ruudoji
2011 09 06, 12:32
QUOTE(Ozkele @ 2011 09 06, 13:08) juk sakiau kad taip bus  mes turim tik svarkeli ir emblema... kai mokiniu mazeja ir taip toliau nieks nesukontroliuos ir neprivers vaiku nesiot tas uniformas... nereikejo tiek daliu daryt, but gal svarkelio pradziai uzteke su emblema, nes dabar tikrai balagans ir tiek. Ir kaina galetu but zmoniskesne, nes, jei neklystu, tai visas kompektas apie 300 kainuoja  tai ne visi gali isigyt, pilna daugiavaikiu seimu. Tas svarkas nevertas tu 145 lt atvirai pasakius. Na bet cia tik mano nuomone, kaip nors ptrasisuksim iki 8 klases tikekimes:) jei ji butu kainavusi padoriai, tai tegu voliojasi spintoje, apsirengtu per sventes, o dabar ???? sumokejau 200 lt ir toliau eina su kelnem ir tuo baisiu megztiniu??? nu as labai pikta, del tokios netvarkos....
QUOTE(ruudoji @ 2011 09 06, 13:32) jei ji butu kainavusi padoriai, tai tegu voliojasi spintoje, apsirengtu per sventes, o dabar ???? sumokejau 200 lt ir toliau eina su kelnem ir tuo baisiu megztiniu??? nu as labai pikta, del tokios netvarkos.... daug ten tos netvarkos visur... nu matyt kaip ir visose vilniaus mokyklose...
ruudoji
2011 09 06, 13:04
QUOTE(Ozkele @ 2011 09 06, 14:02) daug ten tos netvarkos visur... nu matyt kaip ir visose vilniaus mokyklose... aciu, uz supratinguma  pasiguodziau
o aš lb patenkinta uniforma  , bet mes tik pirmokai, tai gal nuo pat pirmos klasės kaip pripras nešioti, tai ir nešios  . Tikuosi taip ir bus
kristuciukas
2011 09 29, 21:10
QUOTE(rumba @ 2011 08 20, 11:29) O kokios mokytojos siais metais tures ketvirtokus?Domina, kas kitais metai s ims pirmokus  idomu butu rasti atsiliepimu  Sveiki, mano dukra dabar ketvirtokė, tai turim nuostabią mokytoją Danguolę, vaikai ją labai myli. Mokytoja kūribinga, veikli, pakankamai griežta ir reikli. Esam labai patenkinti
lapiuksss
2011 11 24, 15:46
QUOTE(ZMama @ 2011 09 14, 20:28) o aš lb patenkinta uniforma  , bet mes tik pirmokai, tai gal nuo pat pirmos klasės kaip pripras nešioti, tai ir nešios  . Tikuosi taip ir bus  Tikrai pritariu. Uniforma tikrai gerai  Juk nuo mūsų tėvų priklauso, kaip vaikas iš ryto apsirengęs išeina į mokyklą (ar nutampytą megztuką, ar tvarkingą uniformą). Manau uniforma ir įpareigoja labiau vaiką atitinkamai elgtis
Mano vaikas lankė šitą mokyklą, labai džiaugėmės. Mokytojų kolektyvas nuostabus, visada pasikalbės apie vaiką, patars, padės. O dabar žiūriu ir uniformas įsivedė ir renovuos mokyklą ir stadioną naujai susitvarkė. Vaikams super sąlygos.
http://www.delfi.lt/news/daily/education/k...s.d?id=58688707siaip informacija, kad Virsuliskiu vidurine nebeformuos 11 klasiu siemet... tik, kad neradau, i kurias mokyklas vaikai bus prijimti
juskirena
2012 05 11, 14:51
Musu vaikas siemet baigineja 4 klase,gal kam reikia uniforminio megztuko ant 140 ugio.Atiduosim uz 39 lt.Kreipkites 861608748.Megztukas neuznesiotas,nesiojome tiksiuos metus.
Reiškia visi dirba gerai.
|
|