Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Belaukiant gandrų
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aurėja
[attachmentid=53734]

nestuke.gif Belaukiant gandrų nestuke.gif

Pavasarį parskrenda gandrai! mirksiukas.gif Norime pakviesti į naują foto konkursą visus šiuo metu gandrų belaukiančius. Praėjo jau metai nuo konkurso, skirto nėštukėms, todėl norime jį pakartoti tiems būsimiems tėvams, kurie savo mažylio susilaukė ne taip jau seniai, arba dar laukia jų atėjimo, ir turi daugybę naujų šaunių nuotraukų, kuriose užfiksavo gražiausias moters laukimosi akimirkas.

Siųskite nuotrauką, kurioje jau gerai matyti „Jo didenybė - nėštukės pilvelis“ (nuotraukoje gali būti ne tik būsima mamytė, bet ir visa šeima – būsimas tėtis, vyresnieji vaikai). Tinka pačios įvairiausios nėštukių nuotraukos: nuo linksmų išpuoštų pilvelių demonstravimo – iki užfiksuotų rimtų, svajingų, romantiškų stebuklo laukimo emocijų...

Sugalvokite nuotraukai šaunų, originalų pavadinimą. Tai gali būti dienoraščio ištrauka - žodžiai, skirti ateinančiam mažyliui.

Dėmesio! Jei nuotrauka jau dalyvavo pernykščiame foto konkurse „Kai laukiau tavęs“, ji nebus tvirtinama šiame konkurse.

Prieš siųsdami nuotraukas konklursui, būtinai susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. jas rasite va čia:

Jūsų nuotraukų lauksime 2006 03 29 – 2006 04 13

Už 3 šauniausias nuotraukas balsuosime 2006 04 14 – 2006 04 20

5 pirmųjų vietų laimėtojų laukia labai naudingi tėvams prizai - leidyklos Alma littera išleista knyga – „Jūsų vaikas“!

Dalyvaukite ir laimėkite prizų, kurie padės atsakyti į daugelį klausimų apie naujagimio ir kūdikio priežiūrą!

Jei norite dalyvauti konkurse, susipažinkite susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis štai čia

ir užpildykite konkurso paraišką, kurią rasite: www.supermama.lt/foto

Apie prizą:

A.Vingras "Jūsų vaikas"
[attachmentid=53903]

Anotacija:
Kaip prižiūrėti kūdikio odą? Kaip nustatyti, ar kūdikiui užtenka motinos pieno? Kaip namuose
padėti kosinčiam vaikui? Kodėl vaikus būtina skiepyti? Kokių vaistų, skirtų pirmajai pagalbai,
turėtų būti namų vaistinėlėje?
Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio
skiriama naujagimiams ir kūdikiams.

Apie autorių:
Algimantas Vingras – medicinos mokslų daktaras, Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto
docentas, knygų „Jauniems tėvams“ (1984), „Sergančio vaiko slauga namuose“ (1989), „Vaiko
maitinimas“ (1991), „Jūsų kūdikis“ (1993), „Vaikas ir lytiškumas“ (1998), „Pirmieji gyvenimo metai“
(1999), „Mamos žinynas“ (2005) autorius.
Nireglina
Šaunus konkursas. Pažiūrėsiu dalyvių nuotraukas ir prisiminsiu gerus laikus.
Joalin
Ech kaip gaila... verysad.gif
Mano pilvuko dar nesimato unsure.gif Belieka tik pasiziureti i kitas, gandru belaukiancias 4u.gif
Gitatuka
ax.gif ..paruosiau nuotraukele, bet ir vakar vakare ir siandien ryte niekaip to puslapio iki galo neuzkrauna verysad.gif ....siaip internetas veikia puikiai, ir SM puslapius varto gerai, o paraiska uzpildyt neiseina..... g.gif
...bandysiu veliau cool.gif
Aurėja
QUOTE(Joalin @ 2006 03 29, 17:40)
Ech kaip gaila... verysad.gif
Mano pilvuko dar nesimato unsure.gif Belieka tik pasiziureti i kitas, gandru belaukiancias 4u.gif

Bet nepamirškit nufotografuoti paaugusio pilvuko nestuke.gif - galėsit po metų sudalyvauti kitame analogiškame konkurse mirksiukas.gif
mutantė
Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti doh.gif
Aurėja
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 09:49)
aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu,

Siūlau peržvelgt prieš metus vykusio analogiško ir gana populiaraus konkurso nuotraukas - kiek daug gražių ir malonių laukimo akimirkų nestuke.gif spauskit čia
Matelyk
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 30, 10:42)
Bet nepamirškit nufotografuoti  paaugusio pilvuko  nestuke.gif - galėsit po metų sudalyvauti kitame analogiškame konkurse  mirksiukas.gif
*

o aš labai gailiuosi, kad kai buvau nestuke.gif nenufotkinau savo pilvuko (ne dėl konkurso, o dėl savęs, dėl savo leliaus) verysad.gif
dabar net neprisimenu kokio dydžio buvo mano pilvelis unsure.gif
Krisliukas
Grazios nuotraukos. Silti jausmai uzplusta sirdi. Nenuvaldomai greitai bega laikas. Visai neseniai su dideliu nekantrumu laukem savo mazylio, dziaugemes vis didejanciu pilveliu, pirmu mazylio pasisveikinimu su teveliais, o dabar jau jis begioja po visus namus. Jo skambantis juokas dziugina musu su tetuku sirdis.

soske.gif
Veitė
NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ, AR GALIMA DALYVAUTI KONKURSE, JEI MANO VAIKAS GIMĖ DAUGIAU, NEI PRIEŠ METUS??ANKSTESNIAME KONKURSE NEDALYVAVOM 4u.gif BŪSIU DĖKINGA UŽ INFO smile.gif
Medona
QUOTE(Veitė @ 2006 03 30, 13:21)
NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ, AR GALIMA DALYVAUTI KONKURSE, JEI MANO VAIKAS GIMĖ DAUGIAU, NEI PRIEŠ METUS??ANKSTESNIAME KONKURSE NEDALYVAVOM  4u.gif BŪSIU DĖKINGA UŽ INFO smile.gif
*

As ne moderatore, bet atsakysiu blush2.gif kad galima mirksiukas.gif svarbu ta pati nuotrauka nebutu buvus praitame konkurse, o dar, tu net ir nedalyvavai....
Ramunis
Labai gaila,kad mano pilvuko nuotraukų mažai beliko ir tos nemeniškos verysad.gif .(kompas sugedęs buvo ir dauguma nuotraukų prapuolė sad.gif )
Labai fainas konkursas thumbup.gif .Tik žiūrint į storuliukes visas labai gaila jų pasidaro... g.gif Tiek dar visko laukia- gimdymas,pirmi mėnesiukai,bemiegės naktys..Aišku,suprantu,kad gal jau ir pagimdžiusios mamytės dalyvauja konkurse,bet vis vien žiūrint į jų pilvūzus susimąstau apie tą laukimą, nežinią, nerimą ir didelę laimę laimę tapus mama 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Aurėja
QUOTE(Veitė @ 2006 03 30, 13:21)
NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ <...>

Žinoma galima! Nesvarbu, kiek metų tai nuotraukai, jei tik dar nedalyvavot su ja konkurse - laukiam.
she
AUREJA, o ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis"

blush2.gif
Nireglina
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 09:49)
Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti doh.gif
*

O man tie 9 mėnesiai buvo nuostabiausi gyvenime. Jaučiausi fantastiškai thumbup.gif!
daliuxx
Visos nestukes yra grazios!!!
Saunus konkurselis.Pati nedalyvauju,bet paziureti bus malonu.O balsuoti dar maloniau.
Aurėja
QUOTE(she @ 2006 03 30, 15:19)
ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis"

Ne, prieštarautų vienai iš bendrųjų foto konkursų taisyklių:
"9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"

kitos taisyklės yra štai čia
Ode
QUOTE(Ramunis @ 2006 03 30, 05:41)
Labai fainas konkursas thumbup.gif .Tik žiūrint į storuliukes visas labai gaila jų pasidaro... g.gif Tiek dar visko laukia- gimdymas,pirmi mėnesiukai,bemiegės naktys..Aišku,suprantu,kad gal  jau ir pagimdžiusios mamytės dalyvauja konkurse,bet vis vien žiūrint į jų pilvūzus susimąstau apie tą laukimą, nežinią, nerimą ir didelę laimę laimę tapus mama 4u.gif  biggrin.gif  wub.gif
*

Be reikalo (gaila pasidaro). wink.gif Nekalbu jau apie tai, kad yra dalyvaujančių, kurios ne pirmą pilvūzą augina. Bet net gi jei ir pirmą - aš asmeniškai turbūt buvau ramiausia per pirmąjį nėštumą, negąsdino jokie gimdymai ir bemiegės naktys. biggrin.gif
Lėksiu ir aš fotografuot savo pilvūziko... ax.gif
she
AUREJA, jei ismeta vel simbolius prie foto: "keisti", "trinti", "patvirtinimui" ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ? g.gif
jei taip, tai del ko? unsure.gif
Aurėja
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 30, 15:59)
"9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"

QUOTE(she @ 2006 03 31, 08:39)
ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ?  g.gif
jei taip, tai del ko?  unsure.gif

vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus, nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks.
she
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 31, 09:01)
vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus,  nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks.
*

ajej, net remelis? unsure.gif doh.gif kazkaip visada savo darba norisi subtiliau pateikti, tai remelis niekur nelaikomas montazu g.gif
bet jei taip nusprendet tai tebunie.
o ka reiskia foto pagrazinimas? filtru naudojimas tai juk leidziamas? g.gif
Yoli
subalansuota šeima thumbup.gif nuotraukytė
Aurėja
QUOTE(she @ 2006 03 31, 09:16)
o ka reiskia foto pagrazinimas?

pvz. va čia ir dar štai čia: - daugybė pavyzdžių smile.gif
Veitė
man ta vasariška foto nereali wub.gif
Raganiute
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 10:49)
*

vajei kaip baisiai tau atrodo.. unsure.gif
aš nėščia jaučiausi be galo graži, mylima, ypatinga, pakylėta wub.gif
Dabar į nėštukes su baltu pavydu žiūriu...
jėga
QUOTE(Yoli @ 2006 03 31, 11:25)
subalansuota šeima  thumbup.gif  nuotraukytė
*

Ir man patiko thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vargšas tėtis doh.gif lotuliukas.gif
ketti
Kaip gerai, kad pakartojo konkursą thumbup.gif
Pernai patingėjau sudalyvauti blush2.gif , tai šiemet galėsiu ištaisyti klaidą bigsmile.gif
O ir šiaip nestuke.gif niekad neišsenkanti tema, visad gražu žiūrėti ax.gif , tokie nostalgiški prisiminimai apima wub.gif
JOVITA A.
QUOTE(Veitė @ 2006 03 31, 10:44)
man ta vasariška foto nereali  wub.gif
*

Pritariu , labai gražu clap_1.gif
Veitė
labai atsiprašau, bet foto GANDRŲ BELAUKIANT mane išgasdino blush2.gif Pilvas toooooks didelis ir iš taip arti arti...man kažkaip g.gif
jėga
O man nuotraukos, kur nestuke.gif visiškai apsinuoginusios - schmoll.gif schmoll.gif Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties 4u.gif
Scarlett
man pati gražiausia "Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara..." wub.gif
ir dar labai įdomi "SUBALANSUOTA ŠEIMA" thumbup.gif

taip pat sutinku su jėga dėl nuogumo tongue.gif
daliuxx
Man nerealaus grozio yra Stebuklo laukimas-nesibaigianti vasara!!! Atiduociau visus balsus jai. Nu ,bet ir subalansuota seima sypsenu sukele.
Taistė
Oi kokiu grozybiu ten yra! man irgi nestukes pacios graziausios moterys! ax.gif o ta kur apie vasara tai isviso pasaka.. wub.gif
*PM*
Man pakolka slabai grazios stai sitos:

Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara... vat sita man pirmoj vietoj 4u.gif
... greit išbėgsi į Pasaulį sita irgi labai idomi ir pavadinima sir nuotraukyte thumbup.gif
Kaip rasos lašelis,
kaip saulės zuikelis -
į pasaulį ateis tuoj mažas vaikelis...

aš ir mano pilvukas... is profesionaliu man sitos dvi dvelkia grazia silta meile ir siluma wub.gif

Na ir is linksmesniu:
SUBALANSUOTA ŠEIMA savotiskai idomi nuotraukyte 4u.gif

Dar tik pradzia konkurso ir jau jauciu, kad bus labai sunku isrinkti tris pacias pacias paciausias doh.gif
c-girl
Tris "favorites" jau turiu ax.gif

Stebuklo belaukiant- tarsi nesibaigianti vasara wub.gif

...greit isbegsiu i Pasauli wub.gif

Subalancuota seima thumbup.gif

Jeigu atsiras dar labai graziu nezinosiu ka daryti doh.gif biggrin.gif
Del nuogu nestukiu mano nuomone sutinka su Jega smile.gif
Kutuliukas
O man šiai akimirkai pati pačiausia
Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana smile.gif
Iš tos "serijos", kai visas grožis tinkamai pateiktame paprastume smile.gif
mazhulia
QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17)
O man nuotraukos, kur  nestuke.gif  visiškai apsinuoginusios -  schmoll.gif  schmoll.gif  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties 4u.gif
*

visokiu nuotrauku reikia juk...man visos nestuke.gif nuotraukeles grazios wub.gif malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau wub.gif O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse
"....nesibaigianti vasara"-labai orginali
"as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele
"greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka

Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu drinks_cheers.gif
brangute
Subalansuota šeima - pati pukiausia man nuotrauka thumbup.gif Labai labai
griegzde
Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu.
Medona
QUOTE(iingri @ 2006 04 01, 11:10)
Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu.
*

neisidemetina matyt buvo irnesakyk.gif hihihi.gif
Onora
QUOTE(ketti @ 2006 03 31, 13:17)
Kaip gerai, kad pakartojo konkursą thumbup.gif
Pernai patingėjau sudalyvauti blush2.gif , tai šiemet galėsiu ištaisyti klaidą bigsmile.gif

as tai siemet patingesiu blush2.gif kitiems metams atidesiu dalyvavima, nes dabar nei fotiko, nei kokios nuotraukos neturiu smile.gif, kuria galeciau viesai parodyti.

QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17)
O man nuotraukos, kur  nestuke.gif  visiškai apsinuoginusios -  schmoll.gif  schmoll.gif  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties 4u.gif
*

visikai sutinku

o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos g.gif
mano jos tokios saltos kazkokios...
Papildyta:
ir dar smile.gif
siulyciau kita konkursa daryti ne anksti pavasari, o rudeniop, nes dabar visos lydomes laukines geles ir siena matydamos lotuliukas.gif

thumbup.gif: vasarine nuotraukyte
Vilika
Man kol kas labiausiai patinka:
Stebuklo belaukiant- tarsi nesibaigianti vasara thumbup.gif wub.gif
Subalansuota šeima lotuliukas.gif
Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana wub.gif
Geisvilė
O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja.
jėga
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 17:33)
O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja.
*

O kodėl tu čia savo nuomonę pareiškei dirol.gif Kas leido... g.gif new_russian.gif

Taigi, ir aš sakau, tai ką galvoju. Ir mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų mirksiukas.gif
*PM*
QUOTE(mazhulia @ 2006 03 31, 20:22)
visokiu nuotrauku reikia juk...man visos  nestuke.gif nuotraukeles grazios wub.gif malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau wub.gif O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse
"....nesibaigianti vasara"-labai orginali
"as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele
"greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka

Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif O tavoji nuotraukyte labai labai grazi 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(babuska @ 2006 04 01, 03:25)
neisidemetina matyt buvo  irnesakyk.gif  hihihi.gif
*

mirksiukas.gif O as isidemejau ir zinau kuri ta nuotraukyte biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Onora @ 2006 04 01, 05:05)

o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos g.gif
mano jos tokios saltos kazkokios...
*

O man labai grazu, tik viena kur matosi "visos grozybes" ir jokios paslapties tai jau man nea schmoll.gif tongue.gif kazkaip per daug atvertas visas "turtas" doh.gif lotuliukas.gif
Geisvilė
Paprasčiausiai tos nuotraukos, kuriose "labiau prisidengę" mažiau žiūrimos, juk matosi peržiūrų skaičius, o tos, kurios apnuogintos - daugiau. Taip kad matyt yra kam patinka. Nieko nesakau, kiekviena turim savo nuomonę. tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu... mirksiukas.gif
bsgess
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 18:27)
tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu... mirksiukas.gif
*

O ko pavydeti? g.gif Visos to grozio turi. Perziuru skaiciaus irgi nepavydu, nes neaisku kas apnuogintas taip jau ziuri, abejoju ar mamos. Nelabai suprantu koks cia pavydas gali buti, o mano nuomone tuo klausimu jau issakyta kitu.
bsgess
Man atrodo, merginos ne apnuogintus pilvukus komentavo mirksiukas.gif
Veitė
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 01, 20:03)
Man atrodo, merginos ne apnuogintus pilvukus komentavo mirksiukas.gif
*

taiklus pastebėjimas drinks_cheers.gif
Zona
"Subalansuota seima" thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.