Meškučiai švenčia
Praūžė Kalėdos Gal ne tokios baltos,kaip norėjos. Bet sočios Jaukios Šiltos O dabar ilsimes Pasportuojam Dar pasiilsime Ir kaupiam jėgas - laukiam Naujųjų.... Apie veislę...Britų trumpaplaukė yra viena iš populiariausių veislių Europoje. Šios katės gali pasigirti stabiliu bei ramiu temperamentu, dažniausiai nereikalauja daug dėmesio sau, tačiau pasitaikius progai mėgsta pažaisti ir padūkti. Britų katė yra hyperaktyvumo antonimas, taigi net jei ir žaidžia, tai dažniau primena lengvą pasivaikščiojimą nei maratono bėgimą. Britukės mėgsta būti šalia žmogaus, tačiau nebūna itin patenkintos imamos ant rankų: jos nepriklausomos ir pačios nusprendžia kada joms bendrauti su savo šeimininku. Žinoma, šioms katėms patinka švelnus dėmesys, murkimas - jų specifinis "ženklas", kuriuo jos atsako į šeimininko dėmesį. Retais atvejais pasitaiko itin lipšnių šios veislės atstovių, dėl to prieš įsigyjant šią katę, derėtų pasidomėti kačiuko tėvų charakteriu bei temperamentu. Britų katės yra puikus pasirinkimas žmonėms, kurie dirba ir namo grįžta tik vakarais, kadangi Britukė kuo puikiausiai jausis tiesiog tinginiaudama: leisdama laiką ant krėslo ar joms pritaikyto gulto. Jos nėra energingos ar aktyvios katės, tai kantrios ir taikios būtybės, dėl to retai kada elgiasi destruktyviai, joms tai nebūdinga. Britai nepasižymi ypatingais vokaliniais sugebėjimais, tačiau matančios savo šeimininką ruošiantį jų mėgstamą konservą, gali sumiaukti. Šios katės dažnai yra lyginamos su šunimis, dėl savo stambaus, raumeningo kūno, nuolankaus charakterio bei pomėgio sekti savo šeimininkus paskui iš kambario į kambarį. Kailis Brituko kailis turi būti itin tankus, pliušinis. Toks kailis dažnai apibūdinamas kaip traškus (crispy). Tačiau jokiais būdais neturi būti pūkuotas ar dvisluoksnis. Idealu, jei poplaukio spalva tokia pati kaip kailiuko, minusas-kur kas šviesesnis poplaukio atspalvis. Ilgus metus pripažįstama ir laikoma klasikine kailio spalva buvo melsva - "British-Blue". Tačiau šiais laikais Britukai gali pasigirti kailio spalvų ir tekstūros įvairove...Pats kailiukas nereikalauja visiškai jokios priežiūros, rekomenduojama katiną iššukuoti šėrimosi metu. Kailis nesivelia. Puiki nuoroda, padėsianti susipažinti su Britukų kailio spalvų variacijomis. Kūno struktūra,galva Galva, kaip ir visas kūnas itin apvali, masyvi, su putlučiais skruostais, stipriu smakru bei trumpu stambiu kaklu. Britukai raumeningi, dideli, tvirtai sudėti bei "sunkiasvoriai" katinai. Priskirtinas cobby tipas, apibūdinantis kresną bei gerai subalansuotą kūną. Trumpos kojytės išlaiko plačią krūtinę bei stambius pečius ir klubus. Britukų letenėlės - apvalios, o uodega pliušo tipo, kaip ir kailis, tačiau jokiais būdais ne pūkuota. Kūno svoris: katino nuo 5 iki 9kg; katės nuo 3 iki 5/6kg. Ausys,akys,gyvenimo trukmė Labai svarbi ausų išsidėstymo padėtis: plačiai įsodintos ausys, vidutinio dydžio, jų galiukai apvalūs. Brituko akys turėtų būti didelės, apvalios bei atviros. Akių spalva nuo taip vadinamo copper (vario) atspalvio iki gold (auksinio). Pageidaujama: ryški, oranžinė. Išskyrus tabby tipo katinėlius, kurių akys žalsvos bei colorpoint Britukus, kurių akys privalo būti žydros spalvos. Melsvajam britui tai būtų "brokas". Gyvenimo trukmė Šitie katinėliai pilnai subręsta 1,5 - 2,5 metų. Tipiška gyvenimo trukmė 14 - 20 metų. Kita... (nemažiau svarbu) Britų trumpaplaukė yra rami išlaikyta katė, nemėgstanti per didelio dėmesio, ypatingai iš pašalinių žmonių. Tokios veislės katei nereikia daug vietos, ji puikiai tinka auginti bute. Britukės kailis nereikalauja priežiūros, išskyrus šerimosi metu, kuomet patartina jį reguliariai pašukuoti. Tinka ramybę bei jaukumą mėgstantiems žmonėms, šeimoms su mažais vaikais, pagyvenusiems žmonėms, ieškantiems ištikimo kompanjono. Kad Britų trumpaplaukės jaustųsi laimingos, jom reikalingas bendravimas su žmogumi ar kitais gyvūnas, kad jis jaustųsi sveikas - kokybiškas maistas, pakankamai erdvės, reguliarios veterinarijos gydytojo apžiūros - skiepų profilaktika, dehelmentizacija ir kt. Veisimo programoje nedalyvausiančius gyvūnus būtina sterilizuoti/kastruoti. Nepamirškime, jog veisimo programoje gali dalyvauti TIK geriausi šios veislės atstovai, atrenkami veisėjų, su patirtimi ir turinčius teisę veisti, pagal jų priklausomos organizacijos nurodytus reglamentus. Informacija paimta iš www.saltanosis.com Mus rasti galite čia: www.gridami.lt (narė gridami) www.blackfrost.lt (narė Samantha) www.gaure.lt (narė Jay_R) www.saltanosis.com (narė soncco) www.padauzacat.com (narė cili.daiva) www.silverfelis.weebly.com (narė Silver Felis) www.silkberry.lt (narė sokejuke86) www.aluona.weebly.com (narė aluona) www.sargasas.eu (narė jurga.gr) www.kliaksa.lt (narė vesna) www.linagnis.lt (narė semlina) www.gingersugar.lt (narė Eiryn) www.amberwishes.weebly.com (narė Toumei) Dar šiek tiek naudingos informacijos...http://www.lgac.lt/kuo_skiriasi_veislinis_kaciukas.htmlhttp://www.lgac.lt/veislinio_kaciuko_kaina.htmlhttp://www.miaukse.lt/list.php?c=articleshttp://kaciukai-best.mylivepage.com/blog/1092_Sveikatahttp://www.mice.lt/kate/http://kailasirwaldo.weebly.com/Ateik su gera nuotaika Tik žinok, kad temoje:* Intymių santykių nesiūlyti Gyvename laimingą katinų gyvenimą,o tie,kas liko su privalumais - priima tik tituluotas gražuoles ir kilmingus užmarių princus; *Netoleruojame dauginimo, o džiaugiames puikiais veisėjų pasiekimais (nuorodos apie tai pateiktos auksčiau); *Kačiukus visada siūlome pirkti veislynuose,už tiek,kiek jie yra iš tikro verti (meilės,įdėto darbo,rūpėsčio prasme). Šilto ir malonaus bendravimo
AleksandraGabijaGustas
2011 12 28, 11:02
Labai graži tema...Visi tokie gražūs sotus ir laimingi laukia Naujujų Metų
Esmeralda913
2011 12 28, 11:31
Na jau temutės šiltumas ir jaukumas - pasakiškas. Va kokia ta Arvika šaunuolė  Štai tau dovanėlė už tokį gražų darbelį
Liutasi
2011 12 28, 12:53
Dėkui, Arvika už tokią jaukią ir šiltą temukę. Na, ką kraustausi ir aš čia. Darbo net pypia ir jokio noro jį dirbti.  Noriu namo, Aisą niurkyti, o ne čia prie kompo džiūti.  Dar naktis beveik nemiegota. Šį kartą susirgo Domantas. Kažkoks pilvo virusas, skundžiasi, kad skauda pilvuką, temperatūra buvo pakilusi. Daugiau kaip ir niekp, nesuprantu, kas čia darosi.  Gerai dar, kad močiutė atostogauja, tai buvo kam palikti. Naktį prabundu, kojos kaip švininės, nepajudinsi, pakeliu galvą, Aisas ant kojų drybso, ausis tik pastatė Mrrr...? Tipo, kas negerai?
ingusiaaa
2011 12 28, 14:24
Liutasi
2011 12 28, 14:30
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 14:24) Va čia tai suprantu.  Guli, kaifuoja, kultūringai,  gražu pažiūrėti...  tai ne mano kaimietis.
Esmeralda913
2011 12 28, 14:51
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:24) Va kaip Waldo leidžia tarpušvenčio dienas  Va čia tai išklotinė  - turbūt atsigauna berniokas po sočių Kalėdų Keista, kad nerodo, nes mano kompiuteryje kaip ir rodo
ingusiaaa
2011 12 28, 14:57
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 28, 15:30) Va čia tai suprantu.  Guli, kaifuoja, kultūringai,  gražu pažiūrėti...  tai ne mano kaimietis.  Kailas irgi moka taip kaip Aisas išsidrėbti pusiau sėdom, patinka man ta jų poza O Waldelis tikrai, kad kultūringas vaikas, uodegyte pridengęs vietas, kurių rodyti ne visiems galima Esmeralda, ir kas keisčiausiai, kad man ne pirmą kartą tavo vienintelės nuotraukų nerodo..
Esmeralda913
2011 12 28, 15:06
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:57) Kailas irgi moka taip kaip Aisas išsidrėbti pusiau sėdom, patinka man ta jų poza O Waldelis tikrai, kad kultūringas vaikas, uodegyte pridengęs vietas, kurių rodyti ne visiems galima Esmeralda, ir kas keisčiausiai, kad man ne pirmą kartą tavo vienintelės nuotraukų nerodo..  Turi omeny nuotrauką, kurią dabar įkėliau, ar toje temoje, kur jau baigėsi Nes ta nuotrauką su Tigriumi Arvika įkėlė temos viršelyje
ingusiaaa
2011 12 28, 15:20
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 28, 16:06) Turi omeny nuotrauką, kurią dabar įkėliau, ar toje temoje, kur jau baigėsi Nes ta nuotrauką su Tigriumi Arvika įkėlė temos viršelyje  Net grįžau į seną temą pažiūrėti.. Nerodo ir tenai.. Rašo: user posted image, paspaudi ant jo išmeta fotki.com langa, bet juodą be jokios nuotraukos.. Nesuprantu kas pas mane gali būti ne taip, nes na tikrai visų kitų matau nuotraukas ir šiaip internete visur viską rodo
Esmeralda913
2011 12 28, 15:39
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 16:20) Net grįžau į seną temą pažiūrėti.. Nerodo ir tenai.. Rašo: user posted image, paspaudi ant jo išmeta fotki.com langa, bet juodą be jokios nuotraukos.. Nesuprantu kas pas mane gali būti ne taip, nes na tikrai visų kitų matau nuotraukas ir šiaip internete visur viską rodo  Na gal pas tave viskas tvarkoje, gal aš blogai įkeliu tas nuotraukas  Beje, o kur Arvika įkėlė Tigriaus foto, šitą jau matai?
ingusiaaa
2011 12 28, 15:42
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 28, 16:39) Na gal pas tave viskas tvarkoje, gal aš blogai įkeliu tas nuotraukas  Beje, o kur Arvika įkėlė Tigriaus foto, šitą jau matai?  Aha matau šitą grožį po egle savo pilvelį demonstruojantį Koks jis man visas minkštas , fainuolis
Esmeralda913
2011 12 28, 15:47
QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 16:42) Aha matau šitą grožį po egle savo pilvelį demonstruojantį Koks jis man visas minkštas , fainuolis  Ačiū Ingusiaaa už šiltą komplimentą maniškiui  Na tikrai, kad minštas, bet ir daug sveriantis  seniau dažniau ant rankų patampydavau, dabar darosi per sunku Bet ir pati du gražuolius namuose augini, man jie tokie mieli modeliukai
Labai grazi tema , aciu Arvikai Geriausiai pozuoti sutike mazyliai  kiti apsikonservave atsisake tikekimes, kita kart visus pavyks nufotografuoti    po kol kas labai patenkintos esame sia vada, visi be proto meilus, "protinu " zvilgnsiu, bendraujantys tokie..ir labai juokingi, vartaliojasi ant nugaryciu, nu toookie... ir siaip, tai jau vaidina rimtus katinus  vandenuka geria, konservukus valgo, mirkyta maisteli, i tuoletuka eina, tiesa dar ne visad sekmingai
ingusiaaa
2011 12 28, 16:05
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 17:00) Nugriūt galima nuo tokių grožių Neralūs kaip iš pasakos kokios.. Ačiū Esmeralda
Esmeralda913
2011 12 28, 16:13
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 17:00) Niu jau kokie tavo, Soncco, mažyliai nerealūs - tikri pustažandžiai, meilučiai
Liutasi
2011 12 28, 16:19
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 16:00) Labai grazi tema , aciu Arvikai Geriausiai pozuoti sutike mazyliai  kiti apsikonservave atsisake tikekimes, kita kart visus pavyks nufotografuoti    po kol kas labai patenkintos esame sia vada, visi be proto meilus, "protinu " zvilgnsiu, bendraujantys tokie..ir labai juokingi, vartaliojasi ant nugaryciu, nu toookie... ir siaip, tai jau vaidina rimtus katinus  vandenuka geria, konservukus valgo, mirkyta maisteli, i tuoletuka eina, tiesa dar ne visad sekmingai  Labai labai gražūs mažyliai ir nuotraukos.  Reikėtų rinktis nežinočiau kurį.  Nepavydžiu dabar Satanistei...
Samantha
2011 12 28, 16:56
Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius Labai uzsieme...  Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami
Liutasi
2011 12 28, 18:46
QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 16:56) Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami  Šita nuotrauka tiesiog pasakiška...
perla30*
2011 12 28, 19:08
QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 17:56) Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami  Lyg prieš veidrodį  , labai super nuotraukytė , ir be abejonės katukai super Gridami sugebėjimus visi jau žinome Aš dar pasikartosiu ,labai graži temutė ArvikaSoncco tavo mažyliai tikrai fantastiški, tokie riebuliai, kaip Sumo imtynininkai
Esmeralda913
2011 12 29, 08:28
QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 17:56) Vai kokie meškiukai fainuoliukai
Labas rytas QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 16:00) Labai gražios nuotraukos ir mažulkinai,ypač šitas burbulis QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 16:56) Ir dar viena, uz kuria aciu Gridami  Kaip prieš veidrodį  Marsius koks kukulis,kokia galvytė didelė Norėjau šiandien fotoaparatą į rankas paimti,bet diena tragiška,tamsu kaip ..... Vargu ar kas pavyks  Dar turiu kelias diena iki Naujųjų
Vo čia tai mixas - sfinkso ir britės kačiukas http://www.*infected*/skelbimai/uz-simboli...s-10167481.htmlNerodo čia gi - infektuota  Vietoje *infected* - skelbiu taškas lt
Liutasi
2011 12 29, 11:02
QUOTE(Arvika @ 2011 12 29, 10:43) Vo čia tai mixas - sfinkso ir britės kačiukas http://www.*infected*/skelbimai/uz-simboli...s-10167481.htmlNerodo čia gi - infektuota  Vietoje *infected* - skelbiu taškas lt  Radau.  Bet kad ten iš išvaizdos paprastas kiemo katinas. Ir dar įsigąsdinęs kažkoks...  Nors britą sudėjus su sfinksu nieko kito ir negalėtų gautis...
QUOTE(Liutasi @ 2011 12 29, 11:02) Radau.  Bet kad ten iš išvaizdos paprastas kiemo katinas. Ir dar įsigąsdinęs kažkoks...  Nors britą sudėjus su sfinksu nieko kito ir negalėtų gautis...  Kaip ten rašo - "Iš nugaros su bengalo raštu"  Paskaičius komentarus blokuotus,tai suprantu,kad pardavinėjo kaip peterboldą. Britsfinksiopeterboldbengalas Aišku,juokas juokais,vertas katinėlis gerų namų,bet jau žmonių išmandrėjimas,kažkaip iš viso manau,kad nei brito,nei sfinkso ten nebūta.
Liutasi
2011 12 29, 13:17
QUOTE(Arvika @ 2011 12 29, 11:17) Kaip ten rašo - "Iš nugaros su bengalo raštu"  Paskaičius komentarus blokuotus,tai suprantu,kad pardavinėjo kaip peterboldą. Britsfinksiopeterboldbengalas Aišku,juokas juokais,vertas katinėlis gerų namų,bet jau žmonių išmandrėjimas,kažkaip iš viso manau,kad nei brito,nei sfinkso ten nebūta. Koks ten bengalo raštas, paprastas rainas katinas su baltu. Žmones išdūrinėja ir tiek. Ne, nu gal pro šalį koks britas ar sfinksas ir praėjęs, negali žinoti...
Sveikos, atbegu pasilabint naujuos namuos, kad visai neismestumet is gauhos rato As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu
Liutasi
2011 12 30, 08:24
QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 16:46) Sveikos, atbegu pasilabint naujuos namuos, kad visai neismestumet is gauhos rato As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu  Užjaučiu  ne pyragai, kai tokie dalykai vyksta. Pas mus irgi žada per pus atlyginimus mažinti, garantijas nuimti. Vis tikimės, kad apsigalvos, bet abejoju...  Dirbti už tiek nesiruošiu, bet kažką naujo susirasti pas mus ir dar moteriai labai sudėtinga. Labas rytas visoms. Šiandien pradėsiu švęsti naujus metus.  Vakare į konsertą, po to kažkoks MB siurprizas, po to užsakytas pulo stalas klube. Kadangi vaikai maži 10 val jau būsim namie, bet vistiek labai laukiu. O va ryt, naujuosius sutikinėsiu virtuvė-stalas-virtuvė...  Nusikalsiu kaip šuo ir devintą jau krisiu nuo kojų. Beje šiandien ryte išdrįsau užlipti ant svarstyklių. Sakiau visa savaitė apsirijimo, bus ne kas...  užlipu - minus 1 kg.  Pasiimu Aisą ant rankų plius 1 kg. va kas, pasirodo, visą savaitę apsirijinėjo.
AleksandraGabijaGustas
2011 12 30, 09:51
Sveikos,merginos ir as vis paziuriu paziuriu jusu nuotraukytes komentarus perziuriu...o pati parasyti,na nedaug ka galiu...Tik tiek kad Juna naktimis visiskai isdrasejo,ir ne man o mano vyrui neleidzia miegoti,atena miauksi kad tik ja paglostytu...o mane kaskodel nezadina  bet vistiek esu laiminga,kad ja turiu nezinau ar skaitet sia istorija,apie kaciuka bjauruji bet siandiena skaitant net asara nuredejo.... http://www.gyvunugloba.lt/lt/help/news.23442
Laba diena, norėjau paklausti gal kas žinote britų ilgaplaukių veislynų LT ar kur netolimose šalyse, vienas žmogus ieško juodos spalvos ir niekur neranda ?
Diena iki Naujų... Muilinu eterį Pasigedot?  O aš jūsų -nea  Ką sakot?  Kokia dar gėda,ką noriu tą kalbu...  Ir kaip noriu,taip guliu... Še leteniukas - bučinius priimu Papildyta:QUOTE(Liutasi @ 2011 12 30, 08:24) Beje šiandien ryte išdrįsau užlipti ant svarstyklių. Sakiau visa savaitė apsirijimo, bus ne kas...  užlipu - minus 1 kg.  Pasiimu Aisą ant rankų plius 1 kg. va kas, pasirodo, visą savaitę apsirijinėjo.  Ale kaip tamstai gerai - skundžiasi,kad vaikas kūsta,pati kemša visą savaitę,o kg. atvirkščiai pasiskirsto  Gal receptuką? Papildyta:QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 16:46)  balionas ir tau švenčių proga ir nuotaikai pakelti Sumažina ir mums nuo sausio atlyginimus,biednai gyvenam,taupyti liepta,tai ką-prisidėsim prie taupymo savo saskaita...
Liutasi
2011 12 30, 13:32
QUOTE(IDI @ 2011 12 30, 12:35) Laba diena, norėjau paklausti gal kas žinote britų ilgaplaukių veislynų LT ar kur netolimose šalyse, vienas žmogus ieško juodos spalvos ir niekur neranda ?  Aš deja, niekuo negaliu padėti.  Šiaip LT išvis nelabai tokių veislynų yra, nebent atsitiktinai kurioj vadoj ilgaplaukis gimsta. QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 13:21) Diena iki Naujų... Muilinu eterį Pasigedot?  O aš jūsų -nea  Ką sakot?  Pasigedom. Išvis seniai matyta, jau ir pamiršau kaip atrodot. Žinai, Hera - tikras talentas, kai reikia gryno nustebimo išraišką nutaisyti.
QUOTE(IDI @ 2011 12 30, 12:35) Laba diena, norėjau paklausti gal kas žinote britų ilgaplaukių veislynų LT ar kur netolimose šalyse, vienas žmogus ieško juodos spalvos ir niekur neranda ?  Dėl Lt tai ilgaplaukių niekas neveisia,nebent išlenda koks vienas kitas kokioje vadoje. O dėl užsienio,tai gal iš veisėjų kas brūkštels. Ne ilgaplaukis ir ne juodas, bet šokoladukas tikras  mačiau atlsilaisvino,mažu sudomins,tai parodau http://aluona.weebly.com/ka269iukai--kittens.htmlPapildyta:QUOTE(Liutasi @ 2011 12 30, 13:32) Žinai, Hera - tikras talentas, kai reikia gryno nustebimo išraišką nutaisyti.  Pasakyk žodį "Paukštis" ir tokia mina garantuota
Sveikos Heros fotosesija Mano ožkutė šiąnakt sumąstė saldainį nusigvelbt, miegu, girdžiu kažkas kad čeža, kad traška  Ryte, kai aš jau darbe buvau, sūnų lygiai tokiu būdu pažadino - saldainį čežindama  Anksčiau jos tie saldainiai visai nedomino Kokie dar saldainiai?  Aš tik morkytes mėgstu
sokejuke86
2011 12 30, 15:24
gridami
2011 12 30, 15:30
Laba diena, prisistatau ir aš naujoj temoj Labaaaaai faina šventinė tema, Arvika  Bent čia šiek tiek šventinės nuotaikos pasijaučia, bo su ja šiemet tikrai kažkaip kūdoka  O pas mus kažkaip nieko naujo - ciocynas laikosi puikiai, ir tiek  QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 13:21) Pasigedot?
niu šita ponička kaip visada - išraiškinga
sokejuke86
2011 12 30, 15:35
ir neįsivaizduojat kaip rytais kačiukai namus siaubia  ir šiaip netikri turbūt jie, nes paėmus ant rankų būna kaip skudurinukai, ateina ant kelių, ir į lovą  neatiduosiu  truputį pasirodom su blogom foto Blanco žiovauja  Bella Papildyta:Benji jei nemaišau  Benito  Bazilli
perla30*
2011 12 30, 15:44
QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 14:21) Ką sakot?  Kokia dar gėda,ką noriu tą kalbu...  Nu Heros aktoriniai sugebėjimai tiesiog puikūs Papildyta:QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 30, 16:24) Oi kaip seniai matytas Jogutis  , gražuolis Beja labai gražūs ir jo vaikučiai
Samantha
2011 12 30, 15:45
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 30, 16:35) ir neįsivaizduojat kaip rytais kačiukai namus siaubia  ir šiaip netikri turbūt jie, nes paėmus ant rankų būna kaip skudurinukai, ateina ant kelių, ir į lovą  neatiduosiu  truputį pasirodom su blogom foto Blanco žiovauja  Bella Papildyta:Benji jei nemaišau  Benito  Bazilli  Jogis tikrai paauges  Ir kazkaip proporcingai, graziai, saunuolis Bella  , net nezinau ar nuotrauka ispudinga, ar katyte, tiesiog
Samantha
2011 12 30, 16:03
Parodysiu ,,geltona" Escada Natas pacias auksciausias jamam  Busima mama Escada  Malviniukas  Ir Marsiukas
jetau kiek mazuliuku, kukuliuku  Jogusikas koks atsigaves, apie mazylius isviso tyliu Malvina su Marsiuku  Escada dainininke Man Hera patinka, kaip kazkas sake, kad nustebimo isikunijimas Idomi katyte tai grynai morkine. Dar atsiminiau bajeri, vis pati pazvengdavau, kad Arvikos katinai tai sniureli, tai baliona iskakina, ir ka manot, pries kelias dienas pati sniura radau  zodziu ir toki nemaza. Uz tai buvo isprasutas neklauzada, o tai klesnes susitepes buvo, kad net neprause pats
sokejuke86
2011 12 30, 19:32
QUOTE(Samantha @ 2011 12 30, 17:03) Parodysiu ,,geltona" Escada Malviniukas  Ir Marsiukas  oi Escada kokia dainininkė  o jau mažuliukinai  Marsiukas tooks mielas, o Malvinutė Papildyta:QUOTE(soncco @ 2011 12 26, 16:10) laabai jau gražiai šventė QUOTE(Samantha @ 2011 12 26, 18:59) Sveikos merginos, Zipukas prie kalediniu saldumynu vis isitaisydavo   gražiai Zipukas auga auga QUOTE(Silver Felis @ 2011 12 26, 21:36) Sveikinimai katės, katytės ir kačiukai  kaip laukiam tavo naujojo gyventojo QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 12 27, 10:01) Labas rytas visoms
o jau Tigriuko koks didumas ir gražumas QUOTE(perla30* @ 2011 12 27, 13:12) Labutis, Visas, visas su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis . Kad senelis visoms būtų dosnus
pavargusi panelytė, bet graži QUOTE(Toumei @ 2011 12 27, 14:39) pagražėjusi Damutė atrodo atsigavusi QUOTE(Liutasi @ 2011 12 27, 17:01) O pas mus nuotraukos-atvirutės nesigauna.  Nepozuoja mano pozuotojas. Na tai žiūrėk, žiūrėk, va koks aš vyras iš stuomens ir iš liemens.  super pozuotojas Papildyta:QUOTE(ingusiaaa @ 2011 12 28, 15:24) Va kaip Waldo leidžia tarpušvenčio dienas  labai faina spilviukas, ilsisi po sočių švenčių Papildyta:QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 17:00) Labai grazi tema , aciu Arvikai Geriausiai pozuoti sutike mazyliai  kiti apsikonservave atsisake tikekimes, kita kart visus pavyks nufotografuoti  labai gražūs burbuliukai ir jei meilūs iš vis pasaka  maniškiai irgi bent meilumo prasme nerealūs QUOTE(Samantha @ 2011 12 28, 17:56) Pirmiausia aciu Arvikai uz namucius  fantastika, lyg su rankytėm žaistų Papildyta:QUOTE(Zemil @ 2011 12 29, 17:46) Sveikos, atbegu pasilabint naujuos namuos, kad visai neismestumet is gauhos rato As vis foto paspoksau, paspoksau, o nuotaikos rasyt 0, panasi situacija kaip Sokejukei su darbu, arba lauk, arba valandu skaiciaus mazinimas, tai tokios ir nuotaikos, nekalbadieniai. Visoms GERU, SMAGIU, LAIMINGU artejanciu Naujuju metu  laikykis  blyn kas čia visiems su darbu mums taip nesiseka QUOTE(Arvika @ 2011 12 30, 14:21) Diena iki Naujų... Muilinu eterį Kokia dar gėda,ką noriu tą kalbu...  gera poza QUOTE(Įdomi @ 2011 12 30, 14:52) Kokie dar saldainiai?  Aš tik morkytes mėgstu  labai smagi foto
Baltučių padavė  Sniego nerasta,tai nors čia žiema Heidi su morka neišskiriamos  smagu,kad pirkinys pasiteisino,ne taip kaip mums Metų pabaiga,o visoms nekalbadieniai,nuotaikos nekokios  Gal drakonas dosnus bus, sutvarkys viską, kaip reikia
Samantha
2011 12 30, 21:59
QUOTE(soncco @ 2011 12 28, 17:00) Labai grazi tema , aciu Arvikai Geriausiai pozuoti sutike mazyliai  kiti apsikonservave atsisake tikekimes, kita kart visus pavyks nufotografuoti    po kol kas labai patenkintos esame sia vada, visi be proto meilus, "protinu " zvilgnsiu, bendraujantys tokie..ir labai juokingi, vartaliojasi ant nugaryciu, nu toookie... ir siaip, tai jau vaidina rimtus katinus  vandenuka geria, konservukus valgo, mirkyta maisteli, i tuoletuka eina, tiesa dar ne visad sekmingai  Bandziau surasti skirtumus tarp triju ,,Saltanosiu"  ...nepavyko, bet labai gerai isreiksti usai ir ju pasiputusi sritis, nu  , man laaabai patiko
Labas vakaras, Labai tingisi cituoti, tai paminėsiu vardais. Milda, ačiū už pastebėjimą, Dama tikrai svorį baigia atsiauginti, dar koks mėnesiukas ir atrodys visai gerai, ot, kad rami be rujų iki pavasario išliktų...  Tavo Jogusikas rimtai į plotį paėjo...  O į arlekinus ir solidus niekada nesilygink, čia misija neįmanoma turbūt ns 11-12 britams.  Gražūs tavo vaikai, kotai storiausias dabar atrodo Benji.  O Blanciuso žiovaujimas koks žavus... Rimute, nu man Malvinutės žandai, taip ir norisi nuniurkyti.  Būčiau svečiuos, nu tu manęs neatsigintum, žinok.  Užminkyčiau kai tešlą abu... O mes atsinaujinome puslapėlį savo ant švenčių, išsipirkome domeną, todėl kviečiame visus apsilankyti: www.amberwishes.comP.S. Linkiu visoms pačių geriausių Naujųjų sutikimo, atšvęskite griausmingai, kaip drakonas ir norėtų...
Semigallia
2011 12 31, 07:47
Sveiki visi  Mobis perduoda sveikinimus su artėjančiais naujaisiais  Pas jus čia tiek grožių prikelta  Smagiai gyvenat
sokejuke86
2011 12 31, 10:33
QUOTE(Uogienė @ 2011 12 31, 08:47) Sveiki visi  Mobis perduoda sveikinimus su artėjančiais naujaisiais  Pas jus čia tiek grožių prikelta  Smagiai gyvenat  kooks jau dičkis  prašom dar visu ūgiu pasirodyt
Sveikos merginos, kiek daug graziu nuotrauku Milda, labai Jogutis pasitaises, graziai atrodo  o, leliai fantastiski Sveikinu visas su artejanciais Naujaisiais ir metu mini fotoreportaza su Lincoln Salta Nosis, didele tikimybe, kad bus forumietis, mazius tikras pozuotojas     dar Lilly, mano numyletine  ir pabaiga, musu nusipenejes parselis  Aiso ir Invogue mamyte. Jau sakom Endzytukai stabdyk, nes greit pro duris netilpsi
sokejuke86
2011 12 31, 11:34
QUOTE(soncco @ 2011 12 31, 12:11) Sveikinu visas su artejanciais Naujaisiais ir metu mini fotoreportaza su Lincoln Salta Nosis, didele tikimybe, kad bus forumietis, mazius tikras pozuotojas  dar Lilly, mano numyletine  ir pabaiga, musu nusipenejes parselis  Aiso ir Invogue mamyte. Jau sakom Endzytukai stabdyk, nes greit pro duris netilpsi tavo mažyliai  tikėsimės Lincoln bus forumietis  o jau kad mums tavo bėdos, kad maniškaii per daug valgytų  Jogis ant mėsos ir krevečių bei vitaminų "dietos" praktiškai ir tai lėtai gražėja, na tik mažiai viską suėstų Gražaus visiems naujųjų sutikimo, einu ruoštis po truputį
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 12 31, 12:34) tavo mažyliai  tikėsimės Lincoln bus forumietis  o jau kad mums tavo bėdos, kad maniškaii per daug valgytų  Jogis ant mėsos ir krevečių bei vitaminų "dietos" praktiškai ir tai lėtai gražėja, na tik mažiai viską suėstų Gražaus visiems naujųjų sutikimo, einu ruoštis po truputį oi, zinom ir mes sita "dziaugsma" patikek  tai dabar negalim atsidziaugti tokiu buriu storuliu savo namuose  kazkaip visos valgyt pradejo gerai, tfu tfu tfu... buvo su Ella mum, vienu konservu nevalgo, kitu nevalgo, mesos irgi ne, kreveciu ne nu nieko...  siaubelis
|
|