Galvojam berniukui varduka, man dar labai be sio patinak Rokas ir Oskaras. Kuris Jums mielesnis?
Martynas
Martynas ir Rokas..Abu labai grazus.
martynas
Iš šių trijų tik Martynas. Labai gražus vardas!
iš trijų rokas gražiausias. martynas neblogas, bet oskaras tai
Vienas iš mano sūnų - Martynas, labai dailus ir protingas vaikinas
Martynas - labai liuks vardas! Antras butu Rokas, o Oskara atmesciau, nepatinka visai.
As uz Martyna
Martynas arba Rokas
Man labiausiai Martynas
Rokas.
Mano bernuzelis irgi Martynas.Man labai grazus vardas,tik truputeli gailiuosi dabar.Gyvenam ne LT ir vos ne kasdien girdziu kaip sunkiai tariamas ir darkomas.
Ką manau apie šĮ, o ne sy vardą?Martynas man labai gražus vardas
Papildyta: QUOTE(Teresiukas @ 2012 01 09, 12:29) Mano bernuzelis irgi Martynas.Man labai grazus vardas,tik truputeli gailiuosi dabar.Gyvenam ne LT ir vos ne kasdien girdziu kaip sunkiai tariamas ir darkomas. Keista, juk pvz. anglų kalboje vardas Martin gana populiarus.
mano vyras martynas, uzsienij ji vadina martinu, draugai marce, bet kiekvienam vardui galima sugalvoti pravarde
Man asmeniškai nei vienas iš pateiktų...
Rokui pirmą vietą šiaip skirčiau
Oskaras nepatinka
QUOTE(Sella @ 2012 01 09, 13:14) Tame ir esme, kad kalba eina ne apie Martin, o apie Martyna. 9 is 10 anglakalbiu, galvoja, kad tai moteriskas vardas. QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 10, 11:01) mano vyras martynas, uzsienij ji vadina martinu, draugai marce, bet kiekvienam vardui galima sugalvoti pravarde Zodziu sitas vardas anglosaksams nelimpa ir siaip jis niekam tikes.
Martynas -gražus vardas
Tik Martynukas;) Oskaras-tai man toks žuviškas vardas, mat filme buvo žuviukas, vardu Oskaras:)
Man Martynas grazu ,dar Oskaras
Rokas
Rokas tikrai ne koks
Gražiausias Oskaras
Martynas.
(tik drįsčiau pataisyt vardas, o ne vardukas
Man asmeniškai - vienas iš gražiausių vyriškų vardų
Labai geras vardas
1.Martynas
2.Rokas 3.Oskaras
Martynas man gražiausias iš visų trijų. Rokas - šiaip sau. Oskaras - visai nieko gero.
net nežinau..visi vardai šie geri, gražūs...bet nei vienas iš pateiktų nėra toks jau ITIN ITIN :
Martynas - grazus, lietuviskas ir labai vyriskas vardas. Man patinka
|