Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas su akinukais darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
haski
Rudeni pradesim lankyti darzeli, bet ramybes neduoda vienas dalykelis. Mano sunelis nesioja akinukus. Bijau, kad kiti vaikai neatsizvelgtu i ji kitaip arba nenuiminetu jam akinuku, o tai nesioti jis juos turi pastoviai. sad.gif Papasakokit kaip jusu mazieji profesoriukai wub.gif lanko darzeli?
Manguste
Turiu lopšelyje mergytę, kuri vaikšto su akinukais. Jokių problemų dėl to nekyla. smile.gif
Noa
Mano vyresnelis labai norejo akinuku, nes is 6 gupes berniuku 4 juos nesiojo smile.gif kai jam juos israse, kas buvo - suluzo kokie 4 akiniai ("Tadas uzlipo"; "vijausi Lauryna, ir akiniai nukrito, ir as uzlipau netycia"; "mes su draugu truputi musemes ir jie kazkaip suluzo...") smile.gif

O paskui kazkaip nustojo lauzyt... Nzn ar pats ismoko, ar aukletoja ismoko. Kaip tik koks kipisas, pirmas suktelejimas, aukletoja ir seimininke choru - nusiimt akinius! biggrin.gif
haski
Jo negerai, jei luz kas savaite, tada i bankrota ikrisiu blink.gif
Noa
Mes nusipirkom dvejus remelius papigiai per akcija smile.gif Istiklinom vienus. Stiklai, kaip zinia, plastikiniai, nedzta. Ir tie patys i abejus tinka. Tai taip buvo - vieni remontuojami, kiti nesiojami smile.gif
haski
Pas mus stiklai taip pat neduzta, o remeliu turim taip pat. Tik va pas mus vaikis sugeba taip sulauzyti blink.gif , kad ir atsargyniu detaliu neprireikia, reikia is naujo pirkti naujus remus. Bet tikiuosi, kad jei ir sulauzys tai galima bus pataisyti smile.gif
Noa
QUOTE (haski @ 2004 07 04, 15:22)
Pas mus stiklai taip pat neduzta, o remeliu turim taip pat. Tik va pas mus vaikis sugeba taip sulauzyti blink.gif , kad ir atsargyniu detaliu neprireikia, reikia is naujo pirkti naujus remus. Bet tikiuosi, kad jei ir sulauzys tai galima bus pataisyti smile.gif

Aha, ir musiskis irgi smile.gif O dabar, kai vyresnis, sugeba tuos akinius dar ir pamest, pvz. per treniruote nusieme, o namo neparsinese... Tada labai keikiames ir perkam naujus. Vietoj ko nors mamytei, t.y. man dry.gif
haski
Tai jau taip pas mane taip pat mad.gif , jei reikia vel pirkti naujus akinius tai butinai tada kai mamyte atsideda pinigeliu savo malonumui isleisti dry.gif . O kiek zinia tai tie visi vaikiski remeliai stiklai ir kiti pribambasai nelabai jau pigiai kainuoja sad.gif
Mildažytė
Aš tai pat labai bijojau kad į darželį su akiniais eis, bet nieko po kolkas dar sveiki akiniai nesulūžę. Tik viena problema su akiniu valimu
Magnifique
Mum kolkas reikia nešiot akinukus,kad ateityje galėtume būti be jų.Darželyje niekas nedaro jokios problemos nei vaikai kažką sako ir niekas bent kolkas (tfu tfu tfu) jų nelaužo doh.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.