Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patogi virtuvė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
geruta
bigsmile.gif
senoji tema
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5245&st=588
Papildyta:
QUOTE(geruta @ 2012 01 10, 12:30)
uzmeskite aki,tsakant reikia patarimo ar kaitlente deti desineje ar kaireje puseje
cia piesinukas su desiniu variantu
reikia apsispresti kur atvest laida gartraukiui,cia vaizdas is svetaines

user posted image
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5245&st=588
Šarka-Li
Gal keistai nuskambės klausimas, bet man pasidarė įdomu, iš kur Jūs jau gaunate tokį gražų projekto variantą? Čia jau tas žmogus iš firmos suprojektuoja ir jums į kompą perleidžia ar kaip? blush2.gif O gal yra kokia programa?
Ir dar - jeigu dabar yra pas mane kriaukle prie dujines, o jeigu aš taip ir palikčiau, ar galima? O jeigu statyčiau dujinę su orkaite toliau, trukdo vamzdžiai, tai juos gal gali dujininkai patraukti kažkaip? blush2.gif
olgunia_2006
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 10, 15:54)
Kazka paplanavau, bet cia pirmas blynas, dar gal reikia pratesti stalvirsi kur langas... technikos dar nemoku pavaizduoti, cia is IKEA programos.
user posted image
*

QUOTE(Eljerny @ 2012 01 10, 18:59)
Man atrodo toli nuo kriaukles iki kaitlentes, bet kitaip matau nieko nesigauna padelioti  g.gif
*

manau irgi nieko daugiau ir nesigaus g.gif

QUOTE(geruta @ 2012 01 10, 19:25)
man labiau patiktu stalvirsis prie lango ir ten mazyte ,pusrytine valgymo zona ,mazos spinteles prie aukstos spintos kaireje ,nedaryciau
*

tai taip, stalvirsis bus, bet mazoka vietos bus, nebent vienas, kavytes atsigert pvz bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 01 11, 11:23)
Gal keistai nuskambės klausimas, bet man pasidarė įdomu, iš kur Jūs jau gaunate tokį gražų projekto variantą? Čia jau tas žmogus iš firmos suprojektuoja ir jums į kompą perleidžia ar kaip?  blush2.gif  O gal yra kokia programa?
Ir dar - jeigu dabar yra pas mane kriaukle prie dujines, o jeigu aš taip ir palikčiau, ar galima? O jeigu statyčiau dujinę su orkaite toliau, trukdo vamzdžiai, tai juos gal gali dujininkai patraukti kažkaip?  blush2.gif
*

Galima patiems padaryti maketuka, jeigu rusiskai suprantote tai Ikea pusplapi neblogas projektuotojas online
IKEA projektuotojas online rusu kalba
Šarka-Li
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 11, 12:51)
manau irgi nieko daugiau ir nesigaus  g.gif
tai taip, stalvirsis bus, bet mazoka vietos bus, nebent vienas, kavytes atsigert pvz  bigsmile.gif
Papildyta:

Galima patiems padaryti maketuka, jeigu rusiskai suprantote tai Ikea pusplapi neblogas projektuotojas online
IKEA projektuotojas online rusu kalba

oi prastai man su rusų doh.gif unsure.gif
olgunia_2006
Cia dar lietuviu kalba programa, galit pabandyti pazaisti
Projektavimo programa
Šarka-Li
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 11, 16:13)
Cia dar lietuviu kalba programa, galit pabandyti pazaisti
Projektavimo programa

Dėkoju, tačiau aš pati irgi buvau šią programėlę aptikusi, tik deje, meta pas mane kompiuteryje jog ji mano kompui pavojinga. tai bijau siustis. lauksiu vyro, gal jis pasiziures ar bandom ar ne.
Palme22
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 01 11, 15:59)
oi prastai man su rusų  doh.gif  unsure.gif
*

man neuzkrauna sios programos, noreciau pasiproektuot, musu labai maza virtuve g.gif
geruta
As zaidziu su ALNO programele
olgunia_2006
Va ka radau kitoje temoje mirksiukas.gif
QUOTE(fukse @ 2011 11 15, 00:40)
http://www.alno.de/alnosys3/267.0.en.html?...9d2f7294864554a

Spaudi Accept ir siunties  ax.gif

Prieš pradėdama dirbt su Alno, aš pastudijavau Help-->Help-->Continue to the Tutorial, tada jau tampa aiškiau kas ir prie ko  smile.gif

1. Spaudžiu Help--> Help:

user posted image

2. Spaudžiu Continue to the Tutorial:

user posted image

3. Spaudžiu dšn kamputyje ► Continue to >The Room

user posted image
Tada atsidariusiame lange yra visi paaiškinimai, nu ir pasiskaičius jau bandžiau  4u.gif
*

Palme22
nesigauna man su tom programom schmoll.gif

musu labai maza virtuve kampas toks 2 m plotis ir kampas toks 140 ir man reikia i ta kampa visa virtuve sugalvot doh.gif

ir dar klausiu patarimo, liks melynas saldytuvas jo keisti negalvojam, tai kokia man spalva parinkt kad tiktu baldu ir pliteliu, nes baldai ir melyni buvo bet norim keist, o melynu vel nenoriu g.gif
geruta
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 12, 14:09)
1.nesigauna man su tom programom schmoll.gif 
2.liks melynas saldytuvas
*

1.man irgi pradzioje nesigavo
reikia pradeti siulymus nuo desines puses virsuje
ten ivesti virtuves matmenis ,o po to palaipsniui atidarineti sekancius raudonus pliusiukus
2.manau su melyna dera pilka,nors pati pilkos virtuves nenoreciau,dar manau neprasausite su visom medzio spalvom tik akcentuka melyna reiktu kazkur iterpti
na pavyzdziui:

user posted image
user posted image
vsl
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 12, 16:09)

ir dar klausiu patarimo, liks melynas saldytuvas jo keisti negalvojam, tai kokia man spalva parinkt kad tiktu baldu ir pliteliu, nes baldai ir melyni buvo bet norim keist, o melynu vel nenoriu  g.gif
*

Tai saldytuva gi galima perdazyti smile.gif mes aname bute turejom balta, o jis man nederejo...tai "padarem" ji aliuminio spalvos biggrin.gif niekas net netikejo,kad jis toks ir nebuvo, visi labai stebejosi, jeigu pasakydavau, kad jis kazkada baltas buvo... 4u.gif
kristinka_2010
QUOTE(vsl @ 2012 01 12, 21:08)
Tai saldytuva gi galima perdazyti  smile.gif mes aname bute turejom balta, o jis man nederejo...tai "padarem" ji aliuminio spalvos  biggrin.gif niekas net netikejo,kad jis toks ir nebuvo, visi labai stebejosi, jeigu pasakydavau, kad jis kazkada baltas buvo... 4u.gif
*

vava mane domina sitas klausimas! Planuoju netgi nauja balta saldytuva dazyti rusvai.. biggrin.gif su kokiais dazais dazet, ar gerai laikesi? MB sako uztenka tu paparastu is flakonelio purskiamu tokiu.. g.gif
vsl
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 01 12, 23:38)
vava mane domina sitas klausimas! Planuoju netgi nauja balta saldytuva dazyti rusvai.. biggrin.gif su kokiais dazais dazet, ar gerai laikesi? MB sako uztenka tu paparastu is flakonelio purskiamu tokiu..  g.gif
*

Dazem ne patys. Daze darbininkas, kuris tuo metu dirbo statybose pas pazistamus..bet manau, kad ir paciam laisvai galima ta padaryti smile.gif Daze-purske paprastais dazais is flakonu, pirkom juos senukuose 4u.gif laikesi puikiai, niekas neatsilupinejo, neatsokinejo ir pan.biggrin.gif mes irgi nauja balta dazem aliuminio spalva biggrin.gif
Llaume
Bute laukia virtuves ir vonios remontai. Pas Jus radau naudingos informacijos:
programeliu nuorodas virtuviu kurimui ir idomi ideja saldytuvo spalvos keitimui.
Jungiuosi prie Jusu 4u.gif
isdykusS
QUOTE(vsl @ 2012 01 13, 14:02)
Dazem ne patys. Daze darbininkas, kuris tuo metu dirbo statybose pas pazistamus..bet manau, kad ir paciam laisvai galima ta padaryti smile.gif  Daze-purske paprastais dazais is flakonu, pirkom juos senukuose  4u.gif laikesi  puikiai, niekas neatsilupinejo, neatsokinejo ir pan.biggrin.gif  mes irgi nauja balta dazem aliuminio spalva  biggrin.gif
*

o iki dazymo kazkaip paruost reikejo? na "pasiaust" pavirsiu ar kaip kitaip? o kaip rankenos, neusilupineja po laiko nuo kasdienio lietimo?
olgunia_2006
Sveiki mergaites, man vienas baldininkas toki projekteli paruosia, nu bet man tikrai nepatinka ta dalis kur kriaukle g.gif ir stalciuku mazai man atrodo.
user posted image
user posted image
Kokiu dar minusu yra?
daivazv
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 14, 18:52)
Sveiki mergaites, man vienas baldininkas toki projekteli paruosia, nu bet man tikrai nepatinka ta dalis kur kriaukle  g.gif ir stalciuku mazai man atrodo.
user posted image
user posted image
Kokiu dar minusu yra?
*

Noretusi imuontuojamo saldytuvo ir panaikinti visas atviras lentyneles,nes jos tik dulkems ir riebalams kauptis schmoll.gif
Mivida
QUOTE(daivazv @ 2012 01 14, 19:09)
Noretusi imuontuojamo saldytuvo ir panaikinti visas atviras lentyneles,nes jos tik dulkems ir riebalams kauptis schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif

Olgunia, sala geras sprendimas, tik reikia keisti ar jo vieta, ar forma, nes dabar "ismetyta" virtuve unsure.gif
babis
Gal galit pasidalint idejomis, kaip isspresti virsutiniu spinteliu isdestyma 4u.gif Man kazkaip tas desinys kampas kliuva. Gal galima jas padeliot taip, kad nereiktu kampiniu spinteliu? g.gif Spinteliu aukstis 700 mm(viena spintele su dvigubom pakeliamom durelem), visas ilgis sienos 3000 mm Dekui 4u.gif user posted image
Mivida
QUOTE(babis @ 2012 01 14, 19:34)
Gal galit pasidalint idejomis, kaip isspresti virsutiniu spinteliu isdestyma  4u.gif  Man kazkaip tas desinys kampas kliuva. Gal galima jas padeliot taip, kad nereiktu kampiniu spinteliu? g.gif Spinteliu aukstis 700 mm(viena spintele su dvigubom pakeliamom durelem), visas ilgis sienos 3000 mm Dekui  4u.gif user posted image
*

Jusu variante atsisakyciau dvigubu dureliu, nes linija, kuri dalina jas per puse, reikia testi ir ant desiniosios sienos, arba daryti imitacija, kad butu vienodai, kitaip man negraziai atrodo unsure.gif Jei bus virsutines spinteles vertikalios, manau lengviau isspresite ir kampa g.gif
babis
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 14, 19:45)
Jusu variante atsisakyciau dvigubu dureliu, nes linija, kuri dalina jas per puse, reikia testi ir ant desiniosios sienos, arba daryti imitacija, kad butu vienodai, kitaip man negraziai atrodo unsure.gif Jei bus virsutines spinteles vertikalios, manau lengviau isspresite ir kampa  g.gif
*

Dekui 4u.gif

Bet ar nebus per dideles dureles tokiu atveju g.gif (70*60)
Mivida
QUOTE(babis @ 2012 01 14, 19:50)
Dekui 4u.gif

Bet ar nebus per dideles dureles tokiu atveju g.gif (70*60)
*

Projekte matau ne iki lubu darote g.gif Tada galima reguliuoti auksti smile.gif
daivazv
QUOTE(babis @ 2012 01 14, 20:34)
Gal galit pasidalint idejomis, kaip isspresti virsutiniu spinteliu isdestyma  4u.gif  Man kazkaip tas desinys kampas kliuva. Gal galima jas padeliot taip, kad nereiktu kampiniu spinteliu? g.gif Spinteliu aukstis 700 mm(viena spintele su dvigubom pakeliamom durelem), visas ilgis sienos 3000 mm Dekui  4u.gif user posted image
*

kampa galima daryti ir taip....
user posted image
Mivida
QUOTE(daivazv @ 2012 01 14, 20:31)
kampa galima daryti ir taip....
user posted image
*

drinks_cheers.gif Grazi virtuve
Grazhke
QUOTE(babis @ 2012 01 14, 19:34)
*

Pas mus lygiai toks pats kampas yra, tik virsutine spintele vienguba, o po ja t.y kampe kriaukle. Siaip atidarinejant spintele kazkokio nepatogumo nejauciu, nebet kad nelabai atrodo nukirsta spintele.
olgunia_2006
QUOTE(daivazv @ 2012 01 14, 19:09)
*

Na imuontojimo saldytuvo tikrai nebus, ir nebus atviru spinteliu, cia tik pirmas projekto variantas, kuris man nelabai patinka, bet norejau ir jusu nuomone isklaustyti.

QUOTE(Eljerny @ 2012 01 14, 19:27)
drinks_cheers.gif
Olgunia, sala geras sprendimas, tik reikia keisti ar jo vieta, ar forma, nes dabar "ismetyta" virtuve  unsure.gif
*

Man irgi ta ale sala nepatinka, geriau jau jos nebutu.... na bet cia gal as kalta, nes prasiau ka nors nestandartiska padaryt, tai taip ir gaunasi... smile.gif
Jurgita G
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 11, 20:00)
man neuzkrauna sios programos, noreciau pasiproektuot, musu labai maza virtuve g.gif
*

Pas mane irgi micro virtuve, tiesine, bet vos 3 metrai.
Nepasitikejau projektuotojais todel viska susikuriau pati, su ALNO, dabar jau dziaugiuosi savo nauja virtuve.
Ikelkite savo virtuves planeli mes su mergaitemis pasiulysime variantu.
vsl
QUOTE(isdykusS @ 2012 01 14, 04:50)
o iki dazymo kazkaip paruost reikejo? na "pasiaust" pavirsiu ar kaip kitaip? o kaip rankenos, neusilupineja po laiko nuo kasdienio lietimo?
*

Zinoma, kad reikejo mirksiukas.gif su svitriniu man rodos "siause"pavirsiu ax.gif
Nei rankenos nei kitas pavirsius niekaip nepakito nuo lietimo ar valymo 4u.gif mes naudojomes juo 6 metus, tada palikom ji naudoti naujiems buto seimininkams ax.gif
bagyra9
QUOTE(vsl @ 2012 01 15, 16:01)
Zinoma, kad reikejo  mirksiukas.gif su svitriniu man rodos "siause"pavirsiu  ax.gif
Nei rankenos nei kitas pavirsius niekaip nepakito nuo lietimo ar valymo 4u.gif mes naudojomes juo 6 metus, tada palikom ji naudoti naujiems buto seimininkams  ax.gif
*

Kažkada senai tėvai pirko naudotą šaldytuvą, kuris buvo gerokai pabraižytas. Tai iš Senukų nusipirko limpančios plėvelės panašios i spintelių spalvą ir visą apklijavo. Neįsižiūrėjus net nesiskirdavo visai nuo spintelių. Naudojosi gal kokius 5 metus ar ilgiau (kol sugedo nepataisomai) tai viskas laikėsi kuo puikiausiai thumbup.gif
ritavi
Sveikos, remontuojam savo mažą virtuvę, prisiprenumeravau krūvą temų su mažos erdvės/virtuvės/buitinės technikos aptarinėjimais ir visai pasimečiau doh.gif Berods, kažkurioj temoj kažkas minėjo apie trivietę dujinę kaitlentę - plyz, atsiliepkit, labai domiuosi ja, noriu truputį paklausinėti blush2.gif
olgunia_2006
Labukas, mergaites, paprojektavo man virtuve, gal kokiu pastabeliu, patarimu turite ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
geruta
Labai super!
gal tik kabanti spintute ..kaireje nuo gartraukio ... nesiziuri...truktelciau virykle kairiau
kriaukles nematau g.gif
motoraika
sveiki, mūsų virtuvė dar tik galvose, bet jau jau...
nesuprantu vieno g.gif kam tas orkaites keliate aukštyn, suprantu, gal būt patogiau, kartais net reikia, nes kitaip nėra kur,
bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau ax.gif
bet čia tik mano nuomonė...
Mirksniukas
QUOTE(motoraika @ 2012 01 23, 23:31)
bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau  ax.gif
*

aš pritariu, kad olgunia virtuvės projekte orkaitė visiškai nevietoje - ji darko bendrą virtuvės vaizdą, sumažina darbastalį, užstoja langą ir padaro vietoj šviesaus, plataus vaizdo kažkokį įrėmintą tunelį.
vsl
Olgunia - man irgi kazkaip lyg tos virsutines spinteles kairej pusej nuo gartraukio nesinori, arba gal galima slinkti kaitlente i kaire puse g.gif tada man gal graziau butu, o ir darbastalio daugiau turesit smile.gif
Ir dar - daryciau stalcius visus viename lygyje ax.gif tuos, kurie desineje nuo orkaites -daryciau virsutinius siauresnius, kad eitu viena juosta. Man taip tvarkingesnis vaizdas butu ax.gif 4u.gif
Ir orkaite man irgi kazkaip siuo atveju nesiziuri iskelta g.gif nes uzstoja sviesa ir toks nevietoje issikises blokas gaunasi g.gif
geruta
man atrodo orkaite iskelta del patogumo ,ir padaroma atskira erdve prie didelio lango tik ka ten veikt?jis turbut labai zemai ir prisest prie jo kaip prie staliuko nepavyks g.gif ,
o jei stalciukus perkelti prie kairiojo lango? ir prie desiniojo daryt pusryciu zona su atskiru nepriklausomu staleliu-suoleliu?
rim
Pritariu visoms išsakytoms mintims. Jeigu norisi pakeltos orkaitės, ir jeigu dar yra galimybė keisti komunikacijų vietas, tai orkaitę pakeltą dėčiau šalia šaldytuvo, o kriauklę šalia lango ar pan. Vietos turite nemažai, tai kam užsigriozdinti tokia gausybe viršutinių spintelių? Gal kaikurių visai atsisakyti galima? Būtų šviesiau ir erdviau. Tai, kad stalviršis po langu bus žemesnis manau nieko baisaus ir nebūtina tai maskuoti. Sėkmės 4u.gif
olgunia_2006
QUOTE(geruta @ 2012 01 23, 21:39)
Labai super!
gal tik kabanti spintute ..kaireje nuo gartraukio ... nesiziuri...truktelciau virykle kairiau
kriaukles nematau  g.gif
*

.........bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau

Aciukas, o kriaukle su saldytuvu is kaires stovi, ir dar mikrobange turetu buti virs orkaites, o orkaite padaryti vienu stalciumi zemiau.
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 23, 23:53)
aš pritariu, kad olgunia virtuvės projekte orkaitė visiškai nevietoje - ji darko bendrą virtuvės vaizdą, sumažina darbastalį, užstoja langą ir padaro vietoj šviesaus, plataus vaizdo kažkokį įrėmintą tunelį.
*

QUOTE(vsl @ 2012 01 24, 07:51)
Olgunia - man irgi kazkaip lyg tos virsutines spinteles kairej pusej nuo gartraukio nesinori, arba gal galima slinkti kaitlente i kaire puse  g.gif tada man gal graziau butu, o ir darbastalio daugiau turesit  smile.gif
Ir dar - daryciau stalcius visus viename lygyje  ax.gif tuos, kurie desineje nuo orkaites -daryciau virsutinius siauresnius, kad eitu viena juosta. Man taip tvarkingesnis vaizdas butu  ax.gif  4u.gif
Ir orkaite man irgi kazkaip siuo atveju nesiziuri iskelta  g.gif nes uzstoja sviesa ir toks nevietoje issikises blokas gaunasi  g.gif
*

turiu dar viena galvuoje varianta, kaitlente pastumt kairiau, orkaite pastatyt po kaitlente, mikrobange ant stalvirsio tadu tiesiog pastatyti, ir to penala su orkaite isvis nebus, tik stalcius bigsmile.gif
Kaip Jums toks variantas.....
Benicio
olgunia_2006, sakykite, prašom, su kokia programėle virtuvę paišėt?
olgunia_2006
QUOTE(geruta @ 2012 01 24, 09:04)
man atrodo orkaite iskelta del patogumo ,ir padaroma atskira erdve prie didelio lango tik ka ten veikt?jis turbut labai zemai ir prisest prie jo kaip prie staliuko nepavyks  g.gif ,
o jei stalciukus perkelti prie kairiojo lango? ir prie desiniojo daryt pusryciu zona su atskiru nepriklausomu staleliu-suoleliu?
*

pasedejimas planuojamas prie kito lango biggrin.gif

QUOTE(rim @ 2012 01 24, 09:15)
Pritariu visoms išsakytoms mintims. Jeigu norisi pakeltos orkaitės, ir jeigu dar yra galimybė keisti komunikacijų vietas, tai orkaitę pakeltą dėčiau šalia šaldytuvo, o kriauklę šalia lango ar pan. Vietos turite nemažai, tai kam užsigriozdinti tokia gausybe viršutinių spintelių? Gal kaikurių visai atsisakyti galima? Būtų šviesiau ir erdviau. Tai, kad stalviršis po langu bus žemesnis manau nieko baisaus ir nebūtina tai maskuoti. Sėkmės  4u.gif
*

deja, kriaukle gali buti tik ten kur ir papaisyta, kaireje... orkaite tikrai planavom zemiau statyti, bet turbut isvis ja pastatysiu po kailentes smile.gif
del virsutiniu spinteliu, buvo planuoti gorizontalios su matiniu stiklu, kaip cia pvz.
user posted image

QUOTE(Benicio @ 2012 01 24, 11:15)
*

sita projekteli dare jau baldininkas 4u.gif
Mivida
Del matinio stiklo patarciau pagalvoti. Jis graziai atrodo, kai spintele tuscia, bet jei ten sudesite arbatas/prieskonius/spalvotus pakelius, jie matysis pro stikla ir virtuve atrodys netverkinga. smile.gif Pagalvokite, ka laikysite uz stiklo mirksiukas.gif Man stiklas atrodo graziai tik kol spintele tuscia blush2.gif

Cia labai geras pavizdis doh.gif doh.gif
http://www.virtuves-baldai.lt/modestas-290
rim

Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit 4u.gif
Mivida
QUOTE(rim @ 2012 01 24, 11:58)
Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit  4u.gif
*

Gal ten vaizdas geresnis bigsmile.gif biggrin.gif
olgunia_2006
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 24, 11:45)
Del matinio stiklo patarciau pagalvoti. Jis graziai atrodo, kai spintele tuscia, bet jei ten sudesite arbatas/prieskonius/spalvotus pakelius, jie matysis pro stikla ir virtuve atrodys netverkinga.  smile.gif Pagalvokite, ka laikysite uz stiklo  mirksiukas.gif Man stiklas atrodo graziai tik kol spintele tuscia  blush2.gif

Cia labai geras pavizdis  doh.gif  doh.gif
http://www.virtuves-baldai.lt/modestas-290
*

Zinau, kad reikes labai gerai pamastyt ka ten laikysiu su matinem stiklais bigsmile.gif

QUOTE(rim @ 2012 01 24, 11:58)
Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit  4u.gif
*

pas mus dabar toks variantas, kai staliukas su kedemis prie to kito lango, nu bet nesedim mes ten, tik vieta uzima, o prie kito lango vieta planuota vaikui, kol as virtuvei tegu ruosia pamokas, piesia, skaito ir t.t., arba man su kompu pasedeti, irgi nebloga vieta pagal mane,... bent toks variantas mums abiems labai patiko smile.gif
Valgom mes beveik visada svetaineje, galima aisku ir prie sienos koki nediduka staliuka pastatyti su kedemis.... g.gif
vsl
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 24, 13:10)
turiu dar viena galvuoje varianta, kaitlente pastumt kairiau, orkaite pastatyt po kaitlente, mikrobange ant stalvirsio tadu tiesiog pastatyti, ir to penala su orkaite isvis nebus, tik stalcius  bigsmile.gif
Kaip Jums toks variantas.....
*

Zinokit, man rodos Jusu atveju bus taip zymiai graziau 4u.gif
Dar stalcius pabandykit "sudeti i viena linija" , dar vaizda patvarkytu ax.gif
O del pasisedejimo vietos - tikarai gal dar pamastykit. Nes man rodos smagiau tikrai butu sedeti ne prie to lango, prie kurios is vienos puses plautuve, is kitos - kaitlente su orkaite g.gif o vat tas kitas langas jau toks nuosalesnis ir man rodos butu tinkamesnis pasisedejimams ax.gif

Beja, visa tai ka sugalvosit ar pergalvosit - paprasykit, kad baldininkai perpiestu is naujo naujame projektelyje ir tada galesit vel mastyti ziurinejant 4u.gif
Blue_rose
Sveikos,
Kadangi tema - Patogi virtuve - tai noriu paklaust , gal kas turit namuose ar pas kažką teko matyti tokius palengvinimus virtuveje, ir idomu, kas butu praktiskiau g.gif
Labai norisi neapkrautos virtuves, bet kad ir viskas po ranka butu...

1. variantas - kai stumdomos dureles sienoje.
user posted image

2.variantas - uzdaromos mini pasleptos spinteles sienoje
user posted image

user posted image

user posted image

3. variantas - is virsutines spinteles islendantis mini stalciukas
user posted image

user posted image

Labai lauksiu jusu praktisku patarimu 4u.gif ax.gif
p.s. dar nesidomejau kainomis, gal teks atmetimo budu issirinkt hihihi.gif
olgunia_2006
QUOTE(vsl @ 2012 01 24, 12:35)
* Zinokit, man rodos Jusu atveju bus taip zymiai graziau  4u.gif
Dar stalcius pabandykit "sudeti i viena linija" , dar vaizda patvarkytu  ax.gif
O del pasisedejimo vietos - tikarai gal dar pamastykit. Nes man rodos smagiau tikrai butu sedeti ne prie to lango, prie kurios is vienos puses plautuve, is kitos - kaitlente su orkaite  g.gif o vat tas kitas langas jau toks nuosalesnis ir man rodos butu tinkamesnis pasisedejimams  ax.gif

** Beja, visa tai ka sugalvosit ar pergalvosit - paprasykit, kad baldininkai perpiestu is naujo naujame projektelyje ir tada galesit vel mastyti ziurinejant  4u.gif
*

* Del vietos pasidejimui, tai tikrai nusibodo prie to lango sedeti, juk visada norisi kazka naujo ir idomaus, tai man geriau prie lango tegul stalciai butu, negu nereikalinga sedejimo vieta rolleyes.gif
** Butinai, jau siandien vakare nauja projekteli bandys sukurti biggrin.gif

ir dar del Vienos linijos stalciu nesupratau, o kaip jie dabar pas mane, jus apie virsutinius ar apie zemesnius kalbat? blush2.gif
vsl
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 24, 15:05)
* Del vietos pasidejimui, tai tikrai nusibodo prie to lango sedeti, juk visada norisi kazka naujo ir idomaus, tai man geriau prie lango tegul stalciai butu, negu nereikalinga sedejimo vieta  rolleyes.gif
** Butinai, jau siandien vakare nauja projekteli bandys sukurti  biggrin.gif

ir dar del Vienos linijos stalciu nesupratau, o kaip jie dabar pas mane, jus apie virsutinius ar apie zemesnius kalbat?  blush2.gif
*

Apie apatinius. Butent ten, kur dabar orkaite pas Jus ir tada eina i desine stalciai po langu. Jie skirtingo aukscio, na "laipteliais eina", o ne vienoje linijoje blush2.gif as daryciau jau geriau tuomet po langu pati virsutini stalciu siauresni, kad eitu "viena lnija".
Papildyta:
QUOTE(Benicio @ 2012 01 24, 13:15)
*

Su ALNO zinau, kad piesiasi. Gana paprasta programele. Ten reikia suvesti virtuves matmenis ir paskui stumdyti/nesioti su pele pasirinktas spinteles, iranga ir t.t. ant to ploto, rinktis spalvas... Paskui galima ziureti trimati vaizda 4u.gif
Benicio
QUOTE(vsl @ 2012 01 24, 14:30)
Su ALNO zinau, kad piesiasi. Gana paprasta programele. Ten reikia suvesti virtuves matmenis ir paskui stumdyti/nesioti su pele pasirinktas spinteles, iranga ir t.t. ant to ploto, rinktis spalvas... Paskui galima ziureti trimati vaizda 4u.gif
*

Šita programa baigia mane nužudyti, garbės žodis. Būsimoje virtuvėje yra didelis langas, labai žemas. Ta prasme, kad atstumas nuo grindų lig palangės mažas, ne gana to, tai dar ir iki kitos sienos vos keletas centimetrų. Palei tą sieną statysis spintelės, šaldytuvas. Reikalinga programa, kuri leistų milimetrais atstumus pasipaišyti, ko ALNO neleidžia. Jei kas tokia programą žino - būkit geros, brūkštelkit 4u.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.