GiedrUla
2004 07 01, 11:59
dukrai jau 1,1m.Maitinau krutim iki 1m. Dabar kiekviena karta noredama miego,ar siaip jeigu ko bijo ar nervinasi,butinai turi ciupineti mano papuka,isikimba ir laiko,ciupineja,krapstineja,bandau demesi nukreipti kazkur kitur,nelabai nori paleisti papuko vistiek. Atjunkiau palaipsniui,nemenau,kad turejo labai strestuot,siaip linksma mergaite ,bendraujanti,isdykusi,nenusedi vietoj,bet tas papukas neduoda man ramybes,tiesiog viesoj vietoj kartais buna nesmagu man...
vabalas
2004 07 01, 14:02
pas mane problema tokia, kad uzmiega tik su papu burnoj. atjunkiau pries  1.5-2 men. maitinau iki 15 menesio. atjunkiau palaipsniui. pieno jau nera, o iprotis uzmigti su papuliu burnoj liko  bandziau neduoti, ziurejau i laikrodi isteriskai klyke 2 val  kol pervarges ir isgeres raminacios arbatos (su valerjonais  ) uzmigo kukciodamas. ka daryti ? i jokius kompromisus vaikas neina , papulio ir taskas. jei tik pajunta, kad gali negauti tokia pirti tevams uzkuria  , miegoti eina 23-24 val. tuo metu bunu namie, juk neisi i lauka. be to jis manes ir neisleistu  taip pat isterija prasidetu, jei pamatytu, kad as iseinu. ka daryti
Maniskis mano pieneli gere iki 1,5 m. Uzmigdavo irgi tik su papceliu, o ir nakti ar paryciais jei pabusdavo, ar siaip neramus pasidarydavo, tai tuoj papceli susiiekodavo ir viskas. Pries 2,5 men. teko atpratinti, nes antro laukiames, gydytoja liepe. Pirmas kokias 3 dienas sekesi sunkokai, bet mes jam aiskinom, kad mamytei papceli labai skauda, didelis popa ir negali jam duoti. Paniurgzdavo ir uzmigdavo galvyte man ant pilvo pasidejes. Dabar jokiu problemu nebeturim - vyrukas vakare man po pazastim susisuka ir tuoj uzmiega. Mano bendradarbei sekesi sunkiau su atjunkymais, tai jai gydytoja patare speneli patepti tuo tepaliuku, kuris vaikams yra, kad naguciu nekramtytu. Sake is pradziu ir ciulpe, ir verke, ir liezuviuka valesi tuo pat metu, bet po poros dienu viskas praejo ir dabar irgi uzmiega lengvai prie mamos prisiglaudes.
Puumpaa
2004 07 05, 14:40
Pas mus lygiai taip pat, kaip pas GiedrUla, nors mums jau 2 metai: atjunkiau pakankamai lengvai 1.3 m, migdydavom su soske. Neuzilgo atpratinom ir nuo tutes. Bet dabar, jei mama salia ir laikas miegoti - liko iprotis gulint salia isikibti i papuli. Kol maitinau visada budavo apsikabinusi ta stebuklu saltini,  matyt toks refleksas is kudikydtes, minkyti, kad daugiau teketu pienelis.  O dabar tai nezinau kam jis jai reikalingas, net pabudusi vidury nakties, jei guli ne savo lovelej, uzkisa rankyte i uzanti ir toliau uzmiega. Jei bunu nusisukusi - judina ir liepia atsisukti. Siaip per daug neimu i galva, bet va paskaiciau autores klausima, ir paciai idomu pasidare - o kaip nuo to atpratinti?
vabalas
2004 07 05, 15:07
gera mintis, reiks kokiu brudu spenelius nusitepti , ziuresim ar tada nores papulio o atpratinti nuo uzmigimo su papu burnoj, noriu, nes bijau kad papuliai neisitampytu. tfu tfu tfu po maitinimo krutine nenukaro, bet dabar kas vakara ir pries pietu miega vis pakimba ant papo bicas ir tampo i visas puses  oi mane nervas ima ir bijau , kad po tokiu pratybu kas vakara, liks spanielio ausys
sauluke
2004 07 05, 23:32
seses mergytei 4,5m- o pomegis isliko...su kuo bemiegotu(mociute, diedukas...)visus apciupina o savo mamukui liepe pasideti papukus , jei neduoda
musu turbut tas pats laukia
Vabale, jauciu kad ir mum tas pat bus  Dabar uzmiega tik su papuku, daznai bundasi ir vel uzmiega tik gavus papuko. Priprato, kai kankinio pilvuko putimai, o dabar tai tik refleksas. Nu pieno kolkas dar turiu, bet .... kas bus paskui...? Kazi ka psichologe galetu pasakyt  Ar bandymas neduoti papuko ir isteriskas vaiko virkdymas geriau? Ar nusileisti vaikuciui, ar ieskot gudrumu?
Ðmigija
2004 07 08, 14:21
OI Nija, tavo Ula dar mazyte, naturalu kad ji isikibus i papuka uzmiega, va beda jei vyresni nei metinukai tokio iprocio neatsisako, o ypac tie kurie jau mamos pieneliu nemaitinami
GiedrUla
2004 07 08, 16:20
labai dekui mamuleytes,kad taip aktyviai pasidalinate mintimis ir patirtim,o mano pastangos nukreipti demesi kitur ( nuo papuko maigymo) nelabai sekasi.....traukia,kelia,plesia liemenuka,jeigu ir kelias maikes uzsimaunu ir megztuka prigludusi ant virsaus dar....vistiek ikisa perkakla ta rankute,o jeigu nepasiekia,tai verkia ,kad siaubas.....
Puumpaa
2004 07 12, 19:07
Kurios maitina, tai viskas aisku, su laiku atpras po biski.  Bet cia kalba eina apie tuos vaikelius, kurie jau nemaitinami mamos pienu ir ne isikanda papkiu, o rankyte maigo ar isikimba i krutine ir taip migdosi ar nusiramina...
Puumpaa
2004 07 29, 10:34
GiedrUla, kaip sekasi tartis? Man jau pavyko issaiskinti, kad nekistu rankytes, sakau kad jau didele, niekas taip nedaro ir dar atsirades leliukas labai geras pavyzdys. Paduodu pastoviai mylima zuiki pries miega, liepiu apsikabinti. Taip po biski ir pamirstam senus iprocius.
GiedrUla
2004 08 27, 11:14
| QUOTE (Egliukas @ 2004 07 29, 10:35) | GiedrUla, kaip sekasi tartis? Man jau pavyko issaiskinti, kad nekistu rankytes, sakau kad jau didele, niekas taip nedaro ir dar atsirades leliukas labai geras pavyzdys. Paduodu pastoviai mylima zuiki pries miega, liepiu apsikabinti. Taip po biski ir pamirstam senus iprocius. |
nesiseka dar mums sito iprocio atsisakyti...manau,kad dar ir nesusitarsi normaliai-maza dar,nesupranta. po truputi bandysim toliau...
|
|