swejkutes, gal kuri nors galetu man padeti spresti mano problemike...
QUOTE(spjaudytoja @ 2006 03 31, 23:57) swejkutes, gal kuri nors galetu man padeti spresti mano problemike... Geriausiai tinka paprasti pritupimai...
Man tokia pati problema,o pritupimus darau gal jau 2m o rezultatu 0
gal kaip nors blogaj daraj? girdejau kad rejkia daryti, nu kaip cia pasakius...kazkaip atkishus uzpakaly, bet nzn pati nedariau...
siaip koju pastorinti lab nenoreciau, noreciau kad tik uzaugtu raumenuku klubu srytyje, bet nzn ar tai imanoma? o ar pritupimu pagalba pasiekciau kokiu rezultatu? jej taip kiek per diena rejktu ju padaryti?
QUOTE(spjaudytoja @ 2006 04 12, 01:39) siaip koju pastorinti lab nenoreciau, noreciau kad tik uzaugtu raumenuku klubu srytyje, bet nzn ar tai imanoma? o ar pritupimu pagalba pasiekciau kokiu rezultatu? jej taip kiek per diena rejktu ju padaryti? Na dar manau tiktu vaziavimas dviraciu. Jei nori pasiekti rezultatu, tai bet koki pratima reikia daryti minimum po 3 serijas ir kartoti daug daug kartu.
Na as vaikstau i sporto kluba..apie uzpakaliuka nieko negaliu pasakyti gal ir padidejo ir siaip toks stangrutis..o padeda tai svoriu ishstumimas gal.Bent jau jauciasi po jo labiausiai..po to dar prie sieneles kojas visaip iskelinet kuo auksciau tokie specialus pritupimai ir panasiai
o gal galetum kokiu pratimu man pasakyti apart pritupimu? ir koky skajciu per diena rejktu ju atlikti? kad ir pritupimu, kiek rejktu atlikti, nes galimybiu ejti i sporto kluba nelabaj turiu...o del figuros bliaunu kaip rejkals
QUOTE(spjaudytoja @ 2006 03 31, 23:57) swejkutes, gal kuri nors galetu man padeti spresti mano problemike... As turiu ta pacia problema QUOTE(begike @ 2006 06 14, 18:04) Bet mano peciai tokie staciakampiai, nenuleisti zemyn(ne ovalo formos), tai del to negraziai atrodo, kazkaip imanoma tai pakoreguoti, bet nezinau kaip...Prasau padekit kas galit, gal yra zmoniu gerai sporte nusimanaciu??? Man stačiakampiai pečiai gražu dėl klubų, tai galiu pasakyti taip - nepadidės, nebent priaugtum svorio QUOTE(lijo @ 2006 06 16, 12:55) Man stačiakampiai pečiai gražu dėl klubų, tai galiu pasakyti taip - nepadidės, nebent priaugtum svorio Pas mane pacia platus peciai kai visos nesioja svarkelius su petukais tai man jie juokingai atrodytu, bet as del to nepergyvenu ir nieko nedarau, o tuo labiau nedidinu klubu manau jie ir taip padides po gimdymo
vat ir pas mane panasi problemele, noreciau gitaros formos figuros, deja dievulis pagailejo
prisijungiu
ai merginos, buna didesniu problemu
mano platus peciai ir storos rankos
QUOTE(jurgitele12 @ 2007 04 23, 08:24) parašiau kelis pratimus temoje "gražios rankos". taip savąsias suformavau, ir labai patinka o kalbant apie siaurus klubus ir plačius pečius, tai pas mane irgi tas pats. kol buvau jaunesnė, tai kažkaip nerūpėjo man tai, džiaugiausi savo siaurais klubais, na, dabar džiaugiuosi savo užpakaliuku, nes pasportuot stengiuosi, tik kad norisi jau moteriškesnei būti... ir iš tikrųjų nėra čia jau kažkokia tragedija. svarbiausia, mažiau apie tai galvot. geriau jau pasistengti išryškint savo privalumus ir jais pačiai džiaugtis, tai nei pačios, nei kiti tų plačių pečių bei siaurų klubų nepastebės
Man opečiai kažkaip greit platėja. Tik daugiau pasportuoju, iškart visi marškinėliai jau per pečius siauri
nikeo cia, mielos, nepakeist..naivu manyti, kad klubai praplates, pecia sumazes
QUOTE(mandolina @ 2007 11 03, 10:52) nikeo cia, mielos, nepakeist..naivu manyti, kad klubai praplates, pecia sumazes atliksit Na aš pati esu labai plačios viršutinės dalies - ty pečių - buvau siaurų klubų QUOTE(elzė 76 @ 2007 12 11, 13:56) Na aš pati esu labai plačios viršutinės dalies - ty pečių - buvau siaurų klubų Na ir pas mane panašiai. QUOTE(daisha @ 2007 07 04, 12:30) parašiau kelis pratimus temoje "gražios rankos". taip savąsias suformavau, ir labai patinka o kalbant apie siaurus klubus ir plačius pečius, tai pas mane irgi tas pats. kol buvau jaunesnė, tai kažkaip nerūpėjo man tai, džiaugiausi savo siaurais klubais, na, dabar džiaugiuosi savo užpakaliuku, nes pasportuot stengiuosi, tik kad norisi jau moteriškesnei būti... ir iš tikrųjų nėra čia jau kažkokia tragedija. svarbiausia, mažiau apie tai galvot. geriau jau pasistengti išryškint savo privalumus ir jais pačiai džiaugtis, tai nei pačios, nei kiti tų plačių pečių bei siaurų klubų nepastebės jeigu avatare tavo nuotrauka, tai tavo peciai idealus QUOTE(begike @ 2007 12 15, 22:05) jeigu avatare tavo nuotrauka, tai tavo peciai idealus kaip seniai buvau čia užklydus taip, nuotraukoj aš, bet tai joje nesimato normaliai, kokie tie mano pečiai. aišku, nėra jau tokie platūs, kaip pas vyriškius būna. gal ir net visiška norma. bet jei imsim santykį tarp klubų ir pečių (krūtinės ląstos), tai rezultatas toks, kad dydžiai skiriasi. man suknelę nusipirkti yra problema. jei viršuj viskas gražu, tai apatinė dalis kabo ir prašosi siaurinama, jei apačioj gerai, tai į viršų neįsispraudžiu
Labas, kur rasti ta tema "grazios rankos"?
Aš irgi nerandu tos temos "gražios rankos"
Tai gal pasakysi ka daryti?
QUOTE(daisha @ 2008 02 20, 19:00) kaip seniai buvau čia užklydus taip, nuotraukoj aš, bet tai joje nesimato normaliai, kokie tie mano pečiai. aišku, nėra jau tokie platūs, kaip pas vyriškius būna. gal ir net visiška norma. bet jei imsim santykį tarp klubų ir pečių (krūtinės ląstos), tai rezultatas toks, kad dydžiai skiriasi. man suknelę nusipirkti yra problema. jei viršuj viskas gražu, tai apatinė dalis kabo ir prašosi siaurinama, jei apačioj gerai, tai į viršų neįsispraudžiu as irgi turiu placius pecius ir siaurus klubus, kaip ir visos gimines moterys is mamos puses Svorio priaugimas figura tik pablogina. Tai lieka tik palaikyti normalu svori, ir prisiziureti, kad bent jau ant pilvo tu lasiniu nesimatyty
taip taip, pas mus šeimoj lygiai tas pats. tiek mama, tiek sesė tokio pat sudėjimo. ir aš tik labai labai viliuosi, kad man po gimdymo klubai bent kelis cm praplatės
db dar pagalvojau, kad reikia pradėti sportuoti, nes visai apleidau šitą sritį. ir daugiausia reikėtų dirbti su užpakaliuko raumenukais. tada būtų riestesnis, gražesnis ir gal šiek tiek didesnis atrodytų QUOTE(Minėja @ 2008 05 10, 19:11) as irgi turiu placius pecius ir siaurus klubus, kaip ir visos gimines moterys is mamos puses Svorio priaugimas figura tik pablogina. Tai lieka tik palaikyti normalu svori, ir prisiziureti, kad bent jau ant pilvo tu lasiniu nesimatyty
nors einu normaliai, nesusikuprinus. man sako visi kad einu "rema ismetus"
Sveikutes. Esu cia naujoke (sian uzsiregistravau),bet taip ir negaliu iseiti is cia
Si tema sudomino,nes turiu tokia pacia problema.Ne tik siaurus klubus,bet ir visiskai plokstu subiniu O siaip tikriausiai jus jus zinote gudrybes kaip tai paslepti Pritupimai: tupiant keliai turi neiseiti uz pedos ribu,t.y. tupiant lenkti ne kelius,o uzpakaliuka kiek imanoma atvesti uzpakaliuka. QUOTE(Irmulis @ 2008 08 19, 00:28) Sveikutes. Esu cia naujoke (sian uzsiregistravau),bet taip ir negaliu iseiti is cia Si tema sudomino,nes turiu tokia pacia problema.Ne tik siaurus klubus,bet ir visiskai plokstu subiniu O siaip tikriausiai jus jus zinote gudrybes kaip tai paslepti Pritupimai: tupiant keliai turi neiseiti uz pedos ribu,t.y. tupiant lenkti ne kelius,o uzpakaliuka kiek imanoma atvesti uzpakaliuka. Labas, gerai, kad priminei.
Sveikos, as viena is Jusu
Savo kaulu strukturos mes nepakeisim tikrai, bet del dailesnio uzpakaliuko manau verta pasistengt, tada butu siokia tokia pusiausvyra... O siaip visada pavydziu, kas tur israiskingus klubus... Pavydziu kam lasinukai kaupias ant apatines dalies Bet rimtai... Nes jei jau man krinta svoris, tai krinta nuo uzpakalio ir klubu, nors ten lasiniu net nera! O va liemuo taip ir neisryskeja...
ir pas mane tas pats
siaip esu plona, po gimdymo reikalai pagerejo, ir klubai platesni atrode, bet po pusmecio vel sugrizo tos pacios formos vyras sako gal po trecio klubais patenkinta busiu o kol kas kelnias perku tik su kisenemis ir kuo storesnes medziagos, o megztukus kuo tamsesnius stengiuosi rinktis, nes peciai per platus paskaiciau apie pritupimus, tai nuo siandien zadu pradet.. aciu visoms uz patarimus
na jungiuos ir as
nera mano klubai labai siauri, bet faktas, kad peciai uz juos tikrai platesni, kaulai irgi masyvus, švininiai tai man klausimas-dubens kaulus turiu ryskius ir issisokusius, o zemiau ju kaip ir susiaurejimas gaunasi, na truksta mesytes, kad vizualiai atrodytu proporcingai peciai-talija-klubai. gaunasi isplatejimas ties dubens kaulais, o zemyn vel siauriau. tai kaip cia bent kiek mases priaugti? jei nelabai aisku bus, bandysiu vaizdiskai parodyti
sveikos, as turiu tokia pacia problema, lankau sporto kluba pagal trenerio sudaryta treniruote.dave visus pratimus ant koju, bet ir ant ranku kuriu nedarau niekada
QUOTE(Eveliina @ 2006 12 30, 21:33) vat ir pas mane panasi problemele, noreciau gitaros formos figuros, deja dievulis pagailejo Pas mane taip pat platus peciai o klubai siauri. pegyvenau del to labai. Bet man sikn padidejo begiojant. rimtai raumenys susiformavo neblogi. Tai va turiu grazia sikna, ir visi ziuri i j1 o ne i pecius QUOTE(Kaip_zirnis @ 2011 05 11, 16:34) Pas mane taip pat platus peciai o klubai siauri. pegyvenau del to labai. Bet man sikn padidejo begiojant. rimtai maniau, nuo b4giojimo krenta kaip tik svoris.. tikrai suapvalėjo užpakaliukas?
raumenys susiformavo neblogi. Tai va turiu grazia sikna, ir visi ziuri i j1 o ne i pecius |