Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svoriuk,nemylim tavęs renkies šmutkes ir atia!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mrs_G

user posted image

Jūs užsukote į "SVORIUK, MES TAVĘS NEBEMYLIME, TAD PRAŠOM SUSIRINKT DAIKTUS IR IŠEITI! VISAM LAIKUI!'' namus, adresu Super mamos forumas, Grožio ir sveikatos rajonas, Sporto ir dietų paštas, Dietos gatvė, namo Nr. 84

user posted image
Šiuose namučiuose renkasi draugiškos, linksmos ir nuoširdžios mergaitės flirt.gif nail.gif brunette.gif Labai džiugu, kad mes stengiamės ir palaikom vienos kitas, juk taip lengviau ir daug smagiau gathering.gif . Paverkšlent dėl pliusiukų mes galim, pasidžiaugt minusiukais – irgi, bet mes jokiu būdu NEPASIDUODAM!!!

Nesvarbu kaip: ar besilaikydamos dietų, ar sportuodamos, ar derindamos maistą, ar darydamos iškrovas, ar nevalgydamos vakarais, ar dar visaip kaip – mes turim vieną tikslą – BŪTI LAAAABAI GRAŽIOS!!! PAČIOS GRAŽIAUSIOS SAU!

Tokiomis būt mes nenorime:
user posted image
Mes norim būt sveikai gražios: didis.gif
user posted image

Savo tikslą jau pasiekė *Brunetė* ir Blykse – abi po minus 19 kg yahoo.gif

MES TAIP PAT PRIIMAME VISAS, KURIOS TIK PASIRYŽUSIOS PAKOVOTI SU SVORIUKU, ČIA PALAIKYSIME, PAGUOSIME, O KAI REIKĖS IR VELNIŲ DUOSIM user posted image

Bebendraujant, mums atėjo idėja, jog galėtume turėti blog'ą ir galėtume kelti įvairius receptukus, nes čia jau išgirdome tiek pasakiškų idėjų, kad nevalia jų nesurinkt į vieną psl.
MAISTAS BE CENTIMETRŲ

Kadangi mes mėgstame ir pašvęsti, štai mūsų gimtadieniai!!!

user posted image
SAUSIS
22d. – gretusiu
31d. – daivute28

VASARIS
15d. – Stila
21d. – vaiduke27

KOVAS
2d. - *Wanilla*
24d. – Gagutee

BALANDIS
20d. – Mrs_G
24d. – Dinariuke

BIRŽELIS
29d. – Afi

LIEPA
30d. – Uogulencija

RUGPJŪTIS
6d. – Superlight
9d. – Coconuts
29d. - vitalike__69 ir GammaOrionis

RUGSĖJIS
20d. – julte
23d. – DuAnli
24d. – saule1

SPALIS
7d. – Olinda
11d. – Daumox
19d. – ruta19

LAPKRITIS
30d. – Novembri

GRUODIS
3d. - *Brunetė*
11d. - Babrake
17d. – siguliukas17
21d. – GreenEyeys

TEMUTĖS TAISYKLĖS

Merginos, norėdamos gauti prisijungimą į mūsų albumą, privalo su mumis pakankamai aktyviai bendrauti visą mėnesį nuo prisijungimo dienos. Praėjus mėnesiui, turės atsiųst bent vieną savo nuotrauką Uogulencijai, kuri tą nuotrauką patalpinusi į albumą, suteiks prisijungimą prie jo. Taip pat, po mėnesio bendravimo, narė bus įtraukta į temos pagrindiniame puslapyje pateiktą temos narių ir jų gimtadienių sąrašą.
Taip pat labai svarbu nepamiršti kiekvieną penktadienį atsiųsti savo prisidavimo duomenukų Uogulencijai į až. Prisidavinėjame visą dienelę, lentukę pateikiam šeštadienį. 3 kartus iš eilės neprisidavusios mergaitės - braukiamos iš lentutės, lentelė turi būt graži, o sugrįžusias priimsim visada.

Jau vieną kartą prisidavusios penktadienį - atsiunčiate:
1. Šios savaitės svoris.
2. Per savaitę priaugo/nukrito.

Naujai prisijungusios atsiunčiate:
1. Pasijungimo datą šiuose namučiuose.
2. Svoris atėjus į šiuos namučius.
3. Svoris prisidavimo dieną.
4. Ūgis.
5. Tikslas.
6. Gimimo data

NAUDINGI STRAIPSNIAI
Kaloriju skaiciuokle
Svorio mazinimo taisykles
Mitai ir faktai apie liesejima
Klastingos dietos
Sis bei tas apie dietas
Glikeminis indeksas
Uzsleptos antsvorio priezastys
Produktu sudetis
Viskas apie sporta ir sveika mityba
Manksta ir sportas
Treniruociu programa
Kuno stiprinimas

user posted image

*

*

siguliukas17
Aciu uz grazia temute 4u.gif

Registruojuosi 4u.gif
Pikų*Dama
Mrs_G, kokių sexiukų čia pridėjai blush2.gif

registras ax.gif
gagutee
Registruojuosi ir as 4u.gif

QUOTE(Mrs_G @ 2011 12 21, 19:15)
KABOOM! AR DAR NE? biggrin.gif
*

Dabar jau kabooom tongue.gif rodyk dovanas bigsmile.gif lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 21, 19:16)
Nu ir ka gavai?  bigsmile.gif
*

Nugi to ko tikrai nesitikejau bigsmile.gif
Mrs_G
rodau dovanyte!
user posted image

Afi, dar karteli ACIU!!!! bigsmile.gif wub.gif
Pikų*Dama
Mrs_G, čia kojinės? bigsmile.gif
Bitute1977
aciuks uz temuteuser posted image
gagutee
Nesitikekit tokiu foto kaip Uoguliuko tongue.gif
Fotkinta vakare - prietemoj su mobiliuku ax.gif bet ... tai super super dovana blush2.gif 4u.gif
Aciu aciu aciu Brunete..dabar ja matau ir dekoju uz ja tau blush2.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Pikų*Dama
Mergos, man 5dienį pasimatymas blush2.gif
gretusiu
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 18:14)
Ir drasiai galiu pasakyti - Brunete, tu auksas o ne zmogus  wub.gif  4u.gif  4u.gif
*

Ne.... ne auksas ji.... ji juoda kvepianti kava.... wub.gif Ka tik isleidau.... cool.gif
gagutee
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 21, 19:37)
Mergos, man 5dienį pasimatymas  blush2.gif
*

blush2.gif uu kaip idomu g.gif bigsmile.gif
O as susipykau su MB.. jau 3 dienos nesnekam..

QUOTE(gretusiu @ 2011 12 21, 19:38)
Ne.... ne auksas ji.... ji juoda kvepianti kava....  wub.gif Ka tik isleidau....  cool.gif
*

blush2.gif auksas kevpiantis kava wub.gif wub.gif
Mrs_G
QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 21, 16:35)
Mrs_G, čia kojinės?  bigsmile.gif
*

jooooo!!!! bigsmile.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 21, 16:37)
Mergos, man 5dienį pasimatymas  blush2.gif
*

uuu, su kuo? bigsmile.gif
Papildyta:
gagute, oho, super dovana! bigsmile.gif man labai aptinka nesaldus pyragai bigsmile.gif labiau nei saldus net gi!
Pikų*Dama
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 18:42)
blush2.gif  uu kaip idomu  g.gif  bigsmile.gif
O as susipykau su MB.. jau 3 dienos nesnekam..
blush2.gif  auksas kevpiantis kava  wub.gif  wub.gif
*

uj... ko vėl nepasidalinot? unsure.gif beje, buvot susitikę dar?

QUOTE(Mrs_G @ 2011 12 21, 18:43)
jooooo!!!! bigsmile.gif
uuu, su kuo? bigsmile.gif
*

jegele bigsmile.gif
nauja internetinė pažintis, kol kas nesureikšminu cool.gif

einu skalbtis doh.gif
siguliukas17
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 18:37)
Nesitikekit tokiu foto kaip Uoguliuko  tongue.gif
Fotkinta vakare - prietemoj su mobiliuku  ax.gif  bet ... tai super super dovana  blush2.gif  4u.gif
Aciu aciu aciu Brunete..dabar ja matau ir dekoju uz ja tau  blush2.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image
*

Man nerodo foto unsure.gif
gagutee
QUOTE(Mrs_G @ 2011 12 21, 19:45)
gagute, oho, super dovana! bigsmile.gif man labai aptinka nesaldus pyragai bigsmile.gif labiau nei saldus net gi!
*

Kojines tai krutos lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Niamm niam - as jau pavarciau ir apsiseiliojau..su visokiais geriais tie pyrageliai ax.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2011 12 21, 19:46)
uj... ko vėl nepasidalinot? unsure.gif beje, buvot susitikę dar?
*

Mano plauku... doh.gif nu zodziu kai zmogus valanda laiko aiskina ta paty s... doh.gif kaip gali jo nepasiust velniop? g.gif tuo labiau kai graziai paaiskini kone tukstanty kartu- o jis kartoja ta paty.. uzveike jo prisikabinejimas prie smulkmenu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 21, 19:48)
Man nerodo foto  unsure.gif
*

O as nzn per kur kitur imest blush2.gif
gretusiu
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 18:37)

NORIU ir as tokios bigsmile.gif
gagutee
QUOTE(gretusiu @ 2011 12 21, 19:50)
NORIU ir as tokios  bigsmile.gif
*

Tau nereikia... tongue.gif tu nesiseileji lotuliukas.gif lotuliukas.gif

A mergos kazkaip pamirsau pasigirt..zodziu kaledom sau pasidovanojau - konditeriny svirksta ax.gif ir dvejus dzinsus ax.gif nuo mamuko gavau dar dvejus biggrin.gif dievinu ankstyvas dovanas biggrin.gif
Bitute1977
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 19:52)
Tau nereikia...  tongue.gif  tu nesiseileji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A mergos kazkaip pamirsau pasigirt..zodziu kaledom sau pasidovanojau - konditeriny svirksta  ax.gif  ir dvejus dzinsus  ax.gif  nuo mamuko gavau dar dvejus  biggrin.gif  dievinu ankstyvas dovanas  biggrin.gif
*

tai kur cia jau varysi visa dzinsuotauser posted image
vaiduke27
Labukas,
Niu ką, savaitė įpusėjo. Jėga thumbup.gif Dar dvi dienos ir turėsiu ale atostogas.
Visos tik giriasi dovanytėmis, o aš dar laukiu. Kasdien po kelis kartus į pašto dėžę lendu. Kad tik nepražiopsočiau hihihi.gif
O kalbant apie ankstyvas dovanas, tai ir aš jau pradedu gauti. Va šiandien gavau du pakvietimus į vandens parką. 4 valanodos, su pirtimi ax.gif Faina...Po švenčių varysiu lašinių mirkyti mirksiukas.gif
O daugiau kaip ir nieko. Ai ryt, su bendradarbiais bus kalėdinis pasisėdėjimas. Bais nenoriu, bet reikia doh.gif
gagutee
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 12 21, 19:56)
tai kur cia jau varysi visa dzinsuotauser posted image
*

Na mano aprangoje - dzinsai yra pagrindinis drabuzis blush2.gif man patogiausia su jais ax.gif tj reik turet bent kelerius ax.gif

QUOTE(vaiduke27 @ 2011 12 21, 19:56)
Labukas,
Visos tik giriasi dovanytėmis, o aš dar laukiu. Kasdien po kelis kartus į pašto dėžę lendu. Kad tik nepražiopsočiau hihihi.gif
*

bigsmile.gif as ir tep dariau..bet... gavau tada kai namuose nebuvau biggrin.gif
Nu o tas lasiniuku pamirkymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
blush2.gif buvau kaika sumascius..bet ziuriu jog laiko nebeuztenka... tad reik jusu patarimo.. Geriau padaryt kad ir veliau? ar jau tada jei nespeji laiku is vis nedaryt? g.gif
Bitute1977
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 20:12)
Na mano aprangoje - dzinsai yra pagrindinis drabuzis  blush2.gif  man patogiausia su jais  ax.gif  tj reik turet bent kelerius  ax.gif
bigsmile.gif  as ir tep dariau..bet... gavau tada kai namuose nebuvau  biggrin.gif
Nu o tas lasiniuku pamirkymas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
blush2.gif  buvau kaika sumascius..bet ziuriu jog laiko nebeuztenka... tad reik jusu patarimo.. Geriau padaryt kad ir veliau? ar jau tada jei nespeji laiku is vis nedaryt?  g.gif
*

reik daryt thumbup.gif
*Brunetė*
Labukas mergaites 4u.gif

QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 19:14)

lotuliukas.gif  neturiu ne noro ne tikslo uzkalbinet dantis 
[
Ir drasiai galiu pasakyti - Brunete, tu auksas o ne zmogus  wub.gif  4u.gif
*

QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 19:37)
Fotkinta vakare - prietemoj su mobiliuku  ax.gif  bet ... tai super super dovana  blush2.gif  4u.gif
Aciu aciu aciu Brunete..dabar ja matau ir dekoju uz ja tau 
*

Kaip malonu,kad patiko wub.gif o iki aukso man tikrai toli lotuliukas.gif
Gretusiu, niu labai faina buvo pasimatyti,tavo dukryte nereali wub.gif labai fainai soka thumbup.gif Aciu uz meduolius,labai labai skanus,net mazius valge,o tai reiskia labai gera ivertinima mirksiukas.gif
gagutee
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 12 21, 20:17)
reik daryt thumbup.gif
*

ax.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 20:20)
Labukas mergaites 4u.gif
Kaip malonu,kad patiko wub.gif o iki aukso man tikrai toli lotuliukas.gif
Gretusiu, niu labai faina buvo pasimatyti,tavo dukryte nereali wub.gif labai fainai soka thumbup.gif  Aciu uz meduolius,labai labai skanus,net mazius valge,o tai reiskia labai gera ivertinima mirksiukas.gif
*

blush2.gif nu man tai nieko netruksta iki to aukso tongue.gif
*Brunetė*
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 20:25)
ax.gif  blush2.gif  blush2.gif
blush2.gif  nu man tai nieko netruksta iki to aukso  tongue.gif
*

Gerai,kad bent tau nieko netruksta iki ausko bigsmile.gif cool.gif
Ai dar registras ir aciu Mrs_G uz naujus namucius,kaip visada labai grazu wub.gif 4u.gif
gagutee
QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 20:28)
Gerai,kad bent tau nieko netruksta iki ausko bigsmile.gif  cool.gif
Ai dar registras ir aciu Mrs_G uz naujus namucius,kaip visada labai grazu wub.gif  4u.gif
*

O kazkam truksta? g.gif gal reik su juo pokalby pravest? g.gif
Babrake
Registras 4u.gif

As po vakarienes.
Kiausinis su rukytais kalmarais,apslakstyta citrinu sultim ir dziovintu baziliku,bei skiltele cesnako. Bei duonos riekele su varskes uztepele. ax.gif
Viso: 337.5 kcal
a- 28.35/ b- 36.28/ r-22.8
siguliukas17
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 18:50)
O as nzn per kur kitur imest  blush2.gif
*

Tai bent paaiskinkit kas ten yra bigsmile.gif visos nori, o as nezinau ko lotuliukas.gif
*Brunetė*
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 20:29)
O kazkam truksta?  g.gif  gal reik su juo pokalby pravest?  g.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Provokacija
I believe I can flyyyyyyy I believe I can touch the skyyyyyyyy biggrin.gifD
gretusiu
QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 19:20)
Gretusiu, niu labai faina buvo pasimatyti,tavo dukryte nereali wub.gif labai fainai soka thumbup.gif  Aciu uz meduolius,labai labai skanus,net mazius valge,o tai reiskia labai gera ivertinima mirksiukas.gif
*

Ir man faina, tik trumpai smile.gif Jo, auginu PANA wub.gif O meduolius galesim kada visi kartu kepti tongue.gif
gagutee
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 21, 20:31)
Tai bent paaiskinkit kas ten yra  bigsmile.gif visos nori, o as nezinau ko  lotuliukas.gif
*

Knyga tongue.gif
user posted image
Dabar matai? ax.gif
Babrake
Idomu ar mano pasto karvelis pasieke adresate ? g.gif
user posted image
user posted image
*Brunetė*
QUOTE(Babrake @ 2011 12 21, 20:42)
Idomu ar mano pasto karvelis pasieke adresate ?  g.gif
user posted image
user posted image
*

Is kokio tu miesto Babrake? 4u.gif
gretusiu
Zodziu, pro duris atejusi Brunete atnese man supratima kad esu stora kaip nescia begemote ir nesusitvarkius kaip paskutines kaimo sodybos Marceliuke doh.gif doh.gif doh.gif
Provokacija
kūkū tongue.gif
*Brunetė*
QUOTE(gretusiu @ 2011 12 21, 20:34)
Ir man faina, tik trumpai smile.gif Jo, auginu PANA  wub.gif O meduolius galesim kada visi kartu kepti  tongue.gif
*

Butu labai fana wub.gif
QUOTE(gretusiu @ 2011 12 21, 20:45)
Zodziu, pro duris atejusi Brunete atnese man supratima kad esu stora kaip nescia begemote ir nesusitvarkius kaip paskutines kaimo sodybos Marceliuke  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Na jau, na jau nekalbek taip mergina,nes nera taip schmoll.gif esi labai sauni,tvarkymasis pries sventes,dovanu ruosa, juk tai normalu mirksiukas.gif o jau namai kaip kvepia nuo kepiniu wub.gif o pas mane ka, niekam neturiu laiko, is darbo i prokuratura,is ten i maziuko svente,is sventes pas tave,po to i parduotuve ir grizti nusikalus bei nieko nenori doh.gif
siguliukas17
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 19:41)
Knyga  tongue.gif
user posted image
Dabar matai?  ax.gif
*

thumbup.gif dovana
gagutee
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 12 21, 20:56)
thumbup.gif dovana
*

thumbup.gif as ir tep manau bigsmile.gif
*Brunetė*
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 20:59)
thumbup.gif  as ir tep manau  bigsmile.gif
*

Istikruju labai dziaugiuosi,kad patiko,nes labai bijojau blush2.gif 4u.gif
gagutee
QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 21:12)
Istikruju labai dziaugiuosi,kad patiko,nes labai bijojau blush2.gif  4u.gif
*

As ir db bijau ax.gif blush2.gif rolleyes.gif
*Brunetė*
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 21:13)
As ir db bijau  ax.gif  blush2.gif  rolleyes.gif
*

Man jau ramu bigsmile.gif
Tik dar labai daug truksta kalediniu dovanu,o laiko dar labiau truksta nezinau kaip viska suspeti doh.gif
Coconuts
Labas vakaras 4u.gif

registras naujuose namuciuose ax.gif

As itariu pradedu sirgt, kaip tycia ant svenciu doh.gif cia savaitgali jau buvo gerkle pradeje skaudet, ale pageriau vaistu biski ir praejo. O siandien per atsiskaityma auditorijoj taip susalau, kad net dantim kalenau, ir va vel jauciu nosis uzgulta, gerkle skauda doh.gif siaubas unsure.gif maukiu dabar arbatas su medum.
*Brunetė*
QUOTE(Coconuts @ 2011 12 21, 21:17)
Labas vakaras 4u.gif

As itariu pradedu sirgt, kaip tycia ant svenciu doh.gif cia  savaitgali jau buvo gerkle pradeje skaudet, ale pageriau vaistu biski ir praejo. O siandien per atsiskaityma auditorijoj taip susalau, kad net dantim kalenau, ir va vel jauciu nosis uzgulta, gerkle skauda doh.gif siaubas unsure.gif maukiu dabar arbatas su medum.
*

Sveikateles tau pupa,laikykis ir nepasiduok ligai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gagutee
QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 21:16)
Man jau ramu bigsmile.gif
Tik dar labai daug truksta kalediniu dovanu,o laiko dar labiau truksta nezinau kaip viska suspeti doh.gif
*

doh.gif man taip pat trukumas ju... doh.gif o buvau nuplanavus jog bus ranku darbo...jauciu teks lekt pirkt blush2.gif

QUOTE(Coconuts @ 2011 12 21, 21:17)
Labas vakaras 4u.gif

*

Nu laikykis ir visai cia nesirk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dinariuke
Pamiegojau, bet ne kiek geriau neliko, radau 5 praleistus skambucius is darbo, ką dabar daryt? blink.gif
Sugadinsiu staigmena, bet man rimtai neramu blush2.gif
Vaiduke, raso kad tavo siuntimukas turi but nuo 19d paste, vilniaus 26 paste, L. Zamenhofo g. 3,
20d pristatyti i namus nepavyko, o 20d 13h turėjai gaut pranesima apie ji blush2.gif
Aš jau išsigandau gal adresa ne taip užrašiau blush2.gif
*Brunetė*
QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 21:20)
doh.gif  man taip pat trukumas ju...  doh.gif  o buvau nuplanavus jog bus ranku darbo...jauciu teks lekt pirkt  blush2.gif
Nu laikykis ir visai cia nesirk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Na as gal penktadieni arba sestadieni dar susisuksiu g.gif nes penktadieni dirbsim tik iki 14.45, tai kaip ir bus siek tiek laiko smile.gif jei jo nesuvalgys kokie neplanuoti darbai doh.gif
Dinariuke
QUOTE(Coconuts @ 2011 12 21, 20:17)
Labas vakaras 4u.gif

As itariu pradedu sirgt, kaip tycia ant svenciu doh.gif cia  savaitgali jau buvo gerkle pradeje skaudet, ale pageriau vaistu biski ir praejo. O siandien per atsiskaityma auditorijoj taip susalau, kad net dantim kalenau, ir va vel jauciu nosis uzgulta, gerkle skauda doh.gif siaubas unsure.gif maukiu dabar arbatas su medum.
*

Mane irgi kažkas kabina, o kai dar esu taip nusilpus tai daug ir nereikia blush2.gif
O tau sveikatytes 4u.gif
Coconuts
QUOTE(*Brunetė* @ 2011 12 21, 20:18)
Sveikateles tau pupa,laikykis ir nepasiduok ligai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(gagutee @ 2011 12 21, 20:20)
Nu laikykis ir visai cia nesirk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif bandau kovot, nesinori per sventes sirgt. Eisiu vakare dar kojas pakaitint, gal ka macys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2011 12 21, 20:26)
Mane irgi kažkas kabina, o kai dar esu taip nusilpus tai daug ir nereikia  blush2.gif
O tau sveikatytes  4u.gif
*

4u.gif tu irgi ziurek, nesusirk 4u.gif
*Brunetė*
QUOTE(Coconuts @ 2011 12 21, 21:29)
aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif  bandau kovot, nesinori per sventes sirgt. Eisiu vakare dar kojas pakaitint, gal ka macys ax.gif
Papildyta:

4u.gif tu irgi ziurek, nesusirk 4u.gif
*

Butinai pakaitink tikrai nebus blogiau 4u.gif
Dinariuk, sveikateles ir tau 4u.gif
Babrake
Ka tik sukiratu 50gr imbieriniu sausainiuku doh.gif blush2.gif ax.gif
Ale skonis koks super thumbup.gif
Guodzia tai,kad ryt laukia sportas ir dar vaziuosiu pas mociu jai namu sutvarkyti. Tai prasimankstinsiu thumbup.gif

Panos sveikatos JUms 4u.gif ir nesirkit!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.