Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Apelsingym"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Adult
Sporto klube Klaipedoij "Apelsinas" kiek teko lankytis nei kart nemaciau kad vaikinai ar vyrai lankytu aerobika ar kolonetika,kodel?
alinute_m
aisku, vyrai nelankys "motrishku" sporto rusiu.

jiems reikia pasiulyt ka nors su kovos menais, a la taebo, kuno skulptura su svarmenimis, kapoeira (brazilishkas kovu menas), aikido..

kokia ten aerobika - tarp moteru strakset.

doh.gif
Adult
na kodel taip sakai,sakykim prancuzijoi ar austryjoi tay vyrai su mielu noru vaiksto aerobika kartu su merginom.cia kaskas kitaip matyt lietuvoij yra.
Lakūdra
oi tikrai vyrai tuo neuzsiemineja ne tik klaipedoj schmoll.gif
alinute_m
hmm... na, aerobikoj tikrai nera 50-50, vyru vos keli. O kokiam kikboksinge - jau vyru daug daugiau. Tiesiog, reikia pervadinti aerobika - kikbosingu, issyk vyru prisirinks apsciai.
Adult
tai as tos temos nepradeciau jei kalba eitu apie karate ar kikboksa,man idomu kodel lietuvoje jie tokie nedrasus,o kitose salyse vyrai nesupranta kodel cia Lietuvoje jie neina.
alinute_m
sakau gi, JAV aerobikoj, kiek as einu i fitnesa, vos keli vyrai ir tie patys blink.gif .

isvada: visi vyrai vienodi, lietuviai/ne lietuviai.

problema paciam zodyje "aerobika" nes jis daugiau asociuojasi su moterim, ir gal vyram apkrovos per mazos, cto ja znaju? Va, taebo (kiek pasunkinta aerobika, bet "krutas" pavadinimas) vyru apstu.
Adult
as skaitau kad jie bijo pasirodyti pries moterys blogiau.
alinute_m
alek ek, normalaus fizinio pasiruoshimo vyras tikrai nepasirodys blogiau uz moteris aerobikoj.

nors, ka as zinau, ne vyras esmi, nezinomi man ju keliai. bigsmile.gif
Adult
kiek is pazystamu vienas pabande tai sake geras,panos net paplojo gale traniruotes.
Adult
[B] isvada tokia kad vyrai nedrasus yra
Lakūdra
QUOTE(Adult @ 2006 03 29, 20:12)
[B] isvada tokia kad vyrai nedrasus yra
*

tik sito niekada jie neprisipazins blush2.gif
Adult
As galeciau eit jei man palaikytu kompanija koks pazystmas.
Pikciurna_
QUOTE(Adult @ 2006 03 29, 21:14)
As galeciau eit jei man palaikytu kompanija koks pazystmas.
*

Tai eik vienas, anokia cia beda... bigsmile.gif
Nebent drasus esi sneketi, nei imtis konkreciu veiksmu lotuliukas.gif
Adult
QUOTE(Pikciurna_ @ 2006 03 30, 09:19)
Tai eik vienas, anokia cia beda...  bigsmile.gif
Nebent drasus esi sneketi, nei imtis konkreciu veiksmu  lotuliukas.gif
*

tai zinok eisi teisus reik penktadieni nueit pabandyt. ax.gif
Adult
o kokia reik apranga vilket kai sokineji aerobikoij? doh.gif
Adult
na tai va,yra toks klubas sporto Klaipedoje Apelsinas,ateikit pasportuot, smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(Adult @ 2006 03 30, 10:39)
na tai va,yra toks klubas sporto Klaipedoje Apelsinas,ateikit pasportuot, smile.gif
*

Prašau nepažeidinėti Forumo taisyklių!

Pacituosiu nesusipažinusiems:" Draudžiama atidaryti naujas temas tam, kad pratęstumėte diskusiją uždaryta/ pašalinta / moderatoriaus redaguota tema(išskyrus keletą atvejų)."

Ačiū!
alinute_m
ale triusikeliai ir maikute. bigsmile.gif

Adult
na na ax.gif
(mirtise)
Man atrodo,jei vyrukai pradėtų lankyti aerobiką,tai panos visada ateitų pasitempusios ax.gif ,su makiažu nail.gif .
Adult
bet tada butu gal stimulas eit pasportuot daugiau.nemanai? ax.gif
alinute_m
na, nezinau, priklausytu nuo kai ko. Pvz., kokios motrishkos eina dabar jau i aerobika. Kai kurios, nelabai patenkintos savo formom ar isvaizda, gal nenores eit su vyrais strakset, nors eitu i grynai moterishka aerobikos klase.

Gym'ui reikia pasigaminti anketas aerobikos dalyviams ir tiesiog padaryti ju apklausa. Na, tipo "ar eitumet i grupe su kitos lyties atstovais", "ko tikites is aerobines grupes" ir pan. Analogiskas anketas padaryti ir vyrams nariams " kas jus paskatintu eiti i aerobika" ar "i kokias grupines klases eitumet" ir pan. Ir bus aisku, ar eitu panos kartu su vyrais, ir i kokio tipo aerobines klases eitu vyrai.

Na, o dabar, uz tokius gerus mano patarimus (bis.gif ) prasom man nuolaida, kai grisiu i Lietuva. didis.gif
Adult
tai tu dar ir ne lietuvoij.
(mirtise)
QUOTE(Adult @ 2006 03 30, 22:18)
bet tada butu gal stimulas eit pasportuot daugiau.nemanai? ax.gif
*

Na jei eičiau su mintim,kad su vyrukais pabendrauti ar susipažinti ax.gif ,tai tikriausiai tikrai stengčiausi kuo dažniau ateiti,bet dabar tik laukiu, kada vyras grįš ir galėsiu jam vaikus palikti,o pati fitness4.gif
Adult
del vyro sutarsim ax.gif
Adult
prisidirbot thumbup.gif drinks_cheers.gif
tati
QUOTE(Bezdžionė @ 2006 03 30, 12:18)
Prašau nepažeidinėti Forumo taisyklių!

Pacituosiu nesusipažinusiems:" Draudžiama atidaryti naujas temas tam, kad pratęstumėte diskusiją uždaryta/ pašalinta / moderatoriaus redaguota tema(išskyrus keletą atvejų)."

Ačiū!
*

tai negi dabar niekas negali niek osakyti apie apelsina? nemanau kad tai yra teisinga schmoll.gif

aisku nepritariu visiems tiems asmeniskumams ir santykiu aiskinimuisi, be tema kaip tokia tai galetu ir buti
Adult
faktas kad galetu buti,bet pasirodo kad tik kelios negatyvios klientes buvo cia pasiskaitinet ir savo nuomone pareikst,daugiau pas ju ner komentaru.Isseko saltinis matyt.
Grazuoleee
QUOTE(Adult @ 2006 04 01, 00:55)
faktas kad galetu buti,bet pasirodo kad tik kelios negatyvios klientes buvo cia pasiskaitinet ir savo nuomone pareikst,daugiau pas ju ner komentaru.Isseko saltinis matyt.
*

Pats geriausias klubas Klaipedoje. Aš tikrai galiu būti priskirta prie Klaipėdos sporto klubų "valkatų" . bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Bet Apelsinas tikrai pats jaukiausias. O ten tas berniukas naujas administratorius Apelsine? Manau, kad visai neblogai jam sekasi! Jeigu jis išbandomas, palikite jį smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tai kodėl ten užrakino tą mūsų Apelsino forumiuką?
siamka
QUOTE(Adult @ 2006 03 31, 23:55)
*

Tiesiog nera noro nei jegu tokiam "asilui" ka nors irodinet
Adult
koks dar ten berniukas dirbo?
Junetė
QUOTE(siamka @ 2006 04 03, 08:37)
Tiesiog nera noro nei jegu tokiam "asilui" ka nors irodinet
*

Būtent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lialyte
Nebuvau užsukus savaitėlę, bet jaučiu, kad ne daug ką praradau, darosi kažkokios nesąmonės. Nebesinori užsukt čia.tegul vienas Adult varo monologus tongue.gif

O šiaip naujasis treneris tai man labaj patinka 4u.gif Sporto prasme 4u.gif
solo
Gal kas zinot,ar ruta jau vel veda treniruotes? nes lyg sake sirgo ji. Aciu!
Adult
[quote=lialyte,2006 04 04, 14:31]
Nebuvau užsukus savaitėlę, bet jaučiu, kad ne daug ką praradau, darosi kažkokios nesąmonės. Nebesinori užsukt čia.tegul vienas Adult varo monologus tongue.gif

manau kad tau nebeapsimoka uzsukt ten,susirankat ir pletkinat visokias nesamonias,jauciu namie ner ka veikt ir cia bamdot issiliet,arba vyras neduoda lotuliukas.gif
lialyte
QUOTE(Adult @ 2006 04 06, 07:32)

manau kad tau nebeapsimoka uzsukt ten,susirankat ir pletkinat visokias nesamonias,jauciu namie ner ka veikt ir cia bamdot issiliet,arba vyras neduoda lotuliukas.gif
*

Jei tu nesugebi duot, tai nereiškia, kad ir kiti taip daro tongue.gif
solo
Adult,gal tu zinai ar ruta jau vel veda treniruotes?nu plyz atsakykit kas nors.
Adult
jau veda trenkes ji.
krika
norėčiau gauti į až arba el. paštą visą kainininką. nu gal ne visą doh.gif bet kas liečia treniruoklius. darbo dienom po darbo kada atlaisvėja žmonių?
Adult
ten kaininkuose neparasyta kada atlaisveja zmoniu ir kada ju buna daugiau. lotuliukas.gif doh.gif
Adult
gyvu dar yra? thumbup.gif
krika
visą aną uždarytą temą varė kad jis ten lankosi, o dabar man ir patarti nebegali unsure.gif dabar aišku ko tamsta vienas šioje temoje hihihi.gif
Adult
kol kas dar ne vienas,nuo kitos savaites tai tikrai liksiu vienas. lotuliukas.gif g.gif
LhooQ
Sveiki unsure.gif
Siandien su mama nuejome i Apelsina ir as nusprendziau ten lankyti aerobika. Pasikalbejome su trenere, sake, kad viskas gerai, galiu eiti i suaugusiu grupe (man 13 metu), kad man nebus toks didelis kruvis.. Siaip tai as labai noriu pasiploninti, nes jauciu kompleks , bet kazkaip bijau ten eiti... blush2.gif Tarp suaugusiu nejauku taip... blush2.gif Ir siaip nieko as ten nezinau, nemokesiu... blush2.gif Gal galit pasakyt, kaip ten viskas vyksta? 4u.gif Ir kaip geriausia apsirengti? smile.gif Aciu is anksto unsure.gif smile.gif
Marzde
Sportuot yra gerai.Bet pasiplonint 13 metų? Juk dar nė nepradėjai normaliai formuotis,kur ten plonintis? Tik neįsisuk į tų negerovių ratą. Tegu trenerė pasako ar tau reik plonintis ar ne. O tu jos paklausk,nesidrovėk,kokias vietas plonint,kokias storint.Sėkmės smile.gif
LhooQ
Nu siaip reiketu biski pasiploninti... blush2.gif Ir mama pritaria... smile.gif Aciu smile.gif
Adult
sandrute jei nori galiu palaikyt kompanija,seip vaikinai ten nelanko bet noriu pabandyt,pirmas kartas jauciu man butu koma,gryba pjauciau i visas puses.Kaip sakoma visada buna pirmas kartas box.gif fitness3.gif help.gif assa.gif
florida
QUOTE(Sandrute @ 2006 04 11, 23:52)
Sveiki  unsure.gif
Siandien su mama nuejome i Apelsina ir as nusprendziau ten lankyti aerobika. Pasikalbejome su trenere, sake, kad viskas gerai, galiu eiti i suaugusiu grupe (man 13 metu), kad man nebus toks didelis kruvis.. Siaip tai as labai noriu pasiploninti, nes jauciu kompleks , bet kazkaip bijau ten eiti...  blush2.gif Tarp suaugusiu nejauku taip...  blush2.gif Ir siaip nieko as ten nezinau, nemokesiu...  blush2.gif  Gal galit pasakyt, kaip ten viskas vyksta?  4u.gif  Ir kaip geriausia apsirengti?  smile.gif  Aciu is anksto  unsure.gif  smile.gif
*

na "sandrute", kruvis tai gali buti tau nemazas,tik pati turetum visko nedaryti kai jauti, kad per sunku ir nepersistengti, o rengiuosi per aerobika as su sportinem kelnem ir kokia nors maikute, svarbu gera avalyne. sekmes , susitiksim gal kada per aerobika tongue.gif
LhooQ
Em... Niu as irgi nelabai moku, bet manau trenere viska parodys kaip turi but ax.gif Florida, gal ir susitiksim smile.gif Nes as jau siandien einu astunta valanda (pirma diena) Tikiuosi patiks man ax.gif happy.gif Laimes pilnos kelnes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.