galetu buti nauja tema jei dar tokios nera
Taigi: knyga pakeitusi Jusu mastyma, matyma, elgesi, supratima
viena is tokiu M.Zavadskio Menas parduoti. Sekmingo pardavejo vadovas (naudinga ne tik pardavejams ar klientu aptanavimo srityje, juk daznai paruodame save, savo mintis, darbus)
PVZ. "Etiketas kiekvienai dienai" ar kita knyga apie etiketa. Tokia knygele manau reiketu visu profesiju atstovems/ams paskaityti  Dar patarciau isigyti "Tarptautiniu zodziu zodyna" ir praplesti savo vartojama zodyna (kazkaip protingesnei pasirodyt gi reikia  ).
Kalinka
2006 03 30, 08:03
Daug pasisemiu Og Mandino knygose, padeda paprastus ir zinomus dalykus pritaikyti gyvenime, ypac nuostabi ,,sekmes universitetas,,. U.Fellner,,saunios moters gudrybes,, V98 Richard R. Gesteland,,kaip isgauti taip,,V97, E.Wlodarek ,,neliksiu nepastebeta,,V99, uzdega sekmei Kubelkos knygos, romanai, bet ikvepiantys, ,,ofelija mokosi plaukti,, ,,madam pareis veliau,, KTU 2003 isleido nebloga ,,darbo paieškos efektyvumo didinimas,, yra tiek ieskanciam tiek norinciam tobuleti, keistti darba.. Šiauliu univero 2003 ,,karjera siandien ir rytoj,, ,,profesines karjeros vadovas,, V98 Vasiljeviene ,,dalykine etika,, pradziai tiek
Sun Rising 212
2007 04 06, 00:44
Man gyvenima aukstyn kojomis apverte, pakeite mastyma Bodo Schaferio "Kelias i finansine laisve". Paskui perskaiciau jo "Nugaletoju princpus" (iki siol kasdien skaitau), ir "Manis, arba pinigu abecele" - cia super knyga, idomi, jaudinanti, vaikams, labai greitai ir idomiai skaitosi. Labai tinka 10-12 metu vaikams  na, ir aisku suaugusiems. Paskui, po puses metu, ejau i Bodo Schaferio seminara  Pasikeite viskas  Jau metai praejo po to kai perskaiciau pirmaja Bodo knyga.... Dabar esu visiskai kitoks zmogus  Tiesiog gera gyventi,pasikeite poziuris i daugeli dalyku, gyvenimo kokybe, svajones pildosi viena po kitos  Visiems linkiu patirti tai ka pati isgyvenu  Taip pat siulau nepraleisti unikalios galimybes nueiti i Bodo Schaferio seminara Vilniuje, kuris vyks 2007 m. rugsejo 29 d. Jeigu norite placiau apie tai suzinoti, rasykite man i skype: Sun Rising 212
Na, mane gyvenimui įkvėpia filosofinės ypač P.Coelho.. Labiausiai sužavėjo jo "alchemikas"
H. Rogers Vienos skrybeles principas butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams
Šarlote
2007 07 23, 15:13
QUOTE(Samane @ 2007 07 15, 22:48) Na, mane gyvenimui įkvėpia filosofinės ypač P.Coelho.. Labiausiai sužavėjo jo "alchemikas"  Man šita knyga irgi patiko Manau kad verta dėmesio Clarisa Pinkola Estes ,,Bėgančios su vilkais
nicorrette
2007 07 24, 16:40
QUOTE(ooo @ 2007 07 16, 19:07) H. Rogers Vienos skrybeles principas butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams  ooo, o tai grožinė knyga? ar šiuo metu knygynuose yra pirkti, ar jau senai išleista? o gal kas turi elektroninį variantą? mane sužavėjo "Kaip parduoti ratą", labai aktuali pardavimų vadybininkams ir tiems, kurie juos atrenka į savo komandą, lyg tai turiu "piratinį" variantą (elektroninį), jei kas norėtų paskaityti
Man ispudi paliko Robin Sharma"Vienuolis kuris pardave ferari"
Mane irgi Bodo Schaffer Nugalėtojų principai labai įkvėpė. Pritaikius visus knygoje siūlomus patarimus, tai taptum tobulu žmogumi:) Taip pat neseniai skaičiau anglų kalba Arch Lustberg How to Sell Yourself, elektroninę, tai labai užkabinanti ir joje pateikiami konkretūs patarima, kaip bendrauti su žmonėmis. Nors pavadinimas gali atrodyti apgaulingas, bet realiai tas pardavimas ir yra bendravimas.
*plepute*
2007 08 05, 20:30
M. Litvak "Psichologinis aikido"
Ona2008
2008 02 24, 14:12
Kurt Illchesko FRANŠIZĖ. ten parašyta kaip iš tikrųjų pasidaro verslas QUOTE(ooo @ 2007 07 16, 21:07) H. Rogers Vienos skrybeles principas butina pewrskaityti visiems vadovams ir pavaldiniams 
Ekliptika
2008 07 05, 16:54
T. Kijosakis, Šeron L. Lechter "Du tėčiai - turtingas ir vargšas" Lengvai skaitoma knygutė apie pinigus.
Hedwig Kellner "Menas valdyti savo pinigus" Ne vieną patarimą iš šios knygos pritaikiau praktiškai, labai pagelbėjo planuojant šeimos biudžetą.
jolantuk82
2011 03 22, 12:13
Internete galima rasti. pvz: www.eknygos.info
fantamsagorija
2011 07 04, 10:28
Parduodu nauja, taip ir neskaityta knyga apie Photoshop gudrybes http://www.fotofabrikas.lt/items/Knygos/Kn...-vaizdziai.html 15 Lt, Siauliai, siunciu
AngelinaJolie:)
2011 11 07, 16:16
Galbūt kas gali parekomenduoti kokią knygą, kuri įkvėptų optimizmo ar kažkas panašaus?
ErikaP2009
2011 11 20, 14:26
Parduodu knyga seimos teise
QUOTE(ErikaP2009 @ 2011 11 20, 15:26) Parduodu knyga seimos teise pasiulykite tai www.sena.lt. Ten tikrai greit susidomes...
|
|