Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Forumo tipas ("skin")
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3
pukpuk
biggrin.gif Sveikos!
Iškilo klausimėlis: ar galima pakeisti forumo išvaizdą (išskyrus paveiksliųkų rodymą/nerodymą, parašų rodymą/nerodymą ir pan.), bendrai pakeisti spalvą pvz. ar kokiu kitu stiliumi jį matyti?

Ačiū.
4u.gif
Ambro
Pagal mane ne rolleyes.gif

Nors gali pasirinkti da "Linijinis · [ Standartinis ] · Linijinis+" Tai gali rast dešiniau nuo temos pavadinimo, kai į ją užeini.
Frosted
Pagal mane tai čia "skin'as" visiem vienodas smile.gif Spalvas ir "background'ą" SM keičia pasikeitus sezonui ar artėjant kokiai šventei ax.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Frosted @ 2006 04 17, 13:39)
Pagal mane tai čia "skin'as" visiem vienodas smile.gif Spalvas ir "background'ą" SM keičia pasikeitus sezonui ar artėjant kokiai šventei  ax.gif
*

Šiaip tai aš įsivaizduoju,kad galima,nes apačioj yra trys apvalkalai:Super mamos,keramikos ir vitatigro.Paspaudus vieną iš jų automatiškai pasikeičia aplankalas. lotuliukas.gif
Board
Taip, dabar jau yra, bet visos forumo funkcijos veikia tik su Supermamos apvalkalu.
MIKIENĖ
QUOTE(Auges @ 2007 07 02, 09:33)
Taip, dabar jau yra, bet visos forumo funkcijos veikia tik su Supermamos apvalkalu.
*

Jo,aš šitą patebėjau bigsmile.gif ,kad jokios funkcijos neveikia su kitais apvalkalais.Tik su SM apvalkalu.
grange
ati tada kokia prasmė tų skinų, jei funkcijos neveikia? g.gif
Board
Ties skinai uždedami atskiruose skyreliuose.
Keramikos uždėtas Namų skyrelyje berods, o VtaTigro Vaikų sveikatoje.
SuperMama
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 21:33)
ati tada kokia prasmė tų skinų, jei funkcijos neveikia?  g.gif
*

reklaminė
MIKIENĖ
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 22:33)
ati tada kokia prasmė tų skinų, jei funkcijos neveikia?  g.gif
*

Man irgi jokios prasmės,tik šiaip paįvairint forumą galima,nors pati naudoju SM skiną,nes veikia visos fukcijos. 4u.gif
Calaquendi
geras, ten neatkreipiau dėmesio, kad stailas keičiamas smile.gif Gražus VitaTigro stailas, tik kad per siauras...
MIKIENĖ
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 04, 21:43)
geras, ten neatkreipiau dėmesio, kad stailas keičiamas smile.gif Gražus VitaTigro stailas, tik kad per siauras...
*

Ir per siauras,ir funkcijos neveikia schmoll.gif
SuperMama
o kokios būtent funkcijos neveikia? Kažkada pastebėjau, kad Lumene skine nebuvo Favorites funkcijos.

Dabar tikrinu VitaTigrą, lygtai normaliai veikia? Ar rodo baltą langą kam? Bent jau man leidžia ir įdėti į favorites ir peržiūrėti juos.

Sutinku, kad siauras, bet užsakovas paaiškino, kad tai buvo padaryta tam, kad daugiau fono matytųsi, nes kas naudojasi ekranu 800x600, tai nemato fono kraštų . bigsmile.gif
Limcamca
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 05, 17:26)
o kokios būtent funkcijos neveikia? Kažkada pastebėjau, kad Lumene skine nebuvo Favorites funkcijos.

Dabar tikrinu VitaTigrą, lygtai normaliai veikia? Ar rodo baltą langą kam? Bent jau man leidžia ir įdėti į favorites ir peržiūrėti juos.

Sutinku, kad siauras, bet užsakovas paaiškino, kad tai buvo padaryta tam, kad daugiau fono matytųsi, nes kas naudojasi ekranu 800x600, tai nemato fono kraštų . bigsmile.gif
*

tai, kad nei Vita tigre nei dvarčionių keramikoje neveikia Favorites paslauga schmoll.gif
Calaquendi
VitaTigre rodo baltą lapą, kai nuspaudžiu Favorites.

Ech, jei veiktų favoritai, gal VitaTigrą naudočiau smile.gif Gražus jis man. Tik tektų priprast prie žiauriai siauro forumo biggrin.gif Aš net po du tigrus iš abiejų pusių matau per savo 1280x1024px rezoliucijos ekraną biggrin.gif

P.S. VitaTigre neveikia ir žinučių piktogramos smile.gif nors čia gal nelabai naudojama funkcija smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 18:21)
tai, kad nei Vita tigre nei dvarčionių keramikoje neveikia Favorites paslauga  schmoll.gif
*

Man irgi šituose skinuose neveikia FAVORITES paslauga unsure.gif cry.gif ,o ji daugeliui yra reikalinga.
Calaquendi
tai čia visiems favoritai neveikia... o būtų faina, jei veiktų. dabar bandau išsiversti be Favoritų naudodama VitaTigrą smile.gif
pukpuk
Man asmeniskai patiktu melsvas stilius forumo, nes toks nuramina nervus, o siltesnes spalvos ilgiau paskaicius erzina. ax.gif
Mercredi
Sveiki 4u.gif O kodėl pas mane apačioje, kur turėtų būti visi skin'ai pasirinkti galima tik supermama arba apvalkalas, bet ant apvalkalo nepasispaudžia. Tad kur visi vita tigrai, keramikos ir kiti skinai?
MIKIENĖ
QUOTE(-=migle=- @ 2007 09 08, 17:41)
Sveiki  4u.gif  O kodėl pas mane apačioje, kur turėtų būti visi skin'ai pasirinkti galima tik supermama arba apvalkalas, bet ant apvalkalo nepasispaudžia. Tad kur visi vita tigrai, keramikos ir kiti skinai?
*

Dabar žiūriu,kad ir pas mane tas pats.Seniau buvo Vita tigras ir Dvarčionių keramikos apvalkalai.
Mercredi
Niekam daugiau tai nepasitaiko? Gal kas nors galite pasakyti kaip gauti vita tigro ir keramikos skin'us?
Gustuke
QUOTE(-=migle=- @ 2007 09 09, 19:30)
Niekam daugiau tai nepasitaiko? Gal kas nors galite pasakyti kaip gauti vita tigro ir keramikos skin'us?
*

pas mane irgi dingo tie skinai, matyt juos ištrynė unsure.gif
Ambro
Skin'ai ištrinti visiems nariams, kad nebūtų paskui nesusipratimų dėl favorites ir pan rolleyes.gif
Mercredi
Oi koks gražus whiskas skin'as atsirado rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Wedi
kur jis atsirado?
Gustuke
QUOTE(-=migle=- @ 2007 09 21, 17:36)
Oi koks gražus whiskas skin'as atsirado  rolleyes.gif Ačiū  4u.gif
*

man jis irgi patinka thumbup.gif tik gaila jame favorites nematyt unsure.gif
TimbaLimba
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 22, 22:40)
man jis irgi patinka thumbup.gif tik gaila jame favorites nematyt unsure.gif
*

va va drinks_cheers.gif man irgi jis labai grazus, bet favorites truksta.. unsure.gif
TimbaLimba
beje ir spalvų trūksta... kodėl moderatorės neatrašo..? blush2.gif
Azazella
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 05, 17:26)

*

Temoje Fauna taip pat nera Favorite funkcijos ir tas labai erzina, nes tame skyrelyje daug lankausi, gal galima patisyti? verysad.gif
Board
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 06, 19:18)
beje ir spalvų trūksta... kodėl moderatorės neatrašo..?  blush2.gif
*

Ką atrašyt jums?
TimbaLimba
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas 4u.gif
MIKIENĖ
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 17, 17:02)
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas  4u.gif
*

Todėl,kad tik SM skinas turi Favorites. mirksiukas.gif
Board
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 17, 17:02)
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas  4u.gif
*

Todėl kad tai yra laikinas skinas.
Mercredi
O ką reiškia, kur prie apvalkalų yra SM ir yra kažkoks bank , o jį paspaudus įkelia baltą lapą mastau.gif
Ambro
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 11, 10:51)
O ką reiškia, kur prie apvalkalų yra SM ir yra kažkoks bank , o jį paspaudus įkelia baltą lapą  mastau.gif
*

Apvalkalas (skinas), kuris neveikia. Mat užsidėjus kitą skin'ą, neveikia kai kurie Sm forumo papildymai, pvz Favoritai rolleyes.gif
Mercredi
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 12, 10:11)
Apvalkalas (skinas), kuris neveikia. Mat užsidėjus kitą skin'ą, neveikia kai kurie Sm forumo papildymai, pvz Favoritai  rolleyes.gif
*

Ačiū už paaiškinimus aciuks.gif
Mercredi
Ar matėt? Pasirodė naujas skin'as - Kotryna (čia matyt iš vaikiškų prekių parduotuvės "Kotrynos tas skin'as rolleyes.gif ) tik man jis truputį per margas ax.gif
MIKIENĖ
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 15, 17:23)
Ar matėt? Pasirodė naujas skin'as - Kotryna (čia matyt iš vaikiškų prekių parduotuvės "Kotrynos tas skin'as  rolleyes.gif ) tik man jis truputį per margas  ax.gif
*

Keistas jis man.Vos nusiimiau paskui. schmoll.gif
Mercredi
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 16, 09:14)
Keistas jis man.Vos nusiimiau paskui. schmoll.gif
*

Kaip suprast? Dėl kažkokių trikdžių nepavyko, ar šiaip nesinorėjo? ax.gif
MIKIENĖ
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 17, 14:29)
Kaip suprast? Dėl kažkokių trikdžių nepavyko, ar šiaip nesinorėjo?  ax.gif
*

Manau,kad trikdžiai.Ėjau į kitą temą,tai ir ten paskui mane vilkosi,bet tik trumpai. g.gif
Saksona
Nebeištvėriau... paskaičiau, kad nuimti skinai visiems vartotojams, bet kad niekaip negaliu pasikeisti į standartinį SM skiną Hansabanko skino šioje temoje
Kodėl? Čia jau viskas, privalomas jis?
MIKIENĖ
QUOTE(ieva0116 @ 2007 12 26, 21:54)
Nebeištvėriau... paskaičiau, kad nuimti skinai visiems  vartotojams, bet kad niekaip negaliu pasikeisti į standartinį SM skiną Hansabanko skino šioje temoje
*

Ir man nekeičia,jaučiu toks jau padarytas... g.gif
Ambro
QUOTE(Saksona @ 2007 12 26, 21:54)
Nebeištvėriau... paskaičiau, kad nuimti skinai visiems  vartotojams, bet kad niekaip negaliu pasikeisti į standartinį SM skiną Hansabanko skino šioje temoje
*

Čia toks jau nsutatytas ir jo nepakeisi smile.gif

Malonaus skaitymo ir bendravimo forume smile.gif
Mercredi
Kiek širdelių bigsmile.gif Ačiū wub.gif
Nuokata
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 14, 14:30)
Kiek širdelių  bigsmile.gif Ačiū  wub.gif
*

Aha, o as ryte isijungus kompa puoliau valyt, galvojau kas cia per dulkeles raudonos lotuliukas.gif
Omrum
QUOTE(Nuokata @ 2008 02 14, 17:11)
Aha, o as ryte isijungus kompa puoliau valyt, galvojau kas cia per dulkeles raudonos  lotuliukas.gif
*

oi su tuom dulkem ir man buvo kažin o kodėl jos yra? g.gif
beja ačiū už gražu skyna wub.gif
ir visus su Valentinke
user posted image
Mercredi
QUOTE(Lera @ 2008 02 14, 17:17)
oi su tuom dulkem ir man buvo kažin o kodėl jos yra? g.gif
beja ačiū už gražu skyna wub.gif
ir visus su Valentinke
user posted image
*

Kokios dulkės? g.gif
Je t'aime
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 14, 17:21)
Kokios dulkės?  g.gif
*

Skinse yra prie tų širdelių kažkokie rožiniai taškiukai, juostelės smulkios, ir kažkaip jos negražiai atrodo g.gif
va žiūrėk (pažymėjau ta vietas juodai) :
user posted image
Nuokata
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 16, 10:35)
Skinse yra prie tų širdelių kažkokie rožiniai taškiukai, juostelės smulkios, ir kažkaip jos negražiai atrodo  g.gif
*

Vakar MB irgi netycia i SM iejo, ir praso: atnesk skudureli, kompo ekranas jau toks purvinas doh.gif lotuliukas.gif Man atvirai, tai irgi negraziai atrodo schmoll.gif
Je t'aime
QUOTE(Nuokata @ 2008 02 16, 10:40)
Vakar MB irgi netycia i SM iejo, ir praso: atnesk skudureli, kompo ekranas jau toks purvinas  doh.gif  lotuliukas.gif  Man atvirai, tai irgi negraziai atrodo  schmoll.gif
*

Man tas pats lotuliukas.gif Paskui tik žiūriu čia toks skinsas.

Ir šiaip norėjau paklaust, kiek laiko jis bus? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.