Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikai maitinuosi ir krenta kilogramai. V Tema.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
_Andzelika_
Na ka Mielosios kvieciu visas pasijungti prie Naujos musu V temos smile.gif
Linkiu Jums cia graziu bei maloniu pokalbiu apie SVEIKA GVENIMO BUDA 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Apelsinų sultys suteikia daugiau energijos nei kava, o ananasų sultyse yra keturis kartus daugiau kalcio negu kiaulienoje. Apie sulčių naudą skelbia nauja edukacinė kampanija „Suvalgyk sulčių!“. Šią kampaniją pradėjo sulčių ekspertų taryba, kuri Lietuvoje įsteigta siekiant propaguoti sveiką gyvenimo būdą ir stiprinti sulčių gėrimo tradicijas.

Į „Sulčių tarybą“, kurios iniciatorius kompanija „Tetra Pak, susibūrė įvairių sričių ekspertai. Tai gydytoja dietologė Aušra Jauniškytė, Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorius Rimantas Stukas, Kauno technologijos universiteto Maisto instituto mokslininkė Dr. Ina Jasutienė, „Eckes-Granini” sulčių gamybos ekspertas Marius Gudauskas, „Active Gym” mitybos konsultantas Žygimantas Lapėnas, „Druskininkų Rasa” sulčių gamybos ekspertas Tomas Kvedaras, virėjas ir TV1 laidų vedėjas Martynas Macikas.

Lietuvių racione yra mažai sulčių - vienas Lietuvos gyventojas per metus išgeria tik 7 l sulčių, vienas Latvijos gyventojas - 9,7 l sulčių, vienas Vokietijos gyventojas per metus išgeria 28,1 l sulčių, Didžiosios Britanijos - 22,1 l, o vienas Kipro gyventojas - net 55 l sulčių! Mažą sulčių vartojimą įtakoja tai, kad visuomenė dar mažai žino apie sulčių maistines savybes ir naudą sveikatai. Lietuviai kol kas pirmenybę teikia arbatai, kavai, alui - bet ne sultims. Vis dėlto sultys visame pasaulyje pripažįstamos neatskiriama sveiko gyvenimo būdo dalimi.

Sulčių tarybos ekspertai veiklą pradėjo įsijungdami į kampaniją „Suvalgyk sulčių!“, kurios tikslas - parodyti, kad sultys, tai ne tik vitaminai, bet ir įvairios maistingosios medžiagos, labai svarbios organizmui. „Visi puikiai žinome, kad sultis gerti sveika, nes jose gausu vitaminų. Bet ar žinome, kad sultyse yra daug angliavandenių, mineralinių medžiagų, antioksidantų ir kitų maistinių medžiagų, svarbių žmogaus organizmui? Sultys - tai ne tik gėrimas, tai ir maistas, papildantis ir praturtinantis mūsų valgį. Laboratoriniai tyrimai, kurių metu sultys buvo lyginamos su kitais maisto produktais, parodė, kad sultyse yra daug maistingųjų medžiagų“, - sakė dietologė A.Jauniškytė.
_Andzelika_
Sveikos mergytes pradedam diskusijas savo cia. smile.gif
Na as siandian atsistojau ant svarstykliu - 3 kg, po dveju dienu,siandien valgau grudeta varske + pasukas geriu,manau siandien daugiau nieko nebevalgysiu..
Nors turiu prisitroskinusi kopustu ir issiviriau vistytes smile.gif Bet manau be rytojaus nevalgysiu dar nieko smile.gif
Bumbulienė
Andzelika,tai kiek tu pliuso turėjai? unsure.gif Tu taip agituoji,kad sveikai maitiniesi,o toks svorio šokinėjimas ką kitą rodo unsure.gif Žiūrėk tu man biggrin.gif

Sveikos naujoj temoj mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(Bumbulienė @ 2012 01 13, 14:32)
Andzelika,tai kiek tu pliuso turėjai?  unsure.gif  Tu taip agituoji,kad sveikai maitiniesi,o toks svorio šokinėjimas ką kitą rodo  unsure.gif  Žiūrėk tu man  biggrin.gif

Sveikos naujoj temoj  mirksiukas.gif
*

aha unsure.gif Andzelika ar nebadauji? ax.gif
okse0711
registruojuos ir as naujuos namuciuos mirksiukas.gif

ryte isgeriau balintos kavutes + batono riekute su kumpine desra 4u.gif
likau be pietu,nes reikejo nulekti miestan verysad.gif
grizusi suvalgiau obuoli smile.gif ,ir nesijauciu alkana schmoll.gif
_Andzelika_
QUOTE(Bumbulienė @ 2012 01 13, 15:32)
Andzelika,tai kiek tu pliuso turėjai?  unsure.gif  Tu taip agituoji,kad sveikai maitiniesi,o toks svorio šokinėjimas ką kitą rodo  unsure.gif  Žiūrėk tu man  biggrin.gif

Sveikos naujoj temoj  mirksiukas.gif
*

Na matai as isties visada sveikai maitinausi ir maitinuosi,kad tik dabar man labai pakiso koja visos sventes sad.gif tai kilogramai augo,o ne lysau sad.gif
O beto,kaip dar nedyrbu,tai sunku kazkaip su tuo maistu,vis kazka norisi kramtyti,bet dazniausiai susilaikau,jau laukiu kada iseisiu i darbuka ir mano mityba dar labiau pasikeis i geresne puse smile.gif
O tu galvoji kad po dveju dienu 3 kg mazai? Ar kas?
Ar as kazka ne taip darau?
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 13, 15:35)
aha  unsure.gif  Andzelika ar nebadauji? ax.gif
*

Oj ne tikrai nebadauju smile.gif
okse0711
QUOTE(_Andzelika_ @ 2012 01 13, 15:47)
Na matai as isties visada sveikai maitinausi ir maitinuosi,kad tik dabar man labai pakiso koja visos sventes sad.gif tai kilogramai augo,o ne lysau sad.gif
O beto,kaip dar nedyrbu,tai sunku kazkaip su tuo maistu,vis kazka norisi kramtyti,bet dazniausiai susilaikau,jau laukiu kada iseisiu i darbuka ir mano mityba dar labiau pasikeis i geresne puse smile.gif
*

As manau,kad labai daug g.gif
O as su vaikais sedziu namie,dziaugiuosi,kad visai nenori uzkandziauti ir saldumynai nevilioja schmoll.gif ,va kas pakisa koja tai iseigines doh.gif ,kaip ten bebutu atsipalaiduojam abu su brangiausiu nors tu ka blush2.gif
Maniskis jau nuo pirmadienio svajoja,kaip valgys cepelynus per iseigines doh.gif
Papildyta:
Kaip gi rasti senas temas g.gif ,niekaip nerandu schmoll.gif
erikiuxxx
QUOTE(_Andzelika_ @ 2012 01 13, 14:52)
Oj ne tikrai nebadauju smile.gif
*

na tai svarbiausia ax.gif

Papildyta:
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 13, 14:53)
Maniskis jau nuo pirmadienio svajoja,kaip valgys cepelynus per iseigines doh.gif

*

lotuliukas.gif
Bumbulienė
*

Galvoju kiek turėjai privalgyt kad toks pliusas ax.gif Nesvarbu ar šventės,bet juk ribą turi jausti,o ne kad valgai,valgai,o paskui kankini save iškrovom po kelias dienas iš eilės,nemanau kad tai yra gerai mirksiukas.gif

okse,senos temos ištrinamos iš forumo,po kažkurio laiko ,kai jos uždaromos mirksiukas.gif
KaZantipA
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 13, 15:53)
As manau,kad labai daug g.gif
O as su vaikais sedziu namie,dziaugiuosi,kad visai nenori uzkandziauti ir saldumynai nevilioja schmoll.gif ,va kas pakisa koja tai iseigines doh.gif ,kaip ten bebutu atsipalaiduojam abu su brangiausiu nors tu ka blush2.gif
Papildyta:
Kaip gi rasti senas temas g.gif ,niekaip nerandu schmoll.gif
*

vat manau kai nustos svajoti, tuomeet ir svoris kris, nes jeigu galvos kad nukratys 10 kg o vat tada jau atsivalgys, viskas gris su kaupu, as anksciau irgi taip galvodavau ir laukdavau uiseiginiu kad prisivalgyt, kol pagaliau nesuvokiau kad cia visam gyvenimui, ir jokiu nebus apsivalgymo iseiginiu ir panasiai, reik uzimt save per iseigines kita veikla apart maisto smile.gif))

del kefyto ir pasuku manau jie abudu turi % nes abudu rauginami, skiriasi rauginimo procesas, o naudingi irgi panasiai, gal tik skonio reikalas ir tiek smile.gif
garbane

*

Labas vakaras 4u.gif
-3 kg cia labai daug,jei norim sveikai mesti svori PER MENESI REKOMENDUOJAMA NUMESTI NE DAUGIAU -4 KG,o tu numetei 3 kg per dvi dienas doh.gif

erikiuxxx
siandien suniamniojau:

5stilines zalios arbatos
700gr zuvies
400gr ivairiu darzoviu
2pomidorai
2arb.sauksteliai mojonezo blush2.gif

Jokūba
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 13, 13:20)
as pvz laikaus grieztai sios sistemos musu nuo sausio 1d., ir per ta laiva as vis ieskau, randu kas man geriau, o kas netinka, dar bandau, galiu pasakyt per ta laika absoliciai nei vieno gramo nesuvalgiau nieko riebaus, saldaus ir t.t. ( tiessa viena karta pietum suvalgiau kebaba, bet likau be vakarienes), ir nepasakyciau kad as kenciu, tikrai ne, tai pasidariau bent jau sau tokias isvadas:
1. man lengviau vissai nevalgyt, nei paragaut ir paskui susilaikyt, taigi jeigu kazko neleistino labai noriu, tiesiog nevalgau ir tiek
2. pms ziaurus dalykas kisantis koja, per ji svoris stovejo visa savaite, taigi viso per 13 dienu rezultata - 2.2 kg
3. ta diena kai sedziu namuose ir niekur neeinu, geriau mazai valgyt, nes kita diena buna + nors agal suvartota kaloriju skaiciu kaip ir ok viskas (as laikaus kaloriju skaiciavimo i diena max 1400 kcal.)
4. man netinka vakariene vistienos krutinele + darzoves, zuvis geriau, matyt per sunkus maistas ir svoris leciau krenta
tai tokie butu mano pastebejimai smile.gif na ir aisku prisiverst daryt iskrova ...
*

na pritariu visiskai jusu mintims smile.gif
Panasiai elgiuosi ir as, man irgi yra lengviau visiskai nepradet valgyt, negu pradet (tada buna jau ir saikas pamirstamas daznai) riebius/saldzius valgius.
Labai idomu skaityti va tokius pastebejimus. Mes esame skirtingos, su skirtingais organizmais, ir naturalu, kad kiekvienai kazkaip kitaip gali buti geriau/lengviau/skaniau/etc.
Dar - visiskai sutinku del pms, na nevaldomas man sis periodas, bunu alkana kaip pantera biggrin.gif atrodo bet ka ir bet kiek galeciau suryti, apetitas mat zveriskas. Ir kas baisiausia laaaabai sunku valdytis...
Dar klausimas, o kokia ta jusu sistema? Sveikai maitintis? Be riebalu, saldumynu ir pan? O kava pvz geriate?
Ir dar - negaliu jusu nepagirti, jusu valios, per 13 d nei vieno riebaliuko ir saldumyno?! blink.gif wau smile.gif as mat esu beviltiska saldumynu megeja, t.y sokoladams negaliu atsispirti. Dar dziaugiuos, kad bent miltiniu produktu del manes gali ir nebut (bandeliu, sausainiu..) smile.gif
braske09
Labas vakarelis 4u.gif
aciu uz nauja temute 4u.gif
-3kg per 2dienas blink.gif nu nezinau, man tai nelabai graziai skamba g.gif as per meniasi tiek noreciau numest... blush2.gif
as kol kas nuo savo normu nenukrypstu, valgau 4-5k per diena, gal skysciu apmazinau siek tiek, bet jauciu kad skrandis susitrauke, zymiai maziau noriu valgyt.nusipirkau normalias svarstykles, tai girsiuos ir as numestais gramais ir kilogramais biggrin.gif
NeringaJ
Del sveiko maitinimosi g.gif as manau mes ne viena nesimaitinam sveikai, nes viska perkam, o sveiki produktai kur patys auginam ir mazais kiekiais, mesa juk perkam, vistiena pas mus tikrai nera sveika, daruges dukra 1 klaseje pradejo brest gydytojai iskart uzdraude paukstien ir kalakutiena kadangi prifarsiruota hormonais. darzoves manau irgi, nebent valgytum saltuoju perioduvien burokelius kopustus ir morkas(bent siu produktu as turiu is savo darzo).ir manau daug kitu produktu ne tokie sveiki, tik mes renkame turbut mazesne blogybe is galimu. smile.gif
del riebalu. ju irgi reikia nes kai atsisaki tai atsiranda ivairiu problemu. as pas dietologe kai vazinejau man buvo nurodyta kiek turiu suvartot bet as ju nevartodavau, tai isausejo oda, pradejo rankos trukineti, teko gert zuvu taukus kad atstatyt organizma. verysad.gif
siaip kiekvienam turbut savas ritmas, norai pomegiai ir tt. as pvz ryte valgau per kancias jei buciau kudute turbut pradeciau valgyti ne anksciau 12 val.
todel ryte ir per pietus valgau maziau ir liesiau. vakare jau valgyt norisi todel renkuos zuvi ar ta pacia paukstiena su darzovemis, kartais grikiu kose.
vakare tiek turiu veiklos kad nesijauciu papilnejus iki miego net nesijuacia kad valgiau. nusprendziau kad taoki ritma diktuoja mano organizmas.
pms man kosmaras pirmas dvi dienas i maista net paziuret negaliu norisi susirietus gulet ir nieko daugiau nedary, apie maista net pagalvot negaliu. bet svoris pakyla. taciau vos tik baigiasi mano dieno ir istirmsta kilogramai. toks jausmas nezina is kur atsirado nezinia kur pradingo.

o siaip kolkas svoris krenta kelnes laisveja bet aisku ne taip greit kaip noretusi doh.gif
galetu daugaiu pamenu kai apsilankiau pas dietologe tai pirma men nukrito 6 kg. jega buvo dabar per mensi nuridenau kazkur 3-4 kg. verysad.gif
letoka, bet ka padarysi, badaut nesiruosiu nes neturesiu visai jegu. o ir galvos skausmas tada mane kamuoja. bandysiu gal iskrovas kas savite daryt. gal geriau kris. g.gif bet kazkaip man baisia tos iskrovos.. dabar kai pasedejau savite ant bado. tai nesinori vel sugrizt i tas dieneles.
okse0711
QUOTE(Bumbulienė @ 2012 01 13, 16:16)
Galvoju kiek turėjai privalgyt kad toks pliusas  ax.gif  Nesvarbu ar šventės,bet juk ribą turi jausti,o ne kad valgai,valgai,o paskui kankini save iškrovom po kelias dienas iš eilės,nemanau kad tai yra gerai  mirksiukas.gif

okse,senos temos ištrinamos iš forumo,po kažkurio laiko ,kai jos uždaromos  mirksiukas.gif
*

QUOTE(NeringaJ @ 2012 01 13, 23:18)
Del sveiko maitinimosi  g.gif as manau mes ne viena nesimaitinam sveikai, nes viska perkam, o sveiki produktai kur patys auginam ir mazais kiekiais, mesa juk perkam, vistiena pas mus tikrai nera sveika, daruges dukra 1 klaseje pradejo brest gydytojai iskart uzdraude paukstien ir kalakutiena kadangi prifarsiruota hormonais. darzoves manau irgi, nebent valgytum saltuoju perioduvien burokelius kopustus ir morkas(bent siu produktu as turiu is savo darzo).ir manau daug kitu produktu ne tokie sveiki, tik mes renkame turbut mazesne blogybe is galimu. smile.gif
del riebalu. ju irgi reikia nes kai atsisaki tai atsiranda ivairiu problemu. as pas dietologe kai vazinejau man buvo nurodyta kiek turiu suvartot bet as ju nevartodavau, tai isausejo oda, pradejo rankos trukineti, teko gert zuvu taukus kad atstatyt organizma.  verysad.gif
siaip kiekvienam turbut savas ritmas, norai pomegiai ir tt. as pvz ryte valgau per kancias jei buciau kudute turbut pradeciau valgyti ne anksciau 12 val.
todel ryte ir per pietus valgau maziau ir liesiau. vakare jau valgyt norisi todel renkuos zuvi ar ta pacia paukstiena su darzovemis, kartais grikiu kose.
vakare tiek turiu veiklos kad nesijauciu papilnejus iki miego net nesijuacia kad valgiau. nusprendziau kad taoki ritma diktuoja mano organizmas.
pms man kosmaras pirmas dvi dienas i maista net paziuret negaliu norisi susirietus gulet ir nieko daugiau nedary, apie maista net pagalvot negaliu. bet svoris pakyla. taciau vos tik baigiasi mano dieno ir istirmsta kilogramai. toks jausmas nezina is kur atsirado nezinia kur pradingo.

o siaip kolkas svoris krenta  kelnes laisveja bet aisku ne taip greit kaip noretusi  doh.gif
galetu daugaiu pamenu kai apsilankiau pas dietologe tai pirma men nukrito 6 kg. jega buvo dabar per mensi nuridenau kazkur 3-4 kg.  verysad.gif
letoka, bet ka padarysi, badaut nesiruosiu nes neturesiu visai jegu. o ir galvos skausmas tada mane kamuoja. bandysiu gal iskrovas kas savite daryt. gal geriau kris.  g.gif bet kazkaip man baisia tos iskrovos.. dabar kai pasedejau savite ant bado. tai nesinori vel sugrizt i tas  dieneles.
*

nieko baisaus tos iskravos dienos,tiksliau reikia priprasti,pirma kart sunku,o poto jau eina lengvyn smile.gif ,mes jau zinome,kad pirmadieni bus iskrovos diena thumbup.gif ir jokio streso ar sunkumo mirksiukas.gif
na sulciu ar kefyro iskrovos dienai tai nepasiryzciau schmoll.gif ,labai sunku,mums geriausia grudeta varske arba grikiu kose thumbup.gif
okse0711
Labas rytas.
Ziuriu,kad niekas cia dar neapsilanke g.gif
Iseiginiaujat matyt smile.gif
O as geriu kavute balinta 4u.gif
vakar vakare valgiau tuno salotas gan velai doh.gif + dar alaus taure isgeriau blush2.gif + surio medziotoju riekute ir puse javainiu batonelio susveiciau verysad.gif
erikiuxxx
Labas rytas 4u.gif
pas mane rytas su zalios arbatos puodeliu smile.gif ir -400gr rolleyes.gif
okse0711
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 11:12)
Labas rytas 4u.gif
pas mane rytas su zalios arbatos puodeliu smile.gif ir -400gr rolleyes.gif
*

saunuole thumbup.gif
o as siandien nesisversiu,jauciu bus +
pasisversiu ateinanti penktadieni,zinosiu savaites rezultata mirksiukas.gif
Bumbulienė
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 13, 22:50)
nieko baisaus tos iskravos dienos,tiksliau reikia priprasti,pirma kart sunku,o poto jau eina lengvyn smile.gif ,mes jau zinome,kad pirmadieni bus iskrovos diena thumbup.gif  ir jokio streso ar sunkumo mirksiukas.gif
na sulciu ar kefyro iskrovos dienai tai nepasiryzciau schmoll.gif ,labai sunku,mums geriausia grudeta varske arba grikiu kose thumbup.gif
*

Nieko baisaus,kai iškrovaujamą 1 dieną,bet kai po tris iš eilės... schmoll.gif

Ir aš dabar pirmadieniais iškrovauju,su kiaušiniais arba grikiais 4u.gif

Sveikos
KaZantipA
QUOTE(Jokūba @ 2012 01 13, 21:28)
*

kaip zemiau pastebeta kad musu valgys nera sveika mityba, del to ir pavadinau ja "sistema", tiesiog mes atsisakem miltiniu, riebaus, kepto maisto, saldumynu ir t.t. dauguma daro iskrova, nevalgo po 18-19 val., as pamelavau del riebalu, saldumynu taip, nei gramo, ir man ju nesinori .... net vakar darbe valge visos pyraga, as nevalgiau,ir nesinorejo man absoliuciai, a vat per tas 14 dienu suvalgiau viena kebaba praeuta savaite, ir sia ( vakar) suvalgiau pica blush2.gif bet pusryciai ir pietus buvo skupi labai, su savim jokio vaisiaus neturejau, suvalgiau maza gabaleli picos, na ir kaip sakiau, kadangi paragavau, vakare jau traukiau i picerija, aisku, suvalgiau per puse maziau nei iporastai ( gal skrandis susitrauke), na ir sian minusa turiu 200g, kaip sakau, letai bet uztikrintai link tikslo biggrin.gif

QUOTE(NeringaJ @ 2012 01 13, 23:18)
Del sveiko maitinimosi  g.gif as manau mes ne viena nesimaitinam sveikai, nes viska perkam, o sveiki produktai kur patys auginam ir mazais kiekiais, mesa juk perkam, vistiena pas mus tikrai nera sveika,
*

drinks_cheers.gif sakau sveikai maitintis cia nera nevalgyt saldumynu, cia kur kas paletesne savoka, i kuria ieina LABAI daug aspektu, pradet turetumem nuo to kad visi suriai fermentiniai, pasukos su skoniu, jogurtai JAU nera sveika ir t.t. del riebalu sutinku, jie yra butini, as dedu alyvuogiu alieju i salotas, beto manau su mesa/zuvim irgi gaunam juk riebalu, tiesiog sakau kad nevartoju papildomu riebalu (kepimo ir t.t.) o siaip aisku geriausia butu kad gydytojas stebetu ta lieknejima, bet salygu deja neturim smile.gif nes kaip daznai buna, tas pats ugis, tas pats svoris o atrodo moterys visiskai skirtingai, nes pas vienak aulai stambesni, pas kita riebalu organizme daugiau ax.gif

sakau as nusprendziau kad norit turet grazia figura reik visa gyvenima taip maitintis, o mes visi gyvi zmones, noresi kartais ir tu picu ir tu kebabu, tebune ji buna (aisku reciau nei karta i savaite) bet nedidelio kiekio, ne veliau nei 18-19 val., ir suvalgyta su malonumu smile.gif))
Bumbulienė
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 10:44)
sakau as nusprendziau kad norit turet grazia figura reik visa gyvenima taip maitintis, o mes visi gyvi zmones, noresi kartais ir tu picu ir tu kebabu, tebune ji buna (aisku reciau nei karta i savaite) bet nedidelio kiekio, ne veliau nei 18-19 val., ir suvalgyta su malonumu smile.gif))
*

drinks_cheers.gif Tai vat su visais paklydimais ir numečiau kg. O jeigu tik atsipalaiduoju,tai svoris kyla doh.gif Bet ties 67 kg sustoja, o aš noriu svert mažiau ir atrodyt geriau,tad tenka vėl susiimti,toks gyvenimas...arba valgai kiek nori,arba atrodai kaip nori cool.gif
garbane
QUOTE(Bumbulienė @ 2012 01 14, 10:53)
..arba valgai kiek nori,arba atrodai kaip nori  cool.gif
*

drinks_cheers.gif

Labas rytas,as su kava balinta+grudetos varskes salotos(pomidoras,krapai,agurko gabaliukas,grudeta varske wub.gif )

okse0711
Kaip sakoma:zmogus nevisagalis,buna ir nuklydymu doh.gif
Nereik saves grauzti ir del to smile.gif ,na uzvalgem siandien tai padarysim iskrova thumbup.gif
Bet svarbiausia,kad jau ziurime ka valgome,geriame ir kada tai darome mirksiukas.gif ,va cia yra jau pliusas thumbup.gif
Juk tam taip pat reikia ryzto,o ne numot ranka ir sakyt,ai viskas cia nesveika schmoll.gif .yra juk sveiku produktu smile.gif
Nereikia tiketis greitu rezultatu,svoriukas lai palieka mus po truputi smile.gif ,bet negriztamai schmoll.gif

O dabar noreciau paklaust:kokias sultys geriate g.gif ?o gal pacios spaudziate?
as sulciu beveik negeriu blush2.gif ,daugiausia arbata smile.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2012 01 14, 12:02)
drinks_cheers.gif

Labas rytas,as su kava balinta+grudetos varskes salotos(pomidoras,krapai,agurko gabaliukas,grudeta varske wub.gif )
*

reiks ir man pasidaryti tokias salotas thumbup.gif
garbane
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 14, 11:27)

Papildyta:

*

Labutis pupa 4u.gif

As geriu pagrinde arbatas plikomas,turiu ir savo vaistazoliu pasidziovinus,kava,o del sulciu per koki pasisedejima ir pirktiniu isgeriu,o taip tai pati spaudziuosi pagrinde morkos+obuoliai+moliugas wub.gif (kai uzeina noras).

braske09
Sveikutes 4u.gif
as siandien visai be nuotaikos, pasisveriau ant elektroniniu savo svarstykliu, pasirodo ne 65, o 67 kg verysad.gif nesuprantu, ka ne taip darau....i maista net ziuret nenoriu...matyt reiks porcijas ryskiai mazint
NeringaJ
sviekos, as siandien sukuos kaip vovere rate turesim sveciu, jauciu nuklysiu i sona. smile.gif bet stengsiuos labai daug negriesint smile.gif
sutinku drinks_cheers.gif labi net sutinku kad sis maitinimasis turi tapt ne dieta ar lieknejimu o gyvenimo budu.
as kai pas dietologe lankiaus man taip ir buvo kai suvokiau jog nesilaikau dietos bet galiu valgyt ka noriu tik mazesnem porcijom tai net nesinoredavo pyragu. karatis suvalgydavau gabaleli juodo sokolado. bet per metus laiko gal suvalgiau isvis kokias 7 gabalelius. tiesiog nesinoredavo. atrode kad valgau tik tam kad galeciau gyvent, o ne tai kad maistas kazkoks malonumas. atrodydavo kad viskas skanu. o dabar pastebejau jau noriu visko skaniai, bet kas netinka. nezinau kodel tai atsitinka, atrodo esu samoninga suvokiu viska, bet kazkaip noriu ir tiek. ypac to ko nederetu.
bet zinokit siandien pasisveriau dar -2 po vakarykscio sverimosi. gal del to kad vakar vakre sveriaus o siandien ryte. net smagu. skraidau kaip ant sparnu. taip noreciau vasara sutiks su 2 dydziais mazesniai rubais. nes vakar nuejau apsipirkt net bloga pasidare kad kas grazu i nieka neilendau.

pasiziurejau eilini siki i Andzelikos ir Bumbulienes foto(pasilikus paste kai dingsta noras kudet, tada pasiziuriu i jas ir vel viskas gerai smile.gif) net kraujas uzvire kad ir as taip galiu.

kazin kaip kepenu pastetas ar labai kaloringas. kaip noriu as jo siandien su agurkeliais ir duoniukais ar trapuciais. blink.gif ax.gif
KaZantipA
QUOTE(Bumbulienė @ 2012 01 14, 11:53)
drinks_cheers.gif  Tai vat su visais paklydimais ir numečiau kg. O jeigu tik atsipalaiduoju,tai svoris kyla  doh.gif  Bet ties 67 kg sustoja, o aš noriu svert mažiau ir atrodyt geriau,tad tenka vėl susiimti,toks gyvenimas...arba valgai kiek nori,arba atrodai kaip nori  cool.gif
*

sakau, geriau siek tiek nuklysti ir paskui atsistoti i doros kelia nei nutrukti ir amin lotuliukas.gif

QUOTE(okse0711 @ 2012 01 14, 12:27)

Papildyta:

*

as po to kaipaziurejau laida kiek deda cukraus i tas sultys, tai negeriu ju visiskai, nebent pasidarau pati, bet dazniausiai tingiu, tai kazkaip negeriu visai sulciu g.gif na nebent pas ka nors sveciuose ir nera pasirinkimo, o siaip zalia arbata kibiriais geriu lotuliukas.gif turiu toki arbatinuka 1l talpos, uzplikinu arbata ir geriu, buna i diena net du kartus ta pacia uzpilu, man skanu smile.gif

QUOTE(braske09 @ 2012 01 14, 14:59)
Sveikutes 4u.gif
as siandien visai be nuotaikos, pasisveriau ant elektroniniu savo svarstykliu, pasirodo ne 65, o 67 kg verysad.gif nesuprantu, ka ne taip darau....i maista net ziuret nenoriu...matyt reiks porcijas ryskiai mazint
*

gal pms? man grynai savaite iki mm svoris isaugo +1, bet kai prasidejo, ta pacia diena iskart tas kg ir nukrito g.gif

QUOTE(NeringaJ @ 2012 01 14, 15:30)

bet zinokit siandien pasisveriau dar -2 po vakarykscio sverimosi. gal del to kad vakar vakre sveriaus o siandien ryte. net smagu. skraidau kaip ant sparnu. taip noreciau vasara sutiks su 2 dydziais mazesniai rubais. nes vakar nuejau apsipirkt net bloga pasidare kad kas grazu i nieka neilendau.

pasiziurejau eilini siki i Andzelikos ir Bumbulienes foto(pasilikus paste kai dingsta noras kudet, tada pasiziuriu i jas ir vel viskas gerai smile.gif) net kraujas uzvire kad ir as taip galiu.

kazin kaip kepenu pastetas ar labai kaloringas. kaip noriu as jo siandien su agurkeliais ir duoniukais ar trapuciais.  blink.gif  ax.gif
*

vakaras pas mane visada +1, arba net +2 kg, vakarais siaip sau pasisveriu, kad primest kiek ryte bus minuso biggrin.gif

as turiu favorites issaugojus kruva lieknejimo istoriju su nuotraukom, kai norisi valgyti isijungiu, LABAI padeda biggrin.gif siaip ten rusiskai, kas nesupranta galit bent nuotraukas paziuret :

http://forum.myjane.ru/viewtopic.php?t=44896 (jeigu nezinot kaip rasti nuotraukas sakykit - paaiskinsiu)

man labai pastetas patinka wub.gif siaip as viska ko labai noriu bet manau nelabai galima valgau ryte ( suri fermentini pvz)

siandien pietus kepta orkaiteje vistiena + salotos

ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(NeringaJ @ 2012 01 14, 14:30)

*

drinks_cheers.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 14:48)
sakau, geriau siek tiek nuklysti ir paskui atsistoti i doros kelia nei nutrukti ir amin  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif

as siandien nuklydau, neatsilaikiau kibinui su grybais doh.gif ydomu kiek jis kcal galejo tureti? unsure.gif
KaZantipA
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 18:19)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
as siandien nuklydau, neatsilaikiau kibinui su grybais  doh.gif ydomu kiek jis kcal galejo tureti? unsure.gif
*

paziurek kalorijos.lt kiek paprastas kibinas turi,ir numesk svori mesos, daug maz gausis biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 17:38)
paziurek kalorijos.lt kiek paprastas kibinas turi,ir numesk svori mesos, daug maz gausis biggrin.gif
*

kad neradau unsure.gif
braske09
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 14:48)
gal pms? man grynai savaite iki mm svoris isaugo +1, bet kai prasidejo, ta pacia diena iskart tas kg ir nukrito  g.gif
*

tai kad nea, jau kelios dienos praejo mmm schmoll.gif na nieko, visitek ranku nenuleisiu ir irsiuos tolyn
siandien valgiau:
pusryciams balinta kava su 2 trapuciaissu sureliu (teks palikti 1 ateiciai)
priespieciai 1 bananas ir 2 mandarinai
pietus mazas gabalelis vistienos krutineles virtos su salotom
pavakariai pora mandarinu ir keli dziovinti vaisiu gabaliukai
vakarienei stikline kefyro

neatsispyriau ir sugriesijau su sviezia bandele su vaisiais doh.gif tetis jas kepa ir atveze lauktuviu doh.gif
erikiuxxx
na ka uzgriauze sazine del to kibino lotuliukas.gif
tai subegiojau 4ratus stadione biggrin.gif jauciuosi puikiai ,reiks kiekviena diena ax.gif
KaZantipA
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 21:42)
na ka uzgriauze sazine del to kibino  lotuliukas.gif
tai subegiojau 4ratus stadione  biggrin.gif jauciuosi puikiai ,reiks kiekviena diena ax.gif
*

ujej , ne salta?? as kol iki pardes nuejau ir atgal vos 10 kartu nenukritau ))) slydu g.gif
erikiuxxx
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 21:59)
ujej , ne salta?? as kol iki pardes nuejau ir atgal vos 10 kartu nenukritau ))) slydu  g.gif
*

tikiuosi nesusirgsiu blush2.gif
KaZantipA
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 23:05)
tikiuosi nesusirgsiu blush2.gif
*

siap silta tai neturetum manau ) as sian tvarkiaus smarkiai, uzejo kazkaip, vietoj mankstos ))
erikiuxxx
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 14, 23:08)
siap silta tai neturetum manau ) as sian tvarkiaus smarkiai, uzejo kazkaip, vietoj mankstos ))
*

siandien jauciuosi visai gerai thumbup.gif reiks vel pabegioti thumbup.gif
KaZantipA
sian dingusios visos, matyt pries iskrova,a r darom ryt?? as jau grikiu isviriau g.gif
erikiuxxx
as siandien su kiausiniais iskorva darysiu drinks_cheers.gif
NeringaJ
Labutis as prisigriesijus pas jus bet iskrova zadu daryt rytoj. siandien kazkaip dar nevalgiau nesinori geriau tik arbata. jei zveriskas alkis neuzpuls gal ir siandien issikrausiu. blush2.gif
braske09
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 15, 19:21)
sian dingusios visos, matyt pries iskrova,a r darom ryt?? as jau grikiu isviriau  g.gif
*

darom darom, pasukos jau laukia saldytuve biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
okse0711
Labukas smile.gif
iskrovaujam ir mes su MB siandien thumbup.gif
po iseiginiu nesinori valgyt schmoll.gif
atsipalaidavom doh.gif
Papildyta:
Prisipirkom grudetos varskes,taip kad iskrova su grudeta varske mirksiukas.gif
erikiuxxx
as jau kiausinius verdu lotuliukas.gif
KaZantipA
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 16, 10:32)
as siandien su kiausiniais iskorva darysiu drinks_cheers.gif
*

QUOTE(NeringaJ @ 2012 01 16, 10:45)
Labutis as prisigriesijus pas jus bet iskrova zadu daryt rytoj. siandien kazkaip dar nevalgiau nesinori geriau tik arbata. jei zveriskas alkis neuzpuls gal ir siandien issikrausiu.  blush2.gif
*

super, as su grikiais sian smile.gif

QUOTE(okse0711 @ 2012 01 16, 11:04)
Labukas smile.gif
iskrovaujam ir mes su MB siandien thumbup.gif
po iseiginiu nesinori valgyt schmoll.gif
atsipalaidavom doh.gif
Papildyta:
Prisipirkom grudetos varskes,taip kad iskrova su grudeta varske mirksiukas.gif
*

tuos iseigines... as irgi vakar apsivalgiau, tai sian turiu + 600g, bet jau neviltys uzpuole mane, norejau viska mest, bet susiemiau vel sian is naujo pradejau smile.gif
okse0711
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 16, 12:01)
super, as su grikiais sian  smile.gif
tuos iseigines... as irgi vakar apsivalgiau, tai sian turiu + 600g, bet jau neviltys uzpuole mane, norejau viska mest, bet susiemiau vel sian is naujo pradejau smile.gif
*

net galvoj,kad nebutu tokiu nesamoniu schmoll.gif ,ot tai baisumas +600,padaryk iskrova ir bus ne tik -600 bet ir daugiau thumbup.gif
stiprybes mirksiukas.gif
pas man irgi + po iseiginiu lotuliukas.gif ,bet baika jau susiemiau i rankas smile.gif
KaZantipA
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 16, 12:36)
net galvoj,kad nebutu tokiu nesamoniu schmoll.gif ,ot tai baisumas +600,padaryk iskrova ir bus ne tik -600 bet ir daugiau thumbup.gif
stiprybes mirksiukas.gif
pas man irgi + po iseiginiu lotuliukas.gif ,bet baika jau susiemiau i rankas smile.gif
*

jo... bet psihologiskai sunku, kai darai viska gerai, o matai +, nors jeigu buti atvirai paciai sau, tai penktadinei vakare buvo pica, sestadieni vakare velai pamelo (itariu jame cukraus daug), na ir sekmadieni pasirijimas, tai ko noret ...
erikiuxxx
QUOTE(KaZantipA @ 2012 01 16, 12:01)
jo... bet psihologiskai sunku, kai darai viska gerai, o matai  +, nors jeigu buti atvirai paciai sau, tai penktadinei vakare buvo pica, sestadieni vakare velai pamelo (itariu jame cukraus daug), na ir sekmadieni pasirijimas, tai ko noret ...
*

drinks_cheers.gif man irgi psichologiskai sunku, is vis as tokia be valios esu verysad.gif
ydomu,kiek as tempsiu
braske09
as jauciu mesiu iskrova, nes nekaip jauciuosi...galva plysta, migrena pareina...turbut nuo nesotumo skrandy... verysad.gif
okse0711
QUOTE(braske09 @ 2012 01 16, 13:44)
as jauciu mesiu iskrova, nes nekaip jauciuosi...galva plysta, migrena pareina...turbut nuo nesotumo skrandy... verysad.gif
*

liudna verysad.gif ,gal tada reik atideti kitam kartui g.gif ,kad nepakenkti schmoll.gif
garbane
Laba ryta 4u.gif

Braske jei blogai jautiesi aisku neiskrovauk,saugok sveikatyte 4u.gif

GEROS SAVAITES VISOMS drinks_cheers.gif

Savaitgalis buvo sotus,tai reikia susiimti nuo siandien 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.