[attachmentid=53734] Belaukiant gandrų Pavasarį parskrenda gandrai!  Norime pakviesti į naują foto konkursą visus šiuo metu gandrų belaukiančius. Praėjo jau metai nuo konkurso, skirto nėštukėms, todėl norime jį pakartoti tiems būsimiems tėvams, kurie savo mažylio susilaukė ne taip jau seniai, arba dar laukia jų atėjimo, ir turi daugybę naujų šaunių nuotraukų, kuriose užfiksavo gražiausias moters laukimosi akimirkas. Siųskite nuotrauką, kurioje jau gerai matyti Jo didenybė - nėštukės pilvelis (nuotraukoje gali būti ne tik būsima mamytė, bet ir visa šeima būsimas tėtis, vyresnieji vaikai). Tinka pačios įvairiausios nėštukių nuotraukos: nuo linksmų išpuoštų pilvelių demonstravimo iki užfiksuotų rimtų, svajingų, romantiškų stebuklo laukimo emocijų... Sugalvokite nuotraukai šaunų, originalų pavadinimą. Tai gali būti dienoraščio ištrauka - žodžiai, skirti ateinančiam mažyliui. Dėmesio! Jei nuotrauka jau dalyvavo pernykščiame foto konkurse Kai laukiau tavęs, ji nebus tvirtinama šiame konkurse. Prieš siųsdami nuotraukas konklursui, būtinai susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. jas rasite va čia: Jūsų nuotraukų lauksime 2006 03 29 2006 04 13Už 3 šauniausias nuotraukas balsuosime 2006 04 14 2006 04 205 pirmųjų vietų laimėtojų laukia labai naudingi tėvams prizai - leidyklos Alma littera išleista knyga Jūsų vaikas! Dalyvaukite ir laimėkite prizų, kurie padės atsakyti į daugelį klausimų apie naujagimio ir kūdikio priežiūrą! Jei norite dalyvauti konkurse, susipažinkite susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis štai čia ir užpildykite konkurso paraišką, kurią rasite: www.supermama.lt/foto Apie prizą: A.Vingras "Jūsų vaikas" [attachmentid=53903] Anotacija: Kaip prižiūrėti kūdikio odą? Kaip nustatyti, ar kūdikiui užtenka motinos pieno? Kaip namuose padėti kosinčiam vaikui? Kodėl vaikus būtina skiepyti? Kokių vaistų, skirtų pirmajai pagalbai, turėtų būti namų vaistinėlėje? Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio skiriama naujagimiams ir kūdikiams. Apie autorių:Algimantas Vingras medicinos mokslų daktaras, Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto docentas, knygų Jauniems tėvams (1984), Sergančio vaiko slauga namuose (1989), Vaiko maitinimas (1991), Jūsų kūdikis (1993), Vaikas ir lytiškumas (1998), Pirmieji gyvenimo metai (1999), Mamos žinynas (2005) autorius.
Nireglina
2006 03 29, 14:14
Šaunus konkursas. Pažiūrėsiu dalyvių nuotraukas ir prisiminsiu gerus laikus.
Ech kaip gaila... Mano pilvuko dar nesimato  Belieka tik pasiziureti i kitas, gandru belaukiancias
Gitatuka
2006 03 30, 06:52
 ..paruosiau nuotraukele, bet ir vakar vakare ir siandien ryte niekaip to puslapio iki galo neuzkrauna  ....siaip internetas veikia puikiai, ir SM puslapius varto gerai, o paraiska uzpildyt neiseina..... ...bandysiu veliau
QUOTE(Joalin @ 2006 03 29, 17:40) Ech kaip gaila... Mano pilvuko dar nesimato  Belieka tik pasiziureti i kitas, gandru belaukiancias  Bet nepamirškit nufotografuoti paaugusio pilvuko  - galėsit po metų sudalyvauti kitame analogiškame konkurse
mutantė
2006 03 30, 09:49
Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 09:49) aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, Siūlau peržvelgt prieš metus vykusio analogiško ir gana populiaraus konkurso nuotraukas - kiek daug gražių ir malonių laukimo akimirkų spauskit čia
Matelyk
2006 03 30, 10:55
Krisliukas
2006 03 30, 11:44
Grazios nuotraukos. Silti jausmai uzplusta sirdi. Nenuvaldomai greitai bega laikas. Visai neseniai su dideliu nekantrumu laukem savo mazylio, dziaugemes vis didejanciu pilveliu, pirmu mazylio pasisveikinimu su teveliais, o dabar jau jis begioja po visus namus. Jo skambantis juokas dziugina musu su tetuku sirdis.
NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ, AR GALIMA DALYVAUTI KONKURSE, JEI MANO VAIKAS GIMĖ DAUGIAU, NEI PRIEŠ METUS??ANKSTESNIAME KONKURSE NEDALYVAVOM  BŪSIU DĖKINGA UŽ INFO
QUOTE(Veitė @ 2006 03 30, 13:21) NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ, AR GALIMA DALYVAUTI KONKURSE, JEI MANO VAIKAS GIMĖ DAUGIAU, NEI PRIEŠ METUS??ANKSTESNIAME KONKURSE NEDALYVAVOM  BŪSIU DĖKINGA UŽ INFO  As ne moderatore, bet atsakysiu  kad galima  svarbu ta pati nuotrauka nebutu buvus praitame konkurse, o dar, tu net ir nedalyvavai....
Ramunis
2006 03 30, 13:41
Labai gaila,kad mano pilvuko nuotraukų mažai beliko ir tos nemeniškos  .(kompas sugedęs buvo ir dauguma nuotraukų prapuolė  ) Labai fainas konkursas  .Tik žiūrint į storuliukes visas labai gaila jų pasidaro...  Tiek dar visko laukia- gimdymas,pirmi mėnesiukai,bemiegės naktys..Aišku,suprantu,kad gal jau ir pagimdžiusios mamytės dalyvauja konkurse,bet vis vien žiūrint į jų pilvūzus susimąstau apie tą laukimą, nežinią, nerimą ir didelę laimę laimę tapus mama
QUOTE(Veitė @ 2006 03 30, 13:21) NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ <...> Žinoma galima! Nesvarbu, kiek metų tai nuotraukai, jei tik dar nedalyvavot su ja konkurse - laukiam.
AUREJA, o ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis"
Nireglina
2006 03 30, 15:51
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 09:49) Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti  O man tie 9 mėnesiai buvo nuostabiausi gyvenime. Jaučiausi fantastiškai  !
daliuxx
2006 03 30, 15:58
Visos nestukes yra grazios!!! Saunus konkurselis.Pati nedalyvauju,bet paziureti bus malonu.O balsuoti dar maloniau.
QUOTE(she @ 2006 03 30, 15:19) ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis" Ne, prieštarautų vienai iš bendrųjų foto konkursų taisyklių: "9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"kitos taisyklės yra štai čia
QUOTE(Ramunis @ 2006 03 30, 05:41) Be reikalo (gaila pasidaro).  Nekalbu jau apie tai, kad yra dalyvaujančių, kurios ne pirmą pilvūzą augina. Bet net gi jei ir pirmą - aš asmeniškai turbūt buvau ramiausia per pirmąjį nėštumą, negąsdino jokie gimdymai ir bemiegės naktys.  Lėksiu ir aš fotografuot savo pilvūziko...
AUREJA, jei ismeta vel simbolius prie foto: "keisti", "trinti", "patvirtinimui" ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ?  jei taip, tai del ko?
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 30, 15:59) "9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"
QUOTE(she @ 2006 03 31, 08:39) ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ?  jei taip, tai del ko?  vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus, nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks.
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 31, 09:01) vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus, nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks. ajej, net remelis?  kazkaip visada savo darba norisi subtiliau pateikti, tai remelis niekur nelaikomas montazu bet jei taip nusprendet tai tebunie. o ka reiskia foto pagrazinimas? filtru naudojimas tai juk leidziamas?
subalansuota šeima  nuotraukytė
QUOTE(she @ 2006 03 31, 09:16) o ka reiskia foto pagrazinimas?
pvz. va čia ir dar štai čia: - daugybė pavyzdžių
man ta vasariška foto nereali
Raganiute
2006 03 31, 12:05
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 10:49) Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti  vajei kaip baisiai tau atrodo.. aš nėščia jaučiausi be galo graži, mylima, ypatinga, pakylėta Dabar į nėštukes su baltu pavydu žiūriu...
QUOTE(Yoli @ 2006 03 31, 11:25) subalansuota šeima  nuotraukytė Ir man patiko Vargšas tėtis
Kaip gerai, kad pakartojo konkursą Pernai patingėjau sudalyvauti  , tai šiemet galėsiu ištaisyti klaidą O ir šiaip  niekad neišsenkanti tema, visad gražu žiūrėti  , tokie nostalgiški prisiminimai apima
JOVITA A.
2006 03 31, 14:24
QUOTE(Veitė @ 2006 03 31, 10:44) man ta vasariška foto nereali  Pritariu , labai gražu
labai atsiprašau, bet foto GANDRŲ BELAUKIANT mane išgasdino  Pilvas toooooks didelis ir iš taip arti arti...man kažkaip
O man nuotraukos, kur  visiškai apsinuoginusios -  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties
Scarlett
2006 03 31, 16:06
man pati gražiausia "Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara..." ir dar labai įdomi "SUBALANSUOTA ŠEIMA" taip pat sutinku su jėga dėl nuogumo
daliuxx
2006 03 31, 16:19
Man nerealaus grozio yra Stebuklo laukimas-nesibaigianti vasara!!! Atiduociau visus balsus jai. Nu ,bet ir subalansuota seima sypsenu sukele.
Oi kokiu grozybiu ten yra! man irgi nestukes pacios graziausios moterys!  o ta kur apie vasara tai isviso pasaka..
Man pakolka slabai grazios stai sitos: Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara... vat sita man pirmoj vietoj ... greit išbėgsi į Pasaulį sita irgi labai idomi ir pavadinima sir nuotraukyte Kaip rasos lašelis, kaip saulės zuikelis - į pasaulį ateis tuoj mažas vaikelis... aš ir mano pilvukas... is profesionaliu man sitos dvi dvelkia grazia silta meile ir siluma Na ir is linksmesniu: SUBALANSUOTA ŠEIMA savotiskai idomi nuotraukyte  Dar tik pradzia konkurso ir jau jauciu, kad bus labai sunku isrinkti tris pacias pacias paciausias
Kutuliukas
2006 03 31, 21:48
O man šiai akimirkai pati pačiausia Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana Iš tos "serijos", kai visas grožis tinkamai pateiktame paprastume
mazhulia
2006 04 01, 04:22
QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17) O man nuotraukos, kur  visiškai apsinuoginusios -  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties  visokiu nuotrauku reikia juk...man visos  nuotraukeles grazios  malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau  O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse "....nesibaigianti vasara"-labai orginali "as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele "greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu
brangute
2006 04 01, 08:54
Subalansuota šeima - pati pukiausia man nuotrauka  Labai labai
griegzde
2006 04 01, 11:10
Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu.
QUOTE(iingri @ 2006 04 01, 11:10) Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu. neisidemetina matyt buvo
QUOTE(ketti @ 2006 03 31, 13:17) Kaip gerai, kad pakartojo konkursą Pernai patingėjau sudalyvauti  , tai šiemet galėsiu ištaisyti klaidą as tai siemet patingesiu  kitiems metams atidesiu dalyvavima, nes dabar nei fotiko, nei kokios nuotraukos neturiu  , kuria galeciau viesai parodyti. QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17) O man nuotraukos, kur  visiškai apsinuoginusios -  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties  visikai sutinku o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos  mano jos tokios saltos kazkokios... Papildyta:ir dar  siulyciau kita konkursa daryti ne anksti pavasari, o rudeniop, nes dabar visos lydomes laukines geles ir siena matydamos   : vasarine nuotraukyte
Man kol kas labiausiai patinka: Stebuklo belaukiant- tarsi nesibaigianti vasara Subalansuota šeima Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana
Geisvilė
2006 04 01, 16:33
O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja.
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 17:33) O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja. O kodėl tu čia savo nuomonę pareiškei  Kas leido... Taigi, ir aš sakau, tai ką galvoju. Ir mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų
QUOTE(mazhulia @ 2006 03 31, 20:22) visokiu nuotrauku reikia juk...man visos  nuotraukeles grazios  malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau  O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse "....nesibaigianti vasara"-labai orginali "as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele "greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu   O tavoji nuotraukyte labai labai grazi QUOTE(babuska @ 2006 04 01, 03:25) neisidemetina matyt buvo   O as isidemejau ir zinau kuri ta nuotraukyte QUOTE(Onora @ 2006 04 01, 05:05) o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos  mano jos tokios saltos kazkokios... O man labai grazu, tik viena kur matosi "visos grozybes" ir jokios paslapties tai jau man nea  kazkaip per daug atvertas visas "turtas"
Geisvilė
2006 04 01, 18:27
Paprasčiausiai tos nuotraukos, kuriose "labiau prisidengę" mažiau žiūrimos, juk matosi peržiūrų skaičius, o tos, kurios apnuogintos - daugiau. Taip kad matyt yra kam patinka. Nieko nesakau, kiekviena turim savo nuomonę. tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu...
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 18:27) tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu...  O ko pavydeti?  Visos to grozio turi. Perziuru skaiciaus irgi nepavydu, nes neaisku kas apnuogintas taip jau ziuri, abejoju ar mamos. Nelabai suprantu koks cia pavydas gali buti, o mano nuomone tuo klausimu jau issakyta kitu.
Man atrodo, merginos ne apnuogintus pilvukus komentavo
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 01, 20:03) Man atrodo, merginos ne apnuogintus pilvukus komentavo  taiklus pastebėjimas
"Subalansuota seima"
|
|