Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudingos knygos
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Jusa
galetu buti nauja tema jei dar tokios nera

Taigi:
knyga pakeitusi Jusu mastyma, matyma, elgesi, supratima

viena is tokiu M.Zavadskio Menas parduoti. Sekmingo pardavejo vadovas
(naudinga ne tik pardavejams ar klientu aptanavimo srityje, juk daznai paruodame save, savo mintis, darbus)
Leksa
PVZ. "Etiketas kiekvienai dienai" ar kita knyga apie etiketa. Tokia knygele manau reiketu visu profesiju atstovems/ams paskaityti ax.gif
Dar patarciau isigyti "Tarptautiniu zodziu zodyna" ir praplesti savo vartojama zodyna (kazkaip protingesnei pasirodyt gi reikia biggrin.gif ).
Kalinka
Daug pasisemiu Og Mandino knygose, padeda paprastus ir zinomus dalykus pritaikyti gyvenime, ypac nuostabi ,,sekmes universitetas,,.
U.Fellner,,saunios moters gudrybes,, V98
Richard R. Gesteland,,kaip isgauti taip,,V97,
E.Wlodarek ,,neliksiu nepastebeta,,V99,
uzdega sekmei Kubelkos knygos, romanai, bet ikvepiantys, ,,ofelija mokosi plaukti,, ,,madam pareis veliau,,
KTU 2003 isleido nebloga ,,darbo paieškos efektyvumo didinimas,, yra tiek ieskanciam tiek norinciam tobuleti, keistti darba..
Šiauliu univero 2003 ,,karjera siandien ir rytoj,,
,,profesines karjeros vadovas,, V98
Vasiljeviene ,,dalykine etika,,
pradziai tiek ax.gif
Sun Rising 212
Man gyvenima aukstyn kojomis apverte, pakeite mastyma Bodo Schaferio "Kelias i finansine laisve". Paskui perskaiciau jo "Nugaletoju princpus" (iki siol kasdien skaitau), ir "Manis, arba pinigu abecele" - cia super knyga, idomi, jaudinanti, vaikams, labai greitai ir idomiai skaitosi. Labai tinka 10-12 metu vaikams wink.gif na, ir aisku suaugusiems.
Paskui, po puses metu, ejau i Bodo Schaferio seminara smile.gif Pasikeite viskas smile.gif
Jau metai praejo po to kai perskaiciau pirmaja Bodo knyga.... Dabar esu visiskai kitoks zmogus smile.gif Tiesiog gera gyventi,pasikeite poziuris i daugeli dalyku, gyvenimo kokybe, svajones pildosi viena po kitos smile.gif
Visiems linkiu patirti tai ka pati isgyvenu smile.gif
Taip pat siulau nepraleisti unikalios galimybes nueiti i Bodo Schaferio seminara Vilniuje, kuris vyks 2007 m. rugsejo 29 d.
Jeigu norite placiau apie tai suzinoti, rasykite man i skype: Sun Rising 212
Samane
Na, mane gyvenimui įkvėpia filosofinės ypač P.Coelho.. Labiausiai sužavėjo jo "alchemikas" smile.gif
ooo
H. Rogers Vienos skrybeles principas
butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams cool.gif
Šarlote
QUOTE(Samane @ 2007 07 15, 22:48)
Na, mane gyvenimui įkvėpia filosofinės ypač P.Coelho.. Labiausiai sužavėjo jo "alchemikas" smile.gif
*

Man šita knyga irgi patiko bigsmile.gif
Manau kad verta dėmesio Clarisa Pinkola Estes ,,Bėgančios su vilkais 4u.gif
nicorrette
QUOTE(ooo @ 2007 07 16, 19:07)
butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams  cool.gif
*

ooo, o tai grožinė knyga?
ar šiuo metu knygynuose yra pirkti, ar jau senai išleista?
o gal kas turi elektroninį variantą? blush2.gif

mane sužavėjo "Kaip parduoti ratą", labai aktuali pardavimų vadybininkams ir tiems, kurie juos atrenka į savo komandą, lyg tai turiu "piratinį" variantą (elektroninį), jei kas norėtų paskaityti smile.gif
kačiux
Man ispudi paliko Robin Sharma"Vienuolis kuris pardave ferari"
siaure
Mane irgi Bodo Schaffer „Nugalėtojų principai“ labai įkvėpė. Pritaikius visus knygoje siūlomus patarimus, tai taptum tobulu žmogumi:)
Taip pat neseniai skaičiau anglų kalba Arch Lustberg „How to Sell Yourself“, elektroninę, tai labai užkabinanti ir joje pateikiami konkretūs patarima, kaip bendrauti su žmonėmis. Nors pavadinimas gali atrodyti apgaulingas, bet realiai tas „pardavimas“ ir yra bendravimas.
*plepute*
M. Litvak "Psichologinis aikido" ax.gif
Ona2008

Kurt Illchesko FRANŠIZĖ. ten parašyta kaip iš tikrųjų pasidaro verslas

QUOTE(ooo @ 2007 07 16, 21:07)
butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams  cool.gif
*

Ekliptika
T. Kijosakis, Šeron L. Lechter "Du tėčiai - turtingas ir vargšas"
Lengvai skaitoma knygutė apie pinigus.

Hedwig Kellner "Menas valdyti savo pinigus"
Ne vieną patarimą iš šios knygos pritaikiau praktiškai, labai pagelbėjo planuojant šeimos biudžetą.
jolantuk82
Internete galima rasti. pvz: www.eknygos.info
fantamsagorija
Parduodu nauja, taip ir neskaityta knyga apie Photoshop gudrybes http://www.fotofabrikas.lt/items/Knygos/Kn...-vaizdziai.html 15 Lt, Siauliai, siunciu 4u.gif
AngelinaJolie:)
Galbūt kas gali parekomenduoti kokią knygą, kuri įkvėptų optimizmo ar kažkas panašaus? smile.gif
ErikaP2009
Parduodu knyga seimos teise
text
QUOTE(ErikaP2009 @ 2011 11 20, 15:26)
Parduodu knyga seimos teise
*

pasiulykite tai www.sena.lt.
Ten tikrai greit susidomes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.