Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IUI Namai 2012
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Maidenana
IUI namučiai

user posted image

INTRAUTERININĖ INSEMINACIJA (IUI)
– tai specialiai paruoštos vyro spermos sušvirkštimas tiesiai į gimdą.
IUI gali būti atliekamas natūraliame moters cikle ovuliacijos metu arba stimuliuojant ovuliaciją. Gali būti atliekamos viena arba dvi IUI vieno mėnesinių ciklo metu.
Indikacijos šio metodo taikymui:
1) moters gimdos kaklelio patologija – susiaurėjimas,
2) imuninis nevaisingumas – partnerių imuninis nesuderinamumas tarpusavyje, kai į makštį patekę spermatozoidai ir toliau nukeliavę į gimdos kaklelio gleives, netenka judrumo;
3) kai vyro sperma yra subfertili (vaisingumas yra sumažėjęs, tačiau gali apvaisinti moterį): koncentracija mažesnė nei 20 milijonų mililitre ir progresyvus judrumas – judantis pirmyn - mažesnis nei 50% pagal PSO rekomendacijas).
IUI taikymo sąlygos:
• pratekami moters kiaušintakiai,
• natūrali arba stimuliuota ovuliacija,
• kai bendras judrių spermatozoidų kiekis ejakuliate (Total Motal Sperm Count) yra ne mažiau 5 mln.
IUI efektyvumas – 10-15% nėštumų.
Primename, kad sveikos poros tikimybė pastoti natūraliame cikle yra tik 20%.

Filmas apie IUI

IUI atlieka klinikose:
Vilniuje:
VAISINGUMO KLINIKA
Baltijos Amerikos klinika
Nortway
Bogdanskienes klinika
Eugenijos klinika
Rogalskio klinika
Kaune:
Vaisingumo klinika
Motina ir Vaikas klinika
Klaipėdoje:
Vaisingumo klinika
Jolsana
IUI kainą sudaro: IUI procedūros kaina + vizitų pas gydytojus kaina + stimuliuojančių vaistų kaina + 'sprogdukų' vaistų kaina.
Priklausomai nuo klinikos kaina gali varijuoti nuo ~700lt iki 2000lt ir daugiau (priklausomai nuo moters sveikatos - kiek vaistų reikia stimuliuoti ovuliaciją)

user posted image

Kaip atliekama IUI:

* 1-3 ciklo dieną (CD) moteris nueina pas ginekologę. Ginekologė su echoskopu pasiižiūri ar nėra cistų. Tada sutariama ar bus bandoma daryti IUI natūraliame cikle (jei pas moterį nėra jokių problemų ir ji yra pakankamai jauna kad ilgiau laukti norint atlikti daugiau bandymų), ar stimuliuotame (čia eina vaistų dozės, bet tikimybė pastojimui didesnė gaunasi - užauga daugiau folikulų).
* Jei reikia sudaromas stimuliacijų planas, išrašomi receptai, paskiriamas sekančio vizito laikas.
* Antras vizitas būna apie 10 CD, tada tikrinama kaip folikulai auga, atsižvelgiant į tai gali būti paskirtas papildomos apžiūros laikas.
* Kai folikulai pakankamai užaugę paskiriami 'sprogdukai', kurie priverčia folikulus ovuliuoti tam tikru laiku. Folikulai po sprogdukų suleidimo ovuliuoja maždaug po 36 val.
* Paskiriama IUI data ir laikai: kada atvykti vyrui arba atvežti spermą ir kada atvykti moteriai.
* IUI dieną vyras atvyksta į kliniką maždaug valanda anksčiau už moterį - čia jis 'priduoda' spermą (jos 'gaminimui' dažniausiai skiriama tam tikra patalpa, visos didesnės klinikos tam sudaro sąlygas), arba atveža ją iš namų (steriliame indelyje, laikant šiltai prie kūno ir ne ilgiau nei per pusvalandį).
* IUI dieną moteris atvyksta maždaug valanda po to kai vyras priduoda spermą, per tą laiką sperma būna 'paruošta' - išrinkti tik patys judriausi spermatozoidai ir kuo didžiausia jų koncentracija.
* Moteris guldoma ant 'lėktuvo' ir specialios įrangos pagalba paruošta sperma sušvirkščiama jai į gimdą.
* Jei gimda yra normalioje padėtyje ('neužsilenkusi'), tai IUI procedūra visai neskausminga, jausmas kaip per apžiūrą su vidiniu echoskopu.
* Po spermos sušvirkštimo leidžiama pagulėti (15 min ar ilgiau, priklausomai nuo klinikos).
* Po IUI gali truputį 'pateplioti' - IUI metu su kateteriu gan dažnai užkliudomas kaklelis, iš įdrėskimo truputį pakraujuoja. Tai IUI rezultatui įtakos neturi.
* Po IUI gali būti paskirti vaistai gleivinei auginti (pvz., Duphaston). Juos reikia gerti iki kol ateis mėnesinės, o jei jos neateina - tęsti kol gydytojas nelieps nutraukti. Savavališkas nutraukimas gali iššaukti persileidimą!
IUI atliekančių mergaičių sąrašas

Sėkmingos IUI istorijos

IUI skyrelio statistika

Žodynas smile.gif
CD - ciklo diena;
O - ovuliacija, ovuliacijos diena;
DPO - diena po ovuliacijos;
DPI - diena po IUI;
TB (MB) - vyras/širdies draugas/partneris "Tavo brangusis"/ "Mano brangusis";
GN - gimdos nuotrauka;
NT - nėštumo testas;
SM - SuperMamų forumas.

user posted image
*

[/quote]

zuzla
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 06, 16:02)
aaaa, tarp kitko

O del gleivines, man S sake, kad clostas ja sueda, tai man skire lygiagreciai estrofema, o kitas stimuliacijas prie closto dar gonali, nes jis kokybiskas siuo gleivines klausimu..

yra.
*

gi iškart pasakiau, kad planas ne IUI smile.gif

todėl ir skyrė maaaažą dozę, kad pažiūrėti kas ir kaip.

ačiū mirksiukas.gif
diana_j
Maidenana, Aciukas uz nauju namelius aciuks.gif wub.gif 4u.gif

Nauji metai, nauji namuciai naujos viltys, tegu jie buna mum visom sekmingi wub.gif thumbup.gif
Maidenana
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 17:11)

ačiū mirksiukas.gif
*

bet tu esi dvyniu giminej turejusi, ane? kad du foliai pas tave. naturaliai. man naturaliai visada tik grieztai vienas ir viskas.

Nors planas ir ne IUI, bet vistiek superinis. Pridejus 140 turimu milijonu, manau, is pirmo karto pavyks. Man, aisku, atrodo keista "paziuresim kaip tave clostas veikia", ko cia neiskaus - veikia, clostas visas veikia, tik vienos be gleivines lieka, o kitos su mazaja gleivine.

As geriau tik pirma stimuliacija po 0,5 tabletes 2 kartus dienoj, tai ten visokiu prisiaugino, man perdidele doze buvo. O 0,5 per para yra pats tas. Tik man dar gonalio dave, jo maziausia doze nelabai pasiteisino, o vidutine buvo kaip tik. Grazus foliai buvo.
Rudde
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 16:19)
šian 18CD, o pas mane dešinėje kiaušidėje 11,5 mm folis, o kairėje išvis "taškinis". nekokybiški foliai, nekokybiška ovuliacija ir t.t. tai vat ir stimuliuosim kiaušides smile.gif 3-7CD po 0,5 clost'o ir 12-14CD į echo pažiūrėt kas kaip ir kiek. taip pat pakartoti prl, jei viršys, skambint, skirs vaistų, jei ne, tai jau tik per echo pasimatysim. nu ir pas mamologą nueit, kad tiksliai žinoti, kad stimuliuojames esant sveikoms krūtims.
*

Gal nori 2,5 tabletes Clost'o dovanu? Liko toks durnas kiekis, tai ismesti kitaip reiks. Apvirusuociau lotuliukas.gif
zuzla
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 06, 16:25)
bet tu esi dvyniu giminej turejusi, ane? kad du foliai pas tave. naturaliai.

"paziuresim kaip tave clostas veikia"
*

nea, bet ar galima už folį skaičiuoti 6 mm dydžio tašką..

čia mano išvedžiojimas laugh.gif ta prasme, juk gali visiškai užtekti šios dozės, o gali būti, kad visiškai nieko nepasikeis - tą ir turiu omeny.

Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 16:26)
Gal nori 2,5 tabletes Clost'o dovanu? Liko toks durnas kiekis, tai ismesti kitaip reiks. Apvirusuociau  lotuliukas.gif
*

man kaip tik tiek ir reikia bigsmile.gif bet tektų siųsti paštu, aš Vilniuj
Rudde
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 17:35)
nea, bet ar galima už folį skaičiuoti 6 mm dydžio tašką..

čia mano išvedžiojimas laugh.gif ta prasme, juk gali visiškai užtekti šios dozės, o gali būti, kad visiškai nieko nepasikeis - tą ir turiu omeny.
Papildyta:
man kaip tik tiek ir reikia bigsmile.gif bet tektų siųsti paštu, aš Vilniuj
*

As irgi Vilniuj smile.gif
O dar jeigu paimtum is manes nesugerta folio rugsti (nebereikia man, o nepabaigiau kiek turejau) ir nesunaudotus OT (gal kokie 7 yra), tai isvis super mane isvaduotum nuo nebereikalingu likuciu lotuliukas.gif
zuzla
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 16:39)
As irgi Vilniuj smile.gif
O dar jeigu paimtum is manes nesugerta folio rugsti (nebereikia man, o nepabaigiau kiek turejau) ir nesunaudotus OT (gal kokie 7 yra), tai isvis super mane isvaduotum nuo nebereikalingu likuciu  lotuliukas.gif
*

nu super bigsmile.gif parašyk AŽ, kaip galėtume susitikti smile.gif
pusniuke
QUOTE(diana_j @ 2012 01 06, 12:21)

kas man kompanija si men palaikys?  g.gif
*

Laikysimės abi šį mėnesį 4u.gif man kontrolinė NT darymo diena yra sausio 19d. Kada tau?

Bet mane jau pradėjo nerimas imti: spėju, kad šiandien folikulas dar nesprogęs, nes ryte BT dar nebuvo pakilusi, o šiandien visą dieną jokių pojūčių pilve nebuvo, išskyrų taip pat nematau. Sprogdukai suleisti trečiadienį ryte, o IUI daryta vakar apie 15val. Man jau paranoja, kad spermiukai gali būti negyvybingi, kai folikulas sprogs doh.gif

Beje, kažkur esu skaičius, kad po IUI NT galima daryti anksčiau, ir kad jau gali parodyti rezultatus. Kažin, tikrai? g.gif Kada galima anksčiausiai daryti NT?
Maidenana
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 17:35)
*

nu kad nieko nepasikeis, tai mazai tiketina. nes foliu auginimas yra closto paskirtis. Todel norom-nenorom - privalo veikti ir kazkas turi keistis. O kaip pirmai stimuliacijai, na, man atrodo normaliai prisiauginsi, protinga kieki protingo dydzio.
As irgi turiu 2,5 closto, tai galeciau ir as atsiusti, bet tau nebereikes, uzteks tau Ruddes. Tau greitai bus - tam-param-pam-pam ir viskas, kleckas bus pilve. irnesakyk.gif

ate, merginos, einu sveikti toliau. gal vakare prisijungsiu dar.
kioske
tai niekas nepakomentuos? kokios kobybes turetu buti vyriskas turtas, kiek normaliu procentu normaliu formu, tamk kad butu tikslinga atlikti IUI?
diana_j
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:06)
Laikysimės abi šį mėnesį 4u.gif man kontrolinė NT darymo diena yra sausio 19d. Kada tau?

Bet mane jau pradėjo nerimas imti: spėju, kad šiandien folikulas dar nesprogęs, nes ryte BT dar nebuvo pakilusi, o šiandien visą dieną jokių pojūčių pilve nebuvo, išskyrų taip pat nematau. Sprogdukai suleisti trečiadienį ryte, o IUI daryta vakar apie 15val. Man jau paranoja, kad spermiukai gali būti negyvybingi, kai folikulas sprogs doh.gif

Beje, kažkur esu skaičius, kad po IUI NT galima daryti anksčiau, ir kad jau gali parodyti rezultatus. Kažin, tikrai? g.gif Kada galima anksčiausiai daryti NT?
*

jei neateis tai 22 d sake gadinti mirksiukas.gif , tai ziuresiu gal anksciau sugadinsiu, kaip cia mano kantrybe atlaikys bus matyt lotuliukas.gif , man trecia 18val suleistas sprogtukai, per IUI kuri buvo apie 10 val sen ryto, jie buvo ant ribos sprogimo, bet dbr jau jauciu skausmelius tai vienoj tai kitoj pusej, jauciu vyksta ten kazkas thumbup.gif , dar ryt atliksim ND nepakenks blush2.gif , na ir nuo rytojaus jau dupha gert reik.
pas tave manau viskas gerai, gal nakti sprogo tai nei nepajutai mirksiukas.gif , as jau nebesimatuoju temperaturu jokiu, anksciau tai darydavau, dbr jau nebe, nes nenoriu sau galvo prikimsti visokiais tai dalykais nuo pacio ryto doh.gif tai labai ramiai jauciuosi, bet kad sprogimai vyksta jauciu wub.gif , viskas ir pas tavebus gerai pamatysi wub.gif , abi kartu galesim NT gadinti thumbup.gif tai drasiau bus thumbup.gif wub.gif o kelintas tau IUI? g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 06, 18:06)

ate, merginos, einu sveikti toliau. gal vakare prisijungsiu dar.
*

Grazaus vakaro tau , sveiki greiciau wub.gif 4u.gif
pusniuke
QUOTE(diana_j @ 2012 01 06, 18:16)
viskas ir pas tavebus gerai pamatysi  wub.gif , abi kartu galesim NT gadinti  thumbup.gif  tai drasiau bus  thumbup.gif  wub.gif  o kelintas tau IUI? g.gif

*

Mes pirmą kartą darėm IUI. Bet kažin, ar dar kartą darysiu, nes vyro turto rezultatai labai geri buvo, IUI metu A+B buvo 95%. Dabar tik melstis belieka smile.gif

Aš labai nekantri smile.gif planuoju jau kokią 10DPI daryti NT smile.gif
Grim
Sveikos,

Pasisveikinu ir einu dirbt smile.gif
Viską perskaitau, viską matau - aš jus seku lens.gif biggrin.gif

Kioske, aš nežinau, kiek tiksliai ten tų procentų turi būt, tai nieko ir negaliu pasakyt...

Maidenana, dar gerklė nepraėjo?

Diana ir Pusniuke, po dviejų savaičių laukiam čia teigiamų testų fotkių, nieko nežinau biggrin.gif

Beje, prisiminiau - aš turiu savo teigiamą testą... Jetau, koks gražus biggrin.gif biggrin.gif Antra juostelė net iš tolo šviečia. Ech...
Jei reikės kuriai, sakykit, paskolinsiu lotuliukas.gif
pusniuke
QUOTE(kioske @ 2012 01 06, 18:14)
tai niekas nepakomentuos? kokios kobybes turetu buti vyriskas turtas, kiek normaliu procentu normaliu formu, tamk kad butu tikslinga atlikti IUI?
*

Aš nežinau, kokia turi būti riba, koks skaičius A+B, bet vakar man biologė aiškino taip: normalus judrumas, kai A+B siekia 40%, agliutinacija iki 5%. O kokie turi žemiausi rezultatai, negaliu atsakyti.

Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 01 06, 18:30)

Beje, prisiminiau - aš turiu savo teigiamą testą... Jetau, koks gražus biggrin.gif biggrin.gif Antra juostelė net iš tolo šviečia. Ech...
Jei reikės kuriai, sakykit, paskolinsiu  lotuliukas.gif
*

Neįsivaizduoju, kaip atrodo tos išsvajotosios II wub.gif biggrin.gif todėl aš mielai priglausčiau tavo teigiamą testą biggrin.gif
diana_j
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:21)
Mes pirmą kartą darėm IUI. Bet kažin, ar dar kartą darysiu, nes vyro turto rezultatai labai geri buvo, IUI metu A+B buvo 95%. Dabar tik melstis belieka smile.gif

*

oho tavo procentai labai geri, pas mus lyg 40 tik buvo doh.gif , o kiek mln buvo?

juk naudojai sprogtukus, gali testa sugadint pamatysi teigiama testa thumbup.gif , sprogtukai islieka 10 dienu , tai 10 dienu jis teigiamas gali but lotuliukas.gif , 11 dpi drasiai gadint gali jau mirksiukas.gif

Sveikos,

Pasisveikinu ir einu dirbt smile.gif
Viską perskaitau, viską matau - aš jus seku  lens.gif biggrin.gif

Kioske, aš nežinau, kiek tiksliai ten tų procentų turi būt, tai nieko ir negaliu pasakyt...

Diana ir Pusniuke, po dviejų savaičių laukiam čia teigiamų testų fotkių, nieko nežinau biggrin.gif

Jei reikės kuriai, sakykit, paskolinsiu  lotuliukas.gif
*

Aciukas wub.gif , jo as ir turiu toki testuka, po sprogtuku sugadinta thumbup.gif , jei ir dabar pagadinsiu jauciu ir teigiamas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kioske, temos pradzioja viskas labai gerai aprasyta mirksiukas.gif
pusniuke
QUOTE(diana_j @ 2012 01 06, 18:42)
oho tavo procentai labai geri, pas mus lyg 40 tik buvo  doh.gif , o kiek mln buvo?

juk naudojai sprogtukus, gali testa sugadint pamatysi teigiama testa  thumbup.gif , sprogtukai islieka 10 dienu , tai 10 dienu jis teigiamas gali but  lotuliukas.gif , 11 dpi drasiai gadint gali jau  mirksiukas.gif

*

Pas mus iki išplovimo A+B buvo 51%, o po - 95%. Kiekis 3mljn. Biologė buvo labai nustebus, kad tokie aukšti rezultatai, o mes darom IUI. Sakė, tikrai turi nestuke.gif smile.gif Ir kas keisčiausia, dar pasakė, kad norint, jog sperma būtų kokybiška, negali būti ilgų susilaikymų. Kuo dažniau bus ND, tuo bus geriau. Ir tikrai. Pirmą kartą, kai darėm spermos tyrimą, susilaikymas buvo 3-4 dienos, kaip ir rekomendavo. Rezultatai buvo blogi, ir agliutinacija didelė, ir judrumas mažas. O šį kartą, prieš IUI iš vakaro mes atlikom ND, ir rezultatai stulbinantys biggrin.gif

11 DPI tikrai nesulauksiu, neiškentėsiu biggrin.gif pas mane sprogdukų likučiai išlieka apie 10 dienų. Kažkada parodė vos vos vaiduokliuką 9 DPO, tai šokinėjau iš laimės smile.gif
Rudde
Labai daug virusiuku abiem nekantruolem 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Meidenana, o jus ka dabar planuojat? ar nieko?
Beje, kaip tavo katinai?
Mano groziai vakar po beveik triju savaiciu pastangu vis delto sugebejo nuversti eglute. Nors ir neisivaizduoju, kaip - nes manau, man tai butu labai sunku ja nuversti g.gif

zuzla atveze man JUODO sokolado, lyg zinotu, del ko einu is proto. Liko maziau nei puse, su vyru nesidalinau blush2.gif Kazin kaip pirmadieni ant svarstykliu reiks lipti g.gif
diana_j
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:51)
Pas mus iki išplovimo  A+B buvo 51%, o po - 95%. Kiekis 3mljn. Biologė buvo labai nustebus, kad tokie aukšti rezultatai, o mes darom IUI. Sakė, tikrai turi  nestuke.gif  smile.gif Ir kas keisčiausia, dar pasakė, kad norint, jog sperma būtų kokybiška, negali būti ilgų susilaikymų. Kuo dažniau bus ND, tuo bus geriau. Ir tikrai. Pirmą kartą, kai darėm spermos tyrimą, susilaikymas buvo 3-4 dienos, kaip ir rekomendavo. Rezultatai buvo blogi, ir agliutinacija didelė, ir judrumas mažas. O šį kartą, prieš IUI iš vakaro mes atlikom ND, ir rezultatai stulbinantys biggrin.gif

*

nazinok mano embriologe ir labai patenkinta rezultatais buvo , taip ir pasake "pamatysi pavyks tikrai " blush2.gif
Tai tikekimes musu embriologes bus pranases thumbup.gif

QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 19:57)
Labai daug virusiuku abiem nekantruolem  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

zuzla atveze man JUODO sokolado, lyg zinotu, del ko einu is proto. Liko maziau nei puse, su vyru nesidalinau  blush2.gif  Kazin kaip pirmadieni ant svarstykliu reiks lipti  g.gif
*

Jetau kiek daug irusiuku, jamu jamu jamu wub.gif

o zuzla. tikra saunuole mirksiukas.gif

o kaip tu pati jautiesi? pala jau tu pirmadieni eini i apziura ane? ax.gif
zuzla
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 18:57)
zuzla atveze man JUODO sokolado, lyg zinotu, del ko einu is proto. Liko maziau nei puse, su vyru nesidalinau  blush2.gif  Kazin kaip pirmadieni ant svarstykliu reiks lipti  g.gif
*

hihihi.gif šis šokoladas mano megstamiausias, todėl klausimų nebuvo kaip atsidėkot smile.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 01 06, 19:56)
Tai tikekimes musu embriologes bus pranases  thumbup.gif
*

user posted image

buvau apsipirkti, visai nusikaliau.. išgeriu dopingo ir ainu tešlą kočiot.. ir kas sugalvojo vyrų gimtadienius..?
Rudde
QUOTE(diana_j @ 2012 01 06, 20:56)
o kaip tu pati jautiesi? pala jau tu pirmadieni eini i apziura ane? ax.gif
*

Dabar jauciuosi kaip igavus antra kvepavima biggrin.gif O tam reikejo tiek ne daug - nusipirkti nestukiu dirza, kuris sumazintu ziaurius nugaros skausmus. Tai gyvenimas is naujo spalvotas pasidare. Pavargstu vis tiek greiciau, bet siaip tfu tfu tfu viskas neblogai smile.gif

Gerai butu, kad pirmadieni apziura. Lauksiu dar iki sausio 18 d., darys tada issamu skana doh.gif O taip norisi suzinoti, kad ten viskas leliui gerai. Ir aisku lyti blush2.gif Bet teks dar pakenteti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 21:07)

buvau apsipirkti, visai nusikaliau.. išgeriu dopingo ir ainu tešlą kočiot.. ir kas sugalvojo vyrų gimtadienius..?
*

As tai slyksti siuo klausimu, vyras pats tesla kociotu lotuliukas.gif
zuzla
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 20:13)
As tai slyksti siuo klausimu, vyras pats tesla kociotu  lotuliukas.gif
*

kaip jis kočios, kai išvažiavo į firmos balių doh.gif
vsio, reik kelt užpakalį..
Rudde
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 21:16)
kaip jis kočios, kai išvažiavo į firmos balių doh.gif
vsio, reik kelt užpakalį..
*

Tai reikejo ta sokolada paciai suvalgyti, butum uzsiturbinus gal energijos biggrin.gif
Papildyta:
Olialia, kaip tu laikaisi?

Bet as turbut niekada is IUI namu neiseisiu, vis cia kazkaip traukia, o pas nestukes taip ir neprisijungiau blush2.gif
zuzla
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 20:18)
Tai reikejo ta sokolada paciai suvalgyti, butum uzsiturbinus gal energijos  biggrin.gif
*

aš turiu savo dopingą irnesakyk.gif kadangi nestuke.gif jis netinka, gerai paskirsčau biggrin.gif
Rudde
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 21:19)
aš turiu savo dopingą irnesakyk.gif kadangi  nestuke.gif jis netinka, gerai paskirsčau biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
Tik MV burba, kad vakarienes nebenoriu lotuliukas.gif

Cia visiskai ne i tema, bet prisizvengiau tiek, kad net asaros riedejo: http://www.damncoolpictures.com/2012/01/25...ts-of-2011.html
Irėnė
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 06, 16:49)
nu, pagal teorija laimingiausias yra 4 IUI.

nu uzsizvengiu tuoj biggrin.gif ziauriai laiminga man buvo 4IUI cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 17:11)

zuzla uz plana 4u.gif
viskas normaliai su tuo clostu. beveik visi gydytojai nuo jo pradeda. po pirmos stimuliacijos ir matys keist ji kuo nors ar ne mirksiukas.gif

oi mieloji, jeigu butu ta stebuklinga auksine taisykle, tai visos mes cia greitai apnestetu mirksiukas.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:51)
Pas mus iki išplovimo  A+B buvo 51%, o po - 95%. Kiekis 3mljn. Biologė buvo labai nustebus, kad tokie aukšti rezultatai, o mes darom IUI. Sakė, tikrai turi  nestuke.gif  smile.gif

a+b geras rezultatas, bet kiekis mazokas. pas mus buvo a+b 90, o kiekis 55 mln. ir gavosi visiskas snipstas.
zuzla
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 06, 20:50)
zuzla uz plana 4u.gif
viskas normaliai su tuo clostu. beveik visi gydytojai nuo jo pradeda. po pirmos stimuliacijos ir matys keist ji kuo nors ar ne mirksiukas.gif
*

4u.gif
na taip, bet vistiek tų hormonų prisibijau, kažin kaip paveiks svorį, nuotaiką ir kt..
pusniuke
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 06, 21:50)

oi mieloji, jeigu butu ta stebuklinga auksine taisykle, tai visos mes cia greitai apnestetu mirksiukas.gif
a+b geras rezultatas, bet kiekis mazokas. pas mus buvo a+b 90, o kiekis 55 mln. ir gavosi visiskas snipstas.
*

Yra du skirtingi dalykai: kiekis, ml (norma 2-6 ml) ir spermijų kiekis viename mililitre (>20 x 10). Aš turėjau omeny, kad pas mus 3ml buvo iš viso. O viename mililitre, panašiai kaip ir pas jus.

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 22:44)
4u.gif
na taip, bet vistiek tų hormonų prisibijau, kažin kaip paveiks svorį, nuotaiką ir kt..
*

Aš per keturis stimuliuotus ciklus (du su clostu ir du su letrozole) priaugau 3 kg. O man visada būdavo problema priaugti svorio, numest - vieni juokai. Dabar stabiliai laikosi vienodai ir daug. Tiek niekada nesu svėrusi smile.gif
Rudde
4u.gif
*

Nori, paguosiu? Man hormonai per metus pridejo virs 10 kg, niekada nemaniau, kad taip bus. Del nuotaiku, tai budavo absoliuciai visko - eidavau is proto pati ir vesdavau kitus. Neminint to, kad nuo kai kuriu vaistu budavo labai bloga.
BET. Siandien nesigailiu nieko. Jei viso to reikejo tam, kad pagaliau po sirdimi galeciau nesioti musu vaika, tai pabusiu as ir storesne, ir be nuotaiku. Gal tu ir nepajusi tiek salutiniu pozymiu, ne visoms jie pasireiskia, bet netgi jei taip ir bus, patikek manim, kai glostysi beauganti pilvuka, nei akimirkai nesuabejosi, kad tikrai buvo verta. Juk ne be priezasties visa tai darom, tiesa? smile.gif
zuzla
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 22:24)
Aš per keturis stimuliuotus ciklus (du su clostu ir du su letrozole) priaugau 3 kg. O man visada būdavo problema priaugti svorio, numest - vieni juokai. Dabar stabiliai laikosi vienodai ir daug. Tiek niekada nesu svėrusi smile.gif
*

tai vat.. aš dabartinio svorio ~2 metus siekiau.

QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 22:24)
Nori, paguosiu?

Juk ne be priezasties visa tai darom, tiesa? smile.gif
*

tikrai paguodei laugh.gif

tikra tiesa. tiesiog nežinomybė, pasikeitimai visada jaudina smile.gif aš dar tik pradedu savo kelią.
Rudde
QUOTE(zuzla @ 2012 01 06, 23:35)
tai vat.. aš dabartinio svorio ~2 metus siekiau.
tikrai paguodei laugh.gif

tikra tiesa. tiesiog nežinomybė, pasikeitimai visada jaudina smile.gif aš dar tik pradedu savo kelią.
*

Nu tai super, vadinasi zinai, kad toki svori imanoma pasiekti, tai kol paauginsi vaikuti, vel ji turesi smile.gif

Kad nezinomybe jaudina, tai nesigincysiu. O bet taciau, kartais nera pasirinkimo.
Maidenana
*

nera ziauriai svarbus tavo isvardinti rodikliai. minimali norma - 40% judrumas bei 5 mln viename mililitre. Zemiau siu normu niekas IUI nedaro. tiesa, del judrumo % abejoju, gal gali buti ir maziau, bet be 5 mln IUI atlikti nera prasmes.

QUOTE(pusniuke @ 2012 01 06, 18:21)

*

nu OK, jeigu nedarysi IUI kas bus? Sedesi rankytes sudejusi ir lauksi manos is dangaus? juk vistiek kazka darysi.

*

Aciu, gerkle jau tik paryciais skauda, tempa laikosi 37,1 kazkur, kaip niekas ir neskauda, tik ziaurus nuovargis. nueiti i dusa prilygsta zygdarbiui. o su galvos plovimu tai visai...

QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 19:57)
Labai daug virusiuku abiem nekantruolem  2.gif  :
Meidenana, o jus ka dabar planuojat? ar nieko?
Beje, kaip tavo katinai?
*

nu duok ir man ta virusiuka.
nu ka mes - nieko. nieko nedarom. man reikia i mokslus vaziuoti vasario pabaigoje. grisiu tik balandi, o ten vel nevaisingas periodas iki rugsejo. tai ka man cia draskytis.
Katinai tragiskai. duoda i kaili vienas kitam, draskosi iki krauju... nebezinau ar kada nors bus siuose namuose tylios naktys be katinisko zviegimo.. doh.gif
O zuzlai medalis biggrin.gif

QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 21:19)
Bet as turbut niekada is IUI namu neiseisiu, vis cia kazkaip traukia, o pas nestukes taip ir neprisijungiau  blush2.gif
*

mums cia su tavimi irgi gerai. Pas nestukes Sangria panikuoja kasdien, jau merginos jai tiek dirzu dave, kad vajej.. biggrin.gif As vis nueinu paskaityti kaip musiskems sekasi, Sangriai, meskos, orchidejai, dar laukiu kol Revo pagimdys savo kavalierius (lyg tais pagimde jau.. Warwara atseke), tai as taip sakant, v kurse, kuomi musu naujai iskeptos nestukes gyvena biggrin.gif Galiu apsviesti biggrin.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 06, 21:50)
nu uzsizvengiu tuoj biggrin.gif ziauriai laiminga man buvo 4IUI cool.gif
Papildyta:
*

na, 100%, kad ketvirtas IUI sekmingas niekas neduoda.
Bet su tokiais rezultatais, tai arba neteisingai proceduros data apskaiciavo, arba kazkas negerai, kazkas trukdo.. 4u.gif neverk, vistiek turesi leliu. ne si cikla, tai sekanti.
4u.gif
*

pppffffffffffffff........ zodziu. su svoriu bus taip: kol gersi closta - storesi, kai nustosi - dings svoris; su nuotaika bus taip: del duphastono ir closto - pirmas dvi-tris dienas eisi sienom laipiodama, viskas erzins, zliumbsi pamaciusi liudnas kaciuku akis, zodziu, jautrumas bus nenupasakojamas. As vyrra iskarto ispejau, kad jeigu as reksiu, kabinesiuos, zliumbsiu, tai lai nekreipia demesio, nes tai ne as, o hormonai. O po poros dienu priprasi ir nebejusi net, kad kazka vartoji.. irnesakyk.gif
Grim
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 14:08)
su nuotaika bus taip: del duphastono ir closto - pirmas dvi-tris dienas eisi sienom laipiodama, viskas erzins, zliumbsi pamaciusi liudnas kaciuku akis, zodziu, jautrumas bus nenupasakojamas.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu ale rimtai biggrin.gif Viens prie vieno. Aš FB kai paskaičiau apie prieglaudinukus šunis ir kates, tai žliumbiau kaip turi būt smile.gif O per teliką, kai parodė šokančius vaikus, irgi raudojau lotuliukas.gif Siaubas siaubas.

O kai nevartoji tų visų piliulių (na, pertrauka), tai tas jautrumas išlieka, mažėja, ar kaip?.. Jei vis tiek bliaut norisi, o jokio Closto dabar nevartoju, tai, vadinasi, su stogeliu prastai, ania? g.gif
Irėnė

svorio priaugau kazkur 3-5 kg. o del nuotaiku kaitos g.gif tai kad ir be hormonu uzeidavo visokie psichai lotuliukas.gif nu tipo PMS ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 15:08)
* dar laukiu kol Revo pagimdys savo kavalierius

** na, 100%, kad ketvirtas IUI sekmingas niekas neduoda.

*** Bet su tokiais rezultatais, tai arba neteisingai proceduros data apskaiciavo, arba kazkas negerai, kazkas trukdo..  4u.gif neverk, vistiek turesi leliu. ne si cikla, tai sekanti.

* vat as irgi kaip pagalvoju apie REVO, agiute ir dar viena mergaite buvo. mes tada 4 po velykiniu IUI pastojom. tai gi blecha ir as dabar jau neuzilgo buciau gimdzius verysad.gif

** o galetu cool.gif

*** irnesakyk.gif
Sangria023
mums cia su tavimi irgi gerai. Pas nestukes Sangria panikuoja kasdien, jau merginos jai tiek dirzu dave, kad vajej..  biggrin.gif As vis nueinu paskaityti kaip musiskems sekasi, Sangriai, meskos, orchidejai, dar laukiu kol Revo pagimdys savo kavalierius (lyg tais pagimde jau.. Warwara atseke), tai as taip sakant, v kurse, kuomi musu naujai iskeptos nestukes gyvena biggrin.gif Galiu apsviesti biggrin.gif
*

Nu matau ir as, kad uzeini pasiskaityti i nestukiu skyreli ax.gif nu paziuresim i tave kaip pastosi ir del nieko nesijaudinsi rolleyes.gif zinok kai pastoji daug atsiranda kitokio nerimo. Deja meskai kaip ji rase nesivistantis nestumas dabar liepe laukti savaite ir gal apseis be operacijos verysad.gif As irgi daznai uzeinu pasiskaityti kaip jums sekasi.
Rudde ko nenori pas nestukes kraustytis?
diana_j
QUOTE(Rudde @ 2012 01 06, 21:13)
Dabar jauciuosi kaip igavus antra kvepavima  biggrin.gif  O tam reikejo tiek ne daug - nusipirkti nestukiu dirza, kuris sumazintu ziaurius nugaros skausmus. Tai gyvenimas is naujo spalvotas pasidare. Pavargstu vis tiek greiciau, bet siaip tfu tfu tfu viskas neblogai smile.gif

Gerai butu, kad pirmadieni apziura. Lauksiu dar iki sausio 18 d., darys tada issamu skana doh.gif O taip norisi suzinoti, kad ten viskas leliui gerai. Ir aisku lyti  blush2.gif  Bet teks dar pakenteti  unsure.gif

*

tavo maziukui viskas gerai as tuo tvirtai tikiu thumbup.gif , labai smagu kad musu nepalieki, ir taip daznai uzsuki pas mus wub.gif

mudu sen su MB darem lazanija pietum, tai abu apsiede sedim kaip meskos lotuliukas.gif lotuliukas.gif vajej vakej blush2.gif
bet vakar keistas dalykas buvo, na dar taip niekad nebuvo, 5IUI buvo aie 10val ryto, o link vakaro apie kokis 18 val prasidejos toks rudokas mazuciukas tepliojimas, nesuprantau kas cia buvo ? schmoll.gif doh.gif ar kaip budavo taip po IUI? nes man tai pirma kart sitaip doh.gif , sen jau viskas gerai nieko ner kaip ir rolleyes.gif bigsmile.gif
pusniuke
nu OK, jeigu nedarysi IUI kas bus? Sedesi rankytes sudejusi ir lauksi manos is dangaus? juk vistiek kazka darysi.

Kitų IUI daryti nebus galimybių, nes finansai jau nebeleis. Reikės vėl taupyti, kad būtų galima vėl bandyti. Konsultacijos pas gydytoją, vaistai ir visa kita tikrai ne šimtus jau skaičiuoju. Manau, net sakyti nereikia, čia visos žinom, kiek kas kainuoja doh.gif
Rudde
nu duok ir man ta virusiuka.

mums cia su tavimi irgi gerai. Pas nestukes Sangria panikuoja kasdien, jau merginos jai tiek dirzu dave, kad vajej..  biggrin.gif As vis nueinu paskaityti kaip musiskems sekasi, Sangriai, meskos, orchidejai, dar laukiu kol Revo pagimdys savo kavalierius (lyg tais pagimde jau.. Warwara atseke), tai as taip sakant, v kurse, kuomi musu naujai iskeptos nestukes gyvena biggrin.gif Galiu apsviesti biggrin.gif

Imk du ir prasom saugiai priglausti 2.gif 2.gif

Zinok as irgi nestukiu skyreli suskaitau, paziuriu, kuo ten jos visos gyvena, nu bet neprisijungiu nors tu ka biggrin.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 07, 17:06)

Rudde ko nenori pas nestukes kraustytis?
*

Nezinau, rimtai nezinau doh.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 17:18)
tavo maziukui viskas gerai as tuo tvirtai tikiu  thumbup.gif , labai smagu kad musu nepalieki, ir taip daznai uzsuki pas mus  wub.gif

Tikiuosi ir as, na liko 11 dienu ir suzinosiu kaip ir kas wub.gif

O mes siandien taip smagiai pasivaiksciojom kol ryte saule sviete, visa Vingio parka apejom, o paskui sove i galva nuvaziuoti maisto i Akropoli pirkti, nes jame yra vienas labai skanus pyragas. Tai kiek ten zmoniu, nesuprantu, jie ka neturi ka veikti. Atrode, kad sventes po savaites kokios ir visi viska masiskai perka blink.gif
Maidenana
QUOTE(Grim @ 2012 01 07, 15:48)
Nu ale rimtai biggrin.gif Viens prie vieno. Aš FB kai paskaičiau apie prieglaudinukus šunis ir kates, tai žliumbiau kaip turi būt smile.gif O per teliką, kai parodė šokančius vaikus, irgi raudojau  lotuliukas.gif Siaubas siaubas.

O kai nevartoji tų visų piliulių (na, pertrauka), tai tas jautrumas išlieka, mažėja, ar kaip?.. Jei vis tiek bliaut norisi, o jokio Closto dabar nevartoju, tai, vadinasi, su stogeliu prastai, ania?
*

truputi islieka. po ciklo kazkur dingsta, jeigu stimuliacijos nekartoji.

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 07, 16:09)
* vat as irgi kaip pagalvoju apie REVO, agiute ir dar viena mergaite buvo. mes tada 4 po velykiniu IUI pastojom. tai gi blecha ir as dabar jau neuzilgo buciau gimdzius verysad.gif

** o galetu cool.gif
*

agha. Agiute irgi kazkada cia turi gimdyti.. bet pala, ar ne pavasari ji isvys savo poryte.. Revo sake, kad pilvas vos telpa pro duris biggrin.gif O tau nesivystantis buvo?

** galetu tikrai. ir piliule galetu kokia tais sugalvoti - sliop - ir iseina pastoti.. unsure.gif ir dingsta bedos visos, visokios endo, CIN`ai ir atsiranda milijardai spermoju su 100% judrumu... unsure.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 07, 17:06)
Nu matau ir as, kad uzeini pasiskaityti i nestukiu skyreli ax.gif nu paziuresim i tave kaip pastosi ir del nieko nesijaudinsi, zinok kai pastoji daug atsiranda kitokio nerimo. Deja meskai kaip ji rase nesivistantis nestumas dabar liepe laukti savaite ir gal apseis be operacijos verysad.gif As irgi daznai uzeinu pasiskaityti kaip jums sekasi.
*

nu paziuresim i mane tongue.gif kad tu pati sau bedu ieskai, kam genetiniuose tyrimuose sedi nuolat? juk tau ne IVF dare, cia joms privaloma. O tau ir taip bus viskas gerai. Del rauksles tris puslapius kipisa sukelei, kol astuoniasdesimt kartu nepakartojo, kad norma iki 3 mirksiukas.gif tu nustok panikuoti ir elkis kaip besilaukianti moteris, kaip busima mama, o ne kaip paranojike biggrin.gif tikrai spalvas tirstini, nera viskas taip baisu. Tu patikek, tas kleckukas tavyje yra daug stipresnis, nei tu manai. Tiesa, nusipirk knyga "nesciosios knyga kiekvienai dienai". Ten labiau negu aiskiai surasyta viskas. O tu pas mus ne tik uzeik paskaityti, bet ir aprasyk kaip jautiesi, kokie pozymiai, ka valgai ir t.t. juk mums idomu. ar kamuoja pykinimas?

O del meskos tikrai nezinojau. pas nestukes arba nesake, arba posto nepastebejau. O kiek jai laiko buvo? Jau nebemazas nestumas buvo? kaip gaila. jeigu as jos nepamatysiu, perduok nuo musu palaikyma ir apkabinima. Labai skaudu netekti tiek laukto tiek ismelsto kudikelio.. Jauciu, jai visos rankos nusviro.. Vargsiuke.. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 17:18)
bet vakar keistas dalykas buvo, na dar taip niekad nebuvo, 5IUI buvo aie 10val ryto, o link vakaro apie kokis 18 val prasidejos toks rudokas mazuciukas tepliojimas, nesuprantau kas cia buvo ?  schmoll.gif  doh.gif  ar kaip budavo taip po IUI? nes man tai pirma kart sitaip  doh.gif , sen jau viskas gerai nieko ner kaip ir  rolleyes.gif bigsmile.gif
*

nu matyt kai procedura dare, tai su kateteriu uzgavo kokia sienele, ar kraujagysle kokia pliso. Nepergyvenk, viskas gerai cia. Tiesiog "mechaninis" pazeidimas mano manymu.

QUOTE(pusniuke @ 2012 01 07, 17:56)
Kitų IUI daryti nebus galimybių, nes finansai jau nebeleis. Reikės vėl taupyti, kad būtų galima vėl bandyti. Konsultacijos pas gydytoją, vaistai ir visa kita tikrai ne šimtus jau skaičiuoju. Manau, net sakyti nereikia, čia visos žinom, kiek kas kainuoja
*

Uzuojauta del tu finansu. Nepigus malonumas, tikrai. 1200 kazkur su viskuom per menesi sueina, tikrai kisenei skaudziai.. Jeigu reikes tau klosto kita karta, as turiu 2,5 tabletes, tai atiduosiu. Pabandysim ir is kitu merginu kokius likucius surinkti, as dar estrofemo turiu kazkiek ten. tai kaip nors bendrom jegom vaistu tau surinksim, nepergyvenk.
pusniuke
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 18:40)

Uzuojauta del tu finansu. Nepigus malonumas, tikrai. 1200 kazkur su viskuom per menesi sueina, tikrai kisenei skaudziai.. Jeigu reikes tau klosto kita karta, as turiu 2,5 tabletes, tai atiduosiu. Pabandysim ir is kitu merginu kokius likucius surinkti, as dar estrofemo turiu kazkiek ten. tai kaip nors bendrom jegom vaistu tau surinksim, nepergyvenk.
*

Dėkui už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su gydytoja jau spėjom apkalbėt kitą ciklą, jei šis nesėkmingas būtų. Tai ji sakė, kad kitą kartą skirtų gonalį. Kai pasižiūrėjau jo kainas.. doh.gif doh.gif o svarbiausia, kad neaišku, kiek dozių reikėtų. Tai kai paskaičiavau, vien gonaliui šimtai pinigų. O kur dar konsultacijos (privačiai) ir kiti vaistai.
Na, bet dar anksti galvoti apie kitus ciklus. Reikia šį pirmiausia pabaigti smile.gif

Dar tuo pačiu paklaust noriu: ar normalu, kad gydytoja man šį kartą po IUI neskyrė Duph'o?
diana_j
QUOTE(Rudde @ 2012 01 07, 18:27)
Imk du ir prasom saugiai priglausti 2.gif 2.gif

Zinok as irgi nestukiu skyreli suskaitau, paziuriu, kuo ten jos visos gyvena, nu bet neprisijungiu nors tu ka  biggrin.gif
Nezinau, rimtai nezinau  doh.gif
Tikiuosi ir as, na liko 11 dienu ir suzinosiu kaip ir kas  wub.gif

O mes siandien taip smagiai pasivaiksciojom kol ryte saule sviete, visa Vingio parka apejom, o paskui sove i galva nuvaziuoti maisto i Akropoli pirkti, nes jame yra vienas labai skanus pyragas. Tai kiek ten zmoniu, nesuprantu, jie ka neturi ka veikti. Atrode, kad sventes po savaites kokios ir visi viska masiskai perka  blink.gif
*

as pastebejau kad akroppolyje, savaitgaliais zmoniu kaip skurdelyne kokiam doh.gif , na suprantu kartais ir mes vaziuojam ten pasipirkti kai ko rimtesnio reikia, bet kaip uzknisa kai zmoniu tiek daug doh.gif

viskas gerai, gal ir lyti pmatysi kleckucio savo jau wub.gif wub.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 18:40)

nu matyt kai procedura dare, tai su kateteriu uzgavo kokia sienele, ar kraujagysle kokia pliso. Nepergyvenk, viskas gerai cia. Tiesiog "mechaninis" pazeidimas mano manymu.

*

na gal mirksiukas.gif , sen jau viskas gerai nieko neer, tik siaip mintyse galvojau, juk ND darbus pries tai atlikinejom, saku mazu kokia implatacija... aisku as cia uzsisvajojau lotuliukas.gif , smegenys veikia ziauriai tos proceduras doh.gif
kantriai lauksiu tos dieneles kada NT kadinsiu thumbup.gif
Maidenana
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 07, 18:47)
Dėkui už palaikymą 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Su gydytoja jau spėjom apkalbėt kitą ciklą, jei šis nesėkmingas būtų. Tai ji sakė, kad kitą kartą skirtų gonalį. Kai pasižiūrėjau jo kainas.. doh.gif  doh.gif o svarbiausia, kad neaišku, kiek dozių reikėtų. Tai kai paskaičiavau, vien gonaliui šimtai pinigų. O kur dar konsultacijos (privačiai) ir kiti vaistai.
Na, bet dar anksti galvoti apie kitus ciklus. Reikia šį pirmiausia pabaigti smile.gif

Dar tuo pačiu paklaust noriu: ar normalu, kad gydytoja man šį kartą po IUI neskyrė Duph'o?
*

del dupho - normalu. man irgi pirmas pora IUI neskire, nes PRG normoje. O duphas yra sintetinis progesteronas. Tau, matyt, jo nereikia.

O del gonalio, tai reikia paklausti pas skyrelio nestukes, pas ka liko, tik reikia zinoti koki tau israse, jis kazkaip 25vv buna, 75vv ir dar kazkokas. Yra ampulese, yra svirkste tokiam. Jeigu nedaug doziu, tai ampulese, tas bus po 25 vv, ji kazkaip pirma karta skiria. Vat gonalio as neturiu nei laso, bet, tikriausiai, yra kas turi. Po IVF proceduru, gal pas merginas lieka. O ant gonalio man paskutine IUI apie 400 suejo, atrodo..
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 18:50)
na gal  mirksiukas.gif , sen jau viskas gerai nieko neer, tik siaip mintyse galvojau, juk ND darbus pries tai atlikinejom, saku mazu kokia implatacija... aisku as cia uzsisvajojau  lotuliukas.gif , smegenys veikia ziauriai tos proceduras  doh.gif
kantriai lauksiu tos dieneles kada NT kadinsiu  thumbup.gif
*

nu implantacija 8-10DPI ir nei kiek anksciau. Gali buti 6 DPI, bet skaitosi ankstyva. vidutiniskai savaite reikia kiausialastei iki gimdos parkeliauti ir plius dar kazkaur para laiko prisitvirtinti.. Vat tada ir turi buti kraujo lasas. Arba jo nebuti. jis neprivalomas atributas.
diana_j
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 18:55)

nu implantacija 8-10DPI ir nei kiek anksciau. Gali buti 6 DPI, bet skaitosi ankstyva. vidutiniskai savaite reikia kiausialastei iki gimdos parkeliauti ir plius dar kazkaur para laiko prisitvirtinti.. Vat tada ir turi buti kraujo lasas. Arba jo nebuti. jis neprivalomas atributas.
*

na taip tu visiskai teisi mirksiukas.gif , as cia biski pasvaigau tik lotuliukas.gif , tik dbr pradejo vel sono badyma jausti doh.gif
pusniuke
QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 19:17)
na taip tu visiskai teisi  mirksiukas.gif , as cia biski pasvaigau tik  lotuliukas.gif , tik dbr pradejo vel sono badyma jausti  doh.gif
*

O man šiandien nuo pat ryto pilvą šiek tiek maudžia ir juosmens sritį. Tikiuosi, kad ten geri procesai vyksta smile.gif
diana_j
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 07, 19:21)
O man šiandien nuo pat ryto pilvą šiek tiek maudžia ir juosmens sritį. Tikiuosi, kad ten geri procesai vyksta smile.gif
*

jo jo man ir kazkas panasaus thumbup.gif , tikekimes tai i gera tik wub.gif

kazi dar kas prisijungs prie musu si menesiuka? rolleyes.gif
Maidenana
QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 19:17)
na taip tu visiskai teisi  mirksiukas.gif , as cia biski pasvaigau tik  lotuliukas.gif , tik dbr pradejo vel sono badyma jausti  doh.gif
*

Diana, nori as tau pasakysiu paslapti? Viskas ka tu dabar jauti su kibimu ir nestumu nieko bendro neturi. Tu net raudona sausa vyna gali beveik kibirais gerti (dar ir naudinga - geleies kieki pakelsi, jis labai butinas nestumui), nes gemaliukas nicnieko iki 10DPI is taves neima. Jam neidomus tavo valgomas maistas ir tavo geriami gerimai ir jam uztenka to, ka jis pats turi. Bet nuo momento, kai gemaliukas prisitvirtina, jis valgo is tavo organizmo. Todel tu atsipalaiduok, gyvenk sau ramiai paskutines 9 dienas su vynu ir draugais, nes uz savaites su uodegyte apie vyna ir sokius galesi pamirsti. Vat taip vat.
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 01 07, 19:21)
*

o kelinta tau DPI? jei maudzia pilva tai labai gerai. Man per abu pastojimus praeitais metais maude. ir grazus II buvo.

QUOTE(diana_j @ 2012 01 07, 19:24)
jo jo man ir kazkas panasaus  thumbup.gif , tikekimes tai i gera tik  wub.gif
*

anksti tau dar! cyc! biggrin.gif

p.s. Paskaiciau apie meskos nelaime... Labai liudna, jos kleckas 6-7 savaite pabego.. palaikom ir daliname meskai balionus. verysad.gif 4u.gif 4u.gif
diana_j
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 19:28)
Diana, nori as tau pasakysiu paslapti? Viskas ka tu dabar jauti su kibimu ir nestumu nieko bendro neturi. Tu net raudona sausa vyna gali beveik kibirais gerti (dar ir naudinga - geleies kieki pakelsi, jis labai butinas nestumui), nes gemaliukas nicnieko iki 10DPI is taves neima. Jam neidomus tavo valgomas maistas ir tavo geriami gerimai ir jam uztenka to, ka jis pats turi. Bet nuo momento, kai gemaliukas prisitvirtina, jis valgo is tavo organizmo. Todel tu atsipalaiduok, gyvenk sau ramiai paskutines 9 dienas su vynu ir draugais, nes uz savaites su uodegyte apie vyna ir sokius galesi pamirsti. Vat taip vat.
Papildyta:
o kelinta tau DPI? jei maudzia pilva tai labai gerai. Man per abu pastojimus praeitais metais maude. ir grazus II buvo.
anksti tau dar! cyc!  biggrin.gif

p.s. Paskaiciau apie meskos nelaime... Labai liudna, jos kleckas 6-7 savaite pabego.. palaikom ir daliname meskai balionus.  verysad.gif  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif
vakar IUI buvo, tai 1dpi kaip ir smile.gif , pusniuke 2dpi smile.gif

meskos
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maidenana
Pusniuke - man po pirmos IUI maude iki pat mmm. Cia tavo organizmas dar nezino kas cia per tokia kieta procedura jam atliko. Tai maudimas yra norma. po antros IUI man maude jau maziau. po trecios visai nemaude.

Diana - nugi tu jau turi zinoti si jausma, kaip ne geda? maudimas gerai kokia 10DPI. Uooooj kaip gerai bigsmile.gif biggrin.gif
pusniuke
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 19:43)
Pusniuke - man po pirmos IUI maude iki pat mmm. Cia tavo organizmas dar nezino kas cia per tokia kieta procedura jam atliko. Tai maudimas yra norma. po antros IUI man maude jau maziau. po trecios visai nemaude.

Diana - nugi tu jau turi zinoti si jausma, kaip ne geda? maudimas gerai kokia 10DPI. Uooooj kaip gerai  bigsmile.gif  biggrin.gif
*

Ačiū už info 4u.gif jei nebūtų šitos temos, mane paranoja jau seniai būtų pagavusi biggrin.gif
ką aš be jūsų daryčiau g.gif 4u.gif
diana_j
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 07, 19:43)

Diana - nugi tu jau turi zinoti si jausma, kaip ne geda? maudimas gerai kokia 10DPI. Uooooj kaip gerai  bigsmile.gif  biggrin.gif
*

zinau zinau blush2.gif tik ta puse metu pertrauka, leido uzsimirsti pojucius mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.