Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MĖ PROPOGUOTOJOS
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aize
PRADEDAM IŠ NAUJO? mirksiukas.gif biggrin.gif

NESVARBU MAISTAS - SVARBU SAIKAS

user posted image

NAUDINGA INFO

10 produktų, greitinančių medžiagų apykaitą

"neigiamų kalorijų" maistas

maisto produktai pagal GI

KALORIJŲ SKAIČIUOKLĖ

Dienos kalorijų normos apskaičiavimas norinčioms lieknėti:
iš savo ūgio atimame 110 ir padauginame iš 25 (pvz. 168 - 110 x 25 = 1450)
Paprastai svorio mažinimui dietologai rekomenduoja apie 1400 kcal per dieną

Idealaus svorio skaičiuoklė:
ūgis - 110 = idealus svoris (168cm. - 110 = 58kg.)
aize
Labas dar kartą biggrin.gif

Tai ar grįš čia kas nors? g.gif ax.gif
DAIVUZELE33
ax.gif labas vakaras...bandau ir aš jungtis į šią temą... blush2.gif
aize
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 13, 18:46)
ax.gif labas vakaras...bandau ir aš jungtis į šią temą... blush2.gif
*

Labas 4u.gif Junkis drąsiai, tik čia labai ramu būna dažnai mirksiukas.gif
DAIVUZELE33
kažkaip nemačiau,ar yra šios temutės senoji tema?
aize
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 13, 19:15)
kažkaip nemačiau,ar yra šios temutės senoji tema?
*

buvo sena, nes pasinaikina po 2sav. baigtos temos, o naujos niekas neatidarė, o aš ilgai sm nebuvau. Atėjau, o jos net nebėra....
Seniai svorį meti?
DAIVUZELE33
na,kol kas 10 dienų... blush2.gif Japoniškos dietos laikausi...dar 2 dienos liko...tad ieškau temos,kur galėčiau prisiglausti... blush2.gif o kadangi žadu MĖ, tad manau kad pataikiau ten kur reikia... ax.gif
Realybe
sveikos! 4u.gif
Pagaliau tema atsirado thumbup.gif
Aciu Aiziuk mirksiukas.gif
reik pagal albuma kitas pasaukt doh.gif
aize
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 13, 19:26)
na,kol kas 10 dienų... blush2.gif  Japoniškos dietos laikausi...dar 2 dienos liko...tad ieškau temos,kur galėčiau prisiglausti... blush2.gif o kadangi žadu MĖ, tad manau kad pataikiau ten kur reikia... ax.gif
*

oho, rezultatas džiuginantis bigsmile.gif thumbup.gif šaunuolė 4u.gif Nors aš japoniškos net nenoriu prisiminti, nieko baisiau neesu bandžius schmoll.gif unsure.gif

QUOTE(Realybe @ 2012 01 13, 19:37)
Pagaliau tema atsirado thumbup.gif
Aciu Aiziuk mirksiukas.gif
reik pagal albuma kitas pasaukt doh.gif
*

biggrin.gif niu bet panos tai galėjo ir pačios atsidaryt, o nelaukt kol dings cool.gif Pakoreguosiu kada, dabar ant greičio sukonstravau, kad būtų kur ateit 4u.gif
Patvarkysi tą reikalą? g.gif Ateis daugiau, reikia nuspręst ar darysim vėl sąrašiuką pirmam puslapy smile.gif
Realybe
QUOTE(aize @ 2012 01 13, 20:10)
oho, rezultatas džiuginantis bigsmile.gif  thumbup.gif šaunuolė 4u.gif Nors aš japoniškos net nenoriu prisiminti, nieko baisiau neesu bandžius schmoll.gif  unsure.gif
biggrin.gif niu bet panos tai galėjo ir pačios atsidaryt, o nelaukt kol dings cool.gif Pakoreguosiu kada, dabar ant greičio sukonstravau, kad būtų kur ateit 4u.gif
Patvarkysi tą reikalą? g.gif Ateis daugiau, reikia nuspręst ar darysim vėl sąrašiuką pirmam puslapy smile.gif
*

nu ok,bandysiu sugaudyt mergas mirksiukas.gif 4u.gif
del sarasiuko nezinau,galim ir be jo del manes,tiesiog plepam mirksiukas.gif
marina77
sveikos .
svoris kaip ir numestas mano .sedziu ant 60 , ir pliusas 300gr smile.gif
bet maziau valgyk dar vis propoguoju .
jai galima ikisiu ir as nosi cia pas jus paplepet kartais 4u.gif 4u.gif
Realybe
QUOTE(marina77 @ 2012 01 13, 20:55)
sveikos .
bet maziau valgyk dar vis propoguoju .
jai galima ikisiu ir as nosi cia pas jus paplepet kartais 4u.gif  4u.gif
*

Prasom jungtis! 4u.gif
papasakok daugiau apie save. Seima,batu,papu dydis,saskaita banke ir pan. biggrin.gif
marina77
QUOTE(Realybe @ 2012 01 13, 21:56)
Prasom jungtis!  4u.gif
papasakok daugiau apie save. Seima,batu,papu dydis,saskaita banke ir pan. biggrin.gif
*

a papu jau senai neturiu irnesakyk.gif saskaitos istustintos mokesciams biggrin.gif vaikai du ,svori meciau nuo 75,6 numeciau senai ,bet vis dar cia sedziu ir nesitraukiu matyt priaugau jau smile.gif buvau numetus iki 58 ,bet atsibodo skaiciuot tuos gramus vis ,kad tik islaikyciau ta svori nusistovejo ant 60 bus gerai
Realybe
QUOTE(marina77 @ 2012 01 13, 21:01)
a papu jau senai neturiu irnesakyk.gif saskaitos istustintos mokesciams biggrin.gif vaikai du ,svori meciau nuo 75,6 numeciau senai ,bet vis dar cia sedziu ir nesitraukiu matyt priaugau jau smile.gif buvau numetus iki 58 ,bet atsibodo skaiciuot tuos gramus vis ,kad tik islaikyciau ta svori nusistovejo ant 60 bus gerai
*

tai sveri labai mazai,nebent pati maza tada daug biggrin.gif
koks ugis tavo? mirksiukas.gif
kur papai dingo? blink.gif
marina77
QUOTE(Realybe @ 2012 01 13, 22:14)
tai sveri labai mazai,nebent pati maza tada daug biggrin.gif
koks ugis tavo?  mirksiukas.gif
kur papai dingo?  blink.gif
*

ugis 1,69
o papai sukrito kaip pradejau mest svori nors ir taip as jau ju didumu nepasizymejau.
aize
QUOTE(Realybe @ 2012 01 13, 20:48)
nu ok,bandysiu sugaudyt mergas mirksiukas.gif  4u.gif
del sarasiuko nezinau,galim ir be jo del manes,tiesiog plepam mirksiukas.gif
*

4u.gif
man tai irgi kaip ir nereik, bet įdomu vis tiek blush2.gif Pas mus gi nekoreguojamas buvo ax.gif

QUOTE(marina77 @ 2012 01 13, 20:55)

jai galima ikisiu ir as nosi cia pas jus paplepet kartais 4u.gif  4u.gif
*

aš panašaus ūgio, bet dabar sveriu 69 verysad.gif Bet tikiuosi numesti vėl iki turėtų 60 cool.gif

Visada prašom mirksiukas.gif
DAIVUZELE33
na va ,aize...o kažkas sakė,kad čia tylu bigsmile.gif
marina77
QUOTE(aize @ 2012 01 14, 00:53)
4u.gif
man tai irgi kaip ir nereik, bet įdomu vis tiek blush2.gif Pas mus gi nekoreguojamas buvo ax.gif
aš panašaus ūgio, bet dabar sveriu 69 verysad.gif Bet tikiuosi numesti vėl iki turėtų 60 cool.gif

Visada prašom mirksiukas.gif
*

Labas rytas.
aize numesi mirksiukas.gif juk svorio metimas tikrai nera lengva uzduotis .
kepu duona ziuresiu kaip cia gausis man drauge labai skania iskepe ir as paprasiau recepto.
aize
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 00:23)
na va ,aize...o kažkas sakė,kad čia tylu  bigsmile.gif
*

čia rami tema mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(marina77 @ 2012 01 14, 07:41)
aize numesi  mirksiukas.gif juk svorio metimas tikrai nera lengva uzduotis .
kepu duona ziuresiu kaip cia gausis man drauge labai skania iskepe ir as paprasiau recepto.
*

pas mane svoris kaip armonika, reikia labai žiūrėti, jei noriu numesti ar išlaikyti. Prieš naujus medicininę darbui tvarkiausi, tai gydytoja prie skydliaukės prisikabino, turiu problemų, va čia mano bėda ir buvo. Kada nors tikrai susitvarkysiu su tuo svoriu cool.gif
Kokią kepei? Aš irgi kepu, grūdėta tokia. Niam niam... wub.gif
marina77
QUOTE(aize @ 2012 01 14, 10:03)
Labas rytas 4u.gif
čia rami tema mirksiukas.gif  biggrin.gif
pas mane svoris kaip armonika, reikia labai žiūrėti, jei noriu numesti ar išlaikyti. Prieš naujus medicininę darbui tvarkiausi, tai gydytoja prie skydliaukės prisikabino, turiu problemų, va čia mano bėda ir buvo. Kada nors tikrai susitvarkysiu su tuo svoriu cool.gif
Kokią kepei? Aš irgi kepu, grūdėta tokia. Niam niam... wub.gif
*

as ir turiu skydliauke , mazai gamino hormono tiroksino , bet pastojau prasisukau gerai as su ja , bet po gimdymo gydytoja liepe ateit , atseit nuejau jau 4 metai praejo ,nieko kazkaip ji man nemaiso ,gal tik sirdies toks drebejimas pasitaiko daznesnis ,o ypac buvo kai laikiaus tokiu alinanciu dietu , nazinau kaip dabar ji ten veikia pas mane smile.gif
kepiau su ruginiaias miltais tokia ,jau paragavau nors ir silta dar smile.gif labai skanu
DAIVUZELE33
mirksiukas.gif labas rytas merginos...skanios kavutės,kas ją geriat kartu su manim;)
simba3
Sveikos , mergaites 4u.gif

Realybe , aciu, kad parvarei mane namo. biggrin.gif Metu as ta svori visa gyvenima, bet ko tai ne i ta puse doh.gif doh.gif Ot, nervas ima, juk pernai sveriau 77-78 dabar 81-82, tai vadinasi kudinuos doh.gif

Aize, ar laikais kokios dietos dabar?? Man tai is tikro labai patinka sistema minus60 (bet tik kad patinka, laikytis neiseina doh.gif )

Marina77, ir kaip tau pavyko numest tiek svorio??? g.gif (matyt atsakymas vienas Maziau esk biggrin.gif )
DAIVUZELE33
bigsmile.gif mūsų jau 5 ...ratelis didėja... thumbup.gif bet kiek suprantu tik kol kas aš viena naujokė... blush2.gif
marina77
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 10:42)
Sveikos , mergaites 4u.gif

Realybe , aciu, kad parvarei mane namo.  biggrin.gif  Metu as ta svori visa gyvenima, bet ko tai ne i ta puse doh.gif  doh.gif Ot, nervas ima, juk pernai sveriau 77-78 dabar 81-82, tai vadinasi kudinuos doh.gif

Aize, ar laikais kokios dietos dabar?? Man tai is tikro labai patinka sistema minus60 (bet tik kad patinka, laikytis neiseina doh.gif )
Marina77, ir kaip tau pavyko numest tiek svorio??? g.gif (matyt atsakymas vienas Maziau esk biggrin.gif )
*

ko gero taip smile.gif bet as laikiaus daug dietu ,paskui ir iskrovu visokiu , pradejau stiklines principu valgyt taip pora men gal maziau kiek ,paskui jau i diena tik dvi stik ,avizinių dribsniu koses dieta, grikių, delcios ir tt. daug bado istikruju buvo kankinau save kai dabar pagalvoju , buvo tarpas kad buvau pikta surūgus ir visad nepatenkinta ,nelaiminga nuo tu dietu.Budavo kad ir pakila svoris kai atsipalaiduoji ,bet visad greit pradedu laikytis neleisdavau sau est ilgai biggrin.gif,o dabar kaip pagalvoju nu ir valios turejau as gal kai kuriu dalyku nekartociau jai tektu vel mest .
Papildyta:
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 10:50)
bigsmile.gif mūsų jau 5 ...ratelis didėja... thumbup.gif bet kiek suprantu tik kol kas aš viena naujokė... blush2.gif
*

as irgi smile.gif
rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif
parkrapste ir mane namo blush2.gif 4u.gif vis ieidavau paziureavau kad nera tai kazkaip ir uzsimirso temute blush2.gif na kai gryzau i lietuva tai pasiekimai jau yra 6 zona pasiekiau thumbup.gif bet reikia neatsipalaiduot doh.gif nes gali greit but vel 7 zona unsure.gif
na ir zinoma visoms sekmes susiimt ir gryst i doros kelia thumbup.gif
garbane
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 09:35)
mirksiukas.gif labas rytas merginos...skanios kavutės,kas ją geriat kartu su manim;)
*

As kavos balintos user posted image

Labas rytas mergytes,parlekiu ir as namucio thumbup.gif (aciu Realybei 4u.gif )

Po svenciu reikai palengveti biskiuka biggrin.gif
aize
Oho, Realybė kad priginynė namučio mergikių bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(marina77 @ 2012 01 14, 09:13)
as ir turiu skydliauke , mazai gamino hormono tiroksino , bet pastojau prasisukau gerai as su ja , bet po gimdymo gydytoja liepe ateit , atseit nuejau jau 4 metai praejo ,nieko kazkaip ji man nemaiso ,gal tik sirdies toks drebejimas pasitaiko daznesnis ,o ypac buvo kai laikiaus tokiu alinanciu dietu , nazinau kaip dabar ji ten veikia pas mane smile.gif
kepiau su ruginiaias miltais tokia ,jau paragavau nors ir silta dar smile.gif labai skanu
*

mano kažkokie tie hormonai toksiški. dabar geriu vaistus, ir kai susitvarkys - operuos unsure.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 09:42)
Metu as ta svori visa gyvenima, bet ko tai ne i ta puse doh.gif  doh.gif Ot, nervas ima, juk pernai sveriau 77-78 dabar 81-82, tai vadinasi kudinuos doh.gif

*

Aš tau į kompaniją - [raeitą pavasarį buvo 60, dabar 70 doh.gif

Nieko nesilaikau, nėr niekam nei noro, nei valios blush2.gif

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 09:50)
*

Bus dar tų naujokių mirksiukas.gif Tema sena čia labai 4u.gif

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 01 14, 10:21)

na kai gryzau i lietuva tai pasiekimai jau yra 6 zona pasiekiau  thumbup.gif
*

thumbup.gif 4u.gif
rutuliuks mamyte
aize linkiu ir tau susiimt ir numest svori mirksiukas.gif zinau tu gali juk mes visos ir paslystam ir vel is naujo kimbam biggrin.gif amzinos dietininkes biggrin.gif
DAIVUZELE33
:mirksiukas:sveikutės merginos...na va,aš jau po pietų..sukirtau lašišos gabaliuką su kopūstų salotomis... ax.gif dabar sėdžiu sau soti ir laiminga... ax.gif
marina77
QUOTE(aize @ 2012 01 14, 15:26)
Oho, Realybė kad priginynė namučio mergikių bigsmile.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
mano kažkokie tie hormonai toksiški. dabar geriu vaistus, ir kai susitvarkys - operuos unsure.gif
Aš tau į kompaniją - [raeitą pavasarį buvo 60, dabar 70 doh.gif

Nieko nesilaikau, nėr niekam nei noro, nei valios blush2.gif
Bus dar tų naujokių mirksiukas.gif Tema sena čia labai 4u.gif
thumbup.gif  4u.gif
*

palauks tuos dietos svarbu viskas susitvarkytu tau su ta skydliauke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 16:15)
:mirksiukas:sveikutės merginos...na va,aš jau po pietų..sukirtau lašišos gabaliuką su kopūstų salotomis... ax.gif dabar sėdžiu sau soti ir laiminga... ax.gif
*

as pamiegojau su sūnum ,o dabar pasidariau kavos ,pietum sulesiau du kiausus.
Realybe
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2012 01 14, 09:50)
*

Sveikutes bigsmile.gif
dvi naujokes ir labai gerai,gal atgis tema musu thumbup.gif
sukvieciau visas ka radau,bet kitos gal retai pasijungia,tikiuosi ir kitos pareis thumbup.gif 4u.gif
Simba,ne tu viena i kita puse svori meti lotuliukas.gif doh.gif
as irgi jau arteju prie 8 zonos blink.gif doh.gif
su jumis gal bus lengviau mest drinks_cheers.gif
Aize tai padaryk tada lentele mirksiukas.gif
simba3
Nusiprkau papildu 4,3,2,1, nieko man ten nesidaro, nieko ten neskaido, tik i wc kelia pamirsau doh.gif Ar bandet kuri siuos papildus??

As tai vakar svenciau Senus Naujus metus, tai siandien dar biski me sistemos nesilaikau, nes apetitas tai geras doh.gif (po sampes)

Mergaites, davai rasom ka valgom kasdien, galesim pakomentuot, ka darom negerai. g.gif
Realybe
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 18:37)
Nusiprkau papildu 4,3,2,1, nieko man ten nesidaro, nieko ten neskaido, tik i wc kelia pamirsau doh.gif Ar bandet kuri siuos papildus??

As tai vakar svenciau Senus Naujus metus, tai siandien dar biski me sistemos nesilaikau, nes apetitas tai geras doh.gif (po sampes)

Mergaites, davai rasom ka valgom kasdien, galesim pakomentuot, ka darom negerai. g.gif
*

net nezinau tokiu schmoll.gif as tai jais nebetikiu ir netaskau pinigu doh.gif
Gali rasyt ka valge kas nori,as tai nenoriu ax.gif
ir dar del to,kad visa diena dabar dirbu,pasijungiu tik vakare. O valgau darbe kaip iseina,be tvarkos unsure.gif
angulyte
Sveikos, pargrįžtu ir aš mirksiukas.gif
Man buvo gėda rodytis, nes ir aš besikūdindama sugebėjau priaugt blush2.gif Galvojau viena tik tokia čia blush2.gif
Bet gal kaip tik pačiu laiku Realybė sukvietė mus - jau antrą savaitę bandau susiimt, netgi treniruoklis namie atsirado mirksiukas.gif
Tik,mergiukai, man atrodo, kažkaip pas mus smagiau buvo, kai mes šiokią tokią kontrolę įvedę buvom - kokia kitų nuomonę? Tada atsiranda kažkoks atsakomybės jausmas stipresnis, jums ne? ax.gif O jei nuspręsim paplepėt - tai viskas ok, ugdysim valią sau tyliai ir ramiai showoff.gif
Realybe
QUOTE(angulyte @ 2012 01 14, 18:50)
Sveikos, pargrįžtu ir aš  mirksiukas.gif
Man buvo gėda rodytis, nes ir aš besikūdindama sugebėjau priaugt  blush2.gif Galvojau viena tik tokia čia  blush2.gif
Bet gal kaip tik pačiu laiku Realybė sukvietė mus - jau antrą savaitę bandau susiimt, netgi treniruoklis namie atsirado  mirksiukas.gif
Tik,mergiukai, man atrodo, kažkaip pas mus smagiau buvo, kai mes šiokią tokią kontrolę įvedę buvom - kokia kitų nuomonę? Tada atsiranda kažkoks atsakomybės jausmas stipresnis, jums ne?  ax.gif
*

bigsmile.gif 4u.gif
ne tu viena mieloji blush2.gif
nera ko cia gedytis mirksiukas.gif
Kokios kontroles nori? biggrin.gif As tai manau,kad butu geriausia be prievartos,nes as nenoriu,kad butu butina prisidavinet visoms,manau,kas nori tada ok mirksiukas.gif
angulyte
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 19:37)

O žinai,kas man labai padėjo šituo klausimu??? Mano pusryčiai dabar kukurūzų dribsnių saujelė, linų sėmenų šaukštelis ir jogurtas - suvalgai ir 10 min.bėgyje viskas čiki piki thumbup.gif

Realybe, buvau pamiršus, kad tu nenori. Na, man kol kas labai dar veikia vidinė kontrolė, o su ;laiku bus matyt mirksiukas.gif
simba3
Realybe, tu saunuole, visas surinkai. thumbup.gif

Angulyte, sveika thumbup.gif Visos mes pasiklydusios tarp saldytuvu buvom.

Realybe, tau cool.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2012 01 14, 18:56)
O žinai,kas man labai padėjo šituo klausimu??? Mano pusryčiai dabar kukurūzų dribsnių saujelė, linų sėmenų šaukštelis ir jogurtas - suvalgai ir 10 min.bėgyje viskas čiki piki thumbup.gif

*

Kas cia per kukuruzu drybsniai??
angulyte
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 20:00)
Realybe, tu saunuole, visas surinkai.  thumbup.gif

Angulyte, sveika thumbup.gif Visos mes pasiklydusios tarp saldytuvu buvom.

Realybe, tau cool.gif

user posted image
Papildyta:

Kas cia per kukuruzu drybsniai??
*

Nu paprasčiausi Helogs Cornflakes, ar kaip jie rašosi net nežinau mirksiukas.gif Mano mazgis juos mėgsta, ir man labai tinka thumbup.gif
Realybe
QUOTE(angulyte @ 2012 01 14, 18:56)

Realybe, buvau pamiršus, kad tu nenori. Na, man kol kas labai dar veikia vidinė kontrolė, o su ;laiku bus matyt  mirksiukas.gif
*

tai jus i mane nekreipkit demesio,darykit kaip norit! drinks_cheers.gif
Tik manes neismeskit,as noriu su jumis plepet,pasiilgau visu! ax.gif 4u.gif
Oi ir sampanas bigsmile.gif
aciu mergaites! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
simba3
QUOTE(angulyte @ 2012 01 14, 19:03)
Nu paprasčiausi Helogs Cornflakes, ar kaip jie rašosi net nežinau  mirksiukas.gif  Mano mazgis juos mėgsta, ir man labai tinka  thumbup.gif
*

Aaaa, tai gal ir bet kokie sausi tinka pusryciai 4u.gif
Realybe
matau skaito kazkas,gali jungtis jei nori prie musu mirksiukas.gif
angulyte
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 20:06)
Aaaa, tai gal ir bet kokie sausi tinka pusryciai 4u.gif
*

Manyčiau.... Esminį vaidmenį čia atlieka nesmulkinti linų sėmenys mirksiukas.gif
marina77
QUOTE(simba3 @ 2012 01 14, 19:37)

*

na as siandien valgiau belekaip
kava
kepiau duonos iskepe paragavau riekele
2 kiausiniai
arbata
duonos rieke
kava
aviziniu dribsniu koses stikline
tiesa dar litras vandens prie viso meniu smile.gif
Realybe
QUOTE(marina77 @ 2012 01 14, 19:14)
na as siandien valgiau belekaip
kava
kepiau duonos iskepe paragavau riekele
2 kiausiniai
arbata
duonos rieke
kava
aviziniu dribsniu koses stikline
tiesa dar litras vandens prie viso meniu smile.gif
*

oho thumbup.gif
kad as sugebeciau tik tiek valgyt ir nesmaguriaut verysad.gif
Negaliu be saldumynu,ka daryt? ?
marina77
QUOTE(Realybe @ 2012 01 14, 20:37)
oho thumbup.gif
*

zinok ko gero puse metu nevalgiau visai saldumynu ,buvo toks tarpas ,kad labai buvau usispyrus mest svori .
vasara nieko nesilaikiau ir laisvai gyvenau priaugau 2 kg tik nors maniau bus daugiau.
seip stengius valgyt trys kartus pries valgi vandens stikline isgeriu be to nesisveriu daznai i savaite siki arba i dvi savaites siki gal kiek ir pakila svoris per tas savaites ,bet as nezinau smile.gif
bandyk kokiu dziovintu vaisiu pakrims ,nei pyrageliu 4u.gif
angulyte
QUOTE(Realybe @ 2012 01 14, 20:37)
oho thumbup.gif
*

Ir man saldumynai koją kiša.... doh.gif
Kad ir šiandien visą dieną buvo normos ribose, tik popiet atvarė sesė į svečius su šampe, tai šakočio gabaliukas, porą sausainiukų, nors....atsisakiau vakrienės - va gurkšnoju sau vandenuką mirksiukas.gif Bet mano pastangos sugadintos doh.gif Ir taip dažniausiai būna blush2.gif
marina77
QUOTE(angulyte @ 2012 01 14, 20:50)
Ir man saldumynai koją kiša....  doh.gif
Kad ir šiandien visą dieną buvo normos ribose, tik popiet atvarė sesė į svečius su šampe, tai šakočio gabaliukas, porą sausainiukų, nors....atsisakiau vakrienės - va gurkšnoju sau vandenuką  mirksiukas.gif  Bet mano pastangos sugadintos  doh.gif  Ir taip dažniausiai būna  blush2.gif
*

ai taip pasitaiko tokiu atveju ,kad taip iseina tiesiog negalim juk atsisakyt visko ir bendravimo ir svecių ,del dietos 4u.gif
DaG
Sveikos, sugriztu ir as paklydele, blush2.gif ar dar atsimenat?biggrin.gif
pabegau, kai pradejau lauktis, jau dukrytei 9 menesiai, o as sveriu daugiau nei katik pagimdziusi doh.gif
Dabar 61kg (ugis 152), vel nors kokiu 55 noreciau.. ax.gif
Dar giminaitis per sventes "komplimenta"pasake, kokia padidejusi esu, tai isvis gerai. g.gif nu sakiau reik susiimt.
Bet per tuos vyrus ir valgymu taisymus taip ir negali zmogus sukust - o dar maniskis vakarais pakramsnot visokius niekus skanius megsta, tai oi kiek valios man reikia atsispirt. blink.gif

kas sake kepa duona, tik nevalgykit siltos biggrin.gif

ai va dar nuo nauju meciau kava gert , kolkas savijauta puiki (kilo rugstis man nuo jos, ir siaip kazkoks nemalonus jausmas burnoj, nors isragavau visokiu kavu), nors labai ja megau, bet uztenka dabar ir arbatu, ziuresim kiek ilgai g.gif biggrin.gif

Realybe, aciu, kad pakvietei 4u.gif kokius saldumynus dazniausiai valgai? man irgi sunku be skanumu doh.gif pastebejau, kad baisiai ko nors nuodemingo uzsimanau, kai nieko skanaus nera namuose. ir tada zut but turiu gauti ir daznai jau isibegejus sustot negaliu. tai stengiuosi, kad visada butu kur spintelej biggrin.gif tada kartais ir nedaug uztenka.. blush2.gif
marina77
QUOTE(DaG @ 2012 01 14, 21:05)
Sveikos, sugriztu ir as paklydele,  blush2.gif ar dar atsimenat?biggrin.gif
pabegau, kai pradejau lauktis, jau dukrytei 9 menesiai, o as sveriu daugiau nei katik pagimdziusi  doh.gif
Dabar 61kg (ugis 152), vel nors kokiu 55 noreciau..  ax.gif
Dar giminaitis per sventes "komplimenta"pasake, kokia padidejusi esu, tai isvis gerai.  g.gif nu sakiau reik susiimt.
Bet per tuos vyrus ir valgymu taisymus taip ir negali zmogus sukust - o dar maniskis vakarais pakramsnot visokius niekus skanius megsta, tai oi kiek valios man reikia atsispirt.  blink.gif

kas sake kepa duona, tik nevalgykit siltos  biggrin.gif

ai va dar nuo nauju meciau kava gert , kolkas savijauta puiki (kilo rugstis man nuo jos, ir siaip kazkoks nemalonus jausmas burnoj, nors isragavau visokiu kavu), nors labai ja megau, bet uztenka dabar ir arbatu, ziuresim kiek ilgai  g.gif  biggrin.gif
*

as smile.gif paragavau siltos nors yra parasyta ten smile.gif
simba3
Zinau, kad siltos negalima, tik nezinau kodel, bet man labai skanu.

O del saldumynu...........jei nesuvalgyciau bent 2 sald i diena, numirciau rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.