Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Norėčiau profesionalaus atsakymo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Jūržolė
Labas,

Šis klausimų skyrelis pasidarė pokalbių skyrelis. Todėl turiu pasiūlymą, kad temoje į užduotus klausimus galėtų atsakyti tik odontologė, kiti forumo dalyviai neturėtų galimybės. O diskusijas galima iškelti į kitą skyrelį, nes dabar labai sunku atrasti odontologės atsakymus. Na panašiai yra skyrelyje "Klausimai ginekologei". Ką manote?
Florestina
Mano sesuo yra medike. Sia tema as kalbejau su ja ir ji man pasake, kad kartais zmogaus isgyvenimai yra vertingesni uz vadovelines mediku zinias. Kartais net medicina pripazista kitu zmoniu nuomone, tuo tikslu yra stegiami viena ar kita liga (pvz. cukriniu diabetu) serganciuju klubai. Tai reikalinga tam, kad zmones bendrautu gathering.gif tarpusavyje ir pasidalintu savo isgyvenimais. Todel as pritariu dabartiniam variantui. thumbup.gif
Odontologė
Šiuo metu, kai mano situacija tokia, jog konsultacijoms inernete lieka labai nedaug laiko, manau, kad esama tvarka yra nebloga. Ir šiaip aš už kuo daugiau nuomonių. Dažniausiai kitų patirtis taip pat yra labai naudinga mirksiukas.gif .
Aislanda
noreciau paklausti odontologes.man ant priekiniu dantu virsuje tokie kaip grioveliai, nelygumai atsirado.jie neryskus,bijau,kad laikui begant jie vistiek gali kist,giletii,kaip uzkirsti tam kelia?(o gal niekas nepades ir nera reikalo ka daryti,kaip sake mano stomatologe jeigu jie negileja)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.