Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viršuliškių vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Ozkele
domina, biski nesupratau paskutinio sakinuko, ka ten norejai pasakyt g.gif
na direktore per ta susirinkima kai buvo del m-los reorganizavimo, kaip tik sake kad i birzsika pvz istojo tik 1... kai gausiu siu metu duomenis, parasysiu cia smile.gif gal pagerejo rezultatai biggrin.gif
domina
aš norėjau pasakyti, kad gerai besimokantys iš Viršulų išeina į kitas, o Viršulų mokykla turi ruošti kitus vaikus, kad ir iš Viršulų mokyklos išėję įstotų kur nors aukštai. Kaip bandė man įteigti direktorė, tai Viršulų mokykla labai stipriai paruošia vaikus. g.gif O kodėl, kažin, kitiems metams planuojama surinkti tik tris klases penktokų?
Ozkele
Domina, o kelinta klase tavo berniukas baige? gal klasiokai musu 4u.gif
domina
kad maniškis ne Viršuliškių baigė, o kitą. Ir bus matyt, ar eis į penktą šitoje. biggrin.gif
Taškė.
QUOTE(Ozkele @ 2010 06 04, 09:48)
ax.gif labai dag tai kiek? ir kuriais metais? nes pagal 09 m duomenis i lieceju bande stot 2 ir tiedu neistojo..... na gal duomenis blogi... tai va but smagu zinot tiksliau  smile.gif
vienok smagu kad mokyklos tema atgijo  4u.gif ir virsuje makaluojasi....
*

O vat vien 4 mano pažįstami 09 įstojo į biržišką. Turbūt duomenys netikslūs. Manau, kad įstojo ir daugiau, bet 4 tai tiikrai.
Ozkele
Taske, tai super tada biggrin.gif matyt kad netikslus mano duomenys... o del 3 penktu klasiu,, tai ketvirtos irgi yra 3 tai matyt ir penktas del to tris planuoja....
prie spora metu buvo keturios bet labai sumazejo vaiku ir viena sumazino.... siiap va idomu kodel cia mazeja, o aplinkines mokyklos (pvz Gabija) perpildytos... g.gif

Taškė.
Aplinkos gal išsigąsta.
domina
gal išsigąsta ne aplinkos, o mokymo lygis prastesnis, gal vaikai labiau skriaudžiami? Sunku pasakyti. Galima tik spėlioti.
Ozkele
aplinka tai baisi gun_rifle.gif toletu kvapas pradinku korpuse is tolo riete nosi... viskas nuo vadovo priklauso, paziurekit kaip kitos mokyklos susitvarke...o del mokslu- musu prad klasiu mokyutoja buvo faina (turejom dvi nes paskui gi isdalino klase), o pvz anglu is pradziu pora met turejom kaskoki nesusipratima, mokyutoja kuri per 2 metus nieko neismoke ir liko spragos, kurias reikia kamsyt dabar samdant repetitorius.
Taske, kaip supratau tu cia mokaisi, o kaip ten toliau mokymo lygis nuo 5 iki 8 klases (nes po 8 tai vistiek tikimes stoto i gimnazija jau kokia wink.gif ?
Taškė.
Kadangi aš vyresnė, nei 5-8 kl tai nelabai ir žinau. Bet kiek žinau tai lietuvių kalbos mokytoja be galo stipri. Su anglų mokytojom tai problemos. Bent vyresnių klasių. Vokiečių mokytojos abi prastos. Dėl matematikos nežinau mokytojų, bet pati stipriausia mažesnių nemoko. Kitų nežinau. . Fizikos mokytojas mažesniem labai silpnas, taip pat ir informatiką jis dėsto. Silpnai.. Labai net. Kitos grupės informatikos mokytoja nerealiai stipri, bet į dekretą išėjo. Bet šiaip nėra labai blogas mokymo lygis. Negirdėjau, kad kas skustųsi labai. Mano mama kai buvo susirinkime kažkokiam tai sakė, daug kas girė mokytojus. O Šiaip nežinau dėl pagrindinių dalykų mokytojų, jie man nedėsto, tik žinau, kad aš patekau į be galo stiprių mokytojų srautą. 4u.gif Visi mokytojai ganėtinai stiprūs. Tos stipriausios mokytojos vistiek perims vyresnes klases ir egzaminam tikrai puikiai paruoš.
P.S. Bet sakau, nepažįstu aš tų mokytojų, manau, kad visai nieko. thumbup.gif
mlimbute
pagal viska Virsuliskiu vidurine turetu tapti pagrindine mokykla. Nors kaip aiskino pati direktore, su kuria kalbejau telefonu, pagal ta mokyklu pertvarka rajone turi buti ir pagrindine ar pradine m-la ir gimnazija, o ne viena gimnazija per visa Virsuliskiu rajona.
Yra variantas, kad i lietuviu m-la perdarytu rusu m-la, arba zydu m-la (pasirodo net tokia yra Virsuliskese smile.gif, arba Jaunimo m-la (proftechnine kazkokia) kur prie Sugiharos, bet cia jau mazumu politikos ir kiti jautrus dalykai.
Tad jei nepavyks tureti keliu lietuvisku m-lu Virsuliskui rajone, Virsuliskiu vidurinei tapti gimnazija butu visiskas absurdas ir priestarautu numatytam principui.
Tad tiketina, kad pasidarys bent jau pagridine m-la, nes vyrsniems kitur mokytis paprasciau nei maziukus i kitus rajonus grusti.

Vat m-la sita visai prie pat musu namu, bet kazko nelabai linkstu i ja leisti vaika. Reikes gerai viska pasverti.

Kokios Virsuliskiu vidurineje m-le yra pradiniu klasiu mokytojos?
Mums labiausiai rupetu tos mokytojos, kurios nuo rudens destys ketvirtokams, ir nuo 2011 m. rudens jau tures pirmokelius?
Gal kas galit kokius atsiliepimus surasyti?

Dekui smile.gif
Ozkele
Tai va va, labai reikia pasverti, nes aplinkui tikrai is ko yra rinktis 4u.gif as bent jau gailiuosi, kad leidome cia nuo pradiniu klasiu o dabar liekame 5-oje, ziuresime kas bus toliau g.gif is pradiniu klasiu mokytoju superine yra Daiva...(pavarde uzkrito....), bet ji dabar lygtais vaiko prieziuros atsotogose, tai gal kaip tik griztu ant 2011 metru ir jimtu pirmokus smile.gif Mokytoja Aldona nieko, bet atrodo kad jau nebemokys maziuku... Sekmes renkantis 4u.gif
kad mokykla pagrindine liks gal ir nieko, jei loiktu be 9-10 kl, ne paslaptis kas liks tose klasese mokytis - tie kas nesugebejo arba nenroejo pereit i gimnazijas.... visas blogis, na bet su musu valdzia dar cia N katu viskas keistis gali ax.gif
ASsSA
QUOTE(mlimbute @ 2010 06 17, 13:27)

Kokios Virsuliskiu vidurineje m-le yra pradiniu klasiu mokytojos?
Mums labiausiai rupetu tos mokytojos, kurios nuo rudens destys ketvirtokams, ir nuo 2011 m. rudens jau tures pirmokelius?
Gal kas galit kokius atsiliepimus surasyti?

Dekui smile.gif
*

Labas,

galiu pasiulyti labai puikia mokytoja, kuri 2011 m. ims pirmokelius - Ruta Ramanauskiene thumbup.gif
Griezta vaikams, bet tuo paciu ir labai gera, pas ja ir uzklasine veikla nuostabi, keliones ivairios, ekskursijos, zygiai ir kt.Sveikos gyvensenos propaguotoja, vaikai apie traskucius ar CocaCola ne nekalba... (aisku, prie mokytojos biggrin.gif ) Pildo visus teveliu ir mokiniu norus thumbup.gif Esu labai patenkinta su sia mokytoja ir as, ir mano sunus...
ZMama
Labas vakaras,

nejaugi niekas negali patarti apie būsimas pirmokų mokytojas verysad.gif g.gif
kristuciukas
šiandien buvau mokykloje ir užrašiau savo būsimą pirmoką į mokyklą.
Pasirinkom mokytoją Rūtą Ramanauskienę. Kiek žinau griežta, bet labai veikli, o mano vaikinui kaip tik tokios ir reikia smile.gif Kiek pavyko sužinoti, tai šiais metais planuojamos 2 pirmokų klasės, viena bus pas Rūtą, o kitą ruošiasi imti dabartinė pradinukų direktorė. Dvi mokytojos išeina į pensiją, tai nelabai yra iš ko ir rinktis.
Šiuo metu mokykloje veikia pramoginių šokių, dramos, tuoj bus dailės būreliai, taip pat karatė užsiėmimai, kuriuos lankom ir esam patenkinti, puikus folkloro būrelis,krepšinio, sveikos gyvensenos būrelis, gal ką ir praleidau.
Ozkele
is 4 klasiu liko tik dvi... matyt tai daug ka sako.
Atvirai pasakius as tai gailiuosi kad leidau savo dukra i sia mokykla, kai aolink tikrai geresniu yra. Cia nebtn tas klausimas kad arti namu suveikia, nes kitaip tai....
na gal jum ir patiks smile.gif)) as tai kito vaiko ten tikrai neleisiu:))) na tada gal ten jau nulis klasiu bus nebe dvi smile.gif
jankabara
Mūsų pirmokėlis lanko šią mokyklą. Kol kas jokių neigiamų atsiliepimų iš mūsų pusės. Vaikams dažnai renginiai organizuojami, spektakliai nebrangūs būna, mokytoja daug dėmesio skiria vaikams. Smagu, kad yra sportinių šokių būrelis m-kloje, ir kas labai nustebino jis yra nemokamas. Vaikas puikiai jaučiasi mokykloje, ir viliamės, kad ir toliau taip bus. Aš kažkaip manau, kad nuo pačio vaiko, jo auklėjimo priklauso kaip jis adaptuojasi m-kloje, kaip jam sekasi mokslai, juk mokytojas tik pagalbininkas mokantis mirksiukas.gif
Beje, kažkaip įdomu pbūtų sužinoti, kodėl yra mamų, kurios gailisi leidę vaikus į šią mokyklą?kokios konkrečios priežastys?
aididi
Laba diena,

Esu Taikos pagrindinės mokyklos mokytoja Aušra Šidlauskienė. Šiais metais išleidžiu aštuntokus ir kitais metais turėsiu penktokus. Norėjau pakviesti į atvirų durų dieną, kuri vyks balandžio 7 d..

Šiais metais planuojamos 5- ų klasių auklėtojos:
1. Kristina Greičienė
2. Rasa Žukauskienė
3. Aušra Šidlauskienė
4. Rima Kireilienė
5. Kristina Kutiščieva

Jei yra klausimų, su mielu noru atsakysiu.
kristuciukas
QUOTE(Ozkele @ 2011 02 15, 19:37)
Atvirai pasakius as tai gailiuosi kad leidau savo dukra i sia mokykla, kai aolink tikrai geresniu yra. Cia nebtn tas klausimas kad arti namu suveikia, nes kitaip tai....
na gal jum ir patiks smile.gif)) as tai kito vaiko ten tikrai neleisiu:))) na tada gal ten jau nulis klasiu bus nebe dvi smile.gif
*

Jusu teise rinktis smile.gif Bet nematau nieko blogo sioje mokykloje. Taip, aplinka skurdi, bet daugumoj Vilniaus mokyklu taip yra. O grazi aplinka dar nieko nesako. Man svarbu, bent jau pradinese klasese mokytoja, kuria tikrai labai dziaugiames.
O mokykla tik laiptelis, nuo kurio vaikas atsispiria, jei nenores mokytis, jis nesimokys ir prestiziskiausioje mokykloje ir naivu butu tiketis, kad isleidus vaika i "gera" mokykla, jau galima buti ramiam del vaiko issilavinimo. Vis tik tevu indelis turi buti toks, kad vaikas jaustu pareiga mokytis, kad gerbtu kitus, nebijotu reiksti savo nuomones ir siektu to, kas jam svarbu.
Ir dar man svarbu, kad vaikas saugiai pasiektu mokykla, todel nemanau, kad pirmokelis turetu keltis anksciausiai ir belstusi i kita miesto gala, nes ten "gera" mokykla.
Ozkele
QUOTE(kristuciukas @ 2011 03 11, 22:19)
Jusu teise rinktis  smile.gif Bet nematau nieko blogo sioje mokykloje. Taip, aplinka skurdi, bet daugumoj Vilniaus mokyklu taip yra. O grazi aplinka dar nieko nesako. Man svarbu, bent jau pradinese klasese mokytoja, kuria tikrai labai dziaugiames.
O mokykla tik laiptelis, nuo kurio vaikas atsispiria, jei nenores mokytis, jis nesimokys ir prestiziskiausioje mokykloje ir naivu butu tiketis, kad isleidus vaika i "gera" mokykla, jau galima buti ramiam del vaiko issilavinimo. Vis tik tevu indelis turi buti toks, kad vaikas jaustu pareiga mokytis, kad gerbtu kitus, nebijotu reiksti savo nuomones ir siektu to, kas jam svarbu.
Ir dar man svarbu, kad vaikas saugiai pasiektu mokykla, todel nemanau, kad pirmokelis turetu keltis anksciausiai ir belstusi i kita miesto gala, nes ten "gera" mokykla.
*

Tai kad nereikia kito miesto galo:) aplink daug geresniu mokyklu biggrin.gif
Pradinese klasese musu mokytoja irgi buvo labai gera, dabar gal situacija biski geresne su WC, nes musu laikais tai budavo ateini ir agli apsivemti vien nuo kvapelio pradinuku korpuse...
Noriu_padovanoti
Oi, "puiki" mokykla. Kadangi šalia miškelis, ten susirinkę vaikučiai narkodilerių laukia, atvažiuoja sutartu laiku toks mašiniukas... mamos, eikit susirinkti savo pūkuotų vaikučių, pažiūrėkit, kiek švirkštų mėtosi... Žmonės, baigę šią mokyklą, patys neslepia, kad baisi mokykla - tiek dėl vidaus tvarkos, tiek dėl mokslo lygio. Netikėjau, kad taip jau blogai, kol savo akim nepamačiau, kaip vyksta prekyba. Sakysit, tai vyksta aplink visas mokyklas? Jau nebe. Gal jūsų vaikas dar ne narkomanas, bet kartais užtenka klasėj vieno, kad epidemija išplistų...
Ozkele
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 03 20, 22:57)
Oi, "puiki" mokykla. Kadangi šalia miškelis, ten susirinkę vaikučiai narkodilerių laukia, atvažiuoja sutartu laiku toks mašiniukas... mamos, eikit susirinkti savo pūkuotų vaikučių, pažiūrėkit, kiek švirkštų mėtosi... Žmonės, baigę šią mokyklą, patys neslepia, kad baisi mokykla - tiek dėl vidaus tvarkos, tiek dėl mokslo lygio. Netikėjau, kad taip jau blogai, kol savo akim nepamačiau, kaip vyksta prekyba. Sakysit, tai vyksta aplink visas mokyklas? Jau nebe. Gal jūsų vaikas dar ne narkomanas, bet kartais užtenka klasėj vieno, kad epidemija išplistų...
*

pritariu. Taip pat "bobulka" pardavineja kontrabandines cigaretes vianai 7-okei.... o ta jau maziam platina... visi viska zino tik nieka snieko nedaro...
vietoj to kad kaska daryt tuo klausimu (saugumo), tai dabar vyksta naujas projektas kaskokiu baisuliniu unifiormu prastumimas.... na is principo as uz uz ja neomokesiu tu 240 lt..geriau japoniojai paaukot...
gita123
Sveikos mamos,mano dukra mokosi šioje mokykloje dabar yra septintokė.Bet noriu paklausti turbūt girdėjote jog nuo Rugsėjo 1 dienos bus uniformos,ką apie tai manote?
Ozkele
QUOTE(gita123 @ 2011 03 23, 17:12)
Sveikos mamos,mano dukra mokosi šioje mokykloje dabar yra septintokė.Bet noriu paklausti turbūt girdėjote jog nuo Rugsėjo 1 dienos bus uniformos,ką apie tai manote?
*

manau kad tai NESAMONE smile.gif ir busime pries... o pries musu valia nieko negali daryt... visu pirma per susirinkima kalba buvo na epie uniforma o apie dzemperiukus. As asmeniskai rasiausi PRIES juos, bet kas rasesi UZ tai buvo uz dzemperiukus o ne uz informas....
o dabar atejus i surinkima rodo kaskokias baisaus modelio kaimietiskas nesamoningas uniformas, uz kurias tipo reiks moket 240 lt....... nu as nezadu jos pirkt... nepatinka mes galim iseit i kita mokykla.... ir taip klasiu mazeja ir kekvienas mokinys brangus, nes juk reikia sudaryt kruvius mokutojams ir t.t.t.. biggrin.gif
o is praktines puses pvz kaip jus isivaiduojat mergaite eina i mokykla su tuo sijonu prie minus 30. aiksu kad as neleisiu taip eit. Juk mes islaikom mokutojus is savo mokeciu ir turime teise sprest apie tas uniformas reikia mum ju ar ne....
Dar jei tai butu tik kaskoks akcentas alia tipo dzemperis...o dabar kaskokia beskonybe tragiska... nu cia as taip manau 4u.gif
jankabara
Siūlau visiems kam yra aktualus klausimas dėl uniformų,apsilankyti Viršuliškių vidurinės mokykos tinklalapyje, ten parašyta, kad jau yra priimtas nutarimas, kad uniformos bus privalomos, taip pat galima pamatyti nuotraukas, kainas.
Na kaip ten bebūtų, bet aš asmeniškai esu prieš uniformas, ir mane nustebino, kad pateiktas toks didelis norinčiųjų uniformų žmonių skaičius g.gif Išties jei ne atstumo nuo namų iki mokyklos klausimas ir jei vaikas būtų vyresnis, tai keisčiau mokyklą verysad.gif
Ozkele
Tai kad buvo taip: per susirinika aukletoja isdalino lapus tipo ar butumet uz ar pries unifiorminius dzemperiukus... bla bla...hipotetiskai tipo ar butumet uz ar pries.... Tai ir pasirase daug kas UZ,,, as asmeniskai pries:))))))) Tai va isdure zodziu graziai biggrin.gif skambinau pasigincyt....tai sako uztenka tik svarkelio su emblema bla bla....
Manau kad esme surinkt babkes siuvyklai... nepaslaptis kad kaskas uz tai gaus atkatuka kaip LT iprasta manau biggrin.gif o nesiot bus nebutina..... Vaikam dare unoformu pristatyma... jiems tai jos baisios...bet net jau jiem buvo pasakyt kad na va gi tipo nesiot nebutina...smile.gif))))))))))))
biggrin.gif
gita123
Na štai ką aptikau mokyklos puslapyje:
Numatomas pereinamasis uniformos įvedimo laikotarpis.

Nuo 2011 m. rugsėjo 1 d.:

· Uniformą privalo dėvėti 1-ų ir 5-ų klasių mokiniai.

· Kasdien 2-4 ir 6-10 kl. mokiniai privalo dėvėti megztinį arba švarką su mokyklos emblema.

Nuo 2012 m. rugsėjo 1 d.:

· Uniformą privalo dėvėti 1-2 ir 5-6 klasių mokiniai.

· Kasdien 3-4, 7-10 kl. ir 11-12 mokiniai privalo dėvėti megztinį arba švarką su mokyklos emblema.

Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. uniformą privalo dėvėti visi mokyklos mokiniai.

1.Būtina mokyklinę uniformą vidinėje pusėje paženklinti savininko vardu.

2.Uniforma dėvima mokslo metų eigoje; taip pat uniforma privaloma per šventes, konkursus, viktorinas ir pan., egzaminus, įskaitas bei atstovaujant mokyklą už jos ribų kitose įstaigose ir oficialiuose renginiuose.
(Manau dabar jau visiems bus aišku)
Ozkele
Tai kad ir taip aiksu buvo biggrin.gif skaityt visi mkokam biggrin.gif esme tame kaip tie parasai tevu buvo gauti ax.gif
ne nuo to pradedama aplamai....
juskirena
mokykloje mokosi apie 1000 mokiniu,tevu buvo apklausta mazdaug puse (klausimas,o kur kiti tevai?????) is tos puses tik kiek daugiau negu puse sutiko -tai kaip ketvirtis balsu gali nulemti ka nesioti? Mano vyras eis pas direktore ir aiskinsis kokiam ten devintam kisieliui nuo vandens pramuse toki uzsakymo. Ir kas cia per avansinis mokejimas???? pati dirbu siuvimo imoneje ir nustebau kad reikalaujama avanso-apsurdas.
Ozkele
QUOTE(juskirena @ 2011 05 06, 10:57)
mokykloje mokosi apie 1000 mokiniu,tevu buvo apklausta mazdaug puse (klausimas,o kur kiti tevai?????) is tos puses tik kiek daugiau negu puse sutiko -tai kaip ketvirtis balsu gali nulemti ka nesioti? Mano vyras eis pas direktore ir aiskinsis kokiam ten devintam kisieliui nuo vandens pramuse toki uzsakymo. Ir kas cia per avansinis mokejimas???? pati dirbu siuvimo imoneje ir nustebau kad reikalaujama avanso-apsurdas.
*

PRITARIU 4u.gif
tai parasai matyt skaitos tie kur per kl susirinikima buvo tipo APKLAUSA ar reiktu DZEMPERIO su mokyklos simbolika... mane tau jau uzkniso gincytis su jais....
Sita siuvykla palaiko monopoli visu mokyklu uniformu siuvime... nesunku poaskaiciuot koks yra atkatas:)))))) kaskam:)))))
o dar geriausia tai kad turi pats nuvaziuot i kaskur i tuos primatavimus..... siiap kai toks uzsakymas tai aplamai turetu atlekt i vieta....
nekalbant apie unifmras dar patinka man toki niunsai mokykloj kaip istorijos mokytojas... pazymius raso taip: pirmas kas atsikaineja 8, antras 7, toliau is eiles..... Paklausus kodel man 7- atsakymas-- nes as taip NORIU.... 10 nevertas turet joks vaikas.... paklausus vadovybes kaip cia taip sako: oi zinote 10 siais laikais labai sunku gaut aplamai :DDDDD
juskirena
norejau paklausti ar visi uzsisakete uniformas? Nes mes dar ne,ir nezinau ar isvis jos reikia?
Ozkele
QUOTE(juskirena @ 2011 06 27, 13:21)
norejau paklausti ar visi uzsisakete uniformas? Nes mes dar ne,ir nezinau ar isvis jos reikia?
*

uzsisakem tik svarka ir emblema:) manau, uzteks pradziai biggrin.gif
Ingulė
QUOTE(Ozkele @ 2011 02 15, 18:37)

*

tai kad šiemet daug kur taip yra, vaikų labai mažėja 4u.gif
Ozkele
QUOTE(Ingulė @ 2011 06 28, 10:05)
tai kad šiemet daug kur taip yra, vaikų labai mažėja  4u.gif
*

aga, pamegink pakliut i Gabija, Zemyna..... biggrin.gif
na, reikia tiketis, pasitemps mokykla...gavo finansavima berods stadionui ir pagaliau mokyklos renovacijai, tik kad berods dar nepradeta ji.
agurčikas
O aš nesuprantu, kodėl Jūs taip priešiškai nusiteikę prieš uniformas. Mano vienas vaikas (mergaitė) lanko Vyturio mokyklą, ten uniformos pirvalomos ir labai gerai. visi eina apsirengę tvarkingai, gražiai. Žiemą, prie -30, eina su kelnėmis. Galima jas nusimauti. Nieko nematau baisaus. ir rūbų nereikia dremžti mokyklos suoluose. Ir pirkti jų daug mokyklai nereikia. Nupirkai uniformą ir ramu.
Ozkele
bent jau as nusiteikus ne pries jas, o pries pati principa, kaip jos atsirado.... niekam nieko nebuvo normaliai aiskinta smile.gif)))) o dabar pristatomas visas komplektas: svarkas, sijonas, marskinukai, kaklaraistis, emblema.... dar berods kaskas...kaina virs 300... mes emem tik svarka ir emblema, man atrodo to ustenka... Abejoju ar bus labai nesiojamos tos uniformos biggrin.gif jei bus, dasipirksim likusiais dalis biggrin.gif
kas del tvarkos, tai pritariu, bet pirmiausia gal kitose vietose si mokykla turetu tvarka daryt....... kad ir pradet nuo bobulkos, kuri vaikam cigaretes pardavineja, visi zino kuri bobulka, kuris kioskas, nieks nieko nedaro schmoll.gif
agurčikas
O kaip Jūs įsivaizduojate uniformų derinimą ir aptarimą su visais? Vaikų tūkstantis, tai tiek ir tėvų nuomonių. Pagal šią logiką dar reikia apklausti ir būsimus pirmokus? Yra mokyklos vadovybė, atstovai tai ir jie nusprendė. Apsitarė variantus, išrinko jų manymu tinkamiausią ir pristatė tėvams. Bent jau aš manau, kad taip turėtų viskas vykti. Jeigu tokią tvarką pasitvirtina mokykla, kad joje bus uniformos, tai arba tai priimam, arba ne. Jeigu jau visai kam nors netinka - ieško kitos mokyklos.
Noriu_padovanoti
Manau, tai grynai psichologinis nusiteikimas - vienas dalykas, kai tėvai patys sprendžia kada kokius drabužius pirkti, o kitas dalykas - kai tau pasako: tavo vaikas rengsis taip ir ne kitaip, mokėk 300 Lt.
Neturiu nieko prieš uniformas. Tai pačių vaikų labui, ypač mergaičių - jos labai greitai pradeda viena kitą vertinti pagal drabužėlius, klasėse mokosi labai skirtingų šeimų vaikai. Gal uniformos apramintų visas mirksiukas.gif
Ozkele
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 06 30, 15:05)
Manau, tai grynai psichologinis nusiteikimas - vienas dalykas, kai tėvai patys sprendžia kada kokius drabužius pirkti, o kitas dalykas - kai tau pasako: tavo vaikas rengsis taip ir ne kitaip, mokėk 300 Lt.
Neturiu nieko prieš uniformas. Tai pačių vaikų labui, ypač mergaičių - jos labai greitai pradeda viena kitą vertinti pagal drabužėlius, klasėse mokosi labai skirtingų šeimų vaikai. Gal uniformos apramintų visas  mirksiukas.gif
*

pritariu biggrin.gif
del nesiojimo tai kitas klausimas, kiek ten jas kas nesios, ir kas tai sukontorliuos biggrin.gif
o siaip tai tu uniformu kaina realybes neatitinka... tas svarkas berods 160 lt kainuoja, tai galima pigiau rast grazesniu biggrin.gif na atvirai pasakius, man tai zisot uniformos baisios,,, jauciu mano mamai arba anytai tai gal jos ir patiktu biggrin.gif del skonio nesigincijama biggrin.gif bet, kad siek tiek daugiau tvarkos bus (tikekimes) ir maziau konkurencijos, gal ir gerai 4u.gif
gita123
QUOTE(juskirena @ 2011 06 27, 13:21)
*

Mano dukros klasėje viena mergaitė užsisakė švarka ir amblema sumokėjo 50lt avansa vėliau sužinojo jog galima bet kokį mėlyna megztini nusipirkti ir prie jo prisekti amblemą ir teko iš klasės surasti dar 4vaikus kuriem reikia amblemos,nes buvo avansas sumokėtas.Tai mes greičiausiai taip ir darysim pirksim megztini ir amblema prisegsim mirksiukas.gif
Beje dukra bus aštuntokė tai aš nežinau kelintoj klasėj būsit jūs,jei vyresnėsese tai siūlyčiau irgi taip daryti.
feona
sveiki visi 4u.gif na va, sunus keliaus i pirma klase smartass.gif ,bet tai kai prisiklausiau gandu apie sia mokykla blink.gif g.gif zodziu ir baisu pasidarė bijau.gif tikiuosi gal kas nuramins ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
ZMama
QUOTE(feona @ 2011 08 01, 15:18)
sveiki visi 4u.gif  na va,  sunus keliaus i  pirma klase smartass.gif ,bet tai kai prisiklausiau gandu apie sia mokykla blink.gif  g.gif  zodziu ir baisu pasidarė bijau.gif  tikiuosi gal kas nuramins ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

o pas kokią mokytoją pakliuvot, mes irgi pirmokai mirksiukas.gif
katiniuke
Mielos mamytes,
Jus mažiau klausykit tų gandų. Dabar žmonės ką nori, tą šneka. Jei žmogus turi pats tų problemų ir jam nesiseka, tai jis taip gali apjuodint kitą žmogų. Tas pats ir apie mokyklą. Jei vaikas yra gero elgesio, stengiasi ir mokosi, jam bet kurioje mokykloje yra gerai. Jei turi psichologinių, elgesio problemų, tai keičia mokyklas, ne va mokykla bloga ar mokytojai ,, užsisėdo". Ši mokykla kaip ir visos kitos mokyklos. Tik apie kitas mokyklas išpučia burbulą,, Oi kokia mokykla". Kai pasikalbi su pažįstamais, kurių vaikai mokosi kitose mokyklose tai irgi nėra gerai. Manau kiekvienoj mokykloje yra savos problemos. Mano sūnus mokosi šioje mokykloje ir jokių problemų nėra. Aš patenkinta šia mokykla.
feona
QUOTE(ZMama @ 2011 08 03, 19:58)
o pas kokią mokytoją pakliuvot, mes irgi pirmokai  mirksiukas.gif
*

TAI ,KAD IR NEZINOM schmoll.gif PAS KOKIA MOKYTOJA g.gif VA BUVOM NUEJE PAKLAUST ,TAI DIREKTORĖ PASAKĖ,KAD DAR NĖRA SUSKIRSTYTOS KLASĖS blink.gif STENGIASI TAIP SUSKIRSTYT,KAD BUTU POLYGIAI MERGAICIU IR BERNIUKU.TAI BUS AISKU TIK PO 22 D. rolleyes.gif
ZMama
QUOTE(feona @ 2011 08 09, 17:58)
TAI ,KAD IR NEZINOM schmoll.gif  PAS KOKIA MOKYTOJA g.gif  VA BUVOM NUEJE PAKLAUST ,TAI DIREKTORĖ PASAKĖ,KAD DAR NĖRA SUSKIRSTYTOS KLASĖS blink.gif  STENGIASI TAIP SUSKIRSTYT,KAD BUTU POLYGIAI MERGAICIU IR BERNIUKU.TAI BUS AISKU TIK PO 22 D. rolleyes.gif
*

nieko nesuprantu g.gif , taigi jau ir pamokėlės birželio mėn buvo g.gif jūs čia kažką painiojat g.gif
feona
QUOTE(ZMama @ 2011 08 09, 21:24)
nieko nesuprantu  g.gif , taigi jau ir pamokėlės birželio mėn buvo  g.gif jūs čia kažką painiojat  g.gif
*

teip teip buvo,bet paskui skambino ir klause ar mes nieko pries jaigu mus perkels i kita klase,nes stengiasi taip sugrupuot klases,kad butu polygiai mergaiciu ir berniuku blink.gif tai va,bet tikriausiai busim pas pavaduotoja g.gif kazkaip uzsimine g.gif
ZMama
QUOTE(feona @ 2011 08 11, 11:11)
teip teip buvo,bet paskui skambino ir klause ar mes nieko pries jaigu mus perkels i kita klase,nes stengiasi taip sugrupuot klases,kad butu polygiai mergaiciu ir berniuku blink.gif  tai va,bet tikriausiai busim pas pavaduotoja g.gif kazkaip uzsimine g.gif
*

jo skambinausi, net savo mokytojai paskambinau, tai nuramino, kad tie kas buvo sara6uose, tie ir lieka smile.gif , mes tai pas kit1 mirksiukas.gif smile.gif
rumba
O kokios mokytojos siais metais tures ketvirtokus?Domina, kas kitais metai s ims pirmokus rolleyes.gif idomu butu rasti atsiliepimu smile.gif
ruudoji
QUOTE(gita123 @ 2011 08 01, 09:51)
Mano dukros klasėje viena mergaitė užsisakė švarka ir amblema sumokėjo 50lt avansa vėliau sužinojo jog galima bet kokį mėlyna megztini nusipirkti ir prie jo prisekti amblemą ir teko iš klasės surasti dar 4vaikus kuriem reikia amblemos,nes buvo avansas sumokėtas.Tai mes greičiausiai taip ir darysim pirksim megztini ir amblema prisegsim  mirksiukas.gif
Beje dukra bus aštuntokė tai aš nežinau kelintoj klasėj būsit jūs,jei vyresnėsese tai siūlyčiau irgi taip daryti.
*

Sveikos, mamos smile.gif
as tai labai pasipiktinusi del uniformu... tai arba visi nesiojam , arba niekas..... o tai kazkoks balaganas gavosi, as turiu tik amblema, as tik svarkeli, o man geriau megztinis........... nu musu laikais taip nebuvo biggrin.gif uniforma , tai uniforma ir taskas.
as ne piktai, tik man dabar kazkaip viskas labai juokingai atrodo ......... privalomas visai uniformos komplektas apsirengti, tik per sventes??? kiek gi jau tu svenciu bus??? dukrai sakau - turi uniforma ir su ja turi vaikscioti, sako, as nenoriu but viena tokia, kodel kitos gali but su kelnem.........
nzn nzn........ ne taip suprantu uniformu nesiojima........

Ozkele
QUOTE(ruudoji @ 2011 09 06, 12:50)
Sveikos, mamos smile.gif
as tai labai pasipiktinusi del uniformu... tai arba visi nesiojam , arba niekas..... o tai kazkoks balaganas gavosi, as turiu tik amblema, as tik svarkeli, o man geriau megztinis........... nu musu laikais taip nebuvo biggrin.gif uniforma , tai uniforma ir taskas.
as ne piktai, tik man dabar kazkaip viskas labai juokingai atrodo ......... privalomas visai uniformos komplektas apsirengti, tik per sventes??? kiek gi jau tu svenciu bus???  dukrai sakau - turi uniforma ir su ja turi vaikscioti, sako, as nenoriu but viena tokia, kodel kitos gali but su kelnem.........
nzn nzn........ ne taip suprantu uniformu nesiojima........
*

juk sakiau kad taip bus biggrin.gif mes turim tik svarkeli ir emblema... biggrin.gif
kai mokiniu mazeja ir taip toliau nieks nesukontroliuos ir neprivers vaiku nesiot tas uniformas... nereikejo tiek daliu daryt, but gal svarkelio pradziai uzteke su emblema, nes dabar tikrai balagans ir tiek. Ir kaina galetu but zmoniskesne, nes, jei neklystu, tai visas kompektas apie 300 kainuoja blink.gif tai ne visi gali isigyt, pilna daugiavaikiu seimu. Tas svarkas nevertas tu 145 lt atvirai pasakius. Na bet cia tik mano nuomone, kaip nors ptrasisuksim iki 8 klases tikekimes:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.