Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Britų trumpaplaukiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Arvika
Meškučiai švenčia

user posted image

Praūžė Kalėdos
user posted image

Gal ne tokios baltos,kaip norėjos.
Bet sočios

user posted image

Jaukios
user posted image

Šiltos
user posted image

O dabar ilsimes
user posted image

Pasportuojam
user posted image
user posted image

Dar pasiilsime
user posted image

Ir kaupiam jėgas - laukiam Naujųjų....

Apie veislę...
Britų trumpaplaukė yra viena iš populiariausių veislių Europoje. Šios katės gali pasigirti stabiliu bei ramiu temperamentu, dažniausiai nereikalauja daug dėmesio sau, tačiau pasitaikius progai mėgsta pažaisti ir padūkti. Britų katė yra hyperaktyvumo antonimas, taigi net jei ir žaidžia, tai dažniau primena lengvą pasivaikščiojimą nei maratono bėgimą.
Britukės mėgsta būti šalia žmogaus, tačiau nebūna itin patenkintos imamos ant rankų: jos nepriklausomos ir pačios nusprendžia kada joms bendrauti su savo šeimininku. Žinoma, šioms katėms patinka švelnus dėmesys, murkimas - jų specifinis "ženklas", kuriuo jos atsako į šeimininko dėmesį. Retais atvejais pasitaiko itin lipšnių šios veislės atstovių, dėl to prieš įsigyjant šią katę, derėtų pasidomėti kačiuko tėvų charakteriu bei temperamentu. Britų katės yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie dirba ir namo grįžta tik vakarais, kadangi Britukė kuo puikiausiai jausis tiesiog tinginiaudama: leisdama laiką ant krėslo ar joms pritaikyto gulto. Jos nėra energingos ar aktyvios katės, tai kantrios ir taikios būtybės, dėl to retai kada elgiasi destruktyviai, joms tai nebūdinga. Britai nepasižymi ypatingais vokaliniais sugebėjimais, tačiau matančios savo šeimininką ruošiantį jų mėgstamą konservą, gali sumiaukti.
Šios katės dažnai yra lyginamos su šunimis, dėl savo stambaus, raumeningo kūno, nuolankaus charakterio bei pomėgio sekti savo šeimininkus paskui iš kambario į kambarį.

Kailis
Brituko kailis turi būti itin tankus, pliušinis. Toks kailis dažnai apibūdinamas kaip traškus (crispy). Tačiau jokiais būdais neturi būti pūkuotas ar dvisluoksnis. Idealu, jei poplaukio spalva tokia pati kaip kailiuko, minusas-kur kas šviesesnis poplaukio atspalvis.
Ilgus metus pripažįstama ir laikoma klasikine kailio spalva buvo melsva - "British-Blue". Tačiau šiais laikais Britukai gali pasigirti kailio spalvų ir tekstūros įvairove...Pats kailiukas nereikalauja visiškai jokios priežiūros, rekomenduojama katiną iššukuoti šėrimosi metu. Kailis nesivelia. Puiki nuoroda, padėsianti susipažinti su Britukų kailio spalvų variacijomis.

Kūno struktūra,galva
Galva, kaip ir visas kūnas itin apvali, masyvi, su putlučiais skruostais, stipriu smakru bei trumpu stambiu kaklu.
Britukai raumeningi, dideli, tvirtai sudėti bei "sunkiasvoriai" katinai. Priskirtinas cobby tipas, apibūdinantis kresną bei gerai subalansuotą kūną. Trumpos kojytės išlaiko plačią krūtinę bei stambius pečius ir klubus. Britukų letenėlės - apvalios, o uodega pliušo tipo, kaip ir kailis, tačiau jokiais būdais ne pūkuota. Kūno svoris: katino nuo 5 iki 9kg; katės nuo 3 iki 5/6kg.

Ausys,akys,gyvenimo trukmė
Labai svarbi ausų išsidėstymo padėtis: plačiai įsodintos ausys, vidutinio dydžio, jų galiukai apvalūs.
Brituko akys turėtų būti didelės, apvalios bei atviros. Akių spalva nuo taip vadinamo copper (vario) atspalvio iki gold (auksinio). Pageidaujama: ryški, oranžinė. Išskyrus tabby tipo katinėlius, kurių akys žalsvos bei colorpoint Britukus, kurių akys privalo būti žydros spalvos. Melsvajam britui tai būtų "brokas".
Gyvenimo trukmė
Šitie katinėliai pilnai subręsta 1,5 - 2,5 metų. Tipiška gyvenimo trukmė 14 - 20 metų.

Kita... (nemažiau svarbu)
Britų trumpaplaukė yra rami išlaikyta katė, nemėgstanti per didelio dėmesio, ypatingai iš pašalinių žmonių. Tokios veislės katei nereikia daug vietos, ji puikiai tinka auginti bute. Britukės kailis nereikalauja priežiūros, išskyrus šerimosi metu, kuomet patartina jį reguliariai pašukuoti. Tinka ramybę bei jaukumą mėgstantiems žmonėms, šeimoms su mažais vaikais, pagyvenusiems žmonėms, ieškantiems ištikimo kompanjono.
Kad Britų trumpaplaukės jaustųsi laimingos, jom reikalingas bendravimas su žmogumi ar kitais gyvūnas, kad jis jaustųsi sveikas - kokybiškas maistas, pakankamai erdvės, reguliarios veterinarijos gydytojo apžiūros - skiepų profilaktika, dehelmentizacija ir kt. Veisimo programoje nedalyvausiančius gyvūnus būtina sterilizuoti/kastruoti. Nepamirškime, jog veisimo programoje gali dalyvauti TIK geriausi šios veislės atstovai, atrenkami veisėjų, su patirtimi ir turinčius teisę veisti, pagal jų priklausomos organizacijos nurodytus reglamentus.

Informacija paimta iš www.saltanosis.com

Mus rasti galite čia:

www.gridami.lt (narė gridami)
www.blackfrost.lt (narė Samantha)
www.gaure.lt (narė Jay_R)
www.saltanosis.com (narė soncco)
www.padauzacat.com (narė cili.daiva)
www.silverfelis.weebly.com (narė Silver Felis)
www.silkberry.lt (narė sokejuke86)
www.aluona.weebly.com (narė aluona)
www.sargasas.eu (narė jurga.gr)
www.kliaksa.lt (narė vesna)
www.linagnis.lt (narė semlina)
www.gingersugar.lt (narė Eiryn)
www.amberwishes.weebly.com (narė Toumei)

Dar šiek tiek naudingos informacijos...

http://www.lgac.lt/kuo_skiriasi_veislinis_kaciukas.html

http://www.lgac.lt/veislinio_kaciuko_kaina.html

http://www.miaukse.lt/list.php?c=articles

http://kaciukai-best.mylivepage.com/blog/1092_Sveikata

http://www.mice.lt/kate/

http://kailasirwaldo.weebly.com/

Ateik su gera nuotaika mirksiukas.gif Tik žinok, kad temoje:
* Intymių santykių nesiūlyti schmoll.gif Gyvename laimingą katinų gyvenimą,o tie,kas liko su privalumais - priima tik tituluotas gražuoles ir kilmingus užmarių princus; nail.gif
*Netoleruojame dauginimo, o džiaugiames puikiais veisėjų pasiekimais (nuorodos apie tai pateiktos auksčiau);
*Kačiukus visada siūlome pirkti veislynuose,už tiek,kiek jie yra iš tikro verti (meilės,įdėto darbo,rūpėsčio prasme).

Šilto ir malonaus bendravimo
user posted image
AleksandraGabijaGustas
Labai graži tema...Visi tokie gražūs sotus ir laimingi laukia Naujujų Metų 4u.gif
Esmeralda913
Na jau temutės šiltumas ir jaukumas - pasakiškas. Va kokia ta Arvika šaunuolė 4u.gif Štai tau dovanėlė už tokį gražų darbelį

user posted image
Liutasi
Dėkui, Arvika už tokią jaukią ir šiltą temukę. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, ką kraustausi ir aš čia. Darbo net pypia ir jokio noro jį dirbti. blush2.gif Noriu namo, Aisą niurkyti, o ne čia prie kompo džiūti. unsure.gif Dar naktis beveik nemiegota. Šį kartą susirgo Domantas. Kažkoks pilvo virusas, skundžiasi, kad skauda pilvuką, temperatūra buvo pakilusi. Daugiau kaip ir niekp, nesuprantu, kas čia darosi. g.gif Gerai dar, kad močiutė atostogauja, tai buvo kam palikti. unsure.gif

Naktį prabundu, kojos kaip švininės, nepajudinsi, pakeliu galvą, Aisas ant kojų drybso, ausis tik pastatė Mrrr...? Tipo, kas negerai? blink.gif lotuliukas.gif
ingusiaaa
Arvika, dėkui už tokią gražią temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip visada britukų titulinis puslapis atrodo begalo šiltas ir jaukus wub.gif
Liutatsi sveikatytės tavo mažiukui! Mano Waldelis mėgsta įsitaisyti panašiai kaip Aisas, tik ne ant kojų, o šalia, būtinai turi būti atsirėmęs į jas rolleyes.gif
Esmeralda nežinau kodėl, bet man nerodo tavo nuotraukos.. g.gif

Va kaip Waldo leidžia tarpušvenčio dienas smile.gif

user posted image
Liutasi
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 14:24)
Arvika, dėkui už tokią gražią temą 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip visada britukų titulinis puslapis atrodo begalo šiltas ir jaukus wub.gif
Liutatsi sveikatytės tavo mažiukui! Mano Waldelis mėgsta įsitaisyti panašiai kaip Aisas, tik ne ant kojų, o šalia, būtinai turi būti atsirėmęs į jas  rolleyes.gif
Esmeralda nežinau kodėl, bet man nerodo tavo nuotraukos.. g.gif

Va kaip Waldo leidžia tarpušvenčio dienas  smile.gif

user posted image
*

Va čia tai suprantu. thumbup.gif Guli, kaifuoja, kultūringai, wub.gif gražu pažiūrėti... wub.gif tai ne mano kaimietis. lotuliukas.gif
Esmeralda913
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:24)

user posted image
*

Va čia tai išklotinė thumbup.gif - turbūt atsigauna berniokas po sočių Kalėdų bigsmile.gif

Keista, kad nerodo, nes mano kompiuteryje kaip ir rodo g.gif
ingusiaaa
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 28, 15:30)
Va čia tai suprantu. thumbup.gif  Guli, kaifuoja, kultūringai, wub.gif gražu pažiūrėti...  wub.gif  tai ne mano kaimietis.  lotuliukas.gif
*

Kailas irgi moka taip kaip Aisas išsidrėbti pusiau sėdom, patinka man ta jų poza thumbup.gif thumbup.gif
O Waldelis tikrai, kad kultūringas vaikas, uodegyte pridengęs vietas, kurių rodyti ne visiems galima lotuliukas.gif
Esmeralda, ir kas keisčiausiai, kad man ne pirmą kartą tavo vienintelės nuotraukų nerodo.. unsure.gif
Esmeralda913
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:57)
Kailas irgi moka taip kaip Aisas išsidrėbti pusiau sėdom, patinka man ta jų poza thumbup.gif  thumbup.gif
O Waldelis tikrai, kad kultūringas vaikas, uodegyte pridengęs vietas, kurių rodyti ne visiems galima lotuliukas.gif
Esmeralda, ir kas keisčiausiai, kad man ne pirmą kartą tavo vienintelės nuotraukų nerodo.. unsure.gif
*

Turi omeny nuotrauką, kurią dabar įkėliau, ar toje temoje, kur jau baigėsi g.gif
Nes ta nuotrauką su Tigriumi Arvika įkėlė temos viršelyje blush2.gif
ingusiaaa
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 28, 16:06)
Turi omeny nuotrauką, kurią dabar įkėliau, ar toje temoje, kur jau baigėsi g.gif
Nes ta nuotrauką su Tigriumi Arvika įkėlė temos viršelyje  blush2.gif
*

Net grįžau į seną temą pažiūrėti.. Nerodo ir tenai.. Rašo: user posted image, paspaudi ant jo išmeta fotki.com langa, bet juodą be jokios nuotraukos..
Nesuprantu kas pas mane gali būti ne taip, nes na tikrai visų kitų matau nuotraukas ir šiaip internete visur viską rodo unsure.gif
Esmeralda913
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 16:20)
Net grįžau į seną temą pažiūrėti.. Nerodo ir tenai.. Rašo: user posted image, paspaudi ant jo išmeta fotki.com langa, bet juodą be jokios nuotraukos..
Nesuprantu kas pas mane gali būti ne taip, nes na tikrai visų kitų matau nuotraukas ir šiaip internete visur viską rodo unsure.gif
*

Na gal pas tave viskas tvarkoje, gal aš blogai įkeliu tas nuotraukas g.gif Beje, o kur Arvika įkėlė Tigriaus foto, šitą jau matai? ax.gif
ingusiaaa
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 28, 16:39)
Na gal pas tave viskas tvarkoje, gal aš blogai įkeliu tas nuotraukas g.gif  Beje, o kur Arvika įkėlė Tigriaus foto, šitą jau matai?  ax.gif
*

Aha matau šitą grožį po egle savo pilvelį demonstruojantį wub.gif
Koks jis man visas minkštas , fainuolis wub.gif
Esmeralda913
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 16:42)
Aha matau šitą grožį po egle savo pilvelį demonstruojantį wub.gif
Koks jis man visas minkštas , fainuolis wub.gif
*

Ačiū Ingusiaaa už šiltą komplimentą maniškiui blush2.gif Na tikrai, kad minštas, bet ir daug sveriantis biggrin.gif seniau dažniau ant rankų patampydavau, dabar darosi per sunku lotuliukas.gif
Bet ir pati du gražuolius namuose augini, man jie tokie mieli modeliukai wub.gif
soncco
Labai grazi tema , aciu Arvikai 4u.gif

Geriausiai pozuoti sutike mazyliai lotuliukas.gif kiti apsikonservave atsisake rolleyes.gif
tikekimes, kita kart visus pavyks nufotografuoti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

po kol kas labai patenkintos esame sia vada, visi be proto meilus, "protinu " zvilgnsiu, bendraujantys tokie..ir labai juokingi, vartaliojasi ant nugaryciu, nu toookie... wub.gif
ir siaip, tai jau vaidina rimtus katinus rolleyes.gif vandenuka geria, konservukus valgo, mirkyta maisteli, i tuoletuka eina, tiesa dar ne visad sekmingai lotuliukas.gif
ingusiaaa
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 17:00)

Geriausiai pozuoti sutike mazyliai lotuliukas.gif kiti apsikonservave atsisake  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

Nugriūt galima nuo tokių grožių swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Neralūs kaip iš pasakos kokios.. wub.gif

Ačiū Esmeralda mirksiukas.gif
Esmeralda913
*

Niu jau kokie tavo, Soncco, mažyliai nerealūs - tikri pustažandžiai, meilučiai wub.gif bigsmile.gif
Liutasi
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 16:00)

Geriausiai pozuoti sutike mazyliai lotuliukas.gif kiti apsikonservave atsisake  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

po kol kas labai patenkintos esame sia vada, visi be proto meilus, "protinu " zvilgnsiu, bendraujantys tokie..ir labai juokingi, vartaliojasi ant nugaryciu, nu toookie... wub.gif
ir siaip, tai jau vaidina rimtus katinus rolleyes.gif vandenuka geria, konservukus valgo, mirkyta maisteli, i tuoletuka eina, tiesa dar ne visad sekmingai lotuliukas.gif
*

Labai labai gražūs mažyliai ir nuotraukos. wub.gif Reikėtų rinktis nežinočiau kurį. g.gif lotuliukas.gif Nepavydžiu dabar Satanistei... doh.gif lotuliukas.gif
Samantha
Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius 4u.gif

Labai uzsieme...
user posted image
Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami 4u.gif
user posted image
Liutasi
QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 16:56)
Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius  4u.gif

Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami  4u.gif
user posted image
*

Šita nuotrauka tiesiog pasakiška... wub.gif wub.gif wub.gif
perla30*
QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 17:56)
user posted image
*

Lyg prieš veidrodį lotuliukas.gif , labai super nuotraukytė , ir be abejonės katukai super wub.gif
Gridami sugebėjimus visi jau žinome first.gif thumb_yello.gif
Aš dar pasikartosiu ,labai graži temutė Arvika

Soncco tavo mažyliai tikrai fantastiški, tokie riebuliai, kaip Sumo imtynininkai lotuliukas.gif wub.gif
Esmeralda913
user posted image
user posted image
*

Vai kokie meškiukai fainuoliukai wub.gif
Arvika
Labas rytas smile.gif

QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 16:00)

user posted image
*

Labai gražios nuotraukos ir mažulkinai,ypač šitas burbulis wub.gif

QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 16:56)
user posted image
*

Kaip prieš veidrodį biggrin.gif Marsius koks kukulis,kokia galvytė didelė bigsmile.gif wub.gif

Norėjau šiandien fotoaparatą į rankas paimti,bet diena tragiška,tamsu kaip ..... Vargu ar kas pavyks blush2.gif Dar turiu kelias diena iki Naujųjų biggrin.gif
Arvika
Vo čia tai mixas - sfinkso ir britės kačiukas blink.gif
http://www.*infected*/skelbimai/uz-simboli...s-10167481.html

Nerodo čia gi - infektuota biggrin.gif Vietoje *infected* - skelbiu taškas lt smile.gif
Liutasi
QUOTE(Arvika @ 2011 12 29, 10:43)
Vo čia tai mixas - sfinkso ir britės kačiukas blink.gif 
http://www.*infected*/skelbimai/uz-simboli...s-10167481.html

Nerodo čia gi - infektuota biggrin.gif  Vietoje *infected*  - skelbiu taškas lt smile.gif
*

Radau. blink.gif Bet kad ten iš išvaizdos paprastas kiemo katinas. Ir dar įsigąsdinęs kažkoks... schmoll.gif Nors britą sudėjus su sfinksu nieko kito ir negalėtų gautis... ax.gif
Arvika
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 29, 11:02)
Radau.  blink.gif Bet kad ten iš išvaizdos paprastas kiemo katinas. Ir dar įsigąsdinęs kažkoks...  schmoll.gif Nors britą sudėjus su sfinksu nieko kito ir negalėtų gautis...  ax.gif
*

Kaip ten rašo - "Iš nugaros su bengalo raštu" smile.gif Paskaičius komentarus blokuotus,tai suprantu,kad pardavinėjo kaip peterboldą. Britsfinksiopeterboldbengalas biggrin.gif
Aišku,juokas juokais,vertas katinėlis gerų namų,bet jau žmonių išmandrėjimas,kažkaip iš viso manau,kad nei brito,nei sfinkso ten nebūta.
Liutasi
QUOTE(Arvika @ 2011 12 29, 11:17)
Kaip ten rašo - "Iš nugaros su bengalo raštu" smile.gif Paskaičius komentarus blokuotus,tai suprantu,kad pardavinėjo kaip peterboldą. Britsfinksiopeterboldbengalas biggrin.gif
Aišku,juokas juokais,vertas katinėlis gerų namų,bet jau žmonių išmandrėjimas,kažkaip iš viso manau,kad nei brito,nei sfinkso ten nebūta.
*

Koks ten bengalo raštas, paprastas rainas katinas su baltu. Žmones išdūrinėja ir tiek.

Ne, nu gal pro šalį koks britas ar sfinksas ir praėjęs, negali žinoti... g.gif lotuliukas.gif
Zemil
Sveikos, atbegu pasilabint naujuos namuos, kad visai neismestumet is gauhos rato biggrin.gif

As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Liutasi
QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 16:46)
Sveikos, atbegu pasilabint naujuos namuos, kad visai neismestumet is gauhos rato biggrin.gif

As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Užjaučiu console.gif ne pyragai, kai tokie dalykai vyksta. Pas mus irgi žada per pus atlyginimus mažinti, garantijas nuimti. Vis tikimės, kad apsigalvos, bet abejoju... unsure.gif Dirbti už tiek nesiruošiu, bet kažką naujo susirasti pas mus ir dar moteriai labai sudėtinga. doh.gif

Labas rytas visoms. Šiandien pradėsiu švęsti naujus metus. thumbup.gif Vakare į konsertą, po to kažkoks MB siurprizas, po to užsakytas pulo stalas klube. Kadangi vaikai maži 10 val jau būsim namie, bet vistiek labai laukiu. wub.gif

O va ryt, naujuosius sutikinėsiu virtuvė-stalas-virtuvė... unsure.gif Nusikalsiu kaip šuo ir devintą jau krisiu nuo kojų. doh.gif

Beje šiandien ryte išdrįsau užlipti ant svarstyklių. Sakiau visa savaitė apsirijimo, bus ne kas... unsure.gif užlipu - minus 1 kg. g.gif Pasiimu Aisą ant rankų plius 1 kg. va kas, pasirodo, visą savaitę apsirijinėjo. lotuliukas.gif
AleksandraGabijaGustas
Sveikos,merginos ir as vis paziuriu paziuriu jusu nuotraukytes komentarus perziuriu...o pati parasyti,na nedaug ka galiu...Tik tiek kad Juna naktimis visiskai isdrasejo,ir ne man o mano vyrui neleidzia miegoti,atena miauksi kad tik ja paglostytu...o mane kaskodel nezadina smile.gif bet vistiek esu laiminga,kad ja turiu wub.gif

nezinau ar skaitet sia istorija,apie kaciuka bjauruji bet siandiena skaitant net asara nuredejo.... verysad.gif
http://www.gyvunugloba.lt/lt/help/news.23442
IDI
Laba diena, norėjau paklausti gal kas žinote britų ilgaplaukių veislynų LT ar kur netolimose šalyse, vienas žmogus ieško juodos spalvos ir niekur neranda ?smile.gif
Arvika
Diena iki Naujų... Muilinu eterį biggrin.gif

Pasigedot?
user posted image

O aš jūsų -nea nail.gif
user posted image

Ką sakot? blink.gif
user posted image

Kokia dar gėda,ką noriu tą kalbu...
user posted image

Ir kaip noriu,taip guliu... Še leteniukas - bučinius priimu cool.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 30, 08:24)
Beje šiandien ryte išdrįsau užlipti ant svarstyklių. Sakiau visa savaitė apsirijimo, bus ne kas...  unsure.gif užlipu - minus 1 kg.  g.gif Pasiimu Aisą ant rankų plius 1 kg. va kas, pasirodo, visą savaitę apsirijinėjo.  lotuliukas.gif
*

Ale kaip tamstai gerai - skundžiasi,kad vaikas kūsta,pati kemša visą savaitę,o kg. atvirkščiai pasiskirsto biggrin.gif Gal receptuką? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 16:46)
As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

4u.gif balionas ir tau švenčių proga ir nuotaikai pakelti 4u.gif
Sumažina ir mums nuo sausio atlyginimus,biednai gyvenam,taupyti liepta,tai ką-prisidėsim prie taupymo savo saskaita...
Liutasi
QUOTE(IDI @ 2011 12 30, 12:35)
Laba diena, norėjau paklausti gal kas žinote britų ilgaplaukių veislynų LT ar kur netolimose šalyse, vienas žmogus ieško juodos spalvos ir niekur neranda ?smile.gif
*

Aš deja, niekuo negaliu padėti. ax.gif Šiaip LT išvis nelabai tokių veislynų yra, nebent atsitiktinai kurioj vadoj ilgaplaukis gimsta.

QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 13:21)

Pasigedot?
user posted image

O aš jūsų -nea  nail.gif
user posted image

Ką sakot? blink.gif
user posted image

*

Pasigedom. Išvis seniai matyta, jau ir pamiršau kaip atrodot. nail.gif
Žinai, Hera - tikras talentas, kai reikia gryno nustebimo išraišką nutaisyti. blink.gif lotuliukas.gif
Arvika
QUOTE(IDI @ 2011 12 30, 12:35)
*

Dėl Lt tai ilgaplaukių niekas neveisia,nebent išlenda koks vienas kitas kokioje vadoje. O dėl užsienio,tai gal iš veisėjų kas brūkštels.
Ne ilgaplaukis ir ne juodas, bet šokoladukas tikras wub.gif mačiau atlsilaisvino,mažu sudomins,tai parodau smile.gif
http://aluona.weebly.com/ka269iukai--kittens.html
Papildyta:
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 30, 13:32)
Žinai, Hera - tikras talentas, kai reikia gryno nustebimo išraišką nutaisyti.  blink.gif  lotuliukas.gif
*

Pasakyk žodį "Paukštis" ir tokia mina garantuota biggrin.gif
Įdomi
Sveikos 4u.gif

Heros fotosesija thumbup.gif

Mano ožkutė šiąnakt sumąstė saldainį nusigvelbt, miegu, girdžiu kažkas kad čeža, kad traška lotuliukas.gif Ryte, kai aš jau darbe buvau, sūnų lygiai tokiu būdu pažadino - saldainį čežindama biggrin.gif Anksčiau jos tie saldainiai visai nedomino g.gif

Kokie dar saldainiai? schmoll.gif Aš tik morkytes mėgstu wub.gif
user posted image

sokejuke86
sveikos, visas sveikinu su praėjusiomis ir dar artėjančiomis šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif nieko nebespėju blush2.gif pasirodom trumpai, paskui pasirodysim daugiau ir bandysiu jus pasivyt, sužiūrėt ką priplepėjot. kaip man atsibodo tamsios dienos, net dieną taip tamsu kad negaliu gražiai kačiukų fotkint nooriu blykstės ir objektyvo blush2.gif
Jogis, ar paaugom trupučiuką, man atrodo po truputį auga, į plotį ne į ilgi:)aišku toli mums dar iki frenčiuko ir Triufeliuko, o apie Nugutį net nekalbu
user posted image
user posted image
user posted image
gridami
Laba diena,
prisistatau ir aš naujoj temoj blush2.gif
Labaaaaai faina šventinė tema, Arvika 4u.gif Bent čia šiek tiek šventinės nuotaikos pasijaučia, bo su ja šiemet tikrai kažkaip kūdoka ax.gif

O pas mus kažkaip nieko naujo - ciocynas laikosi puikiai, ir tiek biggrin.gif

QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 13:21)
Pasigedot?

niu šita ponička kaip visada - išraiškinga biggrin.gif
sokejuke86
ir neįsivaizduojat kaip rytais kačiukai namus siaubia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir šiaip netikri turbūt jie, nes paėmus ant rankų būna kaip skudurinukai, ateina ant kelių, ir į lovą wub.gif neatiduosiu lotuliukas.gif truputį pasirodom su blogom foto
Blanco žiovauja
user posted image
Bella
user posted image
Papildyta:
Benji jei nemaišau
user posted image
Benito
user posted image
Bazilli
user posted image
perla30*
QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 14:21)
Ką sakot? blink.gif
user posted image

user posted image

*

Nu Heros aktoriniai sugebėjimai tiesiog puikūs

Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 30, 16:24)
user posted image
*

Oi kaip seniai matytas Jogutis bigsmile.gif , gražuolis
Beja labai gražūs ir jo vaikučiai wub.gif
Samantha
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 30, 16:35)
ir neįsivaizduojat kaip rytais kačiukai namus siaubia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir šiaip netikri turbūt jie, nes paėmus ant rankų būna kaip skudurinukai, ateina ant kelių, ir į lovą wub.gif neatiduosiu lotuliukas.gif truputį pasirodom su blogom foto
Blanco žiovauja
user posted image
Bella
user posted image
Papildyta:
Benji jei nemaišau
user posted image
Benito
user posted image
Bazilli
user posted image
*

Jogis tikrai paauges bigsmile.gif Ir kazkaip proporcingai, graziai, saunuolis 4u.gif
Bella wub.gif , net nezinau ar nuotrauka ispudinga, ar katyte, tiesiog thumbup.gif
Samantha
Parodysiu ,,geltona" Escada blush2.gif

Natas pacias auksciausias jamam mirksiukas.gif
user posted image

Busima mama Escada
user posted image

Malviniukas
user posted image

Ir Marsiukas
user posted image
Zemil
jetau kiek mazuliuku, kukuliuku smile.gif

Jogusikas koks atsigaves, apie mazylius isviso tyliu wub.gif

Malvina su Marsiuku wub.gif Escada dainininke 4u.gif

Man Hera patinka, kaip kazkas sake, kad nustebimo isikunijimas biggrin.gif

Idomi katyte tai grynai morkine.

Dar atsiminiau bajeri, vis pati pazvengdavau, kad Arvikos katinai tai sniureli, tai baliona iskakina, ir ka manot, pries kelias dienas pati sniura radau blink.gif zodziu ir toki nemaza. Uz tai buvo isprasutas neklauzada, o tai klesnes susitepes buvo, kad net neprause pats schmoll.gif
sokejuke86
QUOTE(Samantha @ 2011 12 30, 17:03)
Parodysiu ,,geltona" Escada  blush2.gif
Malviniukas
user posted image

Ir Marsiukas
user posted image
*

oi Escada kokia dainininkė thumbup.gif o jau mažuliukinai wub.gif wub.gif wub.gif Marsiukas tooks mielas, o Malvinutė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(soncco @ 2011 12 26, 16:10)
user posted image

laabai jau gražiai šventė thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Samantha @ 2011 12 26, 18:59)
Sveikos merginos,
Zipukas prie kalediniu saldumynu vis isitaisydavo
user posted image

user posted image
*

gražiai Zipukas auga auga wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Silver Felis @ 2011 12 26, 21:36)
Sveikinimai katės, katytės ir kačiukai  newyear.gif
*

kaip laukiam tavo naujojo gyventojo ax.gif wub.gif

QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 27, 10:01)
Labas rytas visoms 

o jau Tigriuko koks didumas ir gražumas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(perla30* @ 2011 12 27, 13:12)
Labutis,
Visas, visas su praėjusiomis ir artėjančiomis  šventėmis  . Kad senelis  visoms būtų dosnus

pavargusi panelytė, bet graži 4u.gif

QUOTE(Toumei @ 2011 12 27, 14:39)
user posted image
*

pagražėjusi Damutė atrodo atsigavusi thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Liutasi @ 2011 12 27, 17:01)
O pas mus nuotraukos-atvirutės nesigauna.  lotuliukas.gif Nepozuoja mano pozuotojas.
Na tai žiūrėk, žiūrėk, va koks aš vyras iš stuomens ir iš liemens.
user posted image
*

super pozuotojas thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:24)

user posted image
*

labai faina spilviukas, ilsisi po sočių švenčių thumbup.gif
Papildyta:

user posted image

labai gražūs burbuliukai ir jei meilūs iš vis pasaka wub.gif maniškiai irgi bent meilumo prasme nerealūs wub.gif

Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius  4u.gif
user posted image
*

fantastika, lyg su rankytėm žaistų thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 17:46)

*

laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif blyn kas čia visiems su darbu mums taip nesiseka doh.gif

QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 14:21)

user posted image

gera poza thumbup.gif

QUOTE(Įdomi @ 2011 12 30, 14:52)
Kokie dar saldainiai? schmoll.gif Aš tik morkytes mėgstu wub.gif
user posted image
*

labai smagi foto thumbup.gif
Arvika
Baltučių padavė bigsmile.gif Sniego nerasta,tai nors čia žiema wub.gif

Heidi su morka neišskiriamos biggrin.gif smagu,kad pirkinys pasiteisino,ne taip kaip mums doh.gif

Metų pabaiga,o visoms nekalbadieniai,nuotaikos nekokios unsure.gif Gal drakonas dosnus bus, sutvarkys viską, kaip reikia 4u.gif
Samantha

user posted image

user posted image

user posted image

*

Bandziau surasti skirtumus tarp triju ,,Saltanosiu" unsure.gif verysad.gif ...nepavyko, bet labai gerai isreiksti usai ir ju pasiputusi sritis, nu thumbup.gif , man laaabai patiko wub.gif
Toumei
Labas vakaras,

Labai tingisi cituoti, tai paminėsiu vardais.

Milda, ačiū už pastebėjimą, Dama tikrai svorį baigia atsiauginti, dar koks mėnesiukas ir atrodys visai gerai, ot, kad rami be rujų iki pavasario išliktų... doh.gif Tavo Jogusikas rimtai į plotį paėjo... drinks_cheers.gif O į arlekinus ir solidus niekada nesilygink, čia misija neįmanoma turbūt ns 11-12 britams. schmoll.gif Gražūs tavo vaikai, kotai storiausias dabar atrodo Benji. wub.gif O Blanciuso žiovaujimas koks žavus... thumbup.gif

Rimute, nu man Malvinutės žandai, taip ir norisi nuniurkyti. wub.gif Būčiau svečiuos, nu tu manęs neatsigintum, žinok. lotuliukas.gif Užminkyčiau kai tešlą abu... lotuliukas.gif

O mes atsinaujinome puslapėlį savo ant švenčių, išsipirkome domeną, todėl kviečiame visus apsilankyti: www.amberwishes.com

P.S. Linkiu visoms pačių geriausių Naujųjų sutikimo, atšvęskite griausmingai, kaip drakonas ir norėtų... 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Semigallia
Sveiki visi smile.gif Mobis perduoda sveikinimus su artėjančiais naujaisiais smile.gif

user posted image

Pas jus čia tiek grožių prikelta bigsmile.gif Smagiai gyvenat smile.gif
sokejuke86
QUOTE(Uogienė @ 2011 12 31, 08:47)
Sveiki visi smile.gif Mobis perduoda sveikinimus su artėjančiais naujaisiais  smile.gif

user posted image

Pas jus čia tiek grožių prikelta  bigsmile.gif Smagiai gyvenat smile.gif
*

kooks jau dičkis thumbup.gif wub.gif prašom dar visu ūgiu pasirodyt 4u.gif
soncco
Sveikos merginos, kiek daug graziu nuotrauku 4u.gif

Milda, labai Jogutis pasitaises, graziai atrodo thumbup.gif o, leliai fantastiski thumbup.gif

Sveikinu visas su artejanciais Naujaisiais ir metu mini fotoreportaza su Lincoln Salta Nosis, didele tikimybe, kad bus forumietis, mazius tikras pozuotojas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar Lilly, mano numyletine wub.gif
user posted image

ir pabaiga, musu nusipenejes parselis lotuliukas.gif Aiso ir Invogue mamyte. Jau sakom Endzytukai stabdyk, nes greit pro duris netilpsi ax.gif
user posted image
sokejuke86
QUOTE(soncco @ 2011 12 31, 12:11)

Sveikinu visas su artejanciais Naujaisiais ir metu mini fotoreportaza su Lincoln Salta Nosis, didele tikimybe, kad bus forumietis, mazius tikras pozuotojas smile.gif

user posted image
dar Lilly, mano numyletine wub.gif
user posted image

ir pabaiga, musu nusipenejes parselis lotuliukas.gif Aiso ir Invogue mamyte. Jau sakom Endzytukai stabdyk, nes greit pro duris netilpsi ax.gif

tavo mažyliai wub.gif wub.gif tikėsimės Lincoln bus forumietis wub.gif o jau kad mums tavo bėdos, kad maniškaii per daug valgytų lotuliukas.gif Jogis ant mėsos ir krevečių bei vitaminų "dietos" praktiškai ir tai lėtai gražėja, na tik mažiai viską suėstų lotuliukas.gif

Gražaus visiems naujųjų sutikimo, einu ruoštis po truputį
soncco
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 31, 12:34)
tavo mažyliai wub.gif  wub.gif tikėsimės Lincoln bus forumietis wub.gif o jau kad mums tavo bėdos, kad maniškaii per daug valgytų lotuliukas.gif  Jogis ant mėsos ir krevečių bei vitaminų "dietos" praktiškai ir tai lėtai gražėja, na tik mažiai viską suėstų lotuliukas.gif

Gražaus visiems naujųjų sutikimo, einu ruoštis po truputį
*

oi, zinom ir mes sita "dziaugsma" patikek doh.gif tai dabar negalim atsidziaugti tokiu buriu storuliu savo namuose lotuliukas.gif kazkaip visos valgyt pradejo gerai, tfu tfu tfu...
buvo su Ella mum, vienu konservu nevalgo, kitu nevalgo, mesos irgi ne, kreveciu ne nu nieko... doh.gif siaubelis rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.