Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. L.Digrienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
Inorute
Gal kam teko susidurti su šia gydytoja? Niekur nerandu nieko apie ją blink.gif g.gif Arba gal nemoku ieškoti??? unsure.gif
Būsiu dėkinga už bet kokią info smile.gif
Ikulia
QUOTE(Inorute @ 2006 03 31, 17:03)
Gal kam teko susidurti su šia gydytoja? Niekur nerandu nieko apie ją blink.gif g.gif Arba gal nemoku ieškoti??? unsure.gif
Būsiu dėkinga už bet kokią info smile.gif
*

Man teko susidurti kai gulejau pora dieneliu VGN. Buvo palatos daktare. Labai rupestinga ir atsakinga. O tu, Inorute, vis gydytojos negali issirinkti?
Inorute
QUOTE(Ikulia @ 2006 03 31, 19:14)
Man teko susidurti kai gulejau pora dieneliu VGN. Buvo palatos daktare. Labai rupestinga ir atsakinga. O tu, Inorute, vis gydytojos negali issirinkti?
*

Nu žinok Ikulia man jau varžteliai atsisuko... blush2.gif Pasirodo kai kalbėjom su mano daktarša tai ji man ne Garšvienę rekomendavo, o Digrienę...smile.gif blink.gif Tai va šiandien susipažinau.... bet pravalas tame, kad jokios info apie ją nerandu, tai bent tu paguodei mane nuprotėjusią - va ką daro su žmonėm naujosios technologijos... fool.gif
Nu labai mane nudžiuginai... notworthy.gif
Bet kodėl tos info nėra apie ją??? Ji gal ten neseniai dirba???
Ei, kas dar ką žino???!!!
Ikulia
QUOTE(Inorute @ 2006 03 31, 23:39)
Nu žinok Ikulia man jau varžteliai atsisuko... blush2.gif Pasirodo kai kalbėjom su mano daktarša tai ji man ne Garšvienę rekomendavo, o Digrienę...smile.gif  blink.gif Tai va šiandien susipažinau.... bet pravalas tame, kad jokios info apie ją nerandu, tai bent tu paguodei mane nuprotėjusią - va ką daro su žmonėm naujosios technologijos... fool.gif
Nu labai mane nudžiuginai... notworthy.gif
Bet kodėl tos info nėra apie ją??? Ji gal ten neseniai dirba???
Ei, kas dar ką žino???!!!
*

Taip, ji neseniai dirba, anksciau dirbo rajone kazkur (del to nestuke.gif sako dar neprarado jausmu ir uzuojautos). Ji dar dirba Centro poliklinikoje. Daugiau nieko nezinau.
Inorute
QUOTE(Ikulia @ 2006 04 01, 01:10)
Taip, ji neseniai dirba, anksciau dirbo rajone kazkur (del to  nestuke.gif sako dar neprarado jausmu ir uzuojautos). Ji dar dirba Centro poliklinikoje. Daugiau nieko nezinau.
*

Aaa... poniala... dabar viskas aiškiau... ir kodėl net sveikas.lt nieko nėra kaip apie Vilniuj dirbančią...
Inorute
Tai daugiau niekas nieko nežino...?... rolleyes.gif blink.gif
Kuculis
Pataloginam buvo musu palatos gydytoja.Ka ir bepasakysi - maloni,rupestinga,supratinga.Jokiu uzuominu apie kysius ar pan.
Sakyciau,visai neprastas variantas bigsmile.gif .Tik,Inorute,matau,kad jau pagimdei 4u.gif
Inorute
Jo, pagimdziau ir visai nieko... ta prasme neishgimdžiau pati, tai ši daktarė man darė cezarį. Kol kas viskas gerai, po gimdymo lankė kasdien, daug gerų patarimų davė... aishku atsilyginau, bet manau buvo verta...

Draugė pas ją gimdė natūraliai - nekas... sad.gif gal čia ir ne jos kaltė, bet po mėnesio darė valymą, bo placentos gabaliuką paliko...sad.gif
baltakase
Man si gydytoja dare cezari.Likau patenkinta.Vaziavau nesusitarusi.Buvo labai maloni,po operacijos lanke kasdien.Visada su sypsena,ko paklausi,viska paaiskins.Todel buvo labai malonu atsilyginti. smile.gif
ddile
As gimdziau pas ja, tiksliau dare cezari tai kiekviena diena lanke, labai patiko, rupestinga, daug ka pamoke. Jei ka sudomins galiu duoti jos mob. numeri. As tai likau labai ja patenkinta.
Lolute
Aš ir pas ją gimdžiau. Važiavau nesusitarus. Tiesa, pažistama akušėrė priėmime buvo, tai jis mus "supažindino". Bet kaip ir viskas gerai buvo. Rami, supratinga. Nors jos darbas buvo tik vandenis nuleist ir susiūt paskui smile.gif
Renateles_Mamyte
sveiki,norejau paklaust,ar as apie lina digriene,cia kalbama,kuri dirba,kovo 8 ligoninej?
ddile
taip apie ja, ji pataloginiam skyriuje dirba.
baltakase
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2007 02 11, 21:13)
sveiki,norejau paklaust,ar as apie lina digriene,cia kalbama,kuri dirba,kovo 8 ligoninej?
*

Siaip ji dirba Vilniaus gimdymo namuose. g.gif ax.gif
opium
QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2007 02 11, 21:13)
*

šitoj, bet dabar ši ligoninė vadinasi Vilniaus gimdymo namai (VGN) smile.gif
Renateles_Mamyte
aciu,nes ruosiuosi gult i ligonine operacijai,tai jinai darys kartu su vedeja
Adm
Gera gydytoja. Aš pas ją vaikštau centro poliklinikoje. Prirašė man vaistų, kad išvengiau operacijos 4u.gif
Renateles_Mamyte
sveikos, bigsmile.gif as jau po operacijos,likau patenkita,gera prieziura,irtaip malonus gydytojai,sesutes. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,nekokie,mano reikalai buvo,nevietinis nestumas verysad.gif verysad.gif verysad.gif ,teko pasalinti kiausintaki,nu bet viskas bus geras bigsmile.gif .
nnina
Super gydytoja thumbup.gif
Bajoraite
O gal galit kuri pasakyti, kiek reikia moketi uz gimdyma dabar, jei is anksto su gydytoja susitari? g.gif
Dana123
4u.gif nesuprantu g.gif ka gero turi sita gyditoja unsure.gif ne uz ka nenoreciau pas ja papulti gimdyti schmoll.gif buvau patekus keletai dienu po jos prieziura. schmoll.gif
dangiuk
Anksčiau ji dirbo Radviliškyje. Sakot, nepraradusi jausmų? g.gif schmoll.gif ne apie tą tada kalbat. Ko paklausi, to nesulauksi. Žodžiu, nesinori plėstis, bet - profesionali? taip. Maloni? - ne.
Dana123
QUOTE(dangiuk @ 2007 09 18, 21:15)
Anksčiau ji dirbo Radviliškyje. Sakot, nepraradusi jausmų?  g.gif  schmoll.gif  ne apie tą tada kalbat. Ko paklausi, to nesulauksi. Žodžiu, nesinori  plėstis, bet - profesionali? taip. Maloni? - ne.
*

baisiai nemaloni blink.gif nezinau kokia is jos profisionale doh.gif

is pradziu sako, kd mano analizai geri, o jau kita diena, tie patis analizai, sako blogi daug ketonu unsure.gif

exoskopu ziurejo, ziurejo pilvuka, grimasas rode tipo kazkas blogai ar "nieko nesuprantu", exoskopavo turbut 10min. ir po to sako jog nezino del ko tos problemos, n kita diena atejo kita gyd. ir per pora minuciu paziurejo kas yra..

o kai ateina vizituoti, paklausia, ar viskas gerai, jei sakai, kd garai, tai patenkinta nueina, o karta priejo, sako, kaip jautiesi? viskas gerai? (as nespejau jai atsakyti) nu ir gerai, ir nueina, as sakau man negerai, tai grizo tokia pikta ir nepatenkinta blink.gif

ir dar atvejis. kaimyne mano, su kuria vienoj palatoj gulejom, labai veme ir buvo baisiai nusilpusi. ta gyditoja atejo jos pakviesti exoskopuoti, tai ta nestuke gulejo, atsargei atsisedo pasedeti, nes kai staigei atsistos pacios zinot kas gali atsitikti, o gyditoja ja apibare, sako greiciau, as gi laukiu doh.gif

taigi ticia uzsirasiau sios gyd, varda pavarge, kd pas ja nepapulciau, kd zinociau kokia ji doh.gif
dangiuk
QUOTE(Dana123 @ 2007 09 19, 22:28)
baisiai nemaloni  blink.gif  nezinau kokia is jos profisionale  doh.gif
*

Nė kiek nesistebiu..... daug nelabai gražių dfalykų galėčiau papasakot, bet tiek to.... tik tiek, kad yra tikrai geresnių gydytojų.
Moga
QUOTE(dangiuk @ 2007 09 21, 23:20)
Nė kiek nesistebiu..... daug nelabai gražių dfalykų galėčiau papasakot, bet tiek to.... tik tiek, kad yra tikrai geresnių gydytojų.
*

tai papasakok,kad zinotume mirksiukas.gif
amelituke
Man irgi labai aktualu tiek teigiami, tiek neigiami atsiliepimai apie sia gydytoja. Lankausi pas ja(poliklinikoje) viso nestumo metu...liko pora menesu iki gimdymo ir galvoju ar tartis su ja ar ieskotis kito gydytojo...
Nors siaip greitai perprantu zmones, bet niekaip nesuprantu, kokia ji... Netgi nezinau ar ja pasitikiu ar ne, nes tai manau vienas is svarbiausiu dalyku gimdant...
skunkas
QUOTE(amelituke @ 2008 04 13, 09:30)
Man irgi labai aktualu tiek teigiami, tiek neigiami atsiliepimai apie sia gydytoja. Lankausi pas ja(poliklinikoje) viso nestumo metu...liko pora menesu iki gimdymo ir galvoju ar tartis su ja ar ieskotis kito gydytojo...
Nors siaip greitai perprantu zmones, bet niekaip nesuprantu, kokia ji... Netgi nezinau ar ja pasitikiu ar ne, nes tai manau vienas is svarbiausiu dalyku gimdant...
*

Gimadžiau pas ją prirodžius kitai gydytojai Saltanavičienei. Nei gera nei maloni, nors ir buvo tartasi. Ant gimdymo stalo susimokėjau tai dar buvo pora kartų atėjusi. Kadangi gimdymas antaras, gereitas ir be komplikacijų, tai bet kuris gydytojas būtų buvęs gerai. Pažįstamai buvo prasčiau, gimdė pas ją susitarusi, darė nejautrą, susimokėjo ant gimdymo stalo, tai gavo komentarą "mažai". Turėjo komplikacijų, labai skaudėjo galvą, nugarą, patarimų ir priežiūros nebebuvo, išvažiavo gavusi pažadą, kas sumokėta bus vėliau. Bet po tokio rūpinimosi nebebuvo už ką.
Iš viso su tais užsimokėjimais košmarai kažkokie, taigi ji dar ir atlyginimą gauna. O apie malonų elgesį net sumokant neina net kalba... O šiaip kai gulėjau VGN ji man buvo vienintelė apskritai nemaloni gydytoja, su kažkokia amžinai nepatenkinta veido išraiška vaikšto, tai kai pamačiau pas ką tariuosi gimdyti tai buvo minčių net neskambinti...
Žodžiu vienintelis patarimas, turbūt apskritai nesitarus gimdyti, jeigu viskas OK gydytojas bet kuris padės, jie gi atsakomybę pilną neša, net ir susitarus komplikuotais tavejais visko būna, pasikliauti galima tik savimi, savo pojūčiais, Dievuliu...
pliusiuke
na ka as galiu pasakyt gimdziau pas Digriene ir esu labai ja patenkinta...beje tariausi ta pacia diena kai gimdziau...bet likau ja patenkinta nors pries tai kai gulejau vgn ir man inai pasirode niurus zmogus...o gimdymo metu ir pajuokaudavom ir pasijuokdavom ir prieziura buvo labai gera gimdymo metu ja dazniau maciau nei akusere...o ir po gimdymo kasryta ateidavo pasiteiraut kaip mes jauciames...nei kokiu komplikaciju turejau nei ka nors ir gimdymas buvo ne trumpas ir nelengvas...
amelituke
QUOTE(pliusiuke @ 2008 04 21, 13:43)
na ka as galiu pasakyt gimdziau pas Digriene ir esu labai ja patenkinta...beje tariausi ta pacia diena kai gimdziau...bet likau ja patenkinta nors pries tai kai gulejau vgn ir man inai pasirode niurus zmogus...o gimdymo metu ir pajuokaudavom ir pasijuokdavom ir prieziura buvo labai gera gimdymo metu ja dazniau maciau nei akusere...o ir po gimdymo kasryta ateidavo pasiteiraut kaip mes jauciames...nei kokiu komplikaciju turejau nei ka nors ir gimdymas buvo ne trumpas ir nelengvas...
*

O kieknors mokejai, kai tareisi???
MiKaSe
Pirmus kartus kai buvau pas ją, pastebėjau,kad tokia rimta, bet nemandagumo nepastebėjau, ir apžiūrėdavo neskaudžiai, nu šiandien kai nuėjau doh.gif pradėjo TUjinti mane, atsisėdau ant tos kėdės ir kažkaip buvo nepatogu, sako ko čia malies ant tos kėdės? ir skaudžiai apžiūrėjo, nežinau, galvoju jeigu pastočiau tikrai nenorėčiau pas ją eiti ir tuo labiau gimdyti, negaliu pasakyti ar ji profesionalė ar ne, bet jau vien toks nemandagumas mane purto, ir vėl ieškotis kitos ginekologės reikia doh.gif jeigu ne jos tas nemandagumas, tai gal ir vaikščiočiau.
amelituke
Pagimdziau savo dukryte birzelio 4d.
Gimdziau Trakuose, vaziavau nesitarusi ir gimdziau pas gydytoja Streiziene.
Tik nuvaziavusi suzinojau, kad gyd. Digriene, pas kuria pankiausi visa nestuma kaip tik dirba Trakuose (beje, VGN ji nebedirba, kaip supratau).
Tai likau labai patenkinta ir savo gydytoja, nes tiek per saremius, tiek per gimdyma ji vis ateidavo paziureti kaip man sekasi. O po gimdymo uzsukdavo kasdien, pasiteirauti kaip sekasi.
Man ji tikrai buvo maloni, nors griezta, bet vietoje ir laiku.
Tai mano atsiliepimai apie sia gydytoja patys geriausi.
neringuter
as ir pas ja gimdziau trakuose, tai galiu pasakyt, kad daktare ne pati maloniausia ir svelniausia, bet savo darba padaro gerai, sakyciau nuotaikos zmogus, bet kokiu atveju dekinga jai uz savo mazyle smile.gif
gabe000
gimdžiau pas ją pernai. man tiko ir patiko smile.gif mandagi, bet perdaug nesicackinanti, o per gimdymą tai iš vis labai gerai buvo. gimdyčiau ir antrą kartą pas ją, bet jei ji nebe VGN tai nežinau ar iki Trakų važiuočiau smile.gif
pina1
Sveikos, turejau gruodyje nesivystanti nestuma, mane prieme Lina Digriene, man tada ji paliko tikrai siltus prisiminimus, buvo maloni , profesionali ir net atsiimant atsakyma buvo atejusi mielai pakonsultuoti. noreciau dabar pas ja gimdyti, gal zinote kiek reikia moketi tariantis?
-DVYNE-
Tikrai thumbup.gif gyditoja, as pas ja visa nestuke.gif lankiausi, ir gimdyti su ja turejau, bet jau taip sutapo, kad atostogu isejo, tai labai nusiminiau, bet kai pagimdziau tai aplankius mane buvo ax.gif
tomuliukas
As pas ja lankiausi nestumo metu ir esu labai patenkinata labai profesionali ir griezta moteriske kartu ir mamiska man labai patiko 4u.gif
pupune
Aš irgi pas ją galvoju pradėti lankytis.. aš ją esu mačiusi, ne pačios maloniausios veido mimikos, bet mano šeimos gydytoja ir kai kurios draugės - ją giria, tik liepė nusiteikti, kad ji "nesicackina" verysad.gif
Snaiguole
Tai kurioj ligoninej gyd. Digriene dirba Vilniaus gimdymo namuose ar Traku ligoninej? Pas ja lankausi nestumo metu, tai super gydytoja. Na po gyd. Skaisgirienes tai man cia atradimas nerealus smile.gif
*Aniri*
Ligoninei tai nezinau kokioj, bet poliklinikoj tai dirba centro poliklinikos Naujamiescio filiale, Gerosios Vilties g.
Maniske gine atostogavo tai pakliuvau pas ja.
amelituke
Digriene nebedirba gimdymo namuose. Ji dirba Traku ligoninej.
pupune
Buvau pas ją jau 2 kartus, kol kas ji man patinka g.gif
rimmi
Man šita gydytoja labai patinka. Pas ją vaikščiojau nuo 7 mėn su pirmąją dukryte. Pas ją gimdžiau 2007 birželį VGN. dabar vaikštau su antru pas ją. Viskas puiku. Ji saldžiai nečiulba, o man to ir nereikia. Viską paaiškina. Nuramina ir t.t. svarbu, kad ji labai domisi naujovėmis savo srityje, dalyvauja visokiose konferencijose ir mokymuose. Jei ji mane priims, tai pas ją ir gimdysiu savo antrą smile.gif

Visi esame skirtingi ir jaučiame panašumą su skirtingais žmonėmis. Todėl natūralu, kad visoms ji negali patikti. Su pirmąją vaikščiojau iki 7 mėn pas M.Jeržemskienę, tai L. Digrienė man labiau patiko. Nors abi super profesionalios gydytojos.
pupune
QUOTE(rimmi @ 2009 09 10, 21:05)
Man šita gydytoja labai patinka. Pas ją vaikščiojau nuo 7 mėn su pirmąją dukryte. Pas ją gimdžiau 2007 birželį VGN. dabar vaikštau su antru pas ją. Viskas puiku. Ji saldžiai nečiulba, o man to ir nereikia. Viską paaiškina. Nuramina ir t.t. svarbu, kad ji labai domisi naujovėmis savo srityje, dalyvauja visokiose konferencijose ir mokymuose. Jei ji mane priims, tai pas ją ir gimdysiu savo antrą smile.gif

Visi esame skirtingi ir jaučiame panašumą su skirtingais žmonėmis. Todėl natūralu, kad visoms ji negali patikti. Su pirmąją vaikščiojau iki 7 mėn pas M.Jeržemskienę, tai L. Digrienė man labiau patiko. Nors abi super profesionalios gydytojos.
*

Labai taikliai apibūdinai mirksiukas.gif Man ji irgi kuo toliau, tuo labiau patinka? Bet kiek žinau ji VGN nebedirba g.gif Lygtais pas ją gimdyti gali, bet tik Trakuose g.gif gal aš klystu? g.gif
buckizs
Siandien pas ja lankiausi pirma karta, tai man labai patiko, is karto issiunte echoskopija daryti, viska normaliai paaiskino, is tikruju saldziai nekalbejo, bet pasake viska ka reikia smile.gif ziuresiu kaip bus toliau, bet palyginus su ankstesne ginekologe, tai super si thumbup.gif
pupune
QUOTE(buckizs @ 2009 10 07, 18:25)
Siandien pas ja lankiausi pirma karta, tai man labai patiko, is karto issiunte echoskopija daryti, viska normaliai paaiskino, is tikruju saldziai nekalbejo, bet pasake viska ka reikia smile.gif ziuresiu kaip bus toliau, bet palyginus su ankstesne ginekologe, tai super si thumbup.gif
*

o kur pas ją lankeisi?
aš jau keturis kart pas ją buvau, na nematau nieko blogo, kas man užkliūtų schmoll.gif kas man svarbiausia, kad negaili tyrimu ir paaiškina normaliai.
buckizs
QUOTE(pupune @ 2009 10 07, 22:48)
o kur pas ją lankeisi?
aš jau keturis kart pas ją buvau, na nematau nieko blogo, kas man užkliūtų  schmoll.gif kas man svarbiausia, kad negaili tyrimu ir paaiškina normaliai.
*

Lankiausi as Centro poliklinikoj Naujamiescio filiale, kur kalinausko gatveje smile.gif o kur dar ji buna? smile.gif aisku matysiu kaip ten toliau bus smile.gif
vejomergaite
Digriene dar dirba centro poliklinikoje Gerosios Vilties filiale smile.gif
mazyyle
Na teko ir man pas ja apsilankyti, nes mano gydytoja atostogauja, tai tikrai rupestinga gydytoja thumbup.gif
bounty
Si gydytoja priziuri mano nestuma, tai irgi ja dziaugiuos thumbup.gif O tyrimu tikrai negali.
knopkaaa
As ryt galvoju pas ja keliauti pirmai nesciosios apziurai. Ne karto pas ja nebuvau, tai tikiuosi patiks smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.