Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmagimiukų klubas
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Bendraminčiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Linutas
KANTRIAI LAUKIANČIOS GANDRŲ
user posted image
nagla-nachale, *Passion*, Amour, Sviesiaplauke27, Pinkusyte, D&R, busimojinuotaka, Skine

PO ŠIRDELE NEŠIOJANČIOS STEBUKLĖLIUS

user posted image

rutene05, zylute81, AVika, Aistestul, egluzeeele

SAVO MAŽYLIUS SUPUOJANČIOS, MYLUOJANČIOS NUOSTABIOSIOS MAMYTĖS

Anileve 2010-02-27 [COLOR=blue]berniukas 3800g 54cm
LINUTE24 2010-03-17 mergytė 3202g, 52cm
smekliuke69 2010-05-31 berniukas 3090g 51cm
gintare0820 2010-06-10 berniukas 3000g, 50 cm
dendule 2010-06-26 mergytė 3310 g 51 cm
dirbtinaa 2010-11-20 mergytė 3700 g
Lute 2010-12-13 mergytė 3508 g, 54 cm
Vaniliukė7 2011-03-22 mergytė 3800 g, 54 cm
Linutas 2011-07-18 berniukas 3269 g, 53 cm
Lemona` 2010-07-21 berniukas 4270g 58cm

user posted image

LAUKIAM DAR DAUGIAU MAŽIUKŲ ŽIRNIUKŲ!!!
user posted image

Kaip greitai galima pastoti?

Tai labai individualu. Maždaug 85 procentai moterų pastoja jau per pirmuosius metus. Susirūpinti reikėtų, jei turint reguliarius lytinius santykius nepastojama 2 metus – tada reiktų ieškoti nevaisingumo priežasties ir gydytis.
Apie pastojimą sklando daugybė klaidingų mitų, pvz., kad mergaitė pirmųjų lytinių santykių metu negali pastoti, kad moteris pastoja tik orgazmo metu arba kad pastoti neįmanoma per mėnesines. Netiesa! Subrendusi mergaitė gali pastoti jau pirmųjų lytinių santykių metu. Pastoti taip pat gali mergaitė, kuriai įvyko ovuliacija ir ji pasimylėjo, nors iki pirmųjų mėnesinių jos gyvenime buvo likę dvi savaitės. Na, o kas dėl mėnesinių – moterims, kurių ciklas trumpas, o mėnesinės trunka ilgai, paskutinėmis kraujavimo dienomis pastojimo tikimybė gali būti didžiausia.
zylute81
aciu uz nauja trioba 4u.gif as jau galvojau siandien gal kursiu bet laukiau kol linutas pasireiks blush2.gif

o pas mane vel gryzo galvos skausmai visa naktis nemiegota o nauji bus smagus doh.gif

dar vakar krauja kaip eme suvare vena nes mat jai nebego nes kaip supratau megintuvelia kazkokie nekokie tai idurus vena spaudziojio ir su adata ten badesi ji tai skauda dar siandien o vakar net kailiniu uzsisekt nesugebejai isejus i kabineto unsure.gif

bet kaip smagu prie pilvelius auginaciu matyt tiek nemazai esanciu o ypac egluzele wub.gif
jautuke21
Sveikos 4u.gif

Linutai, ačiū už naują temą 4u.gif tik tų planuojančių bei laukiančių kažkaip aktyvių mažiau negu įtraukta.. blush2.gif

Zylut, nebedaug tau beliko 4u.gif wub.gif

mes vis dar kaimuke kaifuojam smile.gif išdaiginom septintą dantuką - krūminuką blink.gif doh.gif
o rytoj jau šiaušim į namučius ax.gif

Visos linksmai pasitikit naujuosius 4u.gif linkiu, kad ateinantys metai padovanotų dar daugiau gražių akimirkų 4u.gif
Linutas
Sveikinu visas ir visus pasitinkant Naujus 2012 metus!!!
Lai jie bus laimingesni, turtingesni ir visokie kitokie geresni!

Mergaites, temute kazkaip tusteja, tikrai maziau bendraujama, suprantu, kad kam leliukai, kam pilvukai... todel gal susikuriam savo krupe skaipe? nereikes sukti galvos del nauju temu ir npergyvensim, kad kas galei susekti , galesim atviriau bendrautim, damintis ispudiziais ir nuotraukomis thumbup.gif
nagla-nachale
Su Naujais Metais !!! Būkit laimingos, tegu nauji atneša tik džiaugsmą, daug mažų ir didelių stebuklų, nestokokit sveikatos, pinigėlių ir būkit mylimos !
Ačiū Linutui už temelę 4u.gif Beje, ar galima ir man prisijungimo prie gmail? ax.gif Linutas, kaip ten tos skype grupės veikia?
Aš va sėdžiu viena sau tyliai, nutipenau maisto pasirinkau, o visi mano svečiai ir vyras dar miega lotuliukas.gif
rutene05
Su Naujaisiais metais!!!!! smile.gif thumbup.gif
LINUTE24
Su Naujaisiais!!!!
*Passion*
Su naujais mergaites Jus visas ! newyear.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Kurios cia mergina puosia temuke? bigsmile.gif wub.gif Speju Lutes? g.gif
Lutė
QUOTE(*Passion* @ 2012 01 01, 17:07)
Su naujais mergaites Jus visas ! newyear.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif
Kurios cia mergina puosia temuke?  bigsmile.gif  wub.gif  Speju Lutes?  g.gif
*

wub.gif su Naujais!
Linkiu: kad niekad netektų laukti eilėje, kad gatvėj sutikti žmonės visada šypsotųsi, kad loterijos bilietai būtų laimingi, ryte visada pabusti su gera nuotaika ir dar visokių mielų, šiltų, saldžių dalykų 4u.gif

nea Passion - ne mano, bet čia ir kažkieno gražuolė mirksiukas.gif

----------------------

jetus, man jau savaitę kaip protinį dantį skauda paskutines dienas išvis net vaistus geriu, bet po to pagalvojau, kad greičiausiai bus pertraukę ir akurat išgėriau nimesil ir pagerėjo
jautuke21
Sveikos 4u.gif

prisidedų prie gražių sveikinimų 4u.gif

Dėl temutės ir bendravimo tai bent aš siūlyčiau kurti temą bendraminčiuose.. užsuksim kaip ir dabar, retkarčiais gal blush2.gif skype'u jau seniai besinaudojau, o ir prie kompo tiek nebekirmyju, kiek anksčiau.. blush2.gif

QUOTE(*Passion* @ 2012 01 01, 18:07)
Kurios cia mergina puosia temuke?  bigsmile.gif  wub.gif  Speju Lutes?  g.gif
*

nea, čia Eglitos gražuolė wub.gif tik pati Eglita kažkodėl neįtraukta į mamyčių sąrašiuką.. blush2.gif doh.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 01 01, 21:10)
jetus, man jau savaitę kaip protinį dantį skauda paskutines dienas išvis net vaistus geriu, bet po to pagalvojau, kad greičiausiai bus pertraukę ir akurat išgėriau nimesil ir pagerėjo
*

doh.gif 4u.gif aš tai vis dar beprotdantė lotuliukas.gif

mergaitės, kam įdomu: mamos grožiai blush2.gif
dendule
visas su naujais!!!!
greit priejau maniske nebeleidzia man prie kompo doh.gif baiges mano laisvas laikas prie kompo..o dar teveliai gryze tai dziaugiuos jais ir laisve nes mazyle paziuri koks geris wub.gif
gintare0820
SU NAUJAISIAIS, BRANGIOSIOS IR BRANGIEJI!

merginos- pradejau vel mokytis- grafines komunikacijas! cool.gif labai idomu, kruvis didziulis, tai naktim prie knygos sedziu.. kai paziurejau uzduotis kurias reiks atlikt per 3 men, tai galiu pasakyt, kad lietuvoj kolegijoje tiek pat per 4 metus ismokau doh.gif tai as dar patirties turiu, o kaip istvert tiems kurie jos neturi? g.gif labai labai noreciau sekmingai baigt, o tada pereit i aukstesni lygi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2012 01 02, 19:12)
visas su naujais!!!!
greit priejau maniske nebeleidzia man prie kompo doh.gif baiges mano laisvas laikas prie kompo..o dar teveliai gryze tai dziaugiuos jais ir laisve nes mazyle paziuri koks geris wub.gif
*

oi, kaip tave suprantu del kompo, man irgi kompas jau tapo pramoga rolleyes.gif dabar dar anyta yra, tai uzsiima truputi su juo, bet ji siandien iskrenda, tai baigsis mano ramybe doh.gif mokintis galesiu tik vakare nuo 22h kai uzmigs blink.gif
zylute81
sveikutes rolleyes.gif

su naujais drakoniuko metais visas su jusu seimynom sveiknam su savo pilvinuke wub.gif

user posted image

na gal tikrai geraiu i bendramincius pereiti g.gif nes prie skaipo kad bendraut vistiek onlaine reika but o cia kas kada prisijungia tada ir paraso juk rolleyes.gif o as isivaizduoju kaip atsiranda maziukas tai kur cia jau prie to kompo labai prisedesi rolleyes.gif
zylute81
o as siandien trupytuka pagyvenau klinikose doh.gif nuvaziavau pries 2 ir sdedim sedim viena sako man sake net anksciau ateit pries darba o daktares kaip nera taip nera tai ka kokia puse 3 atena kazkokia seute ir sako gyditoja neikaip is gimdyklos neisena doh.gif nu laikam dar valanda ,ateina sesute sako gyditoja operacinej ir niekaip palikt negali tai kaip supratau buvo gal neplaninis CP koks ir aisku isikvieti daktare na kaip sakant susitarus doh.gif tai pagalvojau na va kazkam gerai o mum ka daryt o sedim visos jau negera daros su rizikingais nestumais visos doh.gif na zodziu pagaliau kokia 4 pasirode tai visas nusivede echo padare visom 5 ir paskui atgal i kabineta apsiformint su visom doh.gif tai galvojau ir badu mirsiu ir pilva skaudet pradejo ir paruosiamu vel sulaukiau o paskui vos parsivilkau namo ir aisku persivalgiau per isbadejima doh.gif

na bet dabar apie svarbiausia rolleyes.gif fermentai nedaug pakile eho viskas gerai atitinkam laika sveriam 2790 ,o kaip kalusiau tai kada mane krapstys tai sake ateisi vel 16 ir tada ziuresim kas per situacija bet supratu kad gal leis kiek ilgiau panesioti jai progresas bus tolygus dabartiniam ir aisku neprasides gimdymas pats anksciau g.gif

is tos laimes soviau pro duris ir nepaziurejau kada vuksta klinikose nestukiu kursai nes kaip gines uzklausiau o kas yra reguliarus saremiai tai ji sako o katu kursu nelankei tai pasiule nueiti o as vista pamirsau pro duris isejusi doh.gif
jautuke21
Sveikutės 4u.gif

gintare0820, šaunuolė dėl mokslų thumbup.gif

zylute81, na ir įvykis poliklinikoje doh.gif dėl pamokėlių, tai jei nepavyks nueiti, pasiskaityk internete, pilna geros info 4u.gif Pamenu, nuėjau į pamokėles jau beveik visai prieš pat gimdymą, bet nieko naujo nesužinojau - jau buvau gerai apsiskaičiusi.. blush2.gif
Linutas
Tai laikom kumscius suspaustus uz zylute, kad viskas toliau iki galo butu taip gerai thumbup.gif Na, o klinikos lieka klinikom, as ten jas konvejerine mesmale vadinu doh.gif

Mergaites, visos prasot pastuko, bet prisijungimo duomenis gausit atsakymu i savo pasta, kai atsiusit savo laiskuti su nuotrauka biggrin.gif Taigi musu pastukas pirmagimis@gmail.com mirksiukas.gif
Lemona`
Sveikos 4u.gif

Su Naujais visas !!! 4u.gif

Vakar veziau savo grazuoli kraujo priduot biggrin.gif
Tai inesiau i kaba mieganti, ir issinesiau mieganti lotuliukas.gif Vaikas net nezino apie jokias invazijas i jo pirsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sake kraujas geras bigsmile.gif Cia tai as apakus, tiek serga, nesitikejau, kad geras bus g.gif
Tik va sake slapimas labai blogas, tai reiks pakartot..
Paemiau sake gydytoja gerai. Matytumet, komedija - viena ranka laikau buteliuka vaikui ant kiausu, kita kava geriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamirsau ta maiseli nupirkt, tai teko i buteliuka gaudyt lotuliukas.gif

Linutas
lemona, atsiprasau, kad suklydau ir nepasiziurejus parasiau tavo vaikio gimimo metus blush2.gif 4u.gif Pataisysim butinai thumbup.gif
Ir gal atsiusk pagaliau i pastuka savo kleckio kokia nuotraukyte, kita tema papuosim tavo vaikiu ax.gif

Dziaugiuosi kad kraujukas geras, ir kad taip neskausmingai ivykdet procedura thumbup.gif
zylute81
QUOTE(Linutas @ 2012 01 04, 15:12)
Tai laikom kumscius suspaustus uz zylute, kad viskas toliau iki galo butu taip gerai  thumbup.gif Na, o klinikos lieka klinikom, as ten jas konvejerine mesmale vadinu doh.gif

Mergaites, visos prasot pastuko, bet prisijungimo duomenis gausit atsakymu i savo pasta, kai atsiusit savo laiskuti su nuotrauka  biggrin.gif Taigi musu pastukas pirmagimis@gmail.com  mirksiukas.gif
*

konvejeris tai jo bet pavyzdziu kur ima krauja konsultacines poliklinikos pastate tai fainos ir gerai paima nu bet ta kur moteru konsultacijoj tai nenormali kazkokia doh.gif kaip pagalvoju kad uz maziau nei poros savaiciu vel pas ja reikes eiti tai silpana pasidaro doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2012 01 04, 16:29)
Sveikos  4u.gif

Su Naujais visas !!!  4u.gif
Vakar veziau savo grazuoli kraujo priduot  biggrin.gif
Tai inesiau i kaba mieganti, ir issinesiau mieganti  lotuliukas.gif Vaikas net nezino apie jokias invazijas i jo pirsta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sake kraujas geras  bigsmile.gif Cia tai as apakus, tiek serga, nesitikejau, kad geras bus  g.gif
Tik va sake slapimas labai blogas, tai reiks pakartot..
Paemiau sake gydytoja gerai. Matytumet, komedija - viena ranka laikau buteliuka vaikui ant kiausu, kita kava geriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pamirsau ta maiseli nupirkt, tai teko i buteliuka gaudyt  lotuliukas.gif
*

bet kaip fainai kad maziuko virgdyt nereikejo imant karauja thumbup.gif ir tikuos kad su tuo slapimu nieko lbai blogo neras 4u.gif
rutene05
Labukas 4u.gif

Turiu tokį klausimėlį smile.gif Kokia poza miegodavot pirmą trimestrą? Man labiausiai patinka ant šono, bet ilgiau pagulėjus, pradeda koja tirpti, tai tenka ant nugaros miegoti. Niekaip nerandu kaip patogiai įsitaisyti.
Ir dar toks prašymėlis. Gal patartumėte kokią liemenėlę rinktis? blush2.gif
jautuke21
Sveikutės 4u.gif

aš su didžių didžiausia ožkyte kovoju, naktim nemiegam, pradėjom nebevalgyti normaliai (kas mums nebūdinga) doh.gif ai.. reikia poilsio vėl.. nors kątik tokį turėjau doh.gif na, kaip nors..

QUOTE(Lemona` @ 2012 01 04, 15:29)
Matytumet, komedija - viena ranka laikau buteliuka vaikui ant kiausu, kita kava geriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pamirsau ta maiseli nupirkt, tai teko i buteliuka gaudyt  lotuliukas.gif
*

dėl kraujuko thumbup.gif
gera sysiuko gaudymo technika lotuliukas.gif thumbup.gif

Linutai, tik mano pupsės foto nedėk.. blush2.gif 4u.gif

QUOTE(rutene05 @ 2012 01 04, 19:38)
Labukas 4u.gif

Turiu tokį klausimėlį smile.gif Kokia poza miegodavot pirmą trimestrą? Man labiausiai patinka ant šono, bet ilgiau pagulėjus, pradeda koja tirpti, tai tenka ant nugaros miegoti. Niekaip nerandu kaip patogiai įsitaisyti.
Ir dar toks prašymėlis. Gal patartumėte kokią liemenėlę rinktis?  blush2.gif
*

kaip tavo žirniukas laikosi? kiek jau jums? smile.gif
aš tai miegodavau taip pat kaip ir prieš nestuke.gif tik jau padidėjus pilvūzui tik ant šono galėdavau miegoti.. o mėšlungis žiauriai traukdavo - gėriau magnį mirksiukas.gif
dėl liemenėlės, tai nėštumo metu naujos nepirkau - tiko senos, o jau kai gimus pupai pradėjau maitinti, kelias specialias naujas pirkau. tiesa, jau iš karto turėjau pora pasirūpinusi, bet viena iškart netiko doh.gif
rutene05
QUOTE(jautuke21 @ 2012 01 04, 21:47)
kaip tavo žirniukas laikosi? kiek jau jums? smile.gif
aš tai miegodavau taip pat kaip ir prieš  nestuke.gif tik jau padidėjus pilvūzui tik ant šono galėdavau miegoti.. o mėšlungis žiauriai traukdavo - gėriau magnį  mirksiukas.gif
dėl liemenėlės, tai nėštumo metu naujos nepirkau - tiko senos, o jau kai gimus pupai pradėjau maitinti, kelias specialias naujas pirkau. tiesa, jau iš karto turėjau pora pasirūpinusi, bet viena iškart netiko  doh.gif
*

Atrodo normaliai, šiandien lyg ir vėl pradėjo teplioti. Jau įpusėjo 11 sav.
Man krūtinė padidėjo, tai iš turimų tik viena betinka smile.gif Bet kol namie esu, tai kaip ir nereikia.
dendule
QUOTE(rutene05 @ 2012 01 04, 21:51)
Atrodo normaliai, šiandien lyg ir vėl pradėjo teplioti. Jau įpusėjo 11 sav.
Man krūtinė padidėjo, tai iš turimų tik viena betinka smile.gif Bet kol namie esu, tai kaip ir nereikia.
*

oi smagu jau 12sav arteja 4u.gif siaip sakyciau nesiok dabar visad liemenele nes mazesne tikimybe stirijom atsirast 4u.gif Pirk patogia ir tiek 4u.gif Miegojau istryzai ant pilvo pusiau nugara atseit blogai nors gal pradzioje ir nieko kai didesnis pilvukas kazkaip kraujo padavima uzspaudzia blush2.gif

Del kliniku nieko blogo negaliu pasakyt daug teko ten buti bet tik geru zodziu galiu pasakyt, tik ju deka turim savo turta wub.gif O zmoniu begale nes gi ne vien kaunieciai ten atvyksta...Lankytis nemazai ten teko nestumo metu ir tekdavo palaukti ilgokai kai lauke karsta bet viskas buvo puiku cool.gif Gal nusiteikimo reik...
ZYLUTE labai smagu kad jau arteja susitikimas jusu wub.gif issivaizduoju kaip pati lauki ir vyras wub.gif
LEMONA super vyrukas, mano Ugne tai pamacius balta chalata taip rekia paskutini karta iejom i kabineta pamate sesute ir negalejau nuramint biggrin.gif
as jau nedrasiai bet noriu vel blush2.gif
nagla-nachale
Labryt 4u.gif
Gintare, sveikinimai mokslų pradžios proga ! et, ir aš kartais pagalvoju, kad norėčiau, ale net kalbos dar neišmokau normaliai doh.gif O tu švedų kalba mokaisi?
Rutene, pasidaryk liniuotę, norim visos žinot kiek jums laiko 4u.gif
Dendule 4u.gif Dirbam tadu intensyviai kartu 4u.gif O ką TB sako dėl antro?
dendule
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 05, 09:40)
Labryt  4u.gif
Gintare, sveikinimai mokslų pradžios proga !  et, ir aš kartais pagalvoju, kad norėčiau, ale net kalbos dar neišmokau normaliai doh.gif O tu švedų kalba mokaisi?
Rutene, pasidaryk liniuotę, norim visos žinot kiek jums laiko  4u.gif
Dendule 4u.gif  Dirbam tadu intensyviai kartu  4u.gif O ką TB sako dėl antro?
*

dar kazkaip nesiryztam blush2.gif dabar kitu rupesciu daug (nama issirenginejam doh.gif ).
Beje vis prisimenu kad tau parasyt ir pamirstu, kad su endo taureles geriau nenaudot 4u.gif
rutene05
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 05, 09:40)
Labryt  4u.gif
Rutene, pasidaryk liniuotę, norim visos žinot kiek jums laiko  4u.gif
*

Dar labai neskubu darytis liniuotės, dar niekas iš gydytojų ir neprognozavo datos smile.gif
nagla-nachale
QUOTE(dendule @ 2012 01 05, 08:43)
dar kazkaip nesiryztam blush2.gif dabar kitu rupesciu daug (nama issirenginejam doh.gif ).
Beje vis prisimenu kad tau parasyt ir pamirstu, kad su endo taureles geriau nenaudot 4u.gif
*

Ačiū už rūpestį 4u.gif
Jetus, o aš taip tą taurelę myliu, su ja absoliučiai nesijaučia, kad sergu ax.gif Nors pirmą dieną naudoju paketus, nes labai skauda pilvą, o paskui kokį porą dienų taurelę, matyt ji greit viską surenka ir tada užtenka tik įklotėlių.. Et, net nežinau, ką ir bedaryt, jau tikiuos greit nebereiks išvis nieko naudot blush2.gif
jautuke21
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(dendule @ 2012 01 04, 23:43)
as jau nedrasiai bet noriu vel blush2.gif
*

wub.gif 4u.gif galima ir drąsiau mirksiukas.gif
buvom kaime, tai buvau pasiėmusi pirmuosius pupsės rūbelius, o jie tokie mažyčiai... wub.gif eina sau, neatrodo, kad ji tokia maža buvo blush2.gif lotuliukas.gif jau žiūriu nat nosies ir metukai wub.gif ech.. nejaučiu, kaip laikas bėga.. blush2.gif

P.S. Dendule, o jūs dabar ne name gyvenat? g.gif

Kur egluzeeele dingusi? įdomu, kaip sekasi.. blush2.gif wub.gif kokios nuotaikos, savijautos.. blush2.gif
dendule
QUOTE(jautuke21 @ 2012 01 05, 22:11)

na kai baigsim issirenginet bus gal drasiau o i darba labai kviecia sugryzti buvau baliuje tai galvojau isprotesiu nuo tu paciu klausimu doh.gif Mes visa vasara su Ugne buvom pas tevus ten namas blush2.gif o patys bute naujame gyvenam cia viskas ir terasa ir garazas bet vietos jau mazai pasidare nes puses daiktais svetaine uzversta o geriau nesakysiu kiek isvezta pas senelius doh.gif
Ka planuojat 1mam gimtadieniui as pamasciau kazkada kad jau jau greitai ir metukai bus 4u.gif
NAGLA o gal tikrai nebereikes? g.gif 4u.gif wub.gif to nuosirdziai linkiu... 4u.gif
jautuke21
QUOTE(dendule @ 2012 01 05, 23:24)
na kai baigsim issirenginet bus gal drasiau o i darba labai kviecia sugryzti buvau baliuje tai galvojau isprotesiu nuo tu paciu klausimu doh.gif Mes visa vasara su Ugne buvom pas tevus ten namas blush2.gif o patys bute naujame gyvenam cia viskas ir terasa ir garazas bet vietos jau mazai pasidare nes puses daiktais svetaine uzversta o geriau nesakysiu kiek isvezta pas senelius doh.gif
Ka planuojat 1mam gimtadieniui as pamasciau kazkada kad jau jau greitai ir metukai bus 4u.gif
*

mes irgi jau pusę metų dairomės didesnio buto, bet taip ir nerandam, ko ieškom blush2.gif su mūsų vieno kamb. kišene be balkono nekas.. jei po kelių metų ir kitas lelius, tai išvis šakės doh.gif lotuliukas.gif
dėl gimtadienio, tai neplanuojam didelio baliaus, paminėsim artimiausių giminaičių rate ir tiek blush2.gif

zylute81
QUOTE(rutene05 @ 2012 01 04, 20:38)
Labukas 4u.gif

*

cia zinok del pozos jau nebepatarsi teks jau vartutis ir ieskot vietos kas tau patogiausia ir kuo toliau juo labiau 4u.gif as tai dar kaldra tarp koju susikisu tai kazkiek gelbeja o dabar jau ir apsiverst sunkus stavejis atrodo kiekvienas kaulas sau pasivaiksciot eina doh.gif tik va gerai kad visa nestuke.gif ant nugaros kazkiek galiu pamiegot bet daugeliui nerekomanduojama nes uzspaudzia kazkokia karujagysle ir gali nualpti tai tu stebek save kaip guli ant nugaros rolleyes.gif

o kas del limeneliu tai as buvau nusipirkus maitinanciom paskui ieskojau sportines bet galaiusiai nusipirkau su lankeliais bet minsta be dideliu pakietinimu bet namie nu neprisiverciu as ju nesioti nes negaliu as aplamai ju pakesti doh.gif na bet kaip maitinsiu tai jau niekur nedinksiu teks kankintis rolleyes.gif

o kaip tavo pilvelis gyvena rolleyes.gif kaip jautiesi rolleyes.gif
Papildyta:
oi labas rytas rolleyes.gif

DENDULE tai jus tiesiog palnuokit neplanuodami nesisaugokit ir matysit kas bus mirksiukas.gif juk kiek pamenu ne taip jau greit pavyko g.gif
Lemona`
QUOTE(Linutas @ 2012 01 04, 15:12)
lemona, atsiprasau, kad suklydau ir nepasiziurejus parasiau tavo vaikio gimimo metus  blush2.gif  4u.gif Pataisysim butinai  thumbup.gif

Ir gal atsiusk pagaliau i pastuka savo kleckio kokia nuotraukyte,  kita tema papuosim tavo vaikiu  ax.gif
*

Tai baika, pataisysi irnesakyk.gif smile.gif

Nu reik kada mestelt, bet i tema tai nabutina det.. ax.gif
Slepiu vaika nuo viesumos tsakant lotuliukas.gif

QUOTE(rutene05 @ 2012 01 04, 18:38)
Gal patartumėte kokią liemenėlę rinktis?  blush2.gif
*

Ziurint, kokia krutine.
Kai pas mane didoka, o nestumo metu isvis kas dvi sav naujos reikejo, tai geriausia buvo ta ale ortopedine negrazioji, Bet uztat daugiau nereikejo pirkt - tempesi kartu su papais ir maitinant tiko, nes prieky atsisega. O ir papai po gimdymo dar isdidejo doh.gif

rutene05
Labukas wink.gif

QUOTE(zylute81 @ 2012 01 06, 10:55)
cia zinok del pozos jau nebepatarsi teks jau vartutis ir ieskot vietos kas tau patogiausia ir kuo toliau juo labiau  4u.gif as tai dar kaldra tarp koju susikisu tai kazkiek gelbeja o dabar jau ir apsiverst sunkus stavejis atrodo kiekvienas kaulas sau pasivaiksciot eina  doh.gif tik va gerai kad visa nestuke.gif ant nugaros kazkiek galiu pamiegot bet daugeliui nerekomanduojama nes uzspaudzia kazkokia karujagysle ir gali nualpti tai tu stebek save kaip  guli ant nugaros rolleyes.gif

o kas del limeneliu tai as buvau nusipirkus maitinanciom paskui ieskojau sportines bet galaiusiai nusipirkau su lankeliais bet minsta be dideliu pakietinimu bet namie nu neprisiverciu as ju nesioti nes negaliu as aplamai ju pakesti doh.gif na bet kaip maitinsiu tai jau niekur nedinksiu teks kankintis rolleyes.gif

o kaip tavo pilvelis gyvena  rolleyes.gif kaip jautiesi rolleyes.gif
*

Ant nugaros miegoti dabar kol kas patogiausia, bet guliu ant šonų kol nepradeda tirpti. O naktį visad apie 3-4 val keliuosi į wc, paskui vėl apie 7-8 val, tai vėl kol atrandu patogiausią poziciją.
Liemenėlių aš irgi negaliu pakęsti smile.gif Nėra mano krūtinė didelė, tai gerai ir be tų pakinktų biggrin.gif O ir dabar nepadidėjo dar taip smarkiai, bet į senąsias nebetelpu.
Pati kaip ir neblogai jaučiuosi, tik miego noriu, visad išmiegu po 12 val smile.gif Su pilvuku atrodo viskas gerai. Šiandien vėl šiek tiek pateplioja. Prisakė nebijoti tų tepliojimų. Tik jei jau pasirodys grynas kraujas, tai jau lėkt ligoninėn. Tfu tfu tfu, tikiuosi taip nebus. Neužilgo lėksiu pas šeimos gydytoją, dar prasitęsti nedarbingumą.
dendule
JAUTUKE taip ir musu buvo et smagu buvo gimtadienis 4u.gif
ZYLUTE nezinau ar ilgai 5-6men ax.gif biggrin.gif Jau kaip faina arteja jusu diena wub.gif
zylute81
QUOTE(dendule @ 2012 01 06, 19:06)
JAUTUKE taip ir musu buvo et smagu buvo gimtadienis 4u.gif
ZYLUTE nezinau ar ilgai 5-6men ax.gif  biggrin.gif Jau kaip faina arteja jusu diena wub.gif
*

ai nu tada greitai tada subludinau truputi kazka g.gif

aga arteja ir labai laukiu ir kazko bijau kad viskas mum gerai butu rolleyes.gif ir keista pagalvojus vis dar kad taip mes turim maziuke nors dar ir pilvelije wub.gif kuri dabar mamai sonkaulius lauzo doh.gif
gintare0820
Nagla-nachale- taip svedu kalba mokausi. nemoku as jos irgi idealiai, knyga skaitau, braukiu zodzius kuriu nesuprantu, tada issiverciu ir vel skaitau doh.gif ir vat beda su gramatika, nes reikia daryti daug rastisku uzduociu, tai vyras nes bendradarbiui svedui kad klaidas istaisytu, nes geda bus destytojui parodyt blush2.gif

Siandien buvom aplankyt drauges, kuri pagimde mergyte pries savaite wub.gif o, jau mazumas, o jau grazumas, kliurkia atsigulus, ziuri wub.gif

ziuriu cia apie butu dydzius kalbat, musu butas 83 kvadratiniu metru, bet ir tai man didesnio norisi biggrin.gif tiek kad jau neisimoketume schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rutene05 @ 2012 01 04, 19:38)
Labukas 4u.gif

*

pagalvele tarp koju sako kist reikia. as visa nestuma ant sonu gulejau, man taip geriausia.

pas mane papai mazi, tai as jos is vis nedeviu blush2.gif tik kai iseinam kur nors, namuos tai jokiu budu schmoll.gif jauciuosi kaip su tramdomaisiais biggrin.gif
Papildyta:
Zylute, as kai maitinau jokiu liemeneliu nenesiojau, nes negaliu ju pakest doh.gif tik bliuskute reikdavo pakeist pora kartu per diena. bet as prisilipindavau sugertukus tuos ant bliuskutes is vidines puses ir viskas ax.gif
gintare0820
Merginos, na tai kur pradinge visos? kas geresnio?

kaip gyvenasi po svenciu? belieka laukt pavasario, ane? cool.gif
dendule
QUOTE(gintare0820 @ 2012 01 08, 22:22)
Merginos, na tai kur pradinge visos? kas geresnio?

kaip gyvenasi po svenciu? belieka laukt pavasario, ane?  cool.gif
*

as tai dziaugiuosi teveliais wub.gif Ugne su jais beveik visad buna tai man tokios laisvos rankos wub.gif
gintare0820
QUOTE(dendule @ 2012 01 09, 13:15)
as tai dziaugiuosi teveliais wub.gif Ugne su jais beveik visad buna tai man tokios laisvos rankos wub.gif
*

oo, kaip faina! ilgai bus tos rankos laisvos? smile.gif
Linutas
QUOTE(gintare0820 @ 2012 01 06, 19:01)
Zylute, as kai maitinau jokiu liemeneliu nenesiojau, nes negaliu ju pakest  doh.gif  tik bliuskute reikdavo pakeist pora kartu per diena. bet as prisilipindavau sugertukus tuos ant bliuskutes is vidines puses ir viskas  ax.gif
*

zinok ir as namie vaikstau be liemenuko. uzkistu mane 1000 kartu per diena atisiseginet. nes mazius darnai kabo ant papulio blush2.gif deduosi kai kur iseinam. O jau net ir iklotuku nereik, viskas taip susireguliave, kad niekas jau nebega thumbup.gif

Uchu zylut, kaip greit tavo nestumas prabego, tuoj susitiksit. Ir as kaip laukiu... wub.gif

Lemona, juk nebutinai atsiustos i pastuka nuotraukos bus paviesintos ax.gif
bet bijau gauti per galva nuo tos mamytes kurios mergyte papuosiau musu tema doh.gif nu bet juk niekas daugiau nieko tinkamo neatsiunte, o as jau su saviskiu negaliu visad eteryje buti blush2.gif
jautuke21
Sveikos 4u.gif

Linutai, aš tai apskritai griežtai prieš savo ir savo vaiko nuotraukų talpinimą viešai internete 4u.gif blush2.gif
FB ir tai ne visiems draugams duodu prieigą pažiūrėti.. blush2.gif

mamytės, kurių leliai didesni, reikia patarimo, pasidalinimo patirtimi... blush2.gif doh.gif nebežinau, kada nuspręsti atjunkyti.. maitinu vakare prieš miegą ir ryte atsikėlus. naktinius maitinimus jau prieš mėnesį išėmiau - geriam tik vandenuką.. bet ir prasupam kartais kelias valandas naktį... doh.gif bet jau nebenoriu grįžti.. iki metukų išmaitinsiu, bet dėl tolimesnio maitinimo nebežinau ką daryti.. sunku rasti tą ribą.. labai daug už ir prieš ir nei viena pusė nenusveria g.gif
zylute81
sveikutes rolleyes.gif

o as vakar buvau kliniku kursuose apie gimdyma tai keleta kartu vis laikaius nezliumbus kaip fainai viska pasakojo ta susitikima su maziuku wub.gif ir visa nakti uzmigt negalejau kogero nuo ispudziu ir vis galvojau kaip ten mum bus rolleyes.gif

tai siandien ta priga ir apsaugeles pasibaigaiu tai jau ramu bus nes viskas ka reikejo siuti lyg ir pabaigta rolleyes.gif

tik va prasidejo man tinimai ir aukstas spaudimas unsure.gif
gintare0820
QUOTE(jautuke21 @ 2012 01 11, 14:44)
Sveikos  4u.gif

Linutai, aš tai apskritai griežtai prieš savo ir savo vaiko nuotraukų talpinimą viešai internete  4u.gif  blush2.gif
FB ir tai ne visiems draugams duodu prieigą pažiūrėti..  blush2.gif

mamytės, kurių leliai didesni, reikia patarimo, pasidalinimo patirtimi... blush2.gif  doh.gif nebežinau, kada nuspręsti atjunkyti.. maitinu vakare prieš miegą ir ryte atsikėlus. naktinius maitinimus jau prieš mėnesį išėmiau - geriam tik vandenuką.. bet ir prasupam kartais kelias valandas naktį...  doh.gif bet jau nebenoriu grįžti.. iki metukų išmaitinsiu, bet dėl tolimesnio maitinimo nebežinau ką daryti.. sunku rasti tą ribą.. labai daug už ir prieš ir nei viena pusė nenusveria  g.gif
*

cia labai individualu. as maitinau iki 1m 2 men. bet buciau maitinus ilgiau, gal iki 1,5m. bet nutraukiau vien del to, kad buvau issekus nuo nemiegojimo, nes kol maitinau tol nemiegojom... bet va, nzn kas padejo labiau, nes vienu metu nustojau maitint ir isejau miegot i kita kambari, maziuks liko su tevu ir baigesi musu neramios naktys.
gintare0820
kaip nestukems sekasi?
dendule
Bum...sedziu su asarom akyse teveliai isskrenda doh.gif verysad.gif tuoj teks i orouosta vezti kaip as nekenciu tokiu dienu daug smagiau kai asaros bega is laimes kai gryzta verysad.gif
Bijau girtis bet Ugne pasidare auksine mergaite neskaitant keliu kapryzu wub.gif pietu miegalio uzmiega per 2min pati lovytej, nakties taip pat..nesikelia 6 keliasi kartais ir 9:30 nors miegot einam apie 21 blush2.gif Gal ir i musu namus ramybe ateina pasikankinau tai atpildas biggrin.gif
JAUTUKE del maitinimo as lyg 1m 4men maitinau kuo toliau tuo sunkiau nutraukti...siulau vietoj papo vandens neduot nes mano drauge prisizaide ateme papa padave vandens soske tai dabar vyrukas atsibunda nakti po 2-3k ir ismaukia po buteli vandens pampersas neatlaiko nakti ir per pietu miega doh.gif
oras uz lango grazus tik zvarbokas wub.gif
visoms nestukems atsargios bukit 4u.gif 4u.gif 4u.gif slidu 4u.gif
rutene05
Labukas 4u.gif

QUOTE(gintare0820 @ 2012 01 14, 12:23)
kaip nestukems sekasi?
*

Auginam pilvukus wub.gif Kitą savaitę bus jau 12 sav ir eisiu pas ginekologą.
Pilvuko apimtis padidėjo 2 ar 3 cm, tai teko įsigyti naujas kelnes biggrin.gif
Normaliai išsimiegoti nebegaliu doh.gif Geriausiai užmiegu ir neprabudinėju tik nuo 6 ar 7 val ryto doh.gif
Pagaliau tikra žiema atėjo ax.gif
jautuke21
Sveikos 4u.gif

Dendule 4u.gif dėl tėvelių console.gif
o Ugnytė šaunuolė mergytė thumbup.gif

Rutene, geras jausmas, ar ne? blush2.gif wub.gif

Įdomu, kiap Egluzeeelei sekasi g.gif kai sulauskim šitesnių orų (t.y. kokį pavasarį), galėtume daryti meet'ą blush2.gif Eglužei arbatos turėsiu tongue.gif
vilniečių meet'o kaip ir nebuvo dar.. doh.gif tiesa, tik su Eglita buvom kartą susitikusios biggrin.gif

QUOTE(dendule @ 2012 01 14, 13:28)
JAUTUKE del maitinimo as lyg 1m 4men maitinau kuo toliau tuo sunkiau nutraukti...siulau vietoj papo vandens neduot nes mano drauge prisizaide ateme papa padave vandens soske tai dabar vyrukas atsibunda nakti po 2-3k ir ismaukia po buteli vandens pampersas neatlaiko nakti ir per pietu miega doh.gif
*

maniškė tiek to vandenuko ir tegeria, pora gurkšnelių ir psio.. tiesą sakant jei atsukčiau laikrodį atgal, tai nebūčiau naktinių išėmusi, nes dabar tai kažkoks košmaras būna kartais... doh.gif verysad.gif bet jau nebepradėsiu vėl naktį maitinti - vėliau bus sunkiau atpratinti, o ir dantukams naktį nesveika, kai valgo...
jau savaitę beveik kiekvieną vakarą išvis nupušimas - tenka migdyti po tris valandas, kol užmiega doh.gif klykia, miego nori, bet neužmiega niekaip.. prisiglausti nesileidžia cry.gif stumia nuo savęs ir klykia.. nors dieną beveik auksinis vaikas.. o krūminiai dar tik prasidėjo.. doh.gif kartais atrodo, kad išprotėsiu, verkiu kartu su vaiku verysad.gif nes nuraminti niekaip nesugebu, o tuo labiau, kai neprisileidžia.. verysad.gif
dendule
QUOTE(jautuke21 @ 2012 01 14, 23:54)

dantukam mamos pienas tik padeda cia gi ne misinukas 4u.gif
del klykimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif skauda ar tepi kuo nors?
zylute81
sveikutes rolleyes.gif

DENDULE oi kaip suprantu tave na bet kas belieka tik susitaikyt su tuo 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir daug apkabinimu 4u.gif

ai o as jauciuosi visaip rolleyes.gif bet jau sunku vis paruosiamieji kankina niezulys ko tai asterja ir dar tas spaudimas ir tinimas doh.gif

vakar sveciu apturejau tai kol apsitvarkaiu cepelinusn isviriau tai galvojau sakes bus ir pilva skaudet ir strenas pradejo ir kojas doh.gif nors ir MB padejo bet vistiek doh.gif bet uztai lovyte brolis taveze surinko tai buvo verta pavargti rolleyes.gif

na gerai einu pagulet negarisiandie jauciuos ir dar plius pykina doh.gif

RUTENE kaip greit jau tuoj 12 savaiteliu wub.gif atsimenu kaip as ju laukiau o dabar atrodo jau laukiu na kada ta diena ta DIDZIOJI diena wub.gif

EGLUZE auu nagi prisiduok kad jum viskas gerai mirksiukas.gif taip pradingt tau greistai draudziama rolleyes.gif
dendule
ZYLUTE labai smagu matyt tavo liniuote ir kad savaiciu daugiau nei 36 wub.gif jau 37 visai gerai ax.gif gali nepergyvent kad bus neisnesiotas maziukas labai wub.gif laukiam visos tavo didziosios dienos wub.gif
del teveliu suprantu kad reik susitaikyt bet sis kartas toks sunkus buvo kai Ugne mociute myluoja buciuoja tik pas ja ir nori eit ir kai mazyle ate ate mojuoja ir buckius suncia akys pacios pildosi asaru verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.