QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 01, 18:03)
kazkaip ir man kai kuriose nuotraukose paslaptingumo truksta..
"Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana "
O man visos nuotraukos atrodo paslaptingos, nes leliuko nesimato!
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 10:27) Paprasčiausiai tos nuotraukos, kuriose "labiau prisidengę" mažiau žiūrimos, juk matosi peržiūrų skaičius, o tos, kurios apnuogintos - daugiau. Taip kad matyt yra kam patinka. Nieko nesakau, kiekviena turim savo nuomonę. tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu... Pavydet kazi ko?????
Irgi idėja konkursui
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 02, 02:04) Pavydet kazi ko????? Sakiau, juk galiu ir klysti. Man pačiai kai kurios nuotraukos nelabai, bet nieko nesakau, nes mamoms jos gražios ir jos nemato nieko blogo, todėl tokias būtent konkursui ir įdėjo. O kai matosi daugiau nei pilvukas, tai čia kas? rankos, kojos ar daugiau. Man asmeniškai gražu tokios, kuriose pridengta intymios vietos, toliau gali buti atvira. Tačiau kiekviena sprendžia savaip. Jokiu būdu nenorėjau sudrumsti ramybės, ir aš išreiškiau savo nuomonę. O dėl peržiūrų, tai ką žinau, gal tikrai yra tėvelių, kuriems malonu žiūrėt, jiems seksualu, bent jau aš besilaukdama, savęs seksualia nelaikiau...Kažkodėl... Bet nuotrauka man mano patinka...
Man tai atrodo, apsiplikinus mama ar ne, svarbiausiai kaip ta nuotrauka pateikta: ar subtiliai ar vulgariai..
Na as dar karta tas nuotraukas perziurejau ir nesuprantu ko jus cia taip piktinates..
QUOTE(jėga @ 2006 04 02, 13:59) Taigi ne apie tai kalba
Labai patiko "arbūziukas"
Labai labai ir as noreciau dalyvauti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 02, 00:07) O kai matosi daugiau nei pilvukas, tai čia kas? rankos, kojos ar daugiau. Man asmeniškai gražu tokios, kuriose pridengta intymios vietos, toliau gali buti atvira. Tačiau kiekviena sprendžia savaip. Man irgi grazu, bet kad cia yra nepridengtu QUOTE(jėga @ 2006 04 02, 04:59) Man labai grazi nuotraukyte ir "kas namelyje gyvena" visa seima tokia patenkinta na super
kiekvienos moters reikalasmanau,nors kas per daug tas nesveika
Yra tikrai nemazai graziu fotkiu
is tos meiles
'pasaulio bamba' man dar labai faina nuotraukele...nors visos visos turi kazka grazaus
net nezinau uz kurias reiks basuot
As savo megiamiausias jau turiu
Pasaulio bamba :-)) Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara... Kaip rasos lašelis, kaip saulės zuikelis - į pasaulį ateis tuoj mažas vaikelis...
Man kelios nuotraukos yra tikrai negrazios. Man jos sukele liudesi. Ir tie pavadinimai ,,sprogsiu" kas cia dabar...
As kai laukiausi buvau jautresne nei bet kada ir jei man kas butu pasakes, kad as ,,sprogsiu", buciau vietoje apsiverkusi. Na bet nuotraukos: Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara... - si nuostabiausia, dvelkia ramybe, ir laukimu Subalansuota seima - si linksmiausia, sukelianti nuosirdu juoka. Tikrai grazios QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 02, 19:44) Man irgi grazu, bet kad cia yra nepridengtu Na apie tai dar nebuvau girdėjusi, neteko užklyst. Uch, vadinasi gal ir ne mano nuotrauka, pas mane nesimato ko nereikia QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 03, 10:12) Man kelios nuotraukos yra tikrai negrazios. Man jos sukele liudesi. Ir tie pavadinimai ,,sprogsiu" kas cia dabar... As kai laukiausi buvau jautresne nei bet kada ir jei man kas butu pasakes, kad as ,,sprogsiu", buciau vietoje apsiverkusi. Na tikrai nieko blogo sitam pasakyme nera! Beje ar zinot ka reiksdavo toks pasakymas "Antano krosnis griuvo" Reiskia Antano zmona pagimde. Fainiai, ar ne?
daug ramaus gražaus laukimo nuotraukų
bet "Sprogsiu" sužavėjo juk neįdomu žiūrėt būtų jei visos lyriškos, ramios, meniškos, sau tyliai laukia gandrų.. QUOTE(garbane @ 2006 04 03, 12:31) Na tikrai nieko blogo sitam pasakyme nera! Beje ar zinot ka reiksdavo toks pasakymas "Antano krosnis griuvo" Reiskia Antano zmona pagimde. Fainiai, ar ne? Na man tai tikrai negrazu. Jus aisku nesupykit-as cia tik savo nuomone rasau. Kas kaip nori tas taip sneka, o mes cia tiesiog diskutuojam ir viskas. As is savo draugu ir giminaiciu rato tokiu zodziu niekada negirdejau. Man tai per daug grubiai pasakyta. Kalbat apie ta laukimosi paslapti, dziaugsma, grozi ir te kad nori ,,sprogs" Apie nuotrauka as nieko nesakiau ar ji man grazi ar negrazi. Tik prie pavadinimo prisikabinau.Va. Man nelabai patiko (atsiprasau kad taip grubiai parasiau -,,negrazios") kitos nuotraukos. O cia irgi diskutuotinas dalykas. Beje, skaiciau apie pavyda. jei pasakai ka nors kas tau nepatinka - pavydi. Nenoriu sutikti su tuo. Juk mes visos turejom pilvelius ir dziuagemes tuo laikotarpiu. Tai ko cia pavydeti nesuprantu. O kad zones laisvai reiskia savo nuomones, tai pagirtinas dalykas.
na favoritai man jau aiškūs...
gaila, kad daugybė gražių foto čia nėra visiškai aptariamos
Man nėštukė ant šieno kupetos- be konkurencijos. Fantastiška nuotrauka
QUOTE(nireglina @ 2006 04 03, 13:56) Man nėštukė ant šieno kupetos- be konkurencijos. Fantastiška nuotrauka ta foto ant šieno kupetos tikrai nereali o kad yra, mano manymu, netinkamų viešinti foto - tai tikrai....
Tris iš šio konkurso nuotraukas radau ir kitame konkurse dalyvaujančias
Nea. kitame saite. Tik kažko neįdomu pasidarė.
Man graziausios kur mamyte ant sieno kupetos, mamytes sypsena, pasaulio bamba..ir dar ta kur paskutinis bucinukas pilvukui - tokia labai labai nuosirdi!
Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU
QUOTE(svistute @ 2006 04 03, 18:12) Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU O juk sakome kad pumpuras sprogsta.. Kaip tik labai grazi metafora gaunasi.. Pumpuras sprogsta - pasirodo ziedas. Bet aisku cia kiekviena savaip interpretuoja
dar niekur nemaciau tiek daug pilvuku vienoje vietoje..
iš naujų man pati pačiausia "Nuostabu po širdimi nešioti mažylį"
Labai gražus konkursas
kadangi man jau viskas praeity, pasigrožėsiu kitom
Tuk tuk.
Labas, broliuk.
kitu
QUOTE(Gitatuka @ 2006 04 05, 09:52) kitu ir aš sutinku, kad nemažai foto yra vienodo pobūdžio
O man fainiausia Subalansuota šeima
Būsiu griežta, bet tikiuosi, kad teisinga
Jūs man pasakyit, kas tas nėščias moteriškes plikais papais ant bėgių nuvarė SEnbuvės dar pamena maitinančiųjų konkursą. Tuomet viena fotkė, šiaip jau labai privati ir "prikolna", sukėlė ažiotažą kai internetu ją pradėjo siųsti vieni kitiems kas netingi. Atrodė kaip juokelis, o baigėsi...
Visiskai sutinku ir pritariu
|