Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ekonomiškas garderobas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dontstop
Sena tema

Šioje temoje diskutuojame apie ekonomišką požiūrį į garderobo formavimą, vadinamas rūbų kapsules, spalvinius tipus, bazinius rūbus ir pan.

Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį 4u.gif

Žingsniai naujojo garderobo link:
1. nustatome savo spalvinį tipą
2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų
3. be gailesčio išmetame daiktus, kurie: netinka pagal spalvinį tipa, netinka pagal dydį, net jei jie nauji, ilgai užsigulėjo spintoje ir nesinešioja (išsykrus vakarinius apdarus), „moraliai pasenę“
4. sudarome komplektus iš likusių rūbų, įskaitant avalynę ir aksesuarus
5. sudarome trūkstamų daiktų sąrašą
6. tvarkome rūbų spintą prieš kiekvieną sezoną
7. prieš einant apsipirkti apgalvojame kiekvieną pirkinį iki smulkmenų, o ne griebiame bet ką, kas patiko
8. visada prisimename, kad kiekvienas naujas daiktas turi derėti bent su 3 – 4 turimais daiktais
Papildyta:
Informacija

Lietuvių kalba:
Kaip susitvarkyti drabužinę
Bazinis garderobas

Anglų kalba:
Puslapis
Puslapis
Vasaros spalvų derinimas
Spalvų derinimas
Apie kapsules
Kaip susitvarkyti garderoba
Žiemos tipas

Rusų kalba:
Kapsulės metodas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas rudeniui
Kaip pakeisti savo spintos turinį 1
Kaip pakeisti savo spintos turinį 2
Straipsnis
Baziniai daiktai rudeniui
Apie spalvas
Spalvų tipai
Spalvų tipai
Žiemos tipas
Žiemos tipas
Pavasario tipas
Rudens tipas
Vasaros tipas
Testas tipui nustatyti
Testas tipui nustatyti
Kaip pasiruošti rudeniui
Bazinis garderobas
Straipsnis
Straipsnis
Apie spalvas
Baziniai garderobai pagal stilius
Paletės

Bendrai:
Visi keturi metų laikai

Vasaros:
Vasaros paletės
Paletė
Paletė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Rudens:
Paletė
user posted image
user posted image

Žiemos:
Paletė
user posted image

Pavasario:
user posted image
*

Shana
Aciu Dontstop uz tema 4u.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 22, 15:00)
Kas darys tokią kapsulę - galiu perleisti šokoladinį diržą su turkio blynais smile.gif Gražus man, bet niekur nepriderinu.

*

as as bigsmile.gif jau tokia turiu kapsule, bet biski tolokai siusti gautusi lotuliukas.gif

QUOTE(Agneškė @ 2011 12 22, 15:20)
Žiūrėdama tuos visus atspalvius visai pasimečiau  doh.gif  Gal kuri galėtų pasakyti kokiam tipui galėčiau priklausyti, pasidariau anksčiau įdėtą testuką galvojau kad vasarai, o dabar žiūriu kad mano tipas gali buti light summer arba soft autumn  doh.gif Aš esu šviesios odos, labai šviesiu plauku, mėlynų akių.  4u.gif
*

Paprasykit Dontstop ir Byttes, kad paziuretu foto, jos daug kam padejo ir manau neatsisakys 4u.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 22, 19:01)
Ar teisingai suprantu, soft potipiui spalvos turėtų būti tarsi maišytos su pila, "purvinos"? Kurios žalios tą atitinka?
*

Soft spalvos yra tokios kaip prigesintos.
_asamaM
Aš užsibrėžiau tikslą tarpušvenčiu DAR KARTĄ perrinkt drabužius ir susiformuoti normalią kapsulę. Pradžiai darbinę.
Buvo mintis - Raudona, pilka, smėlio. Kadangi turiu masyvesnę viršutinę kūno dalį, ją kaip ir reiktų rinktis tamsesnių spalvų pvz., pilkos. Plius šalikėlis atstatyt balansui, BET sakykim tamsiai pilkas viršus, raudona arba smėlinė apačia, bet batai žieminiam variante juodi.. Kažkas man čia nelimpa ir nesumąstau iki galo, ar bėda pasirinktose spalvose, ar .. šiaip ne toj vietoj smegenų ieškau smile.gif

Pilkas viršus, raudona apačia, juodi batai - taupe pėdelnes?
Pilkas viršus, smėlinė apačia, juodi batai - vėl taupe? smile.gif))
Raudonas viršus, pilkas sijonas, juodi batai
Raudonas viršus, smėlinis sijonas, juodi batai

Randona viršuj nelabai tinka, atkreipia dėmesį.. Tai lieka tik pilka
daite
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 14:02)
Navy labai tamsi, šokolado labai tamsi - negerai. Jei už tamsią imam šokolado, tada toliau žiūrim arba ryškius, arba šviesius atspalvius  smile.gif
*

QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 14:07)
Pritariu Dontstop - per tamsios abi. Derinimu principas visgi tamsi+sviesi+ryzki yra g.gif Siuo atveju melynuma imciau sviesesni nei navy gal smile.gif
*

Ačiū, merginos, šviesią spalvą paletei "pamirštu", todėl reikia viską apgalvoti iš naujo. mirksiukas.gif Beje, ar viename derinyje turi būti trys spalvos: tamsi+ryžki+šviesi, ar pačioje kapsulėje? mirksiukas.gif

VS suknelės nepirksiu, man neekonomiška būtų. Geriau jau universalesnį rūbą. mirksiukas.gif
dontstop
QUOTE(daite @ 2011 12 23, 00:46)
Beje, ar viename derinyje turi būti trys spalvos: tamsi+ryžki+šviesi, ar pačioje kapsulėjemirksiukas.gif

*

Pačioje kapsulėje, o derinyje nebūtinai 4u.gif

AsamaM, man rodos, neverta vengti ryškių ar šviesių "viršų", visgi slepiant figūros trūkumus svarbiau sukirpimas, o ne spalva. O juodi batai išvis ten nedera unsure.gif Bet jei neįmanoma jų pakeisti, tada gal geriausiai žiūrėtųsi pilka apačia unsure.gif Smėlinė apačia - juodi batai, mano galva, blogiausias derinys unsure.gif
Mamce
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 14:00)

Manau mes skirtingai ziurim, as i sita konkreciai derini neziuriu kaip i rubus nesiojimui, bet kaip i kurini, na tarkim paveiksla. Tokiuose tiesiog ieskau man patinkancio spalvu derinio, nebutinai visu ju, bet pvz kai kuriu is ju.
Nezinau, ar aiskiai.
O saukimasi irgi visi skirtingai mato turbut g.gif

Nea, jau tiesiog kazkaip "atmusiau" aki, nors pradzioje kai pradejau ziureti -bludijau, bet sita tema ir Osinka daug ko ismoke 4u.gif

Shanos derinukai - thumbup.gif Vos ne visus kopijuojuosi ir dedu i archyva. Ir , tikrai, po truputi ateina tas spalvu suvokimas. Anksciau niekada nekreipdavau i tai demesio - dabar po truputi igaunu suvokima, kokia spalva su kokiom derinasi ir kokie deriniai man paciai graziausi.
Aciu, Shana, kiekvienasyk noriu padekot 4u.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 22, 16:00)
Nusprendžiau kad aš garantuotai pavasaris, kai matavausi ryškias spalvas - pasaka tiesiog  bigsmile.gif O su murzinom spalvom iškart vidutinio amžiaus krizė ateina  g.gif
*

lotuliukas.gif
Man atvirksciai - bet dabar turiu bent teorini neigiamo atsakymo pagrindima vyrui, kai jis liepia nusipirkt ka nors ryskesnio.
daite
QUOTE(dontstop @ 2011 12 23, 09:04)
Pačioje kapsulėje, o derinyje nebūtinai  4u.gif
*

Ačiū už patikslinimą. mirksiukas.gif
manjana
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 19:11)
as as bigsmile.gif jau tokia turiu kapsule, bet biski tolokai siusti gautusi lotuliukas.gif

Tai nieko, va užsiprašysiu kada man batus iš Hispanitos nupirkt, galėsiu už pagalbą diržą padovanot lotuliukas.gif
Tiesa dėl kainų žadėjau parašyt - tai Lietuvoj batų iš Hispanitas kainos mažesnės negu jų internetinėj parduotuvėj. Bet deja pasirinkimas nedidelis sad.gif Pvz, nebuvo nei vienų, kurių norėjau. Bet va pavasariui batelių tai nusižiūrėjau keletą, po švenčių eisiu žiūrėt ar neišparduoda dar smile.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 22, 21:57)
Buvo mintis - Raudona, pilka, smėlio. Kadangi turiu masyvesnę viršutinę kūno dalį, ją kaip ir reiktų rinktis tamsesnių spalvų pvz., pilkos. Plius šalikėlis atstatyt balansui, BET sakykim tamsiai pilkas viršus, raudona arba smėlinė apačia, bet batai žieminiam variante juodi.. Kažkas man čia nelimpa ir nesumąstau iki galo, ar bėda pasirinktose spalvose, ar .. šiaip ne toj vietoj smegenų ieškau smile.gif

Manau kad spalvų vengimas viršuje tikrai ne išeitis. Visada viršuj rengtis pilkai - nyku g.gif Man atrodo geriau pilka apačia, o viršus rusvas ar raudonas, parinktas tokio modelio, kad maskuotų trūkumus; arba derinys rusva/raudona, galima juk spalvom taip "suskaidyti" masę, kad jinai žymiai sumažėja ax.gif
_asamaM
QUOTE(dontstop @ 2011 12 23, 08:04)
AsamaM, man rodos, neverta vengti ryškių ar šviesių "viršų", visgi slepiant figūros trūkumus svarbiau sukirpimas, o ne spalva. O juodi batai išvis ten nedera  unsure.gif Bet jei neįmanoma jų pakeisti, tada gal geriausiai žiūrėtųsi pilka apačia  unsure.gif Smėlinė apačia - juodi batai, mano galva, blogiausias derinys  unsure.gif
*

Tai va, dėl to, kad pilka apačia kaip ir vienintelis "sujungėjas" ir laužau galvą. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad visą reikalą apsunkins batai. Ypač tie išsvajotieji, ilgai ieškoti doh.gif
Reserved mačiau kažkokį sijonuką maišytų pilkos/juodos spalvų, reiks pasidairyt ir viršuj kažko su juodom detalėm.

QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 10:22)
Manau kad spalvų vengimas viršuje tikrai ne išeitis. Visada viršuj rengtis pilkai - nyku  g.gif  Man atrodo geriau pilka apačia, o viršus rusvas ar raudonas, parinktas tokio modelio, kad maskuotų trūkumus; arba derinys rusva/raudona, galima juk spalvom taip "suskaidyti" masę, kad jinai žymiai sumažėja ax.gif
*

Pritariu. Klausimas, ką turėjot omeny su paryškintu. Kai tarkim megztinis, ar palaidinė, spalvinta skirtingais atspalviais, tuo sukuriant reikiamą efektą?
vilmuke3
laba ryta, aciu uz naujus namus 4u.gif

user posted image

sveikinu visas su artejancioms sventemis 4u.gif (nors mane pacia kazkoks virusas uzpuole, temperatura, ziauru, visai nesventiskai esu nusiteikus...)
Shana
QUOTE(dontstop @ 2011 12 23, 08:04)

AsamaM, man rodos, neverta vengti ryškių ar šviesių "viršų", visgi slepiant figūros trūkumus svarbiau sukirpimas, o ne spalva. O juodi batai išvis ten nedera  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif Asamam, nebutinai zinok raudonas is kart storina/platina, reikia dar ziureti koks raudonas, kaip, su kuo. Kartais sviesiai pilkas labiau platins, nei raudonas. Ir juodi batai man irgi schmoll.gif nelabai cia.

QUOTE(Mamce @ 2011 12 23, 09:25)
Shanos derinukai -  thumbup.gif  Vos ne visus kopijuojuosi ir dedu i archyva. Ir , tikrai, po truputi ateina tas spalvu suvokimas. Anksciau niekada nekreipdavau i tai demesio - dabar po truputi igaunu suvokima, kokia spalva su kokiom derinasi ir kokie deriniai man paciai graziausi.
Aciu, Shana, kiekvienasyk noriu padekot 4u.gif
lotuliukas.gif

*

I sveikata 4u.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 10:22)
Tai nieko, va užsiprašysiu kada man batus iš Hispanitos nupirkt, galėsiu už pagalbą diržą padovanot  lotuliukas.gif

*

Zinok tikrai be problemu galiu paziureti, jei nusiziuresi koki modeli, atsiusk tik foto. Nes man parduotuve vos ne priesais ofisa per aikste gaunasi smile.gif Tiesa nuo manes kokie 40 km yra Hispanitas pagrindinis outletas, prie fabriko bigsmile.gif Va ten tai rojus, bet labai jau vieta nepakeliui niekur doh.gif
manjana
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 23, 11:16)
Tai va, dėl to, kad pilka apačia kaip ir vienintelis "sujungėjas" ir laužau galvą. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad visą reikalą apsunkins batai. Ypač tie išsvajotieji, ilgai ieškoti  doh.gif
Reserved mačiau kažkokį sijonuką maišytų pilkos/juodos spalvų, reiks pasidairyt ir viršuj kažko su juodom detalėm.

Man visai patiko kažkuriam deriny mintis juodą spalvą naudoti akcentam. Aišku priklauso nuo pasirinktų atspalvių, nemačius sunku pasakyti, ar tiktų. Na bet bent kokį šaliką marginta juoda/raudona drasiai galima derinti, tada batai nekris iš konteksto.

Pritariu. Klausimas, ką turėjot omeny su paryškintu. Kai tarkim megztinis, ar palaidinė, spalvinta skirtingais atspalviais, tuo sukuriant reikiamą efektą?
*

Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau biggrin.gif Esmė ta, kad didelis plotas, nuspalvotas viena spalva, atrodo didesnis už tą, kuris nuspalvotas dviem spalvom. Todėl pvz ant palaidinės užsidėjus kitos spalvos liemenę, viršutinė kūno dalis atrodys vizualiai mažesnė negu vien tik su palaidine.

user posted image

QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 13:46)
Zinok tikrai be problemu galiu paziureti, jei nusiziuresi koki modeli, atsiusk tik foto. Nes man parduotuve vos ne priesais ofisa per aikste gaunasi smile.gif Tiesa nuo manes kokie 40 km yra Hispanitas pagrindinis outletas, prie fabriko bigsmile.gif Va ten tai rojus, bet labai jau vieta nepakeliui niekur doh.gif
*

Dėkui, turėsiu omeny smile.gif Ale geroj vietoj gyveni bigsmile.gif
Shana
QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 14:39)

Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau biggrin.gif

Dėkui, turėsiu omeny smile.gif Ale geroj vietoj gyveni  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif Apie sita kazkada Dontstop buvo idejus kazkoki straipsni atrodo.

biggrin.gif Nesiskundziu.

Dabar reikia patarimo
user posted image
Pvz tokio tipo suknele, ji kaip ir juoda, bet ne visai g.gif . As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif
manjana
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 15:00)
Pvz tokio tipo suknele, ji kaip ir juoda, bet ne visai g.gif . As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif
*

Žiūrint kiek juodos prie veido g.gif Ir kiek makiažo ant veido biggrin.gif
Shana
QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 15:30)
Žiūrint kiek juodos prie veido  g.gif  Ir kiek makiažo ant veido biggrin.gif
*

user posted image
Virsus panasaus tipo, kaip ant placiu petnesu, po apacia deciausi palaidinuke g.gif medziAga juoda, tolygiai didelem spalvotom gelem rastuota smile.gif
dontstop
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 16:00)
As turiu tokia su ryzkiom gelem, visa rastuota, tik labiau safarano tipo, po ja kazka deti galima po apacia. Kiek yra griechas rudeniui tokia juoda/ne juoda suknele g.gif Anksciau po ja uzsidedavai juoda bliuzkute g.gif Geles geltonos, zydros, zalios, ryzkios smile.gif
*

Labai didelis kontrastas ir dar juoda - žiemai ax.gif Tada jau gal geriau palaidinukę tinkamos spalvos ir kad sutaptų su viena iš gėlių spalvų g.gif
Shana
QUOTE(dontstop @ 2011 12 23, 17:25)
Labai didelis kontrastas ir dar juoda - žiemai  ax.gif Tada jau gal geriau palaidinukę tinkamos spalvos ir kad sutaptų su viena iš gėlių spalvų  g.gif
*

Vat ir man atrodo, kad kontrastas didokas, bet su makiazu ir palaidinuke tinkamos spalvos - raudonos? g.gif greiciausiai g.gif
Reiks pabandyti.
_asamaM
QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 13:46)
drinks_cheers.gif Asamam, nebutinai zinok raudonas is kart storina/platina, reikia dar ziureti koks raudonas, kaip, su kuo. Kartais sviesiai pilkas labiau platins, nei raudonas. Ir juodi batai man irgi  schmoll.gif nelabai cia.

Nors raudona man šiaip ne labai prie širdies (tiksliau prie veido - pati mėgstu paraudonuot + kapiliarai), bet mano mintis buvo daugiau apie šviesius/tamsius drabužius, kad mano atveju šviesūs viršūs išdidina dar labiau smile.gif

Nenoriu užsiciklint su tais batais, bet, deja, tai naujas ir, mano požiūriu, labai brangus pirkinys, kurį tikiuosi nešiot bent trejus metus.. Žodžiu reiks žiemai su jais skaitytis smile.gif

QUOTE(manjana @ 2011 12 23, 14:39)
Ne, turėjau omeny ne atspalvius. Nežinau kurią konkrečiai vietą reikia mažinti, pvz man kai reikia slėpti plačius pečius, aš jų plotį dažnai maskuoju "perkirsdama" dviem spalvom, pvz velkuosi rudą golfą, ant viršaus - raudoną liemenę. Nu nemoku rišliai iaškint, nupiešt būtų lengviau biggrin.gif Esmė ta, kad didelis plotas, nuspalvotas viena spalva, atrodo didesnis už tą, kuris nuspalvotas dviem spalvom. Todėl pvz ant palaidinės užsidėjus kitos spalvos liemenę, viršutinė kūno dalis atrodys vizualiai mažesnė negu vien tik su palaidine.

Dėkui už paaiškinimą smile.gif

Mano iššūkis pavaizduotas apačioje (8 aštuntukas, su plačiausia vieta virš klubų), kiek suprantu turėtų padėt palaidinė + laisvai užmestas megztukėlis.

user posted image

QUOTE(Shana @ 2011 12 23, 15:00)
Dabar reikia patarimo

*

Man pirmoji mintis šovė, kaip Manjanai, - ryškus makiažas smile.gif
bytte
o, jau nauja vėl tema biggrin.gif
Aš prisipirkau lapatyne juodų ilgų sijonų biggrin.gif vienas klasikinis platėjantis, labai gerai sukirptas (1-2-3), nežinau nei kur eisiu, nei prie ko, bet dėl kokybės ėmiau. Kitas labai pretenzingas, didelis labai, tai mama sakė jai tilps pasims, arba teks taisyt. Pirkau laisvalaikio kapsulei, ir trečią irgi iki žemės platėjantį biggrin.gif . Irgi nežinau prie ko nešiosiu, nes nusprendėm su mama kad prie mano pūkinio palto joks sijonas nesižiūri... o vasarinė lietpalčio tipo striukė lygiai tokia pat... nusprendžiau visgi kad teks griebti ką randu, o tada bandyt kažką kombinuot. Antraip... nieko nerandu ką mintyse konkrečiau jai nusipaišau. Be to vis labiau noriu palto... nepatinku aš sau su pukaviku. Visgi problema suderinti viršus kad tiktų tiek prie kelnių, tiek prie sijonų man lieka g.gif ...nenoriu atsisakyt aptempiančių kelnių, o prie jų tinkantys viršai... niekai nesiderina su man patinkančiais ir tinkančiais sijonais... nesumąstau ko atsisakyt g.gif
groovy
Gražių, jaukių Kūčių 4u.gif

Man jos asocijuojasi su minkštais, jaukiais megztiniais smile.gif
Shana
user posted image

Gražių Švenčių visom 4u.gif
Etama
Labas 4u.gif taip atitrūkusi buvau, kad kelias dienas vijausi doh.gif
Kol perskaičiau, pusė pasimiršo, bet labai patiko diskusija apie drabužių parduotuves, akcijas. Dontstop vėl atskiras pagiriamasis žodelis už atkaklumą, informaciją ir visa kita 4u.gif Aš jaučiu, kad drabužių kainos nelogiškos (ne išpardavimų metu), bet visos draugės mane išbrokyja, nes 60-100lt už tuoj pat nusiburbuliuojantį megztuką yra "norma" unsure.gif Tai gera bent čia atrasti bendraminčių, nesvarbu, kad pati nerandu tokių pigių rūbų, nebent lenkiškų iš pirmų-antrų rankų, kurių mažiausias dydis-per didelis lotuliukas.gif

Aš trumpai paklausiu dėl šventinių aprėdų, tų klasikinių, tikamų visiems metams. Juodos morališkai niekaip negaliu atsisakyti doh.gif vis tiek kai šventė, tai jau ir pasidažai, pasidegini, pasipudruoji. Nors ir summer tipažas, bet gal nėra didelė nuodėmė turėti komplektą iš little black dress, dailių batelių ir pnš.? g.gif

Beje, dėl papuošalų tinkamumo kiekvienam tipui. Taip pat labiau mėgstu auksą, nors teoriškai man reikėtų nešioti sidabrą. Kadangi, kiek susidariau nuomonę, soft summer tipažas leidžia varijuoti į šiltumą-šaltumą, pagalvojau, kad galima sužaisti ir papuošalų spalvomis. Neatsisakant mėgstamo geltono aukso, bet kažkiek pasiderinant ir balto. Va toks iliustruojantis neblogas pavyzdys + su rusišku auksu:
user posted image

Na, ir
Linksmų švenčių visoms! 000054.gif wink_3.gif

user posted image
melynesne
QUOTE(Etama @ 2011 12 24, 15:07)
Aš trumpai paklausiu dėl šventinių aprėdų, tų klasikinių, tikamų visiems metams. Juodos morališkai niekaip negaliu atsisakyti doh.gif  vis tiek kai šventė, tai jau ir pasidažai, pasidegini, pasipudruoji. Nors ir summer tipažas, bet gal nėra didelė nuodėmė turėti komplektą iš little black dress, dailių batelių ir pnš.? g.gif

Beje, dėl papuošalų tinkamumo kiekvienam tipui. Taip pat labiau mėgstu auksą, nors teoriškai man reikėtų nešioti sidabrą. Kadangi, kiek susidariau nuomonę, soft summer tipažas leidžia varijuoti į šiltumą-šaltumą, pagalvojau, kad galima sužaisti ir papuošalų spalvomis. Neatsisakant mėgstamo geltono aukso, bet kažkiek pasiderinant ir balto.

Man ne nuodėmė. Juoda spalva vistiek tinka prie daugiausiai spalvų, o juoda maža suknelė nugali visas savo elegantiškumu ir puošnumu, o ir pasitarnauja visur, kur įmanoma. Ir tikrai juk per šventes dažomės, paišomės. 4u.gif

Dėl papuošalų tinkamumo tai aš ne visai sutinku, kad būtinai reikia žiūrėti pagal tipą. Čia gal kaip ir su makiažu. Dabar vistik dauguma labiau nešioja sidabrą ir tikrai tokie dalykai jų išvaizdai didelės įtakos neturi. Su tipais aš išvis nesutinku, tikrai akivaizdu, kad yra daug maišytų ir galų gale tikrai ne visos spalvos tinka/netinka iš konkrečios paletės. Prijaučiu tik tiek, kad tikrai žmogui netinka visos spalvos. Todėl siūlyčiau ir toliau nešioti auksą, jeigu tik jis patinka. Bet papuošalai maišyti sidabras+auksas ar baltas auksas+kitoks auksas man baisiausi.. blush2.gif

Pagaliau aprimo ir beveik praėjo pas mane šventės rolleyes.gif
Apturėjau didelį stresą, nes pagal planus šventės turėjo būti namuose, tai puoštis daug neteko, paprastos, patogios ir simpatiškos kelnės, šilta, patogi palaidinė, tačiau netikėtai buvo pakviesti į svečius ir te tau.. kapsulės neturiu, visi simpatiškesni rūbai išskalbti, kiti simpatiškieji per ploni, nes svečių namuose gana vėsu.. unsure.gif
Leticija
melynesne, tai gal vis tik reikia tau tos ziemos kapsules? biggrin.gif
melynesne
Šaaaa.. aš visdar tikiu, kad žiema nebus šalta biggrin.gif o įveikus vyno bonką pasidarė visai ir šilta ten.. hihihi.gif
Gali būti, kad man jos reikia, bet aš jos vistiek nenoriu.. unsure.gif
Kadangi nelabai turėjau ką rengtis, tai gelbėjausi makiažu mastau.gif
Galvos skausmas su Naujais metais. Elementarus balius mano brolio sodyboje. Visi puošnūs drabužiai, aukštakulniai ir t.t. tikrai atkrinta.. tačiau vistiek nesinori atrodyti kasdieniškai, visgi šventė rolleyes.gif planuojama eiti ir į pirtį. Todėl makiažo gaila, bet nebus.. ar džinsai + trikotažinė palaidinė kartu paprasta, kartu paprastai graži + ryškesni, gražesni papuošalai neatrodytų per paprastai, tinkamai? unsure.gif
ar trikotažinė suknelė + masyvūs, ryškesni papuošalai? Kas geriau? unsure.gif
Leticija
I sodyba as rengciausi dzinso tipo juodas kelnes (modelis kaip dzinsu, bet nera ir oficialios ) arba juodus dzinsus ir kokia puosnesne palaidine. Nesirengciau jokiu baliniu sukneliu.
femme
Sveikos, visas sveikinu su šventėmis!
Apie išpardavimus - užėjau penktadienį į Peek&Clopenburg Oze bigsmile.gif Nelabai tikėjausi kažką surasti, bet išties nustebau - labai nemažai nukainuotų daiktelių, deja deja, pagrinde nuo 40-42 dydžio verysad.gif o dydžiai kaip susidarė įspūdis, dar ir padidinti, nes 38 dydžio marškinukai (beje, ypač mano spalvų - tamsmėlyname fone rudai ryžos gėlės wub.gif ) buvo laaaabai per dideli.
Bet didesnių apimčių merginos ir moterys tikrai rastų - visokiausi marškinukai po 39 (yra ir po 19), maikyčių yra ir po 15. Mačiau vieną nuostabaus grožio prigesintos rožinės spalvos atlasinę suknelę wub.gif tik 49 lt bigsmile.gif būčiau turėjusi progą, būčiau griebusi negalvodama, bet kažkaip nemėgstu pirkti nežinodama, kada ir kur apsivilksiu blush2.gif
dontstop
Aš jau radau pūkinį paltą, bet dar nenusipirkau, kaupiuosi blush2.gif Už 230 - 270 jau nemažas pasirinkimas, o sinteponiniai nuo 125 4u.gif

New Yorker žymių nuolaidų nepamačiau g.gif Kabyklos su prekėm po 17 ir 35 lt visus metus ten stovi ax.gif Tokios maikutės, kaip Smagiukės su gele Kauno Akropely po 9,99 g.gif , berods L dydžio 2 vnt dar vakar buvo. Daug juodų ir rudų klasikinių kelnių po 35, medvilnė ir medvilnė maišyta su sintetika, švarkeliai po 50, žymiau nukainuoti aksesuarai, aš vieną rankinuką nusižiūrėjau sezono pradžioje už 120, dabar jis jau 70 thumbup.gif Laukiu, kol dar labiau nupigs ax.gif Kas man patiko ir ko man reikia, tas nenukainuota nė litu.

Reserved jau pigiau, nei prieš kelias dienas, prie matavimosi kabinų kabykloj mačiau sijonų po 70 ir gražių ofisinių suknelių po 80. Bet daugiausia yra visai nenukainuotų rūbų.
Nauja kolekcija kaip tik žiemoms bigsmile.gif Navy + citrininė geltona + šiek tiek baltos ir kūno.

Orsay pasirodo puiki parduotuvė, ir kur aš anksčiau buvau? Pigu, ryšku, jaunatviška thumbup.gif

Pamiršau užeiti į Monton blush2.gif

Mango pirmą kartą gyvenime pamačiau gražų savo akiai rūbą - vilnonę ofiso suknelę, languotą pilkai rožinę, nuolaidos jai nėra, pilna kaina 219 biggrin.gif Ten pat pamačiau brangiausią pūkinį paltą, berods 530. Nuolaidų beveik nėra.

Takko visoms prekėms 25 % ir daug kam didesnės nuolaidos. Kol kas nusižiūrėjau tokio tipo džinsus (tamsūs, bootcut'ai, su kantu, gražus platesnis juosmuo su 2 sagom), 70 lt, laukiu, kol nukris iki 40:

user posted image

Batams dar normalių nuolaidų nėra, visos man patikusios poros buvo aplamai nenukainuotos. Pigu tik ugg tipo ilgaauliai.

Štai tokie mano įspūdžiai po dienos, praleistos Akropely biggrin.gif 4u.gif
melynesne
QUOTE(Leticija @ 2011 12 26, 17:02)
I sodyba as rengciausi dzinso tipo juodas kelnes (modelis kaip dzinsu, bet nera ir oficialios ) arba juodus dzinsus ir kokia puosnesne palaidine. Nesirengciau jokiu baliniu sukneliu.

Minėjau, kad suknelė tikrai ne kokteilinė, o paprasta trikotažinė iš laisvalaikio/darbo kapsulės. Pati sakiau, kad atkrinta aukštakulniai, makiažas ir visi puošnūs rūbai. Suknelė graži tik tiek, kiek nešioju kasdieną. Papuošalai masyvūs, todėl akcentas bus prie bet kokių rūbų numanau 4u.gif
Džinso tipo juodos kelnės man atrodo gana oficialu ir klasika, juodi džinsai man išvis negražu ir labiau linksta į oficialumo pusę.
Na tada turbūt reikia apsistoti ties pirmu variantu: mėlyni džinsai ir palaidinė, aksesuarai. Tik kurią palaidinę rinktis lotuliukas.gif
Babi*
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 11:24)
Aš jau radau pūkinį paltą, bet dar nenusipirkau, kaupiuosi  blush2.gif  Už 230 - 270 jau nemažas pasirinkimas, o sinteponiniai nuo 125  4u.gif
*

Kuriose parduotuvėse tokios kainos? ax.gif

Aš nusprendžiau susidaryti ir namuose nešiojamų rūbų kapsulę, tik dėl spalvų neapsisprendžiu. Kolkas išsirinkau tokias: pilka-žydra ir neapsisprendžiu, kokią imti trečią. Ką jūs patartumėt? blush2.gif
dontstop
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:27)
Kuriose parduotuvėse tokios kainos? ax.gif

*

Tiksliai nepamenu, kur kokios, bet apsilankiau: New Yorker, Takko, Vero Moda, Beshka, Pull n Bear, Terra nova, Reserved, Only, Mosaic, Imidz, Promod - šitose buvo +/-tokios kainos, o Mango buvo žymiai brangiau, čiupinėjau tik vieną pūkinį paltą, kaina buvo ~530 lt ir jokių nuolaidų (būtent pūkiniams paltams) 4u.gif
melynesne
dontstop, Reserved tokios kainos jau buvo ir kažkur pirmadienį prieš šventes. Reiškia niekas nenukrito 4u.gif
O New Yorker ir aš vieną tašę mačiau biggrin.gif tik ji kainavo 130Lt.. labai labai jos norėjau, bet poto radau gražesnę, o šita vistiek niekaip iš širdies neiškrito.. dabar mačiau tik 60Lt ar 70Lt kainuoja, apsidžiaugia..imčiau jau už tokią kainą, bet nebegraži ji man.. lotuliukas.gif va dar kokia nauda man iš forumo cool.gif
Babi*
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 14:35)
Tiksliai nepamenu, kur kokios, bet apsilankiau: New Yorker, Takko, Vero Moda, Beshka, Pull n Bear, Terra nova, Reserved, Only, Mosaic, Imidz, Promod - šitose buvo +/-tokios kainos, o Mango buvo žymiai brangiau, čiupinėjau tik vieną pūkinį paltą, kaina buvo ~530 lt ir jokių nuolaidų (būtent pūkiniams paltams)  4u.gif
*

Ačiū tau, dontstop notworthy.gif
dontstop
QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 14:41)
dontstop, Reserved tokios kainos jau buvo ir kažkur pirmadienį prieš šventes. Reiškia niekas nenukrito  4u.gif

O New Yorker ir aš vieną tašę mačiau  biggrin.gif  tik ji kainavo 130Lt.. labai labai jos norėjau, bet poto radau gražesnę, o šita vistiek niekaip iš širdies neiškrito.. dabar mačiau tik 60Lt ar 70Lt kainuoja, apsidžiaugia..imčiau jau už tokią kainą, bet nebegraži ji man..  lotuliukas.gif va dar kokia nauda man iš forumo  cool.gif
*

Gali būti. Aš praeitą sav taip gyliai į parduotuvę nėjau, pažiūrėjau tik prieky Mohito liniją ax.gif

O gal tą pačią nužiūrėjom? ax.gif Maniškė numylėtinė bordo spalvos, krokodilo imitacijos.
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:45)
Ačiū tau, dontstop notworthy.gif
*

Kad nėra už ką smile.gif Aš planuoju artimiausiom dienom dar Megą ir Molą praskenuoti, tas parduotuves, kurių nebuvo Akropoly ir kurias praleidau, žiūrėsiu pagrinde pūkinius paltus, paskui čia parašysiu, kaip kur su kainom 4u.gif

Aš neapsisprendžiu, ar paltą iki kelių imti, ar trumpą striukę wacko.gif
Babi*
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 14:48)
Kad nėra už ką  smile.gif  Aš planuoju artimiausiom dienom dar Megą ir Molą praskenuoti, tas parduotuves, kurių nebuvo Akropoly ir kurias praleidau, žiūrėsiu pagrinde pūkinius paltus, paskui čia parašysiu, kaip kur su kainom  4u.gif

Aš neapsisprendžiu, ar paltą iki kelių imti, ar trumpą striukę  wacko.gif
*

Kaip tai nėra? Ir dar kaip yra, nes be tavęs nežinočiau kada apskritai visi išpardavimai prasideda, o čia dar ir tokia smulki informacija 4u.gif Beje, kaip manai, ar dar verta laukti, kol daugiau nupigins? blush2.gif

Pas mane ta pati bėda drinks_cheers.gif O kurių didesnis pasirinkimas parduotuvėse? ax.gif
melynesne
dontstop,
Aš kuičiausi Reserved tarp sijonų ir suknelių. Viską išrausiau. 4u.gif
Mano ne bordo, pilka (tikiuosi parduotuvių nemaišau) ax.gif
Aš siūlyčiau paltą iki kelių 4u.gif aš žiemą nebelįsčiau į trumpą nei už ką jau, tai čia patarimas iš mano varpinės dėl šiltumo, kurį aš mėgstu biggrin.gif ir šiaip man taip dailu platų, striukių, lietpalčių ilgiai iki kelių.. moteriška, seksualu, gražu.. rolleyes.gif

Aš šiandien irgi tikriausiai užbėgsiu į AKropolį, nes turėsiu laisvo laiko netoliese 4u.gif
Babi*,
kaip aš susidariau įspūdį, tai ilgų dabar visur daugiau 4u.gif
Babi*
QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 14:54)
dontstop,
Aš kuičiausi Reserved tarp sijonų ir suknelių. Viską išrausiau.  4u.gif
Mano ne bordo, pilka (tikiuosi parduotuvių nemaišau)  ax.gif
Aš siūlyčiau paltą iki kelių  4u.gif aš žiemą nebelįsčiau į trumpą nei už ką jau, tai čia patarimas iš mano varpinės dėl šiltumo, kurį aš mėgstu  biggrin.gif  ir šiaip man taip dailu platų, striukių, lietpalčių ilgiai iki kelių.. moteriška, seksualu, gražu..  rolleyes.gif

Aš šiandien irgi tikriausiai užbėgsiu į AKropolį, nes turėsiu laisvo laiko netoliese  4u.gif
Babi*,
kaip aš susidariau įspūdį, tai ilgų dabar visur daugiau  4u.gif
*

4u.gif Su paltu tikrai turėtų būti šilčiau, bet striukės man kažkodėl labiau patinka blush2.gif Na, parduotuvėse visgi nuspręsti teks smile.gif
dontstop
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:51)
Beje, kaip manai, ar dar verta laukti, kol daugiau nupigins? blush2.gif

Pas mane ta pati bėda drinks_cheers.gif O kurių didesnis pasirinkimas parduotuvėse? ax.gif
*

Nežinau blush2.gif Aš turbūt pirksiu jau šią savaitę, nes mano norimos spalvos nelabai yra, žydrų visai neradau (turbūt jų pilnos bazės - turgūs, bet ten ir kainos doh.gif ), šiaip ne taip radau porą raudonų, kaina man labiau nei priimtina, tai nelauksiu g.gif
Didesnis pasirinkimas ilgų, spalvos vyrauja juoda, pilka, tamsiai mėlyna.

QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 14:54)

Aš siūlyčiau paltą iki kelių  4u.gif aš žiemą nebelįsčiau į trumpą nei už ką jau, tai čia patarimas iš mano varpinės dėl šiltumo, kurį aš mėgstu  biggrin.gif  ir šiaip man taip dailu platų, striukių, lietpalčių ilgiai iki kelių.. moteriška, seksualu, gražu..  rolleyes.gif

*

Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas unsure.gif
groovy
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 13:27)
Aš nusprendžiau susidaryti ir namuose nešiojamų rūbų kapsulę, tik dėl spalvų neapsisprendžiu. Kolkas išsirinkau tokias: pilka-žydra ir neapsisprendžiu, kokią imti trečią. Ką jūs patartumėt? blush2.gif
*

Gal tamsiai mėlyna?

beje, mano planas Naujiesiems rengtis tą mėlyną suknelę ir po apačia pasirengti juodą nėriniuotą maikutę žlugo biggrin.gif Nes tie juodi nėriniai ne tik kad nesulaiko seksualumo, bet dar labiau jį paryškina, be to, suknelė tokia grynai soft spalvos, priblukinta mėlyna, tad juoda ten nedera...

Dabar važiuosiu pasiimti siuntimuko iš HM, tikiuosi, kad atsiųsta suknelė tiks (nors siunčiausi su mintimis nešioti vasarą, bet gal ir baliuje bus gerai). Tik tada jai kitų aksesuarų reikės...
_asamaM
Ilgas ilgam nelygu smile.gif Bet čia kalba apie šaltai šaltai žiemai skirtą šiltą šiltą (storoką) paltą?
melynesne
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 14:06)
4u.gif Su paltu tikrai turėtų būti šilčiau, bet striukės man kažkodėl labiau patinka blush2.gif Na, parduotuvėse visgi nuspręsti teks smile.gif

Norėjau pasakyti, kad labiau vyrauja viskas ilgiu iki kelių, tiek paltai, tiek striukės. Man irgi striukės labiau patinka, bet striukės iki kelių.. lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 14:18)
Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas  unsure.gif

Ilgio iki kelių aš įžvelgiu tik vieną minusą - nepatogu sėdant į mašiną. Ai dar vienas - su šuniu į laukus, miškus lotuliukas.gif Gal kažkam tai sukelia ir daugiau nepatogumo, bet toks ilgis kaip tik labiau tinka prie sijonų, suknelių nei trumpos juk 4u.gif
Loxxy
Labukas,
su šventėmis visas 4u.gif
Užkrėsta gero DontStop pavyzdžio susidariau ir aš savo pirkinių per išpardavimą galimą sąrašą:
1. Šilta suknutė
2. aukštakulniai
3. klasikinės kelnės (pilkos, rudos, tamsiai mėlynos imčiau net juodas bilia rasčiau)
4. rankinė (reikia pilkos, tamsiai mėlynos, raudonos) žinodama, kad iš pigių išsirenku puoselėjų viltį bent vieną sumedžioti ax.gif
5. marškinukai (raudoni, žydri,žalsvi ir t.t.)
6. Išeiginė bliuzelė - kokia alia šilkinė karališkos spalvos pvz. vyno raudonumo wub.gif
7. Išeiginis sijonas - bet deją neturiu jo vizijos g.gif
Na ir jei už labai gerą kainą pūkinis paltas ir šilti žieminia aukštakulniai.
Galvoju gal su tokiu sąrašu ir perkant rūbus ne po 20 lt, verta į kaimynų Lenkų išpardavimus nulėkti g.gif

Sąrašas sudarytas, beliko bent KĄ NORS sumedžioti, nes man tai oj kaip nesiseka doh.gif
melynesne
Aš vis suku galvą. Nukainuota mano graži suknelė, kurią būčiau ėmusi ir už pilną kainą (pavasarinė) bigsmile.gif ties spalva vis neapsistojau. Pilka ir bordo. Pilkos pas mane gal jau daugoka, tai turbūt linkstu prie bordo.. bet nusprendžiau nustoti nešioti kažką ant suknelių, o skleisti jų tikrąjį grožį. Tai realiai ji turbūt užtenka, kad derėtų prie batų ir rankinių. Lietpaltis vistiek iki kelių, spalva neišlys, trumpa striukė bus perkama juoda/pilkšva, tiks. Batelius ir rankinę turiu juodus. Planuose dar beige/šviesiai šviesiai pilki/tamsūs pilki/tamsiai rudi/ryži. Čia aišku ne visi, o tik viena spalva. biggrin.gif
Niekaip nesugalvoju kurią suknelę imti ir galų gale kuri batelių/rankinių spalva labiausiai iš šių tiktų prie pilkų/mėlynų/avietinių/baklažinių rūbų doh.gif
dontstop
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 27, 15:23)
Ilgas ilgam nelygu smile.gif Bet čia kalba apie šaltai šaltai žiemai skirtą šiltą šiltą (storoką) paltą?
*

Aš kalbėjau apie ilgį iki kelių ir pūkinį paltą. Pūkinę striukę (trumpą) aš nešiojau nuo +kelių laipsnių iki didelio minuso, bet jau prie -10 šaldavo uodega blush2.gif O storio didelio kaip tik nereikia, jei sudėty pūkai mirksiukas.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 15:26)

Ilgio iki kelių aš įžvelgiu tik vieną minusą - nepatogu sėdant į mašiną. Ai dar vienas - su šuniu į laukus, miškus  lotuliukas.gif 
*

Nepatogu sėdant į mašiną ir į roges smile.gif , o man kaip tik miškams - laukams ir reikia, į miestą vilksiuos kailinius g.gif
Babi*
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 15:18)
Nežinau  blush2.gif  Aš turbūt pirksiu jau šią savaitę, nes mano norimos spalvos nelabai yra, žydrų visai neradau (turbūt jų pilnos bazės - turgūs, bet ten ir kainos  doh.gif ), šiaip ne taip radau porą raudonų, kaina man labiau nei priimtina, tai nelauksiu  g.gif
Didesnis pasirinkimas ilgų, spalvos vyrauja juoda, pilka, tamsiai mėlyna.
Ačiū už nuomonę 4u.gif . Aš irgi manau, kad su ilgu šilčiau. Bet kitą vertus, ne taip universalu, daug kur netiktų ilgas  unsure.gif
*

O, ir spalvos turėtų būti „mano“, išskyrus juodą bigsmile.gif

O kodėl ilgas gali daug kur netikti? blush2.gif

QUOTE(groovy @ 2011 12 27, 15:21)
Gal tamsiai mėlyna?
*

Galvojau apie šitą spalvą, bet ar nebus per daug mėlynos? g.gif

groovy
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 15:56)
Galvojau apie šitą spalvą, bet ar nebus per daug mėlynos? g.gif
*

Čia nuo skonio priklauso smile.gif
melynesne
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 15:42)
Nepatogu sėdant į mašiną ir į roges  smile.gif , o man kaip tik miškams - laukams ir reikia, į miestą vilksiuos kailinius  g.gif

Tada sakyčiau tik trumpą, nes aktyviam ir ypač žieminiam laisvalaikiui man trumpa patogiau, tiek su šuniu šėlti miškuose, laukuose, tiek su sūnėnu "pusnyse voliotis" biggrin.gif tada ir nešalta juk, nes judama 4u.gif
Papildyta:
O aš pagaliau noriu nenoriu turėsiu atsikratyti nenešiojamais, nemėgstamais, bet gailimais drabužiais, nes su tokiais maišais kraustytis tikrai neekonomiška lotuliukas.gif ir vasaros kapsulei jau spalvas sugalvojau, ir pavasariui. Ech, kiek laimės wub.gif ir sąrašą susidariau ką turiu, taip daug lengviau pamatyti ir ko trūksta thumbup.gif
dontstop
QUOTE(Babi* @ 2011 12 27, 16:56)

O kodėl ilgas gali daug kur netikti? blush2.gif

*

Čia jau nuo gyvenimo būdo priklauso - man reikia tokio daikto pagrinde einant su vaiku į parką, čiuožinėti ant kalniuko, savaitgalį važiuojant į gamtą ir pan. Į prekybcentrius važinėjant (kad ir maisto pirkti) irgi patogiau trumpa striukė - lengviau nusirengti, patogiau nešti/vežti vežimėly (mažiau užima vietos). Dar vienas palto minusas man - atkrenta slidininko kelnės unsure.gif Na ir Mėlynesnė teisi - nepatogu važiuojant mašina. O kur aš visuomeniniu transportu važiuosiu, stilistiškai labiau tiks kailinukai ir vilnonis paltas.
Bet su striuke šalčiau, yra rizika nušalti uodegą.
Žodžiu, ir tas ir anas variantas turi savų pliusų ir minusų 4u.gif
groovy
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 16:23)
Čia jau nuo gyvenimo būdo priklauso - man reikia tokio daikto pagrinde einant su vaiku į parką, čiuožinėti ant kalniuko, savaitgalį važiuojant į gamtą ir pan. Į prekybcentrius važinėjant (kad ir maisto pirkti) irgi patogiau trumpa striukė - lengviau nusirengti, patogiau nešti/vežti vežimėly (mažiau užima vietos). Dar vienas palto minusas man - atkrenta slidininko kelnės  unsure.gif  Na ir Mėlynesnė teisi - nepatogu važiuojant mašina. O kur aš visuomeniniu transportu važiuosiu, stilistiškai labiau tiks kailinukai ir vilnonis paltas.
Bet su striuke šalčiau, yra rizika nušalti uodegą.
Žodžiu, ir tas ir anas variantas turi savų pliusų ir minusų  4u.gif
*

Mano pūkinė striukė pramogoms uždengia užpakalį beveik, ir to pakanka. Nekalbu apie tas, kur iki diržo doh.gif
femme
Dėl pūkinių paltų ir apskriti viršutinių rūbų ilgio - tai man jis - bent iki pusės šlaunų... Turiu striukių, kur ir sėdimąją beveik dengia, bet kabo nenešiojamos, išskyrus slidinėjimo, su kuria ir slidinėju biggrin.gif O pūkinis paltas mano beveik iki kelių, su sėdimu į mašiną jokių problemų, kaip tik - šaltoje mašinoje užpakaliui šilčiau cool.gif O reikalui esant ir kombinezonines slidininko kelnes po apačia pasivelku, absoliučiai gerai jaučiuosi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.