O gal kas nors ruošiasi eiti į mokyklą ir jau žino pas ką mokysis?
Padekit
Mielos mamytės
O gal kas nors ruošiasi eiti į mokyklą ir jau žino pas ką mokysis? Padekit
Kuku mamytes, ar kurios nors gali apie sia mokykla ka nors parasyti
QUOTE(mamyteLad @ 2006 03 29, 08:48) Kuku mamytes, ar kurios nors gali apie sia mokykla ka nors parasyti Pati baigiau sita mokykla, nieko blogo negaliu pasakyti, mokytojai tokie savi, direktore organizuota, visko buna, bet siaip liuks, nesigailiu praleistu metu, aisku, mokytojai ir kolektyvas keiciasi, bet viskas puiku tenai
Ir aš ją baigiau, prisiminimai tik geri. Turbūt direktorė dar nepasikeitė (Mečkauskienė), ji buvo mūsų auklėtoja ilgą laiką
Na va nors kas nors atsilepę. Ačiū
geriau gabijos gimnazija, ji isliko stipriausia tarp mokyklu po licejaus
Noriu iškelti šitą temą į viršų - gal būtų daugiau atsiliepimų apie Viršuliškių vidurinę? Jei neklystu, tai buvusi 45 vid. Domina pradinukų mokytojos!
Masciau ape sia mokykla, ji arciausia iki musu, bet visgi nusprendem vesti i kita pradine kol kas...
as irgi baigusi sita mokykla. labai gera atmosfera ir buvo jauciamas rupinimasis kiekvienu mokiniu ne taip, kad kuo labiau 'nusodinti", bet atvirksciai, kelti is paskutiniuju. mokiniai tai jaute ir kazkaip kildavo savaimine mokymosi motyvacija.
tik nzn kaip yra siandien, nes baigiau pries kokius 10 metu.
Žiūriu labai jau menka ši tema, beveik niekas nerašo. Aš irgi sprendžiu, ar leisti čia savo dukrą į 5tą klasę... Kitas pasirinkimas Žvėryno gimnazija, bet važinėjimas per kamščius troleibusais gąsdina. Gal atsirastų daugiau mamyčių, galinčių ką nors pasakyti apie šią mokyklą?
Mokiausi sioje mokykloje ir dukra i ja leidziu. Neiznau kaip kitose mokyklose, bet cia, atrodo, viskas normalu. Tiesa ta, kad mokykla skurdoka, taciau pradiniu klasiu mokytojos, kiek girdejau, visos neblogos. Susipazinti teko su dviem, nes siemet viena trecioku klase isskalde ir mus "permete" pas kita mokytoja. Tas ivykis, zinoma, kiek papiktino, na bet taip kartais nutinka, kad nuo musu- teveliu noru nekas tepriklauso...
man irgi labai idomu butu suzinoti apie bendra atmosfera sitoje mokykloje, nes mano vyresnelis baigs greit ketvirta klase pradineje Vyturio mokykloje ir reik nusprest, kur jis eis i penkta. Gal kas gali daugiau ka nors papasakot?
Siūlau tiesiog nueiti ir pasivaikščioti po mokyklą, susidarysit nuomonę apie aplinką. Kai kuriuos , pabuvojusius kitoje mokykloje šiek tiek išgąsdina mūsų mokyklos būklė
Baigiau ir aš ją, negaliu neatsakyti i šią temą, savo vaikų ten tikrai neleisčiau. Taip, ten visi elgiasi gana draugiškai, bet mokslo kokybė..Prieš tai lankiau Žvėryno gimnaziją, gailėjausi, kad perėjau, tikrai jaučiasi, kad nerimtai žiūrima į mokslo kokybe, na bet ir nėra ko lyginti vidurinės ir mokyklos
Mano vaikas lanko sia mokykla.
Mokykla tikrai skurdi ir verkiant reikalauja remonto, taciau pradinese klasese vaikui ne tiek svarbi aplinka, kiek mokytoja. Asmeniskai mums mokytoja kliuvo labai gera Pries leidziant i sia mokykla taip pat buvo daug svarstymu Mokosi gerai, mokytoja sudomina, tad labai noriai eina i mokykla. Manau reikia pasverti visus uz ir pries, svarbiausia galvoti apie vaika. Grazus fasadas nevisada reiskia, kad uz jo sienu viskas idealu. Tiesiog mes pasirinkom sia mokykla ir esam patenkinti.
gal kieno nors vaikai mokesi pas pradiniu klasiu mokytoja Janina , ka galvojat apie ja?
Mielos mamytės, labai gera mokytoja yra Janina Darafejienė. Kaip tik 2009 metais turės pirmokus, bet jau beveik pusę klasės jau surinko. Labai atsakinga ir miela mokytoja, vaikai ją gerbia; super nuoširdi.
bet girdejau kad ji megsta mokinius kiriu tevai gerai uzdirba , ar tai tiesa ?
Aš mokaus šitoje mokykloje.
Mano pradinių klasių mokytoja buvo Janina Darafėjienė. Iš tiesų šauni mokytoja. Laabai gerai išmokė. Esu girdėjus, kad ji mėgsta tėvus geriau uždirbančius, bet pati taip nemanau. Na, o šią vasarą šitą mokyklą renovuos. Tik va bėda su valgykla. Nebesilankau ten jau visus metus. Su draugėm bėgiojam į maximą. Šiaip nenorėčiau keist mokyklos, nes man ir šita laaabai patinka.
Labas vakaras
Kaip greitai bėga laikas, jau vėl mintys sukasi tik apie mokyklą Mano sūnus šiais metais pradės lankyti pirmą klasę. Daug dvejonių dėl to, kokią mokyklą pasirinkit, kas geriau vaikui.. ir išvis.. baimė Viršuliškių vidurinę aš ir pati baigiau, tikrai nieko blogo apie ją pasakyti negaliu, beje mokytoja Janina buvo ir mano pradinių klasių mokytoja.. tada dar neištekėjus, kita pavarde, bet ta pati.. tikrai puiki mokytoja. Kažkada buvau sutikus, net nustebau kad mokytoja, kuri turi šitiek mokinių, atsimena mano ir brolio vardus Beje dar norėjau paklausti mamų, kurių vaikai jau vyresni.. Gal aš labai "perdedu", bet iš ties bijau dėl vyresnėlių elgesio su "mažiais". Ar labai skriaudžiami vaikai? Maniškis labai jautrus, net dėl apsivardžiavimo lieja ašaras.. nežinau kaip čia mums bus QUOTE(Elinga_27 @ 2010 01 31, 23:22) Beje dar norėjau paklausti mamų, kurių vaikai jau vyresni.. Gal aš labai "perdedu", bet iš ties bijau dėl vyresnėlių elgesio su "mažiais". Ar labai skriaudžiami vaikai? Maniškis labai jautrus, net dėl apsivardžiavimo lieja ašaras.. nežinau kaip čia mums bus Maniškė jau ketvirtokė ir nebuvo daug skundų dėl vyresniųjų elgesio. Tiesiog kontaktų su jais ne taip jau daug būna pirmosiose klasėse pati gyvenu netoli tos mokyklos,bet vyresnelis-sunus,2004m gimimo,iki 5 klases lanke GENIO pradine mokykla,del balu stokos-i zveryno gimnazija nepateko-teko gryzti nuo 5 klases i virsuliskiu mokykla..... zinokit-ZIAURU ten...jei nebuciau sunaus pervedus i kita mokykla-vyresneliai -laiko ten vercha pries jaunesnius,visi bijo skustis,o pasekoj...jau metai teismai nesibaigia,as-kaip nukentejusi ten,daug jau baige savo mokslus-kolonijoj,o reketas-ten klestejo anksciau-klesti ir dabar....tik visi tyli,ir mokytojai-tiesiog bejegiai susitvarkyti su gauja ,nors del tos priezasties,pries 3 metus,buvo isardyta viena sestoku klase...mokytoja-tiesiog atsisake tos klases-nes-vaikai-joje buvo nevaldomi.....as pilnai suprantu mokytojus,bet isnaikinus viena grupuote-susikurs kita... ...siais metais mano antrasis sunus eis i pirma klase-nzn,kiek man dar damoketu pasirinkome VYTURIO PRADINEmokykla,ir GENIO,nebloga-tiesiog vezioti patogiau ir arciau
vakar buvo visuotinis susirinkimas is mokyklos nori padaryti gimnazija ir nebus nei pradinuku nei vaiku iki 8 kl. o siaip tai pagal savo vidu tai labai baisi mokykla,smarve stovi vos iejus grindys tokios kad galima iluzti.
QUOTE(juskirena @ 2010 03 10, 18:08) vakar buvo visuotinis susirinkimas is mokyklos nori padaryti gimnazija ir nebus nei pradinuku nei vaiku iki 8 kl. o siaip tai pagal savo vidu tai labai baisi mokykla,smarve stovi vos iejus grindys tokios kad galima iluzti. QUOTE(juskirena @ 2010 03 10, 19:08) vakar buvo visuotinis susirinkimas is mokyklos nori padaryti gimnazija ir nebus nei pradinuku nei vaiku iki 8 kl. o siaip tai pagal savo vidu tai labai baisi mokykla,smarve stovi vos iejus grindys tokios kad galima iluzti. Tikrai ne. Nei smirda, nei grindys tokios, kaip jūs apibūdinot. O be to šią mokyklą renovuos. Ir šiaip kai besika pripasakojo, tai atrodo kad supykus ant šitos mokyklos dėl kažko ir pyktį lieja. Man patinka ši mokykla. Labai.
Gerbiamieji, kam rūpi pradinukų ir mokinių iki 9 klasės likimas, užeikite ir pasirašykite.
http://www.peticijos.lt/visos/3243 QUOTE(Taškė. @ 2010 03 11, 21:37) Tikrai ne. Nei smirda, nei grindys tokios, kaip jūs apibūdinot. O be to šią mokyklą renovuos. Ir šiaip kai besika pripasakojo, tai atrodo kad supykus ant šitos mokyklos dėl kažko ir pyktį lieja. Man patinka ši mokykla. Labai. nepatingekite nueiti kur mokinasi pradinukai pirmame aukste ir pastovekite kaip mes kai laukdavome savo vaiku kol baigsis pamokos,uztenka 5-10min.ir jau darosi nebegera
jo... Paskaičiau aš apie tą vidurinę ir nebežinau, ką daryti. Blogai, jei toje mokykloje darosi tokie "bespredelai", blogai, jei padarys gimnaziją, nes vaikas atlankęs metus, turės eiti į kitą mokyklą. Turiu dabar galvos skausmą- į kokią mokyklą vesti savo būsimą penktoką.
Klivija, man visai patiko Vyturio pradinė mokykla. Dabar maniškis baigia ir jo mokytoja Rasa Adomavičienė, manau, turės pirmokus- auksinis žmogus, su didele patirtimi, mokyklos pavaduotoja. Nors mano vaikui ten visko buvo... Dabar man galvoja tik vienas klausimas- ką daryti? Kokią mokyklą pasirinkti? QUOTE(domina @ 2010 03 15, 15:51) jo... Paskaičiau aš apie tą vidurinę ir nebežinau, ką daryti. Blogai, jei toje mokykloje darosi tokie "bespredelai", blogai, jei padarys gimnaziją, nes vaikas atlankęs metus, turės eiti į kitą mokyklą. Turiu dabar galvos skausmą- į kokią mokyklą vesti savo būsimą penktoką. Klivija, man visai patiko Vyturio pradinė mokykla. Dabar maniškis baigia ir jo mokytoja Rasa Adomavičienė, manau, turės pirmokus- auksinis žmogus, su didele patirtimi, mokyklos pavaduotoja. Nors mano vaikui ten visko buvo... Dabar man galvoja tik vienas klausimas- ką daryti? Kokią mokyklą pasirinkti? jei mokosi gerai,arba pusetinai-patarciau i ZVERYNO GIMNAZIJA,aisku-mokytis ten sunkoka,bet patekti -dar sunkiau-jei nesate is zveryno...arba GABIJOS gimnazija. mano sunus baige GENIO PRADINE,jam-be problemu buvo patekt i ZVERYNO GIMNAZIJA-pereina peraleiliskai,bet...su mokslais buvo NA-TAI MANO NUOMONE,SITUACIJA....patarimai.... QUOTE(receptaine @ 2010 03 18, 10:27) QUOTE(besika @ 2010 03 10, 19:26) Kad buti "uz", reiketu gerai pagalvoti dar (tik nera kada - jau sprendimas tuoj tuoj bus priimtas). Gimnazija - tai dar nereiskia, kad bus tvarka. Mokyklos reorganizavimas i gimnazija tvarkos negarantuoja. Juk ten dirbanciu mokytoju ( o visu pirma direktores) mastymo, poziurio ir darbo stiliaus nepakeisi. O ar negeriau butu kartais geresni varda turinti progimnazija nei prasta gimnazija, a?? Nemanau, kad daugumos mokytoju turima kompetencija gali lygiuotis i gimnazijos lygi. Nesakau, yra ten tikrai geru mokytoju (pavyzdziui, chemijos), bet apie kai kurias geriau patylesiu... Zinau, kad dauguma pradiniu klasiu mokytoju neblogai mokinius ismoko. Aisku, jei jie patys to nori. Ir dar - kai vienintele lietuviu mokykla Virsuliskese - tai su kuriuo galu reikia mastyti, kad "uzsikepti" i gimnazija ja reorganizuoti? Ka masto tos mokyklos vadovybe - apie savo neva "gera varda", ar apie vaikus, gyvenancius Virsuliskiu rajone ir lankancius sia mokykla?? Gal gerbiama direktore noretu suorganizuoti isveziojima ir saugu parvezima i namus pradinuku, kurie verciami bus lankyti kituose mikrorajonuose esancias mokyklas? Labai smalsu, kokiu priemoniu teveliams reikes imtis, kad nereiketu savo busimo penktoko grusti i nekokia tvarka pagarsejusia Taikos pagrindine mokykla, kuri kaip ir priklausytu pagal gyvenama teritorija? Va taip ir skatinama korupcija Lietuvoje. Kokia mokykla nores priimti is kito mikrorajono mokini, jei jis mokesi, tarkim, ne itin jau taip gerai? Juk dabar tik ir girdi - ar jums priklauso mokykla pagal gyvenamaja teritorija?? (http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index.php/101/?itemID=83963) Jei atsakai - ne, o dar nelabai turi kuo pasigirti vaiko mokslo pasiekimuose, isgirsi aisku "niekuo negalime padeti, kreipkites i jusu rajona aptarnaujancia mokykla". Na ir dar - geda klausytis atgarsiu is susirinkimo, vykusio mokykloje kovo pradzioj. Kyla klausimas - apie ka masto gerbiama direktore? Ruosiasi ji kiek susirinkimui ar ne, kad tesugeba tevams nurodyti vieninteli kelia "i Sibira", kai sie paklausia, ka daryti su pradinuku, i kokia mokykla ji vesti, kai bus ismestas is mokyklos? Kur garantija, kad reorganizavus i gimnazija to paties pasiulymo neisgirs abiturientu tevai per susirinkima.... I pabaigai...Naivu butu tiketis, kad mokinys, dabar ismestas is mokyklos del reorganizavimo po keleriu metu sugris i taip direktores issvajotaja gimnazija.... Tikiuosi sveiku protu, o ne ambicijomis is uzgaidomis pagristu sprendimu, bet kaip sakoma: "viltis .... motina".....
na,kiekvienas turi savo nuomone...savo isitikinimus,argumentus,isvados is patirties-aisku,tai nereiskia-kad visiems butent bus kaip mano atveju...
o as uz,kad pradinukai-nebutu kartu su didesniais,uz pradzios vidurines,kuriuose mokytusi nuo pirmos iki ketvirtos klases,progimnazija,o po to-gimnazija. tik tiek.o kad vidurinese,kur mokosi vaikai nuo 1 iki 12klases,pradinukai tikrai-tikrai kencia nuo vyresniu,tik aisku-niekam nesiskundzia-uztat-visiems atrodo-kad viskas-gerai ir ramu.... QUOTE(besika @ 2010 03 18, 23:54) na,kiekvienas turi savo nuomone...savo isitikinimus,argumentus,isvados is patirties-aisku,tai nereiskia-kad visiems butent bus kaip mano atveju... o as uz,kad pradinukai-nebutu kartu su didesniais,uz pradzios vidurines,kuriuose mokytusi nuo pirmos iki ketvirtos klases,progimnazija,o po to-gimnazija. tik tiek.o kad vidurinese,kur mokosi vaikai nuo 1 iki 12klases,pradinukai tikrai-tikrai kencia nuo vyresniu,tik aisku-niekam nesiskundzia-uztat-visiems atrodo-kad viskas-gerai ir ramu.... Tai niekas ir nesako, kad pradinukus reikia grusti kartu su vyresniais moksleiviais. Jei jau kalba eina apie Virsuliskiu mokykla, tai kaip butu galima tuomet isspresti si klausima, kad "avis liktu sveika ir vilkas butu sotus". Juk mokykla - tai viena.... ir tikrai negresia, kad artimiausiu metu kazkas naujo sioje srity atsitiktu ..... Pasiulymas vienas - pritarti 374 (siai minutei) pasirasiusiu peticija uz tai, kad nereorganizuoti mokyklos i gimnazija, o palikti ja maziesiems. Taigi, pradine is jos daryti butu per didele prabanga, o progimnazija ( 1-8kl) - pats tas. Kai gera mokytoja priziures pradinukus, tai ir nebus jie skriaudziami....
nieko čia baisaus, kad reikia pereiti tas 3 gatves iki Vyturio pradinės. Ten jau yra šviesoforai, o ne taip, kaip prie 4 metus- nei vieno. Bet mano vaikas įgavo savarankiškumo. O kad didžkiai skriaustų aš nenorėjau, todėl ir leidau į pradinę.
Buvau aš šiandien mūsų Viršuliškių vidurinėje- norėjau prašymą parašyti, jei jau niekur kitur nepriimtų. Ir ką? Pasakė, kad be gegužės pradžios ar vidurio prašymų nepriiminės, nes neaišku, bus gimnazija ar ne. O kai paklausiau, kur tada bus perkeliami kiti vaikai- tie kur mokosi, ir tie kur turėtų mokytis, tai pasakė, kad tai ir yra dabar aiškinamasi. Tai va. O Žemynos pagrindinėje jau birželio mėnesio viduryje bus sąrašai. O pas mus turbūt bus tik dėliojama.
viskas, jau pristatytas projektas, belieka,kad patvirtintų taryba. O ten šakotis ,mano galva ,jau beprasmiška, seniai viskas nuspręsta, tai niks dėmesio nekreipia. Čia tik pas mus taip gali būti. Miegamajam rajone nei vienos mokyklos
http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index....1/?itemID=91047
Jau patvirtina, kad ši mokykla bus gimnazija.
Čia dar pasiskaityt galit: http://www.lrytas.lt/-12699467731269101335...leivi%C5%B3.htm QUOTE(Taškė. @ 2010 03 31, 20:52) Jau patvirtina, kad ši mokykla bus gimnazija. Čia dar pasiskaityt galit: http://www.lrytas.lt/-12699467731269101335...leivi%C5%B3.htm Nu ir čia rašo, kad iki gegužės 1 turi būti priimtas sprendimas, o dėl Viršuliškių mokyklos dar diskutuojama. Tačiau kur garantija,kad priims sprendimą ne tokį,kaip nurodyta projekte? Juk puikiai žinome,kad savivaldybė priima sprendimus,kurie patogūs jai. Kur reiks dėt būsimus pirmokus gegužės mėnesį, jei jau bus sukomplektuotos klasės +/-. Tėvai bus priverti vežioti ten,kur atsiras vietos. Mane tai tokia nežinomybė erzina ir nervina. Aš užrašiau į Taikos pagrindinę. Tai nors ramu dabar, nereiks nervintis dar mėnesį.
Mano kaimynas kalbėjo su direktore užvakar, tai ji jau sakė, kad 100% bus gimnazija.
Tai kaip supratau, del mokyklos reorganizacijos bus aisku tik geguzes pradzioje... Absurdas kazkoks
Na skambinau direktorei, tai kaip supratau mokykla lieka tokia kokia yra, nes geguzes menesi reorganizacija daryti yra jau per velu.
pas mus viskas pliatkų lygyje- ne kad užeiti ir pasidomėti. Matyt tiek visiems tereikia. Aš buvau užėjusi. Direktorė man pasirodė maloni moteris, labai maloniai viską paaiškino, pati pakilo iš savo sosto ir prisėdo prie manęs, man pasiūlė atsisėsti ir net kavos pasiūlė. Patikėkit, tai daro įspūdį, ypač, kai aš buvau tiesiai iš kitos mokyklos, kur direktorė net prisėsti nepasiūlė, nors pokalbio laikas buvo suderintas iš anksto. Tai va, mokykla lieka vidurinė. Jei ateityje ir bus daromos reformos, tai niekas niekur besimokančių vaikų neišmes. Arba pagrindinę mokyklą kartu su visais vaikais perkels į kitas patalpas Viršuliškėse, arba gimnaziją su vaikais perkels į kitas patalpas, o pagrindinė liks toje pačioje mokykloje. Viskas priklausys, kur daugiau besimokančių vaikų bus. Patalpos tai žiaurios, bet pinigai mokyklos remontui skirti jau metai atgal, bet yra priežastys, dėl kurių tie pinigai nepasiekia mokyklos ir mokykla iki šiol nepradėta remontuoti.
O jei kas paskaitęs mano rašinį nuspręs, kad aš pati dirbu toje mokykloje, tai labai klystate. Mano darbas su švietimu niekaip nesusijęs.
na man kavos nereikia, pati galiu nuspirkt... svarbiau koks mokymo lygis sioje mokykloje... jis nelabai koks... na vat idomu kiek is sitos mokyklos i liceju, jezuitus, birziska istojo???? Pradinukus pvz anglu moke anglu mokytoja viena - du metus nieko nesimoke zade zaidimus alia "stand up - sit down"... per vargus pakeitus mokytoja, reikia spragas dabar dvieju metu tas kamsyt....
Del mokyklos ateities tai sprnadizia savivaldybe o ne direktore. laikai rankose savivaldybes tarybos sprendima del bendrojo lav mokyuklu tinkoo pertvarkos, apie virsuliskiu sule parasyta taip: nekomplektuoti 11 klasiu nuo 2011 m rugsejo 1 dienos, 11 kl mokinius nukrepinat i Karoliniskiu, Radvilu Zveryno gimbazijas, Pertvarkyti vidaus struktura i pagrindine mokkla nuo 2012 01 01. Taigi liks ne progimnazija o 10-mete.... tai yra visi dar normalus zmones po 8 iseis i gimnazijas,,, o tie kas tingi mokytis ir pan liks 11-12 kl.... na nebent dar daug laiko, ir gali daug kas keistis.... tai va...
tiem, kam buvo svarbu, kad Viršuliškėse liktų mokykla- ji lieka, o kaip ten viskas bus toliau- gyvenimas parodys. O kad dėl visko sprendžia ne direktorė, o savivaldybė- tai ir mažam aišku.
QUOTE(Ozkele @ 2010 06 02, 12:27) na man kavos nereikia, pati galiu nuspirkt... svarbiau koks mokymo lygis sioje mokykloje... jis nelabai koks... na vat idomu kiek is sitos mokyklos i liceju, jezuitus, birziska istojo???? O vat labai labai daug kas įstojo į biržišką ir į kitas gimnazijas. Į licėjų irgi buvo įstojusių. vienok smagu kad mokyklos tema atgijo
Jeigu, ožkele, žinai 2009 metų duomenis, kad du stojo, bet neįstojo, tai, vadinasi gali ir kitokius duomenis sužinoti. Aš pavyzdžiui tokių duomenų neturiu. Pati direktorė sakė, kad jų vaikai į licėjų išeina, o kai iš ten išeina, tai gaunasi jau licėjaus mokiniai, o ne Viršuliškių mokyklos, todėl mūsų mokykla turi ir vėlė, ir vėl ruoši vaikus, kad galėtų savo rezultatus parodyti.
|