Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kai tėtis išvyksta ilgam...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Grazina*
user posted image

AISTRINGOS vakaro lūpos
Ir mėlyni šilo poakiai,
Kur pasakų vergės klūpo,
Laumės, smakai ir vilkolakiai.

Ten aš savo meilės pasaką
Kliedėdamas imdavau sekti,
Tarsi kraujo lašais, taip nesekė
Tūkstantis ir vienos naktys!

Kaip šeichą rūstų, nenumaldaujamą
Jo žiauriojo keršto bežadėje,
Sugraudins tave pasakų saujomis
Mano širdies Šeherezadė!
rinann
Grazinut,temute super thumbup.gif Cia gal pacios daryta nuotrauka? Jau pasiilgau tokios ziemos wub.gif wub.gif
oksaniuksxxx
oksaniuksxxx,tyrimai del tos pacios bedeles? Nu tada jums kuo dideliausios kantrybes ir sekmes

atakymas rinnan:taip tos pacios bedeles ,bet dar tik ilgo kelio pradzia doh.gif kazkodel vaziavau vakar ir susigraudinau ,nes kaip tycia vakar gime vyro broliui dukryte wub.gif cray.gif ir dar maniau vyras zino jau , ta naujiena ir kazkaip sakau jau dede esi:jis nutilo ir nieko neatsake unsure.gif Matau vyras mano kazkaip visai reaguoja jautrei ,labiau nei as schmoll.gif
rinann
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 12:30)
oksaniuksxxx,tyrimai del tos pacios bedeles?  Nu tada jums kuo dideliausios kantrybes ir sekmes   
atakymas rinnan:taip tos pacios bedeles ,bet dar tik ilgo kelio pradzia  doh.gif kazkodel vaziavau vakar ir susigraudinau ,nes kaip tycia vakar gime vyro broliui dukryte wub.gif  cray.gif ir dar  maniau  vyras zino jau , ta naujiena ir kazkaip sakau jau dede esi:jis nutilo ir nieko neatsake unsure.gif Matau vyras mano kazkaip visai reaguoja jautrei ,labiau nei as  schmoll.gif
*

O as duosiu oksaniuksxxx,tau viena patarima,nors isivaizduoju kaip sunku butu jo laikytis,bet vistiek.Svarvbiausia - nepanikuoti,stengtis kuo maziau stresuoti ir viskas bus gerai.Nes kai organizmas pastoviai veikiamas neigiamu emociju,pergyvenimu,stresu,galbut del to nieko ir neiseina g.gif Taip kad atsipalaiduokit,dziaukites gyvenimu ir leliukas pats ateis,kai jam bus laikas wub.gif wub.gif
Nu ir prisnekejau cia ax.gif
*Grazina*
QUOTE(rinann @ 2012 01 21, 11:07)
Grazinut,temute super thumbup.gif  Cia gal pacios daryta nuotrauka? Jau pasiilgau tokios ziemos wub.gif  wub.gif
*

Labas rytas mirksiukas.gif
Aciu uz pagyras blush2.gif
Rinnan,ne as dariau ta nuotrauka-internete radau thumbup.gif

Oksaniuk,pamatysi viskas bus gerai... O tu rusiskai supranti? nes as kaip man blogai einu i cerkve pasimelsti ir pastatyti zvakutes 4u.gif pabandyk wub.gif
oksaniuksxxx
As ne stresuoju taip baisiai ,bet kai nuvaziuoju pas gyd.porai dienu nurimt negaliu doh.gif
Fabula
Aciu uz tema tikrai grazi ax.gif 4u.gif

o del pasimeldimo juk galima pasimelsti ir baznycioje ne butinai cerkveje 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 12:38)
Aciu uz tema tikrai grazi  ax.gif  4u.gif

o del pasimeldimo juk galima pasimelsti ir baznycioje ne butinai cerkveje  4u.gif
*

Nenoriu kritikuoti baznycios,bet as nepasitikiu ir neeinu i ja visai po vieno ivykio,atsiprasau nenoriu pasakoti,taigi db pasitikiu tik cerkve as ten labai gerai jauciuosi,ramesne... nera tu auku visokiu Dievui,kurie eina kunigams,kurie vazineja su naujais dzipais....
Atsiprasau cia tik mano nuomone cool.gif
oksaniuksxxx
Tu teisi su savo poziuriu Grazina 4u.gif Man daug kas kataliku baznycioje nepatinka,musu mazas miestelis tai konkreciai kunigas keikasi,vartoja necenzurinius zodzius ,beto joks jis ne autoritetas schmoll.gif schmoll.gif
Mes esam evangelikai -kiek paprastesnes musu tikejo dogmos ,o ir pas kuniga einam jauna,turi seima, nuolat pasiteirauja santykius seimos-pats pasipasakoja apie vaikucius smile.gif
*Grazina*
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 21, 12:58)
Tu teisi su savo poziuriu Grazina  4u.gif Man daug kas kataliku baznycioje nepatinka,musu mazas miestelis tai konkreciai kunigas keikasi,vartoja necenzurinius zodzius ,beto joks jis ne autoritetas  schmoll.gif  schmoll.gif
Mes esam evangelikai -kiek paprastesnes musu tikejo dogmos ,o ir pas kuniga einam jauna,turi seima, nuolat pasiteirauja santykius seimos-pats pasipasakoja apie vaikucius  smile.gif
*

Tai va delto kazkaip man prie sirdies cerkve,ju tikejimas stipresnis... Mano dedukas gyveno su kunigais,tai nuo paauglystes i baznycia nejo iki pat senatves,nes mate ka jie daro doh.gif
oksaniuksxxx
Einu renktis ,vaziuosiu i kaima pas tevus ,kviete ant pietu thumbup.gif Geros dieneles mergytes -"uzkisiu" ir uz jus koki skanesta lotuliukas.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 12:52)
Nenoriu kritikuoti baznycios,bet as nepasitikiu ir neeinu i ja visai po vieno ivykio,atsiprasau nenoriu pasakoti,taigi db pasitikiu tik cerkve as ten labai gerai jauciuosi,ramesne... nera tu auku visokiu Dievui,kurie eina kunigams,kurie vazineja su naujais dzipais....
Atsiprasau cia tik mano nuomone  cool.gif
*

ar bernardinus bandei? g.gif

nes seip as irgi nemegstu baznyciu , bet bernardinai man regis yra visai kitokie ir musu seimai prie sirdies mirksiukas.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 14:13)
ar bernardinus bandei?  g.gif

nes seip as irgi nemegstu baznyciu , bet bernardinai man regis yra visai kitokie ir musu seimai prie sirdies  mirksiukas.gif
*

bandziau,bet tik karta buvau blush2.gif

Mes ir i svecius varom vakare su mazium pas svogerio sese pasedesim paplepesim vis diena greiciau praeis...
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 14:42)
bandziau,bet tik karta buvau  blush2.gif

Mes ir i svecius varom vakare su mazium pas svogerio sese pasedesim paplepesim vis diena greiciau praeis...
*

as jokiais budais nenoriu pasakyti kad cerkve yra blogai, bet pabandyk apsilankyti bernardinuose man ji labai patinka. O seip nesvarbum cerkve, baznycia ar dar kas nors svarbu kad ten butu gera ax.gif 4u.gif
rinann
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 15:42)
bandziau,bet tik karta buvau  blush2.gif

*

Sestadienis sveciu diena lotuliukas.gif - pas mus irgi uz poros valandeliu atmauna 2 mano seses su vaikais.Tai jau dabar isivaizduoju kas per balaganas cia desis doh.gif lotuliukas.gif Bet vistiek labai faina thumbup.gif thumbup.gif
Fabula
pas mus sveciu praktiskai nebuna..... kai ne savo namuose tai nelabai drystu kvieti cool.gif ir mes kazkaip labai retai kur i svecius einam , dazniau i miesta koki vaziuojam unsure.gif nors visai noretusi pasikviesti vaikui kokiu vaiku smile.gif

o seip as nekenciu savakitgaliu tada visi namie sedi blink.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 15:56)
pas mus sveciu praktiskai nebuna..... kai ne savo namuose tai nelabai drystu kvieti  cool.gif  ir mes kazkaip labai retai kur i svecius einam , dazniau i miesta koki vaziuojam  unsure.gif  nors visai noretusi pasikviesti vaikui kokiu vaiku smile.gif

o seip as nekenciu savakitgaliu tada visi namie sedi  blink.gif
*

drinks_cheers.gif kad savaitgaliai blogis doh.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 21, 18:00)
drinks_cheers.gif  kad savaitgaliai blogis  doh.gif
*

o tau kodel savaitgaliai blogis? smile.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 21, 18:16)
o tau kodel savaitgaliai blogis? smile.gif
*

kai vyras pradejo isvazineti tai savaitgaliai blogiais tapo,likom su mazium nuo 10men vieni visi 3 gimtadieniai maziuko sventem tik as,mazius,mano tevai ir krikstotevai... db nuo rugpjucio atsirado nauja seima sesuo su vyru tai vis linksmiau biggrin.gif i svecius pakvies,o siaip nelabai iseina iseiti kazkur...

saldziu sapnu 4u.gif
Fabula
labas rytas mergaites smile.gif
*Grazina*
Labas rytas 4u.gif
Vakar bisky padauginau tai siandien galvyte sopa doh.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 22, 11:44)
Labas rytas  4u.gif
Vakar bisky padauginau tai siandien galvyte sopa  doh.gif
*

as irgi noriu su kuo nors isgerti bet neturiu su kuo doh.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 22, 15:13)
as irgi noriu su kuo nors isgerti bet neturiu su kuo  doh.gif
*

o sesiu/broliu neturi?
oksaniuksxxx
bigsmile.gif dabar tik pamaciau kaip grazei Grazina ant temutes uzrasei:pacios geriausios mamytes wub.gif Kartais taip toli buna iki tos geriausios kai nervai nebelaiko ax.gif biggrin.gif

tai ka rytoj kita savaite fitness3.gif ech ...
Fabula,as niekada neturiu su kuo isgert lotuliukas.gif gal paguosiu ..ai buna atsidarau sidriuko viena vakarais biggrin.gif
Fabula
grazina> nea neturiu nieko unsure.gif

oksaniuxxx> zinai as irgi kartais taip padarau bet retai nes paskui dar ka negerai anyta mano pagalvos blush2.gif
oksaniuksxxx
Va dar viena priezastis kodel negaleciau su kazkuo gyvent vienuose namuose rolleyes.gif biggrin.gif
Fabula
labanaktis mergaites. ax.gif 4u.gif
Fabula
labas rytas mergaites smile.gif
Fabula
visos dar miegate? g.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 13:42)
visos dar miegate?  g.gif
*

Labas visoms!!!! Nuo 8val nemiegu,buvau darzeli atsisakiau,tvarkau reikalus po biskuty,nes lieka vis maziau ir maziau laiko mirksiukas.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 23, 13:56)
Labas visoms!!!! Nuo 8val nemiegu,buvau darzeli atsisakiau,tvarkau reikalus po biskuty,nes lieka vis maziau ir maziau laiko  mirksiukas.gif
*

o koki darzeli jus lankete? ir kiek tavo vaikui metu? g.gif jau matau 3.5 mazdaug smile.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 14:03)
o koki darzeli jus lankete? ir kiek tavo vaikui metu?  g.gif jau matau 3.5 mazdaug smile.gif
*

Zibute Lazdynuose mirksiukas.gif
aha jau 3,6 uz keliu dienu thumbup.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 23, 15:17)
Zibute Lazdynuose  mirksiukas.gif
aha jau 3,6 uz keliu dienu  thumbup.gif
*

nu aisku labai dziaugiuosi kad isvykstate ax.gif 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 23, 15:33)
nu aisku labai dziaugiuosi kad isvykstate  ax.gif  4u.gif
*

aciu 4u.gif
Fabula
cia kazkokia baisi tyla sad.gif

labanaktis ax.gif 4u.gif
Fabula
labas rytas smile.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 24, 10:07)
labas rytas smile.gif
*

labas rytas thumbup.gif
Fabula
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 24, 12:28)
labas rytas  thumbup.gif
*

ziuriu geros nuotaikos .... thumbup.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 24, 12:35)
ziuriu geros nuotaikos ....  thumbup.gif
*

neblogos...
sveciu laukiu vakare tai zemaicius gaminsiu biggrin.gif
rinann
Labas mergaites,
o as parsivedziau savo vaika nukankinta.Daremes siandien rentgena ir krauja emem verysad.gif Gydytoja bijo,kad nuo tokiu daznu bronchitu astma neisisvystytu doh.gif Tai ziuresim,ka tyrimai parodys.
Grazina,norejau paklausti,tavo berniukas kokio ugio yra,nes jis panasaus amziaus kaip maniskis,o mes dar tik 95 cm ir kazkodel nustojom augti g.gif Dauguma bendraamziu visa galva aukstesni uz mus.
oksaniuksxxx
Zinai rinnan ,gal reiketu pakeist seimos daktara? rolleyes.gif Is savo patirties sakau-mano vaikas buvo 3metu kai sirgo nuolat,ir ziema ir vasara temp.snargliai ,isbales,mazas kaip is lagerio kokio-kai eilini karta vasaros metu vaikas zaliais snargliais springsta ir israse antibijotiku -trenkiau ir isejom i kita poliklinika -tai is po sia diena dziaugiuosi ,pamate mus naujoji gyd.iskart tyrimai,siuntimai,patarimai-mums buvo adenoidai suauge taip ,kad sake galejom nakty uzdust,didele anemija-uj negaliu schmoll.gif

O dabar pasigirsiu hihihi.gif rytoj musu tetukas bus namie wub.gif sakiau reikia gal savo gamybos torciuka prakept g.gif Va gal toki :
http://tangosuhelena.blogspot.com/2010/10/...elo-asaros.html

Pyragiukas gal labiau biggrin.gif
rinann
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 01 24, 16:31)
Zinai rinnan ,gal reiketu pakeist seimos daktara? rolleyes.gif Is savo patirties sakau-mano vaikas buvo 3metu kai sirgo nuolat,ir ziema ir vasara temp.snargliai ,isbales,mazas kaip is lagerio kokio-kai eilini karta vasaros metu vaikas zaliais snargliais springsta ir israse antibijotiku -trenkiau ir isejom i kita poliklinika -tai is po sia diena dziaugiuosi ,pamate mus naujoji gyd.iskart tyrimai,siuntimai,patarimai-mums buvo adenoidai suauge taip ,kad sake galejom nakty uzdust,didele anemija-uj negaliu  schmoll.gif

O dabar pasigirsiu hihihi.gif rytoj musu tetukas bus namie wub.gif sakiau reikia gal savo gamybos torciuka prakept  g.gif Va gal toki :
http://tangosuhelena.blogspot.com/2010/10/...elo-asaros.html

Pyragiukas gal labiau biggrin.gif
*

Nu zinai,kad musu ta gydytoja visai neprasta ax.gif Ji buvo ir mano gydytoja ir va,uzaugau sveika ir stipri moteriskaite biggrin.gif Uosviene kazkada sake,kad musu tetukas turejo dideliu bedu su plauciais,kazkur iki 10 metu veziojo ji i visokias sanatorijas,tai sakom,gal nuo to paveldejo.Nes dickis kai gime,jis kazkur para visai neverke,tai matyt ir bus pas vaika silpnesni plauciukai g.gif Adenoidai pas mus jau isoperuoti,bet tai geriau tikrai nera.
O pyragiukas visai nieko,palik ir mums truputi smile.gif
Fabula
labanaktis mergaites ax.gif 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(rinann @ 2012 01 24, 15:03)
Labas mergaites,
o as parsivedziau savo vaika nukankinta.Daremes siandien rentgena ir krauja emem verysad.gif Gydytoja bijo,kad nuo tokiu daznu bronchitu astma neisisvystytu doh.gif Tai ziuresim,ka tyrimai parodys.
Grazina,norejau paklausti,tavo berniukas kokio ugio yra,nes jis panasaus amziaus kaip maniskis,o mes dar tik 95 cm ir kazkodel nustojom augti g.gif Dauguma bendraamziu visa galva aukstesni uz mus.
*

Zinok kaip tik ryt einam pas gydytoja tai zinosiu wink.gif
Fabula
labas rytas smile.gif
Fabula
ko cia tylu? g.gif
*Grazina*
QUOTE(Fabula @ 2012 01 25, 13:01)
ko cia tylu?  g.gif
*

Sveikos 4u.gif
Mes katik is gydytojos,fui kaip man nepatinka vazineti su autobusais doh.gif
pasvere,pamatavo tai 96cm ir 14kg thumbup.gif sveikas kaip ridikas tfu tfu ax.gif

bilietukus mb vakare uzsakys tai delioju mintyse ko man reikia ko nereikia,biskutis vaistuku nupirksim kad butu pirmai pradziai... nupirkau dovanu draugu vaikams,nes jie labai padeda...

siandien viskas bus aisku del buto,gal pavyks issinuomuoti thumbup.gif zodziu viskas einas kaip per sviesta rolleyes.gif
rinann
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 25, 16:47)
Sveikos  4u.gif
Mes katik is gydytojos,fui kaip man nepatinka vazineti su autobusais  doh.gif
pasvere,pamatavo tai 96cm ir 14kg  thumbup.gif  sveikas kaip ridikas tfu tfu  ax.gif

bilietukus mb vakare uzsakys tai delioju mintyse ko man reikia ko nereikia,biskutis vaistuku nupirksim kad butu pirmai pradziai... nupirkau dovanu draugu vaikams,nes jie labai padeda...

siandien viskas bus aisku del buto,gal pavyks issinuomuoti  thumbup.gif  zodziu viskas einas kaip per sviesta  rolleyes.gif
*

Labas 4u.gif
Nu tai maniskis beveik toks pat,centimetru mazesnis,tik tiek kad jus truputi jausnesni uz mus smile.gif
Tai labai smagu,kad viskas klostosi puikiai.Ir tu jau turbut kelioninem nuotaikom gyveni mirksiukas.gif Isivaizduoju,kaip turetu buti faina thumbup.gif
*Grazina*
QUOTE(rinann @ 2012 01 25, 16:07)
Labas 4u.gif
Nu tai maniskis beveik toks pat,centimetru mazesnis,tik tiek kad jus truputi jausnesni uz mus smile.gif
Tai labai smagu,kad viskas klostosi puikiai.Ir tu jau turbut kelioninem nuotaikom gyveni mirksiukas.gif Isivaizduoju,kaip turetu buti faina thumbup.gif
*

Aha jau gyvenu bigsmile.gif

siaip musu amziaus vaikai turetu buti 98-104cm.,bet as kazkaip nepergyvenu rolleyes.gif
Fabula
bet tikrai bandau isivaizduoti kokiomis nuotaikomis Grazina gyvena wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
labanaktis smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.