Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NUGAROS SILDYMAS
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
dinecka
AR GALIMA SILDYT NUGARA NESCIOMS nestuke.gif NES GIRDEJAU,KAD NEGALIMA NEZINAU KA DARYT KANKINUOS NAKTIM SU NUGAROS SKAUSMAIS JEI KAS KA ZINOT PRASAU PARASYKIT MAN TAI BUS PIRMAS VAIKELIS TAI NORIU BUT ATSARGI SU SAVO VEIKSMAIS,ESU NE LT KAD PAS DAKTARA PAKLIUT CIA REIK LABAI DAUG LAIKO LAUKT,GAL IS JUSU MAN KAS GALI PADETI unsure.gif
grazina37
QUOTE(dinecka @ 2012 01 10, 00:20)
AR GALIMA SILDYT NUGARA NESCIOMS nestuke.gif NES GIRDEJAU,KAD NEGALIMA  NEZINAU KA DARYT KANKINUOS NAKTIM SU NUGAROS SKAUSMAIS JEI KAS KA ZINOT PRASAU PARASYKIT MAN TAI BUS PIRMAS VAIKELIS TAI NORIU BUT ATSARGI SU SAVO VEIKSMAIS,ESU NE LT KAD PAS DAKTARA PAKLIUT CIA REIK LABAI DAUG LAIKO LAUKT,GAL IS JUSU MAN KAS GALI PADETI unsure.gif
*

sildyti tikrai negalima,bent man taip sake gine kai laukiausi sunelio ,geriau pakonsultuos gydytoja,gali skirti vaistu kad mazinti skausma,o gal galima kokiu tepalu patepti g.gif
geisha
kiek zinau negalima,geriau nerizikuok schmoll.gif geriau pabandyk nesciosioms dirza panesiot,gal geriau bus mirksiukas.gif
HappyAngel
Apie nugaros skausmus tema jau yra, savo klausimą galite užduoti ten http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry52265289 .

Taip pat ateičiai - temų pavadinimai rašomi mažosiomis raidėmis lietuviškais rašmenimis. Žinutėse rašyti didžiosiomis raidėmis taip pat nederėtų, nes internetinėje kalboje rašymas didžiosiomis raidėmis prilygsta šaukimui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.