*Grazina*
2012 01 20, 21:08
AISTRINGOS vakaro lūpos Ir mėlyni šilo poakiai, Kur pasakų vergės klūpo, Laumės, smakai ir vilkolakiai.
Ten aš savo meilės pasaką Kliedėdamas imdavau sekti, Tarsi kraujo lašais, taip nesekė Tūkstantis ir vienos naktys!
Kaip šeichą rūstų, nenumaldaujamą Jo žiauriojo keršto bežadėje, Sugraudins tave pasakų saujomis Mano širdies Šeherezadė!
Grazinut,temute super  Cia gal pacios daryta nuotrauka? Jau pasiilgau tokios ziemos
oksaniuksxxx
2012 01 21, 10:30
oksaniuksxxx,tyrimai del tos pacios bedeles? Nu tada jums kuo dideliausios kantrybes ir sekmes atakymas rinnan:taip tos pacios bedeles ,bet dar tik ilgo kelio pradzia  kazkodel vaziavau vakar ir susigraudinau ,nes kaip tycia vakar gime vyro broliui dukryte  ir dar maniau vyras zino jau , ta naujiena ir kazkaip sakau jau dede esi:jis nutilo ir nieko neatsake  Matau vyras mano kazkaip visai reaguoja jautrei ,labiau nei as
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 12:30) oksaniuksxxx,tyrimai del tos pacios bedeles? Nu tada jums kuo dideliausios kantrybes ir sekmes atakymas rinnan:taip tos pacios bedeles ,bet dar tik ilgo kelio pradzia  kazkodel vaziavau vakar ir susigraudinau ,nes kaip tycia vakar gime vyro broliui dukryte  ir dar maniau vyras zino jau , ta naujiena ir kazkaip sakau jau dede esi:jis nutilo ir nieko neatsake  Matau vyras mano kazkaip visai reaguoja jautrei ,labiau nei as  O as duosiu oksaniuksxxx,tau viena patarima,nors isivaizduoju kaip sunku butu jo laikytis,bet vistiek.Svarvbiausia - nepanikuoti,stengtis kuo maziau stresuoti ir viskas bus gerai.Nes kai organizmas pastoviai veikiamas neigiamu emociju,pergyvenimu,stresu,galbut del to nieko ir neiseina  Taip kad atsipalaiduokit,dziaukites gyvenimu ir leliukas pats ateis,kai jam bus laikas Nu ir prisnekejau cia
*Grazina*
2012 01 21, 11:16
QUOTE(rinann @ 2012 01 21, 11:07) Grazinut,temute super  Cia gal pacios daryta nuotrauka? Jau pasiilgau tokios ziemos  Labas rytas Aciu uz pagyras Rinnan,ne as dariau ta nuotrauka-internete radau Oksaniuk,pamatysi viskas bus gerai... O tu rusiskai supranti? nes as kaip man blogai einu i cerkve pasimelsti ir pastatyti zvakutes  pabandyk
oksaniuksxxx
2012 01 21, 11:24
As ne stresuoju taip baisiai ,bet kai nuvaziuoju pas gyd.porai dienu nurimt negaliu
Aciu uz tema tikrai grazi o del pasimeldimo juk galima pasimelsti ir baznycioje ne butinai cerkveje
*Grazina*
2012 01 21, 11:52
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 12:38) Aciu uz tema tikrai grazi o del pasimeldimo juk galima pasimelsti ir baznycioje ne butinai cerkveje  Nenoriu kritikuoti baznycios,bet as nepasitikiu ir neeinu i ja visai po vieno ivykio,atsiprasau nenoriu pasakoti,taigi db pasitikiu tik cerkve as ten labai gerai jauciuosi,ramesne... nera tu auku visokiu Dievui,kurie eina kunigams,kurie vazineja su naujais dzipais....Atsiprasau cia tik mano nuomone
oksaniuksxxx
2012 01 21, 11:58
Tu teisi su savo poziuriu Grazina  Man daug kas kataliku baznycioje nepatinka,musu mazas miestelis tai konkreciai kunigas keikasi,vartoja necenzurinius zodzius ,beto joks jis ne autoritetas Mes esam evangelikai -kiek paprastesnes musu tikejo dogmos ,o ir pas kuniga einam jauna,turi seima, nuolat pasiteirauja santykius seimos-pats pasipasakoja apie vaikucius
*Grazina*
2012 01 21, 12:02
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 12:58) Tu teisi su savo poziuriu Grazina  Man daug kas kataliku baznycioje nepatinka,musu mazas miestelis tai konkreciai kunigas keikasi,vartoja necenzurinius zodzius ,beto joks jis ne autoritetas Mes esam evangelikai -kiek paprastesnes musu tikejo dogmos ,o ir pas kuniga einam jauna,turi seima, nuolat pasiteirauja santykius seimos-pats pasipasakoja apie vaikucius  Tai va delto kazkaip man prie sirdies cerkve,ju tikejimas stipresnis... Mano dedukas gyveno su kunigais,tai nuo paauglystes i baznycia nejo iki pat senatves,nes mate ka jie daro
oksaniuksxxx
2012 01 21, 12:28
Einu renktis ,vaziuosiu i kaima pas tevus ,kviete ant pietu  Geros dieneles mergytes -"uzkisiu" ir uz jus koki skanesta
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 12:52) Nenoriu kritikuoti baznycios,bet as nepasitikiu ir neeinu i ja visai po vieno ivykio,atsiprasau nenoriu pasakoti,taigi db pasitikiu tik cerkve as ten labai gerai jauciuosi,ramesne... nera tu auku visokiu Dievui,kurie eina kunigams,kurie vazineja su naujais dzipais....Atsiprasau cia tik mano nuomone  ar bernardinus bandei? nes seip as irgi nemegstu baznyciu , bet bernardinai man regis yra visai kitokie ir musu seimai prie sirdies
*Grazina*
2012 01 21, 13:42
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 14:13) ar bernardinus bandei? nes seip as irgi nemegstu baznyciu , bet bernardinai man regis yra visai kitokie ir musu seimai prie sirdies  bandziau,bet tik karta buvau Mes ir i svecius varom vakare su mazium pas svogerio sese pasedesim paplepesim vis diena greiciau praeis...
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 14:42) bandziau,bet tik karta buvau Mes ir i svecius varom vakare su mazium pas svogerio sese pasedesim paplepesim vis diena greiciau praeis... as jokiais budais nenoriu pasakyti kad cerkve yra blogai, bet pabandyk apsilankyti bernardinuose man ji labai patinka. O seip nesvarbum cerkve, baznycia ar dar kas nors svarbu kad ten butu gera
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 15:42) bandziau,bet tik karta buvau Mes ir i svecius varom vakare su mazium pas svogerio sese pasedesim paplepesim vis diena greiciau praeis... Sestadienis sveciu diena  - pas mus irgi uz poros valandeliu atmauna 2 mano seses su vaikais.Tai jau dabar isivaizduoju kas per balaganas cia desis  Bet vistiek labai faina
pas mus sveciu praktiskai nebuna..... kai ne savo namuose tai nelabai drystu kvieti  ir mes kazkaip labai retai kur i svecius einam , dazniau i miesta koki vaziuojam  nors visai noretusi pasikviesti vaikui kokiu vaiku  o seip as nekenciu savakitgaliu tada visi namie sedi
*Grazina*
2012 01 21, 17:00
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 15:56) pas mus sveciu praktiskai nebuna..... kai ne savo namuose tai nelabai drystu kvieti  ir mes kazkaip labai retai kur i svecius einam , dazniau i miesta koki vaziuojam  nors visai noretusi pasikviesti vaikui kokiu vaiku  o seip as nekenciu savakitgaliu tada visi namie sedi   kad savaitgaliai blogis
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 18:00)  kad savaitgaliai blogis  o tau kodel savaitgaliai blogis?
*Grazina*
2012 01 21, 23:35
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 18:16) o tau kodel savaitgaliai blogis?  kai vyras pradejo isvazineti tai savaitgaliai blogiais tapo,likom su mazium nuo 10men vieni visi 3 gimtadieniai maziuko sventem tik as,mazius,mano tevai ir krikstotevai... db nuo rugpjucio atsirado nauja seima sesuo su vyru tai vis linksmiau  i svecius pakvies,o siaip nelabai iseina iseiti kazkur... saldziu sapnu
labas rytas mergaites
*Grazina*
2012 01 22, 10:44
Labas rytas Vakar bisky padauginau tai siandien galvyte sopa
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 22, 11:44) Labas rytas Vakar bisky padauginau tai siandien galvyte sopa  as irgi noriu su kuo nors isgerti bet neturiu su kuo
*Grazina*
2012 01 22, 14:26
QUOTE(Fabula @ 2012 01 22, 15:13) as irgi noriu su kuo nors isgerti bet neturiu su kuo  o sesiu/broliu neturi?
oksaniuksxxx
2012 01 22, 17:01
 dabar tik pamaciau kaip grazei Grazina ant temutes uzrasei:pacios geriausios mamytes  Kartais taip toli buna iki tos geriausios kai nervai nebelaiko tai ka rytoj kita savaite  ech ... Fabula,as niekada neturiu su kuo isgert  gal paguosiu ..ai buna atsidarau sidriuko viena vakarais
grazina> nea neturiu nieko oksaniuxxx> zinai as irgi kartais taip padarau bet retai nes paskui dar ka negerai anyta mano pagalvos
oksaniuksxxx
2012 01 22, 20:01
Va dar viena priezastis kodel negaleciau su kazkuo gyvent vienuose namuose
labanaktis mergaites.
labas rytas mergaites
visos dar miegate?
*Grazina*
2012 01 23, 12:56
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 13:42) visos dar miegate?  Labas visoms!!!! Nuo 8val nemiegu,buvau darzeli atsisakiau,tvarkau reikalus po biskuty,nes lieka vis maziau ir maziau laiko
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 23, 13:56) Labas visoms!!!! Nuo 8val nemiegu,buvau darzeli atsisakiau,tvarkau reikalus po biskuty,nes lieka vis maziau ir maziau laiko  o koki darzeli jus lankete? ir kiek tavo vaikui metu?  jau matau 3.5 mazdaug
*Grazina*
2012 01 23, 14:17
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 14:03) o koki darzeli jus lankete? ir kiek tavo vaikui metu?  jau matau 3.5 mazdaug  Zibute Lazdynuose aha jau 3,6 uz keliu dienu
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 23, 15:17) Zibute Lazdynuose aha jau 3,6 uz keliu dienu  nu aisku labai dziaugiuosi kad isvykstate
*Grazina*
2012 01 23, 14:55
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 15:33) nu aisku labai dziaugiuosi kad isvykstate  aciu
cia kazkokia baisi tyla  labanaktis
labas rytas
*Grazina*
2012 01 24, 11:28
QUOTE(Fabula @ 2012 01 24, 10:07) labas rytas  labas rytas
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 24, 12:28) labas rytas  ziuriu geros nuotaikos ....
*Grazina*
2012 01 24, 14:01
QUOTE(Fabula @ 2012 01 24, 12:35) ziuriu geros nuotaikos ....  neblogos... sveciu laukiu vakare tai zemaicius gaminsiu
Labas mergaites, o as parsivedziau savo vaika nukankinta.Daremes siandien rentgena ir krauja emem  Gydytoja bijo,kad nuo tokiu daznu bronchitu astma neisisvystytu  Tai ziuresim,ka tyrimai parodys. Grazina,norejau paklausti,tavo berniukas kokio ugio yra,nes jis panasaus amziaus kaip maniskis,o mes dar tik 95 cm ir kazkodel nustojom augti  Dauguma bendraamziu visa galva aukstesni uz mus.
oksaniuksxxx
2012 01 24, 14:31
Zinai rinnan ,gal reiketu pakeist seimos daktara?  Is savo patirties sakau-mano vaikas buvo 3metu kai sirgo nuolat,ir ziema ir vasara temp.snargliai ,isbales,mazas kaip is lagerio kokio-kai eilini karta vasaros metu vaikas zaliais snargliais springsta ir israse antibijotiku -trenkiau ir isejom i kita poliklinika -tai is po sia diena dziaugiuosi ,pamate mus naujoji gyd.iskart tyrimai,siuntimai,patarimai-mums buvo adenoidai suauge taip ,kad sake galejom nakty uzdust,didele anemija-uj negaliu O dabar pasigirsiu  rytoj musu tetukas bus namie  sakiau reikia gal savo gamybos torciuka prakept  Va gal toki : http://tangosuhelena.blogspot.com/2010/10/...elo-asaros.htmlPyragiukas gal labiau
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 24, 16:31) Zinai rinnan ,gal reiketu pakeist seimos daktara?  Is savo patirties sakau-mano vaikas buvo 3metu kai sirgo nuolat,ir ziema ir vasara temp.snargliai ,isbales,mazas kaip is lagerio kokio-kai eilini karta vasaros metu vaikas zaliais snargliais springsta ir israse antibijotiku -trenkiau ir isejom i kita poliklinika -tai is po sia diena dziaugiuosi ,pamate mus naujoji gyd.iskart tyrimai,siuntimai,patarimai-mums buvo adenoidai suauge taip ,kad sake galejom nakty uzdust,didele anemija-uj negaliu O dabar pasigirsiu  rytoj musu tetukas bus namie  sakiau reikia gal savo gamybos torciuka prakept  Va gal toki : http://tangosuhelena.blogspot.com/2010/10/...elo-asaros.htmlPyragiukas gal labiau  Nu zinai,kad musu ta gydytoja visai neprasta  Ji buvo ir mano gydytoja ir va,uzaugau sveika ir stipri moteriskaite  Uosviene kazkada sake,kad musu tetukas turejo dideliu bedu su plauciais,kazkur iki 10 metu veziojo ji i visokias sanatorijas,tai sakom,gal nuo to paveldejo.Nes dickis kai gime,jis kazkur para visai neverke,tai matyt ir bus pas vaika silpnesni plauciukai  Adenoidai pas mus jau isoperuoti,bet tai geriau tikrai nera. O pyragiukas visai nieko,palik ir mums truputi
labanaktis mergaites
*Grazina*
2012 01 24, 23:26
QUOTE(rinann @ 2012 01 24, 15:03) Labas mergaites, o as parsivedziau savo vaika nukankinta.Daremes siandien rentgena ir krauja emem  Gydytoja bijo,kad nuo tokiu daznu bronchitu astma neisisvystytu  Tai ziuresim,ka tyrimai parodys. Grazina,norejau paklausti,tavo berniukas kokio ugio yra,nes jis panasaus amziaus kaip maniskis,o mes dar tik 95 cm ir kazkodel nustojom augti  Dauguma bendraamziu visa galva aukstesni uz mus. Zinok kaip tik ryt einam pas gydytoja tai zinosiu
labas rytas
ko cia tylu?
*Grazina*
2012 01 25, 14:47
QUOTE(Fabula @ 2012 01 25, 13:01) ko cia tylu?  Sveikos Mes katik is gydytojos,fui kaip man nepatinka vazineti su autobusais pasvere,pamatavo tai 96cm ir 14kg  sveikas kaip ridikas tfu tfu bilietukus mb vakare uzsakys tai delioju mintyse ko man reikia ko nereikia,biskutis vaistuku nupirksim kad butu pirmai pradziai... nupirkau dovanu draugu vaikams,nes jie labai padeda... siandien viskas bus aisku del buto,gal pavyks issinuomuoti  zodziu viskas einas kaip per sviesta
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 25, 16:47) Sveikos Mes katik is gydytojos,fui kaip man nepatinka vazineti su autobusais pasvere,pamatavo tai 96cm ir 14kg  sveikas kaip ridikas tfu tfu bilietukus mb vakare uzsakys tai delioju mintyse ko man reikia ko nereikia,biskutis vaistuku nupirksim kad butu pirmai pradziai... nupirkau dovanu draugu vaikams,nes jie labai padeda... siandien viskas bus aisku del buto,gal pavyks issinuomuoti  zodziu viskas einas kaip per sviesta  Labas Nu tai maniskis beveik toks pat,centimetru mazesnis,tik tiek kad jus truputi jausnesni uz mus Tai labai smagu,kad viskas klostosi puikiai.Ir tu jau turbut kelioninem nuotaikom gyveni  Isivaizduoju,kaip turetu buti faina
*Grazina*
2012 01 25, 16:33
QUOTE(rinann @ 2012 01 25, 16:07) Labas Nu tai maniskis beveik toks pat,centimetru mazesnis,tik tiek kad jus truputi jausnesni uz mus Tai labai smagu,kad viskas klostosi puikiai.Ir tu jau turbut kelioninem nuotaikom gyveni  Isivaizduoju,kaip turetu buti faina  Aha jau gyvenu siaip musu amziaus vaikai turetu buti 98-104cm.,bet as kazkaip nepergyvenu
|
|