Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nusiramina tik isikibus i papuka
Supermamø klubas > Konsultacijø centras > Klausimas vaikø psichologui
GiedrUla
dukrai jau 1,1m.Maitinau krutim iki 1m.
Dabar kiekviena karta noredama miego,ar siaip jeigu ko bijo ar nervinasi,butinai turi ciupineti mano papuka,isikimba ir laiko,ciupineja,krapstineja,bandau demesi nukreipti kazkur kitur,nelabai nori paleisti papuko vistiek.
Atjunkiau palaipsniui,nemenau,kad turejo labai strestuot,siaip linksma mergaite ,bendraujanti,isdykusi,nenusedi vietoj,bet tas papukas neduoda man ramybes,tiesiog viesoj vietoj kartais buna nesmagu man... g.gif
vabalas
pas mane problema tokia, kad uzmiega tik su papu burnoj. atjunkiau pries g.gif 1.5-2 men. maitinau iki 15 menesio. atjunkiau palaipsniui. pieno jau nera, o iprotis uzmigti su papuliu burnoj liko sad.gif bandziau neduoti, ziurejau i laikrodi isteriskai klyke 2 val blink.gif kol pervarges ir isgeres raminacios arbatos (su valerjonais ohmy.gif ) uzmigo kukciodamas. ka daryti ? i jokius kompromisus vaikas neina , papulio ir taskas. jei tik pajunta, kad gali negauti tokia pirti tevams uzkuria ohmy.gif , miegoti eina 23-24 val. tuo metu bunu namie, juk neisi i lauka. be to jis manes ir neisleistu unsure.gif taip pat isterija prasidetu, jei pamatytu, kad as iseinu. ka daryti blink.gif
MariMa
Maniskis mano pieneli gere iki 1,5 m. Uzmigdavo irgi tik su papceliu, o ir nakti ar paryciais jei pabusdavo, ar siaip neramus pasidarydavo, tai tuoj papceli susiiekodavo ir viskas. Pries 2,5 men. teko atpratinti, nes antro laukiames, gydytoja liepe. Pirmas kokias 3 dienas sekesi sunkokai, bet mes jam aiskinom, kad mamytei papceli labai skauda, didelis popa ir negali jam duoti. Paniurgzdavo ir uzmigdavo galvyte man ant pilvo pasidejes. Dabar jokiu problemu nebeturim - vyrukas vakare man po pazastim susisuka ir tuoj uzmiega. Mano bendradarbei sekesi sunkiau su atjunkymais, tai jai gydytoja patare speneli patepti tuo tepaliuku, kuris vaikams yra, kad naguciu nekramtytu. Sake is pradziu ir ciulpe, ir verke, ir liezuviuka valesi tuo pat metu, bet po poros dienu viskas praejo ir dabar irgi uzmiega lengvai prie mamos prisiglaudes.
Puumpaa
Pas mus lygiai taip pat, kaip pas GiedrUla, nors mums jau 2 metai: atjunkiau pakankamai lengvai 1.3 m, migdydavom su soske. Neuzilgo atpratinom ir nuo tutes. Bet dabar, jei mama salia ir laikas miegoti - liko iprotis gulint salia isikibti i papuli. Kol maitinau visada budavo apsikabinusi ta stebuklu saltini, laugh.gif matyt toks refleksas is kudikydtes, minkyti, kad daugiau teketu pienelis. g.gif O dabar tai nezinau kam jis jai reikalingas, net pabudusi vidury nakties, jei guli ne savo lovelej, uzkisa rankyte i uzanti ir toliau uzmiega. Jei bunu nusisukusi - judina ir liepia atsisukti. Siaip per daug neimu i galva, bet va paskaiciau autores klausima, ir paciai idomu pasidare - o kaip nuo to atpratinti? unsure.gif
vabalas
gera mintis, reiks kokiu brudu spenelius nusitepti , ziuresim ar tada nores papulio wink.gif
o atpratinti nuo uzmigimo su papu burnoj, noriu, nes bijau kad papuliai neisitampytu. tfu tfu tfu po maitinimo krutine nenukaro, bet dabar kas vakara ir pries pietu miega vis pakimba ant papo bicas ir tampo i visas puses laugh.gif oi mane nervas ima ir bijau , kad po tokiu pratybu kas vakara, liks spanielio ausys ohmy.gif
sauluke
seses mergytei 4,5m- o pomegis isliko...su kuo bemiegotu(mociute, diedukas...)visus apciupina wink.gif o savo mamukui liepe pasideti papukus , jei neduoda rolleyes.gif

musu turbut tas pats laukia g.gif
Nija
Vabale, jauciu kad ir mum tas pat bus sad.gif Dabar uzmiega tik su papuku, daznai bundasi ir vel uzmiega tik gavus papuko. Priprato, kai kankinio pilvuko putimai, o dabar tai tik refleksas. Nu pieno kolkas dar turiu, bet .... kas bus paskui...? Kazi ka psichologe galetu pasakyt g.gif Ar bandymas neduoti papuko ir isteriskas vaiko virkdymas geriau? Ar nusileisti vaikuciui, ar ieskot gudrumu?
Ðmigija
OI Nija, tavo Ula dar mazyte, naturalu kad ji isikibus i papuka uzmiega, va beda jei vyresni nei metinukai tokio iprocio neatsisako, o ypac tie kurie jau mamos pieneliu nemaitinami g.gif
GiedrUla
labai dekui mamuleytes,kad taip aktyviai pasidalinate mintimis ir patirtim,o mano pastangos nukreipti demesi kitur ( nuo papuko maigymo) nelabai sekasi.....traukia,kelia,plesia liemenuka,jeigu ir kelias maikes uzsimaunu ir megztuka prigludusi ant virsaus dar....vistiek ikisa perkakla ta rankute,o jeigu nepasiekia,tai verkia ,kad siaubas..... sad.gif
Puumpaa
Kurios maitina, tai viskas aisku, su laiku atpras po biski. wink.gif Bet cia kalba eina apie tuos vaikelius, kurie jau nemaitinami mamos pienu ir ne isikanda papkiu, o rankyte maigo ar isikimba i krutine ir taip migdosi ar nusiramina... rolleyes.gif
Puumpaa
GiedrUla, kaip sekasi tartis? Man jau pavyko issaiskinti, kad nekistu rankytes, sakau kad jau didele, niekas taip nedaro ir dar atsirades leliukas labai geras pavyzdys. biggrin.gif Paduodu pastoviai mylima zuiki pries miega, liepiu apsikabinti. Taip po biski ir pamirstam senus iprocius. thumbup.gif
GiedrUla
QUOTE (Egliukas @ 2004 07 29, 10:35)
GiedrUla, kaip sekasi tartis? Man jau pavyko issaiskinti, kad nekistu rankytes, sakau kad jau didele, niekas taip nedaro ir dar atsirades leliukas labai geras pavyzdys. biggrin.gif Paduodu pastoviai mylima zuiki pries miega, liepiu apsikabinti. Taip po biski ir pamirstam senus iprocius. thumbup.gif

nesiseka dar mums sito iprocio atsisakyti...manau,kad dar ir nesusitarsi normaliai-maza dar,nesupranta.
po truputi bandysim toliau... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.