Rudeni pradesim lankyti darzeli, bet ramybes neduoda vienas dalykelis. Mano sunelis nesioja akinukus. Bijau, kad kiti vaikai neatsizvelgtu i ji kitaip arba nenuiminetu jam akinuku, o tai nesioti jis juos turi pastoviai.  Papasakokit kaip jusu mazieji profesoriukai  lanko darzeli?
Manguste
2004 07 04, 09:09
Turiu lopšelyje mergytę, kuri vaikšto su akinukais. Jokių problemų dėl to nekyla.
Mano vyresnelis labai norejo akinuku, nes is 6 gupes berniuku 4 juos nesiojo  kai jam juos israse, kas buvo - suluzo kokie 4 akiniai ("Tadas uzlipo"; "vijausi Lauryna, ir akiniai nukrito, ir as uzlipau netycia"; "mes su draugu truputi musemes ir jie kazkaip suluzo...") O paskui kazkaip nustojo lauzyt... Nzn ar pats ismoko, ar aukletoja ismoko. Kaip tik koks kipisas, pirmas suktelejimas, aukletoja ir seimininke choru - nusiimt akinius!
Jo negerai, jei luz kas savaite, tada i bankrota ikrisiu
Mes nusipirkom dvejus remelius papigiai per akcija  Istiklinom vienus. Stiklai, kaip zinia, plastikiniai, nedzta. Ir tie patys i abejus tinka. Tai taip buvo - vieni remontuojami, kiti nesiojami
Pas mus stiklai taip pat neduzta, o remeliu turim taip pat. Tik va pas mus vaikis sugeba taip sulauzyti  , kad ir atsargyniu detaliu neprireikia, reikia is naujo pirkti naujus remus. Bet tikiuosi, kad jei ir sulauzys tai galima bus pataisyti
| QUOTE (haski @ 2004 07 04, 15:22) | Pas mus stiklai taip pat neduzta, o remeliu turim taip pat. Tik va pas mus vaikis sugeba taip sulauzyti , kad ir atsargyniu detaliu neprireikia, reikia is naujo pirkti naujus remus. Bet tikiuosi, kad jei ir sulauzys tai galima bus pataisyti |
Aha, ir musiskis irgi  O dabar, kai vyresnis, sugeba tuos akinius dar ir pamest, pvz. per treniruote nusieme, o namo neparsinese... Tada labai keikiames ir perkam naujus. Vietoj ko nors mamytei, t.y. man
Tai jau taip pas mane taip pat  , jei reikia vel pirkti naujus akinius tai butinai tada kai mamyte atsideda pinigeliu savo malonumui isleisti  . O kiek zinia tai tie visi vaikiski remeliai stiklai ir kiti pribambasai nelabai jau pigiai kainuoja
Mildažytė
2008 10 29, 14:53
Aš tai pat labai bijojau kad į darželį su akiniais eis, bet nieko po kolkas dar sveiki akiniai nesulūžę. Tik viena problema su akiniu valimu
Magnifique
2008 10 30, 13:08
Mum kolkas reikia nešiot akinukus,kad ateityje galėtume būti be jų.Darželyje niekas nedaro jokios problemos nei vaikai kažką sako ir niekas bent kolkas (tfu tfu tfu) jų nelaužo
|
|