Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atiros istorijos įkvėptos - 24 tema.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Junciukas
ATIROS ISTORIJOS ĮKVĖPTOS

Naujametinė - 24 tema

Maistas užima itin reikšmingą vietą mūsų gyvenime. Nuo jo priklauso ne tik sotumo jausmas ir pasitenkinimo lygis, tačiau ir brangiausias mūsų turtas - sveikata. MES LIEKNĖJAME SAUGIAI IR SVEIKAI - DERINDAMOS MAISTĄ!, nes valgant suderintus produktus ne tik lengviau atsikratoma antsvorio, bet ir žymiai pagerėja savijauta. Suderintas maistas greičiau virškinamas, todėl "neina į kūną". Produktus derinantys žmonės džiaugiasi geresne savijauta, teigia atsikratę nedidelių, bet itin nemalonių virškinimo sutrikimų - po valgio jiems nemaudžia skrandžio, negraužia rėmuo, nepučia pilvo, žarnyne nesikaupia dujos.

user posted image

Atskirų valgymų rekomenduojamos energinės vertės:

4 valgymai:
Pusryčiai 25% paros energinės vertės
Pietūs 35% paros energinės vertės
Pavakariai (priešpiečiai) 15% paros energinės vertės
Vakarienė 25% paros energinės vertės.

3 valgymai:
Pusryčiai 30% paros energinės vertės
Piietūs 40-45% paros energinės vertės
Vakarienė 25-30% paros energinės vertės.

IKI VIDUDIENIO
Švieži vaisiai ir vaisių sultys, šviežių daržovių sultys ir salotos, garintos daržovės, švieži riešutai ir sėklos.

PO VIDUDIENIO
Kruopos, duona, mėsa, žuvis, ankštiniai augalai, pieno produktai.

user posted image

Maisto derinimo lentelės:

1. Lentelė
2. Lentelė
3. Lentelė
4. Lentelė

user posted image

Kad svoris kristų reikia kcal suvalgyt mažiau nei rekomenduojama.
Apie 1200-1500 kcal per dieną.

user posted image
Bos
Laba, laba, 4u.gif atnesu i nauja tema savo 73kg-165,
Kas dar kiek atnesa ax.gif Aciu Junciuk uz temute 4u.gif
kamarele
O liuks nauja tema thumbup.gif
Atsinešu visus gražius 73 kg doh.gif Dar plius pyrago gabalas po vakarienės doh.gif Dar jaučiu kad prieš mmm skysčiai kaupiasi ir noras valgyt kyla minutėm doh.gif Reikia man gero bizūno, nieko nebus schmoll.gif

flooding - iki mamuto kaip iki mėnulio doh.gif
Junciukas
As atsinesu 51,6kg (164 cm) doh.gif

flooding, saunuole, kad laiku susigriebei ir nusprendei prisijungti prie musu. 6 kilogramai, tai ne 15 ir ne 20, tad viskas imanoma - tik apsisarvuok kantrybe - uzaugo per 3 menesius, taigi per savaite visi nenukris - reikes padirbeti ir valia pasiugdyti. Saunu, kad sportuoji, kad nevalgai pries miega (o kelinta miegot eini?). Svarbiausia lieknejime yra mityba visos dienos metu - mes cia atsisakome batonu, miltiniu patiekalu, padazu (majonezas, grietine ir pan.), saldumynu (bet kokiame pavidale), gazuotu gerimu (taip pat ir pirktiniu sulciu) - geriausias gerimas - vanduo. Rytai iki 12val. valgome tik vaisius, pasiskaityk praejusia tema, rasi nemazai naudingos informacijos. Iskrovos dienos ne visoms tinka, nes kai kurioms jos issaukia persivalgymus kelios dienos po iskrovos. Gali pabandyt, jei organizmas nestreikuos labai, jei nebus persivalgymo praejus keletui dienu - tai galesi praktikuoti tai karta per savaite. As irgi iskrovaudavau karta per savaite, visai pamirsusi buvau apie si puiku dalyka, reiks prisiminti bigsmile.gif Beje, kodel nusprendei prisijungti butent prie musu lieknejanciu temos?

kamarele, kefyras irgi puikus pasirinkimas vakarienei mirksiukas.gif

Bos, jei niekas akiu neatvers, tai ir tampysies pirmyn atgal su tuo savo svoriu. Reikia IMT ir DARYT, o ne sneket, paskui daryt priesingai nei buvo sneketa ir galu gale ateit dejuojant, kad va ir vel prisikimsau visko po truputi - ir to, ir ano blink.gif O tas 59kg tikrai realu yra tau pasiekti iki vasaros, bet tikrai ne koldunus, saldainius ir visoki kitoki bruda valgant schmoll.gif
Fanore
Na pagaliau ir as pasisakysiu, o tai pradejau skaityti, ir vis del ko turiu kilt ir eit kazkur ar kalebt su kazkuo doh.gif , viskas, parnesu savo grozi i nauja temuke, o kiek to grozio - nezinau, nes sversiuos dabar tik vasario 1.
Na ka, nubegau i sale, nors sergu, prikibo zaraza, bet 30min cardio ir ABS atvariau, norejau dar daugiau cardio, bet nebeturejau jegu, na tokia pasilpus, juntu kaip liga ima virsu.
Pagaliau nusipirkau ta Kaciaus rekomenduota preparata, ziuresim kiek cia jis pades, bet as jau po 10 tableciu nesiruosiu valgyti, manau 5 bus pats tas mirksiukas.gif

Naujokele, sveika prisijungus, ir tikrai iki mamuto tau labai toli, ir kaip gali sakyti, kad nebuvai gazele, su tokiu ugiu jei sverei +/- 60, tai tikrai nebuvia didele. O tuos 6kg jei klausysi patarimu nuridensi labai lengvai ir jaunas orgamizmas greit atstatys oda, taip kad daugiau optimizmo ir dar karteli, sveika prisijungusi mirksiukas.gif

Bos, Juratyte viskas bus gerai jusu maziukams, o del daktaru, man pasiseke ir Lt ir cia turiu pasakiska daktare, kuri daug neismano, bet jei neismano tuoj pat siuncia pas kitus kurie ismano, taip kad man tinka, ne taip kaip kai kurie, nezino kas per liga ir bando viska is eiles, kol pacientas arba pabega arba stebuklingai pasveiksta doh.gif

Meniukas mano :
8.00 - kava
9.30 - smoothie
10.30 - kivi
12.00 - bananas(iskart po sporto, kad neisbadeciau, ir neapsiryciau namie)
13.00 - saltibarsciu bliudelis
15.30 - kapucino
17.15 - misraine is (ryziu, paprikos, agurko, morkos ir kukuruzu su 1v.s. majonezo) suvalgiau maza lekstute
Dar noriu ko nors, buvau sugalvojus grudetos varskes su sauksteliu medaus viska susitrint, bet bus per daug, nes dar karsta gerima paracetamolio gersiu, o ir siaip skysciu norisi, tai sumasciau, kad pasidarysiu arbatos ciobreliu su medum(nuo kosulio) ir suvalgysiu 4datules, uzmusti saldumui, ir bus mano velyva vakariene, arbata su 4 datulem mirksiukas.gif

Vandens isgeriau tik 1litra + arbatu 1litra su trupuciu, tai jau gana, kai sirguliuoju nesigeria vanduo, norisi karstimo.
Iki rytojaus mirksiukas.gif
Junciukas
QUOTE(kamarele @ 2012 01 10, 22:32)
<..dar plius pyrago gabalas po vakarienės..>
*

Kas cia per pyragai naujoje temoje??? mad.gif Kad daugiau negirdeciau nieko panasaus, demotyvacija kvepia! tongue.gif
Junciukas
Praejusios temos plepuciu TOP'as 4u.gif

first.gif Egliukasz 78
second.gif Bos 75
third.gif juratyte 64
4. irmulia, Armante 62
5. Junciukas 55
6. Fanore 53
7. Carolina 38
8. Delicious 30
9. Giedre1658 26
10. *k.a.c.i.u.s* 19

Taip pat kartu plepejo, tik laiko daug per sventes neturejo 4u.gif
- Ineza 16
- LiDiKi 8
- kamarele 5
- flooding 3
Junciukas
Na ka, as prisiduodu ir isjungiu jau kompa:

Pusryciai - obuolys
Pietus - tortilija su suriu ir darzovemis
Pavakariai - 250g jogurto + 1/2 banano
Vakariene - omletas is 2 kiausiniu + garintos darzoves
Sportas: 40 min krosas, 8 min ABS
Vanduo: 2l
Giedre1658
Labukas visoms smile.gif 4u.gif

Nauja temuke ir sveriau ryte 82,5 kg (177) truputi jauciuosi mamutu biggrin.gif tik gerai kad jau mazeju smile.gif
Malonu, kad jungiasi nauju mergaiciu vis linksmiau smile.gif

Mano meniukas:
Pusryciai: svieziai spaustos sultys apie 350 ml
Pietus: 6 trapuciai
Pavakariai: Garintos darzoves 300 g
Vakariene: Ryziai su morkytem ir svoguniuku (nesveriau nes pas draugus vakarieniavom)..

Ryt leksiui baseina thumbup.gif thumbup.gif bus ir pirtele (ziauriai megstu ja)

Savaitgalis nusimato sventinis, neisivaizduoju kaip valios sukaupt smile.gif bet tikriausiai sukaupsiu, nes noriu vasari svert 78 kg smile.gif be to jau saldesiu nevalgau smile.gif

Ka gi lekiu ilsetis iki rytojaus (oj siandienos, man nemiga doh.gif )
irmulia
labas rytas visoms wub.gif

jeee, nauja tema thumbup.gif

dėl visų pyragų- na baigiam panos su tais smaližiavimais cool.gif nono.gif ... kas per atsipalaidavimas prasidėjo ? aaa? blink.gif blink.gif niu visai nebeįdomu schmoll.gif

jaučiu, reikia kokias bausmes sugalvoti už tokius dalykus, kad nekiltų net mintis apie pyragus ir kitus blogius ... pvz. suvalgei gabalytį papildomai- privalai išsportuoti showoff.gif ir prisiduoti bigsmile.gif
Carolina
Bos, viskas bus gerai mažiukui, išsiklausinėk kas kaip, pratimų reikalauk ir viskas bus gerai. 4u.gif Na o dėl vakarykščio apsivalgymo tai negerai, labai, taip gražiai laikeisi prieš naujuosius, dabar tokius gražius tikslus įsikėlei, neatitolink jų..

Egliuz, dėkui už komplimentą rūriukui, ką turiu tai turiu.. lotuliukas.gif O tu sakau nestresuok dėl to pilvo, dirbk ir bus atlyginta tau. 4u.gif

Irmulia.. Oj man baisu tie fitnesiniai kūnai, tu pas mus toks modeliukas, tau tinka, negražiai atrodytum su tokia vyriška figūra. blush2.gif Na bet tau spręsti. 4u.gif

Jūratyte, oj tie gydytojai.. Linkiu, kad greitai pasveiktų tavoji atžala. unsure.gif
Man irgi nesiseka su gydytojais, kokius 5 metus ieškojau kas man su širdim yra ir nieko, nors tikrai kažkas yra.. doh.gif

kamarele, norėjau pagirti už gražų meniuką ir še tau, pyragas.. doh.gif Susiimam.. 4u.gif

Flooding, sveika prisijungusi, visai tu ne mamutė, man irgi 6kg reikia numesti, ir skiriu save tikrai ne prie storųjų. Metam kartu, smagiau bus. biggrin.gif Per mėnesį po minus 2kg ir vasarą galėsim ramiai džiaugtis. wub.gif

Fanore, žiūrėkis, nesusirk rimčiau, gerai, kad arbatėlių daug geri.. 4u.gif

na pristatau savo vakarykštį, vakarienė nelabai tinkama, bet ne blogis.
pusryčiai: obuolys
priešpiečiai: kelios skiltelės obuolio, ananaso
pietūs: garinta lašiša + salotų lapai
vakarienė: Muesli (labai nedaug, nes visgi angliavandeniai vakarienei nekoks pasirinkimas)

sportas: nebuvo, darbe nusikaliau. doh.gif nepasiteisinimas, bet norėjau tik į lovą. blush2.gif
vanduo: ~1.5l

Beje, dėkui Junciukui už naujus namučius. smile.gif Labai gražūs..
flooding
Labas rytas, dėkui už draugišką priėmimą ir įrodymą, kad dar nesumamutėjau 4u.gif biggrin.gif Tikrai suteikėt motyvacijos ir šiokios tokios vilties smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 01 10, 20:51)
oi, tai čia visai nedaug  bigsmile.gif  iki mamuto tau dar labai toli , atsižvelgiant į nemažą ūgį  biggrin.gif  tuos 6 kg greitai nupurtysi  mirksiukas.gif  na susiimti reikia ir tiek  mirksiukas.gif
porcijų sumažinimas  mirksiukas.gif  gal dažnai persivalgai? t.y. valgai iki pajunti tempimą skrandyje?

tada vandens gėrimas - būtina

ir vakarinis valgymas - turi būti lengvas, suderintas ir paskutinis kąsnis ne vėliau 18-20 val.  mirksiukas.gif
*

Deje, tenka pripažinti, kad tikrai dažniausiai baigiu valgyti per vėlai, kai skrandis būna prikamšytas blush2.gif Dabar sėdžiu ir galvoju, kad tai tikrai didelė mano mitybos problema. Teks ant saldytuvo plakata kabintis su kokiu nors motyvaciniu sakinuku, gal mažiau jo duris varstysiu smile.gif Na, bet pusryčiai šiandien jau buvo geri smile.gif Vakarinis valgymas mano suderintas, nes kažkada su draugėmis buvom sandėrį sudariusios, kad po pusės 8 nieko į burną apart nesaldintų skysčių. Pavyko išsiugdyti šį įprotį, nes bausmės buvo baisios biggrin.gif Tai dabar tik išimtiniais atvejais vėliau valgau smile.gif

Junciukas, dabar, kai sesija ir kiti darbeliai, tai miegoti einu apie 1 valandą. Jau, kai nusprendžiu anksti eiti miegoti, tai būna 24 val. Atėjau būtent į šią temą, nes pagrindinis temos principas man artimas širdžiai ir toks tikrai pilnai įgyvendinamas atrodo (na aišku ir yra toks), bei patiko pati temos sukūrimo pradžia, paprasta, reali, gyvenimiška istorija be jokių pompastikų.

Carolina, tikrai, kad būtų gerai iki vasaros tuos kilus nuritinti, o tai net į ežerą per savo kompleksus įlysti negalėsiu doh.gif Ką labai labai mėgstu smile.gif

Geros visoms darbo dienos 4u.gif O aš einu egzaminui ruoštis book.gif
Fanore
Labas rytelis 4u.gif
As sirguliuoju, tikiuos labai rimtai neisisirgsiu, nes arbatos su medum eina i trasa, plius vitaminu visokiu, dar spirulina pradejau vartoti, tai tikiuosi bus ok. Durniausia, kad gerkle kutena ir pakoseju, tai kol uzmigau nakti doh.gif Noreciau i sale, bet jauciu silpna esu, tai atidesiu itariu, kad daugiau neisisirgti, ryt i darbeli, na ziuresim kaip bus.

Vakar su arbata suvlagiau 7 datules, ne 4 ax.gif , bet buvau uzmirsus, kad kauliukai viduj, o jau kai sugalvoju kiek noriu, tai tiek ir turiu suvalgyt, tai kad uzpildyti kauliuko vieta, teko beveik padvigubinti, tai labai skani vakariene mano buvo.

O del prisikimsimo, tai kaip siandien prisimenu mano a.a. prosenele sakydavo, kad persivalgyti - nuodeme, ir visa gyvenima buvo kudute, kudute, bet ne dienos nebuvo, kad nesuvalgytu juodos duonos, ir sriuba buvo vos ne kasdien ir obuoliukus mego pamenu... wub.gif

As jau po smoothie, nu koks siandien skanus buvo wub.gif
Pietums bus avizine kose su vaisiais ir riesutais(po 10gr)
Vakarienei saltibarsciu o i tarpelius vaisius koks bus ir kapucino, na turiu meniuka sugalvojus, dabar svarbiausia nenuklysti mirksiukas.gif
Giedre1658
Labas mergaites smile.gif 4u.gif

Fanore Na ne kas kad apsirgai... Man gerkles problemas padedavo spresti, putino uogos pataisytos su medum ir mama nuolat pildavo gyslociu arbata (padedavo atsikoseti) mirksiukas.gif

Gal kas zino kaip tvarkytis su nemiga? Antra diena is eiles uzmiegu 3.30 - 4 val. kaip zombis... verysad.gif
Egliukasz
Sveikos 4u.gif Aciu Junciukui uz grazius namucius - taip smagu, kad nesvarbu kuri kuria tema, bet visos ydedat sirdies dailinant 4u.gif thumbup.gif Vakar meniuko jau neberasysiu, buvo nervu protrukis, tai ta diena yra isbraukta is mano gyvenimo. Siandien siaubingai plesia galva nuo to, ka valgiau vakar doh.gif Ir gerai, taip ir reikia, kita karta atsiminsiu, kad nereikia nesamoniu det. Visos mergaites laikomes graziai, nes viena paslysta ir kazkaip ta pacia diena 2-3 is paskos irgi. Norim pasmaguriauti - tai receptukas mano siandieniniu priespieciu:

tarkuotas obuoliukas su cinamonu, 8 migdolu riesutai smulkinti, pora saukstu selenu, jogurto 125g. Skanu, sveika, o ar vaisiai derinasi su riesutais ir jogurtu nezinau, bet kuriuo atveju geriau uz saldumynus/riebalus.

Y tema atsinesu 72 kg 4u.gif Koja mano nesitaiso, jau siutas ima, bet bent siuntineju CV, gal pavyks y kelis pokalbius del darbo prisiprasyt mirksiukas.gif

Fanore - gerk super greens 10 tableciu per diena. Doze atrodo arkliska, bet mano laringitas taip pasibaige per 3 dienas. 5 gali daug nepadeti, o tada atrodys, kad preparatas isvis neveikia 4u.gif

Flooding - dar karta sveika prisijungus. 6kg manau yra juoku darbas, sunkiausia bus keisti maitinimosi yprocius ir islaikyti rezultatus, dideles sekmes 4u.gif

Giedre1658 - grazus meniukai, ir tavo kilai kaipmat istirps, gali buti tuo tikra, viskas tavo valios deka thumbup.gif

Carolina - dekui uz padrasinima 4u.gif

Junciukas - koky jogurta dazniausiai renkies vakarienei? 4u.gif

O, tik dabar pastebejau, kad pirmoj vietoj pagal plepejima buvau 4u.gif Teks nuo sneku pereit prie darbu, nes pagal rezultatus geriau butu but pirmai, negu pagal rasymus lotuliukas.gif 4u.gif

Siandien suvalgiau didely apelsina pusryciams, tas salotytes su jogurtu ( zinau, geriau iki 12 tik vaisiai, bet galva skauda). Pietums noriu pupeliu troskinuko su paprikom, vakarienei turbut jogurtas bus 4u.gif
Dabar reciau uzsuksiu, nes noriu daug daug darbu nuveikti, kol esu namie 4u.gif Ir jei noresiu prisivalgyt, PAZADU vietoj to padaryti 40 atsilenkimu savo pilvui. Esu verta daugiau nei gelbejimosi ratas ant pilvo ir skaudantis skrandis blush2.gif
*k.a.c.i.u.s*
Sveikos merguzeles,su naujais namuciais 4u.gif
Fanore-tableciu kiekio nebijok,mano dukrele geria po 3 du kartus dienoj,kai bacila kimba-kitaip efekto gali ir nesulaukt,o as pati budama nestuke.gif po 10,vyras 15-jei kimba liga. Jei tik siaip stiprinimui,be abejo,tokio kiekio gal ir nereikia,priklauso kaip labai nualintas organizmas yra.Ten gramais skaiciuojasi tas kiekis,pagal kuno mase-bent taip aiskino pacioje parduotuveje,ir kiek skaiciau internete.Perdozuoti,padauginti tiesiog neimanoma,nes viskas kas nereikalinga yra pasalinama. Barley,Wheat grass ir chlorella,turi antibakteriniu savybiu,tad visos bacilos sluote isluojamos is organizmo. Sekmes sveikstant 4u.gif
Junciukas
Labas mergaitės, nauja diena wub.gif Tiek daug jau spėjau nuveikti - ir pasportavau, ir į parduotuvę subėgiojau (daržovės buvo bepasibaigiančios). Vakar nusipirkau bilietą į Lietuvą, išskrendu sausio 28 dieną, sausio 30 dienai jau užsirašiau pas dantukų gydytoją (Šiauliuose). Skrendu viena, nes MB atsirado darbų, tai liks čia pinigėlių šeimai uždirbti.. Iš dalies gerai, nes striuka su finansais pastaruoju metu, iš kitos pusės - liūdna, nes buvau nusiteikusi, kad kartu grįšime. Juolab, kad jau greitai ir vestuvinės nuotraukos + fotoknyga bus baigti ir vasario pradžioje jau turėsiu juos savo rankose wub.gif Norėjome kartu peržiūrėti, bet tikriausiai teks atskirai, nes mano ir MB tėveliai nori pamatyti, tai kaip gi aš išskrisiu jiems neparodžius. Ir kaip gi pati nežvilgtelėsiu visiems rodydama.. Na, bet ne pasaulio pabaiga. Labai tikiuosi iki Valentino dienos grįžti, jau planuoju dovaną MB šiai progai - asmeninį fotokalendorių su mūsų vestuvinėmis nuotraukomis wub.gif Ten galima ir gimimo dienas prie kiekvienos dienos prirašyti, tai dabar rankioju geriausių draugų, šeimos gimimo datas smile.gif

irmulia, pritariu, reik kažkokias bausmes galvot, kitaip nieko nebus - per dažnai mergaitės pradėjo čia ne pačius gražiausius meniukus atnešinėti unsure.gif Tavo pasiūlymas neblogas, tik nežinau kiek mergaitės bus pasiruošusios jį vykdyti. Taip pat būtų galima žymėtis (kol aktyviai lankausi čia, galiu tuo užsiimti), kiek dienų per savaitę mergaitės suvalgo "uždraustą vaisių" - ir savaitės pabaigoje įmesti lentelę, būtų toks kaip GĖDOS STULPAS, kaip galvojat? Pradedam nuo šiandien (ateinantį trečiadienį žiūrėsim kas daugiausiai nusikalto per savaitę)?

flooding, negalima valgyti tol, kol skrandis persipildo! Norint, kad kilogramai kristų, turi nuolat jausti šiokį tokį alkį (pakilti nuo stalo reikėtų anksčiau, nei pajuntame sotumą), sotumas ateis po keliasdešimt minučių (pusvalandžio). Beje, labiau motyvuos ne sakinukas, o liekno modelio su kokiu bikini nuotrauka, patikėk thumbup.gif Aš visada valgau ne vėliau kaip 19 valandą, o miegot einu įvairiai (tarp 22val. ir 00.30val. maždaug).

Fanore, geriau nesportuok kol kas, juolab kad ir kosulys erzina prieš miegą (čia jau nelabai kas) verysad.gif

Giedre, su nemiga pati nesusiduriu jau ilgus metus, tad net nežinau ką patarti. Bet žinau, kad reguliarus sportas palengvina užmigimą, nes sporto metu gerai išsikraunama (žinoma ne prieš pat miegą). Taip pat padeda šiltas dušas, karštos kojų vonelės (sumažina nuovargį ir ramina nervų sistemą).

Egliukasz, Lietuvoje pirkdavau liesą jogurtą (0.1% riebumo) - tačiau su skoniais, nes natūralių nelabai mėgstu. O čia perku riebesnį, įvairių skonių (su braškėmis, melionais, miško uogomis, vyšniomis, vanile). Tai nėra pats geriausias maistas, nes vis tik perdirbtas gaminys, bet man puikiai numalšina alkį, o be to - skanu. Valgiau jį ir anksčiau, svoriui įtakos per daug neturėjo - numetusi buvau net iki 47.8kg ax.gif O vaisiai su jogurtu tikrai nedera, bet aš įsipjaustau šiek tiek vaisių į jogurtą - dėl skonio. Geriau tokio derinio vengti mirksiukas.gif
juratyte26
Sveikos , ACIU Junciuk uz naujus namus 4u.gif

Del gedos stulpo as pritariu, siai dienai buciau ten as, Bos ir Egliukaz unsure.gif
Rimtai,panos, baigiam ,nes nebent Mcdonalda reklamuot galesim vasara lotuliukas.gif

Sian pas mane iskrova. Obuoliai ir daaauuuggg vandens.
Vis suku lanka,patinka,tik tas sonas nervina.. Tai issuku tik 20min. Bet pagaliau prisiruosiau perskaityt instrukcija,tai ten parasyta,kad gali skaudet pirmom dienom-tai laukiu kol praeis tas adaptacinis periodas, bet keista ,kad jis yra,juk sukdavau gelezini ir jokiu skausmu nebuvo..

Dukrytei paskyre masazus,tai apie namus dar kalbos nera. Temp nebera, tai jau savo ozius rodo-noriu babos, noriu namo,noriu to,noriu ano,zodziu kapstosi mano zuikis smile.gif . Vyras ten turbut visai neblogai jauciasi tarp kruvos seseliu lotuliukas.gif

kamarele
Labas vakaras,

Gėdos stulpas super idėja thumbup.gif Mano vakarykštis pyragas mane ten jau prikabina blush2.gif lotuliukas.gif

Šiandien meniu kol kas toks (vakare einu į svečius vakarienės, tai žiūrėsiu kuo vaišins, bet esu tvirtai nusiteikusi valgyti tik tai kas man tiks mirksiukas.gif )
Pusryčiai - kava su pienu
Priešpiečiai - bananas
Pietūs - salotos su gabalėliu vištienos
Pavakariai - grūdėta varškė

giedre1658 pabandyk vaistinėj nusipirkti tokiu augalinių lašiukų Rameval (ten valerijonų, mėtų dar visokių žolelių tinktūra), jie ramina ir padeda užmigti. Man jie padėjo, jau kelias naktis miegojau pakankamai normaliai, nors prieš tai visą savaitę dėl streso prabusdavau kokią 3 ryto ir viskas, nebeužmigdavau doh.gif

Egliukasz
QUOTE(Junciukas @ 2012 01 11, 15:49)
Egliukasz, Lietuvoje pirkdavau liesą jogurtą (0.1% riebumo) - tačiau su skoniais, nes natūralių nelabai mėgstu. O čia perku riebesnį, įvairių skonių (su braškėmis, melionais, miško uogomis, vyšniomis, vanile). Tai nėra pats geriausias maistas, nes vis tik perdirbtas gaminys, bet man puikiai numalšina alkį, o be to - skanu. Valgiau jį ir anksčiau, svoriui įtakos per daug neturėjo - numetusi buvau net iki 47.8kg ax.gif O vaisiai su jogurtu tikrai nedera, bet aš įsipjaustau šiek tiek vaisių į jogurtą - dėl skonio. Geriau tokio derinio vengti mirksiukas.gif
*

As jogurto pakest negaliu, valgau tik su skoniu, nes su selenom susimaisius gaunasi sotu ir ilgam skrandy uzpildo plius selenos gerai prasluoja viska. Jeigu reiktu naturalu valgyti - niekaip neprisiversciau schmoll.gif

Del gedos stulpo - nezinau kiek is tu valganciuju slamscia del to, kad ner kas veikt ar siaip sau, o kas serga emociniu persivalgymu kaip as, nes kas psichologija ismano, tai turbut sutiks, kad papildoma ytampa nera sveika. O juk emocinis valgymas ir taip yra streso pasekme, tai ko dar papildomai laisvalaikiu nervintis, kai rupesciu ir taip uztenka. Ne gedintis reik, ir ne prisivalgius ateit pazirzt, kad va sonus tarkuokit persivalgiau - juk jau menesis pries turejom ta. Prisivalgei, tai bukim mielos, susiskaiciuokim kalorijas sulapnotas ir isdegink jas su sportu. Kai nuo zemes nebeatsistosim tu pratimu padariusios, tai ir est nebereikes. Nezinau kaip jus, bet as pries. Ne del to, kad bijau, nemalonu ar dar kazkas ( as pati viska suprantu), bet del to, kad taip galima zmogui isvystyt rimtus mitybos sutrikimus, nuo kuriu pvz. as jau ir taip kenciu visa savo gyvenima. Geriau knygu pasiieskokim, kaip su tuo susidorot, eit pas psichologa. Cia juk palaikymo tema, kiekvienos uz savo figura, uz savo meniukus ir manau pati labiausiai turi save nusitarkuot ta issportuodama g.gif
Juratyte26 - ne rimtai panos baigiam, o asmeniskai ir sau ta pasakyk. Juk nesam aveles, kad viena kazka suvalge, tai ir visos is paskos. Esam suaugusios, tai pasakyk sau nenoriu but kaip Egliukasz ar Bos, ir nevalgyk to daugiau. As ir Bos padarysim ta paty cool.gif
Giedre1658- sporto. fizinio kruvio nebuvimas trikdo miego veikla. Geriausiai iseit pasivaiksciot bent jau, kad kiek nors issikraut. Man tas pats budavo, kai tik fiziny darba pradejau dirbt, tai miegu kaip uzmusta, niekas neprikelia smile.gif
Junciukas
Kadangi pradedam nuo šiandien, tai visi vakar ar užvakar suvalgyti pyragai, bandelės, saldainiai, koldūnai ir panašiai - nesiskaito. Tiek jau to su jais, kas buvo - pražuvo irnesakyk.gif Bet nuo šiandien visos susiimam griežtai ir kad meniukai būtų 100% gražūs be jokių saldumynų, blynų, batonų ir pan.

juratyte, gerai pasakei su ta McDonald's reklama thumbup.gif Džiaugiuosi, kad dukrelė jau taisosi, linkiu kad kuo greičiau sugrįžtų į namučius sveika ir kupina energijos 4u.gif

kamarele, na žiūrėk šiandien vakare su tais svečiais, bo jau turėsi tuomet vieną minusą vos pradėjus sudarinėti sąrašus į šios savaitės gėdos stulpą tongue.gif

Ir dar. JOKIŲ SUKČIAVIMŲ! Nebandykit gudrauti ir nutylėti apie suvalgytus brūdus gun_smilie.gif
Fanore
QUOTE(Giedre1658 @ 2012 01 11, 13:34)
Labas mergaites smile.gif  4u.gif

Fanore Na ne kas kad apsirgai... Man gerkles problemas padedavo spresti, putino uogos pataisytos su medum ir mama nuolat pildavo gyslociu arbata (padedavo atsikoseti)  mirksiukas.gif

Gal kas zino kaip tvarkytis su  nemiga? Antra diena is eiles uzmiegu 3.30 - 4 val. kaip zombis...  verysad.gif
*

Giedre, as ne Lt, tai pas mus cia kazi ar yra tokiu zoleliu arbatu kurias mini, bet as turiu ciobreliu, liepziedziu, turiu naturalaus medaus, anyta parveze. Tai dabar sedziu ir geriu liepziedziu su medum arbata, nes ryt i darbeli ir negaliu sirgti.
I sale nejau, turejau reikalu truputi mieste, paskui pas drauge kavos atsigeriau, o namie tik ABS 100 padariau ir pritupimus su pasokimais, dar veliau ABS tikrai bus.
Pietums turejau aviziniu dribsniu kose ( 80gr avizu, 20gr dziovintu vaisiu, 10gr smulkintu riesutu) tai tokie sotus pietus, o vakarienei bus saltibarsciu sriuba is po vakar pabaigsiu.
Pilna meniuka parasysiu veliau.

O del baudu as nieko pries, tik ar pades tas gedos stulpas? Jei jau valgantis zmogus nesigedija deti kasni i burna ir auginti kg, tai tas nick'as kazkuriame temos puslapyje esanciame gedos stulpe kazin ar ka pakeis g.gif Ir siaip, tai nusistatymas turi vykti galvoje, man buvo pradzia baisiai sunki, paskui isivaziavau, o po svenciu tai tik dabar sugryzau i vezes, ir siandien 3 diena tik, anksti dziaugtis, bet AS NORIU grazaus liekno sportisko kuno SIA vasara, ne kita ar po 10metu, ir einu ta linkme, ir dabar kariauju su Kalediniu svoriu, kuri privalau numesti iki vasario1, o Valentinui gal net ir daugiau, slaptos svajones, bet jei uzsispirsiu tikiu kad savo pasieksiu bigsmile.gif

Na o kitos klaidziotojos, zinokit vasara tuoj spirs i uzpakalius, net nepajusim, as cia nuo rugpjucio pabaigos, o atrodo tik koks menuo, nors jau eina penktas menuo, ir vis tampausi su svoriu, taip, kad iki vasaros ( kuri pas mus ateina siek tiek anksciau) liko geri 3 - 3.5 menesio, taip kad jei sau nuolaidziausiu, vasara galiu pamirsti apie drabuziu grazu kritima o tik isisprausiu kaip desrele doh.gif Na bet kiekvienam savo, as nepakeisiu kitu mastymo jei jie nenores, taip pat kaip ir niekas nepakeis mano mastymo, jei as to nenoresiu.
Na tikiuosi, kas norejo, tas suprato, ka turiu omeny.
Junciukas
Na, dėl to gėdos stulpo, tai gal ir yra tiesos, kad reikia norėti pačioms ir tokie dalykai mažai įtakos turės tiems nuolaidžiavimams sau. Reikia galvoti SAVO GALVA, o ne stabdyti save vien dėl to, kad forume gėdos lentoje kabėsi. Antra vertus, ir mane nuo didelio darbo išgelbėsite, daugiau laisvo laiko bus biggrin.gif Prisiduodu savo šiandieną:

Pusryčiai - kriaušė
Pietūs - virti grikiai su šv. daržovėmis (pasipjausčiau šiek tiek agurkiuko, 1/2 pomidoro ir kiniškos salotos - be jokių padažų, tik druskyte pabarsčiau ir krapais)
Pavakariai - 250g jogurto + pusė banano
Vakarienė - 250g jogurto + kita pusė banano
Vanduo: 2 litrai
Sportas: 40 min krosas, 8 min ABS
Carolina
Aš tai neteršiu eterio su savo emociniais valgymais.. Atsiribosiu kuriam laikui nuo jūsų, kol susitarsiu su savimi, jei bent savaitę gražiai ištversiu be saldumynų, nesuderinto maisto, išgeriu vandens normą ir kiekvieną dieną atliksiu cardio + abs, tada grįšiu pas jus. Man čia bus labai didelė motyvacija, nes palikti jūsų tikrai nenoriu, biet eterio teršti irgi nenoriu. 4u.gif Tikiuos pamatysit mane po savaitėlės. Užsuksiu pasiskaityti kaip sekasi jums. wub.gif

Va ir susigalvojau sau bausmę pati.
Giedre1658
As jau priduodu savo meniuka:

Pusryciai: Kriause 212 g
Pietus: virti grikiai 139 g + burokelio (zalio, tarkavau stambiau kad ilgiau kramtyti hihihi.gif ) salotos 183 g
Pavakariai: 2 apelsinai 250g
Vakariene: garuose darzoves ir paprika (truputi daugoka buvo) 400 g

Vandenuko 2 l

Egliukasz, Junciukas, karamele Na, siandien tikrai gerai miegosiu, buvau baseine, pirtelej, tai dar peskom parejau (gabaliukas ne mazas) kojos tiesiog linksta smile.gif blush2.gif reikia man sportuoti, butinai smile.gif Manau kad kita savaite pradesiu (atejo mmm skaudena..)

juratyte26 Smagu girdeti, kad dukryte sveiksta smile.gif

Fanore Uoj as biski tada ne i tema blush2.gif na, bet visos vaistazoles i sveikata, manau smile.gif gerk ir sveik smile.gif wink.gif

showoff.gif
Junciukas
Carolina, ech..mergyt, kaip gaila, kad kuriam laikui pasitrauki verysad.gif Bet nesistengsiu nei perkalbet, nei sulaikyt - jei manai, kad tokia bausme pades tau susitarti su savimi - pabandykim, labai tikiuosi, kad uzteks savaites ir nereikes atsisveikinti ilgesniam laikui. Sekmes kovojant su pacia savimi friends.gif Labai labai lauksime sugriztancios oro_buckis.gif

Giedre, grazus meniukas mirksiukas.gif O vakarienes daugoka buvo kuriuo atzvilgiu? Apsunkusi jauteisi, ar tiesiog pagal gramus ziurint atrodo, kad daug?
Giedre1658
Junciukas Siaip per pietus, tarkim, pakilau nuo stalo nedavalgius (norma tokia tip top pasigaminau, nes skrandis juk talpina 300 g per karta) ir labai puikiai pasijuto sotumas po kiek laiko, ziauriai geras jausmas, o vakariene, na, nezinau, matyt, jau susitrauke skrandis, po tokiu mano nevalgymu.. Nepersivalgiau, bet galejo buti maziau, nors darzoves ir visrskinasi trumpiau, bet jau zinau ka padariau ir kaip daugiau nedarysiu wink.gif
flooding
Atbėgau priduoti savo meniu ir lekiu toliau rytdienos egzui ruoštis.

"Mamutės" meniu biggrin.gif :
Pusryčiai: kava (be cukraus) bei 1 sumuštinis
Priešpiečiai: bananas + kava
Pietūs: gabaliukas vištienos krųtinėlės + pora riekelių agurko
Vakarienė: pomidorų ir špinatų salotos.

Visos dienos metu 2,5 l skysčių ir 0 sporto.
Egliukasz
QUOTE(Carolina @ 2012 01 11, 20:57)
Aš tai neteršiu eterio su savo emociniais valgymais.. Atsiribosiu kuriam laikui nuo jūsų, kol susitarsiu su savimi, jei bent savaitę gražiai ištversiu be saldumynų, nesuderinto maisto, išgeriu vandens normą ir kiekvieną dieną atliksiu cardio + abs, tada grįšiu pas jus. Man čia bus labai didelė motyvacija, nes palikti jūsų tikrai nenoriu, biet eterio teršti irgi nenoriu.  4u.gif Tikiuos pamatysit mane po savaitėlės. Užsuksiu pasiskaityti kaip sekasi jums. wub.gif

Va ir susigalvojau sau bausmę pati.
*

Carolina, sekmes dideliausios 4u.gif 4u.gif Kartais atsiriboti irgi nera blogai, nes kas is to, kad kiti pataria, KA ir KAIP tai daryti - pacios juk ta zinom, bet ne visada iseina, o kuo labiau save spaudi, tuo daugiau snipstas gaunasi doh.gif Tikiuosi ramiai pasibusi, daug ka apmastysi, surasi priezastis, del kuriu verta stengtis ir susitarsi graziai su savim 4u.gif Jeigu nori, parasyk man savo el. pasta y a.z., gavau knyga apie emociny persivalgyma, bet kadangi tik pradejau skaityt, tai negaliu pakomentuoti, ar veiksminga bus, bet gal padetu 4u.gif
Junciukas
Giedre, labai gerai, kad stebi save, porciju dydzius - juk tau dar tik pati pradzia, reikia laiko - o ir palaipsniui mazinant porcijas organizmui ne toks stresas, negu kad is kart kaip kirviu nukirsti visa ankstesne savo mityba. Pamazu, mazais zingsneliais ir ismoksi pritaikyti porcijas sau - juk Eifelio boksta irgi ne per diena pastate smile.gif O del skrandzio tai gryna tiesa - ilgeliau pasimaitinus graziai (dazniau bet po nedaug), jis tikrai susitraukia ir nebe tiek daug maisto reikalauja ax.gif

flooding, ojojoj, kas cia per sumustiniai pusryciams? blink.gif Ir ka reiskia tas zodis "sumustinis"? Man jis nieko nesako. Su kuo? Batonu, duona, desra, suriu, sviestu? Imk pavyzdi is musu - rytais valgyk tik vaisius. Vaisiams suvirškinti reikia labai mažai energijos, nes skrandyje jie nevirškinami. Juos užtenka gerai sukramtyti. Ryte valgant vaisius, užtikrinama daug našesnė ir žvalesnė diena, nes energija yra sukaupiama, o ne švaistoma. Vartojimas vien vaisių ir vaisių sulčių rytais yra sveikatos visam gyvenimui pagrindas. Tuščiu skrandžiu valgomi vaisiai turi tik teigiamą poveikį ir skatina svorio kritimą. Kitas dalykas - ar tu priespieciams banana su kava be pertrauku suvartojai? Nes valgant negalima gerti. Bent jau as geriu 20 minuciu iki valgio ir net 1 valanda po valgio. Valgio metu jokiu gerimu negeriu. Na, o antroji dienos puse labai grazi - vistienos krutinele su agurku puikus derinys. Vakarienei taip pat salotos gerai pasirinktos mirksiukas.gif O sporto artimiausiu metu nesiruosi itraukti? ax.gif
Giedre1658
Junciukas Na, maista stengiausi ir anksciau derinti, tik dabar aisku, ko tas svoris nekito doh.gif Mano suvalgomos porcijos buvo trigubai didesnes... essen.gif Dabar, kai pradejau mazinti ir pastebejau, kad galima pasisotinti ir nuo daug mazesnes, nei valgydavau porcijos, svoris pradejo mazyn eiti smile.gif thumbup.gif man jis dienom krenta.. Dar labai patinka, kad i savo dienos meniu, itraukiau pavakarius, nes jie neleidzia per vakariene isbadejusiai prisivalgyti daug smile.gif gyveni ir mokaisi smile.gif smagu man cia, jauciu, kaip keiciuosi smile.gif clap_1.gif
Papildyta:
Ieskojau info apie juros kopustus ir uzejau i visai nebloga saita mirksiukas.gif

http://www.naturele.net/?pg=13&lang=1&menu_id=15
Egliukasz
Labas rytas 4u.gif Aciu uz linka Giedrei1658, ydomios informacijos radau 4u.gif thumbup.gif
Mano vakarykstis meniu:

Pusryciai: apelsinas
Priespieciai jogurtas su selenom, tarkuotu obuoliu, migdolais ir cinamonu
Pietus: duonos riekute su icebergu, pomidoru, agurku
Pavakariai: duonos riekute su icebergu
Vakariene: apvirtas kalafioras, apkeptas dziuveseliuose su icebergu ir pomidoru

Noriu daugiau skaityti apie sveika mityba, eksperimentuoti su meniukais, ziureti, kas tinka man labiau, kad isvengt persivalgymo. Plius ieskau temu apie emociny valgyma ir kitus mitybos sutrikimus - tiesiog manau man truksta daugiau ziniu ir ykvepimo, kaip susitarti su savimi 4u.gif Nes tie zodziai valios trukumas tinka ne mano atzvilgiu - nesusidures to nesupras schmoll.gif Taip pat daug laiko praleidziu ir BodyRock community, plius kur dar visi plauku reikalai ir t.t. Tad jeigu apsireiksiu reciau, nepykite ir nemanykite, kad slamsciu ir bijau pasirodyti - nenoriu sitos temos paversti katorga ar demotyvacija sau paciai, tiesiog kas tinka vienam, netinka kitam. As dar savo recepto neatradau. Buvau atradus anksciau, bet matyt dabar tas nebetinka deja.. Nusivyliau savim, o tai jau pavojinga busena. Siandien atsikeliau 5 ryto, tad suvalgiau jau riekute duonos su agurku, veliau gersiu kava, veliau greipfruta valgysim, pietums planuoju pupeliu troskiny ( pupeles, svogunas, paprika, padaziukas), vakarienei kalafiora su darzovem mirksiukas.gif
Giedre1658
Labas Rytas smile.gif Siandien miegojau kaip kudykis (nors uzmigti sekesi sunkokai) biggrin.gif

Egliuikasz Nera uz ka visada prasom 4u.gif

Siandien laukia ilga kelione ir kazin ar vakare pavyks prisijungti (bandysiu telefonu)

Meniukas jau suplanuotas

Pusryciai: 2 apelsinai 274 g
Pietus: Pupeles su svoguniuku ir morka smile.gif
Pavakariai: kriause
Vakariene irgi ko gero kriause nes nebus daugiau ka smile.gif ir kur

Vandenuko jau litras isgertas smile.gif

Tai jeigu nepavyks prisijungti visoms grazios dienos ir zinoma meniuku thumbup.gif essen.gif
kamarele
Labas rytas,

Vakar meniu buvo pakoreguotas:

Pavakariams nevalgiau tos grūdėtos varškės (nebuvau alkana)
Vakarienei svečiuose vaišino troškinta jautiena su daržovėmis (ale burgundiška), suvalgiau normaliai, pora šaukštų su šviežių daržovių salotomis, bet užtai nevalgiau bulvių košės, padažo, deserto (nors pati jį ir gaminau tongue.gif )
Žodžiu, vakar miegoti nuėjau nepersivalgiusi smile.gif
Ką šiendien valgysiu dar nežinau, reikia žygiuoti apsipirkti, nes liko tik katino maistas doh.gif

Geros dienos!
Junciukas
Labas rytas, brangiosios 4u.gif

Egliukasz, gražus tavo vakarykštis meniu mirksiukas.gif Užsiminei apie tai, kad ieškai įvairios informacijos apie emocinį valgymą, prisiminiau, kad turiu knygą kompiuteryje, bet ten daugiau apie persivalgymą rašo. Vietomis ten rašo apie bulimiją, anoreksiją, tai tas mums neaktualu, bet yra ir visai naudingų skyrelių. Jei domina, parašyk e-mail'ą savo, atsiųsiu. Knyga vadinasi: "Kaip įveikti pastovų persivalgymą" (aut. Dr. Christopher Fairburn). Knygoje šnekama apie:
- kas ir kodėl kenčia nuo pastovaus persivalgymo;
- ar pastovus persivalgymas priskiriamas prie priklausomybės ligų;
- kuo pastovus persivalgymas skiriasi nuo paprasto valgymo;
- kaip atgauti kontrolės jausmą valgant;
- įdėta savigydos programa.

O aš šiandien MB virsiu barščių sriubą - senai valgiau wub.gif Virsiu su vištienos frikadelėmis ir bulvėmis, bet pati nusprendžiau pietums suvalgyti dubenėlį be frikadelių ir atrinkusi bulves. O vakarienei kelias frikadeles sužvejosiu iš sriubos ir valgysiu su daržovėmis. Pusryčiams jau sukramčiau obuolį, pavakariams tikriausiai rinksiuosi riešutus. Štai toks pas mane šiandien planuojamas meniukas. Ir žinoma, sportas bus - einu rengtis ir bėgsiu krosiuką.

fitness3.gif
juratyte26
Labas rytas ,

Vakarykste iskrova su obuoliais atlaikyta gana lengvai sakyciau, visgi kazka kramtyt man priimtiniau nei tik skysciai.

Sian pusryciam buvo obuolys
priespieciams -smoothies is obuolio/apelsino/spinatu.
pietums planuoju grikius, o vakarienei smoothies.

Kitoj temoj surasdau info,kad viena trenere apie masazinius lankus sake,kad negalima ju sukt,nes tie burbuliukai trankosi i stubura ir gali ji pazeist g.gif ,tai pasimetus dabar...
Vis dar laukiu to dirzo,galvoju gal su juo saugiau bus unsure.gif
Gytis`
Laba diena.
Na, kaip jum sekasi siekti ar islaikyti jau pasiektus tikslus? smile.gif
Bos
QUOTE(Gytis` @ 2012 01 12, 13:30)
Laba diena.
Na, kaip jum sekasi siekti ar islaikyti jau pasiektus tikslus?   smile.gif
*

Laba,
Man nesiseka niekaip 4u.gif

Cia ne padejuot atejau, bet tiesiog zinome, ypac turincios virsvorio, ka tai reiskia. Carolina vakar traukiasi, ir man minciu buvo, bet tai neiseitis. Trauktis nenoriu, bet ir nenoriu ryti, ir gadinti jusu eteri mergaites. Tiesiog reikia suprasti, kad mums (su dideliu virsvoriu) nepavyks tiek valgyti kiek lieknosios, o kadangi norisi numesti svori, tai stengiames valgyti kaip jus(mazai), o juk 70kg sveriant tikrai maisto reikia daugiau, nei 50kg sverianciai g.gif Aisku gerai jautiesi mazai lesnodama, bet kai atitruksti, tai atrodo, kad cia laikeisi dietu dietos. Aisku kai mergaites sveria 50, o skrandukai susitraukia galutinai, ir vedate si gyvenima kaip naturalu dalyka. Gal jus nesuprasite, arba galvosite nu tai valgyk, ir nenorek gerai atrodyti. Manau pradziai reikia valgyti tik suderinta maista, o po to ziureti porcijas, net nezinau kaip daryti, bet suprantu, kad man maisto mazai. Galiu laikytis be nuklydimu, bet tai mane veda i persivalgyma, tiesiog taip jauciuosi. Ai, nezinau, ka cia prisvaigau, bet toliau stengsiuosi mirksiukas.gif Verdu zuvyte ir darzoves.

Giedre, nedaryk klaidos, kaip as dariau, tiesiog nereikia labai pulti mazinti kieki, juk ir taip mums svoris krenta(kadangi daug virsvorio). mirksiukas.gif nes kai atitruksi, tai neuzsidarys saldytuvas mirksiukas.gif, nes tu super mazai valgai.

As valgiau 1200, maziau, maziau, po to ziuriu apie 800-900, o tai badas, buvo dienu ir 760kcl, doh.gif dabar butinai stengsiuosi 1200-1400kcl surinkti, skaiciuoju tik del saves, nes nezinau nei kiek valgyt, o mano skrandis issitampes tikrai dar nejaucia ribu, rupuze tas doh.gif
Egliukasz
QUOTE(Junciukas @ 2012 01 12, 11:24)
Labas rytas, brangiosios 4u.gif

Egliukasz, gražus tavo vakarykštis meniu mirksiukas.gif Užsiminei apie tai, kad ieškai įvairios informacijos apie emocinį valgymą, prisiminiau, kad turiu knygą kompiuteryje, bet ten daugiau apie persivalgymą rašo. Vietomis ten rašo apie bulimiją, anoreksiją, tai tas mums neaktualu, bet yra ir visai naudingų skyrelių. Jei domina, parašyk e-'ą savo, atsiųsiu. Knyga vadinasi: "Kaip įveikti pastovų persivalgymą" (aut. Dr. Christopher Fairburn).
*

Gavau sita knygute ne per seniausiai, pradejau skaityti, ziuresim, kiek naudinga bus 4u.gif Labai noreciau antros dalies, gal iseis kur nusipirkt veliau, ypac kai grysiu y LT vasario pabaigoj, aciu uz gerus norus 4u.gif

Juratyte26, va ir man beda - tas kramtymo poreikis veda is proto daznai schmoll.gif Manau tikrai blogas yprotis, nes ne visada tik obuoliukus pavyksta kramtyt g.gif

Bos - puikiai tave suprantu, kaip ir rasiau anksciau, as ieskau savo kelio, tau reikia surasti savajy irgi 4u.gif Tik nepasiduok, vienas pralaimetas musis nereiskia pralaimeto karo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

irmulia
Manau, kad mūsų Carolina nepasitraukė mirksiukas.gif tik laikinai.

Bos, suprantu, kad tau dabar yra sunku, bet nedaryk klaidos ir nepulk į kraštutinumus mirksiukas.gif viskas su saiku. Jei maistas bus suderintas ,bet per didelis jo kiekis - rezultatų nebus. schmoll.gif Valgyti tik tiek, kiek reikia pasisotinti, o ne persivalgyti mirksiukas.gif O čia reikia laiko, kad skrandis priprastų prie normalių ( turiu omenyje, neper didelių) porcijų mirksiukas.gif

Gali bandyti kitą variantą: jokių miltinių patiekalų ( nė gabalėlio) , daug tikrai daug vandens ( jis daro stebuklus) ir daug daržovių thumbup.gif vaisiai. ir t.t.t. ... nors čia tas pats variantas hihihi.gif

Man svoris pačioje pradžioje per porą savaičių iškarto nukrito 4 kg ( berods) vien tik įvedus tam tikrą režimą : pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai, vakarienė thumbup.gif nebuvau atsakusiu visiškai nieko ( ir saldumynai buvo ir miltiniai ir pan.) O po to po truputį viskas susidėliojo į savo vietas - organizmas priprato prie naujo režimo, tada vėl reikėjo kažką keisti - taigi, teko apriboti "bloguosius" produktus - tuo metu dar "grybavau" su derinimu biggrin.gif , bet svoris vėl krito , šonai mažėjo , celiulitas po truputį nyko... Na o čia prisijungus, puikiai - pavyko daugiau nei buvau užsibrėžusi thumbup.gif

taigi, būtinas kryptingumas, tada rezultatai bus mirksiukas.gif ir mažiau savęs gailėti tongue.gif

O palaikymas visada bus, svarbu, kad matytume dedamas pastangas thumbup.gif

QUOTE(Bos @ 2012 01 12, 13:59)
As valgiau 1200, maziau, maziau, po to ziuriu apie 800-900, o tai badas, buvo dienu ir 760kcl,   dabar butinai stengsiuosi 1200-1400kcl surinkti, skaiciuoju tik del saves, nes nezinau nei kiek valgyt, o mano skrandis issitampes tikrai dar nejaucia ribu, rupuze tas
*

aišku, kad neužteks, mirksiukas.gif bet jei nori sutraukti skrandį gerk vandenį : žiū : dar ne laikas maistui, o jau kojos neša šaldytuvo link... griebi didelį puodą ir geri vandenuką sau kiek tik lenda - patikėk - labai veikia thumbup.gif ( bent jau man mirksiukas.gif ) o vakarai - be maisto, sunku, niekas nesako kad tai labai lengva ( man iš pradžių sunku būdavo, nes vėlai einu miegoti, o maistas jau senokai suvirškintas, bet vakaras... juk nebegaliu valgyti... psio... atsikankinau, dabar gerai jaučiuosi) mirksiukas.gif taip, kad savo geležinę valią kinkomės ir pirmyn thumbup.gif be valios nieko nebus ... mirksiukas.gif

ir nereikia norėti greitų rezultatų , pas mus juk niekas didelių svorių staigiai nenupurtė - kažkur 6 -12 mėn. ar ilgiau --- ir tai tik privalumas mūsų odai, kuri turi spėti ( o tam reikia laiko) dailiai susitraukti, o ne kabėti mirksiukas.gif
juratyte26
Gyti, kiek tiesos cia ? Kad masaziniai lankai stuburui blogai ?

As jau po cardio- visgi patinka man dviratis smile.gif

Bos, jokiu pasitraukimu. Kartu viskas lengviau mirksiukas.gif .
irmulia
juratyte26, manau, kad jei tokį lanką sukti apsijuosus spec. juosta ( būna tokių ), tada nelabai turėtų pakenkti - na bet visur turi būti saikas mirksiukas.gif kiek esu sukusi paprastą lanką , tai po kokio 30 min sukimo gerai nudaužydavo stuburkaulį ir klubų kaulus doh.gif biggrin.gif
Bos
QUOTE(irmulia @ 2012 01 12, 15:33)
taip, kad savo geležinę valią kinkomės ir pirmyn  thumbup.gif  be valios nieko nebus ... mirksiukas.gif

ir nereikia norėti greitų rezultatų , pas mus juk niekas didelių svorių staigiai nenupurtė - kažkur 6 -12 mėn. ar ilgiau  ---  ir tai tik privalumas mūsų odai, kuri turi spėti ( o tam reikia laiko) dailiai susitraukti, o ne kabėti  mirksiukas.gif
*

be valios ir laiko, zinau kad nieko nebus mirksiukas.gif , Aciuks uz patarimus 4u.gif zinau, kad kuo greiciau isivaziuosiu tuo geriau.
Irmulia, o vanduo netampo skrandzio, jei gersiu po puse litriuko, vienu kartu g.gif
Juratyte, jokiu pasitraukimu ax.gif
Fanore
Sveikos, kas darosi??? Kur traukiates??? Manot, kad jei pasitrauksit ir svoris pasitrauks? As irgi turiu apsvilagymu, ir baisiai sunku, bet gi niekas cia nebara, ir gedos stulpo nedesim, o bury lengviau, juk tam cia visos ir atejome, ne tik paplepeti, bet pasitarti, pasiguosti, kad ir del to paties persivalgymo. Panos, su metais bus tik sunkiau, toms kas dar be vaiku, po vaiku vel bus kitaip viskas, tad kuo anksciau gyvenime isivesit kazkoki tai rezima, tuo geriau, nes su metais metabolizmas leteja, nestumai-gimdymai savo pasiims, na bet jei tikrai nusprendete, kad jums bus lengviau vienoms, jusu teise, bet pasirodykit nors kartais.

O kur Armante, taip ilgai nesirodo g.gif ?

As vakar meniuka dabar tik priduosiu, nes isikibo liga, vakar vakare akis skaudejo, tai nebejungiau kompiuterio:
7.50 - kava
9.10 - smoothie
11.10 - 2kivi, persimonas
13.30 - kava su pienu
15.20 - aviziniu dribsniu kose 80gr, 20gr vaisiu, 10gr riesutu
18.15 - saltibarsciai
19.20 - puse pomelo
20.30 - 100gr jogurto

Daug atrodo, bet miegot ejau su gurgianciu pilvu, nes 3 paskutiniai buvo tokie lengvi, greit susivirskino.
Vandens buvo daugiau nei litras ir arbatu 1.5litro.

Siandien siaip ne taip atidirbau, pavalgiau pietus pasiimu deze vaistu, liepziedziu arbata jau laukia ir zygiuoju lovyten. Iki veliau merginos 4u.gif
irmulia
Fanore, pilnai pritariu drinks_cheers.gif deja, metai bėga ir mūsų medžiagų apykaita lėtėja... tad kad vėliau nebūtų visa ir riesta, jau geriau dabar visam laikui atsikratyti riebaliukų ir laikytis režimo - nėra čia tokia baisi katorga tas režimas ( kaip daug kam gali pasirodyti) mirksiukas.gif užtenka , kad maistas taptų organizmui svarbiausiu ir kokybiškiausiu kuru ( juk į mašiną nepilame prasčiausio/pigiausio benzino, ar ne? biggrin.gif ) , kad valgymas būtų būtinybė, o ne malonumas - štai tada ir jausimės puikiai, be jokių antsvorių ir geros nuotaikos thumbup.gif

meniukas geras, nėra labai daug mirksiukas.gif tuo lab kad vakarienė tikrai lengva buvo thumbup.gif
juratyte26
Zinau tik viena,kad ta trumpa laika kai maitinausi pavyzdingai- savijauta buvo nereali,energijos kalnai.. Net veido odos spalva kitokia bigsmile.gif

Irmulia, taip laukiu as to dirzo. Su drauge pirkom is pigu.lt,bet kazkaip labai ilgai jau jie pristatineja g.gif

O del nestumu ir metu,tai taip,jie savo daro. Po savo leles,viskas tik minimaliai pastangu idedant grizo i vietas labai greit ir vaiksciojau pakelta galva,mini sijonu su vaiku ant ranku biggrin.gif
Galvojau ,kad taip bus ir po antro.. Deja.. Pastangas reikia padvigubint ir maista reguliuot.

Pietums planai pasikeite, atnese cukinija mociute,tai buvo uzkepele su suriu. Nu taip skanu ir greita ,tik nesu tikara ar dera ..
Cukinija/cesnakas/prieskoniai ir truputis dziugo g.gif
Papildyta:
O del Armantes.. Gal kuri turi jos tel ? Ar nebendraujat taip artimai ?
Gal nutiko kas unsure.gif
irmulia
juratyte26, aš iš senukų pirkau ( maniau, kad su juo bus patogiau lanką sukti nei plėvele apsivyniojus ... klydau biggrin.gif dabar guli kažkur spintoje )

dera, dar ir kaip dera cukinija su sūriu thumbup.gif

mūsų Armantė, manau, irgi pasirodys po kurio laiko mirksiukas.gif mačiau, vis užeina , paskaitinėja bigsmile.gif
juratyte26
Sakai g.gif ? Nu ziuresim kaip man bus , o plevele geris, tiesa lanko sukt su ja nebandziau. Reiks pabandyt.

Tai atradau superini patiekala tada. As jau tokia,jei man skanu,tai beveik vien tuo ir mintu,kol neatsibosta lotuliukas.gif

Irmulia,papasakok kaip pasidarei toki pilva wub.gif ? Nu man ta foto,kur su bikinio virsum ir sortais ryte.. Nereali.
Noriu biggrin.gif . Lankas, ABS kas dar g.gif ? Per kiek cia laiko toks grozis pasidaro biggrin.gif ?
irmulia
juratyte26, aha ta ir man patinka biggrin.gif ir dar ta, kur per vandenį lekiu besitaškydama lotuliukas.gif

Svarbiausia - griežta mityba mirksiukas.gif ir gan griežta mirksiukas.gif (jei pameni, buvau 20 ar 24 dienas griežtame režime mirksiukas.gif tai jis man labai padėjo išryškinti presą prieš visas atostogas wub.gif ) o po to preso pratimai : pilni ir daliniai atsilenkimai ant suoliuko, tada kojų kėlimas stove , ir kiti pratimai, skirti siprinti pilvo presą mirksiukas.gif + cardio bei kojoms ir pan. Žodžiu - svarbu treniruoti visą kūną thumbup.gif
Ir griežtai jokių buločkų, sausainių, saldainių , picų ir pan. dalykų cool.gif
žodžiu, jokių "tuščių" kalorijų, nė gramelio. mirksiukas.gif

dabar sunku pasakyti per kiek laiko g.gif , reikia fotkes peržiūrėti - tada galėsiu atsekti mirksiukas.gif
Papildyta:
na štai, pasižiūrėjau, tai prie panų prisijungiau 12 mėn. (tada dar vangiai sportavau) o 07 mėn. jau turėjau neblogą sixpak'ą biggrin.gif kiek čia gaunasi mastau.gif grubiai 7 mėnesiai mirksiukas.gif svoris tada buvo 49 kg mirksiukas.gif pastebėjau, kad jei noriu, jog išryškėtų pilvo raumenukai, tai dažniausiai mano svoris neviršija 50 kg mirksiukas.gif
kamarele
Sveikos merginos smile.gif

Šiandien mano valgymai tokie:

Pusryčiai - kava su pienu
Priešpiečių nebuvo
Pietūs - daržovių troškinys (morkos, paprikos, svogūnai, cukinija) su fazer duoniukais
Pavakariai ir vakarienė viename smile.gif - makaronai su saulėje džiovintais pomidorais, česnaku ir parmezano trupučiu (dėl kvapo tik ax.gif )
Pirkau specialiai pilno grūdo makaronus, manau kartais galima jų, kaip manot?

irmulia nors ir nemačiau tų nuotraukų, kurias čia aptariat, bet net neabejoju, kad nugriūčiau kaip gerai atrodai smile.gif Reikia ir man susiimti - mėnesį prasimaitinti labai tvarkingai ir pagaliau kokį tinkamą sportą pradėti g.gif Taip manau pradės formuotis normalūs valgymo įpročiai, bus mažiau visokių nuklydimų ir savigraužos g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.