Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IUI, IVF, laukimas...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Maidenana
Mūsų ilgas kelias, bet šviesa jau matosi...

user posted image

,,Selina''
Nuostabi šviesa tunelio gale thumbup.gif
Lai ji visoms mergaitėms atneša nuostabius II 4u.gif 4u.gif
Ačiū už naują temą 4u.gif
O kaip tu Maidenana?
Maidenana
Tiesa pasakius, nuotaikos ant nulio. Persileidimo zymiu nera. ryt i ligonine. Siandien kazko liudna. kazkoks nenusisekes, problematiskas ir beprasmis egzistavimas mano patapo. isskalbk, pavalyk, pagamink, atnesk, atspausdink, surask, isversk, issiusk, paskambink, susitark... kazkaip tas "-k" ant galo pradejo uzknisti juodai.. ir dar visi laukia is manes naujienu ir demesio. kad as eiciau ir visiems skirciau demesi. nx man to reikia dabar? neskiriu jei nenoriu. tai ka - isizeidzia visi. kokia as bloga... kosmaras. bet as bbd`ejau. irnesakyk.gif
*River*
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 22, 18:57)
Tiesa pasakius, nuotaikos ant nulio. Persileidimo zymiu nera. ryt i ligonine. Siandien kazko liudna. kazkoks nenusisekes, problematiskas ir beprasmis egzistavimas mano patapo. isskalbk, pavalyk, pagamink, atnesk, atspausdink, surask, isversk, issiusk, paskambink, susitark... kazkaip tas "-k" ant galo pradejo uzknisti juodai.. ir dar visi laukia is manes naujienu ir demesio. kad as eiciau ir visiems skirciau demesi. nx man to reikia dabar? neskiriu jei nenoriu. tai ka - isizeidzia visi. kokia as bloga... kosmaras. bet as bbd`ejau. irnesakyk.gif
*

Sunku tau dabar... Net neisivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi... Linkiu, kad jau pasibaigtu tau sitas kosmariskas periodas. Laikykis 4u.gif

Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku rolleyes.gif
meskos
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 11:14)
Sunku tau dabar... Net neisivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi... Linkiu, kad jau pasibaigtu tau sitas kosmariskas periodas. Laikykis 4u.gif

Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku  rolleyes.gif
*

Labas rytas 4u.gif Laukima griztant Maides is ligonines..
River - jei galima paklausti o kiek metu, kad taip ivare ta paranoja?smile.gif Mano pazistama vat laukiasi, jai 42 metai ir nieko, viskas gerai sekmingai..
KittyKitty
Sveikos.

QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 12:09)
Jau buvom pas ja. Kaip ir galvojau, sake, kad estradiolis vyrams nereikalingas, svarbu testosteronas.
*

įdomu, o jeigu per daug? Na, gal jau ryt priims, išsiaiškinsim.

QUOTE(*River* @ 2012 01 21, 14:28)
Bet jei sakai, kad bijo moteru...  Tu pas ji nejai?
*

aš ėjau. Geriau neiti:) Vyras nuėjo, valandą pabendravo, patenkintas grįžo, oi,koks fainas, kaip įdomiai pakonsultavo ir t. t. Nuėjom kitą kartą kartu - vos išbuvau ten 5 minutes doh.gif Vyras buvo apšalęs, sako, aš jo neatpažįstu blink.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 11:14)
Pridaviau krauja hormonu tyrimams. Z su savo komentarais del mano amziaus ivare man paranoja, visa nakti sapnavau, kad mano FSH labai uzkilo ir visi gydytojai purte galvas ir sake, kad nebeturiu sansu susilaukti vaiku  rolleyes.gif
*

Tai koks tas amžius, jei ne paslaptis? Nuo kada jau čia reikia tą paranoją varytis? unsure.gif

O man buvo užtempę vieną dieną.. visada 14 dpo ateina mėmės, o dabar va šiandien 15, naktį jau prisisvaigau, tai ką tik pramušė... Nekenčiu šitų dienų.. net bloga.

Maidenana, sėkmės (kiek tai įmanoma) 4u.gif

*River*
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 11:06)
įdomu, o jeigu per daug? Na, gal jau ryt priims, išsiaiškinsim.
*

Nezinau.
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai. Pas maniski 11 su trupuciu, galvojau mazai, bet sake viskas ok.

aš ėjau. Geriau neiti:) Vyras nuėjo, valandą pabendravo, patenkintas grįžo, oi,koks fainas, kaip įdomiai pakonsultavo ir t. t. Nuėjom kitą kartą kartu - vos išbuvau ten 5 minutes doh.gif  Vyras buvo apšalęs, sako, aš jo neatpažįstu blink.gif
*

Aisku biggrin.gif Itariu, vyras vienas vis tiek niekur neis, tai apseisim. Net pas urologa turejau kartu su juo vaikscioti doh.gif nes jis matai pamirsta, ko paklausti pas gydytoja ir aplamai kuo skundziasi doh.gif

Tai koks tas amžius, jei ne paslaptis? Nuo kada jau čia reikia tą paranoją varytis? unsure.gif
*

37 jau blush2.gif Pasak Z, moterims virs 35 jau labai sunkiai pavyksta IVF. Nors mano pernykstis FSH jai atrode "nuostabus", bet sake, kad tokiam amziui jis gali staigiai pablogeti.
Ji pati sake, kad jos mama ja gimde 44. Tai nezinau, ko prie manes taip prikibo... Labai daug komentaru issake ta tema blink.gif

O man buvo užtempę vieną dieną.. visada 14 dpo ateina mėmės, o dabar va šiandien 15, naktį jau prisisvaigau, tai ką tik pramušė... Nekenčiu šitų dienų.. net bloga.
*

As irgi nekenciu gun_rifle.gif Man atejo kaip visada laiku... Kokia nauda is tu mm, jei vaiku vis tiek nera schmoll.gif
ooo
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 12:23)
Nezinau.
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai.
nes jis matai pamirsta, ko paklausti pas gydytoja ir aplamai kuo skundziasi  doh.gif
Kokia nauda is tu mm, jei vaiku vis tiek nera  schmoll.gif
*

pas maniski testosteronas 6 unsure.gif
saviskiui liepiau uzsirasineti, ko paklausti, ka sake ir kokius tyrimus dare, bo nieko neatsimena doh.gif lotuliukas.gif
man apskritai uzplaukia, kad ner prasmes ir seksui, ir dirbt taip kaip dabar pachalinu, kad tik babkiu kuo daugiau uzdirbt, bo pasiskaiciavau, kiek "nuostolio" turesiu, jei 2 metusvaikop auginimo atostogu busiu, tai vat tas santaupas sekmingai leidziam tyrimams, kosultacijoms, vitaminams, vel tyrimams ir t.t. doh.gif
o man vis paranoja,k ad man gali buti kas negerai, noprs visi gydytojai sako, kad nieko blogo nemato, bet man laparoskopija ir histeroskopija nedaryta, avdrug kazka rastu? tai kazkaip uzknisa, kai maniskio rezultatai negereja doh.gif nu vat pagerejo - nuo 5 iki 6 mln mililitre ir judrumas nuo 40 proc iki 50 (is kuriu A-0, B-33, C-17 proc).
dabar dar kazkoki uzdegima turi doh.gif sake apjaute, kad maudzia ir skaudeni kazkur ten, o kad pasakyt ir pas gydytoja uzsiregistruot tai ne doh.gif vos nuvariau spermograma pasidaryt, tai kai gavo tyrimo atsakyma, kad daug leukocitu, tai pasake, kad kazkas ne taip doh.gif zodziu, uzleido uzdegima grazuolis... pridave paseli, laukiam sia savaite atsakymo, kas ten [pas ji darosi...
Maidenana
Labryt. poryt A. pradejo gesti mano maziukai.
ooo
Maidenana 4u.gif
o bent aisku, kodel taip sikart?
kazkada kai gulejau ligoninej su itariamu negimdiminiu (kuris pasirode esas cista doh.gif ), i ta pacia palata pagulde moteriske. jai tai buvo berods 4 persileidimas, tai is gimdos turinio paskui nustatinejo, kas buvo ne taip, praejus porai metu sutikau ja su vezimuku gatvej 4u.gif
Maidenana
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:55)
Maidenana  4u.gif
o bent aisku, kodel taip sikart?
kazkada kai gulejau ligoninej su itariamu negimdiminiu (kuris pasirode esas cista  doh.gif ), i ta pacia palata pagulde moteriske. jai tai buvo berods 4 persileidimas, tai is gimdos turinio paskui nustatinejo, kas buvo ne taip, praejus porai metu sutikau ja su vezimuku gatvej  4u.gif
*

AFS tirs. visa kita tvarkoje. Jeigu ne AFS, tada tiesiog mano anginos ir aukstos temperaturos nepakele.
*River*
Maide, stiprybes 4u.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 11:43)
pas maniski testosteronas 6  unsure.gif

o man vis paranoja,k ad man gali buti kas negerai, noprs visi gydytojai sako, kad nieko blogo nemato, bet man laparoskopija ir histeroskopija nedaryta, avdrug kazka rastu?

dabar dar kazkoki uzdegima turi  doh.gif sake apjaute, kad maudzia ir skaudeni kazkur ten, o kad pasakyt ir pas gydytoja uzsiregistruot tai ne
*

Tai vaziuokit pas Z. Gal del to pas ji maza koncentracija ir yra. Beje, Z minejo, kad vel prades konsultuoti Vilniuje. Tik nezinau kur.

Man irgi paranoja, nes as beveik netirta, bet nenoriu del to daryti operacijos su narkoze. Viena narkoze esu turejus, uzteko. Labai pablogejo trumpalaike atmintis (buvo l. gera), koncentracija, net IQ buvo sumazejes (tikiuosi, atsistate biggrin.gif )

Uzdegimo tegu nedelsia gydytis. Maniskis uzdegima gavo budamas gal 20 m., issimaude saltoje upeje ankstyva pavasari doh.gif nuejo pas kazkoki sundaktari poliklinikoje, aisku jam nieko ten nepagyde ir perejo i letini, chroniska uzdegima. Kuri dabar labai sunku isgydyti doh.gif Cia jau net ne del vaisingumo, o aplamai del sveikatos svarbu. Jei dabar ir nieko ypatingo nejaucia, senatveje gali sulaukti rimtesniu komplikaciju...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 11:57)
AFS tirs. visa kita tvarkoje. Jeigu ne AFS, tada tiesiog mano anginos ir aukstos temperaturos nepakele.
*

Dar skydliauke gal tegu istiria, lyg rasei, kad netirta unsure.gif
ooo
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:57)
*

susimasciau apie savo angina blink.gif aisku, man pirma pastot reiktu bent karteli, bet jei del anginos, tai as su savo 5-6 k/metuose angina kelaiusiu i operacine unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:09)
Tai vaziuokit pas Z. Gal del to pas ji maza koncentracija ir yra. Beje, Z minejo, kad vel prades konsultuoti Vilniuje. Tik nezinau kur.
*

jis keliaus del uzdegimo pas kamarauska, o paskui jau sakaiu vaziuosim i kauna...nors butu gerai, jei pradetu ir vilniuje - klienturos butu oj doh.gif
,,Selina''
sveikos Mielosios,
stiprybes Mieloji Maidenana 4u.gif
o va mergaites, jus apie savo vyriskius kalbat, parasysiu ir as. Maniskis siandien jau is poliklinikos pasieme hormonu tyrimus, sake gydytoja, kad viskas ok. As jam ir sakau, kad hormonai gerai- mums is to jokios naudos. Ketvirtadieni varom pas Z. paziuresim ka mums pasakys.

River, man zinok ir visokios nesamones naktim sapnuojasi, tai pagimdau du vakucius, tai viena, bet kaip ner taip ner.... Nepergyvenk, juk gydytojai ne Dievai 4u.gif

*River*
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:12)
jis keliaus del uzdegimo pas kamarauska, o paskui jau sakaiu vaziuosim i kauna...nors butu gerai, jei pradetu ir vilniuje - klienturos butu oj  doh.gif
*

Tai taip, uzdegima gali gydytis pas bet koki urologa, o del hormonu gal ir pas Z geriau. Be to, jam gal ir genetinius tyrimus galima pasidaryti... Z. sake, kad genetinius daro jei maza koncentracija - tik nezinau, kokio mazumo turi buti.
Papildyta:
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 12:18)

o va mergaites, jus apie savo vyriskius kalbat, parasysiu ir as. Maniskis siandien jau is poliklinikos pasieme hormonu tyrimus, sake gydytoja, kad viskas ok. As jam ir sakau, kad hormonai gerai- mums is to jokios naudos. Ketvirtadieni varom pas Z. paziuresim ka mums pasakys.

*

Ai, gal ir geriau, kad hormonai normoje, nes kaip supratom is Z. kalbu, kazkokio tikro gydymo tam ir nera, gali tik laikinai vaistais pareguliuoti. O zarazu irgi nerasta? Paselius visus padaret?
Gal Z. paskirs dar kokiu nors tyrimu. Nors mums jau nieko neskyre...
,,Selina''

Ai, gal ir geriau, kad hormonai normoje, nes kaip supratom is Z. kalbu, kazkokio tikro gydymo tam ir nera, gali tik laikinai vaistais pareguliuoti. O zarazu irgi nerasta? Paselius visus padaret?
Gal Z. paskirs dar kokiu nors tyrimu. Nors mums jau nieko neskyre...
*

[/quote]

Darem spermos paseli, rezultatu dar nepasieme, tik ketvirtadieni. Na gal ir taip, bet man baisiausia, kad cia tie tyrimai jau gal ir visi. O jei viskas gerai, tai kodel ta sperma tokia prasta? Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?
ooo
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:27)
Be to, jam gal ir genetinius tyrimus galima pasidaryti... Z. sake, kad genetinius daro jei maza koncentracija - tik nezinau, kokio mazumo turi buti.
*

o genetinius, tai tuos del Y chromosomos? g.gif kalbeom apie juos, tik kur privaciai daro, tai kaina nevaikiska, o santariskese gal daro? reiks pasidomet, kaip susiveikt, kad butu kuo pigiau...nes mes dar pakankamai naujokai visuose reikaluose, bet santaupos tirpsta doh.gif
saviskio kazkaip uzklausiau kaip cia yra, kad jis tik vienas seimoj, tai nezinojo, tai va neaisku, ar nenorejo ar negalejo daugiau, nes butu gerai zinoti...
Maidenana
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 13:09)
Dar skydliauke gal tegu istiria, lyg rasei, kad netirta  unsure.gif
*

gal as tiesiog tingiu ja tirtis ir stoveti eilese. nu bet siandien paprasysiu siuntymo pas endokrinologa, vistiek jau eisiu pas seimos gydytoja.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 13:12)
susimasciau apie savo angina  blink.gif  aisku, man pirma pastot reiktu bent karteli, bet jei del anginos, tai as su savo 5-6 k/metuose angina kelaiusiu i operacine  unsure.gif
*

as esu girdejusi nuomone (mokslinis straipsni skaiciau anglu kalba), kad issioperavus angina moteriai, zymiai padideja jos vaisingumas.
*River*
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 12:31)
Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?
*

Gali ir taip sakyti... unsure.gif Bet is anksto nepergyvenk, gal jusu ne tas atvejis 4u.gif Sunku su tais vyrais, ju nevaisingumo priezastys mazai istirtos.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:31)
o genetinius, tai tuos del Y chromosomos?  g.gif  kalbeom apie juos, tik kur privaciai daro, tai kaina nevaikiska, o santariskese gal daro? reiks pasidomet, kaip susiveikt, kad butu kuo pigiau...nes mes dar pakankamai naujokai visuose reikaluose, bet santaupos tirpsta  doh.gif
saviskio kazkaip uzklausiau kaip cia yra, kad jis tik vienas seimoj, tai nezinojo, tai va neaisku, ar nenorejo ar negalejo daugiau, nes butu gerai zinoti...
*

Tai taip, jei su siuntimu tai daro santariskese, kaip supratau nemokamai (bent jau kai kuriais atvejais). Deja, nezinau, kokius konkreciai tyrimus. Maniskiui seimos gyd. parase siuntima, bet net nezinom, pas koki genetika reiketu registruotis. Ir eiles ten doh.gif Turbut neisim, bent jau Z. sake, kad neverta mums...

Maniskis turi seseri, bet jo mama pries ji turejo kelis persileidimus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:39)
gal as tiesiog tingiu ja tirtis ir stoveti eilese. nu bet siandien paprasysiu siuntymo pas endokrinologa, vistiek jau eisiu pas seimos gydytoja.

*

As uzsirasiau i mokama konsultacija poliklinikoje, kad nereiketu laukti menesio ar ilgiau ir eiti to siuntimo. Vis tiek ten tik apie 40 Lt. ta konsultacija, o skydliauke gal ir verta bent karta issitirti... Nebent Klaipedoje nera tokios galimybes, kad jei sumoki, eini be eiles.
ooo
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 13:39)
as esu girdejusi nuomone (mokslinis straipsni skaiciau anglu kalba), kad issioperavus angina moteriai, zymiai padideja jos vaisingumas.
*

as skydliauke tyriausi. ir ne karta - problemu buve, tai pries pradedama planuoti pasitikrinau ir nuo to laiko kasmet tikrinuosi doh.gif bo planavimas uztruko.
tyrimai nesudetingi - nuleidzia kraujo hormonams, ateini pas gydytoja, paziurri hormonus, echo padaro ir jei viskas OK, tai OK.
o angina man jau karta operavo unsure.gif baisiai nenoriu antrakart, bo jei vel ataugs doh.gif blyn, kai pagalvoju, butu pas vyra, kaip kazkuri atitinkamoj tetukej parase - 236 milijonai, tai jau buciau ir anginas, ir laparoskopijas, viska buciau pasitvarkiusi...
o dabar nei pakarta nei paleista - ar gult ant operacinio stalo, ar tai nei kiek nepades... bo turetos narkozes kirtusios per atminti kapitaliai...
KittyKitty

37 jau  blush2.gif  Pasak Z, moterims virs 35 jau labai sunkiai pavyksta IVF.
*

unsure.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 12:43)
dabar dar kazkoki uzdegima turi 

*

ech, net nėr ką labai ir pasakyti, viskas aišku..o uždegimus,aišku, reikia gydytis..

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 23, 12:52)
Labryt. poryt A. pradejo gesti mano maziukai.
*

laikykis.

QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 13:31)
Na gal ir taip, bet man baisiausia, kad cia tie tyrimai jau gal ir visi. O jei viskas gerai, tai kodel ta sperma tokia prasta? Ar jau cia reikia susitaikyti su tuo ir viskas?
*

vat man tas pats. Galvoju,nueisiu,išgirsiu,kad pasėlis geras. Viskas, daugiau nieko nebesugalvoju. Tik laukimas arba IVF.

QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 13:31)
*

o maniškio šeima kaip čigonų doh.gif , jis turi brolį ir sesę, brolis turi du vaikus, pirmas netyčiukas, antras - iš pirmo bandymo, sesuo antro laukiasi, jo mamos sesuo turėjo 5 vaikus, pirmoji mergytė mirė, 4 vaikai sėkmingai užaugo, visi tie 4 vaikai turi po 2 vaikus, žaibu, greitai, užsimanė ir turi be jokių problemų. Maniškis- totaliai balta varna...
Papildyta:
Dar sake, kad jei testosterono per mazai, tada reikia susirupinti. Jei truputi zemiau normos, tai nieko, bet jei maziau 7, tada jau blogai. Pas maniski 11 su trupuciu, galvojau mazai, bet sake viskas
*

dabar jau susimąsčiau: iš mano vyro tyrimo:

TESTOSTERONAS 10,95 (8,64-29,0)

Tai irgi mažoka, beveik ties apatine riba? g.gif

Tai teoriškai tamoxifenas turėjo mus totaliai išgelbėti: per daug estrogeno, gana mažai testosterono...bet.. unsure.gif
ooo
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 14:04)
o maniškio šeima kaip čigonų doh.gif
*

pas mus giminej tradicija po tris vaikus turet ir ne maziau smile.gif
is mano profilio info matosi mano dvieju broliu "derlius" ir dar ne pabaiga lotuliukas.gif bo jauni dar.
vat as labai iskrentu is konteksto, tai ir atitinkamai spaudimo sulaukiu is gimines doh.gif
*River*
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 13:08)

*

Na tai nemazas, panasus i maniskio, pasak Z. tikrai nereikia rupintis.
ooo
radau, kas yra sunki oligozoospermija - iki 5 mln/ml. tai jei pas miniski buvo butent tiek, tai geriau pasidaryt Y chromosomos mikrodelecijos tyrima? g.gif
,,Selina''
Kitty,
manau, kad mes ir isgirsime verdikta IVF. O vyras jau seniai sake, kad viskas pas mane bus gerai, ir kad vaiku tik su IVF pagalba susilauksime. Jis ziuriu ka pasako, tai taip ir sisipildo. ax.gif
Na, teks daryti, nes kol kas be vaiku seimos neisivaizduoju doh.gif
KittyKitty
QUOTE(,,Selina'',2012 01 23, 14:40)
Kitty,
manau, kad mes ir isgirsime verdikta IVF. O vyras jau seniai sake, kad viskas pas mane bus gerai, ir kad vaiku tik su IVF pagalba susilauksime. Jis ziuriu ka pasako, tai taip ir sisipildo.  ax.gif
Na, teks daryti, nes kol kas be vaiku seimos neisivaizduoju doh.gif
*

Matai, man truputį sunkiau prarasti viltį, taip sakant. Mums prieš 5 metus irgi po 8 nepavykusių IUI primygtinai siūlė pereiti prie IVF, bet pastojau natūraliai. Dabar labai sunku realiai suvokti, kad antrą kartą tai nepasikartos. Vis atrodo, na, jei pavyko pirmą, tai.. Tada spermą labai pagerino papildai (vyras gėrė kilogramais) ir dar + buvo rasta bakterija (spermos pasėlyje) , vyras gėrė antibus, bet nežinau, kiek tai turėjo įtakos, nes prieš tai pasėlis nieko nerodė, juk nepastojom tai virš 3 metų, o ta bakterija atsirado vėliau. Bet vat ir kirba mintis, kad galūt vėl galima dar kažką pagerinti, kad to IVF nereikėtų. Juk ir jis ne panacėja.
Ž nusijuokė mus pamačius, sako, tai vis dar natūraliai tikitės, tikimės, sakau. SAko, na, su jūsų istorija tai normalu...
Bet man jau tuoj 34, tai suprantu, kad laiko tam natūralumui jau nelabai ir yra.
*River*
Pasiemiau hormonu atsakymus, na ne be reikalo sapnavau kosmarus:

LH 13 blink.gif (norma 2.4-12.6), t.y. virsija norma (pernai buvo 7.5)
FSH 4.5 (pernai buvo 6.4)

Kiek zinau LH/FSH santykis turi buti ne daugiau 1.1 o pas mane beveik 3 blink.gif

Negana to, PRL beveik 400, TTH beveik 3 doh.gif

Paciu laiku uzsiregistravau pas ta endokrinologe...
ooo
River - kuria ciklo diena daryti tyrimai? g.gif
nes kazkaip jo, santykis LH ir FSH nebaisiai smagus atrodo...panasu i policistiniu kiausidziu sindroma. jei patvirtins, prirasys ovuliacija skatinanciu vaistuku...
*River*
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 17:09)
River - kuria ciklo diena daryti tyrimai?  g.gif
nes kazkaip jo, santykis LH ir FSH nebaisiai smagus atrodo...panasu i policistiniu kiausidziu sindroma. jei patvirtins, prirasys ovuliacija skatinanciu vaistuku...
*

3 c.d. Bet kaip smarkiai gali svyruoti tie hormonai unsure.gif Kaip nepatikima. Jei ta menesi, kai darysiu IVF, bus tokie, tai viskas nueis suniui ant uodegos? O gal cia jau viskas, man klimaksas unsure.gif

O tos policistines kiausides tai gal turetu matytis per echoskopa? Pas mane visada budavo vienas folis, jokiu cistu irgi niekada nepastebeta unsure.gif Ir aplamai nera jokiu policistiskumo pozymiu g.gif Ar gali is normaliu staiga virsti policistinemis?

ooo
o mano kiausides atrodo kap policistines, nors hormonai to nerodo.
tai nelabai usprantu, kaip taip gali svyruoti.
gal endokrinologe ka tiksliau gales pasakyti 4u.gif
del IVF tai nezinau, siaip LH ir FSH zinau, kad ovuliacijai svarbu, o per IVF vis tiek viskas su vaistais. gal kas labaiu patyrusi pasisakys 4u.gif mano LH ir FSH visada prie zemutines tribos, o prolaktinas pavyzdingas, tai nezinau kaip ten su per aukstais hormonais buna 4u.gif as kartosiu irgi hormonu tyrimus visus, bo jei birzeli buvo gerai, tai dar nereiskia, kad vis dar viskas gerai doh.gif
kazkokia paranoja man...
*River*
QUOTE(ooo @ 2012 01 23, 17:23)

del IVF tai nezinau, siaip LH ir FSH zinau, kad ovuliacijai svarbu, o per IVF vis tiek viskas su vaistais. gal kas labaiu patyrusi pasisakys  4u.gif 
*

As skaiciau, kad kai auksti LH ir FSH (ypac FSH), tai sunkiai stimuliuojasi kiausides ir uzauga mazai foliu. O gal buna nekokybiski g.gif
ooo
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 18:27)
As skaiciau, kad kai auksti LH ir FSH (ypac FSH), tai sunkiai stimuliuojasi kiausides ir uzauga mazai foliu. O gal buna nekokybiski  g.gif
*

FSH man atrodo normalus, LH irgi beveik 4u.gif
tik ju santykis nebaisiai geras 4u.gif
KittyKitty
QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 17:35)

LH 13  blink.gif (norma 2.4-12.6), t.y. virsija norma (pernai buvo 7.5)

Kiek zinau LH/FSH santykis turi buti ne daugiau 1.1 o pas mane beveik 3  blink.gif

Negana to, PRL beveik 400, TTH beveik 3  doh.gif

*

g.gif na, tikėkimės, kad viskas išsispręs 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 18:20)
O tos policistines kiausides tai gal turetu matytis per echoskopa? Pas mane visada budavo vienas folis, jokiu cistu irgi niekada nepastebeta  unsure.gif Ir aplamai nera jokiu policistiskumo pozymiu  g.gif Ar gali is normaliu staiga virsti policistinemis?
*

nežinau, mano FSH/LH santykis virš 1, sakė, link policistiškumo, bet daugiau JOKIų požymių, paskaičiau PKS temoj, nu jokių, ovuliacija irgi vyksta, galas žino doh.gif
*River*
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 23:52)
nežinau, mano FSH/LH santykis  virš 1, sakė, link policistiškumo, bet daugiau JOKIų  požymių, paskaičiau PKS temoj, nu jokių, ovuliacija  irgi vyksta, galas žino doh.gif
*

Tai FSH/LH ir turi buti virs 1, tada LH/FSH bus maziau uz 1 biggrin.gif Gal ne taip parasei smile.gif
Tai va, as irgi paskaiciau PKS tema, pas mane irgi JOKIU pozymiu, isskyrus ta LH/FSH santyki (kuris pernai irgi buvo normalus).

Siandien eisit pas Z? Idomu, ka pasakys...
KittyKitty
QUOTE(*River* @ 2012 01 24, 13:00)
Tai FSH/LH ir turi buti virs 1, tada LH/FSH bus maziau uz 1  biggrin.gif Gal ne taip parasei smile.gif
Tai va, as irgi paskaiciau PKS tema, pas mane irgi JOKIU pozymiu, isskyrus ta LH/FSH santyki (kuris pernai irgi buvo normalus).

Siandien eisit pas Z? Idomu, ka pasakys...
*

Aha, ne taip parašiau doh.gif

Su Ž....Nu nebežinau,ką galvoti. Kaip tyčia, negalėjau eiti su vyru, dukrytė susirgo, tupim namie, o man labai reikėjo eiti, pasirodo unsure.gif Jis gi nežino, ko paklausti...O rezultatai tokie:

pasėlis ok, niekas neužaugo, o hormonų tyrimų rezultatai ją sutrikdė. Prastai. Testosterono ir estrogeno santykis blogas. Savaime šiek tiek didesnis E2 -nieko blogo, bet T mažai , nors ir normose, ir tai yra blogai. Prirašė Tamoxifeno (pusė dozės) ir testosterono, LT jo nėra, reikia užsakinėti kaip kažkokį bandomąjį ir tada kainuotų mėnesiui 800 lt, reikia gerti 3 mėnesius, o Lenkijoje yra vaistinėse, tai teks važiuoti.
Man kyla keturi klausimai (deja, į juos atsakymų turbūt nėra):
1. Kodėl,po galais, geriausia LT andrologė nesugalvojo anksčiau viso to išsiaiškinti? Mes pas ją lankomės 6 metus, ji nesugalvojo ištirti hormonų, "na ura" skyrė Tamoxifeną pernai, dabar, kai paprašiau atlikti hormonų tyrimus, pasijuokė iš manęs, kad vis dar ligų ieškau. O dabar jau..bėda, blogai, reikia gydyti. Kodėl???
2. Nuo Tamoxio mano vyras buvo neatpažįstamas, jam buvo tragiškai blogai su sveikata, su nervais, jis net ėjo pas šeimos gydytoją kraujo tyrimų atlikti, nes labai blogai jautėsi, neturėjo jėgų visai , nekalbant apie tai, kad pykomės, nesusikalbėjom ir t. t. Ir vis tiek nepadėjo, su tamoxiu darytos 2 IUI ir nulis rezutlatų. Ar verta dar kankintis, kad ir su puse dozės, ar jam nepakenks, neįvarys kokio vėžio? unsure.gif Mums dar reikia pirmąjį vaiką užauginti unsure.gif
3. Dėl testosterono.. Jūs man pasakykit, juk sintetinis testosteronas kenkia vaisingumui, ką? Juk Maidenanos vyrui būtent šitie dalykai ir pakenkė? ar pasitikėti, kad Ž žino, ką daro?
4. Mes vasarą planuojam IVF, nes noriu darytis per atostogas, nupušiu, jeigu lakstysiu iš Rygos į darbą. Panos sako, kad reikia tris mėnesius ruoštis prieš IVF, tai išeitų, kad jau kaip ir reikia pradėti. ar pradėti, ar nukelti ir dar bandyt gydyti vyrą? Bet man jau pavasarį sueis 34, gal nebėra kur kelti? Ruoštis IVF ir tuo pačiu gydytis? O gal nereikia to prieš IVF?..Ką mums daryti, visai nežinau, esu juodai pasimetusi...
*River*
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 24, 13:14)

1. Kodėl,po galais, geriausia LT andrologė nesugalvojo anksčiau viso to išsiaiškinti? Mes pas ją lankomės 6 metus, ji nesugalvojo ištirti hormonų, "na ura" skyrė Tamoxifeną pernai, dabar, kai paprašiau atlikti hormonų tyrimus, pasijuokė iš manęs, kad vis dar ligų ieškau. O dabar jau..bėda, blogai, reikia gydyti. Kodėl???

4. Mes vasarą planuojam IVF, nes noriu darytis per atostogas, nupušiu, jeigu lakstysiu iš Rygos į darbą. Panos sako, kad reikia tris mėnesius ruoštis prieš IVF, tai išeitų, kad jau kaip ir reikia pradėti. ar pradėti, ar nukelti ir dar bandyt gydyti vyrą? Bet man jau pavasarį sueis 34, gal nebėra kur kelti? Ruoštis IVF ir tuo pačiu gydytis? O gal nereikia to prieš IVF?..Ką mums daryti, visai nežinau, esu juodai pasimetusi...
*

Nu jo, nesuprantu kodel tiems gydytojams taip gaila musu pinigu tyrimams (tik uz konsultacijas mielai paima). Gi tie hormonu ar zarazu tyrimai tikrai nebrangus lyginant su IUI ir IVF kainomis doh.gif Jau nekalbant apie tai, kad radus priezasti ir pagydzius yra sansu pastoti naturaliai...
O gal tie hormonai nuo Tamoxifeno ir issibalansavo (jei skyre juos be tyrimu) unsure.gif

Gal nuvaziuokite dabar i Latvija konsultacijai, savaitgali (jie dirba), paziurekit, ka jie pasiulys. Be to, galite parasyti i pvz. EGV, jie gal ir el. pastu pakonsultuotu kaip geriau daryt. Nusiusite jiems tyrimu rezultatus.
olialia2001
Miau, yra testosteronas, kuris naudojimas gydymui, kai yra sutrikės hormonai, o yra sterojdai sportininkam- kad padidinti masė.
Aišku preparatą reikia nauduoti tik kaip sako daktaras, nes jei bus pertiklis, tai organizmas savaime nustos gamynti savo testosterona.
Šeip yra rekomendacijų kaip pakelti testo kiekį naturaliai, bet čia ne labai greitas budas.
Maidenana
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 24, 14:14)
3. Dėl testosterono.. Jūs man pasakykit, juk sintetinis testosteronas kenkia vaisingumui, ką? Juk Maidenanos vyrui būtent šitie dalykai ir pakenkė? ar pasitikėti, kad Ž žino, ką daro?

*

Mano vyrui pakenke steroidai. Del to pas ji susidare #1 situacija, kuria aprasei - E2 daugiau, testo - maziau. tam reguliuoti padeda tamoxi, po 0,5 ryte ir vakare.
Naudojant sintetini testosterona, vyro organizmas nustoja gamintis savaji ir vyras tampa negriztamai nevaisingas. Reikia moketi skirti savokas "sintetinis testosteronas" ir "testosterono gamyba skatinantys" preparatai. Sintetinis testosteronas jau pagamintas, sportininkai ji vartoja kaip gatava produkta (is cia nuomone, kad visi bodibilderiai impotentai, nes anabolikai suveda libido ant nulio ir vaisinguma tuo paciu)

man 34 cia pat, uz keliu savaiciu. ir galo nesimato. blogiausia, kad visos gyvenimo situacijos tik blogeja ir jau nebera kalbu apie vaiku planavima. Tiesiog siais metais ju tikrai nebebus, o kas bus sekanciais - nezinia. O tu daryk taip: ruoskis IVF. Pasitikrink ko butent reikia, kaip reikia ruostis ir t.t. Ir tuo paciu metu gydyk vyra. As taip isivaizduoju, kad moteris kazkaip ypatingai stimuliuojama, dar kazkas, kas sudaro palankiausias salygas embrionu isitvirtinimui. Tai ir ciki, tu paruosi organizma nestumui, vyras pasigydys, o tada vasara ziuresite, ar naturaliai tu pastosi, ar busi pasiruosiusi IVF.
KittyKitty
QUOTE(*River* @ 2012 01 24, 14:25)
Nu jo, nesuprantu kodel tiems gydytojams taip gaila musu pinigu tyrimams (tik uz konsultacijas mielai paima). Gi tie hormonu ar zarazu tyrimai tikrai nebrangus lyginant su IUI ir IVF kainomis  doh.gif  Jau nekalbant apie tai, kad radus priezasti ir pagydzius yra sansu pastoti naturaliai...
O gal tie hormonai nuo Tamoxifeno ir issibalansavo (jei skyre juos be tyrimu)  unsure.gif

Gal nuvaziuokite dabar i Latvija konsultacijai, savaitgali (jie dirba), paziurekit, ka jie pasiulys. Be to, galite parasyti i pvz. EGV, jie gal ir el. pastu pakonsultuotu kaip geriau daryt. Nusiusite jiems tyrimu rezultatus.
*

QUOTE(olialia2001 @ 2012 01 24, 14:28)
Miau, yra testosteronas, kuris naudojimas gydymui, kai yra sutrikės hormonai, o yra sterojdai sportininkam- kad padidinti masė.
Aišku preparatą reikia nauduoti tik kaip sako daktaras, nes jei bus pertiklis, tai organizmas savaime nustos gamynti savo testosterona.
Šeip yra rekomendacijų kaip pakelti testo kiekį naturaliai, bet čia ne labai greitas budas.
*

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 15:40)
Mano vyrui pakenke steroidai. Del to pas ji susidare #1 situacija, kuria aprasei - E2 daugiau, testo - maziau. tam reguliuoti padeda tamoxi, po 0,5 ryte ir vakare.
Naudojant sintetini testosterona, vyro organizmas nustoja gamintis savaji ir vyras tampa negriztamai nevaisingas. Reikia moketi skirti savokas "sintetinis testosteronas" ir "testosterono gamyba skatinantys" preparatai. Sintetinis testosteronas jau pagamintas, sportininkai ji vartoja kaip gatava produkta (is cia nuomone, kad visi bodibilderiai impotentai, nes anabolikai suveda libido ant nulio ir vaisinguma tuo paciu)

man 34 cia pat, uz keliu savaiciu. ir galo nesimato. blogiausia, kad visos gyvenimo situacijos tik blogeja ir jau nebera kalbu apie vaiku planavima. Tiesiog siais metais ju tikrai nebebus, o kas bus sekanciais - nezinia. O tu daryk taip: ruoskis IVF. Pasitikrink ko butent reikia, kaip reikia ruostis ir t.t. Ir tuo paciu metu gydyk vyra. As taip isivaizduoju, kad moteris kazkaip ypatingai stimuliuojama, dar kazkas, kas sudaro palankiausias salygas embrionu isitvirtinimui. Tai ir ciki, tu paruosi organizma nestumui, vyras pasigydys, o tada vasara ziuresite, ar naturaliai tu pastosi, ar busi pasiruosiusi IVF.
*

ačiū,panos, gūglinu ir vis dar nesusigaudau, kokie skirtumai tarp steroidų ir nestroidų, jeigu vis tiek testosteronas. Skatinantys, Maide - kaip suprantu, ai tribulus, Maca ir pan. - lieviausia, kad jis jų jau geria daug ir taip doh.gif Tai koks tas testo būtų be jų, jau nežinau g.gif
Bet kaip žinot, ar tikrai nepakenks tas testosteronas, ką aš žinau, sintetinis jis ar ne, turbūt, kitokių turbūt nebūna? jei iš šalies į organizmą kraunami? Pavadinimas to išrašyto stebuklo- " Testosteroni midecanoatis" ar pan, neįskaitom rašto. Kaip man suprasti, ar galima jį vartoti, jeigu sakot, kad tada nustos gamintis natūralus testosteronas, taigi tada pypiec, mums ir IVF neišeis..
Nuvažiuot į LV negalim, mano mama po operacijos, dukrytė serga,nėr kam palikti. Reikia gal bandyt rašyt... jei jiems įdomus vyro gydymas. Išgirtajame Kijeve irgi nepadarė vyro hormonų tyrimų, tipo kam, pasidarysit IVF ir pofik ta sperma..
Papildyta:
Radau:

kontraceptikas?????

testo
KittyKitty
Bet yra ir tokių straipsnių:

Testosterone Fertility Study
A while back there was a small study done. They found a group of guys who had low sperm counts and reduced fertility.
For 12 weeks, they gave these men 80 mg of testosterone undecanoate per day.
After the 12 week period, two thirds of the men saw sperms concentrations jump 50% higher than the controls.
All but one of the test subjects saw a substanial jump in sperm production.
Testosterone does not produce sperm directly, the testis do, but it is involved indirectly.
As the study showed, increase testosterone, and you'll see an increase in sperm production.

arba:

Abstract
This study refers to 50 couples treated for subfertility. Twenty five of these patients were treated with TU (Testosterone Ur econoate), the remaining 25 received placebo. Sperm characteristics, including ejaculate volume, pH, sperm density, morphology, motility, total testosterone, FSH, LH, DHT and E2 were evaluated both before and after treatment. A statistically significant increase of DHT levels was noticed after TU administration, whereas a marginally significant improvement of sperm morphology was present. Serum FSH concentrations, decreased significantly in the TU group whereas serum LH presented a slight but not statistically significant decrease; 4 pregnancies were achieved by the TU group whereas none were achieved by the patients belonging to the placebo group. The administration of TU per os to patients with idiopathic oligospermia presents a demonstrably positive effect.

Skauda galvą..
Maidenana
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 24, 16:23)
Bet yra ir tokių straipsnių:

T
For 12 weeks, they gave these men 80 mg of testosterone undecanoate per day.

Skauda galvą..
*

tuoj neskaudes.

testosterono propionatas. pesec jusu vyro spermai. Да, пропионат довольно сильно расстраивает производство организмом собственного тестостерона, поэтому в конце курса этого стероида рекомендуется принимать гонадотропин, провирон и нолвадекс. (visus 3!!!! vien tamoxi neuzteks!)
o gonadotropinas laaaabai brungus.... menesiui kursas pigiausiai 2000 lt. tai, ka tu idejai - kosmariski steroidai. laaaabai kosmariski. tiesa, nolvadeksas - tai tamoxifenas. bet vien aprasyme parasyta, kad pasalinis efektas - ginekomastija, jau is anksto aisku, kad sis preparatas pakelia E2 iki lubu. Sintetinis testosteronas. Rusiskai.

Siaip, mano nuomone, jeigu jau tu ziuri i sintetini testosterona, tada jau geriau ieskok jintropino arba hygetropino. tai gonadotropinu grupe, taip vadinamieji augimo hormonai, juos reikia leistis i poodi. efektas - viso organizmo atsinaujinimas, tame tarpe ir reproduktyvines sistemos. Tropinai
KittyKitty
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 17:04)
tuoj neskaudes.

testosterono propionatas. pesec jusu vyro spermai. Да, пропионат довольно сильно расстраивает производство организмом собственного тестостерона, поэтому в конце курса этого стероида рекомендуется принимать гонадотропин, провирон и нолвадекс. (visus 3!!!! vien tamoxi neuzteks!)
o gonadotropinas laaaabai brungus.... menesiui kursas pigiausiai 2000 lt.  tai, ka tu idejai - kosmariski steroidai. laaaabai kosmariski. tiesa, nolvadeksas - tai tamoxifenas. bet vien aprasyme parasyta, kad pasalinis efektas - ginekomastija, jau is anksto aisku, kad sis preparatas pakelia E2 iki lubu. Sintetinis testosteronas. Rusiskai.

Siaip, mano nuomone, jeigu jau tu ziuri i sintetini testosterona, tada jau geriau ieskok jintropino arba hygetropino. tai gonadotropinu grupe, taip vadinamieji augimo hormonai, juos reikia leistis i poodi. efektas - viso organizmo atsinaujinimas, tame tarpe ir reproduktyvines sistemos. Tropinai
*

Bet pasakyk, ką tada daryt su Žilaitiene?
Ji išrašė būtent tą Testosterone Undecanoate 40 mg, yra receptas, yra nurodymas, kaip jį gerti. Tai ką, pirktis kažką kita savavališkai? Bijau aš priimti tokius sprendimus..

Va dar ką apie tą radau:

However, studies using testosterone undecanoate in combination with tamoxifen citrate showed improvements in sperm count, motility, and pregnancy rates (Adamopoulos et al, 1997, 2003; Adamopoulos, 2000), which are discussed in a later part of this review. As anticipated, testosterone therapy alone does not offer any hope for the treatment of male infertility. Although good pregnancy rates of up to 41% were obtained in partners of patients treated with androgens, the therapy is not recommended, because many subjects suffer from azoospermia at the end of the treatment.

tai taip buitiškai sakant,yra šansų, kad laikinai pagerins spermą, bet jei per tą laiką nepavyks pastoti, baigus kursą bus pipec. teisingai?
Maidenana
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 24, 17:52)
Bet pasakyk, ką tada daryt su Žilaitiene?
Ji išrašė būtent tą Testosterone Undecanoate 40 mg, yra receptas, yra nurodymas, kaip jį gerti. Tai ką, pirktis kažką kita savavališkai? Bijau aš priimti tokius sprendimus..

Va dar ką apie tą radau:

However, studies using testosterone undecanoate in combination with tamoxifen citrate showed improvements in sperm count, motility, and pregnancy rates (Adamopoulos et al, 1997, 2003; Adamopoulos, 2000), which are discussed in a later part of this review. As anticipated, testosterone therapy alone does not offer any hope for the treatment of male infertility. Although good pregnancy rates of up to 41% were obtained in partners of patients treated with androgens, the therapy is not recommended, because many subjects suffer from azoospermia at the end of the treatment.

tai taip buitiškai sakant,yra šansų, kad laikinai pagerins spermą, bet jei per tą laiką nepavyks pastoti, baigus kursą bus pipec. teisingai?
*

teisingai. rusiskai skaitysi apie ji? kaip apie vaista? pasalinius efektus paskaityk.. as tai apakau. http://www.apteka-a.ru/catalog/andriol/ as ieskau pas rusus, nes jie ten labiau ispruse anaboliku srityje.. na, nezinau, tu palygink su dozemis. dozes, nurodytos puslapyje priveda prie tokio efekto, taciau nezinau kiek israse jums. man asmeniskai labai nepatinka sis receptas.
bet irgi - "in combination with tamoxifen", tai apriori tamoxi turi neutralizuoti steroidini andriolo poveiki... nu ple ple.. paskaitom dar ka nors, kol kas man labai niekaip atrodo, vakare paklausiu dar vyro, tas suskambins savo draugui, kuris naudoja steroidus ir yra ju asas, paklausim jo dar.

Стоит отметить и еще одно положительное качество, которым обладает данный препарат. Во время приема Андриола организм не прекращает вырабатывать тестостерон. Но если злоупотреблять препаратом, этот процесс все же может нарушится. - Zodziu, jeigu pereboras, tai amen tada.
Papildyta:
Durdomas kazkoks:

Показания:
У мужчин: заместительная терапия при первичном и вторичном гипогонадизме (задержка полового созревания, гипопитуитаризм, евнухоидизм, посткастрационный синдром, олигоспермия); мужской климакс, импотенция (impotentia generandi virilis), бесплодие мужское (при нарушении сперматогенеза); дефицит андрогенов, остеопороз вследствие недостатка андрогенов. У женщин: рак молочной железы, дисфункциональные кровотечения при гиперэстрогенизме, миома матки, эндометриоз, нарушения климактерического периода у женщин (совместно с эстрогенами), предменструальный синдром, рак молочной железы (поздние метастатические формы), остеопороз.

ir:

Побочные действия:
Акне, себорея, отеки, аллергические реакции, усиление либидо, частая эрекция, снижение объема эякулята; гиперкальциемия; нарушение сперматогенеза и созревания сперматозоидов; приапизм, преждевременное половое созревание мальчиков, увеличение в размерах полового члена, преждевременное закрытие эпифизов костей; задержка Na+ и воды, головокружение, тошнота; боль, зуд, гиперемия в месте инъекции; кровотечение из ЖКТ, метроррагия, тромбофлебит, холестатическая желтуха, повышение активности "печеночных" трансаминаз. При длительном применении у женщин - вирильный синдром (огрубение голоса, избыточный рост волос на лице и теле), атрофия молочных желез, аменорея.Передозировка. Симптомы: приапизм. Лечение: прекращение терапии до исчезновения симптомов, с последующим назначением меньших доз.

Nu kazkokia nesamone. cia viena ir ta pati instrukcija. zodziu.
zuzla
įsiterpsiu ir pateršiu eterį vaizdais, kaip ir žadėjau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Lago di Garda pasitiko ne itin svetingai.. taip ir nepamačiau ežero kalnuose

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Veronoje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
na ir dar šiek tiek kalnų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Maidenana
Zuzla - pavyyyyyyydziu kaip tu pakvepojai tokiais orais ir tavo atostogu. Vat pavydziu ir viskas.

Kitty, o tu neklausei Z del gonalio? Gonaliu vyru nevaisinguma gydo. Efektas neilgas, pora menesiu, bet visa sperma keliasi i virsu, zymiai sukoncentruota. per tuos pora menesiu ir pastotum. Bet su testosterono gamyba viskas tvarkoje butu. Mano vyro andrologas siule jam tokia iseiti, kai visai prastai buvo..
*River*
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 17:24)
įsiterpsiu ir pateršiu eterį vaizdais, kaip ir žadėjau smile.gif

*

wub.gif Gerai praleidot laika?

QUOTE(*River* @ 2012 01 23, 16:35)

LH 13  blink.gif (norma 2.4-12.6), t.y. virsija norma (pernai buvo 7.5)

Kiek zinau LH/FSH santykis turi buti ne daugiau 1.1 o pas mane beveik 3  blink.gif

Negana to, PRL beveik 400, TTH beveik 3  doh.gif

*

Buvau pas endokrinologe, ji paskyre dar tyrimu ir echoskopija uz poros savaiciu. Jai mano LH ir FSH irgi atrode labai panasu i PKS, net nenorejo patiketi, kad pas mane niekada nebuvo cistu ir pan. Bet pagal PRG ovuliacija pas mane vyksta (vyko). Turbut dar pakartosiu si menesi...
Klausiau, ar negalejo LH uzkilti del amziaus, sake ne, del amziaus kyla FSH. O FSH pas mane mazas. Tai ir zinok dabar...
PRL ir TTH jai nepatiko, bet sake, kad pasidaryciau ir kitus tyrimus (del skydliaukes), tada, jei reikes, skirs vaistu...

Rodziau vyro tyrimus, jai testosteronas atrode mazokas (pas ji 11 su trupuciu), bet pasak jos, jei Z. neprisikabino, tai gal viskas gerai... unsure.gif Z., pasak jos, geriausia vyru hormonu specialiste LT...
zuzla
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 24, 17:34)
Zuzla - pavyyyyyyydziu kaip tu pakvepojai tokiais orais ir tavo atostogu. Vat pavydziu ir viskas.
*

aš pati sau pavydžiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 01 24, 17:49)
wub.gif  Gerai praleidot laika?
*

super smile.gif
nors prisikabinti visada galima rasti prie ko smile.gif
tik labai gaila dėl Lago di Garda.. ryte buvo rukas, o popiet gražus oras, bet kai tik man vienai reikėjo jį pamatyti, tai 10 km nuo autostrados buvo labai problematiška nusukti cool.gif
planuoju kitą kelionę, tai su kompanija nebenoriu niekur važiuot schmoll.gif
meskos
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 19:01)
aš pati sau pavydžiu smile.gif
Papildyta:
super smile.gif
nors prisikabinti visada galima rasti prie ko smile.gif
tik labai gaila dėl Lago di Garda.. ryte buvo rukas, o popiet gražus oras, bet kai tik man vienai reikėjo jį pamatyti, tai 10 km nuo autostrados buvo labai problematiška nusukti cool.gif
planuoju kitą kelionę, tai su kompanija nebenoriu niekur važiuot schmoll.gif
*

Zuzla - labai fainos foto 4u.gif , isivazduoju kelione irgi neziurint smulkmenu patiko..Del sekancios keliones pritariu tau -mes visada keliaujam trise, ir tai buna ko issikirt nuomonei, o kuo daugiau zmoniu tuo daugiau ir nuomoniu..

Maciu del clost rasei IUi temoj, nepergyvenk manau anksciau laiko, man su clost ( net buvo ir 2 tb per diena) gleivine vistiek budavo super..
zuzla
QUOTE(meskos @ 2012 01 24, 18:12)
Zuzla - labai fainos foto 4u.gif

kuo daugiau zmoniu tuo daugiau ir nuomoniu..

Maciu del clost rasei IUi temoj, nepergyvenk manau anksciau laiko, man su clost ( net buvo ir 2 tb per diena) gleivine vistiek budavo super..
*

ačiū 4u.gif

tai vat smile.gif bet draugai gi.. pvz dabar prasitariau apie naują kelionę, tai vsio, kartu varo doh.gif irgi planuoja, bet jų planai jau skiriasi su mano, teks važiuot atskirai ax.gif

tiesa pasakius, aš nelabai jaudinuosi, čia labiau Maide mane gąsdina dėl tos gleivinės, kas verčia abejoti gydytojos profesionalumu.. šiaip aš pati be reikalo irgi nenoriu gerti papildomų vaistų, vdruk man, kaip tau, viskas bus gerai su ta gleivine. jei ne, tai bandysim kitą mėn papildomus vaistus. nematau jokios problemos mastau.gif
ai tiesa, papildomų kg nuo clost'o kol kas nepriaugau, kada jų laukti?
Puk
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 23, 14:08)

Tai teoriškai tamoxifenas turėjo mus totaliai išgelbėti: per daug estrogeno, gana mažai testosterono...bet.. unsure.gif
*

Tai dabar pakėliau MB tyrimus, tai testost. 19,9 (norma 6-28) ir dar tirta liutropinas ir folitropinas, bet E2 tyrimo nėra g.gif Tai va, mums antrą kartą taip pat Tamoxi nepadėjo. Mane taip pat gązdina tos gydymo galimos pasekmės unsure.gif
Ir dar MB darė prolaktino tyrimą, bet vėliau, tai sakė taip pat gali įtakoti prastus rezultatus, pas MB 167 (norma 86-324) Tik nežinau čia blogai, ar gerai g.gif teks vėl važiuoti pas Ž.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.