirmu menesiu atrode laaabai nescia
Kažkaip aš ėmiau burbulėti nuo pat pradžių. Gal tik tiek, kad pilvas jau RYŠKIAI nėštukiškas pasidarė nuo 20 sav.
Mano pilvukas sparciau eme rysketi nuo 29 sav. Kai isejau i dekreta, tai ir matytis pradejo. Didziausias suolis buvo 8 menesi. Tada visos formos pasiryskino. O 9 men.pabaigoje, kai pilvukas nusileido, dar didesnis pradejo atrodyti, nors nei vieno kg. nepriaugau.
Maniskis irgi mazdaug nuo 20 savaites pradejo labiau rodytis. Net mama jau sako, kad matos, kur anksciau vis netikejo, kad mociute bus
Man pilvukas pradejo matytis apie 17 savaite, kuomet laukiausi pirmagimes dukters.
As irgi gana apvaloka, tai paciai tas pilvukas jau nuo kokios 12 savaites matesi, nors aplinkiniai net nepastebedavo. Kazkur po 20 sav pradejo mieles veikti ir jau ryskiau pilvukas augti. Dabar as jau 26 sav. Tai vyras sako, kad mano pilvas kasdien vis keiciasi, auga. Viena savaite "nukniaukiau" jo sortus - galvojau per karscius bus gerai, laisvoki dar buvo, bet sekancia savaite, kai karsciai uzejo, as jau nebeilindau i juos
Ir kaip tas nestumo jausmas
Mano pilvuzo gyventojas
Ir taip ir ne Kai maziukas spardosi, o paciai stogas nuo vaikisku rubeliu vaziuoja, kuo niekada gyvenime nebuciau patikejusi, tai visai Bet kai pilvas puciasi ir tampa kaip akmuo vakare po visu gerimu ir valgymu, kai kojas skauda vos per viena prekybos centra perejus, nors anksciau pesciom visas miesto (Klaipedos) parduotuves pereidavau ir dar namo pescia pareidavu, kai nakti i tualeta lakstau ir lakstau, tai ne kas
Mano sparciausiai isaugo isejus i dekreta, t.y. nuo 28 sav. suzydejau. Vyro sesuo atejus i svecius mete: nu tu ir storeji ne dienom, o valandom. Eik tu sh..., pagalvojau, negi man dietos laikytis ir toliau sau 'zydziu'.
Maniskis pradėjo ryškiau atsikisti nuo 20 sav,bent jau man taip atrodė,o daug kas nepastebejo ir i dekreta išeinant
Maniskis isryskejo sia savaite, man beveik 20 savaiciu
laukuosi antro ir pilvas pradejo didet nuo 20 sav.
21sav. kiek pamenu, savo pernai rudeni pirktas "darbines" kelnes padėjau į spintą ką tik prieš atostogas ir dabar jau pilneju gan sparčiai mano mama prognozuoja, kad būsiu labai pilvota...
Man jau 15 savaichiu, o pilvas matyti... Bet shiaip ash smulki, tai gal del to.... Svarbiausia, jog susidaro ispudis, kad dubeny esantys vidaus organai pakilo virshun ir isshoko.. tai tikriausiai jie chia man poopsosu visu maistu
Bet ash sau labai grazhi... Kiekviena ryta ir vakara maivausi priesh veidrodi... Vyrelis vadina sharka
man baigiasi 19-ta savaite, tai is ryto, dar kaip ir nelabai tas pilvas, bet vakare po visokiu vaisiu ir darzoviu + sulciu, arbatu, tai atsigulus pupso geras kalnas
Man dabar 20 sav. ir jau matosi, kad "arbūziuką"prarijau.
Nors, tiesą pasakius, man matėsi ir gerokai anksčiau, tik kitiems atrodžiau kaip pavalgiusi.
Nuo penkto men jau zhinantiems matesi stipriai
Nuo sheshto matesi visiems O nuo ashtunto iki devinto pabaigos, padvigubejo Bet kokie faini prisiminimai, kai pagalvoju
Man jau po truputuka ima matytis, bet nezymiai. Kelnes jau verzia, tad teks siutis anksciau, nei planavau naujas.
Dar biski reiks palaukti
Man pasirode apie 19 savaite, na o dabar kazkaip vis kiekviena diena didesnis
As tai pamenu, kai pirmojo laukiausi, tai dar budama 22 savaiciu i klubus vaiksciojau, aptemptus rubelius devejau, ir demesio netrukdavo
Nu tiksliai net neatsimenu nuo kada man pradėjo matytis pilvas, nes su vyru pasiginčydavau : jis sakydavo, kad jau matosi, o aš,- kad dar ne
Dabar man jau beveik 22 savaitės - ir augu, kaip ant mielių
Na man dar tik 10 savaičių, bet jau iškart truputį pasijautė, jau pilvelis vos vos matosi, bet už tai turėjau tokį liemenį, o jo nebeliko,
Nu pavarei Man pilviukas pradejo matytis tik kazkur nuo 5 menesio
O as vakar vos beitilpau i savo megstamiausias kelnes... Ir vaiko gydytoja vakar pastebejo, kad as laukiuosi, nors ir apkuni esu.
O kiti nieko nemato. Vat ir zinok, kaip ten yra.
o mano jau matosi
Goga, mano matosi pilvukas, o as net 7 kg numeciau.
ir kuo gi jus cia abi giriates!!!!!! Nenormalu kai svoris krenta o ne auga. Kenkiat juk ne sau, o savo negimusiam
zemfira, nerek ant
mano svoris nekrenta, taigi nera blogai, o lexana sake, labai stambi, todel manau yra normalu, eji padidejusi medziagu apykaita suvalgo jos lasiniukus, na as cia uz ja atsakau, bet manau kad ji irgi ta pati pasakytu
na mano pirmas vaikiukaso mano pilvukas labai ilgai neaugo, net pergyvenau labai. Bet pradejo augti nuo 22 savaites, negreitai, bet man jau matesi, nors kelnes dar visas uzsidedavau. O stai 28 svaite, kai isejau i dekreta pradejo augti greitai, na dzinsu neuzsisegiau iki galo, o po 30 svaites, jau net anksti dzinsai pasidare, bliuskes pilvo neuzdenge.
Aš irgi tokia pat "aukšta" (1,60m). Tik man savaičių mažiau (23 sav.)Pilvukas labiau pasipūtė tik praeitą savaitę. Jau tada pradėjau "pampti". Ir apetitas pasitaisė, o kilogramukų 2,5 per mėnesiuką užmečiau
o mano pilvuzas labiausiai padidejo 6-7ta menesi, atrode, kad ne dienom, o valandom puciuosi
na man 18sav dar praktiskai nieko nesimate, o va 20-21-22 jau padidejo kaip reikiant.. Dbr jau ir i dzinsus su pazemintu netelpu
O man labiausiai pilvukas padidejo kokia 34-35 savaite
Na, o man dabar pradejo augti intensyviai, ne dienom bet valandom arbuziukas dideja
Dabar 30 sav.
pries nestuma neturejau pilvuko visai. Jis pradejo apvaleti dideti nuo 3men, taciau dabar tik suejus 5men, labai jau issipute. del to nerealiu pilvo skausmu turejau-tipo greit tempesi raumenys pilvo. Jei ir toliau sitaip pusiuosi net neisivaizduoju i ka panasi busiu.
O as esu labai auksta, man tik 23sav o jau 30poundu sugebejau uzsiauginti
man tai pilvukas puciasi visa nestuma. kazkur nuo 2- 3 menesiuko
O as irgi neturejau pilvo visa savo gyvenima (nebent kai gerai persivalgydavau
Oi panos, panešiotumėt jūs trečią nėštuma dvynius...
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau...
mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas
QUOTE(sandrii @ 2005 06 30, 09:32) mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas nebus nebus pilvas pasidarė kitiems matomas bent kiek tik apie 24sav, vat o dabar, kai jau 30sav tai pučiuos kaip ant mielių
Man 37 savaitė, pilvas didėja, bet nesakyčiau, kad "valandom". Bijau, kad tik strijų neatsirastų, tfu tfu tfu.
mum beveik 22 sav. - o kas nezino, kad
Mano pilvūziukas išlenda labiau vakare, o matosi tada, kai aptempta ką apsivelku. Darbe dar , kas nežino, tai ir neįtaria, manau. Mums 16 sav.
Pries pirma nestuma buvau plonyte, bet vistiek pilvo nesimate iki kokios 17 sav. Sefas suzinojo kad nescia likus 2 men.iki nestumo atostogu (pasakiau, kad ieskotu naujos buhalteres, tai nesuprato kodel), sugebejau paslept
|