Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar "nutrūkstat" nuo dietos?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3
jurginute
QUOTE(lil @ 2006 04 15, 13:42)
as tai ryju tik tom dienom kai nesprotuoju....sporte issiskirai amfetaminai, tai ir alkio jausmo nera, bet as niekada neinu tusciu pilvu!
o via siandien dirbe, tai jau viska suvalgiau.... ax.gif  blush2.gif
*

kas kas sporte issiskiria?? bigsmile.gif
lil
QUOTE(jurginute @ 2006 04 18, 18:39)
kas kas sporte issiskiria?? bigsmile.gif
*

pasiekus tam tikra sporto intensyvuma issiskiria amfetaminas (adrenalinas issikiria anksciau), na jis po to po sporto suteikai tokia euforijos busena....kuri man LABAI patinka biggrin.gif
Vovere
o as laikausi super blush2.gif jau po savaiteles bus du menesiai kai pakeiciau meniu ir net per velykas nenutrukau, todel savim labai didziuojuosi 4u.gif
lil
QUOTE(Vovere @ 2006 04 18, 21:23)
o as laikausi super  blush2.gif jau po savaiteles bus du menesiai kai pakeiciau meniu ir net per velykas nenutrukau, todel savim labai didziuojuosi  4u.gif
*

idek liniuote gal mus ikvepimas pagaus....
Utiuitiutė

Aš galiu įdėt ax.gif Jau minus 20 ax.gif
Vovere
QUOTE(lil @ 2006 04 18, 23:06)
*

o kaip ta liniuote ideti blush2.gif
lil
QUOTE(Hestija @ 2006 04 19, 07:10)
Aš galiu įdėt  ax.gif Jau minus 20  ax.gif
*

bigsmile.gif nu pasigyrei...tavikse rode vakar -9..papasakok kokia cia SUPER sistema naudoji kad per nakti -11 kg numiegojai??? g.gif
Utiuitiutė
QUOTE(lil @ 2006 04 19, 10:12)
bigsmile.gif  nu pasigyrei...tavikse rode vakar -9..papasakok kokia cia SUPER sistema naudoji kad per nakti -11 kg numiegojai??? g.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai liniuotė rodo -9- čia tiek po naujų nukratyta mirksiukas.gif O pažiūrėk, kas parašyta virš liniuotės geltonu šriftu cool.gif
lil
thumbup.gif
QUOTE(Hestija @ 2006 04 19, 09:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai liniuotė rodo -9- čia tiek po naujų nukratyta mirksiukas.gif O pažiūrėk, kas parašyta virš liniuotės geltonu šriftu  cool.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif WOW!!!!

( blush2.gif pavydas sueme)
Utiuitiutė
QUOTE(lil @ 2006 04 19, 10:28)
( blush2.gif  pavydas sueme)
*

Nepavydėk- dar tiek pat liko karsta.gif user posted image
Anastacia
QUOTE(lil @ 2006 04 15, 13:42)
as tai ryju tik tom dienom kai nesprotuoju....sporte issiskirai amfetaminai, tai ir alkio jausmo nera, bet as niekada neinu tusciu pilvu!
*

Sportuojant išsiskiria endorfinai (laimės hormonai)

AMFETAMINAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fizinis poveikis

Vartojant nedideles amfetamino dozes pablogėja apetitas, pagreitėja kvėpavimas ir širdies ritmas, padidėja kraujospūdis, išsiplečia vyzdžiai.

Vartojant didesnius amfetamino kiekius džiūsta burna, pakyla karštis, gausiau prakaituojama, atsiranda galvos skausmas ir svaigulys, pablogėja regėjimas. Nuo labai didelio kiekio paraustama arba išbąlama, greitai ir aritmiškai plaka širdis, atsiranda drebulys, sutrinka koordinacija, žmogus gali nualpti.

Yra pasitaikę ir mirties atvejų. Dažniausiai mirštama trūkus smegenų kraujagyslėms, nuo širdies paralyžiaus arba labai aukštos temperatūros.

Psichinis poveikis

Nuo nedidelės amfetamino dozės žmogus pagyvėja, pranyksta nuovargis, jaučiamas pasitenkinimas.
Didesni kiekiai skatina plepumą, įkarštį, keistą elgesį. Dauguma narkomanų tampa agresyvūs ir priešiškai nusiteikę.

lotuliukas.gif

Virdzinija
QUOTE(Anastacia @ 2006 04 19, 22:08)

AMFETAMINAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Fizinis poveikis

lotuliukas.gif
*

first.gif už pastabumą biggrin.gif
lil
QUOTE(Hestija @ 2006 04 19, 21:15)
Nepavydėk- dar tiek pat liko karsta.gif  user posted image
*

nu gera pradia- puse darbo!!! o pas tave jau puse darbp padaryta....

tik va man kyla klausymas- o kodel tu tokio mazo galutiniosvorio nori? manai realu?
Papildyta:
QUOTE(Anastacia @ 2006 04 19, 22:08)

AMFETAMINAI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Fizinis poveikis

Vartojant nedideles amfetamino dozes pablogėja apetitas, pagreitėja kvėpavimas ir širdies ritmas, padidėja kraujospūdis, išsiplečia vyzdžiai.

Vartojant didesnius amfetamino kiekius džiūsta burna, pakyla karštis, gausiau prakaituojama, atsiranda galvos skausmas ir svaigulys, pablogėja regėjimas. Nuo labai didelio kiekio paraustama arba išbąlama, greitai ir aritmiškai plaka širdis, atsiranda drebulys, sutrinka koordinacija, žmogus gali nualpti.

Yra pasitaikę ir mirties atvejų. Dažniausiai mirštama trūkus smegenų kraujagyslėms, nuo širdies paralyžiaus arba labai aukštos temperatūros.

Psichinis poveikis

Nuo nedidelės amfetamino dozės žmogus pagyvėja, pranyksta nuovargis, jaučiamas pasitenkinimas.
Didesni kiekiai skatina plepumą, įkarštį, keistą elgesį. Dauguma narkomanų tampa agresyvūs ir priešiškai nusiteikę.

lotuliukas.gif
*

nu va KAIP tik siandien, nu jau vakar apie tai su asmeniniu treneriu diskutavom. amfetaminai issikirt pradeda tik po labai labai dideliui fiziniu kruviu, an pvz maratono begikams, o paprastiems sportuojantiems endorfinai...po 15 min nuo prakaitavimo pradzios....

Utiuitiutė
tik va man kyla klausymas- o kodel tu tokio mazo galutiniosvorio nori? manai realu?

Ne mažo, o normalaus mirksiukas.gif Šiap tenkintų ir 70, bet užrašiau 60, nes žinau, kad paskutiniai kg. krenta be proto sunkiai unsure.gif APgausiu save, vadinasi rolleyes.gif Be to, žinau priežastį, nuo kurios susikaupė mano turtas- per kvailą gydytoją teko arkliškom dozėm pavartoti vienus vaistukus, tad ją pašalinus- pasiekti tikslą visai realu bigsmile.gif
šarūnė
Na,ir kaip merginos,laikotes po Velyku?As edziau kaip karve,todel siandien +3 kg.Bet nuo siandien vel laikausi "dantu krapstuko dietos"(700 kcal).Butu gerai neuzest.
Kita
Ir kiek jau pavyko pamesti kg, su 'dantų krapštukų' dieta?
Utiuitiutė
QUOTE(Kita @ 2006 04 20, 17:30)
*

Per dieną nukrenta apie 0,3 kg. Bet vis dėlto tai per mažas dienos kaloražas, tiek pat nukranta ir laikantis 1200 kcal. Tad nėra reikalo pusbadžiauti mirksiukas.gif
Anastacia
QUOTE(Hestija @ 2006 04 20, 17:35)
Per dieną nukrenta apie 0,3 kg. Bet vis dėlto tai per mažas dienos kaloražas, tiek pat nukranta ir laikantis 1200 kcal. Tad nėra reikalo pusbadžiauti  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif

700 kcal/d. - BADAS schmoll.gif
1200 kcal/d. - būtinas minimumas (aš dar 200 kcal pridėčiau: kristų po 0,25 kg/d., bet vakarais netektų "lomkių" kentėti mirksiukas.gif)
lil
QUOTE(Hestija @ 2006 04 20, 07:09)
Ne mažo, o normalaus  mirksiukas.gif  Šiap tenkintų ir 70, bet užrašiau 60, nes žinau, kad paskutiniai kg. krenta be proto sunkiai unsure.gif  APgausiu save, vadinasi  rolleyes.gif  Be to, žinau priežastį, nuo kurios susikaupė mano turtas- per kvailą gydytoją teko arkliškom dozėm pavartoti vienus vaistukus, tad ją pašalinus- pasiekti tikslą visai realu  bigsmile.gif
*

aaaa....supratau, gerai kai grisiu is paryziaus (po 5 dienu)ir as pakoreguosiu savo tikslus..... iki tarkim 64!!!
Papildyta:
thumbup.gif
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 20, 14:17)
Na,ir kaip merginos,laikotes po Velyku?As edziau kaip karve,todel siandien +3 kg.Bet nuo siandien vel laikausi "dantu krapstuko dietos"(700 kcal).Butu gerai neuzest.
*

thumbup.gif bigsmile.gif nu gera pavadinima idejai!!! jei galima as irgi dabar taip vadinsiu iskrovos dienas.... as siandien atlaikaiu 1......PIRMAJA! clap_1.gif angel_not.gif yahoo.gif yu.gif victory.gif ploja.gif assa.gif

nu va tiek smailiku jauciuos nusipelnius....
šarūnė
QUOTE(Kita @ 2006 04 20, 16:30)
*

Nuo kovo 6 dienos iki Velyku-14 kg.Bet po svenciu 3 priaugau,taigi liko 11.Dabar vel bandau susiimti.
Na kodel jum taip atrodo,kad 700 kcal tai labai mazai?Parasysiu,ka vakar valgiau: pusryciu as niekada nevalgau(kvailas iprotis nuo studiju laiku-net vandens nenuryju), pietums suvalgiau 75g orkaiteje keptos kiaulienos(321kcal),100g virtu bulviu(89kcal) ir 100g marinuotu agurku(18kcal),o vakarienei- salotas is dvieju virtu kiausiniu(120kcal),100g marinuotu agurku(18kcal) ir 2a.s.lieso majonezo(42kcal) su 50g(apie 3 riekeles)batono(120kcal).I kava ar arbata dedu saldikli,todel dar sutaupau kaloriju.Viso suvalgiau 728 kcal.
Kalorijas skaiciuoju pagal A.J.Mieliauskiene arba ziuriu ant pakelio,nes kiekvienas autorius raso skirtingai.
Utiuitiutė
700 kcal/d. - BADAS schmoll.gif
1200 kcal/d. - būtinas minimumas (aš dar 200 kcal pridėčiau: kristų po 0,25 kg/d., bet vakarais netektų "lomkių" kentėti mirksiukas.gif)

Visiškai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif Šiaip 1200 patartina laikytis ne ilgiau nei 2sav., bet tai yra geresnė blogybė nei 700kcal. mirksiukas.gif
as siandien atlaikaiu 1......PIRMAJA!

Dar ne vakaras.. tongue.gif
aaaa....supratau, gerai kai grisiu is paryziaus (po 5 dienu)ir as pakoreguosiu savo tikslus..... iki tarkim 64!!!

Lil, lenktyniaujam, a? bigsmile.gif Nes aš po velykų ir šio vakaro fejerverko turėsiu +3, t.y. 87 ax.gif Vienodai, a?
Na kodel jum taip atrodo,kad 700 kcal tai labai mazai?Parasysiu,ka vakar valgiau

Todėl, kad tai yra norma, tik palaikanti organizmo gyvybines funkcijas, o ne leidžianti jam normaliai funkcionuoti unsure.gif
Dėl tavo valgiaraščio:
1. Dėl pusryčių- ruošk užpakalį user posted image Nors ką suvalgyk- vaisių, varškės, dribsnių. Pusryčius valgyti BŪTINA
2. Kur vaisiai, daržovės, grūdinės kultūros, riešutai? g.gif
3.Per dieną- tik du valgymai user posted image, kai turi būti 5- 6: pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai, vakarienė. Taip maitindamasi išbalansuoji medžiagų apykaitą, ji sulėtėja. Organizmas nuolat stresuoja, nuolat yra pasiruošęs badui blink.gif Dėl tos pačios priežasties, tik pradėjus normaliai maitintis (ne persivalgyti, o normaliai) kilogramai tuoj pat grįžta. Ir dar parsiveda draugų scare.gif
Suprantu, kad taip, kaip darai tu- greičiau ir tuoj pat matosi rezultatai, bet taip tu ne lieknėji, o liesėji. Geriau lėtai, bet visam laikui, nei greitai ir... mirksiukas.gif
Dobiliukas
Sveikos,matau pataikiau į teisingą temą ax.gif ,aš kaip ir daugima laikausi dietos, derinu produktus,bet užeina,apsiryjimo dienos ir nieko negaliu su savim padaryti,taip skanu būna 'ryt"viską lotuliukas.gif .
Paskui prasideda savęs nekentimas, ir vadinimas bevalia ax.gif
šarūnė
Todėl, kad tai yra norma, tik palaikanti organizmo gyvybines funkcijas, o ne leidžianti jam normaliai funkcionuoti unsure.gif

Zinot,merginos,sia tema galima gincytis iki begalybes.Kiekvienas turi savo tiesa.Kas yra skaites A.J.Mieliauskienes knygas ir pagal jas lieknejes,mane palaikys.Mano drauge,kuri turi daugiau valios,nei as,pries penkis metus pagal sia metodika (700kcal) per du menesius nukrate 20 kg ir iki siol atrodo puikiai,nors yra keturiu vaiku mama ir jai jau 42.
Geguzes pabaigoj man sueis 30.Ir as prisiekiau sau,kad iki tos dienos pas mane bus tik antsvoris,o ne antro laipsnio nutukimas.
Utiuitiutė
Geguzes pabaigoj man sueis 30.Ir as prisiekiau sau,kad iki tos dienos pas mane bus tik antsvoris,o ne antro laipsnio nutukimas.

Gerai, kad turi tikslą ir sieki jo, šaunuolė thumbup.gif
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 21, 15:02)
Zinot,merginos,sia tema galima gincytis iki begalybes.Kiekvienas turi savo tiesa.Kas yra skaites A.J.Mieliauskienes knygas ir pagal jas lieknejes,mane palaikys.

Turiu visas Mieliauskienės knygas. Moku beveik mintinai. Tikėjau jos mokymu aklai. Kol visko nepatyriau savo kailiu ir kol nesutikau žmonių, protingesnių už Mieliauskienę. Tikrai nepamokslaučiau ir neburbuliuočiau atsisėdusi prie kompiuterio, jei ne asmeninė patirtis. Negaila, kad būsi liekna, graži ir žavi. Bet gaila, kad alini organizmą.

Siūlyčiau užeit į temą minus 10- ten rasi daug patirties- ir sėkmingai lieknėjančių, ir jau pasiekusių tikslą mirksiukas.gif
Dabar gali mane nušaut gun_smilie.gif tongue.gif
J@lanta
pasiskaičiau pora puslapiukų ir oi oi kaip kartais pritrūkstama valios laikantis dietos doh.gif tai va norėčiau ir aš to išvengti, nes nuo šiandien pradėjau laikytis dietos, tai žiūrėsiu kaip čia bus g.gif , tikslas mano numesti 6 kg iki 60 kg mirksiukas.gif
kaip ir Hestija pasakiau sau,kad 25 gimtadieniui turi kg pradingti, tad iki birželio pabaigos to ir sieksiu lotuliukas.gif
Kita
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 21, 12:11)
Nuo kovo 6 dienos iki Velyku-14 kg.Bet po svenciu 3 priaugau,taigi liko 11.Dabar vel bandau susiimti.
*

Sveikintina thumbup.gif , ir man butu pats laikas prabusti ir kazka drayti su sako extra kg swoon.gif swoon.gif
Beje, dar norejau paklausti, o tu kai dietos laikaisi, nebuna silpna?
chikita69
blemba, taip graziai menesiuka laikiausi numeciau 5kg, o siandien taip prisirijau kad net kelniu uzsisegt negaliu doh.gif , viskas nuo ryt vel graziai ir sveikai gyvenu, nu negaliu kaip truksta valios , akys mato ir riju.
Nellie
Nuo Velykų skrandžio šturmo laikausi savo GI toliau be nuklydimų tongue.gif thumbup.gif
Šiandien sušlamščiau visą mėsos apkepą, jau norėjosi dar ko nors, bet atsilaikiau ax.gif Man visada apsiėdimas prasideda, kai persivalgau per pietus, nors paskaičiavus kcal vakarienei tik arbata lieka ir nieko čia blogo, tačiau protelis aptemsta... O tada jau laikykis, šaldytuve... blush2.gif
šarūnė
Beje, dar norejau paklausti, o tu kai dietos laikaisi, nebuna silpna?
Reikia gerti daug vandens.Tam,kad nebutu labai blogai,geriu vitaminus ir dar papildomai magnio.Ir kai organizmas jau prisitaiko-atvirksciai,buna labai daug energijos,atrodo,kalnus nuverstum.
Papildyta:
Dabar gali mane nušaut

Nesiruosiu nieko saut.Gerbiu kiekvieno nuomone,svarbiausia,kad zmogus nesitasko keiksmais,kaip cia buvo viena mergina.Kiekvienas pasirenka tai,kas jam labiausiai priimtina,o geriausia,kai viska isbandes susikuri ka nors savo.
J@lanta
QUOTE(chikita69 @ 2006 04 23, 20:08)
blemba, taip graziai menesiuka laikiausi numeciau 5kg, o siandien taip prisirijau kad net kelniu uzsisegt negaliu  doh.gif , viskas nuo ryt vel graziai ir sveikai gyvenu, nu negaliu kaip truksta valios , akys mato ir riju.
*

nebūna žmonių be nuklydimų lotuliukas.gif aš ir neatsilaukiau, tačiau ne maistui , o alui , šiaip jo nemėgstu, bet po 3 dienų valgymo ryžių........ buvo pats tas....
bet svarbiausia dabar ir toliau laikytis dietos mirksiukas.gif
chikita69
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 24, 14:21)
nebūna žmonių be nuklydimų  lotuliukas.gif  aš ir neatsilaukiau, tačiau ne maistui , o alui , šiaip jo nemėgstu, bet po 3 dienų valgymo ryžių........ buvo pats tas....
bet svarbiausia dabar ir toliau laikytis dietos  mirksiukas.gif
*

man su alum drinks_cheers.gif buvo irgi taip pat viena diena biggrin.gif , as jo nemegstu ir beveik negeriu bet kas atsitiko nezinau, baltas taip patiko blush2.gif , nieko siandien tvarkingai grikinuosi, viskas gerai ,puikiai jauciuosi ir grupiokes pagyre kad sukudau biggrin.gif .sekmes mergickos viskas bus gerai stiprybes visoms
Rasunia
Toks noras išgerti alučio atsiranda dėl įtampos laikantis dietos, nes kaip žinau, jame nemažai B grupės vitaminų mirksiukas.gif
O B grupės vitaminai reikalingi įtampai sumažinti smile.gif
O aš alutį mėgstu blush2.gif ax.gif tongue.gif
Jeigu jį geri be priedų - tokių kaip čipsai, sūrūs sausainiai ir kt. - tai nieko baisaus... rolleyes.gif drinks_cheers.gif
pumis
As nuo kovo galo iki velyku numeciau apie 3-4 kg clap.gif Ale tos sventes viska sumaise,negaliu susiimti essen.gif (laikiausi pagal kraujo grupe)Taip nutrukau,kad ir duona ir bulves ir aluti pradejau vartoti alc.gif Tikiuosi susiimti artimiausiu metu,numesti reikia dar kokius 6 kg wacko.gif Sekmes visoms ir valios notworthy.gif
chikita69
QUOTE(Rasunia @ 2006 04 25, 10:25)
Toks noras išgerti alučio atsiranda dėl įtampos laikantis dietos, nes kaip žinau, jame nemažai B grupės vitaminų  mirksiukas.gif
O B grupės vitaminai reikalingi įtampai sumažinti  smile.gif
O aš alutį mėgstu  blush2.gif  ax.gif  tongue.gif
Jeigu jį geri be priedų - tokių kaip čipsai, sūrūs sausainiai ir kt. - tai nieko baisaus...  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif stai kodel taip alucio uzsinorejo, leidau sau viena buteli bet tikrai be jokiu priedu cipsu ir pans. smile.gif
šarūnė
sutinku stai kodel taip alucio uzsinorejo, leidau sau viena buteli bet tikrai be jokiu priedu cipsu ir pans. smile.gif

O as kai nutrukstu,tai ryju viska is eiles ir "sluoksniais"-suru-saldu-suru-saldu.Po Velyku niekaip nesusiimu-iki vakaro atlaikau,vakare prisiryju,o siandien jau nuo ryto puse kilogramo saldainiu surijau blush2.gif Jauciu,kad visi mano planai iki gimtadienio (05-29) numesti dar bent 10 kg zlunga verysad.gif
Kaip susitarti paciai su savim?
chikita69
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 26, 12:51)
sutinku  stai kodel taip alucio uzsinorejo, leidau sau viena buteli bet tikrai be jokiu priedu cipsu ir pans. smile.gif

O as kai nutrukstu,tai ryju viska is eiles ir "sluoksniais"-suru-saldu-suru-saldu.Po Velyku niekaip nesusiimu-iki vakaro atlaikau,vakare prisiryju,o siandien jau nuo ryto puse kilogramo saldainiu surijau blush2.gif Jauciu,kad visi mano planai iki gimtadienio (05-29) numesti dar bent 10 kg zlunga verysad.gif
Kaip susitarti paciai su savim?
*

ei mes gimusios ta pacia diena 4u.gif , as irgi planuoju iki gimtadienio bent dar 5 kg numest, jau 5 nera smile.gif , stengiuosi laikausi, bet kartais nukrypstu nuo rezimo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chikita69 @ 2006 04 26, 18:27)
ei mes gimusios ta pacia diena  4u.gif , as irgi planuoju iki gimtadienio bent dar 5 kg numest, jau 5 nera  smile.gif , stengiuosi laikausi,  bet kartais nukrypstu nuo rezimo  blush2.gif
*

svarbiausia labai noreti, dar faina kai kazkas palaiko, mane pagyre pora draugiu tai taip fainai jauciuosi, mama palaiko ir draugas, nors neturiu ypatingai dideliu figuros problemu, taciau siek tiek numesti svorio nepakenks.sekmes panikes mes viska galim 4u.gif
šarūnė
Zmones,mielieji,padekit.Iskoliokit mane,iskeikit ar dar ka padarykit.Nebegaliu sustot est niekaip.Jau svoris atgal pareina.Atrodo,lyg jau atsiedziau visko,bet vos tik nutariu,kad siandien nebeesiu,toks alkis suima,kad net nejauciu,kaip atsiduriu prie saldytuvo.
pumis
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif g.gif Uzjauciu,bet pati nelabai valios turiu,reikia konkrecios priezasties svori numesti pvz. itilpti i ankstesnius rubus,kad nereiktu keisti viso garderobo arba kad kas pakviestu i koki senu draugu susiejima,juk norisi gerai pasirodyti ir pan. :PAs neturiu dabar didelio noro ir stimulo, todel nelabai ka ir patarsiu umn.gif
Valios tik galiu palinketi rolleyes.gif
JJG
QUOTE(šarūnė @ 2006 05 02, 08:31)
Zmones,mielieji,padekit.Iskoliokit mane,iskeikit ar dar ka padarykit.Nebegaliu sustot est niekaip.Jau svoris atgal pareina.Atrodo,lyg jau atsiedziau visko,bet vos tik nutariu,kad siandien nebeesiu,toks alkis suima,kad net nejauciu,kaip atsiduriu prie saldytuvo.
*

užsiimk kokia nors ilgai (1-2 val) trunkančia veikla, kad užsimirštum jog nutarei nebevalgyti. Pvz perplauk viso buto grindis, o po to jei vis dar žiausriai norėsi - leisk sau suvalgyti didelį apelsiną, obuolį ar ananasą (tik ne daugiau 400g!) ir nieko daugiau!!!!

Papildyta:
Kadangi šįvakar suvalgiau vietoj 2200kcal, net 3870kcal (visą saldainių dežutę "asorti senais Vilnius" !400g! vakarienei sukimšau), tai ryt bandysiu 700-1000kcal/ per dieną suvartot.
Kaip ten pagal A.Mieliauskienę reiktų mano atveju elgtis? Ryt iki 12 val nieko nevalgyti, o po to iki vakaro suvartot 700-1000kcal? Ar teisingai supratau? blush2.gif O galima iki 12 val žaliąją arbatą be cukraus gerti? unsure.gif
chikita69
QUOTE(šarūnė @ 2006 05 02, 09:31)
*

blemba as vakar irgi nuo grandines nutrukau, viskas buvo gerai kol vakare i svecius neatvaziavo pusbrolis kurio nemaciau jau 2 metus, o tada tai baisu priveze sausainiu, sureliu tokiu kur burnoj tirpsta rukytos zuvies nu ir as aisku pavalgiau blush2.gif , bet snd is ryto atsikeliau ir tik arbatos, per pietus salotu vakare gal varskes .o nuo ryt pradedu sriubos dieta .sekmes visoms ir stiprybes , bukit laimingos ir stipriai nesigrauskit, jei jau uzedet, vistiek jau viskas padaryta, dabar vel is naujo reikia save suimt i rankas. 4u.gif
Utiuitiutė
QUOTE(šarūnė @ 2006 05 02, 09:31)
*

Na ir karvė esi! Stora didelė karvė!!! Še tau, še tau! user posted image user posted imageIr dar kemši šitaip doh.gif Nejau tu, jauna moteris, negali susiimti ir nustoti ryti? Juk po tavo dešimtimis kilogramų lašinių užspausta tūno tokia graži gulbė... Kodėl neleidi jai skristi? Kodėl laikai uždarytą nelaisvėje?
O jei dar rimčiau- tai tavo 700 kcal. dietos pasekmės. Būk protinga, susiimk ir leisk sau bent 1400 mirksiukas.gif Tada nutrūkimų tikrai nebus. O jei bus, tai reti ir mažyčiai. Patikėk, žinau, ką sakau rolleyes.gif
Ir dar- tikrai siūlau ateiti į temą Minus 10, ten renkasi PROTINGAI lieknėjančios- gausi daug vertingų patarimų ir tikrai bus lenviau mirksiukas.gif
J@lanta
QUOTE(JJG @ 2006 05 02, 21:35)
užsiimk kokia nors ilgai (1-2 val) trunkančia veikla, kad užsimirštum jog nutarei nebevalgyti. Pvz perplauk viso buto grindis, o po to jei vis dar žiausriai norėsi - leisk sau suvalgyti didelį apelsiną, obuolį ar ananasą (tik ne daugiau 400g!) ir nieko daugiau!!!!
*

pritariu tau thumbup.gif hmmm tik aš kai laikiausi dietos, rankos nekilo perplauti visų grindų, tačiau turiu kitą užsiėmimą, kad nuvytų mintis apie valgymą - tai nėrimas, neri, neri..... ir pamiršti apie valgymą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JJG
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 05 03, 17:06)
turiu kitą užsiėmimą, kad nuvytų mintis apie valgymą - tai nėrimas, neri, neri..... ir pamiršti apie valgymą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aš tai mezgimu užsiimdavau biggrin.gif
Beje, galima dar eit pasivaikščioti arba aukščiausiųjų pintelių dulkes nuvalyti, langus praplauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif T.y. nuveikti darbus, kurių reguliariai niekad nepadarai.
JJG
QUOTE(JJG @ 2006 05 02, 20:35)
Kadangi šįvakar suvalgiau vietoj 2200kcal, net  3870kcal (visą saldainių dežutę "asorti senais Vilnius" !400g! vakarienei sukimšau), tai ryt bandysiu 700-1000kcal/ per dieną suvartot.
Kaip ten pagal A.Mieliauskienę reiktų mano atveju elgtis? Ryt iki 12 val nieko nevalgyti, o po to iki vakaro suvartot 700-1000kcal? Ar teisingai supratau? blush2.gif  O galima iki 12 val žaliąją arbatą be cukraus gerti? unsure.gif
*

atlaikiau aš tą dieną. suvartojau tik 1000kcal. Nu bet daugiau nenoriu schmoll.gif tokio kalorijų ribojimo. schmoll.gif schmoll.gif Manau dabar kokią savaitę tikrai nerysiu saldainių dežutėmis - atsiminsiu bausmės-1000kcal/d sunkumą... blush2.gif
Utiuitiutė
Kažin, kur dingo Šarūnė- ar užsilenkė nuo bado, ar dar tebelaksto nutrūkusi laukais? user posted image
šarūnė
QUOTE(Hestija @ 2006 05 05, 07:25)
Kažin, kur dingo Šarūnė- ar užsilenkė nuo bado, ar dar tebelaksto nutrūkusi laukais? user posted image
*

Nuo bado tikrai neužsilenkiau,bet ir needu jau tiek.Treciadieni atnaujinau savo garderoba,tai dabar stengiuosi,kad bent jau kelnes užsisegtu.Nors rytoj vaziuoju i baliu,tai kazin ar pavyks neprisiryt.
Kaip jums visoms sekasi?
Utiuitiutė
QUOTE(šarūnė @ 2006 05 05, 09:53)
Nuo bado tikrai neužsilenkiau,bet ir needu jau tiek.Treciadieni atnaujinau savo garderoba,tai dabar stengiuosi,kad bent jau kelnes užsisegtu.Nors rytoj vaziuoju i baliu,tai kazin ar pavyks neprisiryt.
Kaip jums visoms sekasi?
*

Na, žiūrėk, kad tvarka būtų. Aš irgi šiandien jau grįžau į doros kelią user posted image
Virdzinija
7 valandų darbas be jokios valgymo pertraukėlės mane pribaigs doh.gif kiek ten tversi pusryčiam du šaukštus avižų su vandeniu užsrėbus ax.gif
tvert tai ištveriu, bet namo vakare grįžus blush2.gif na, ko aš dar nevalgiau? Prieš virtas bulves ir troškintas daržoves (mano pietūs) sugraužiau visą ropę (nžn kaip vadinasi - vandeninga ir turbūt krakmolinga daržovė, ropės formos, balta, salsvo skonio - man primena pernokusius žirnius). Maniau, alkį apraminsiu bigsmile.gif nė velnio - ropė skrandžio tuštumo jausmo nepanaikino. Užtat bulves su daržovėm kirtau net ausys lapsėjo rolleyes.gif o tada prisiminiau kad dar saldainių dėžutė nebaigta...du surijau, ir dar du - negi paliksi cool.gif skrandis vis dar kažko nori, o jau po septynių vakaro blink.gif nusprendžiau aš jį, parazitą, alum, alum užpilti lotuliukas.gif drinks_cheers.gif urzgia dar, burbuliuoja... bet daugiau jau turbūt joks maistas nebetilps, net jei ir norėčiau lotuliukas.gif
iš viso tų kalorijų per dieną gal ir nedaug suvartojau g.gif bet kai ta norma per porą vakaro valandų sueina - abejoju, ar labai sveika schmoll.gif
Pampuškiukas
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 10, 03:56)

iš viso tų kalorijų per dieną gal ir nedaug suvartojau  g.gif bet kai ta norma per porą vakaro valandų sueina - abejoju, ar labai sveika  schmoll.gif
*

Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti - ne tik, kad nesveika, bet ir žalinga. Dariau čia kažkada eksperimentą: valgau vieną kartą dienoj po 700 - 800 kalorijų. Eksperimentas truko mėnesį laiko. Dvi pirmas savaites sąžinigai maitinausi po 700 kalorijų, bet tik vakare. Visą dieną kava, arbata ir vanduo. Per tas dvi savaites numečiau 3 kg. Tiksliau per 1-ąją savaitę, nes antrą savaitę svoris strigo ir nė iš vietos. Tada kitas dvi savaites padidinau kalorijų kiekį iki 1200 ir padalinau į 3 - 4 kartus. Per tas dvi savaites numečiau dar 2 kg, bet svoris krito tolygiai visą laiką. Tai gerai, kad nepratęsiau to vienkartinio valgymo ilgesniam laikui. ... O po to padariau klaidą, dėl kurios ilgai graužiau nagus frusty.gif Nusprendžiau pasilaikyti porą savaičių Kopenhagos dietos. doh.gif Durų dura, ne kitaip stupid.gif Atsilaikiau tik vieną, ir mečiau nes pradėjo skaudėti inkstus, silpna darėsi ir pan. Rezultate, per tą savaitę numesti 3 kg blink.gif grįžo, o vėliau, kai ėmiau skaičiuoti kalorijas svoris taip lėtai krutėjo, kad norėjosi vilku kaukt. Bet lėtai lėtai išsijudinau ir numečiau nemažai kg. Vėliau pasikeitė gyvenimo sąlygos ir šiai dienai grįžau į pradinį tašką blush2.gif Bandau iš naujo, tik žinau vieną dalyką, jokių dietų, skaičiuoju kalorijas. Kadangi ši savaitė pirma, tai vartosiu po 1200, o kitą savaitę truputį padidinsiu ir žiūrėsiu kaip eisis. Mano tie nutrūkimai įvyksta vakarais ir savaitgaliais doh.gif . Vakar nusifotkinau su bikiniu iš priekio, šono ir nugaros lotuliukas.gif tai pati geriausia motyvacija, tik užsimanau valgyti, pasižiūriu į tas nuotraukas ir alkį kaip ranka nuima lotuliukas.gif
Rasunia
QUOTE(Pampuškiukas @ 2006 05 10, 15:18)
  Vakar nusifotkinau su bikiniu iš priekio, šono ir nugaros  lotuliukas.gif  tai pati geriausia motyvacija, tik užsimanau valgyti, pasižiūriu į tas nuotraukas ir alkį kaip ranka nuima  lotuliukas.gif
*

Čia tai geras, reikės ir man taip padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet manau tada išvis valgyti nustosiu blink.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.